Præmierne fra tidligere Happy Golden Tickets, er ikke længere top secret.
Her kan du se dem alle.

Præmierne fra tidligere Happy Golden Tickets, er ikke længere top secret.
Her kan du se dem alle.

JANUAR 2021

The ‘... and Breathe Out’ Box

HelloFresh leverer måltidskasser lige til dit dørtrin for at forsimple hverdagen og sikre at ugen er spækket med friske råvarer af høj kvalitet, som du selv forvandler til velsmagende retter. Nemme opskrifter guider dig igennem retterne og alle ingredienser er målt op på forhånd, så intet går til spilde! Easy peasy, og så er der serveret! Et godt hjemmelavet måltid mad er ren kærlighed, og den heldige kartoffel, der finder denne måneds Happy Golden Ticket i sin boks, kan se frem til at hoppe i forklædet og modtage 4 ugers levering af HelloFresh med en værdi på op til 3595 kr.

DECEMBER 2020

The ‘Wrap it up´ box

I disse tider griber vi enhver lejlighed til at gøre lidt ekstra ud af hverdagen, og omgive os med ting, der opmuntrer og opløfter selv en almindelig hverdagsmiddag. Tanken bag de smukke Frederik Bagger glas er, at de skal bruges, både i hverdagen og til højtidelige lejligheder. Med en ikonisk klarhed og storslået design er glassene holdbare og anvendelige til både kolde og varme drikke - perfekte til at nyde en iskold cocktail eller varm kakao en vinteraften. Månedens Golden Ticket er 8 krystalglas og en karaffel til en værdi af 1598 kr. Skål!

NOVEMBER 2020

The ‘You Got This’ box

Ved du hvad klokken er slået? “You got this” med Triwas fantastiske Ocean Plastic Watch! Ikke nok med at disse ure er komfortable, stilrene og af høj kvalitet, så er de faktisk lavet af 100 % genbrugsplast fra havet! Ja du læste rigtigt - Triwas Ocean Plastic Watch serie er lavet fra, og for havet ved at sætte fokus på havets sundhed, og bidrage til kontinuerlig oprydning af plastik i havene! Uret har altså gjort sit for at gøre verden til et lidt bedre sted, og det har en værdi på 995 kr

OKTOBER 2020

The ‘Myself Zone’ box

Moonchild Yoga Wear kombinerer design og passion for yoga og tilbyder et unikt mærke for kvalitetsbevidste kvinder. Inspireret af farverne i den skandinaviske natur og beroligende minimalisme er tøjet både fint at se på, men også produceret etisk forsvarligt med nøje udvalgte materialer. Denne måneds vinder af Happy Golden Ticket kan opleve glæden ved bevægelse - være det via dans, yoga eller simpelthen bare ved at holde kroppen i gang i løbet af dagen - med et fint sæt fra Moonchild Yoga Wear bestående af en yogamåtte, komplet træningssæt, drikkeflaske og tote bag til en samlet værdi af 2.107 kr. Namaste.

SEPTEMBER 2020

The ‘When In Doubt,
Dance It Out’ Box

These sneakers are made for dancing, and that’s just what they’ll do…”. De lækre sneakers fra danske LÄST giver et kompromisløst løft til både stil og komfort og er fremstillet af materiale af ypperste kvalitet. To heldige Happy Golden Ticket vindere vil dermed med garanti skille sig ud fra mængden med månedens præmie, nemlig et par Sprint Mesh White sneakers til en
værdi af 1.300 kr.

AUGUST 2020

The ‘I’m Feeling Myself” Box

Findes der egentlig en bedre følelse end nyvasket sengetøj? Gør dig klar til at kaste dig i luftigt, silkeblødt kvalitetssengetøj, som svævede du på en lyserød selvforkælelses-sky. Der er sweet dreams garanti med sengetøj fra superbløde Myyk, som bringer følelsen af den der lækre hotelseng hjem til dig! Alle produkterne fra Myyk er skånsomme, af høj kvalitet og bæredygtigt produceret i fine farver, så den heldige Golden Ticket vinder kan sove ekstra godt i månedens præmie. Den består nemlig af et sengesæt (du kan selv vælge, om du foretrækker dynebetræk til to enkelt- eller én dobbeltdyne) + et lagen lavet af stenvasket bomuldssatin i en valgfri farve til en samlet værdi at 1.760 kr. Snooze knappen blev lige 100% mere attraktiv, hvis du spørger os!

