EMITE MAKEUP DIAMOND CREME
200,00 kr
EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

Man siger jo, at diamanter er en kvindes bedste ven. Godt nok indeholder Diamond Creme fra Emite ikke ægte diamanter, men du får den samme elegante og skinnende effekt, som var du drysset med diamantstøv. Du kan bruge dette skønne produkt til at fremhæve dit ansigts konturer for et underspillet og sofistikeret look til både hverdag og fest. Brug den blandt andet på kindbenene, næseryggen, amorbuen og i øjenkrogen.

Ingrediensliste:

HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECANOL, CERA ALBA (Beeswax), CERA MICROCRISTALLINA (Microcrystalline Wax), ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, MICA, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN OXIDE

KAN INDEHOLDE +/-:

CI 77891 (Titanium Dioxide)

Vejl. udsalgspris 200 kr.

 

UDSOLGT
Information

Man siger jo, at diamanter er en kvindes bedste ven. Godt nok indeholder Diamond Creme fra Emite ikke ægte diamanter, men du får den samme elegante og skinnende effekt, som var du drysset med diamantstøv. Du kan bruge dette skønne produkt til at fremhæve dit ansigts konturer for et underspillet og sofistikeret look til både hverdag og fest. Brug den blandt andet på kindbenene, næseryggen, amorbuen og i øjenkrogen.


Ingrediensliste:


HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECANOL, CERA ALBA (Beeswax), CERA MICROCRISTALLINA (Microcrystalline Wax), ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, MICA, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN OXIDE


KAN INDEHOLDE +/-:


CI 77891 (Titanium Dioxide)


Vejl. udsalgspris 200 kr.


 

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • For fedtet

  Alberte Westphal on 27. mar. 2017

  Farven er fin men jeg kan bedre lide tørre produkter da jeg i forvejen har lidt fedtet hud.
 • Besværlig og dyr

  Pernille on 27. mar. 2017

  Kedeligt og intetsigende design, en alt for tyk bøtte og jeg føler mig snydt for indhold - især hvis jeg havde købt den i en butik og specielt til den pris! Når man kommer i gang med at brug den er den cremet men samtidig vil den gerne lægge sig i klumper på min hud, ikke optimalt og svær at fordele. Det får lettest med en finger og en masse udblendning, men så får jeg også et smukt resultant, men det kræver simpelthen for meget arbejde.. Jeg vil kun få denne brugt når jeg skal give den ekstra gas også er holdbarheden ikke helt god nok og desværre syntes jeg at den lægger sig i mine fine linjer!
 • Fedtet lille sag

  Cecilia on 26. mar. 2017

  Synes egentlig den giver et rigtig fint glow. Men den er ret fedtet og bliver ved med at være fedtet. Så synes også den lidt hurtigt egentlig forsvinder igen og derme selvfølgelig også effekten.
 • Ikke fan

  Maria Kirstine on 26. mar. 2017

  Ideen er rigtig god, men den fedter og tørre ikke ind, så det klistre for meget.
 • Creme

  Sara on 26. mar. 2017

  Elsker bare highlighter og denne er bare super nem at anvende og så er farven mega flot.
 • Very much glow❤

  Lene Marie on 26. mar. 2017

  Der er virkelig diamant-effekt i denne
 • diamond

  Dorete on 26. mar. 2017

  Den giver en lækker shine i ansigt. Den er rigtig lækker at påfører på huden. Den ser rigtig flot ud under en foundation.
 • Fedtet

  Marian on 26. mar. 2017

  Fik en fedtet fornemmelse i ansigtet og ift. den effekt den havde, ikke en jeg vil bruge, andet end måske på læberne.
  Men en fin og sofistikeret emballage.
 • Lige så fedtet som den er shiny..

  Maria on 26. mar. 2017

  Jeg plejer altid at give beautyprodukter ret mange chancer før jeg bestemmer mig for at de ikke er for mig. Men det kunne jeg simpelthen ikke med den her. Jeg lagde den under øjenbrynet og grundet den fedtede konsistens (som gør den virkelig let at påføre) smittede min eyeliner og mascara af så jeg kom til at ligne en deprimeret panda en halv time senere. Jeg blev nødt til at børste en masse løs pudder på for at få den fedtede følelse væk, og dt fjernede jo så desværre highlighter-effekten. Da jeg fjernede makeuppen var jeg så endda slået ud af den, og måtte indse at den nok bare ikke var for mig. Hvilket er ærgerligt, for den giver et lækkert shine.
 • Meget fedtet!

  Mai on 26. mar. 2017

  Den her creme er lidt speciel, for den fungerer ikke rigtig til det man umiddelbart tror. - Som highlighter. Den er simpelthen for vaselinet, og glider rundt på huden. Jeg synes den er sjov at lege med, når jeg hygger med forskellige makeup looks, men jeg vil nok ikke stole på den til makeup som skal vare hele dagen. Hvis det er til et selfie eller to, så er den fed. Især til highligth ned af næseryggen. Derudover er emballagen LUX! Dejligt tung!
 • Feedback

  Nathalie on 26. mar. 2017

  Lige det jeg stod og manglede!
 • Ok

  Cathrine on 26. mar. 2017

  Bruger det ikke, men god at have.
 • svær at bruge

  Lene on 26. mar. 2017

  Jeg kan ikke helt finde ud af at bruge denne ordentligt og i hvilke situationer. Derfor er den ikke et hit hos mig.
 • Glintrinde

  Hacer on 26. mar. 2017

  Den er vild god. Rigtig blød i konsistensen samt nem at påfører. Den kan samtidigt bruges til flere steder på ens makeup.
 • Glædelig overraskelse

  Maria on 26. mar. 2017

  Jeg er fan af denne her. Et nyt produkt jeg ikke har brugt før.
 • Highlighter

  Cecilie on 26. mar. 2017

  Glimrende Highlighter der virkelig gør jobbet. Den er let at blende ud og holder godt. Jeg har dog tendens til fedtet hud og foretrækker derfor pudder produkter frem for creme.
 • Fedtet.

  Maria on 26. mar. 2017

  Et produkt jeg ærligt ikke kan se hvad jeg skulle bruge til. Forstår ideen, men i praksis dur den ikke. Elsker ellers mærket.
 • Lækkert

  Mette on 26. mar. 2017

  Rigtig lækkert produkt! Jeg har desuden anvendt den på læberne - her er den også super god og giver en lækker shine effekt
 • Lidt for fedtet

  Louisa on 26. mar. 2017

  Denne creme er efter min mening for fedtet, den opnår ikke den ønskede effekt ovenpå min makeup. Har prøvet både på kinder, øjne, næse osv, men jeg ser simpelthen fedtet ud. Nu bruger jeg den som lippgloss istedet, der virker den til gengæld bedst.
 • Flot, men meget fedtet.

  Christina on 26. mar. 2017

  Jeg havde glædet mig til at anvende denne highlighter - den er simpelthen så smuk, men desværre er den virkelig fedtet (på min hud) og fungerer derfor ikke på hverken kindben, næseryg eller lign. for mig.

  Dog vil jeg prøve at bruge den som øjenskygge, hvilket jeg tror den kan gøre sig virkelig godt til!
 • Velfungerende

  Sirli on 26. mar. 2017

  Synes at den indeholder meget shine og det er et stort plus. Har endda også brugt den på læberne i stedet for lipgloss. Fungerer meget godt for mig, men da jeg har lidt fedtet hud i forvejen kan produktet godt gøre det meget værre hvis jeg tager for meget på.
 • Shinyyy

  Hanan on 26. mar. 2017

  Super fin shine den giver! Desværre lidt klistret på huden - men det hjælper at bruge en lille smule af produktet ift hvad man plejer og stadig få fin shine-effekt!
 • God både inden i og uden på.

  Maja on 26. mar. 2017

  Meget anvendelig og god. Rigtig dejligt shine og konsistens.
  Eballagen skal lige ha et ord med på vejen.. Den lille marmor beholder er SÅ skøn, her er ikke unødig ekstra pap som på mange andre produkter, det er bare lækker emballage!
 • Diamant or not

  Stine on 26. mar. 2017

  Tror ikke helt jeg forstår produktet. Kan godt se hvordan man skal anvende den, men synes den klister og hvis man påfører puder efterfølgende forsvinder diamanteffekten:(
 • highlighter

  tugce on 26. mar. 2017

  Min favorit i boxen! den er så god at det ikke kan beskrives med ord.
 • Fantastisk

  Lea on 26. mar. 2017

  Dette produkt er intet mindre end fantastisk! Jeg har brugt den hver dag siden jeg fik den. Kan varmt anbefales
 • Shiny shiny

  Christine on 26. mar. 2017

  Emite Diamond creme er super fin og ganske nem at påføre. Holdbarheden er rigtig god og den giver et lækkert shine.
 • Tjoo

  mette on 26. mar. 2017

  Elsker produkter fra Emite da de er virkelig lækker kvalitet. Men har haft lidt svært ved hvor og hvor meget af dette jeg skulle bruge, kan ikke lig når ikke det ser naturligt ud og vil heller ikke skinne alt for meget i fjæset, så det har været svært at finde den rette mængde der passer.
 • God

  Yesim on 26. mar. 2017

  Den er god.
 • Super finish

  Vibeke on 26. mar. 2017

  Jeg er endnu ikke helt dus med dette produkt - syntes den er lidt svær at påføre - jeg håber at øvelse gør mester - for produktet er vildt lækkert.
 • Fin til at highlighte

  Rebecca on 26. mar. 2017

  Denne diamond cream fungerer rigtig godt som highlighter, og til at fremhæve især kindbenene
 • Flot highligting effekt, når der skal gøres lidt ekstra ud af make-up'en

  Sara on 26. mar. 2017

  Highlighter er ikke noget jeg bruger til hverdag, men når jeg gerne vil gøre lidt ekstra ud af make-up'en, så er den her diamond creme gået hen og blevet et af de produkter, som jeg anvender. Den fungerer rigtig godt, også uden at det bliver unaturligt eller overdrevet. 200 kr. er måske lidt højt, men den er jo også meget drøj i brug, så den kan holde rigtig længe.
 • Måske for de unge

  Kirsten on 26. mar. 2017

  Det er et super fint produkt, men jeg synes måske ikke det passer så godt til mig på snart 47. Men jeg vil forære den til en yngre model, for det virker super lækkert.
 • Måske

  Natacha on 26. mar. 2017

  Jeg synes den er nem at bruge, og giver et flot resultat. Jeg har tør hus, så den vil være god til mig hvis jeg er meget tør, hvor jeg så ikke ville bruge en powder highlighter. Men den er nok lidt for fedtet ellers, og lidt dyr. Ellers et rigtigt lækker produkt!
 • Virkelig lækker

  Cecilie on 26. mar. 2017

  Godt
 • Lille krukke med masser af shine!

  Emilie on 26. mar. 2017

  Sød, lille krukke med masser af lækker shine. Konsistensen er let og cremet, og det er muligt at vælge hvor meget intensitet man vil have. Lidt svær at blende, men det er muligt.
 • Lidt skuffende

  Selma on 26. mar. 2017

  Ideen med produktet er god, men fungerer ikke rigtig i praksis. Den er meget klistret og blød og holder ikke længe :(
 • Flot highlight

  Thea on 26. mar. 2017

  Flot highlight, dog lidt klistret på huden
 • God makeup cream

  Silja on 26. mar. 2017

  Super god til at fremhæve kindben
 • Funklende

  Malene Søndergaard on 26. mar. 2017

  Et smukt produkt... Lille, fin og utrolig lækker.
  Jeg synes den er et rigtig godt alternativ til min blush.
 • Så lækker

  Johanne on 26. mar. 2017

  Dejlig cremet konsistens, bruger den til at highligte under brynene samt i øjenkrogene. Den kan dog blive en anelse fedte at have på i løbet af dagen. Man skal bruge meget lidt produkt, så den holder længer!
 • Creme

  Tina on 26. mar. 2017

  Fin
 • Flot highlighter

  Ditte on 26. mar. 2017

  Rigtig fin highligther, men synes dog den fedter på huden. Håret har tendens til at blive siddende oveni highligteren.
 • nem

  Louise on 26. mar. 2017

  Skal lige vende mig til den
 • Rigtig flot

  Emma on 26. mar. 2017

  Virkede super fint
 • Diamond creme

  Louise on 26. mar. 2017

  Et lækkert mærke, og highlighter
 • big five

  Sema Nur on 26. mar. 2017

  bedømmelse

 • Ikke lige noget for mig

  Mia on 26. mar. 2017

  Jeg synes desværre ikke om dette produkt. Den er for cremet. Men bruger heller ikke higlighter..
 • Et produkt alle piger vil elske!

  Pernille on 26. mar. 2017

  Som overskriften siger, alle vil elske dette lækre produkt. Bruger den hverdag og den giver bare et ekstra touch til ens makeup. Virkelig lækker og unik!
 • A girls best friend!!

  Mie on 26. mar. 2017

  Så smuk!! Jeg elsker den!!!
 • God

  Ulla on 26. mar. 2017

  God
 • Nej :(

  Joanna on 26. mar. 2017

  Ikke et produkt jeg kommer til at bruge. Kedelig og fedtet.
 • Forstår ikke meningen

  Stine Bøwig on 26. mar. 2017

  Produktet har et super lækkert look, men er meget fedtet
 • Smuk creme

  Heidi on 26. mar. 2017

  Lækker creme der giver en god highlight effekt
 • Love it

  Andrea on 26. mar. 2017

  Er vild med det her produkt og den er blevet en fast del af makeup rutinen.
 • Nogenlunde

  Camilla on 26. mar. 2017

  Den giver en lille smule shine og er egentlig en del klisteret.
 • Lækkert produkt

  Camilla on 26. mar. 2017

  Lækkert produkt som er nemt at anvende.
 • God

  Nana sofie on 26. mar. 2017

  God i de indereste i øjet og til at highlighte på kinderne kan den også bruge til
 • lækker creme

  Malene on 26. mar. 2017

  lækker creme, blød og nem at fordele så man opnår et naturligt look.
 • Så fin til huden

  Mia on 26. mar. 2017

  Ved første øjekast ser den ikke ud af meget, og jeg tvivlede på effekten. Men jeg synes virkelig den tilfører noget rigtig godt til min Make-up og den har den ønskede effekt!
 • Zabine on 26. mar. 2017

  Så fin, klart værd at købe
 • Smuk effekt

  Maria on 26. mar. 2017

  Smuk effekt på kindben
 • Shine bright like a...

  Josephine on 26. mar. 2017

  Denne highlighter synes jeg desværre har en tendens til at fedte lidt for meget. Jeg har brugt den under brynene, hvilket resulterer i at min ellers vandfaste mascara smitter af. På kindbenene sidder mit hår fast, hvilket er lidt ærgerligt.
 • Shine bright like a diamond

  Íris Ösp on 26. mar. 2017

  Jeg synes produktet er så flot påført og ville gerne benytte mig af det, men jeg synes dog at det fedter for meget, da jeg helst gerne har løst hår, passer det ikke så godt. Men virkelig flot!
 • Lidt for gimmick agtigt

  Cilia on 26. mar. 2017

  Hvem elsker ikke en fantastisk highlighter? men denne fungere ikke. Når man dupper den på fjerner den foundation inden under. Den er rigtig pæn hvis man ikke har makeup på - men så går fidusen ligesom lidt af det.
 • God til den rette hudtype

  Aura on 26. mar. 2017

  Nu har jeg det problem at jeg lider af akne, og det betyder desværre for mig at produkter der indeholder olie ikke er godt for mit ansigt.. Men da denne creme er en highlighter og derfor er øverste lag på min make-up kreation, tænkte jeg at jeg kunne prøve alligevel. Det viser sig at den SLET ikke fungerer sammen med den foundation jeg bruger (Estée Lauder Double Wear): den skabte plamager og kunne slet ikke blende ind.. Når jeg ser det fra et mere objektivt point of view og ser bort fra mit problem, vil jeg sige at det er et meget fedtet produkt, og måske godt kunne finde på at bruge den på læberne, men jeg ville ikke bryde mig om at have det stads på kinderne eller på næseryggen
 • Fedtet

  Michela on 26. mar. 2017

  Lidt for fedtet til min smag
 • Fedtet...

  Sofie on 26. mar. 2017

  Jeg synes desværreat jeg kommer til at føle mig fedtet i ansigtet af dette produkt.
 • Lækkert produkt

  Eydna on 26. mar. 2017

  4 stjerner fra mig!
 • Lidt blandet

  Tanja on 26. mar. 2017

  Fin effekt med fedter meget. Er ikke så meget til at den ikke "tørrer"
 • Det lille ekstra pift

  Christina on 26. mar. 2017

  Lækker lille shine creme, der tilfører den lille ekstra lækkehed der fuldender, båden en dags og aftenmakeup.
  Eneste minus er at den føles lidt fedtet på huden.
 • Sparkling

  Maria on 26. mar. 2017

  Smart lille en til at give lidt ekstra effekter i ansigtet. Den fremhæver kindben mm rigtig godt uden at det er for meget. Nem at lægge og holder godt
 • Diamant

  Naja on 26. mar. 2017

  Flot, men ødelægger grundfoundation
 • Flot highlighter

  Sofie on 26. mar. 2017

  Giver flot shine. Bruger den mest til øjnene, ikke altid så vild med creme makeup produkter på kinderne.
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Mette on 26. mar. 2017

  okay produkt, og fint man kan bruge den til flere ting.. :-)
  dog synes jeg det er lidt et klisteret produkt. men det er flot, er bare ikke glad for den fedtede fornemmelse i hovedet..
 • Diamond creme

  Mette on 26. mar. 2017

  Ok nem at anvende, synes godt den kan være lidt for cremet og skinndende når den skal bruges på et større område, som fx kindbenene. Men god til mindre områder
 • Daniela

  Daniela on 26. mar. 2017

  Love it so much! I believe i have to apply just a little bit, and be careful with how I blend it because otherwise it looks like I have some gel on my cheekbones, but I do love the fact that it's not super subtle but not too much either.
 • Highlighter

  Nathalie on 26. mar. 2017

  Virkelig god. Nem at anvende. Flot shine uden det bliver for meget. Drøj.
 • Fint produkt

  Pernille on 26. mar. 2017

  Den er super flot og shinny, dog er den lidt klistret i mit ansigt. Men jeg elsker at bruge den.
 • Ikke fan

  Nicole on 26. mar. 2017

  Er generelt ikke fan af creme produkter til andet end min foundation. Fungerer udemærket men ikke en jeg ville købe selv.
 • Ikke fascineret.

  Nadia on 26. mar. 2017

  Dårlig indpakning, synes at det er svært at få op med fingrene(big fyfy i know - men fungerer bare bedre for mig1)
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Renée on 26. mar. 2017

  Den holder ikke særlig god, og er svær at se på
 • Must-have

  Olivia on 26. mar. 2017

  Simpelthen et musthave. Jeg er vild med dette produkt fordi det kan bruge det flere ting, med det mål at give ansigtet lidt ekstra liv. Jeg bruger det ved læber, kindben, læsetyp, bryn og øjenlåg, altsammen for at give lidt shine og liv.
 • Flot, men klistret.

  Michella on 26. mar. 2017

  Jeg var meget betaget af denne smukke krukke og det den ud fra navnet gav af forventninger. Desværre synes jeg at den blev alt for klistret at påføre og føles ubehagelig at have på, da man tydeligt mærker hvor den er påført. Ellers en smuk highlighter, men konsistensen (det fedtede look) ses tydeligere på huden end selve "shinet". Jeg ville måske bruge den som ekstra shine til læberne i stedet.
 • mindre begejstret

  Simone Howard on 26. mar. 2017

  svær at anvende, bruger den ikke.. syntes at den fedter meget på huden fremfor at sætte et flot touch!
 • lidt ligesom en læbecreme

  Sasja on 26. mar. 2017

  må indrømme at jeg var lidt skeptisk. mest fordi jeg ikke er så meget til highlighter. men den er faktisk super fin, og meget smooth.
 • fin highlighter

  Camilla Theil on 26. mar. 2017

  Det er en super fin highlighter, der giver et tilpas subtle glow uden at se for kunstigt ud. Den har en dejlig cremet konsistens, hvilket gør den super nem at arbejde med Den fordeler sig rigtig fint og nemt. Alt i Alt et super lækkert produkt
 • Super fin

  Christa on 26. mar. 2017

  Den er super fin i den lille bøtte, der udsender et billede af kvalitet. Produktet fungerer super som highlighter, men det fedter vildt meget.
 • Fedter min shiner

  Signe on 26. mar. 2017

  Jeg synes den er lidt fedtet, så jeg får ikke rigtig brugt den så meget som jeg ville ønske. Men den giver det der shine.
 • Ikke imponeret.

  Sofie on 26. mar. 2017

  så jeres tutorial på Facebook, og synes ideen og looket var så godt!! DESVÆRRE synes jeg den er alt for fedtet når man bruger den! Øv!!
 • Underlig

  ID26178985 Betina on 26. mar. 2017

  Synes virkelig ikke den passer til min hud, så den gør ikke noget godt for mig, man ligner en plastik dukke
 • Den fedter

  Clara on 25. mar. 2017

  Synes den virker fedtet på huden men den giver en god effekt. Så alt i alt er den ok
 • hvorfor har jeg ikke haft sådan en før

  Familie on 25. mar. 2017

  tænk jeg har levet uden. den er allerede blevet en fast rutine som mit finish. perfekt lige over læben og op langs næsen men bruger den også på læberne den give virkelig god fylde
 • EMITE DIAMOND CREME

  Nicole on 25. mar. 2017

  Det giver en flot effekt lige at smøre lidt Diamond creme i øjenkrogen
 • Okay

  Stine on 25. mar. 2017

  Dejlig frisk shimmer, men dog en anelse for fedtet i konsistenten for mig
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Joan on 25. mar. 2017

  Glamour til hverdag og fest kan opnås med denne lille sag - Selvforkælelse på et højt plan
 • Klistrende

  Linea Lund on 25. mar. 2017

  Den virkede meget klistrende, desværre.
 • diamond creme

  Tugba on 25. mar. 2017

  Jeg har brugt den et par gange. den er lidt anderledes i forhold til andre hightligts, men er blevet vild med den.
 • bedømmelse

  Marie on 25. mar. 2017

  Dette er desværre ikke et produkt for mig som jeg kommer til at bruge.. Den er alt for klistrende og fungere ikke godt ovenpå foundation, puder osv., så ikke noget jeg kommer til at bruge, ville meget hellere have haft en highlighter eller lign i tør form i stedet :(
 • Fantastisk diamond creme

  Camilla on 25. mar. 2017

  Dette produkt er uundværligt - super god til highlight
 • Diamant

  Sofie on 25. mar. 2017

  Jeg ville nok ikke bruge så mange penge, selvom den sælges med diamant. Den er fin nok, men er ikke umiddelbart helt overvældet af dens "effekt".
 • Smuk glød, men klistret på huden

  Gunvor on 25. mar. 2017

  Dette er ikke et produkt jeg bryder mig om - det giver en smuk glød, men jeg kan ikke lide den klistrede fornemmelse på huden.
 • Kan anbefales

  Susanne on 24. mar. 2017

  Perfekt som en mere neutral highlighter som kan bruges til hverdag
 • Perfekt til billeder - knap så god i virkeligheden.

