ANMELD BOKS

#UNBOXHAPPINESS

Er du kommet godt i gang med at bruge din nyeste GOODIEBOX? 😍 Vi h√•ber, at du nyder det hele, og at den har kunnet bringe dig masser af cheer up og l√¶kker selvfork√¶lelse 😘

Vi ved, at √•rets kolde begyndelse kan v√¶re en tid, hvor de fleste af os tr√¶nger til lidt s√¶rlig pleje og lidt ekstra kul√łr p√• hverdagen ✨ Derfor har vi gjort alt, hvad vi kan for at skaffe de helt rigtige produkter til at give din krop et boost af energi og gl√¶de dig med den sk√łnneste Cheer Up boks 💋

Har du ikke f√•et afpr√łvet alle produkterne endnu, s√• har vi her samlet alt om dit nyeste beauty-gear 💞 Du kan b√•de finde lidt om hvert af alle produkterne og vores unboxingvideo, hvor vores helt egne video stars Samira og Leyla guider dig igennem hele boksen 💫

Vi √łnsker dig rigtig god forn√łjelse og gl√¶delig #unboxing 💞

COMME DEUX, ANSIGTMASKE

#bluepaint har en matterende effekt og minimerer hudens porer. #pinkpaint er nærende og giver huden fugt. #yellowpaint renser og giver huden glød.

Påfør et jævnt, tykt lag og lad masken virke i 15 minutter. Skyld derefter af med varmt vand. Vi anbefaler at bruge en våd vaskeklud.

Tip:
Har du mere end en #paint maske? Du kan blande og matche maskerne for at få det bedste resultat til din hud - du bestemmer.

SE MERE

SLEEK, BLUSH

Denne skønne blush fås i 5 forskellige farver, og har en creme to powder konsistens. Den er rig på pigmenter, hvorfor den skal bruges med let hånd.

Tip:
Kan både påføres med fingrene og en makeuppensel

SE MERE

FIGS & ROUGE, NATSERUM

Denne multi-action serum har en antibakteriel virkning, der renser i dybden og minimerer porer. Samtidig gendanner de mange aktive ingredienser din hud, så du får en frisk, blød og skøn glød.

Tip:
Brug serummet om natten og vågn op med en lækker, genopfrisket hud.

SE MERE

COOLCARE, TØRBØRSTE

Tørbørstning er en ny effektiv trend, der eksfolierer huden og sætter gang i blodcirkulationen. Stryg altid børsten mod hjertet i lange strøg, og giv din hud glød og ny energi.

Tip:
Brug børsten dagligt i nogle uger, for det bedste resultat!

SE MERE

CARMEX, LÆBEPOMADE

Carmex er en sand ven i de kolde vintermåneder 💋 Med dens praktiske størrelse er den perfekt at have med i tasken. Mentholen giver en frisk og kølende fornemmelse på læberne, og giver fugt uden at fedte.

Tip:
Brug den under og over din læbestift for et smukt og velplejet look!

SE MERE

BALANCEME, ANSIGTSOLIE

Den ansigtsolie Olien giver huden et boost af fugt fra de naturligt rige olier af kamille, moringer, mandel og hybenkerner. Som bonus giver olierne en fantastisk duft!

Tip:
Du kan bruge olien både morgen og aften alt efter behov og din renserutine.

SE MERE

GUM, TANDSTIKKER

Disse smarte Soft Picks er både effektive og skånsomme til at rengøre dine tænder. Samtidig gør den elastiske og bløde form dem nemme at bruge. Der medfølger en lille handy æske, så du altid kan have dem på farten.

Tip:
Smil, det smitter ;-)

CHEER UP-tips fra medlemmer

Mit bedste cheer up tip er at tage i saunagus! Især her om vinteren, man bliver glad, varm, ren og blød. Og så er det ikke særlig dyrt, så man kan blive glad ofte

SARA, MEDLEM

Jeg putter mig under tæppet, smider en rigtig tøsefilm på. Varm kakao og en lækker kur i håret og så også lige en fugtgivende ansigtsmaske på. Skal jeg være ekstra god ved mig selv, kommer der lidt bailey i kakaoen

TANJA, MEDLEM

En lang gåtur langs stranden i koldt blæsevejr og så hjem i varmen med stearin lys og hygge. En tur på spinningscyklen er også godt for humøret.

CHARLOTTE, MEDLEM

FORTÆL OS DIN MENING OG OPTJEN GOODIEPOINT

ANMELD CHEER UP!

Som tak for din anmeldelse, giver vi dig 10 GOODIEPOINT for hvert produkt, og når du har samlet 300 GOODIEPOINT sammen, giver vi dig en gratis GOODIEBOX

Vi er så spændte på at læse din anmeldelse - er du klar, beauty-anmelder?

ANMELD BOKS
  Indl√¶ser...

Vent venligst ...