Konkurrencebetingelser

Udbyder af konkurrencen:

GOODIEBOX ApS, Artillerivej 86, 5. Sal 2300 Kbh S, +45 71 99 29 00

Sådan deltager du:

Konkurrencen afvikles på facebook.com/goodieboxdenmark

For at deltage i konkurrencen skal deltageren kommentere konkurrencepostet på Facebook. Det er ikke nødvendigt at tagge en person for at vinde konkurrencen.
Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.
Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Udtrækning af vindere:

Der udvælges en vinder blandt dem der har interageret med Facebookpostet. Vinderen kontaktes direkte i kommentarfeltet og via en opfølgende en Facebookbesked, hvor man samtidig vil blive bedt om at sende sine kontaktoplysninger til GOODIEBOX. For at kunne modtage præmien skal vinderen oplyse fuldt navn, alder og adresse. Ved kontakt skal vinder svare inden for 24 timer ellers udtrækkes en ny vinder.

Brug af persondata:

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Ved at deltage i konkurrencen accepterer man samtidig at GOODIEBOX må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier som GOODIEBOX anvender. Vinderen modtager sin præmie umiddelbart efter at de har fået at vide, at de har vundet. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen vil alene være tilgængelige for GOODIEBOX, som udbyder af konkurrencen. Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen.

GOODIEBOX er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Ved mistanke om snyd har GOODIEBOX ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Ansatte hos GOODIEBOX må ikke deltage i konkurrencen. GOODIEBOX forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser og mekanik for nærværende konkurrence.

Konkurrencen er ikke sponsoreret, administreret eller associeret med Facebook.

  Indlæser...

Vent venligst ...