GOODIEBOX i 3 STEPS
01. TILMELD DIG
Tilmeld dig GOODIEBOX og modtag hver måned en lækker GOODIEBOX med 5-7 beautyprodukter. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative og trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte. Værdien af produkterne i din GOODIEBOX vil altid være over 500 kr. og dermed mere end den pris, du betaler for din GOODIEBOX.
02. DIN GOODIEBOX
Du modtager hver måned en lækker GOODIEBOX med skønhedsprodukter og får muligheden for at mærke, se, dufte og prøve effekten af de udvalgte produkter - derhjemme foran spejlet. Dine surprise beautyprodukter er pakket i en eksklusiv boks og udvalgt efter særlige temaer, som vores beautyeksperter har valgt. Temaerne skifter hver måned.
03. NYD, DEL & MANGE TAK
Hver måned har du mulighed for at vække din indre beauty editor og teste alle produkterne i din GOODIEBOX, give specifik feedback på vores website og blive belønnet med GOODIEPOINTS. Vi sætter nemlig stor pris på din feedback og afvikler løbende mange undersøgelser og involverer meget vores medlemmer i udviklingen og sammensætningen af GOODIEBOX.
video about us
FORSTÅ GOODIEBOX PÅ 1 MIN
click here to play video
DET SIGER I OM GOODIEBOX
KRISTINA
Jeg modtog min første goodiebox igår. Jeg er så vild med konceptet og produkterne. Alle kvinder burde unde sig selv denne skønne månedlige gave fuld af lækkerier. Jeg har bestemt ikke fortrudt og jeg er ovenud tilfreds. Mange hilsner Hendederelskeratfågaverafsigselv <3
MELANIE
Elsker elsker elsker (!!) Goodiebox. Glæder mig som et lille barn hver gang jeg modtager min GB, som er fyldt med spændende nyheder indenfor make-up og plejeprodukter til kroppen. Man får rigtig meget for pengene når man har et GB-abonnement!
CAROLINE
Jeres timing er altid perfekt. Gaven lander altid på de mest grå og kedelige dage, hvilket gør gaven endnu mere fantastisk at modtage! Udvalget af produkter er perfekt! Jeres service er også altid i top, I er hurtige til at svare og så er I egentlig bare pisse søde!
Stor ros til jer!

Vent venligst ...