  Jade on 24. mar. 2017

  Skal du til fotoshoot? go for it, girl! men ellers så lad være hvis du har meget olieret hud - den ser fedtet og klistret ud og er ifølge min mening, ikke pengene værd...
 • Fjerner make-upen jeg allerede har på

  Anna Magdalena on 24. mar. 2017

  Bryder mig ikke om den da den hurtigt kommer til at fjerne den make-up jeg allerede har på
 • God highligt effekt

  Meral on 24. mar. 2017

  Godt produkt
 • SÅ LÆKKER

  Heidi on 24. mar. 2017

  Jeg er helt vild med denne Diamond creme, den er min nye favorit highlighter, og kan desuden også bruges til at fugte og shine læberne!
 • Highligther

  Line on 24. mar. 2017

  Denne her highligther er simpelthen en af de bedste, jeg nogensinde har prøvet! Jeg er normal ikke fan af en creme i highligther, men denne her er over alt forventning!
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Cathrine W. on 23. mar. 2017

  Jeg er rigtig glad for den. Den giver en rigtig fin highlight effekt, som jeg synes det er svært at opnå men en highlighter som pulver. Eneste ulempe er at den fedter ret meget. Til gengæld er den også god på læberne.l
 • Emite

  Mie on 23. mar. 2017

  Nem, flot og så lækkert ❤❤
 • DIAMOND CREMe

  Sanne on 23. mar. 2017

  Dette produkt fanger mig overhovedet ikke, jeg er slet ikke til det der highlighte og skinnende look. og så virker den fedtet/klistret længe. Synes lidt det er et københavner produkt. :/
 • Marmor!!!

  Stephanie on 23. mar. 2017

  Dette må være en bedste emballage jeg nogensinde har prøvet! Den føles så lækker, oser af kvalitet og overskud og er bare smuk at have stående.
  Desværre har jeg ikke meget brug for produktet da det er for meget glitter og jeg ikke helt kan se formålet med deet, men jeg beholder den alligevel fordi den er så smuk!
 • Fin highlighter

  Maja on 23. mar. 2017

  God highlighter. Kan godt lide at den ikke er alt for shiny, og teksturen gør den let at arbejde med.
 • Middel

  Laila on 23. mar. 2017

  Den skinner lidt for meget efter min smag
 • yay, sparkle

  ID40843172 Mai Britt Goldenbeck on 23. mar. 2017

  den her er lækker, den kan give det sidste pift til en aften i byen :D
 • Shine..

  Janni Bang on 23. mar. 2017

  Den er så flot og kan bruges til så meget.. Jeg er helt sikkert på..
 • Fedter og smitter af

  Louise on 23. mar. 2017

  Syntes den fedter og smitter af i hele hovedet.
 • Nyt og godt!

  Iben on 23. mar. 2017

  Produktet er let at påføre, men er lidt klistret. Man får en naturlig glød, og hvem vil ikke have det? Det er et anderledes produkt en hvad jeg er van til og derfor giver det et frisk pust til make up samlingen.
 • Glimmer og glitter

  Tinna Schakmann on 23. mar. 2017

  Skønt produkt der er let at bruge og tone op/ned efter ønsket effekt
 • ikke imponerende

  Helle on 23. mar. 2017

  kan ikke lide den
 • Smuk, men klistret!

  Mathilde on 23. mar. 2017

  Dette er en utrolig smuk highlight, men den er meget klistret og ligger sig som vaseline på huden. Det er desværre et stort minus, trods at den highlighter flot!
 • XX

  Sarah on 23. mar. 2017

  God
 • Fint skær

  Jannie on 22. mar. 2017

  Giver et fint skær -god til under brynene eller på kindbenene
 • Emite diamond creme

  Anja on 22. mar. 2017

  Bruger den som en mild highlighter og kan faktisk godt lide den dewy effekt den giver, når den bruges sparsomt! Rigtig god til hverdag, hvor den lige giver et lille glimt.
 • Creme uden særlig effekt

  Tina on 22. mar. 2017

  Jeg er desværre ikke imponeret. Jeg mangler effekten, når den anvendes på kindbenene. Den er dog fin at bruge til under øjenbrynene.
 • Fin diamond creme

  Sabine on 22. mar. 2017

  Flot creme som ikke bliver for meget når den påføres. Dejlig flot naturlig og let at tage på.
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Mia on 22. mar. 2017

  God til highlight.
 • super holdbar

  Katrine on 22. mar. 2017

  Jeg synes altid jeg ender med at kæmpe med de her... men for en gangs skyld er der en som virker og den holder skønt hele dagen, dejligt når man er på farten.
 • Ikke lige min kop the

  Nicoline on 22. mar. 2017

  Rigtig fin lille glimmercreme, men jeg ved virkelig ikke hvorfor og hvornår jeg skal bruge det...
 • Diamond

  Stine on 22. mar. 2017

  Jeg elsker denne lækre make up creme agtige mærkelige ting. Den er sååå fin når den kommer på og sååå fin bare at se på i bøtten, som også bare er sååå flot i sig selv. vild med den
 • Ok

  Annika on 22. mar. 2017

  Synes den er er lidt klistret, men giver en fed effekt!
 • Bruger på læberne, det er den rigtig flot til :D

  Simona on 22. mar. 2017

  Jeg er ikke god til at bruge creme-produkter i ansigtet da jeg i forvejen har meget olieret hud, men på læberne er denne creme super flot.
 • Fin - men ikke fantastisk

  Maria Louise Dahl on 22. mar. 2017

  Jeg er ikke så stor fan af en cremet highlighter. Jeg synes at den er sværere at bruge og effekten er ikke ligeså god som en pudder version.
 • Nice

  Maiken on 22. mar. 2017

  Jeg bruger normalt ikke sådan noget highlighter, så jeg var bange for at ligne en diskokugle! Men jeg bruger den i øjenkrogen og på toppen af læben og det giver god shine uden at være for meget. Dejlig cremet konsistens og ikke voldsom glitter effekt. Jeg synes låget og bøtten passer lidt træls sammen, det er lige besværligt at skrue låget på. Produktet holder jo for evigt med mit forbrug :D
 • Ubrugeligt produkt

  Sara on 22. mar. 2017

  Jeg blev nødt til at hard core google søge for at finde ud af hvad produktet overhoved skulle bruges til. Virker overhoved ikke som primer da det bare får øjenskyggen til at folde sammen i striber med det samme så det fik min ellers gode øjenskygge til at ligne en til 5 kr.
  Som highlighter virker den heller ikke hverken på min blege hud eller min venindes mørke arabiske hud. Produktet føles klistret at have på, får huden til at se fedet ud eller er usynligt i dårligt lys og er væk efter en time. Aldrig har jeg prøvet så dumt et produkt og det røg direkte i skraldespanden.
  Embalagen så ok ud, bare lidt mørkeligt at "krukken" var mindre end låget hvilket var fordi der var så lidt i at det hele var i låget.
 • Bedømmelse

  Anella on 22. mar. 2017

  Den giver en god markering og jeg kan rigtig godt lide "diamant"-effekten!
 • Alt for fedtet

  Emilie on 22. mar. 2017

  Jeg har ikke rigtig forstået konceptet med den her creme. Ja den er da blød og alt det der - men den kan da ikke bruges under makeup med mindre man kan lide af ens foundation kører rundt. Så prøvede jeg den ovenpå min foundation, hvor jeg heller ikke oplevede en forbedring, den var stadig fedtet mange timer efter påførsel. Nu vil jeg bruge den om natten, hvilket den er ok til - men til 200 kr?? Den køber jeg ikke igen.
 • Fedtet highlighter

  Marwa on 22. mar. 2017

  Kan ikke lide highlighteren da den er alt for fed, den tørre ikke. Konsistensen føles præcis som vaseline. Tyk og fedtet. Ødelægger ens foundation. Ens hår klister på det når det kommer i kontskt. Og det ikke så meget en highlighter. Der er meget lidt skimmer i den. Det kun fordi den er fedtet at det ser skinnende ud. Man kunne i princippet bare bruge vaseline i stedet..
 • Drømmen af glitter!

  kerstin on 22. mar. 2017

  Elite glitter for makeup-artisten.
  let anvendelig, og nem at tilgå.

  Emballagen er lækker en anelse tung men, giver udtryk for høj kvalitet.
 • Dejligt

  Louise on 22. mar. 2017

  Dejligt har ikke noget lign
 • Highligter

  Sabine on 22. mar. 2017

  Jeg er vild med den fine shine og bruger den HVER dag.
 • Fin

  Sabrina on 22. mar. 2017

  Giver rigtig fin flød. Men der skal minimalt til ellers tager det 100 år om at tørre ind og man ser fedtet ud i stedet for
 • Shimmer

  Regitze on 22. mar. 2017

  Den er flot til en naturlig-make-up dag. Men pas dog på med ikke at brug for meget, da den er ret "fedtet".
 • God at påføre

  Alberte on 22. mar. 2017

  Bedst "gave" fra goodiebox længe. Virkelig lækker highlighter cream. Dog kan man se en anelse fedtet ud med den på.
 • Naturlig highlight

  Rikke Mai Thiim on 22. mar. 2017

  Jeg er vant til pudder highlights så denne form var ny for mig, men jeg bruger den regelmessigt nu. Jeg havde forventet mere shine, men resultatet ser meget naturligt ud i forhold til hvad jeg er vant til. Ved påføring kan produktet godt føles lidt fedtet på huden, men efter en halv times tid har huden absorberet det, hvilket gør at det føles rart på huden og jeg synes det giver glød uden at skinne.
 • Love

  sandie on 22. mar. 2017

  Jeg er så vild med produktet!
 • Mega god hightligther - en af de bedste jeg har prøvet

  Maria on 21. mar. 2017

  Jeg er stor fan af highlight, og denne rammer plet ift., hvad jeg mener, en hightligther skal kunne. Den giver et perfekt fugtigt look uden at glimmeret ligger overfladisk på huden. Resultatet er super naturligt. Holdbarheden er dog ikke helt optimal - den ryger ret hurtig af huden på mig. Til gengæld er den jo lille og nem at have med i tasken, så man nemt kan friske op.
 • Svær at blende

  Nathali on 21. mar. 2017

  Den flotte indpakning gør diamantcremen tiltrækkende. Den er svær at dosere og blende, og kan hurtigt ende som en lys stribe, plet eller 'mærkat' i ansigtet. Tager man for lidt på highlight-områderne, er den svær at blende, da der ikke er nok creme. Men vælger man omvendt at bruge meget af cremen, bliver den hurtigt voldsom i farven og konsistensen.
 • flot men klistrende

  laura katrine duun on 21. mar. 2017

  jeg ELSKER creme highlight og synes også denne ser utrolig flot ud først på dagen - dog synes jeg at den efter nogle timer mister lidt af sit sheen og ender med at bestå af en del glitter, som jeg personligt ikke bryder mig om. Desuden syens jeg den er meget klisteret, så mit hår sætter sig fat deri, hvilket er et stort minus for mig
 • Klistret og ingen effekt

  Camilla on 21. mar. 2017

  Synes ikke den har nogen effekt, og så klistrer den helt vlåildr hele tiden. Jeg er ikke fan.
 • Nemt produkt at bruge...

  Christina Wendelboe on 21. mar. 2017

  Let og cremet konsistens, som er nem at bruge.
  For mig giver cremen lidt for meget shine til hverdag, men jeg kan godt bruge den til særlige anledninger ovenpå festmakeup.
  Prisen er dog lige i overkanten til at jeg ville købe den igen.
 • Fedtet og ubrugelig

  Bettina on 21. mar. 2017

  Hvis den ikke havde været lige så fedtet som vaseline, havde den måske kunne bruges.
 • Hm

  Nicoline on 21. mar. 2017

  Er ikke just fan af denne, den virker ikke optimalt og har ikke den glow som jeg ønsker af en highlighter.
 • Jeg er nok for gammel til det her produkt

  Sanne on 21. mar. 2017

  Et meget sjovt produkt, der skaber en glitterende effekt. Jeg tror dog, at jeg er blevet for gammel til den slags. Men produktet virker efter hensigten. Jeg synes dog godt, at cremen kan have en tendens til at fedte lidt.
 • god

  Maria on 21. mar. 2017

  Jeg synes den er god
 • shine baby shine

  camilla on 21. mar. 2017

  jeg forstod den ikke i starten men efter et par gange fandt jeg ud af at den er rigtig god og også i forhold til at jeg ikke synes at man skinner i hele hovedet som når man bruget highlighter
 • perfekt.

  Maja on 21. mar. 2017

  Dette produkt er rigtig fedt til at bruge som en higtlighter til øjenlåget, da den ligger sig godt og naturligt samt til t-zonen ved overlæben.
 • Skinnende kindben

  Freja on 21. mar. 2017

  En skøn lille highlighter til pungen, så man har den med overalt. Nem af påføre med et super resultat.
 • god

  Refike on 21. mar. 2017

  rigtig flot og naturlig
 • Øv alt for fedtet

  Pia Zander on 21. mar. 2017

  Konsistensen er alt for fedtet og jeg forstår desværre ikke, hvad jeg kan bruge produktet til!?
 • giver et flot shine

  manar on 21. mar. 2017

  giver et flot shine og nem at bruge
 • Dejlig cremet

  Ulla on 21. mar. 2017

  Utrolig nem at påsmøre, giver et fint look og gemmer de mørke rande.
 • Super fin

  Isabella on 21. mar. 2017

  Så fin highligther. Virkelig nem at bruge
 • Enige Makeup diamond creme

  Camilla Louise on 21. mar. 2017

  Super lækker at bruge og giver en fin shine effekt, uden at blive for meget!
 • Cremet lækker

  Brigita on 21. mar. 2017

  Dejlig highlighter
 • Lige det sidste pift!

  Lene Høj on 21. mar. 2017

  Et rigtig fint produkt som er med til at lave en flot finish på ens aften make up. Det giver et flot look for helheden.
 • unødvendigt produkt

  Pernille on 21. mar. 2017

  Jeg finder dette produkt ret ubrugeligt for mig, som i forvejen har problemer med fedtet hud. Jeg har i stedet brugt produktet på læberne som en slags læbepomade - hvilket var okay. Prisen er ALT for høj. Jeg kunne ALDRIG finde på at give 200 for noget så simpelt.
 • Diamond creme

  Lone on 21. mar. 2017

  En okay diamond creme, som giver en rigtig fin effekt på kindbenene. Dog er den rimelig fedtet, som ikke rigtig tørrer ind, heller ikke efter flere timer..
 • Diamonds Creame

  Katja on 21. mar. 2017

  Den er så fin kan godt li' den er lidt cremet i det. Og nem at påføre.
 • Lækker

  Ida on 21. mar. 2017

  Wow den er fin, det er så brugbart, og giver et smukt udtryk. Dog kan det være lidt meget i hverdagen hvis man ikke har så meget makeup på. Men lækkert produkt der er nemt at bruge.
 • Elsker den skinnende effekt

  Lise-Lotte on 21. mar. 2017

  Elsker den skinnende effekt, er samtidig nem at anvende.
 • Smukt

  sandra on 21. mar. 2017

  Jeg føler mig som en østers perle med det på
 • Ikke min favorit

  Tanja on 21. mar. 2017

  Jeg kannikke rigtig finde anvendelse for dette produkt. Det er ret klistret og syner ikke er meget på huden. Jeg bryder mig ikke om, at der ingen ingrediensliste er!
 • Bedømmelse

  Line on 21. mar. 2017

  Jeg syntes den er rigtig god! Den giver et flot look og jeg bruger den altid under min puder highlighter
 • Diamond creme

  Simone on 21. mar. 2017

  Den er god.
 • Diamond creme

  Anne on 21. mar. 2017

  Super lækker og nem
 • emite

  Anne on 21. mar. 2017

  Elsker den - hvis man skal bruge den alene er den lidt fedtet, men jeg bruger den som en salgs primer til min normale highlighter! Selve beholderen er dog ret dårlig, og svær at lukke - det burde de lige få fikset!
 • Ååååh!

  Anne on 21. mar. 2017

  <3
 • Diamond Creme

  Karen on 21. mar. 2017

  Som udgangspunkt troede jeg at dette var en læbepomade. Jeg vil ikke bryde mig om at bruge dette på mine kinder, næseryg osv som highlighter, især ikke hvis man har en tendens til skinnende hud.
 • Emite diamond cream

  Marianne on 21. mar. 2017

  Flot glimmer finish, diskret og let anvendelig til at fremhæve. Lidt ubehagelig fedtet konsistens.
 • Meget neutral

  Mette on 21. mar. 2017

  Fin til hverdag, men meget neutral og ikke så meget skrald på i forhold andre highlightere, men lækker form
 • Så fin

  Christina on 21. mar. 2017

  Skøn highlighter - holder hele aftenen
 • Diamonds!!!

  Hanin on 20. mar. 2017

  Wow virkelig let at anvende og virkelig cremet. Jeg ville blot ønske, at produktet var mere pigmenteret.
 • Glimmer creme

  Alberte on 20. mar. 2017

  Så lækker og god til lige at ligge på kindbenene.
 • forstår ikke fidusen i denne

  mona on 20. mar. 2017

  synes ikke den gør andet end at fedte
 • Very natural and luksus look

  Olga on 20. mar. 2017

  Great product, will last long
 • Ok produkt

  Line Luplau on 20. mar. 2017

  God naturlig highlighter, som ikke giver et for kunstigt look. Dog er jeg mest til pudder highlighters
 • DIAMOND

  Olivia on 20. mar. 2017

  Men får en lækker shine på kindbenene og man ser ikke så tør ud i hovedet.
 • Whats NOT to love

  Heidi Merete on 20. mar. 2017

  Jeg elsker denne lille bøtte med masser af glimmer der smøres på enten med fingeren eller blend børsten. Jeg har brugt den især over globelinjen og det r den perfekt til for endnu mere glimmer og highlights.
 • Lidt dyr og fedtet

  Sara on 20. mar. 2017

  Den er lidt fedtet og mærkelig at bruge
 • Fin effekt

  Charlotte on 20. mar. 2017

  Giver noget helt specielt til ens make up. Helt klart et must have
 • Primer

  Nadia on 20. mar. 2017

  For dyr!
 • SÅ FIN!

  Ellen on 20. mar. 2017

  Den gør lige at ens make up til byturen blir fuldendt
 • Diamonds

  Mette Terp on 20. mar. 2017

  Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg lige skal bruge den til men den virker lækker i ansigtet!
 • Tja

  Liselotte on 20. mar. 2017

  Ikke noget jeg kommer til at bruge. Men fin at prøve
 • SÅÅ lækker

  Lykke Sophie on 20. mar. 2017

  Mega lækker highlighter! Farven er fin og den er diskret på en helt fantastisk måde. dog bliver den ved med at være lidt fugtig, så hver gang håret "falder" ind i det, klistrer det fast.
 • Diamond Creme

  Julie on 20. mar. 2017

  Virkelig fin farve. God konsistens og nem at anvende. Giver et diamant agtigt look :)
 • Diamond creme

  Kiri on 20. mar. 2017

  Fin highlighter. Den giver et rigtig fint udtryk. Den er dog lidt for klistret til min smag. Mit hår sætter dog fast på kindbenene, når jeg bruger den med løst hår.
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Anna Steina on 20. mar. 2017

  Er i serious med dette produkt?!?! Creme som lader huden ser ud for at være fedt/svedig! FØJ for f....! NEJ TAK!
 • lækker konsistens

  Christine on 20. mar. 2017

  skal klart prøve dette produkt under min næste make-up.
 • En blandet oplevelse

  Line on 20. mar. 2017

  Jeg kan ikke brokke mig over effekten af Emite Makeup's Diamond Creme - den giver et rigtig flot shine. Det er dog rigtig ærgerligt, at cremen er så fedtet at påføre - og at den bliver ved med at være fedtet, selv efter et par timer.
 • Overraskende lækker

  Rim on 20. mar. 2017

  Jeg havde mine tvivl omkring dette produkt, men jeg er blevet overraskende glad for dette produkt, da den får mig til at føle mig lækker og frisk med sådan et touch!
 • Fungerer ikke (for mig)

  Jannie on 20. mar. 2017

  Cremen er al for klistret til mig. Jeg har også olieret/kombineret hud, så det kan være derfor, den ikke fungerer så godt til mig. Læste på FB, at der var mange andre, der var super glade for den, og det er jo bare dejligt :)
 • Okay highlight

  Camilla on 20. mar. 2017

  Jeg foretrækker mest pudder-highlighter, men denne fungerer også nogenlunde i små mængder, da jeg ellers synes det kan se lidt for voldsomt ud.

  desuden fortrækker jeg en hygiejnisk emballage
 • Emite Creme

  Maria on 20. mar. 2017

  til brug af highlighter er den fin - dog lidt fedtet. Kan dog mindskes ved at tage et lag pudder ovenpå.
 • Diamond creme

  Charlotte on 20. mar. 2017

  God til high light - fedter dog lidt
 • Super fin

  Christina on 20. mar. 2017

  Elsker dens effekt og elsker størrelsen. Har købt en mere
 • Diamont creme

  Ebba K. on 20. mar. 2017

  Fin på kindben og næseryg, synes den fedter for meget ved øjnene. Lidt sjov konsistens man skal vænne sig til. Er nok mere til "pulver", når der skal fremhæves i ansigtet
 • Diskret highligther?

