CLEAN START READY, SET, SCRUB!
CLEAN START READY, SET, SCRUB!

Dermalogica har længe haft vores dybeste respekt for deres fantastiske hudplejeunivers, og vores begejstring er ikke blevet mindre efter, vi har opdaget deres hudplejeserie Clean Start til ung hud. Fremragende egenskaber og fuldstændig fri for kunstige farve- og duftstoffer samt mineralske olier. Den lækre maske og scrub eksfolierer huden nænsomt, så huden efterlades klar, lækker og blødgjort. What is not to like…:)

Clean Start er en hudplejeserie specielt målrettet ung hud. Clean Start er udviklet af Dermalogicas hudplejeeksperter, og hudplejeserien overholder de samme standarder og er bakket op af den samme forskning som Dermalogica.  Det vil sige, at alle produkter er non-comedogene og indeholder ingen tilstoppende mineralsk olie, lanolin, ingen irriterende kunstige farvestoffer og udtørrende S.D. alkohol modsat mange af markedets øvrige hudplejeprodukter, der ofte indeholder skrappe ingredienser. Alle Clean Start produkter er desuden parabenefri.

Clean Starts målgruppe er meget bevidste om deres forbrug, og de stiller store krav til de produkter, de køber. For at imødekomme de unges krav om autentiske og relevante produkter, har Dermalogica samarbejdet med et panel af unge omkring navngivning af produkter, emballage og produkttests og har dermed fået respons på, hvad der virker og ikke virker. Det har været med til at give Clean Start en unik "lavet af os, til os"-følelse, der i høj grad adskiller Clean Start fra andre hudplejeserier til ung hud.

Sådan bruger du Ready, Set, Scrub!
Fordel masken i et jævnt lag over et renset ansigt - undgå øjenområdet. Lad masken virke i 5 til 7 minutter. Fugt dine fingre og massér huden blidt i små cirkelformede bevægelser. Skyl grundigt med lunkent vand for at fjerne masken. Bruges morgen eller aften, 3-5 gange om ugen.

Læs mere om Clean Start på www.cleanstart.dk

Full Size koster 125 kr. for 75  ml

UDSOLGT
IKKE PÅ LAGER
  Indlæser...

Vent venligst ...