GOODIEBOXPRISEN

Yaaay 🎉 😍

Så er det blevet den tid på året, hvor en af de fedeste begivenheder finder sted - nemlig Danish Beauty Award 😍

Det betyder fest, konfetti og lækre beautyprodukter. Det er med enorm stolthed, at vi igen i år kan fortælle, at vi har vores helt egen GOODIEBOX-pris, som bærer vores fælles historie og hvor vinderen derfor helt og aldeles er valgt af jer, vores fantastiske medlemmer. 💕

Lad Line, Frederikke, Marc, Jules og Nanna guide jer igennem de nominerede produkter og stem på jeres favoritprodukt.

1

RODIAL, LIP PLUMPER

Rodials XXL Lip Plumper giver dig fyldige læber med fugt og glans. Vitamin E plejer læberne og baboaolien giver et lækkert shine. For os er det et perfekt in-between-produkt, som både har en plejende effekt, men som samtidig gør læberne fyldigere med ekstrakt fra chili. Send din stemme med luftkys til Rodial, hvis du synes XXL Lip Plumper skal vinde.

Se nomineringsvideo og tutorial
af Rodial XXL Lip Plumper
2

COMME DEUX, SERUM BOOSTER

Med Comme Deux Serum Booster kan du booste dine yndlingprodukter til at yde lidt ekstra. Brug den som en klassisk serum eller mix 2-3 dråber din dagcreme, olie eller endda foundation, og forkæl din hud med et boost af fugt fra bl.a vidunderingrediensen hyaluronsyre. Skal Comme Deux forkæles med din stemme?

Se nomineringsvideo og tutorial
af Comme Deux Serum Booster
3

JORGOBÉ, HÅNDCREME

Danske Jorgobé er nomineret for deres skønne håndcreme! Cremen indeholder små sorte perler af koncentreret A+E-vitamin, som i kombination med hvid te-ekstrakt giver hænderne øjeblikkelig beskyttelse.

Giv Jorgobé din stemme, hvis du synes deres lækre håndcreme fortjener at vinde.

Se nomineringsvideo og tutorial
af Jorgobé håndcreme
4

CARVEN, L'EAU DE TOILETTE

Franske Carven er som modehus indbegrebet er parisisk chíc-faktor. Med friske og feminine blomsternoter og cremede undertoner passer L’eau perfekt til foråret.

Er Carven din favorit? Så giv parfumen din stemme.

Se nomineringsvideo og tutorial
af Carven L’eau de toilette
5

ZENZ, HÅRMASKE

Hårkuren fra Zenz er så god, at vi blev nødt til at have den med igen! Listen over gode ting er lang – den er nemlig både AllergyCertified og svanemærket, og så får du ægte salonkvalitet til hjemmebrug. Kuren styrker hovedbund og hår med nærende avocadoolie og aloe vera. Er dine lokker vilde med hårkuren? Så stem på den lige her.

Se nomineringsvideo og tutorial
af Zenz hårmaske No. 03 Treatment Pure

STEM PÅ DIN FAVORIT

Vi håber, du er klar til at prøve, teste, duppe og vurdere. Og bliver du i tvivl i processen, så fortvivl ej. Se vores How to-videoer, hvor Leyla og Nanna guider dig igennem alle de skønne produkter og deres fortræffeligheder. Du finder dem på vores YouTube-kanal, happy watching GÅ TIL STEMMESIDE

  Indlæser...

Vent venligst ...