Gaven, der bliver ved med at give

Med et gavekort til Goodiebox kan du give selvforkælelse, me-time og happiness til en, du holder af, hver måned i 3, 6 eller 12 måneder. Valget er dit, fornøjelsen er vores.

Med et fysisk gavekort får du en fin æske med en lille ekstra beauty overraskelse indeni. Skal gavekortet bruges med det samme, kan du vælge at få det tilsendt direkte på e-mail i stedet.

Hvor længe skal selvforkælelsen vare?

 • 3 måneder

  Beauty for min. for 1.650,-

  499 kr.

  Vælg type gavekort

  Vælg mellem et digitalt eller fysisk gavekort

  Fysisk – du modtager en fin gaveæske

  Digitalt – du får gavekortet på e-mail

 • 6 måneder

  Beauty for min. for 3.300,-

  999 kr.

  Vælg type gavekort

  Vælg mellem et digitalt eller fysisk gavekort

  Fysisk – du modtager en fin gaveæske

  Digitalt – du får gavekortet på e-mail

 • 12 måneder

  Beauty for min. for 6.600,-

  1999 kr.

  Vælg type gavekort

  Vælg mellem et digitalt eller fysisk gavekort

  Fysisk – du modtager en fin gaveæske

  Digitalt – du får gavekortet på e-mail

Har du fået et gavekort? Indløs det her

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan modtager jeg gavekortet?

  Du kan selv vælge mellem at modtage gavekortet i en smuk gaveæske med en lille beautyoverraskelse, eller digitalt til din mail.
 • Jeg vil gerne købe et gavekort. Indtaster jeg modtagerens navn, når jeg bestiller?

  Nej, det er ikke nødvendigt. Vi sender Gavekortet til dig så du kan give det som en fin gave. Den heldige person bliver bedt om at udfylde sine egne detaljer ved indløsning af gavekortet.
 • Kan jeg optjene Goodiepoints med et gavekort?

  Nej, med dit gavekort optjener du ikke ekstra Goodiepoints, til gengæld garanterer vi masser af selvforkælelse og #unboxhappiness.
 • Hvornår får modtageren sin første Goodiebox?

  Så snart gavekortet er indløst, sender vi automatisk den aktuelle boks. For at give et eksempel: Hvis du indløser gavekortet inden udgangen af november, bliver den næste måned det første lykkelige møde med Goodiebox. Kommende bokse sendes automatisk for den betalte periode, samtidig med alle de øvrige, fremtidige Goodiebox udsendelser.
 • Hvordan kan jeg indløse mit gavekort?

  Du kan indløse dit gavekort via https://www.goodiebox.dk/giftvoucher/index/redeem. Indtast din unikke gavekortkode og klik på 'Næste' for at indtaste dine personlige oplysninger. Din første Goodiebox vil snart være på vej til dig!
 • Jeg indløste mit gavekort, men det siger 'ikke aktiv' på min profil, hvorfor?

  Et 'aktivt' abonnement betyder, at vi automatisk trækker beløbet fra din konto hver måned. Fordi du har modtaget et gavekort, og beløbet var forudbetalt, er dit abonnement 'ikke aktivt'.
 • Jeg har et gavekort på X måneder - skal jeg afslutte det efterfølgende?

  Nej, det behøver du ikke. Vi vil blot give dig overraskelser, forkælelse og glæde uden bindinger og dikkedarer. Derfor stopper dit gavekort automatisk, efter du har modtaget alle dine bokse. Vi håber naturligvis, at du er blevet så glad for din månedlige forkælelse, at du har lyst til at forblive en del af Goodiebox familien. Tilmeld dig blot som nyt medlem!
 • Jeg har et andet spørgsmål, jeg ikke har fået besvaret!

  Vi er her for dig og altid klar til at hjælpe! Skriv en email til vores Team Happiness på hello@goodiebox.dk eller ring til os på 71 99 29 00. Vores telefon er åben man-torsdag kl. 14-18 og fredag kl. 14-17.
  Indlæser...

Vent venligst ...