  ID93988870 Rikke Sonberg on 20. mar. 2017

  Pæn indpakning, nem dosering, flot naturligt finish.
  Godt tilfreds med alt undtagen prisen :)
 • Lidt skuffende

  Sandra on 20. mar. 2017

  Jeg må indrømme produktet ikke er noget for mig.. Det fungere slet ikke ovenpå pudder som highlighter, men er faktisk sådan okay til under min foundation. Ikke min ynglings
 • Lækker luksus når man skal have lidt ekstra shine

  svenja on 20. mar. 2017

  Nem at arbejde med, simpelthen så lækkert.
 • Den er så fin

  Karen Ósk on 20. mar. 2017

  Ser så fint ud og er perfekt til sommer. Er dog lidt fedtet.
 • Ikke lige mig.

  karina on 20. mar. 2017

  Har prøvet det et par gange og den er lækker men ikke mig.
 • Glitterende look

  Julie Lin on 20. mar. 2017

  Fin til øjenlåggende, men jeg synes den bliver for shiny til kinderne
 • Overraskende god

  Jane on 20. mar. 2017

  Virkelig overrasket over, hvor anvendelig denne er - når man først lige har lært dosseringen at kende, og hvor det skal på.
 • Glimmer over all

  Camilla on 20. mar. 2017

  Rigtig flot og dejlig highlighter, som jeg dog sætter med en transparent pudder da jeg ikke bryder mig om den er så cremet.
 • Super finish

  Jeanette on 19. mar. 2017

  Anerledes produkt man skal vende sig til konsistensen men giver et super finish.
 • Lidt fedtet

  Mette Hjorth on 19. mar. 2017

  Denne er jeg ikke begejstret for. Det kan være fordi jeg ikke heeeeelt har styr på teknikken, men jeg synes den fedter.

  Jeg har dog forsøgt mig med at bruge den som base under øjenskygge. Der holder den fint og pigmenten er god.
 • luksuriøs

  Monika on 19. mar. 2017

  Fint og lille produkt med ønsket virkning. Plus den har et luksuriøst look
 • Fungerer ikke for mig

  Trine Torp on 19. mar. 2017

  Den er desværre ikke gået rent hjem hos mig. Synes den er dum at bruge, og opnår ikke det ønskede resultat. Måske mangler jeg vejledning? Den giver ikke nogle wow-effekt, tværtimod synes jeg den tværer resten af min make-up ud. Øv.
 • Jeg forstår det ikke

  Linda on 19. mar. 2017

  Selv med den fine forklaring har jeg svært ved at reelt bruge det. Nu er jeg ikke en sparkle kvinde, men altså konsistensen er lækker og de to gange jeg har brugt den har det været for at lyse mine øjne op og det har altså virket lækkert.

  Så jeg skal nok bare arbejde med det:)
 • Super flot

  Thea on 19. mar. 2017

  Virkelig en super flot highlighter
 • God creame

  meyra on 19. mar. 2017

  Diamant cremen er god til at fremhæve steder i ansigtet som skaber et lidt lækre look. Jeg synes den er god, men den er nok lidt fedtet at se, så helst ikke meget påføelse.
 • Lidt overflødigt

  Helle Dannemand on 19. mar. 2017

  Dette er et af den slags produkter, jeg bruger meget sjældent, og som jeg derfor snildt kan leve uden. Det fungerer fint, men det er ikke noget, jeg bruger tid på til dagligt, og glemmer derfor at bruge det i det hele taget. Og jeg ville aldrig give 200,- for det.
 • Mmmh... :/

  Naja on 19. mar. 2017

  Som mange andre mennesker bliver jeg også imponeret over alle de fine makeup tutorials på instagram, hvor denne creme nok ville være god som en highlighter.
  Personligt kan jeg dog slet ikke lide brugen af highlighters og andre former for contouring, da jeg elsker et friskt og naturligt ansigt.
  Så hjemme ved mig ender dette produkt nok med kun at blive brugt til fester/nytårsaften.
 • Diamond creme

  Michelle on 19. mar. 2017

  Nydeligt! jeg bruger den som highlighter og nogle gange også som øjenskygge.
 • Make up diamond creme

  Michella Ivanhoe on 19. mar. 2017

  Den giver en skøn shine, men huden virker enormt fedtet hvor produktet er brugt.
 • Klistret

  Samantha on 19. mar. 2017

  Jeg er ikke vild med den. Jeg kan godt lige at prøve den på hånden, da den har en fin glow. MEN den er forfærdelig at have på. Desuden er den svær at arbejde med
 • Emite creme

  Marie on 19. mar. 2017

  Super fin med en perfekt mængde perlemor
 • Så flot.

  Louise on 19. mar. 2017

  Jeg synes denne er voldsomt flot på trods af jeg ikke rigtig kan få den til at fungere med min makeup. Men kvaliteten er lækker!
 • Hverdags

  Frederikke on 19. mar. 2017

  Super highlighter til hverdagen da den er meget mild i sit shine. Dog kan den godt være til for cremet, og nogengange give lidt for lidt diamond touch.
 • Mere glimmer

  Sam on 18. mar. 2017

  Produktet kunne sagtens være bedre og glimte mere, taget i betragtning af at det skal leve op til 'diamond' i navnet. Dog et ganske fint produkt, men nok ikke noget jeg ville købe selv :)
 • Gennemsnitlig

  Victoria on 18. mar. 2017

  Det var en rimelig gennemsnitlig sag det her... Jeg må indrømme at jeg var lidt forvirret over hvad jeg først skulle bruge den til, men fandt dog en vej tilsidst.
  Det er nok ikke et produkt jeg vil investere i, da der findes et hav af highlightere osv. der kan klare jobbet lige så fint.
  Men det var da udemærket at prøve den.
 • OK

  Nicoline on 18. mar. 2017

  Highlighteren er flot, men meget "våd" i looket, og det er jeg i tvivl om klæder min i forvejen fedtede hud særlig godt. Den lægger sig heller ikke pænt oven på min foundation, men "smelter" den væk. Jeg er ikke den største fan af highlighter, og når man tænker på, at der allerede er en rigtig god highlighter med i Sleek-paletten (øverst til højre) fra månedens box, synes jeg, at denne fra Emite oveni er lidt over-kill.
 • Lækker highlighter

  P on 18. mar. 2017

  Super lækkert produkt som kan bruges på så mange forskellige måder. Som highligter, base til øjenskygge, til læberne. Glat og lækker og skinner ikke alt for meget
 • Glimmer

  Louise on 18. mar. 2017

  Rigtig godt produkt. Jeg har brugt det oven på øjenskygge med også ved kindbenene. Det giver lidt ekstra til når man skal i byen. Synes dog produktet er lidt dyrt.
 • Flot, men lidt klistret

  Maria on 18. mar. 2017

  Jeg synes denne creme er rigtig flot, men synes den er meget klistret. Det er derfor en smule svært at påføre den på ansigtet. Desuden kan jeg næsten ikke få låget på igen efter den har været åben.
 • Lidt pricy

  Emilie on 18. mar. 2017

  Jeg elsker selve brandet og hvad de står for, jeg synes det er et udemærket produkt men fortrækker dog at bruge den de dage hvor jeg ikke ligger en "base" men køre den naturligt. det fungere fint, men lidt dyr i forhold til hvad produktet gør for en.
 • Det produkt jeg lige stod og manglede.

  Kimmie Karina on 18. mar. 2017

  Shine bright like a diamond! det lige hvad du gør med denne.
 • Skønt produkt

  Kathrine on 18. mar. 2017

  Er virkelig vild med den her. Bruger den på kindben, under øjenbryn og som lipgloss. Super!
  Låget kan dog være ret svært at skrue af og på.
 • Dejlig cremet

  Mette on 18. mar. 2017

  Virkelig dejlig cremet og ligger super flot på huden
 • Lidt svær at bruge

  Kicki Dahl on 18. mar. 2017

  Det er ikke så tit man har behov for sådan en og hvordan bruges den præcist og hvor meget skal man tage på for ikke at glimre i hele hovedet...
 • Highlighter for the win!

  Britt on 18. mar. 2017

  Jeg har i en periode eksperimenteret med lidt naturlig contouring og også highlighter, så jeg blev helt glad, da jeg endnu engang kunne få et produkt til at afprøve disse teknikker.
  Jeg bruger mest highlighter, når jeg skal ud i weekenderne, jeg synes det giver så lækkert et look.
  Jeg synes virkelig det her produkt lever fuldt ud op til mine forventninger omkring en frisk glød, og det er også rigtig nemt at påføre.
 • Tryllestøv

  Christina on 18. mar. 2017

  Sjovt at lege med......med den nye pensel
 • Shiny kindben

  Didde on 18. mar. 2017

  Denne form for highlighter giver en rigtig god effekt på kindbenene og er sikkert virkelig god, hvis man ikke bruger andet make-up på huden. Jeg bruger den oven på min foundation og jeg føler det bliver lidt fedtet på min hud og den tværer min foundation lidt ud. Så jeg glæder mig til sommerdagene på standen el. lign. hvor jeg kan bruge den direkte på huden.
 • Creme

  Zenia on 18. mar. 2017

  Den er rigtig fin og nem at arbejde med
 • Virkelig flot effekt, og skøn indpakning men lidt klistret.

  Johanne on 18. mar. 2017

  Synes produktet klistrer lidt, det er ikke så rart at have i ansigtet i længere tid, og prisen er meget høj ift. at det "bare" er en highlighter. Men giver en flot effekt, og er lidt vild med emballagen, det virker sådan lidt eksklusivt!
 • Flot skær

  Stina on 18. mar. 2017

  Denne creme har et virkelig lækkert skær og en lækker konsistens, og den er også nem at påføre hud uden makeup. Jeg har svært ved at finde ud af at bruge den, da det er svært at påføre anden makeup som mineralpudder og øjenskygge efter brug af den, da det hænger fast og klumper. Samtidig er den svær at bruge oven på makeuppen, da det også får det til at klumpe. Den egner sig nok bedst på ren hud med creme, men da jeg altid som minimum bruger mineralpudder, er den svær at anvende.
 • God til den som ikke bruger foundation

  Rikke on 18. mar. 2017

  Dette er en rigtig god highlighter for de som ikke bruger foundation. Produktet har en tindens til at tvære foundation ud således at huden bliver synlig i det område hvor man har påført produktet. Vil helt klart hellere bruge dette produkt om sommeren, hvor man bruger knap så meget makeup. Produktet var derimod let anvendelig og havde glædet mig til at bruge det, men kommer nok til at bruge det til sommer når det varmere vejre kommer.
 • Fint produkt

  Signe on 18. mar. 2017

  Ikke et produkt jeg kommer til at benytte mig meget af, da det er for skinnende for mig :)
 • Ok

  Inger on 18. mar. 2017

  Ok, men ikke noget jeg havde købt selv.
 • Nice!

  Simone on 17. mar. 2017

  Jeg elsker dette produkt! Jeg synes det giver en dejlig glød til ens hud, på de dage hvor man ikke har makeup på, samt at den også kan give en let highlight under ens foundation. Den er lækker i konsistens og føles silkeblød mod huden. Helt sikkert et produkt der er pengene værd!
 • Silkeblød

  Maja on 17. mar. 2017

  Giver en fantastisk glød. Jeg synes dog den er en smule svær at påføre. Måske jeg ikke har luret det rette tricks endnu.
 • Soooo shiny !

  Sabrina on 17. mar. 2017

  Jeg er fan af denne skønne krukke
 • Ikke lige mig

  Charlotte Daa on 17. mar. 2017

  Jeg synes desværre at produktet er lidt bøvlet at påføre og så synes jeg også at man ser lidt fedtet ud i ansigtet efter.
 • Fint produkt

  Karina on 17. mar. 2017

  Fint produkt, der giver en rigtig fin effekt på huden.
 • Fugtgivende

  Ibtisam on 17. mar. 2017

  God til at fugte læberne med!
 • Fedt produkt

  Rilinda on 17. mar. 2017

  Naturlig og god
 • Fin highlighter

  Thinne on 17. mar. 2017

  Lidt greasy, men eller fin
 • Virkelig lækker

  Mina on 17. mar. 2017

  Dejligt med en god highlighter!
 • Spændende produkt.

  Christina on 17. mar. 2017

  Ikke et produkt jeg normalt ville bruge, men efter at have eksperimenteret med denne, har jeg fundet ud af den giver en lækker effekt sammen med resten af ens makeup. :o)
 • okay produkt

  Maria on 17. mar. 2017

  et okay produkt men ikke en favorit
 • Den er så god

  Gitte on 17. mar. 2017

  Rigtig lækker og nem at påføre. Den er uundværlig nu.
 • emite makeup diamond creme

  Sussi on 17. mar. 2017

  jeg viste faktisk først ikke hvad den kan bruges til der den er fedtet når men smør den i ansigtet men efter i på facebook kommer med godt tricks inspiration er jeg faktisk rigtig glad for det produkt
 • perfektion

  Simone on 17. mar. 2017

  Lækker diamond creme som er rigtig flot på!
 • God som lip gloss

  ID61707999 Anne on 17. mar. 2017

  Cremen er for klistret til mig og min halv-fedtede hud som highlighter, men jeg synes til gengæld, den er cool som lip gloss, så det bruger jeg den til i stedet.
 • Diamand creme

  Mette on 17. mar. 2017

  Jeg må altså se at blive inviteret til nogle flere gallafester haha.. Men ok mindre kan jo også gøre det.
  Men det er da et sjovt produkt - med lidt spræl i.
 • Lidt feddet

  Emilie on 17. mar. 2017

  Den er ret fin i farven, men synes den er lidt feddet
 • Get your glow on

  Natasha on 17. mar. 2017

  Fantastisk produkt, let at bruge og giver et frisk pust til et vintertræt ansigt.
 • Det lille ekstra

  Gitte on 17. mar. 2017

  Denne highlighter giver lige det lille ekstra til makeuppen og ansigtet. Den er nem at påføre og ligger flot på huden :-)
 • Fedtet fornøjelse

  Tania on 17. mar. 2017

  Dette produkt er jeg ikke særlig stor fan af. Jeg kan godt lide idéen om at den giver shine på udvalgte steder, men den fedter alt for meget og alt for længe, til at jeg ynder at bruge den. Desværre
 • Hmm

  Nanna on 17. mar. 2017

  Fint produkt at have, da det er ret unikt. Jeg hader emballagen! Det er super svært at få fingeren helt ned i. Effekten er ikke den samme med en børste. Super træls - hvis bare de havde lavet den i pan form.
  Ville hellere have haft denne til sommer da den giver det lækreste solkyssede strandlook.
 • LOVE LOVE LOVE

  Sofia on 17. mar. 2017

  Jeg var lidt i tvivl i starten, mest fordi jeg tidligere ikke har været fan af creme highlighter. Med det sagt så er jeg helt forelsket i denne diamond creme! Så lækker at påføre og den holder HELE DAGEN!
 • Flot

  Terrie on 17. mar. 2017

  Synes den har flot effekt, men skal lige øve mig lidt ift hvor den bedst kan bruges, uden at huden ender med at se fedtet ud. Men rigtig flot
 • For fed i det

  Selma on 16. mar. 2017

  Virker ubehagelig på huden fordi den er så tyk 1/5
 • Glimrende

  Michelle on 16. mar. 2017

  Nu har jeg kun haft fornøjelsen af at prøve denne creme en enkelt gang. Dog vil jeg sige at den ene gangs brug virkelig fik mine gode sider i ansigtet til at træde frem - idet den jo er glimmeragtig. Det er klart en creme jeg vil bruge igen!
 • Lille vidunder

  Kia on 16. mar. 2017

  Super lækker creme, giver lige det sidste pift.
 • Fedter

  Anna-Sarah on 16. mar. 2017

  Jeg synes den minder om vaseline med glimmer i. Den bliver ved med at føles fedtet på huden
 • Alt for klistret

  Iben on 16. mar. 2017

  Den fungerer overhoved ikke. Den fjerner din makeup der er under, og klistrer som helvede. Ens hår sidder fast i det, man kan ikke putte pudder ovenpå, giver mere sved effekt end shine, og bevæger sig i løbet af dagen.
 • Diamond creme

  Eva on 16. mar. 2017

  Lækker produkt som giver det ekstra touch når man skal shine.
 • VIRKELIG DÅRLIG

  Julie on 16. mar. 2017

  den var for fedtet at bruge
 • Love it

  Helle on 16. mar. 2017

  Denne her vidste jeg ikke at jeg havde brug for, men jeg ELSKER den
 • Kan ikke se fidusen

  Sabrina on 16. mar. 2017

  Jeg kan desværre ikke blive fan, jeg synes produktet for mig ikke giver mening. Måske kan den bruges lidt i øjenkrogen, men tror ikke at jeg bliver fan.
 • I'm in love

  Hannah on 16. mar. 2017

  Et lille produkt som giver SÅ meget igen.
 • Strålende

  Tina on 16. mar. 2017

  Jeg holder meget af muligheden for at lege en smule med ansigtets form - bl.a vha. highligting. Denne creme-version kan jeg se som et fint alternativ til de pudder-baserede produkter, jeg normalt griber til. Cremen har ligeledes ingen duft, det er også et plus.
 • Så lækker

  Dorthe on 16. mar. 2017

  Så fint et produkt. Jeg er vild med det.
 • Fedtet og umulig at ''sette''

  Anna on 16. mar. 2017

  Jeg er virkeligt skuffet! jeg elsker ellers highlighter, men den er ikke særligt ''glitterende'', på trods af navnet.. Det føles som at smøre vaseline i ansigtet, og man kan ikke sætte den med pudder efterfølgende da det bliver til en fedtet klæbrig masse.. ØVØVØV!
 • Diamond Creme

  Henriette on 16. mar. 2017

  Den har det fineste skær og er nem at arbejde med. Dog tror jeg den mest er til hvis man ikke har foundation eller pudder på, da det ikke fungere så godt ovenpå!
 • Flot

  Sarah on 16. mar. 2017

  Rigtig flot highlighter. God mængde glimmer, lysner godt. Dog bliver den ved at være lidt klistret på huden hele dagen, hvilket er rigtig ærgerligt og trækker ned i min samlede vurdering.
 • Smuk glød

  Kirstine Matilde on 16. mar. 2017

  Dette produkt er virkelig tilfredstillende at bruge. Det er super nemt og cremet at påføre og giver den smukkeste finish og glød. Har allerede anbefalet den til flere og er hooked.

  Indpakningen kan godt virke lidt for plastik agtig, men det er virkelig i småtingsafdelingen og handler om følelsen. Udseende på indpakning er flot og kan sagtens stå fremme.
 • Ikke lige mig.

  Lisette on 16. mar. 2017

  Denne diamond creme er ikke lige mig, da jeg synes den er meget fedtet. Jeg har i forvejen olieret hud, så jeg skal ikke bruge produkter, der fedter endnu mere :-) Jeg kunne dog forestille mig, at den er god til folk, der ikke har olieret hud.
 • crem

  Bente on 16. mar. 2017

  Ok
 • Super fin

  Margret on 16. mar. 2017

  Rigtig fin creme, som kan bruges til meget forskelligt. God kvalitet. Dog lidt ærgeligt at den fedter så meget.
 • Den er fin

  Michelle on 16. mar. 2017

  Den er fin og lever op til mine forventninger.
 • Jeg er vild med den!

  Ronja on 16. mar. 2017

  Jeg har nogle grimme plamager på næsen, men med denne her under min make-up som primer, så forsvinder de næsten - i stedet for at skalle og trænge igennem, som de plejer.
 • Bronzer eller skinnende

  ID28741062 Henriette on 16. mar. 2017

  Jeg havde foretrukket en bronzer - min hud skinner ved denne, og synes ikke det er kønt.
 • Diamond creme

  Mia Kristine on 16. mar. 2017

  Rigtig fin glimmer til at komme under øjenskygge.
 • Bedste highlighter i creme form

  Sanjeeviny on 16. mar. 2017

  Den er så go, det eneste minus er klart prisen ifh den lille størrelse
 • God effekt

  Sabina Særkjær on 16. mar. 2017

  Jeg bruger denne på det øverste af kindbenene, næseryggen, og dette giver en fin og afdæmpet effekt. Den fedte en smule i starten, men går pænt ind i huden efter få minutter.
 • Emite makeup diamond creme

  Michelle on 16. mar. 2017

  En rigtig fin shimmer der er okay nem at anvende. Den er dog lidt klisteret. Men med en smule løs pudder ovenpå bliver det en mere mat shimmer.
 • Fedtede fornemmelser

  Julie on 16. mar. 2017

  Synes egentlig at highlighteren fungerer rigtig fint, men keg synes godt nok den fedter længe og den klistrer sig fast når man snakker i telefon osv. Ærgerligt når den også er i den dyre ende af prisskalaen
 • Hmm

  Caroline on 16. mar. 2017

  Synes ikke rigtig den giver særlig meget shine, og den er MEGA fedtet
 • For lækker

  Melissa on 16. mar. 2017

  Perfekt til at fremhæve makeuppen uden at det bliver for meget eller markant - kæmpe thumps up herfra !
 • Flot glans, lidt for feddet

  Maja on 16. mar. 2017

  Som skrevet i overskriften, er produktet lidt for feddet. Jeg brugte den på amorbuen, og det vil jeg ikke gøre igen. Dog er den god andre steder
 • Svær at bedømme

  camilla on 16. mar. 2017

  Den ser utrolig fin ud, men den klistre desværre lidt, så håret kommer til at sidde fast når det er lagt på, øv
 • Ligger allerede fast i tasken

  Pernille on 16. mar. 2017

  Lækkert produkt. Bruger det som highlighter på kindben og amorbue. Det ryger også på oven på en læbepomade, hvis det skal gå stærkt. Jeg er fan.
 • Godt shine

  Laura on 16. mar. 2017

  Det skal lige læres, men så udfylder den også sin rolle til fulde
 • shiny

  Juste on 16. mar. 2017

  i wouldnt normally buy something like this, but i do like it actually. I use it as a highlighter, and got complimented for it ;)
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Celina on 16. mar. 2017

  Dejligt produkt, dog skal der mange lag til, før man får det ønskede resultat
 • Wow

  Michelle on 16. mar. 2017

  Lækker creme som giver rigtig lækker effekt. Læg den lige i buen af øjenbrynet, wow!!
 • Emite makeup diamond crema

  Kamilla on 16. mar. 2017

  Super pæn diamond creme, som kan bruges som highlighter og øjenskygge.
 • svær at bruge

  Nickie on 16. mar. 2017

  jeg synes at produktet er svært at anvende.. jeg har selv megetfedtet hud og undgår derfor produkter som dette med denne type konsistens. derudover bruger jeg foundation og derefter pudder, og at 'tvære' en så cremet highlighter på, ødelægger lidt basen.. plus at det egentlig gerne måtte være lidt mere 'diamant' agtigt - så lidt mere shine og ikke så dewy.
 • Fin effekt

  Nathalie on 16. mar. 2017

  Efterlader en fin skinnende effekt på huden - ikke noget overvældende, men tilpas til hverdagsbrug.
  Fungerer også rigtigt godt, som base for en highlight, hvis man vil have lidt ekstra effekt.
 • Pæn

  Frida on 16. mar. 2017

  Sjov konsistens
 • Lækkert produkt

  Sofie on 16. mar. 2017

  Den fineste creme som giver flot shine og holder hele dagen.
 • Diamond are a girls best friend!

