SKØNHED UDVALGT TIL DIG

Din månedlige GOODIEBOX er spækket med spændende produkter, som er nøje udvalgte af vores team. Vores mål er at introducere dig for nye trends, brands og produkter, som kan blive fremtidige favoritter.

BLIV MEDLEM

ALTID EN OVERRASKELSE

Overraskelsen er et af de vigtige elementer i din månedlige selvforkælelse. For hvem elsker ikke at blive over- rasket med en gave? Derfor afslører vi aldrig indholdet af en GOODIEBOX på forhånd for vores medlemmer.

OPTJEN POINT OG FÅ EN GRATIS GOODIEBOX

Vores medlemmers feedback er rigtig vigtig for os. Som medlem får du derfor mulighed for at udleve din indre beautyredaktør, når du uddeler stjerne og kommentarer til produkterne i boksen. Vi giver til gengæld en gratis GOODIEBOX, når du har samlet 300 point.

BEAUTYPROFIL

Vi forsøger at sammensætte din GOODIEBOX, så der er lidt til alle. Men nogle gange har vi mulighed for at skræddersy boksen til dig. Derfor har vi lavet en beautyprofil, som du hurtigt kan udfylde, når du opretter dig som medlem af GOODIEBOX.

UNBOX HAPPINESS

Det er vores mantra, og det er noget, vi skaber sammen med dig. Derfor må du aldrig tøve med at kontakte os med spørgsmål, unanset om det handler om stort eller småt. Vi håber, at du også vil være med i beautyfamilien på de sociale medier.

BLIV MEDLEM

Vent venligst ...

STAY UPDATED
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind tre måneders GOODIEBOX abonnement
Vi trækker en heldig beauty vinder hver måned