MÅNEDLIG SELVFORKÆLELSE

Bliv medlem
GOODIEBOX abonnement

Bestil den nyeste GOODIEBOX

119 krpr. måned + fragt/håndtering
Bliv medlem
Der er ingen bindingsperiode.
Du kan altid opsige dit abonnement.
video about us
FORSTÅ GOODIEBOX PÅ 1 MIN
click here to play video
TIDLIGERE BOXE
SE ALLE BOXE
  • GOODIEBOX APRIL 2016

    TEMA: BE FREE

    Ahh – kan I mærke det? Foråret er for alvor i gang, og vi nyder at slå håret ud og indånde den friske forårsluft mens blomster, og andre spirer så småt dukker op overalt. Og netop de små grønne skønheder, den rene luft og følelsen af frihed har inspireret os til at lave denne måneds box.

  • GOODIEBOX MARTS 2016

    TEMA: GOODIEBOXPRISEN 2016

    Danish Beauty Award er et årligt award show, hvor tidens beauty-brands hyldes.

DET SIGER I OM GOODIEBOX
KRISTINA
Jeg modtog min første goodiebox igår. Jeg er så vild med konceptet og produkterne. Alle kvinder burde unde sig selv denne skønne månedlige gave fuld af lækkerier. Jeg har bestemt ikke fortrudt og jeg er ovenud tilfreds. Mange hilsner Hendederelskeratfågaverafsigselv <3
MELANIE
Elsker elsker elsker (!!) Goodiebox. Glæder mig som et lille barn hver gang jeg modtager min GB, som er fyldt med spændende nyheder indenfor make-up og plejeprodukter til kroppen. Man får rigtig meget for pengene når man har et GB-abonnement!
CAROLINE
Jeres timing er altid perfekt. Gaven lander altid på de mest grå og kedelige dage, hvilket gør gaven endnu mere fantastisk at modtage! Udvalget af produkter er perfekt! Jeres service er også altid i top, I er hurtige til at svare og så er I egentlig bare pisse søde!
Stor ros til jer!
GOODIEBOX på Instagram
Hastag dine Instagram-billeder med #goodieboxdk