  Louise on 16. mar. 2017

  Og det passer helt perfekt her.
  Nem at påføre, drøj i brug. Giver et fantastisk look.
 • Skal sættes med en pudder

  Simone Berg on 16. mar. 2017

  Produktet giver en rigtig fin, beskeden highlight, men hvis den ikke bliver sat med en pudder, for mit vedkommende i hvert fald, forbliver den fedtet.
  Overordnet et fint produkt der skal prøves mere.
 • Fedtet

  Kira on 16. mar. 2017

  Produktet er virkelig fedtet mod huden og vil ikke rigtigt tørre ind. Det er lidt ligesom at have en dårlig lipgloss på, hvor håret bare sætter sig fast. Det er en flot highlighter/creme, men det trækker virkelig ned at den fedter sådan, og derfor får jeg den desværre ikke brugt så meget. Hvis jeg tager den på efter jeg fx har lagt foundation, så føler jeg den begynder at kage rundt og rykker på den anden makeup jeg har lagt.
 • Highlighter de smukke sider af dig selv

  Kimmie on 16. mar. 2017

  Super let at bruge, virker med det samme og sidder der hele dagen!
 • Ja tak

  Camilla on 16. mar. 2017

  Alt i denne goodiebox er bare for lækkert! Denne highlighter creme, bruger jeg dagligt, den er nem lige at have i tasken for friske ens make-up op, og giver en helt speciel glans frem for en almindelig tør highlighter!
 • Emite

  Helle on 16. mar. 2017

  OK meget klistret, håret sidder fast på kindbenene
 • Skuffende

  Mette on 16. mar. 2017

  Lidt for klistrende, men god til læbekonturen. Fif fra videoen på FB var rigtig god. Men får den nok ikke brugt til andet end læberne
 • Smuk og lækker highlighter

  Julie on 16. mar. 2017

  Lækker cremet highlighter, som er nem lige at duppe på de steder med ønsker.
 • Dejligt pift

  Kristina on 16. mar. 2017

  Denne "diamand make-up" giver et dejligt smukt strejf til at markere dine øjne, kindben, næseryg eller hvad man ellers har lyst til. Den er nem at påføre, og da den er cremet skal man heller ikke være bange for at man får glimmer over det hele. Alt i alt et dejligt produkt.
 • Flot men fedtet!

  Karen on 16. mar. 2017

  Den er nem at påføre, både med en pensel og med en finger, og den er smuk når den kommer på, men den tørrer ikke, så man føler man er fedtet hele dagen. Den er også virkelig svær at lukke når man har åbnet den, låget skruer forkert på.
 • Ovenud tilfreds

  Michelle on 16. mar. 2017

  Rigtig god, god dækkeevne, er dog mere til concealere med applikationsbørste.
 • God konsistens

  Sofie on 16. mar. 2017

  Fine farve nuance.
 • Glimer, glimmer glimmer

  Louise Lien on 16. mar. 2017

  Prikken over I'et når man skal shines op! Super smuk effekt!
 • Dianmon creme

  Sarah on 16. mar. 2017

  Intet mindre end fantastisk produkt! Jeg er kæmpe fan!
  Bruger den hver eneste dag!
 • Ikke så meget mig

  Rikke on 16. mar. 2017

  den virker fint som highligther, men synes den er lidt overvurderet. synes også den er alt for dyr i forhold til hvad man får.
 • Smuk og enkel udadtil

  Michala Liv on 16. mar. 2017

  Troede jeg kunne bruge den til øjenskygge, som hverdags makeup, men det kan jeg ikke. Den klister på øjenlågene, og er ikke til at arbejde med når der bruges flydende eyeliner eller cc creme med farve. Jeg kan forestille mig at bruge den til sommer, som en highligther uden man har alt mulig andet i hovedet, end mascara.
 • Navnet er måske lige i overkanten

  Rukhsana on 15. mar. 2017

  Highlighteren har en god effekt, men jeg synes det virkede som om, det var afhængig af lyset. Man bliver også fedtet, da produktet bliver siddende oven på huden.
 • Highlight luksus

  Anja on 15. mar. 2017

  Kan bruges hvor man nu synes. Giver fine lette highlights. Nem at bruge.
 • Flot

  Cindy on 15. mar. 2017

  Flot og nem at anvende
 • Flot

  Tina on 15. mar. 2017

  Elsker effekten af denne :)
 • Love it!

  Jelena on 15. mar. 2017

  Perfect highlighter! very nice transparency. using everytime i need some highlight.
 • Dårlig

  Sille-Sofie on 15. mar. 2017

  Dårlig
 • Hvad skal jeg med den?

  Helle on 15. mar. 2017

  Synes ikke helt at det er er produkt jeg kan bruge til noget?
 • God og lækkert

  Merve on 15. mar. 2017

  Helt klart noget af det bedste produkt
 • God, men dyr

  Caroline on 15. mar. 2017

  Denne strobing cream er utrolig nem at anvende og ser super flot og naturlig ud på huden! Jeg foretrækker at bruge mine fingre til at putte det på huden for at få det pæneste resultat. Det skal dog nævnes, at hvis man har olieret hud, vil dette produkt øge mængden af olie i løbet af dagen. Desuden ville jeg have ønsket at indpakningen var mere hygiejnisk. Men alt i alt et godt produkt - dog en smule dyr :)
 • Interesting

  Alex on 15. mar. 2017

  I'm not a fine of highlighters but this product is fine
 • Bedømmelse

  Kirstine on 15. mar. 2017

  Giver rigtig god glød og virkelig pigmenteret
 • Highlighter?

  Anne on 15. mar. 2017

  Ved ikke helt hvordan jeg skal bruge dette produkt.
 • Fedtede diamanter??

  Charlotte on 15. mar. 2017

  Må sige at jeg først ikke fandt fidusen med denne creme. Syntes det var en mærkelig fornemmelse at den fedter så meget i ansigtet. Men den gir alligevel et lækkert shine og jeg er faktisk blevet ret glad for den
 • Ikke lige mig

  Ines on 15. mar. 2017

  Den er lidt for fedtet, og det ligner hurtigt at man giver sig selv en glans som når man sveder lidt.
  Det er nok ikke lige mig - kan være jeg finder en måde at arbejde med den på.
 • bedømmelse

  Ali on 15. mar. 2017

  Syne det er en lækker creme men alt for dyr i forhold til hvor lidt der er i.
 • Lækker

  Line on 15. mar. 2017

  Den cremede konsistens gør den nem at arbejde med og resultatet er shine uden at føle at hele ens ansigt er glimmeret
 • .

  Emilie on 15. mar. 2017

  Den giver et flot resultat, den er dog ret klistret i konsistensen, og bliver ved med at være det dagen ud.
 • Lækker!

  Lejla on 15. mar. 2017

  Perfekt som contour under highligteren !
 • Den skal jeg lige vænne mig til

  Pernille on 15. mar. 2017

  Jeg er ikke helt sikker på at jeg rigtig forstår dette produkt. Men måske er jeg bare ikke helt klar til den nye trend med lidt fedtet hud. Jeg er mere til helt mat. Tror jeg skal eksperimentere en del mere med den, før jeg bliver rigtig glad for den. Men jeg kan godt se at det virker som et lækkert produkt. Så måske er det bare mig, der ikke er klar.
 • Ikke lige mig

  Dorte on 14. mar. 2017

  Den er ikke lige mig, kan ikke finde ud af at bruge den.
 • Ok

  Steffanie on 14. mar. 2017

  Den er fedtet og synes ikke man kan se forskel
 • Naturlig highlighter

  Camilla on 14. mar. 2017

  Den her highlighter er blevet en del af min faste rutine om morgenen. Fungerer super på makeup, men også uden makeup! Jeg elsker den naturlige shine man får ift. mange andre. Dog synes jeg den er ret fedtet, og mit hår hænger tit fast. Men jeg er såååå glad for den!
 • Fedtet

  Sara on 14. mar. 2017

  Den her er jeg ikke vildt begejstret for. Synes den fedter for meget, og har lyst til at tage det af med det samme. Den ser dog rigtig flot ud, og giver en god shineeffekt
 • perfekt til byen.

  Line on 14. mar. 2017

  perfekt til at give lidt high light eller glimmer på hverdagen og til fest.
 • Herlig glimmer effekt

  June on 14. mar. 2017

  Super produkt
 • Lækkert glitter

  Janne on 14. mar. 2017

  Super fin creme, masser af anvendelsesmuligheder
 • Diamanter - en kvindes bedste ven

  Amalie on 14. mar. 2017

  Det er så sandt som det er sagt - diamanter er en kvindes bedste ven. Det her er den bedste highlighter jeg har ejet, da den ligger sig så flot på huden
 • Fin

  Kathrine Gaba on 14. mar. 2017

  Den giver et flot look. Men forbliver lidt fedtet i det.
 • Smuk effekt

  Michelle on 14. mar. 2017

  Let creme som giver et og flot skær
 • For fedtet

  Ida Rønlund on 14. mar. 2017

  Jeg forstår godt hvorfor den her lækre sag er med i boksen, den er dog for fedtet til min smag, og jeg har ikke lyst til at være fedtet alle de mange steder man kan bruge highlighter. Jeg bruger den som lækker læbepomade.
 • Fedtet

  Vivian on 14. mar. 2017

  Ikke min favorit - jeg synes produktet er meget fedtet og synes ikke den giver helt så meget diamantstøv som jeg kunne ønske mig.
 • Lækker

  Annette Isabella on 14. mar. 2017

  Lækker creme, men der findes bedre lign. produkter
 • Lidt fedtet

  Malou on 14. mar. 2017

  Den giver et flot resultat, men den er lidt fedtet på huden.
 • SKØN!

  Stephanie on 14. mar. 2017

  Super lækker highligter det eneste ulempe er at den er en smule fedtet på kinden. Men ellers den flottelse perlemor glød.
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Jette on 14. mar. 2017

  Et fantastisk produkt, som jeg kun lige er begyndt med at bruge - der er så mange måder at anvende det på, så det bliver ikke svært at få det brugt op <3
 • VILD MED DEN

  Dinna on 14. mar. 2017

  NY FAVORIT
 • Fantastisk!

  Anne on 13. mar. 2017

  Denne Diamond creme, er helt fantastisk! Så let at påføre og ligger sig smukt på huden. Et tip; hvis den føles for fedtet på huden, kan man toppe den med en highlighter i pudderform.
 • Emite

  Stine on 13. mar. 2017

  Smuk effekt og nem at påføre!
 • Fantatisk

  Anne on 13. mar. 2017

  smuk, lækkert design og et unikt produkt.
 • for kraftig

  Mary on 13. mar. 2017

  er svær at blende
 • Fin

  Helle on 13. mar. 2017

  Fin lille bøtte med noget lækkert indhold.. Var nok lidt i tvivl om effekten, men synes det giver en meget fin afslutning på make up lægningen. Lidt lige som prikken over i'et
 • Yes

  Pia on 13. mar. 2017

  Super
 • Fedtet og ikke nødvendig

  Miriam on 13. mar. 2017

  Den lægger sig ikke pænt på min hud: virker fedtet og jeg kan ikke se effekten
 • Diamonds

  Camilla on 13. mar. 2017

  Super fin som en smule highligjter
 • Fin higlighter

  Line on 13. mar. 2017

  Fin highlighter der er nem at arbejde med
 • Lidt vaseline-agtig

  Annemette on 13. mar. 2017

  Fint produkt. Holder ikke ret længe og den små-fedtede konsistens minder mest om vaseline. Er glad nok for produktet, men kunne ikke drømme om at købe det selv. Der er så meget andet og meget mere holdbart derude - alternativt kan man bare blande lidt shiny øjenskygge i en lille klat vaseline... en skuffelse til den pris. Og oveni det skruer låget meget nemt skævt.
 • Flot finish

  Maili on 13. mar. 2017

  Giver flot finish efter conturing. Kan bruges både til hverdag og fest
 • Blød og lækket

  Desiree on 13. mar. 2017

  Skøn highlighter til hele ansigtet. Desværre meget kemisk
 • Blandede følelser

  Malene on 13. mar. 2017

  Den giver en virkelig smuk og let skimmer effekt. Men jeg bruger øjenskygge dagligt og det fungerer den ikke med da den er i gel form. Ærgerligt.
 • Trylleprodukt i lækker bøtte/etui

  Maria on 13. mar. 2017

  Et smart lille trylleprodukt i en lækker indpakning.
 • Super smuk diamond creme

  ID40828590 on 13. mar. 2017

  Jeg er blevet helt afhængig af denne flotte diamond creme
 • ikke så god

  Ida Rise on 13. mar. 2017

  Man får en meget fedtet lignende hud af den, og så er prisen alt for høj
 • Diamond creme

  Christine on 13. mar. 2017

  Jeg har intet at bruge det produkt til. Ved ikke hvem det har gavn af det.
 • Super

  Marianne on 13. mar. 2017

  Jeg bruger den som øjenskygge og elsker den! Synes man får et skønt friskt udseende, de dage hvor man ikke lige "orker" den store make-up :-)
  Prisen har jeg lidt svært ved at vurdere - kommer lidt an på hvor længe den holder. Jeg har allerede brugt en del synes jeg, så hvis den ikke er så drøj i brug, så
  Er 200kr lige i overkanten for mig, hvis jeg skal købe den ige.

  Jeg synes låget er lidt svært at få af og på - den binder meget og kunne godt være lidt bedre.
 • Super lækkert multiprodukt

  Christine Anja on 13. mar. 2017

  Det er lækkert, at den kan anvendes til flere ting, og den er super lækkert at bruge.
 • Flot highlight

  Sofie on 13. mar. 2017

  Det er et super flot highlight, der ikke fremhæver udrendheder, dog er den meget "våd" i udsenet, og synes ikke holdbarheden er fantastisk, men hvis man sætter den med en anden highlight så hjælper det på det hele.
 • Hmm, ja ok

  Karin on 13. mar. 2017

  Sådan tænkte jeg først, for der mange af disse effect cremer/geleer ude, men den er faktisk god! Og virkelig drøj. Farven er diskret og fin, men pas på du ikke kommer for meget produkt på ad gangen.
 • Godt hverdagsprodukt

  Anna Regine on 13. mar. 2017

  Umiddelbart troede jeg, at dette produkt ville være det, jeg fik mindst brug af, da jeg først åbnede min boks. Men tværtimod! Da jeg først fik taget mig sammen til at prøve den, blev den hurtigt en del af min daglige rutine. Jeg bruger ikke meget makeup til hverdag, men jeg kan godt lide at markere mine øjenbryn, og Diamond creme er perfekt til at lægge under brynet og dermed understrege formen. Jeg kan også godt lige at bruge lidt på kindbenene og amorbuen, det giver en rigtig fin naturlig glød. Normalt er jeg ikke til highlighter, så godt arbejde, Goodiebox!
 • Hmm

  Freja on 13. mar. 2017

  Synes den er for cremet til mig, det ligner at jeg er fedtet i ansigtet..
 • Lidt for fedtet

  Mai on 13. mar. 2017

  Dette produkt faldt ikke rigtig i min smag. Jeg kan lide iden men det er lidt for klistret for min smag.
 • Føles fantastisk

  Cille on 13. mar. 2017

  Dejlig konsistens, nem at påføre og den er virkelig blevet min bedste ven
 • En klistret fornøjelse

  Julie on 13. mar. 2017

  jeg skal nok lige lære hvor og hvornår jeg skal bruge det.
 • Dejlig shine

  Mie on 13. mar. 2017

  Man får en skøn shine. Jeg kunne dog godt ønske mig, at den gav endnu mere shine.
 • Bedre end pulver

  Lone on 13. mar. 2017

  Jeg er virkelig ikke fan af highlightere og den slags, så var ikke videre begejstret. Dog er det rart at det er i en creme form, da pulver tit ender ud over det hele hvis man endelig vil forsøge at tilføje lidt shine til sit look
 • skøn

  Sabrina on 13. mar. 2017

  skøn lille highlighter
 • Lækkert produkt

  Jill on 13. mar. 2017

  Den fungere virkelig godt på huden. Den har dog en lidt fugtig fornemmelse på huden i lidt tid. Men den giver et dejlig skindene udsende uden det bliver for overdrevet.
 • Shine <3

  Kate on 13. mar. 2017

  Lækkert produkt, med en skøn effekt, jeg er vild med det. Dog er låget noget drilsk, men blot en mindre detalje.
 • klistrede/ fedtet

  Christina on 13. mar. 2017

  Jeg er ikke fan af dette produkt! selvom jeg bruger meget lidt af produktet af gangen.. så bliver jeg helt klistrede/ fedtet hvor produktet er anvendt! :/
 • Nogenlunde

  Vibeke on 13. mar. 2017

  Har aldrig brugt highlighter før, og tror måske jeg skal trænes i det. Jeg føler ikke at der ses den store forskel andet end det virker til at min hud er mere fedtet end ellers. Jeg syntes måske ikke jeres beskrivelse af hvordan den bruges er helt fuldent
 • Naturlig highlighter

  Cecilie on 13. mar. 2017

  Selvom diamant cremen fra Emite Makeup ikke indeholder den sædvanlige glimmer/shimmer, giver den en naturlig shine.
 • Lækkert produkt

  Ellen Kathrine on 13. mar. 2017

  lækkert produkt. Dog er bøtten lidt svær at lukke
 • Vild effekt

  Sofie on 13. mar. 2017

  Fik den vildste effekt ud af dette produkt. Jeg ville dog aldrig gå ud og købe sådan en selv da jeg synes 200 kr er alt for mange penge, men det er selvfølgelig en smags sag. Dog er det et vildt lækkert produkt :-)
 • nah

  Kira on 13. mar. 2017

  Den virker meget fedtet. Havde håbet en tørrede lidt, synes den "rykker" på ens Foundation osv. når man påføre den. Måske til en sommerbrun hud for lidt ekstra.
 • ...

  Amalie on 13. mar. 2017

  Produktet er alt for fedtet. Den highligther ikke, hvis den lægges under foundation. Makeup'en 'kager' sammen, hvis der lægges pudder på og det fjerner i øvrigt selve highligting effekten. Og den kager også sammen hvis den lægges ovenpå pudder. Også fedter produktet virkelig meget.
 • Produktet jeg ikke vidste, at jeg manglede

  Joan on 13. mar. 2017

  Jeg er så glad for denne, den giver virkelig det sidste. Uanset om det er til hverdag eller fest.
 • Shine bright like a diamond

  Sophia on 13. mar. 2017

  Elsker produktet. Den er let at anvender, giver den helt rigige glød. Den er hverken for diskret eller for overdrevet. Selve embelagen gør at produktet føles ekslusivt og er af god kvalitet. Der er meget produkt I og man bruger ikke specielt meget af gangen.
 • highlighter

  Rie on 13. mar. 2017

  Er lidt forvirret over dette smukke produkt. Forstår ikke helt det er så fedtet.
 • Naturlig

  Isabella on 13. mar. 2017

  Meget mere naturlig end en klassisk highlighter. Eneste minus er at man bliver ved med at være fedtet der hvor den er påført.
 • God

  Signe Ross on 12. mar. 2017

  Rigtig fint produkt. Flot i farven og nem at påføre
 • ikke helt tilfreds

  Clara on 12. mar. 2017

  Synes desværre den er lidt for cremet og tørrer virkelig langsomt.. den er dog rigtig flot når den endelig er på og tør

  Og så har jeg problemer med at få låget på..
 • Dejlig shimmer effekt

  Signe Kjær on 12. mar. 2017

  ****
 • Glimmer!

  Christina on 12. mar. 2017

  Dejlig med lidt diskret glimmer på en kedelig gråvejrsdag.
 • Highlighter

  Julie Folkmann on 12. mar. 2017

  Jeg synes dette er en fin highlighter, med god pigmentation. Dog synes jeg den er meget klistret, og derfor ikke virkelig rar at have på uden en form for pudder (highlighter) over
 • Shine

  Malina on 12. mar. 2017

  Giver shine og fremhæver bl.a. kindben ved anvendelse herpå
 • Ikke helt godt

  Rikke Dalholm on 12. mar. 2017

  Hensigten er super, men kinden bliver voldsomt klistret af den. Jeg havde den på til en middag, og alle jeg gav et kram klistret fast til min kind. Det er ik ok (3 timer efter den var lagt)
 • Diamond creme

  jeanette on 12. mar. 2017

  Jeg var helt vild med ideen om dette produkt, en flot skinnede highligter. Men jeg synes bare den fedter og mit hår klister sig fast efter jeg har puttet cremen på. Jeg tog cremen på i dag, og der gik 1,5 t. så kunne jeg ikke længere se de skinnede diamanter
 • Er ikke til glimmer

  Ingeborg Brandt on 12. mar. 2017

  ...så jeg sælger den i stedet
 • .

  Catrine on 12. mar. 2017

  .
 • Dejlig creme

  cecilie on 12. mar. 2017

  Ret lækker shine effekt som er perfekt ikke for voldsom og heller ikke for vag
 • GLIMMER!

