MÅNEDLIG SELVFORKÆLELSE

Bliv medlem
GOODIEBOX abonnement

Bestil den nyeste GOODIEBOX

119 krpr. måned + fragt/håndtering
Bliv medlem
Der er ingen bindingsperiode.
Du kan altid opsige dit abonnement.
video about us
FORSTÅ GOODIEBOX PÅ 1 MIN
click here to play video
TIDLIGERE BOXE
SE ALLE BOXE
  • GOODIEBOX JULI 2016

    TEMA: THE ENERGY BOX

    Sol og sommer giver os energi, og her hos GOODIEBOX kan vi slet ikke få nok D-vitaminer ;) Derfor har vi i denne måned fokus på energi og dermed produkter, som er skønne at være bevæbnede med, når vi pludselig bliver udfordret til rundbold i haven eller bare trænger til en tur i bølgen blå.

  • GOODIEBOX JUNI 2016

    TEMA: SCANDINAVIAN SUMMER

    Norden har masser at byde på, og de skandinaviske lande er en fantastisk inspirationskilde for os. Derfor har vi i denne måned sat fokus på skandinaviske brands som en hyldest til vores dejlige del af verden

DET SIGER I OM GOODIEBOX
KRISTINA
Jeg modtog min første goodiebox igår. Jeg er så vild med konceptet og produkterne. Alle kvinder burde unde sig selv denne skønne månedlige gave fuld af lækkerier. Jeg har bestemt ikke fortrudt og jeg er ovenud tilfreds. Mange hilsner Hendederelskeratfågaverafsigselv <3
MELANIE
Elsker elsker elsker (!!) Goodiebox. Glæder mig som et lille barn hver gang jeg modtager min GB, som er fyldt med spændende nyheder indenfor make-up og plejeprodukter til kroppen. Man får rigtig meget for pengene når man har et GB-abonnement!
CAROLINE
Jeres timing er altid perfekt. Gaven lander altid på de mest grå og kedelige dage, hvilket gør gaven endnu mere fantastisk at modtage! Udvalget af produkter er perfekt! Jeres service er også altid i top, I er hurtige til at svare og så er I egentlig bare pisse søde!
Stor ros til jer!
GOODIEBOX på Instagram
Hastag dine Instagram-billeder med #goodieboxdk