JULI 2020

The ‘Staycation’ Box

Du behøver faktisk ikke tage længere væk end Danmark denne sommer for at opleve noget af det bedste, verden har at byde på (efter vores mening i hvert fald) - nemlig frugtige og veganske vingummier fra Wally & Whiz! Denne måneds Happy Golden Ticket er en fin gaveæske bestående af deres Garden of Love kollektion samt en helt unik sammensat Wally & Whiz smags-kollektion til en samlet værdi af 1.008 kr. For en ægte staycation kræver lidt syndigt til ganen, ikke?

juni 2020

The ‘Vitamin Sea’ Box

Hvem siger træningstøj kun er til fitnesscentret?
Om det er på løbebåndet eller sofaen, så elsker vi at iføre os behageligt tøj, der smyger sig de helt rigtige steder på kroppen. Denne måneds præmie er fra bæredygtige og mega cool Planet Nusa. Sættet består af en scrunchie 2-pack, et par tights og en sports top lavet med genanvendt fiskegarn fra verdenshavene til en samlet værdi af 1257 kr.

Hvem siger træningstøj kun er til fitnesscentret? Om det er på løbebåndet eller sofaen, så elsker vi at iføre os behageligt tøj, der smyger sig de helt rigtige steder på kroppen. Denne måneds præmie er fra bæredygtige og mega cool Planet Nusa. Sættet består af en scrunchie 2-pack, et par tights og en sports top lavet med genanvendt fiskegarn fra verdenshavene til en samlet værdi af 1257 kr.

Maj 2020

The Boost Box

Vidste du, at seksuel nydelse har flere sundhedsmæssige fordele? Det nedsætter stress, giver bedre søvn, booster selvtillid og gør dig i bedre humør. Derfor sætter Smile Makers kvindelig nydelse på agendaen!

Kom først med denne præmie! To heldige Happy Golden Ticket vindere kan denne måned se frem til mere me-time med:

The Fireman - en unik-formet klitorisvibrator for udvidet stimulering af hele din vulva

The Frenchman - en delikat og galant vibrator, som giver dig et fransk kys forneden

Generous Gel - 100% intim-venlig glidecreme

Self-love Tote Bag

april 2020

Perfectly Imperfect

Slip kreativiteten fri med det splinter nye Instax mini 11 ! Denne lille sag er let at tilgå og giver lige så flotte billedet, som den ser ud. Nu bliver det nemmere end nogensinde før at forevige livets gode stunder. Denne måneds præmie er ikke bare med smart med et tilhørende enkelt design, den har også selfiefunktion og automatisk eksponering, der virkelig gør underværker for billedkvaliteten! For Instax handler fotografi om mere end bare at tage et billede; det handler om at give! Derfor kan to heldige medlemmer denne måned vinde én Happy Golden Ticket og glæde sig til at vinde Instax-pakken til en værdi à 723 kr.

Instax mini 11

2 x 10 mini film

Instax mini twin flip album

marts 2020

Goodieboxprisen 2020

Glæd dig til to (måske endnu vigtigere) tickets: nemlig billetter til årets Danish Beauty Award show, hvor selveste Goodieboxprisen 2020 bliver uddelt til boksens vinderprodukt. Billetterne har en samlet værdi på min. 3460 kr. Vinder du, så tag din mest festlige ven under armen og gør dig klar til at fejre årets bedste produkter i selskab med Team Goodiebox.

FEBRUAR 2020

Energize by Goodiebox

What time is it? ME-TIME. Med modellen Gleam Nikki fra Triwa kan du blive mindet om at all time er me-time på smukkeste vis(ere). Uret er lavet i poleret rustfrit stål i to toner og har en værdi på hele 1571 kr.

JANUAR 2020

Me, Myself and I by Goodiebox

3 is a magic number og denne måned er Happy Golden Ticket præmien derfor til selveste Me, Myself and I. Vind det eksklusive smykkesæt fra danske Ziva CPH Jewelry af forgyldte øreringe, armbånd og halskæde med samlet værdi på 1950 kr.

DECEMBER 2019

From Me To Me by Goodiebox

It’s your choice! Som vinder af denne Happy Golden Ticket, kan du glæde dig til et privat shopping-spree hos Roccamore. Her kan du frit kan vælge et par af verdens måske mest behagelige høje hæle, som er håndlavet i Italien og opkaldt efter virkelige kvinder. Værdien er minimum 1.900 kr.

  Indlæser...

Vent venligst ...