  Laila on 12. mar. 2017

  Jeg elsker at produktet har en diskret underspillet shimmereffekt, og at den kan bruges mere eller mindre overalt! Jeg bruger den selv inde i øjenkrogene, samt på næseryggen, og den gør bare mit contour arbejde på næsen SÅ meget nemmere, og lækkert! Jeg bruger den dog ikke ved amorbuen, da det hurtigt kan forveksles med svedperler, og ej heller andre steder i ansigtet da jeg ikke umiddelbart syntes den har den store effekt som highlighter. Der udover, så er produktet drøjt i brug, så til trods for den lidt høje pris, så holder produktet længe!
 • Super skøn !

  Anne Grethe on 12. mar. 2017

  Jeg har længe gerne ville have denne Diamond creme, men pengene har ikke været der, så at få den i goodiebox er fantastisk. Den er super lækker at arbejde med.
 • Diamond creme

  Rebecca on 12. mar. 2017

  den er blød og fin. nem at ligge på.
 • Emite

  Steffanie dawids on 12. mar. 2017

  Meget tyk og syntes ikke den har en effekt.
 • Highlighter

  Line Skov on 12. mar. 2017

  Utolig flot highlighter creme, der har en rigtig fin konsistens. Den er meget drøj i brug, så man skal passe lidt på med doseringen. Uden tvivl et musthave til sommerens fester.
 • Creme

  Austeja on 12. mar. 2017

  amazing product
 • gude glimmer

  majbritt on 12. mar. 2017

  fantastisk
 • Perfekt som highlighter

  Freja on 12. mar. 2017

  Mega god creme som bl.a. er super god som highlighter
 • Oka

  Simone on 12. mar. 2017

  Den er Oka men ska nok også bar lige vænne mig til at bruge den ☺
 • (Y)

  ID31691177 Mette on 12. mar. 2017

  Fint produkt. dog ikke et jeg rækker hånden ud efter, medmindre jeg er i et lidt sjovt humør :)
 • God service

  Mie on 12. mar. 2017

  Jeg havde ikke fået den i min box, men i sendte den hurtigt da jeg gjorde opmærksom på det! Og tak for det søde brev.

  Desværre blev jeg lidt skuffet. Ville sige den minder mere om vaseline end en highlighter.
  Har brugt den nogle dage hvor jeg ikke har haft så meget makeup på og der er den vel fin nok.

 • Diamant creme

  Belma on 12. mar. 2017

  God creme, dog synes jeg ikke den er helt så tydelig når man får den smurt på hvor den nu skal være.. :)
 • Meget fin

  Mie on 11. mar. 2017

  God og let, dog kun en anelse shimmer
 • Hmm

  aytul on 11. mar. 2017

  Må nok være ærlig, at indrømme jeg ikke rigtig kan lide den, da jeg bedre kan lide at highligte ved brug af produkter i fast form, plus den giver ikke så meget shine..
 • Nej tak

  Katja on 11. mar. 2017

  Fungere sket ikke for mig, den er alt for fedtet og man føler hele ansigtet bliver klisteret.
 • Ikke imponeret

  Johanna on 11. mar. 2017

  Produktet klistrer til den allerede lagte makeup, og ødelægger det færdige look på den måde :-/
 • Cremet diamonds.

  Linda on 11. mar. 2017

  Desværre synes jeg produktet er lidt klæbrigt/klistret og bliver ved at være det. Det er super ærgerligt for farven og diamant udtrykket er virkelig flot.
 • Desværre ikke lige mig :(

  Achwagh on 11. mar. 2017

  Synes dette produktet klistre rigtig meget, og den tørre aldrig hvis man kan sige det sådan. Derfor ikke et produkt jeg selv vil købe, desværre :(
 • Fedtet

  Hannah on 11. mar. 2017

  Er virkelig skuffet over dette produkt, når nu det er så dyrt. Synes det er rigtig fedtet og ubehagelig at have på huden.. synes også den giver et mærkeligt look.
 • Lækkert produkt

  Kamilla on 11. mar. 2017

  Supper lækker kvalitet og nem af bruge.
 • emite

  Marie-Louise on 11. mar. 2017

  ville gerne have haft den mere flydende
 • Lækker highlighter

  Susanne on 11. mar. 2017

  Giver ekstra sparkle og er nem at bruge.
 • Giver ikke noget

  Lene on 11. mar. 2017

  Man kan ikke rigtigt se produktet..
 • super god !

  simone on 11. mar. 2017

  Jeg kan rigtigt godt lide den highlighter den giver et naturligt highlight, lidt klistrede i forhold til tørre highligthere men bruger den nu hver dag i min daglig makeup- og den har erstattede min anden. som er meget mere intens og power. Men TOP glad for den!
 • smuk, men lidt fedtet

  Christine on 11. mar. 2017

  Meget smuk highlighter der giver et let naturligt skær, som jeg længe har manglet. Den ligger smukt på kindbenene. Bruger den også gerne på øjenlågene, som en let creme øjenskygge eller under øjenbrynene, men her kan den altså godt fedte lidt og mascaraen kan smitte lidt af på det. Meget smuk emballage.
 • Lækker lilleniche ting

  Louise on 11. mar. 2017

  Endnu en ting som er så fed at få med i boksen! Den her lille sag er jo lækker til at highlighte kindben, næseryg og amorbuen! Og den har en skøn kvalitet!
  Men jeg havde aldrig købt den selv, så den er såååååå lækker at få med, for den giver lige looket det sidste touch!
 • Lidt klistret men glinser flot

  Nathalie on 11. mar. 2017

  Den er ret flot, når den kommer på, men det irriterer personligt mig at den bliver ved med at være ret klistret på huden
 • Fantastisk

  ID 60130574 Anna on 11. mar. 2017

  Generelt var det nogle rigtig gode produkter i denne Goodiebox - men denne er min favorit! Synes den giver det fineste shine og er nem at påføre.
 • Rigtig fin

  Christina on 11. mar. 2017

  Desværre ikke noget jeg kan bruge - jeg er mest til "tørre" produkter som pulver
 • Meh..

  Ditte Gry on 11. mar. 2017

  Bruger den som lipgloss da jeg ikke rigtig kan se andet formål med den, pga. konsistensen.
 • Bedømmelse

  Jessika on 10. mar. 2017

  Tja. Ved ikke lige hvordan den skal bruges
 • Diamond creme

  Rebecca on 10. mar. 2017

  Lækker lille sag, lige til at give give et ekstra finish på en lækker makeup
 • Overvurderet

  Miriam on 10. mar. 2017

  Jeg havde høje forventninger til denne, men jeg blev voldsomt skuffet. Det er en ligegyldig vare, der er blevet lagt nederst i skuffen.
 • Very moisturising

  Rida on 10. mar. 2017

  It's a beautiful highlight & not very shimmery. The formula is super creamy.
 • Hmm

  Mona on 10. mar. 2017

  Den forbliver klistret lidt for længe, den er dog nem at blende. Den bliver ret hurtigt enten alt for lidt eller alt for meget
 • Emite diamond creme

  Varblom on 10. mar. 2017

  Jeg er rigtig glad for denne, som jeg bruger som highlighter. Den er perfekt til hverdage :-D
 • od highlighter

  Fie on 10. mar. 2017

  4. Den skinner ikke så meget igen
 • Emite Diamond Creme

  Aina on 10. mar. 2017

  Jeg er vild med det svenske mærke, men jeg har fedtet hud, så jeg er ikke så glad for en fedtet highlighter. Den skinner dog rigtig godt, og det ville nok være flot på en pige med god og helt ren og ikke fedtet hud.
 • Super produkt

  naia on 10. mar. 2017

  Jeg er vild med at den ikke giver for meget shine. Jeg bruger den i øjenkrogen for lidt shine
 • .

  Michelle on 10. mar. 2017

  fin finish
 • Diamant Creme

  Rebekka Lillelund on 10. mar. 2017

  Den giver en fin shine og var også rigtig glad for den i starten, men efter en time så begyndte den er lave revner i min foundation og jeg endte ud med en underligt udeendet næse
 • Emite makeup diamond creme

  Elina on 10. mar. 2017

  Fantastisk highlighter. Elsker den og bruger den dagligt. Fremhæver mine kindben og øjne.
 • mit nye favoritprodukt! krukken gør den også lidt eksklusiv

  Marie on 10. mar. 2017

  5
 • Lidt lige gyldig

  Marie on 10. mar. 2017

  Måske det bare er mig der ikke er specielt make up kyndig, men jeg synes at dette produkt er lidt ligegyldigt og ikke pengene værd - fint nok hvis man vil ligne en der sveder lidt.
 • ok, men ikke mega god

  Kathrine on 10. mar. 2017

  synes ikke den ligger sig pænt på huden, den er meget klistret og er svær at få til at se naturlig ud
 • Diamond creme

  Lea on 10. mar. 2017

  Flot enkel emballage. Nem at påføre. Giver et let shine. Bryder mig ikke om det lidt fedtede look ovenpå min makeup
 • Diamond creme

  Tanja on 10. mar. 2017

  Super flot Highlight! Jeg bruger den til lige under min bryn. Super smuk!
 • Elsker emballagen

  Camilla Maria on 10. mar. 2017

  Men selve produktet fungere overhovedet ikke for mig. Er alt for klistret og giver ingen pæn effekt. Jeg bruger den til læberne i stedet, der giver den et fint look
 • Emite diamond creme

  Margit on 9. mar. 2017

  Jeg kan faktisk godt lide den effekt den giver, god størrelse.
 • Smart

  ID20620202 Maria on 9. mar. 2017

  Men jeg får nok ikke brugt den så meget.
 • Ikke min smag

  Trine on 9. mar. 2017

  Ikke min smag, men min datter elsker den
 • bedømmelse

  Sine on 9. mar. 2017

  Den var fin
 • Så lækker

  Mathilde on 9. mar. 2017

  Fantastisk
 • shimmer

  Miruna on 9. mar. 2017

  it is a very oily cream and does not combine well with other products like foundation, eye shadow, bronzer
 • Dimond creme

  Charlotte on 9. mar. 2017

  Den er så fin denne creme. Den har en lækker konsistens og giver lige lidt shine til kindben og øjenkroge
 • lige meget

  Lene on 9. mar. 2017

  For mig et lige meget produkt. Forærer den væk til en der kan bruger den
 • Fin men fedtet.

  Valborg on 9. mar. 2017

  Fin glans, men meget fedtet, jeg tror den bliver til læbepomade.
 • Glimmer

  Julie on 9. mar. 2017

  Den er fin, men måske lidt for meget shine til mig, men det er vel ideen med den ;)
 • Ok

  linda on 9. mar. 2017

  Den er ikke lige mig
 • highlighter til fest

  ID26164916 Hélène on 9. mar. 2017

  Okay highlighter, til festlige tilfælde, virker ej til hverdag for mig
 • Meget fedtet

  Anne on 9. mar. 2017

  Jeg synes den er meget fedtet og ikke særlig lækker at anvende i ansigtet, pga den meget fedtede konsistens.
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Maria Bornhøft on 9. mar. 2017

  Rigtig god måde at fremhæve linjerne i ansigtet på en diskret måde. Det giver et rigtig godt look og den er nem at bruge.
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Tinna on 9. mar. 2017

  Dette produkt giver en lækker glød. Bruger den inden under min foundation
 • .

  Emilie on 9. mar. 2017

  .
 • god, men ville gerne have lidt oplæring i den.

  Natacha on 9. mar. 2017

  den virker til at være super fin, men ved ikke så meget om den og mangler evt. en video.
 • Fantastisk som en lille highlight

  Ida Marie on 9. mar. 2017

  Den er så lækker, lige til at bruge som en "lille" highlight på kinderne.

  Og så får man virkelig noget for pengene i denne creme - Så lækkert at Goodiebox, lagde den med i denne månedsbox!!!
 • hiighlighter

  Nadja on 9. mar. 2017

  super flot, men farven er måske ikke helt hvad jeg ønskede
 • Diamond Cream

  Katja on 8. mar. 2017

  Synes ikke den fremhæver så meget, eller giver et så tydeligt resultat, men den han en lækker konsistens og flot udseende.
 • Discreet yet effective highlighter

  Andreea on 8. mar. 2017

  It's a cream highlighter, which makes it perfect for contouring, and also for highlighting under the eyebrows. Blends nicely and easily and has a discreet effect which makes it suitable both for day and night makeup.
 • Highlighter

  ID30224374 Stine on 8. mar. 2017

  Highligter men kan ikke helt forstå hvodan den skal anvendes og har ikke kunne læse mig til det om den skal på inden makeup eller ovenpå makeup. Prøvede begge dele og har middel effekt kun. Ellers rigtig flot emballage.
 • Super skøn.

  Yrsa on 8. mar. 2017

  Jeg er ikke så vandt til at bruge dette produkt, men den er bare så nemt at bruge og jeg er bare så glad for at den var i min box denne mdr.
 • Diamonds in the sky

  Cathrine on 8. mar. 2017

  Giver en fin diamant agtig touch- dog lige i den blødeste konsistens for mig. Fedter lidt hele dagen.
 • pæn på øjenlågene

  Eline on 8. mar. 2017

  Er virkelig pæn at bruge i stedet for øjenskygge
 • Neutral

  Louise on 8. mar. 2017

  Meget neutral og god til hverdagen
 • :-)

  Jeanette on 8. mar. 2017

  :-)
 • Smuk highlighter

  Charlotte on 8. mar. 2017

  En smuk highlighter, men er alt for cremet, til at give et smuk let finish.
 • Interesting creme

  Idaira on 8. mar. 2017

  I like that it looks like a highlighter with a more discret effect. The only issue is that the result is not the same when I put my foundation on top. It isn´t that strong.
 • Den er pæn men lidt klistret

  Lærke on 8. mar. 2017

  Den er rigtig pæn, men kan være lidt svær at ligge da den er rimelig klistret
 • Virkelig god

  Jane on 8. mar. 2017

  Denne er virkelig god som highlighter på kindben og på overlæben. Kunne forestille mig den var perfekt til sommer i sydens sol. Rigtig glad for denne.
 • Godt shine

  Line Møller on 8. mar. 2017

  Produktet er nemt at påfører og meget holdbar. Den beholder sin flotte shine hele dagen, og så er det et plus at den komme i en sød, lille holder.
 • Så fin

  Anne Katrine on 8. mar. 2017

  Virkelig fin og jeg elsker "glimmer".
 • Diamond Creme

  Rebecca on 8. mar. 2017

  Den er virkelige god som highlighter.
 • Klistret

  Mathilde on 8. mar. 2017

  Det er en flot highligter, men desværre er den meget fedtet og efterlader mit ansigt som en anden limstift, og jeg går rundt og klistrer hele dagen.
 • Super fin

  Anne-Dorthe on 8. mar. 2017

  Super fin giver et lækkert resultat
 • Ikke så glitrende

  Janni on 8. mar. 2017

  Jeg har aldrig ejet en highlighter før, så havde store forventninger til denne. Den glitrer dog ikke så meget som ønsket, men den kan ses og er lækker at putte på. God konsistens
 • For klistret

  Natacha on 7. mar. 2017

  Den får desværre min hud til at se fedtet ud, i stedet for sund og highlightet.
 • Kort effekt af produktet

  Pernille on 7. mar. 2017

  Emballagen ses anonym, uden at vide hvad indeholdet er.
  Selve produktet ses skinnende, er nem at påføre og giver de marekede kindben eller hvad man nu ønsker.
  Dog oplever jeg, at effekten er kortvarig og jeg skal påføre produktet jævnligt.
 • Har tildens til fedtet hud, så det er ikke en favorit

  Maria on 7. mar. 2017

  Pga jeg ofte får fedtet hud, så bruger jeg ikke produkter med shine effekt, da min hud bare ser endnu mere fedtet ud. Jeg har givet den videre til en veninde, som er meget glad for den. Mine karakter er udelukkende givet ud fra, at jeg aldrig ville købe produktet selv og at for mig er det ikke brugbart.
 • Flot og skinnende

  Eileen on 7. mar. 2017

  jeg syntes den er meget fedtet, og den giver ikke den vilde effekt
 • Make up

  Solgerd on 7. mar. 2017

  Giver et godt pift til make up'en!
 • Fin highligter

  Zia on 7. mar. 2017

  Mangler efterhånden ikke highlighter, men tænker denne er god til sommer når man ikke har så meget makeup på
 • Ny oplevelse

  Pernille on 7. mar. 2017

  Den minder ikke om noget, jeg før har prøvet og jeg er stadig i tvivl om, hvornår jeg skal bruge den - men den var nem at påføre og er behagelig at have på.
 • Naturligt skær

  Camilla on 7. mar. 2017

  Denne highlighter giver et naturligt skær i huden så man ser dejlig frisk og hydreret ud
 • bedømmelse

  Sedef Sultan on 7. mar. 2017

  4
 • Let at anvende.

  Melanie on 7. mar. 2017

  Den fine beholder gør produktet super let at anvende. Dog føler jeg ikke at produktet giver den ønskede effekt, og kunne godt have indeholdt lidt mere "shine". Hvis man putter lidt pudder highlighter ovenpå, bliver resultatet super lækkert, og giver en helt ny glød til din gamle highlighter.
 • :)

  Anna-Lena on 7. mar. 2017

  Virkelig skøn
 • 5-stjerner

  Cecilie Vagnholdt on 7. mar. 2017

  Rigtig rigtig godt produkt!!
 • OK

  Line on 7. mar. 2017

  Giver ikke rigtig nogen effekt..
 • fin farve

  Kamilla on 7. mar. 2017

  er nem at bruge
 • Fin higlighter men...

  feline on 7. mar. 2017

  Rigtig fin higlighter men dog lidt for klistret
 • Emite makeup diamond creme

  Katalin on 7. mar. 2017

  En lækker diamond creme fra Emite.
  Cremen er nem at arbejde med og fordeler sig fint .
  Er som lovet, et fint skinnende og næsten diskret resultat. Jeg er ok tilfreds med dette skandinaviske produkt. En rigtig fin highlighter men den er lidt fedtet. Bruger den sammen med pudder. så føles produktet ikke så fedtet.
 • Fedtet/klistrer

  Jeanne on 7. mar. 2017

  Jeg er ikke vild med den, da den fedter og klistrer.......har prøvet den som anbefalet og nu er den endt i skraldespanden grundet konsistensen.
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Mia on 7. mar. 2017

  Det er som sådan et fint produkt, dog lidt for klisteret da det som sagt er en highligther. Jeg troede dog det var en eyelid base til at starte med, men den fungerede også godt til det :S
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Michelle on 7. mar. 2017

  Fungerer ikke som en highligther alene, man skal bruge en anden ovenpå før man kan se den. Den er lidt for klisteret for en highligther....
 • Lovely

  Paulina on 7. mar. 2017

  little bit lighter then I used to use but the consistency is perfect for aplication
 • Fin highlighter

  Maria on 7. mar. 2017

  Er fin alle steder i ansigtet. Har også brugt den på læberne for at give dem mere shine.
 • Flot men klistret

  Mie on 7. mar. 2017

  Meget flot skinnende, men sætter sig i kager. Flot og meget eksklusiv bøtte den kommer i.
 • Svært at få til at se pænt ud

  Pernille on 7. mar. 2017

  Nu har jeg efterhånden prøvet at bruge den nogle gange, og jeg synes, det er svært at få det til at se godt ud, men idéen er rigtig god, for den er let at smøre ud
 • Nej nej nej

  Nanna on 7. mar. 2017

  Den fungerer slet ikke for mig.. Den føles klistret på huden, og giver slet ikke nok highlight.
 • Så fin

  Anna-Maria on 7. mar. 2017

  Er helt vild med denne creme, den giver lige det ekstra touch til makeuppen. Og så er designet så fint, elsker at den bare kan stå fremme <3
 • Emite has done it again

  Tina Sara on 7. mar. 2017

  Tak Goodiebox, for at have introduceret mig til Emite. Er vild med øjenprimeren, liptint og nu også denne. Den giver en diskret highlight, medmindre man selvfølgelig vil give den fuld gas. Jeg er normalt ikke til creme highlightere fordi jeg i lige det område hvor jeg normalt putter highlighter på, har stor tendens til at få bumser. Men den her virker og jeg føler ikke at den nødvendigvis vil få mine bumser til at bryde mere ud.
 • Smukt men heller ikke helt nemt

  Lea on 7. mar. 2017

  Jeg er ikke den skarpeste til makeup delen, så der skal måske lidt mere øvelse til for at kunne benytte den flot :)
 • Diamond creme

  Rikke on 7. mar. 2017

  Havde ikke forestillet mig, at den kunne være god. Men den er fantastisk, da den både kan bruges sammen med make up, og uden. Også kan den jo faktisk bruges sammen med make up brush der er med i boxen, det er jo bare så smart! Da jeg ellers ville have opført den med fingerne :)
 • Skinner

  Ida on 7. mar. 2017

  Super flot
 • Glimtende vaseline

  Esther on 7. mar. 2017

  Det minder mest om glimtende vaseline. Den er fedtet og bliver ved med at være det hele dagen. Effekten er sparsom synes jeg
 • On fleek

  Simona on 7. mar. 2017

  Den er super fin når man påføre den og det ser mere "naturligt" ud end de andre highlightere, men dog er den lidt klistrende.
 • Lækkeri

  Ida on 7. mar. 2017

  Jeg elsker produkterne fra EMITE, inklusive denne, selvom jeg nok ikke ville have prioriteret den selv.
 • hmm

  Merve on 7. mar. 2017

  Jeg er lidt usikker på om jeg kan lide produktet. Produktets konsistens er identisk med vaseline, hvilket ikke er så tiltrækkende, dog giver den en meget fin highlight. Det er vigtigt at være forsigtig, for man kan let komme til at bruge for meget af det.

  Noget andet jeg ikke helt kan lide er selve emballagen. Som sagt er det en vaseline lignende produkt, hvilket betyder at den tiltrækker alt, støv, småt hår.
 • Okay

  Louise on 7. mar. 2017

  Lidt svær at bruge
 • Lækker "shine"

  Charlotte on 6. mar. 2017

  Lille fin mulit purpose produkt. Giver en flot shine.
  Låget kan drille lidt når det skal skrues på, men den lille krukke er så fin at det er ok at bruge lidt ekstra tid på det :-)
 • Diamond creme

  Gitte Holm on 6. mar. 2017

  Lækker
 • Den bedste highlighter!

  Louise on 6. mar. 2017

  Jeg er så vild med highlighters, men jeg har indtil nu kun ejet i pudder-form. Det fortryder jeg så nu, for denne creme highlighter er simpelthen så flot, enkel og nem at håndtere! Det highlighter de træk i ansigtet så flot, men også meget naturligt, jeg elsker det!
 • Emite

  karina on 6. mar. 2017

  Rigtig god til at skjule mørke rande under øjnene og man det ikke overdrevet 'make uppet' ud.
 • diamond creme

  Anette on 6. mar. 2017

  Fantastisk lille luksus
 • Helt tosset med

  Julie on 6. mar. 2017

  Super
 • Bedømmelse

  Mia on 6. mar. 2017

  Så god til highlights
 • Flot effekt

  Jennifer on 6. mar. 2017

  Denne giver en virkelig smuk glinsende effekt, som samtidig er diskret og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg synes måske den er lidt for fedtet, jeg havde den på til en fødselsdag og skulle rundt og kramme folk og når vores kinder ramte hinanden var det lidt akavet, fordi jeg føltes så fedtet. Men ellers er den lækker!
 • Godt produkt

  Line on 6. mar. 2017

  Dette produkt kan jeg godt lide. Kan godt lide den er cremet fordi så føler jeg den holder længere tid og så er den ikke for voldsom.
 • Ok

  Cæcilie on 6. mar. 2017

  Fin highlighter, der blender pænt ind. Det er som om, den aldrig rigtig "tørrer", men bevæger sig på ansigtet hele dagen, hvilket for mig er et minus.
 • Hmmm...

  Maja on 6. mar. 2017

  Personligt konturer jeg ikke selv, da jeg hverken har tiden til, eller har sat mig ordentligt ind i det, til at få prøvet det af. Yderligere er jeg ikke særlig god til ting der skinner medmindre det er lidt glimmer i øjenskyggen :-p
  Hvis der blev lagt en "how to" video ud, hvor produktet blev påført var det måske større chance for, at jeg ville kaste mig ud i det og i det hele taget få den brugt.
 • Flot

  Mette on 6. mar. 2017

  Den er rigtig flot og giver lidt shine uden jeg føler jeg har makeup på. Et godt produkt til mig
 • Jeg forstår den vist ikke

  Stephanie on 6. mar. 2017

  JEg må indrømme, at jeg faktisk ikke aner, hvad denne skal bruges til. Min hud bliver bare fedtet af den og skinner på en meget fedtet måde. Den er ikke noget for mig.
 • God som highligter

  Lise on 6. mar. 2017

  Lækker highligter
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Annemette on 6. mar. 2017

  Highlighter er bare det største for tiden og hvis man kan finde ud af at lægge det rigtigt, er det gudesmukt!
  Jeg elsker selv highlighter og bruger den hver dag.
  Jeg blev glad da jeg så dette produkt, da vi i forvejen kender til Emite og jeg har godt kunne lide produkterne vi har modtaget.
  Jeg plejer selv at bruge pudderform når det glæder highlighter og har for 2 måneder siden anskaffet mig en creme highlighter fra Nilens Jord, som jeg elsker.
  Selve indpakningen er fin og enkel men produktet er svært at få ud, synes jeg..
  jeg er dog ikke så stor fan af denne sag og kan ikke rigtig forklare hvorfor. Farven er super fin men jeg er ikke "In love"
  Jeg prøve at blive ved at bruge det på nye og forskellige måder så jeg en dag bliver rigtig glad for produktet.
  Indtil videre bruger jeg det som highlighter på kindbenene og under mine øjnebryn.
 • Diamond creme

  Rikke on 6. mar. 2017

  Lækker creme - giver en dejlig glød i ens daglige make-up. Elsker små produkter man ikke kender til inden man får sin goodiebox og som man kommer til at elske!
 • Rigtig fin på

  Rikke on 6. mar. 2017

  Fin shine, og nem at bruge både med og uden pensel
 • Fin

  Stella Nanna on 6. mar. 2017

  Der har en smuk farve. Neutral, men med et lille pift.
 • Lækkert produkt

  Fatima on 6. mar. 2017

  Lækkert produkt
 • smuk og feminin

  Laura on 6. mar. 2017

  Super fin, giver en flot kant til ansigtet. Nem at påføre.
 • bedømmelse

  Christina on 6. mar. 2017

  rigtig god og giver en flot glød! bruger den både under rouge og lidt som øjenskygge
 • Review

  Maria on 6. mar. 2017

  very glossy and shinny
 • Diamond creme

  Keit on 6. mar. 2017

  Love that. I can use it as a highlight, base of the eye shadow. It looks smooth and natural.
 • Udemærket produkt

  Louise on 6. mar. 2017

  Udemærket produkt, der kan bruges til flere forskellige ting. Dog lidt drøj i brug, så lidt pudder ovenpå hvis den anvendes som highlighter er en god ide.
 • ikke lige mig

  Lumilla on 6. mar. 2017

  den virker meget fedtet, og ser ikke godt ud på min hud
 • wow

  Emilie on 6. mar. 2017

  fed afslutningseffekt
 • Lækker highlighter

  Ellen on 6. mar. 2017

  Lækker highlighter, som giver en fin glød til hverdag. Den er dog lidt fedtet, men ellers er jeg rigtig glad for den.
 • klistret

  Trine on 6. mar. 2017

  jeg synes bare den klistre ens ansigt ind. jeg er heller ikke helt sikker på hvordan den bruges. men den gør intet godt for min hud.
 • lækker highligter

  sofia on 6. mar. 2017

  fungere godt som highligner
 • Den er rigtig god!

  Sara on 6. mar. 2017

  Denne er rigtig god, - men den jeg synes at den minder lidt om et tilsvarende produkt vi tidligere har fået, dog er denne bedre da den er i fast form og ikke pulver.
 • Emite highlight

  Louise Alma on 6. mar. 2017

  Kommer i en lækker indpakning, og ser dejlig ud. Desværre synes jeg ikke at den holder særlig længe i løbet af en dag.
 • Perfekt

  Jannie on 6. mar. 2017

  Helt perfekt ik for meget glimmer
 • Unik highlighter

  Tine on 5. mar. 2017

  Meget cremet, lidt vaselineagtig highlighter, der fungerer super godt under kindbenene eller under en blush. Holder fint, og den er flot. Dog synes jeg, at 200 kr. er lidt meget for en lille bøtte, det ville jeg nok ikke selv give for den. Men det er et godt produkt :)
 • Smuk

  Camilla Gammelgaard on 5. mar. 2017

  Jeg har ikke ejet en god highlighter før nu. Den giver en wow effect lige ved første strøg så man skal passe på at man ikke tager for meget på. Er også smuk på læber.
 • For fedtet til min hud

  Nazim on 5. mar. 2017

  Den giver god skinnende effekt, men dog er den for fed og føles ikke rar at have på, hvis man har kombineret hud.
 • Alt for anonym

  Mette on 5. mar. 2017

  Jeg synes egentligt bare, at jeg kommer til at se lidt fedtet ud når jeg bruger denne
 • Nyt, men spændende :)

  Hulda Marie on 5. mar. 2017

  Giver flot shine. Kan dog bedst lide highlightere i pulverform :)
 • Fint produkt

  Stine on 5. mar. 2017

  Jeg har ikke helt fundet ud af, hvordan jeg skal bruge det. Men det virker som et ret godt produkt.
 • elsker den

  Angelika on 5. mar. 2017

  den er fantastisk til brug i hverdagen den giver en let effekt uden at tørre huden ud
 • Perfekt

  Signe Berg on 5. mar. 2017

  Rigtig pæn farve og jeg kan godt lide den er creme
 • A real diamond

  Helena on 5. mar. 2017

  Emite makeup diamond creme er en lækker god cream-highlighter, da den holder hele dagen. Et godt tip er at påføre en puder-highlighter ovenpå Emite cream-highlighteren. Påføres bedst med fingeren.
 • Bedømmelse

  mette on 5. mar. 2017

  Dejlig creme
 • En fedtet oplevelse

  Sanne Hedekær on 5. mar. 2017

  Denne creme er alt for fedtet til at jeg kan bruge den i ansigtet som high lighter. Føler at jeg øjeblikket efter den er påført, har den i hele ansigtet. Det er desværre en ommer for mig, men min datter på 17 er blevet den glade modtager.
 • Pæn

  Dorthe on 5. mar. 2017

  God
 • Hmmm

  Line Fly on 5. mar. 2017

  Virkelig et spændende produkt. Jeg har prøvet den et par gange men synes mest af alt, at min hud bare bliver fedtet, og det ser lidt underligt ud. Måske jeg gør noget forkert?
 • Flot som highlighter

  Nana on 5. mar. 2017

  Jeg lægger denne diamondcreme på øjnene og næseryg, hvilket giver en highlight effekt.
  Den er fedtet, så derfor bruger jeg den kun de steder i ansigtet, hvor jeg ikke føler det alt for klistret

  Større minus er at låget er stramt men det er jo en mindre detalje
 • Ikke lige mig

  Mette on 5. mar. 2017

  Dette produkt er ikke lige mig. Jeg ville have haft mere glæde af denne, hvis ikke der var glimmer i.
 • Wow

  Ann on 5. mar. 2017

  Rigtig fin konsistens der gør hvad den lover
 • Diamond creme

  Louise on 5. mar. 2017

  Flot
 • fin nok

  Seda on 5. mar. 2017

  den er god men lidt svær at påføre
 • Elegant

  Lone on 5. mar. 2017

  Sommerelegance, den bliver et hit under solen.
 • Glittercreme

  Julie Kjærulf on 5. mar. 2017

  Jeg er helt vild med denne lækre glittercreme fra emite. Jeg bruger den primært som øjenskyggeprimer, hvor jeg sætter den med en no colour powder, der gør at den ikke klistrer, men alligevel glitrer.
  Eneste lille minus er at den fedter/klistrer lidt..
 • Skønt produkt

  Mikala on 5. mar. 2017

  Jeg er vild med dette enkle produkt, som giver et fint naturligt highligt. Jeg bruger det stort set dagligt, på trods af at jeg ellers bruger meget lidt makeup.
 • Ikke lige mig

  Lena on 5. mar. 2017

  Jeg er ikke erfaren med highlighter, men jeg synes ikke det giver mening at den skal være så klistret når den er påført. Det gør det umuligt at bruge pudder før eller efter.
  Selvom det er en pæn farve, synes jeg det er ret dyrt for sådan et produkt, med mindre man er professionel.
 • God!

  Mette m on 5. mar. 2017

  Det er så lækkert et produkt! Jeg er rigtig glad for det, og kan ikke undvære det nu!
 • Ikke til at undvære....

  Maria on 5. mar. 2017

  Denne lille Diamond Creme er slet ikke til at undvære. Den er meget let at fordele og utrolig drøj. Den giver et fantastisk skinnende finish og fremhæver makeuppen.
 • :D

  Louise on 5. mar. 2017

  dejlige nemt af arbejde med den
 • Diamond creme

  Nesrin on 5. mar. 2017

  Lækkert produkt.
 • Skønt fremhævende produkt

  Helle on 5. mar. 2017

  Den er rigtig god til at fremhæve med
 • God highlighter

  Camilla on 5. mar. 2017

  God, men mild highlighter, fin til hverdagsmakeup
 • Ikke lige mig

  ID22559020 Mia Meyhoff on 5. mar. 2017

  Jeg er ikke en highlight pige, så det var ikke lige et produkt for mig. Derfor har jeg svært ved at bedømme det :)
 • Elsker den!

  Sanne-Marie on 5. mar. 2017

  Lækkert produkt!
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Mariam on 5. mar. 2017

  Den er virkelig god for lyst til at købe en mere
 • Flot

  Lisbeth on 5. mar. 2017

  Virkelig flot til at pifte et kedeligt hverdags-look op, og super hurtigt og nemt - dog synes jeg man skal passe på man ikke får for meget på for så fedter den lidt :-)
 • Rigtig god

  Josefine on 5. mar. 2017

  God og let at påføre
 • fin

  Ann on 5. mar. 2017

  Et helt nyt produkt for mig. Men jeg synes det har en god effekt.
 • Very shiny

  Tove on 5. mar. 2017

  Jeg synes produktet er for "fedtet"
 • Lidt forvirret

  Karina on 5. mar. 2017

  Jeg har brugt den som highlighter på kindbenene og den ser fin ud, men den sætter sug aldrig. Den bliver ved at være klistret på en ubehagelig måde og hvis man lige rører sit ansigt, smitter den af så det bare sidder ud over det hele.
 • Emite makeup diamond creme

  Zeliha on 5. mar. 2017

  Nej hvor er jeg bare glad for dette produkt har samlet alle mine highlighter ned i skuffen og bruger denne nu er så vild med den love it
 • Fedter

  Sofie on 4. mar. 2017

  Ideen er god den fedter bare meget! Man kan ikke lægge den på foundation da den fjerner den i striber. Kommer ikk til at få den brugt
 • Prøv den!

  Draga on 4. mar. 2017

  Jeg har brugt den på næseryggen og kindbene. Fremhæver ens træk i ansigtet og er super nem at påføre
 • Wauw

  Line on 4. mar. 2017

  Så er der dømt highlighter
 • Luksus

  Karen on 4. mar. 2017

  En virkelig lækker creme highlighter, som giver en virkelig lækker og frisk glød. Modsat pudder-highlightere ser det meget naturligt ud på
 • udemærket produkt

  camilla on 4. mar. 2017

  kedelig emballage
  Den ser billig ud... :)
 • Flot

  michelle on 4. mar. 2017

  Nem at arbejde med og giver en flot skinnene glans
 • Highlighter

  Frederikke on 4. mar. 2017

  Synes at cremen giver en fin shine og fremhæver det, man ønsker fremhævet. :-)
 • Fin highligther effekt

  Kamilla on 4. mar. 2017

  Efterlader huden med et fint shine
 • Smuk shine

  Lotte on 4. mar. 2017

  Giver en smuk shine. Nem at påføre
 • Skøn

  Annemette on 4. mar. 2017

  Rigtig lækkert produkt
 • DIAMOND CREME

  Sanne Torn on 4. mar. 2017

  Meget pæn, men ret våd
 • Tja..

  Julie on 4. mar. 2017

  Tror ikke jeg får den brugt.
 • EMITE diamond creme

  Alberte on 4. mar. 2017

  Rigtig go!! Er blevet helt afhængig af den:) bruger den til daglig som highlighter på kindbenene ( efter den er kommet med GB)
  Var vildt skeptisk i starten og troede den ville shinne meget mere den gør, men syns den giver en fantastisk look selv til daglig
 • Go highlighter

  Tanja on 4. mar. 2017

  Min bedømmelse bunder i at det er et mega lækkert produkt men jeg synes det er øv at den forbliver klistret hvor man påføre den.
 • Emite makeup

  Marie-Louise on 4. mar. 2017

  Den er rigtig god og elsker at bruge den under min highlight.
 • Ikke helt som forventet

  Sara on 4. mar. 2017

  Synes desværre ikke, den er så god. I anvendelse synes jeg den virker som om, man lægger et lag, og så bliver det tydeligt... Så er den meget fedtet, og smitter hurtigt af..
 • skøn let og frisk

  Marianne Kold on 4. mar. 2017

  Så lækker og let at anvende.
 • Diamond creme

  Neda on 4. mar. 2017

  Bruger denne som highligter og er vild med den!!!
 • så flot

  Ntt on 4. mar. 2017

  kan anbefale at bruge den som øjenskygge, den er så flot. man kan udforske hele tiden med nye måder at bruge denne diamant creme. Nem at påføre hurtigt, så den er genial at have med i tasken, så man igennem hele aften har et flot resultat.
 • Hmm

  Sidsel Brandt on 4. mar. 2017

  Den gør desværre ikke noget godt for mig..
 • Skinner

  Sine on 4. mar. 2017

  Det er et ok produkt, meget nemt at påføre, men den ligger ligesom bare på huden og er fedtet hele dage. Man kan evt tage pudder oven på, men så kan man ligeså godt bruge almindelig highlighter.
 • Super fin

  Pernille on 4. mar. 2017

  Jeg er virkelig begejstret for den lille lækre bøtte. Jeg har ikke været stor fan af at bruge den til contouring, men til gengæld er det en super let og fin makeup på øjnene. Diskret og alligevel meget fin. Desuden er det en rigtig lækker indpakning.
 • Godt produkt

  maria on 4. mar. 2017

  Jeg er ikke så vild med produkter hvor man skal stikke sine fingre/negle ned i pga bakterier. Fortrækker stift eller tube. Jeg synes derudover at det er dyrt ift lign produkter på markedet. Men Emite laver god kvalitet og produktet fungerer fint.
 • Diamant creme

  Suzan on 4. mar. 2017

  Den skinner ikke så meget som jeg forventede efter jeg læste beskrivelsen af produktet
 • Diamond creme

  Nikoline on 4. mar. 2017

  Lidt anderledes shine creme, jeg har desværre ikke haft de bedste erfaringer med dette produkt. Jeg syntes det er ret klistret, og ligner mest af alt at jeg er svedig også selvom jeg dupper pudder ovenpå efterfølgende... Absolut ikke ønskede effekt desværre
 • Er helt pjattet med den

  Marete on 4. mar. 2017

  Har længe ledt efter noget der ikke var super shiny men kun lige gav lidt til kindbenene. Elsker den
 • Skøn creme

  Sofie on 4. mar. 2017

  Jeg bruger oftest denne på kindbenene og amorbuen, og den giver en rigtig god effekt. Har dog ikke foundation indenunder, da jeg så synes, at den klumper lidt - til gengæld tror jeg, at den vil være helt perfekt til sommer, når jeg har fået lidt farve i ansigtet.
 • Highligster

  Katrine Fløche on 4. mar. 2017

  Meget naturlig og lækker highlighter
 • 6/10

  Nina on 4. mar. 2017

  Den giver god glød, men for mig er den alt for fedtet og det ødelægger min netop lagte makeup + den forbliver fedtet det meste af dagen, hvilket ikke går godt med i forvejen fedtet hud.
 • Diamonds Are forever

  Katrine on 4. mar. 2017

  Synes produktet er super nemt at anvende, og det ser dejligt naturligt ud når man bruger det.
 • Jeg forstår ikke helt produktet

  laura on 4. mar. 2017

  Det er noget fedtet stads og det bliver ved med at være meget fedtet når man har smurt det på ,jeg kan heller ikke rigtigt se effekten, jeg er ikke fan
 • God

  Michelle on 4. mar. 2017

  Nem at påføre
 • Shine bright like a diamond.

  Laura on 4. mar. 2017

  Denne diamond creme fra emite makeup er en cremet highlighter som fungerer godt på almindelig eller tør hud, jeg ved ikke om den vil fungere godt på en med olieret hud da jeg vil tro huden i forvejen skøjter for meget til en cremet highlighter.
  Den føles som smør og har et subtilt glow, den er virkelig smuk.
  Personligt bruger jeg den mest på næsen og Amor buen da jeg er til de mere pudrede når det kommer til at skulle bruges på større områder såsom øverste af kinderne. Den er smuk som perlemor når man åbner bøtten.
 • Emite diamond creme

  Christina on 4. mar. 2017

  Giver lige det sidste
 • Lækkert produkt

  Melike on 3. mar. 2017

  Jeg har haft brugt den en del siden jeg modtog den. Jeg er vild med den!
 • God

  Line on 3. mar. 2017

  Rigtig god og fin highlighter
 • underligt

  Emilie on 3. mar. 2017

  unødvendig ting
 • Ok

  Signe on 3. mar. 2017

  Ikke mig..
 • diamont creme

  Rikke on 3. mar. 2017

  Elsker den-simpelthen fantastisk
 • Diamant

  Trine on 3. mar. 2017

  Desværre en lille smule klistret.
  Den er dog super fin som den meget lette make up på øjnene, når man tidlig morgen skal køre unger i skole :).
  Er rigtig flot at ligge på kraveben, når man har en åben trøje/kjole på.
 • skinner ikke særlig meget

  Bahar on 3. mar. 2017

  Havde lidt høje forventninger til denne her, da der stod diamond creme og den så umiddelbart dyr ud. Den highlighter næsten ikke og man ligner bare at man har lidt fedtet hud.
 • For meget glimmer

  Carina Skjødt on 3. mar. 2017

  For meget glimmer
 • Diamant?

  Catrine on 3. mar. 2017

  Jeg ved sket ikke hvad jeg skal gøre med denne? Kan ikke forstå hvis man skal tage den u hovedet og begynde og skinne?
 • Ok

  Arshi on 3. mar. 2017

  Meget fedtet
 • en lille smule fedtet

  josephine on 3. mar. 2017

  lige klistet nok i min optik, men har jo den effekt den skal have
 • Dårlig

  Heidi on 3. mar. 2017

  Dårlig
 • Lækker

  Maria Offenbach on 3. mar. 2017

  Skøn creme
 • Lidt klistret

  Berit on 3. mar. 2017

  Er lidt ambivalent forhold til dette produkt. Kan godt li' effekten, hvis man kommer lidt i øjenkrogen, men den fedter en lille smule.
 • En must have

  Rikke on 3. mar. 2017

  Super produkt
 • Glowy!

  Radina on 3. mar. 2017

  I use it on eye lids and cheek bones to create an illumination effect and it works perfectly fine!
 • must have :)

  Raquel on 3. mar. 2017

  til brug i specielle dage
 • ubetydelig luksus

  Emma on 3. mar. 2017

  Jeg kan virkelig ikke se pointen i dette produkt. Ja den giver en fin shine, men det er svært at påføre korrekt i øjenkrogen. DOG har jeg fundet ud af at den er rigtig flot udover den lip tint, fra november boxen.
 • Naturlig highlight

  Patricia on 3. mar. 2017

  YAaas jeg kan ikke få armene ned over dette produkt! den ligger sig som den fineste mest naturlig highlight, da den ikke har store glitter chunks, men bare giver et friskt dewy look!
 • blød og cremet

  Anne Christine on 3. mar. 2017

  Et godt produkt der er nemt at påføre.
  Det giver en perfekt lys glitter og bliver siddende hvor man påføre det.
 • tror ikke jeg får den brugt

  Tina on 3. mar. 2017

  Jeg syntes ikke om den, da jeg syntes den gør min hus fedtet efter de få steder jeg har placeret lidt, efter en video vejledning.
 • Hmmm

  Ida on 3. mar. 2017

  Først var jeg skeptisk, fordi jeg tænkte, at det er et "overfladisk"/unødvendigt produkt. Efter jeg så jeres unboxing video, blev jeg dog nysgerrig efter at prøve det. Har nu brugt produktet i et par dage, men har svært ved at finde ud af, hvad jeg synes om det. Konsistensen er lækker, men jeg synes ikke, at det gør den helt store forskel.
 • Diamond Creme

  Hanne on 3. mar. 2017

  Virkelig intens highligt med smukt shimmer.
 • Bedste mærke

  Heidi on 3. mar. 2017

  Det er et fuldstændigt fantastisk produkt
 • Lækker highlighter

  Dorte on 3. mar. 2017

  Dejligt at prøve den i Goodieboxen, da jeg ikke har fået købt en endnu.
 • Diamond Creme

  Cecilie on 3. mar. 2017

  Fungere rigtig godt, og kan bruges flere steder i ansigtet.
 • ekstra glød

  Gitte on 3. mar. 2017

  God til kindben og øjne
 • The more shine the better!

  KARINA on 3. mar. 2017

  Elsker glimmer! Bruger især denne hvis jeg ikke orker at ligge øjenskygge eller for at give mine læber glimmer uden en lipgloss.
 • Fin

  Camilla on 3. mar. 2017

  Denne her er fin og brugbar. :)
 • Diamond creme

  Camilla Hjort on 3. mar. 2017

  Giver et fin skinnende effekt, dog lidt fedtet på huden.
 • God ide

  Drude on 3. mar. 2017

  Jeg var først ret begejstret for ideen - men jeg synes godt nok ikke, at det ser ud af meget på. Og så forsvinder det i løbet af et par timer.
 • Fin farve

  Pernille on 3. mar. 2017

  Jeg synes den er lidt for "fedtet" efter min smag. Den er ikke så nemt at få pænt ud. Det kræver lidt øvelse ihvertfald.
 • Rigtig godt

  Kamilla on 3. mar. 2017

  Rigtig god
 • Smuk effekt

  Karen on 3. mar. 2017

  Den giver bare den fineste effekt - dejligt shine!!
 • Super lækker

  Tessie on 3. mar. 2017

  Når en gang min hud er pæn nok til at jeg ikke skal gå med foundation og pudder over det hele hver dag, så ville denne creme være perfekt til lidt sparkle i hverdagen. :)
  Og den er super god på kravebenene når man skal til fest :)
 • flot creme

  Anne on 3. mar. 2017

  det er en flot creme, med masser af muligheder. Dog fedter den lidt meget, efter min smag.
 • Fin creme

  Abida on 3. mar. 2017

  Fin creme
 • Lækker diamond creme

  Kristina on 3. mar. 2017

  er helt tosset med denne her. bruger den til kindbenene for at få en ekstra glød og den er simpelthen så fin. den er ned at påføre og føles ikke klisteret på huden som man ellers kan tro.
 • blandet mening

  Stella on 3. mar. 2017

  årh jeg ved ikke helt hvad jeg synes om dette produkt.
  jeg er vild med farven og gløden i den, men den fedter ret meget og er lidt svær at bruge.. Jeg er ikke van til at bruge sådan en i cremeform, så tror lige jeg skal vænne mig til det.
 • Great subtle highlighter

  Aiste on 3. mar. 2017

  I love this highlighter, it has such a subtle shimmery glow! Don't overdo it, a little goes a long way. I read some reviews that it can cake up liquid foundations, but I only use mineral powder and never had any issues, even if I apply cream blush. Great product that I expect to enjoy long
 • Super god

  Karin on 3. mar. 2017

  Let at bruge. Jeg kan godt lide konsistensen.
  Det bedste er næsten, at min highlighter-elskende datter på 15 er VILDT misundelig på hendes "gamle" mor :)
 • Hmm..

  Ea on 3. mar. 2017

  Anderledes produkt med mange muligheder.
  Synes det lægger sig som et flot og ikke for voldsomt lag ''diamantstøv''. Er dog ikke så vild med, at produkter blot lægger sig på hudens overflade som et fedtet lag - i stedet for at trænge ned i huden. Dette gør også, at hvis man lige kommet til at røre sig i ansigtet, der hvor man har lagt det, så får man tørt det af.
 • Forstår den ikke...

  Emma on 3. mar. 2017

  Jeg forstår altså ikke helt funktionen af den. Når jeg putter den på kinderne, bliver de helt fedtede, og jeg ser altså ikke den helt store funktion af den. Specielt ikke, til det den normalt koster!
 • Emite diamond creme

  Louise Amalie on 3. mar. 2017

  Rigtig fin creme til at high lighte forskellige steder!
 • diamond cream

  Mette on 3. mar. 2017

  elsker den!
 • Lækkert!!

  Marie-Louise on 3. mar. 2017

  Jeg bruger denne fine creme på læberne når jeg gerne vil fremhæve dem, eller på næseryggen som diskret highlighter! så lækker konsistens og nem at påfører :)
 • okay

  marie on 3. mar. 2017

  giver en flot effekt men den tørrer dog aldrig helt så den holder ikke så godt
 • Fin, men meget fedtet..

  Sophie on 3. mar. 2017

  Dette produkt giver et smukt resultat den første times tid. Derefter bliver den hurtigt fordelt rundt i ansigtet fordi det aldrig tørre. Man kan ikke rigtig klø sig der hvor produktet er påføret fordi det kommer under neglene og ryger af.. Føles som at have vaseline på.
 • super fed

  anja on 3. mar. 2017

  meget god, muligvis den bedste highlighter jeg har.
 • Lækker

  Dorte on 3. mar. 2017

  Super produkt som giver det sidste shine kan, kan bruge de steder man gerne vil fremhæve lidt
 • Diamanter

  Gulsar on 3. mar. 2017

  Elsker at den er så let at bruge, har dne altid med i tasken, bruger den selv på en afslappet dag :)
 • Ganske udemærket

  Mie Duedahl on 3. mar. 2017

  Den giver et rigtig fint glow og er generelt et godt produkt. Den klistrer en lille smule, men synes det aftager efter lidt tid. er ret glad for produktet og det bliver brugt hver gang jeg skal til fest eller i byen, og har da også fået komplimenter for den fine glød. -og den er også blevet et hit hos veninderne, som ikke helt kan holde fingerne fra den, hahah
 • chalotte on 3. mar. 2017

  Elsker dette produkt
 • Emite

  Heidi on 3. mar. 2017

  Den er fantastisk som en lille highlighter og på globelinjen og så dejlig lød og lækker og meget nem at bruge.
 • Backup løsning.

  Johanne on 3. mar. 2017

  Svær at bruge, sætter sig aldrig. Det er fint den er cremet men den tørrer ikke, og det er Ikke rart at rende rundt og være fedtet en hel dag.
 • Smuk men klistret

  Christina on 3. mar. 2017

  Giver et flot naturligt glow men den er lidt klistret.
 • Lækker 'tung' emballage - meget eksklusivt

  Helena on 3. mar. 2017

  LÆkker lille shinecreme. Indpakningen er dejlig 'tung' og føles dyr og lækker fordi det er glas. Selve cremen kan godt blive lidt uvenner med min fedtede hud - selv efter gode primere og pudder.
 • Ok

  Karina on 3. mar. 2017

  KK
 • Fedtet

  Jannie on 3. mar. 2017

  Jeg er vild med shinen, men den er simpelthen for fedtet. Det er ærgeligt, for der skal meget på, for at få den flotte effekt, men så er man også helt fedtet ind :-(
 • Ikke så meget mig

  Mathilde on 3. mar. 2017

  Jeg er ikke en glimmer pige. Men den er faktisk helt okay.
 • spændende produkt

  Pia on 3. mar. 2017

  Lidt fedtet, men giver en super fin effekt. Helt klart et produkt jeg vil bruge når jeg skal glammes lidt op til fest.
 • FANTASTISK !!!

  Camilla on 3. mar. 2017

  Jeg er helt VILD med denne highligther. Den giver det perfekte shine og den er virkelig nem at arbejde med
 • Diamond creme

  maja on 3. mar. 2017

  Rigtig spændende produkt, som jeg glæder mig til at afprøve. Jeg har endnu ikke prøvet dette produkt, men jeg ser frem til at prøve det.
 • Flot highlight

  Katrine on 3. mar. 2017

  Rigtig fin, meget let highlight, der kan bygges op til en mere intens highlight. Dog en ret cremet følelse at have på huden.
 • Super fin

  Mille Liva on 3. mar. 2017

  Super fin
 • klistret

  Sidsel on 3. mar. 2017

  Som highligter synes jeg ikke så godt om dette produkt, da det er klistret at have i ansigtet og den tørrer ikke. Men den kan bruges på læberne som en lipgloss, og det synes jeg meget bedre om :-)
 • Virkelig god

  Louise on 3. mar. 2017

  Jeg har brugt den til det første lag på øjenlåget, det gør at øjenskyggen ikke falder så nemt af, og ligger pænt på. Det gør os at man får lidt shine på øjenlåget. Jeg er vild med min, og kommer helt sikkert til at bruge den hver gang jeg skal i byen.
 • smuk

  Anne Kragesand on 3. mar. 2017

  Smuk lille æske, med et fint produkt. Skal bare lige lære at bruge den rigtigt, så man ikke pludselig ligner et fastelavnsris.
 • Flot highlighter

  Nadia on 3. mar. 2017

  Den er lækker, og som base under din highlighter er den virkelig god. Den er lidt fedtet, hvilket er synd, men ellers er jeg tilfreds.
 • Lækker creme

  Maria on 3. mar. 2017

  Virkelig flot
 • :)

  Aiste on 3. mar. 2017

  I actually don't like creamy highlighters, but I still play with it.
 • Virker god

  Annette on 3. mar. 2017

  Dette produkt kræver øvelse at anvende, kunne være godt med en video med vejledning. Virker god til at lægge under øjenskygge :)
 • Flot men fedtet

  Emilie on 3. mar. 2017

  Denne diamond cream giver et rigtig flot highlight når man smører den på. Dog er cremen meget fedtet og suger ikke rigtig ind i huden. Derfor ser den bedst ud hvis den sættes med en transparent pudder eller en highlighter i pudderform. Ellers kan den godt få ens foundation til at smudge.
 • God som highlighter

  Christina on 3. mar. 2017

  Den er super fin som highligter syntes dog den er en smule for dyr :-(
 • Highligther - ikke lige i skabet.

  Freja Pors on 3. mar. 2017

  Jeg synes ikke den fungerer helt optimalt denne highligther fra Emite. Jeg synes ikke den giver en særlig god effekt, og så er den utrolig fedtede.
 • Elsker!

  Cathrine on 3. mar. 2017

  Den er virkelig fantastisk og let at påføre.
 • Jeg forstår ikke meningen med dette produkt

  Lene Thulsted on 3. mar. 2017

  Jeg føler mig klistret, når jeg bruger det og håret klistrer fast i det. Jeg kan ikke se effekten og forstår måske bare ikke at bruge det rigtigt.
 • Wow

  Emma on 3. mar. 2017

  Den er så flot og holder hele dagen
 • Flot

  Anne Rosa on 3. mar. 2017

  Virkelig lækker, giver så flot en glød!!
 • Get the glow.

  ID28938342 Natanja Simony on 3. mar. 2017

  Denne er virkelig nem og lækker at påføre - min nye lille yndlings.
 • Elsker elsker elsker

  Nina on 2. mar. 2017

  Jeg er hel vild med den her highlighter! Jeg har virkelig manglet en highlighter med denne effekt. Synes den fungere lige som den skal, og giver det shine man skal bruge.
 • <3

  Jeannie on 2. mar. 2017

  lidt for klisteret hvis man bruger pudder.
  Men ellers rigtig lækkert
 • Skøn

  Stine on 2. mar. 2017

  Skøn og cremet! Rigtig fin og bruge på kindbenene - dog skal der bruges meget lidt, ellers klistre det meget!
 • Lækkert

  Rebecca on 2. mar. 2017

  Super fint og lækkert produkt, som gør hvad den skal. Jeg er dog mere til pudder highlighter end creme
 • Ikke så god

  Oya on 2. mar. 2017

  Jeg synes ikke cremen er god. Den er meget klistret.
 • Emite Makeup Diamond Creme

  Anne on 2. mar. 2017

  Ekslusiv creme, som giver en flot skinnende effekt. Fungere rigtig godt til at fremhæve ansigtets konturer - men er også god i forbindelse med øjenmakeup.
 • Dejlig glow

  Inger on 2. mar. 2017

  Nem at bruge, giver lige det sidste pift til ansigtet som highlighter
 • Waow effekt!

  Nora on 2. mar. 2017

  Er helt oppe og køre over dette produkt! Første gang jeg prøver dette og er godt tilfreds med effekten. Man ser frisk og sund ud!
 • Rigtig fin

  Louise on 2. mar. 2017

  Den er virkelig skøn
 • Drøj i brug

  Tine on 2. mar. 2017

  Der skal kun bruges ganske lidt af denne. Tilføre et smukt og naturligt shine på kindben og næseryg. Kan hurtigt komme til at virke fedtet hvis der bruges for meget.
 • drøj

  Nanna on 2. mar. 2017

  Rigtig drøj i brug hvilket er super, kan få et lidt 'fedtet' look hvis der bruges for meget. Holder længe på huden
 • Dyre diamanter

  Mette on 2. mar. 2017

  Produktet er ganske fint, dog synes jeg det fedter en del og er i min optik ikke prisen værd.
 • Lille lækker sag

  Heidi on 2. mar. 2017

  Denne creme dufter helt vildt godt, og er rigtig nem at arbejde med. Den kan bruges som en underspillet highlighter.
 • masser af glimmer

  Louise on 2. mar. 2017

  Det var lige det jeg manglede. Den er god til at give lidt glimmer på det færdige resultat.
 • Ikke overbevist

  Louise on 2. mar. 2017

  Ærlig talt ved jeg ikke hvordan jeg skal bruge det produkt. Altså skal den puttes på under eller over foundation? For hvis det er under, så syntes jeg ikke man kan se det og det bliver smurt med rundt. Hvorimod hvis man putter det oven på så er det for tykt at arbejde med til at det lægger sig pænt og naturligt. Tror i hvert fald det kræver lidt øvelse at mester dette produkt.
  En anden ting er at låget er ret svær at lukke på igen pga den matte overflade på krukken. Lidt minus til prisen, der burde sådan noget være lidt mere i orden.
 • !!

  Buket on 2. mar. 2017

  Diamantstøvet er så lækkert at din hud bliver så flot glødende
 • Okay

  cecilie on 2. mar. 2017

  Ret cremet. Men ellers okay.
 • Kan det blive bedre

  Camilla on 2. mar. 2017

  Den ligger super flot på huden og man får en mere markant ansigt!
 • Glans

  Camilla on 2. mar. 2017

  Nem at bruge, giver fin glans - lidt skør som highlighter
 • love it

  Kristina on 2. mar. 2017

  lækker
 • Falder ikke i min smag

  Stine on 2. mar. 2017

  Jeg er mere til det matte look - jo lidt shine på kindben er flot, men denne her fedter bare. Jeg synes ikke det er lækkert når ens ansigt virker fedtet, efter man har lagt en flot make-up, så jeg måtte tage det af igen.
 • Ikke fan

  IHN on 2. mar. 2017

  Konsistensen skulle være hårdere og der skulle være mere glimmer-effekt i den. Den fedter for meget.
 • Hmm

  Alicja on 2. mar. 2017

  Lidt for vaseline agtig ellers fin
 • Lidt fedtet

  Zessa on 2. mar. 2017

  Jeg synes man kommer til at se fedtet ud når man bruger den som highlighter, men den er fin på læberne.
 • shine bright

  Kristine on 2. mar. 2017

  Giver et lille ekstra boost til makeuppen
 • diamond creme

  Camilla on 2. mar. 2017

  Jeg synes den er god som highlighter når man er til fest, da den giver shine i ansigtet. Til hver dag er den list for voldsom. Jeg er mere til fast form end flydenede, så det ville have været at foretrække med en fast hightlighter.
 • For fedtet

  Ditte Gry on 2. mar. 2017

  Underlig konsistens til en highlighter. Bruger den som lipgloss, men emballagen er ikke optimal, da man har glimmer på fingrene efterfølgende.
 • Super fin emballage

  Marie on 2. mar. 2017

  Rigtig fin emballage, men mangler lidt guidance til hvordan den skal bruges.
 • Virkelig lækker

  Camilla on 2. mar. 2017

  Den giver en sindsyg flot effekt og har en lækker konsistens.
 • Godt produkt

  ania on 2. mar. 2017

  Dejligt produkt, men jeg foretrækker pudder highlighters, så det er ikke vildt meget jeg kommer til at bruge den
 • Diskret shine - lidt svær at lægge

  Anne Sofie on 2. mar. 2017

  Diamond Creme fra Emite giver et flot look, hvis man ønsker en naturlig make-up, da den er diskret i farve og shine. Desværre er den en smule svær at lægge og har en snasket konsistens. Bliver man fortrolig med produktet kan man til gengæld opnå et fint resultat.
 • Hvem elsker ikke diamanter?

  Julie on 1. mar. 2017

  Emite har virkelig fanget noget godt her! Den føles rar på huden og kan bruges alene til de dage hvor man ikke ønsker at gøre så meget og fungere også fint til de dage hvor den bare skal have hele turen
 • Måske er jeg for gammel..

  Karina on 1. mar. 2017

  .. og giver den til et yngre familiemedlem.
 • YES!

  Sofie on 1. mar. 2017

  fantastisk produkt; elsker cremeeffekten, der får den til at holde ekstra længe
 • Diamond creme

  Calina on 1. mar. 2017

  Super god og flot!
 • <3

  Louise on 1. mar. 2017

  rigtig smuk
 • Hvordan er det lige den virker

  Maria on 1. mar. 2017

  Jeg er lidt usikker på hvad jeg skal med den, jeg ligner lidt en lille pige der har været i mors makeup pung og har prøvet sig frem
 • Super fin!

  Camilla on 1. mar. 2017

  Rigtig fin highlighter! Den giver et diskret glød, uden at de kunstig ud. Bruger den næsten hver dag!
 • Diamond creme

  katja on 1. mar. 2017

  Rigtig god at ligge inde i øjenkrogen, eller tilføje som lidt shine på læberne
 • Positiv overraskelse

  Pia on 1. mar. 2017

  Ville aldrig have købt dette produkt på egne hånd, men hold op jeg er blevet SÅ glad for det.
  Gover den smukkeste glød
 • Fantastisk

  Cecilie on 1. mar. 2017

  Rigtig god, meget pigmenteret derfor skal der bruges meget lidt.
 • Fedtet hud

  Vibe on 1. mar. 2017

  Beholderen og selve produktet ser jo fantastisk ud, når man lige kigger på det, men konsistensen af produktet er meget fedtet og får derfor også ens hud til at se mere fedtet end skinnende ud.
 • Udemærket

  Ida on 1. mar. 2017

  Jeg er ikke den største fan af produkter som dette, da jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal bruge det til, og bryder mig ikke rigtig om den klistrede konsistens, men den har en rigtig fin farve.
 • Mit nye yndlings produkt!

  Mia on 1. mar. 2017

  Guddommelig
 • Makeup creme

  Lilian on 1. mar. 2017

  Lidt for shiny til mig
 • Lidt en skuffelse

  Anne Sofie Amalie Uldall on 1. mar. 2017

  Først var jeg ret vild med produktet, men det fungerer ikke rigtig for mig at produktet er ligesom en balm, som aldrig rigtig tører.
 • Shinny

  Mirela on 1. mar. 2017

  MEGET creme agtig, bruger den som læbepomade
 • Enhver piges drøm

  Isabella on 1. mar. 2017

  Det er den perfekte highlighter.
 • behageligt

  Anna Petrine on 1. mar. 2017

  jeg synes at produktet er rigtig pænt og behageligt at have på. dog synes jeg det var beskrevet dårligt i goodieboxen. jeg forstod ikke hvad det var, troede først at det var en øjencreme, men det er vel en highligther? eller er det en øjenskygge?
 • Slet ikke mig

  Jeanette on 1. mar. 2017

  Jeg bryder mig ikke om dette produkt, men super tjekket emballage
 • Smuk

  Britt on 1. mar. 2017

  Smuk farve men ikke noget jeg får brugt, men min datter er lykkelig
 • fin nok

  Deniz on 1. mar. 2017

  ikke lige hvad jeg stod og manglede men den er fin nok at bruge til fester
 • Tak

  Cecilia on 1. mar. 2017

  Endnu en gang dejligt indhold!
 • Fedter

  Michele on 1. mar. 2017

  Jeg synes den var for fedtet og skinnende , det ser bare ud som om jeg er fedtet de steder jeg har brugt den . Den kan lige gå i øjenkrogen men over øjet og på kindbenet osv er det et no go hos mig
 • Fedtet og uden effekt

  Louise Boye on 1. mar. 2017

  En mærkelig fedtet oplevelse, som ikke er ret rar. Begrænset effekt.
 • Diamond

  Camilla on 1. mar. 2017

  Det er virkelig flot, og meget diskret. Det kan ikke se tydeligt på en asiatisk hud..
 • Flot, men ikke lækker at have på.

  Gry Sif on 1. mar. 2017

  Giver et flot resultat, men er ikke til at holde ud at have på. Den er aaaalt for klisteret - man kan mærke den i ansigtet hele aften. Øvbøv, jeg er ikke fan.
 • Dimond creme

  Johanne on 1. mar. 2017

  Lækker creme
 • Suttle glow hele dagen

  Karina on 1. mar. 2017

  En rigtig fin "suttle glow" highlighter, der giver et fugtet, skinnende udtryk dagen lang. Dog er det som om, produktet aldrig rigtig tørrer, og det føles altså lidt forkert efter 8-10 timer.. Bortset fra det er jeg glad for produktet!
 • Fin

  Cecilie on 1. mar. 2017

  Rigtig lækker konsistens og super flot på huden
 • Den er bare god

  Christina Marie on 1. mar. 2017

  Den kommer til at være en fast del af min make-up. Den kan bruges både til hverdag og fest. Jeg bruger den til øjenene og på kinderbenene. Den er cremet og nem at styre.
 • Mild highlighter

  Anne-Mette on 1. mar. 2017

  Der er diamant over det, det er dog meget diskret - præcis som jeg godt kan lide det! Jeg synes dog at den er alt for klistret og kan mærke det hele dagen, så hvis har talt i mobil så er det stensikkert noget tilbage på mobilen bagefter, det er lidt træls.... Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvordan jeg har det med denne highlighter.
 • Så glad for denne!

  Matilde on 1. mar. 2017

  Dette produkt er så godt inden påførelse af øjenskygge, men også til at påføre på sorte rander - inden foundation tages på. Produktet kan godt tøre lidt ud, men med en dråbe af den tidligere Gosh Overnight Primer, så er den lækker igen!
 • Ikke nok shine

  heidi on 1. mar. 2017

  Denne highlight creme giver ikke helt den glød den lover. Jeg kan ikke se den på kindbene men den er lækker cremen.
 • Diamond creme

  Anne Sofie on 1. mar. 2017

  God spm highligther
 • Lækker konsistens

  Milla on 1. mar. 2017

  Giver en super god lys highlight!
 • Okay

  Nicoline on 1. mar. 2017

  Produktet har en fin shine, synes dog at det er meget fedtet på huden og meget sticky, hvilket jeg ikke bryder mig om.
 • fantastisk

  Carolina on 1. mar. 2017

  så god highlighter, der giver et rigtig vådt look
 • den kan bruges til alt !

  Emilie on 1. mar. 2017

  Vanvittigt produkt, kan bruges til alt, alle steder!
 • Den virker

  Line on 1. mar. 2017

  Jeg har nok den mest lyse hud man kan forestille sig, så det er altid svært for mig at finde en highlighter, der rent faktisk kan ses på mig.
  Det kan man med denne, så det er skønt.
 • Ikke noget jeg plejer at ville bruge

  Charlotte on 1. mar. 2017

  Men den skal helt sikkert have en chance mere, tror ikke helt jeg kan finde ud afra at lægge den optimalt
 • Smuk highlighter

  Silke on 1. mar. 2017

  Smuk highlighter, der giver en virkelig flot, pearly shine, nem at påføre, holder godt og rigtig god kvalitet.
 • Makeup diamond creme

  Emilia on 1. mar. 2017

  Den er virkelig god som en highlighter. Den giver en meget naturlig look, men kan dog være en smule svært at påføre
 • glimmer creme

  Rikke on 1. mar. 2017

  jeg kan ikke se formålet, den er fedtet og giver ikke rigtig noget resultat.
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Rie Luna on 1. mar. 2017

  Jeg var meget skuffet over dette produkt. Ud fra navnet fik jeg store tanker om et luksuiøst produkt med massere velvære-vibe inde over, når man påføres produktet. Desværre blev jeg slet skuffet. Produktet er virkeligt fedtet. Som i VIRKELIGT fedtet. Jeg kan slet ikke se, hvordan nogen skulle have lyst til at rende rundt og være helt fedtet ind på den måde. Slet ikke i ansigtet eller på kravebenet. Oveni det har jeg svært ved at finde den Diamond effekt, som jeg forventer ud fra navnet. Absolut ingen glimmer og glitter. Bare noget fedtet stads der muligvis skinner hvis man gider at gå rundt med det i længere tid. Prisen er absurd.
 • Fin Perlemors agtig

  Johanne on 1. mar. 2017

  Jeg bruger ikke særlig meget high lighter og har stadig den fra sidst i pulver form. kan dog bedre lide denne her. den er nemmere at dosere
 • Elsker den

  Ditte on 1. mar. 2017

  Jeg elsker den bare men den er dyr
 • EMITE

  sandie on 1. mar. 2017

  lækkert produkt , også til en der ikke bruger alverdens makeup. Er allerede vild med den.
 • Shine

  Nour on 1. mar. 2017

  Den er flot og cremet. Den at bruge
 • Emite creme

  annemette regitze on 1. mar. 2017

  Ikke lige mig.
 • Bliver hurtigt for megrt

  Louise on 1. mar. 2017

  Svær at lægge, da det hurtigt bliver for meget og så er der ingen vej tilbage end at fjerne makeup og starte forfra.
 • fedtet

  Anna louise on 1. mar. 2017

  den er ikke så diamond som jeg havde håbet den ser mere fedtet ud når den kommer på huden
 • Perfekt til hverdag

  Helene on 1. mar. 2017

  For dem der ikke bryder sig om en kraftig highlighter, så er denne perfekt! Den har dog en tendens til at være lidt fedtet
 • Smuk

  Gitte on 1. mar. 2017

  Så lækkert creme, som giver en fantastisk diskret glans
 • Skuffet

  Trine on 28. feb. 2017

  Jeg er desværre ikke synderligt imponeret over dette produkt.
  Lige meget hvor meget af produktet jeg bruger, synes jeg ikke rigtig, det har nogen effekt.
  Selve konsistensen er fin - cremet uden at fedte.
 • Hmmm

  Sofie Sommer Birch on 28. feb. 2017

  Jeg har meget skinnende hud, så dette produkt kan mere eller mindre kun gøre godt under mine øjenbryn.
 • Flot glød, men lidt fedtet?

  Siff on 28. feb. 2017

  Denne highlighter har en rigtig flot farve, men det ligner lidt at man bare er våd i ansigtet, når man har den på? Den er også lidt fedtet at have på.
 • Diamond Cream

  Jeanne on 28. feb. 2017

  Ih er helt vildt med denne, giver blandt andet så flotte kindeben. Et flot skindende look
 • Bedømmelse af diamond creame

  Nadia on 28. feb. 2017

  Synes den er super nem at påføre, dog synes jeg at den aldrig tørre. Ellers super lækker
 • Highlighter

  Nermin on 28. feb. 2017

  Giver en mild og flot shimmering på ansigtet. Kan endda bruges på kroppen for at markere.
 • Den perfekte løsning!

  Emilie on 28. feb. 2017

  Jeg elsker denne, så blød og fin på huden!
 • Emite makeup diamond cream

  Nisrine on 28. feb. 2017

  Easy to use
 • Fint produkt

  Kathleen on 28. feb. 2017

  Rigtig fin creme highlighter. Giver en lækker naturlig glød.
 • Emite Makeup Diamond creme

  Sigrún Hafdís on 28. feb. 2017

  Produktet er lidt vådt til at anvende i ansigtet, men er virkeligt lækkert til at anvende på kroppen! :-)
 • super lækker produkt

  Gitte on 28. feb. 2017

  super flot produkt
 • Ok

  Karina on 28. feb. 2017

  Syntes umiddelbart ikke denne gør noget for mig. Den har dog en lækker konsistens.
 • Helt fantastisk produkt

  Linette on 28. feb. 2017

  Jeg bruger den som highlighter, og nogle gange som base for highlighter, den er super god!
 • Nyt og lækkert produkt

  jette on 28. feb. 2017

  Fantastisk med et produkt der kan så meget
 • Spændende

  Lotte on 28. feb. 2017

  Spændende produkt, som jeg lige skal lære at bruge.... Tror at det kan skabe fede effekter når det bruges rigtigt :)
 • Smuk highlighter Cream

  Natascha on 28. feb. 2017

  Lækker highlighter Cream - giver er fantastisk look ved brug i øjenkrogene
 • Emite diamond creme

  Trine on 28. feb. 2017

  Rigtig god highlighter, som ikke går væk i løbet af aftenen - og så er den let at påføre. Synes godt den er lidt fedtet
 • Den highlighter jeg altid har ledt efter

  Mette Melina on 28. feb. 2017

  Jeg må have købt mere end ti highlightere i 2016, og de var allesammen for intense.

  Til dem, der foretrækker det mere naturlige look, så er denne highlighter perfekt. Du ser den næsten ikke. Men den er der, når lyset falder rigtigt.

  Jeg vil så sige, at hvis du endnu ikke er faldet for trenden med en mere dugfrisk fugtig hud, så er denne highlighter ikke det rette valg.

  Jeg er til k-beauty, som har opelsket "dewy skin", og her passer denne highlighter perfekt ind, fordi den er skiny på den der cremede måde. På en pudder-mat hud, vil den se helt forkert ud.
 • Diamond creme

  Sanne on 28. feb. 2017

  Man kan altid bruge en highlight mere. Den er super flot!
 • HELT VILD MED DEN

  Sif on 28. feb. 2017

  Er helt i chok over denne 'creme' - meget bedre end forventet
 • Så lækker jo

  Mia skøt on 28. feb. 2017

  Jeg bruger ikke så meget af profuktet, og får det fineste lille shine hvor jeg lige ønsker det. Den er nem og lækker at bruge. Bruger den næææsten dagligt til trods for jeg er bager og står i mel til ørene. Den fedter ikke eller noget.
 • Dyr creme-highlighter

  Malene on 28. feb. 2017

  Meget dyr highlighter på creme form. Den skinner desværre mere på grund af creme-konsistensen end på grund af highlight og glitter. Emballagen er ret uhandy, som usleben sten...
 • Diamanter på kinderne.

  Louise on 28. feb. 2017

  Er helt pjattet med denne her. Lækker at arbejde med og sætter lige prikken over i'et til festen.
 • Emite

  Tina on 28. feb. 2017

  Skal lige rigtig finde ud af hvordan det kan anvendes og med hvad
 • Yay

  Astrid on 28. feb. 2017

  En flot og enkel highlighter, i super god kvalitet
 • Fint produkt

  Gunilla on 28. feb. 2017

  Rigtig god til at fremhæve. Især kindben og næseryg
  Kedeligt design.
 • Lige hvad jeg ønskede mig

  Camilla on 28. feb. 2017

  Jeg har rigtig gerne ville prøve denne og den lever helt op til forventningerne.
 • Diamond creme

  Louise Kelfast on 28. feb. 2017

  Jeg har endnu ikke benyttet produktet så meget. Men det havde den ønskede effekt, og jeg skal helt sikkert benytte det noget mere!
 • Elsker den.

  Amalie on 28. feb. 2017

  Den er mega god og giver i den grad den ønskede effekt.
 • Flot

  Rikke Nicoline on 28. feb. 2017

  Dejligt produkt som giver flot shine. (det kan føles en smule fedtet
 • Lidt for fedtet

  Na Na on 28. feb. 2017

  Rigtig flot highlighter, men ikke særlig god for min hud, da den efterlader den fedtet
 • Diamond creme

  Michella on 28. feb. 2017

  Rigtig flot highlighter undtagen den får en til at se en smule fedtet eller våd ud..
 • God

  Amna on 28. feb. 2017

  Lidt svær at anvende eller bemærke effekten
 • emite makeup diamond creme

  Dobrica on 28. feb. 2017

  godt
 • Shine

  Anne Mette on 28. feb. 2017

  Dette produkt giver et vildt flot shine, men bibeholder den "våde" følelse som jeg ikke kan lide
 • Fin og skrøbelig

  Sara on 28. feb. 2017

  En fin og skrøbelig glansfuld blush/highlighter.
 • Creme

  Melisa on 28. feb. 2017

  Nem at påføre i ansigtet
 • Bedømmelse

  Chalotte on 28. feb. 2017

  Super
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Teodora on 28. feb. 2017

  Jeg elsker en godt illuminator. det har en godt effekt, men det er for oily for mig.
 • Neutral glød

  Silla on 28. feb. 2017

  Denne highlight creme virker for mig, som en let og lækker highlighter, som virkelig giver et naturligt glow.
 • Blandet oplevelse

  Maj on 28. feb. 2017

  Jeg synes produktet er svært at arbejde med, men når det først er på eks. kindbenene er det flot.
 • Ikke en favorit

  Melita on 28. feb. 2017

  Jeg var begejstret, da jeg så, vi fik en highlighter, da det er mit go-to makeupprodukt, men jeg må sige, at jeg blev lidt skuffet, da jeg prøvede denne. Den er utroligt svær at påføre, og den klistrer lige en tand for meget.
 • OK

  Isabella on 28. feb. 2017

  Var virkelig spændt på dette produkt, da den swatchede så flot på hånden og også på kindbenene - men den holdt desværre ikke så længe, den var meget hurtigt væk, hvilket var en skam
 • Love is in the air

  Ida on 28. feb. 2017

  Min datter er i gang med og lærer mig om alt dette makeup og hun viste mig en vildt god måde og bruge den på. Elsker den.
 • Blandede følelser

  Rikke on 28. feb. 2017

  På en måde kan jeg godt lide ideen med denne, men den er alt for fedtet og shiny på en dårlig måde
 • <3

  Sandra on 28. feb. 2017

  Efter jeg har fået produkter fra Emite fra jer, er jeg kun blevet fan og det var lige så godt :)
 • Diamond creme

  Gitte on 28. feb. 2017

  Denne hight lighter er fantastisk. Den er SÅ fin. det kan godt være at der ikke er diamanter i den, men det ser virkelig sådan ud. Den shiner på en hel fantastisk måde. Den er nem at påføre og "fordele", konsistensen er let og cremet, den er lige til.
 • Et ekstra 'pift'

  Jannie on 28. feb. 2017

  Til en fin hverdag eller fest, er denne perfekt at anvende for at shine lidt mere. Den er lækker og nemt at tage på. Den er dog lidt fedtet, hvilket kan være fustrerene, man kan tage lidt pudder på efterfølgende hvilket hjælper på problemet.
 • En lækker luksus-sag

  Birte on 28. feb. 2017

  Highlighteren er lækker og luksuriøs. Jeg er normalt ikke meget til creme-makeup (blusher, concealer etc.) på huden, men denne virker let og fin.
 • Must have

  Christina on 28. feb. 2017

  Must have i tasken. "Diamanterne" pynter på alle kvinder.
  Selv min datter elsker den, da den pimper uden at overdrive.
  På læberne får alle et smukt smil.
 • mild highlighter

  Laura on 28. feb. 2017

  Denne highlighter giver en lille smule shine på kindbenene, som er super god til et no-makeup look. Rigtig blid, og derfor rigtig god til det naturlige look.
 • Den er okay.

  Malou on 28. feb. 2017

  Nu har jeg aldrig rigtig prøvet denne form for highlight før. Jeg synes den giver et rigtig flot resultat, men det klister meget, så der hvor man påføre, kan godt føles fedtet resten af dagen.
 • Fedtet lidt ligemeget

  Alice on 28. feb. 2017

  Synes den er meget fedtet, specielt i forhold til hvor lille en effekt den har. Fik dog inspiration til at putte den på læberne i stedet, se det er smart! :-)
 • Kan ikke rigtig brug den

  Laura on 28. feb. 2017

  Har læst, at nogen bruger til læbe. Så må jeg også gøre det. Låget er svært at skrue på. Konsistensen er ret fed, men ville aldrig købe den
 • Diskret og lækker

  Helene Rønbjerg on 28. feb. 2017

  Meget diskret blush/primer eller hvad man nu vil bruge den til. Jeg kan rigtig godt lide den, da den virker naturlig og stadig giver et glamourøst finish.
 • Min nye favorit

  Monica on 27. feb. 2017

  Ny yndlings-highligter! Mere er der ikke at sige
 • Fint

  Emilie on 27. feb. 2017

  Men alt for dyr
 • En lille sød krukke "pift"

  Julie Lund on 27. feb. 2017

  Fin sag, som kan rede mit trætte ansigt i løbet af dagen. Jeg bruger lidt i øjenkrogen, under brynet og på kindbenet. Produktet fanger lyset og får ansigtet til at se friskere ud. Det eneste minus er at konsistensen er lidt klistret og svær at fordele pænt hvis man har pudder i ansigtet. Men med lidt forsigtighed og tålmodighed kan det fungere rigtig fint.
  Sødt design som egner sig til tasken!
 • Fin farve

  Rikke on 27. feb. 2017

  Flot farve - bare ikke et produkt jeg kommer til at bruge
 • Smuk men fedtet

  Gry on 27. feb. 2017

  Selvom det er en creme highlighter er den for fedtet, den klistre på kindbenene hele dagen og håret hænger fast i det. Det er ikke lækkert. Men den er suuuper flot
 • Diamond Creme

  Stephanie on 27. feb. 2017

  Super fin og naturlig highlighter! Har kun en vild highligter, som jeg bruger, når jeg skal i byen, så denne er perfekt til, når jeg skal til forelæsning eller på job.

  Lækker konsistens!
 • Super lækkert produkt

  Pernille on 27. feb. 2017

  Let at anvende og med god effekt. Bruger den også som highlighter i hverdagen.
 • Diamond creme

  Camilla on 27. feb. 2017

  For svær at lukke. Men lækkert produkt umiddelbart. Skal dog ikke på øjenlåget for så føles det klistret resten af dagen, men er rigtig flot på læberne og lige under øjenbrynet.
 • Elsker denne highligter

  Amira on 27. feb. 2017

  Den tager lidt længere tid om at tørre, men når den endelig er tør - så er der bare shine :)
 • Den er okay

  Daniella on 27. feb. 2017

  Den er okay, men lidt fedtet i konsistens og på ansigtet. På trods af det har den en virkelig smuk farve og giver et flot shine.
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Line on 27. feb. 2017

  Har kun prøvet den på som highlighter, men dét at den var med i boksen har fået mig til at gå med highlighter.
  Den tørrer ikke rigtig ind, men er fedtet hele dagen, hvilket ikke er så lækkert. Ellers fint produkt
 • khb

  Rikke on 27. feb. 2017

  gbhkj
 • cvdf

  Rebecka on 27. feb. 2017

  vgfb
 • Flot farve

  Tina on 27. feb. 2017

  Det er virkelig en flot farve det her - den er dejlig nem at bruge og virkelig flot. Bruger den dog mere til fest godt nok
 • Lidt gør meget!

  Laura Hiis on 27. feb. 2017

  Denne highlighter er rigtig fin, men pas på! Det bliver hurtigt for meget! Det fungerer fint at duppe en smule på med fingeren så det tørrer ned - med en børste lægger man hurtigt et tykkere lag, så det klistrer på kindbenene.
 • Den manglede i min samling

  Christina on 27. feb. 2017

  Et produkt jeg aldrig selv ville købt, men fandt ud af det produkt jeg manglede i min samling :0)
 • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME

  Maria on 27. feb. 2017

  Dette produkt er kun en 2'er. Det er en lækker creme men kan ikke se formålet med den og hvad den skal bruges til. Den kan dog bruges som en øjenskygge, men da vil det være en meget dyr øjenskygge som efterlader et fedtet øjenlåg.
 • Super!

  Celina on 27. feb. 2017

  Denne her fungerer rigtig godt til fest og er super god! Helt klart det bedste ved den her boks
 • Ja..

  Melanie on 27. feb. 2017

  Forstår ikke helt dette produkt. Jeg synes, at det er meget klistret og ser ikke helt den gør noget godt på huden..
 • meget skinnendd

  Selma on 27. feb. 2017

  Jeg kunne ikke li produktet. synes det giver et skinnende, fedtet look
 • God highlighter

  Lisbeth on 27. feb. 2017

  Jeg må indrømme, at jeg ikke var videre imponeret over emballagen, men det betyder faktisk intet i forhold til selve produktet. Den indeholder alt hvad man ønsker sig ved en highlighter.
 • Glimmer

  Nadja on 27. feb. 2017

  Giver et flot finishing touch, som giver det sidste pif til ansigtet, både til hverdag og aften.
 • Giver et flot skær

  Josefine Mølholm on 27. feb. 2017

  Bruger den på kindbenene og den highlighter virkelig fint og lækkert. Er fuldstændig vild med emballagen. Så lækker!
 • Lidt klistret..

  Anne-Louise on 27. feb. 2017

  Lidt for klistret til at bruge som highligther, men ellers super lækker indpakning!
 • diamon creme

  Kirstine on 27. feb. 2017

  god highligter, man skal dog være til "våd" makeup, da den ikke tørre men forbliver fugtig
 • Hottie

  Tanja on 27. feb. 2017

  Giver lige det sidste på dagens makeup, den er super nem at anvende og at påføre, der skal ikke meget på, også er den mega flot ❤
 • Ok

  Zeynep on 27. feb. 2017

  Den er ok
 • Emite diamond creme

  Christina on 27. feb. 2017

  Super fin highlighter, nem at prøve og giver en fin glød
 • ikke lige mig.

  Caroline on 27. feb. 2017

  den er ikke lige mig er ikke lige til sådan noget.
 • Emite

  Lisa on 27. feb. 2017

  Synes den virker fint på kindbenene.
 • Ok

  Ditte Munck on 27. feb. 2017

  Jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvor den skal påføres for at give et godt spil.
  Jeg har prøvet af hvert, men giver ikke op, da jeg synes det er et godt produkt. Skal nok finde den rette kombination
 • Smuk highlighter

  Camilla on 27. feb. 2017

  Jeg har brugt den som highlighter, hvilket den er alletiders til. Den giver det rette shine og er ikke klæbrig :)
 • God

  Aisha on 27. feb. 2017

  God men lidt for klistrende
 • Lækker

  Sabrina on 27. feb. 2017

  Super lækkert produkt som give shine de helt rigtige steder. Nærmest uundværlig i make up tasken
 • Funkler i ansigtet

  Christina on 27. feb. 2017

  Jeg var spændt på at prøve den her - jeg modtog Emites Cheek and Lip Tint i november, og tænker kun godt om mærket. Kvaliteten er der heller ikke noget i vejen med i diamantcremen! Den er tyk - en lille smule rækker langt. Og der er virkelig glød i den. Jeg har ikke prøvet den på øjenlågene, men jeg tror at den vil mudre sammen på mig. Men den fungerer godt i et tyndt lag ovenpå kindbenene - jeg synes det sætter lidt spræl i mit ellers jævne ansigt. Og jeg tror den egner sig godt til 'lipgloss'. Jeg havde nok ikke fundet den selv, så tak! :)
 • Meget spændende at prøve

  Tine Mølgaard on 27. feb. 2017

  Dåsen er ret træls, og det er et meget dyrt produkt
 • OJ OJ OJ

  Charlotte on 27. feb. 2017

  Sikke noget dejligt noget. Herligt!
 • Diamant creme

  Signe on 27. feb. 2017

  Fin størrelse, dog synes jeg produktet bliver ved med at klistre hvilket jeg synes er træls.
 • Mærkelig

  Britt on 27. feb. 2017

  Denne synes jeg er lidt mærkelig. Af en eller anden grund føler jeg mig lidt som et fastelavnsris fyldt med glimmer med denne på. Så virker ikke rigtig for mig..
  Indlæser...

Vent venligst ...