GOSH LIGHT’N SHINE LIP GLAZE
89,95 kr
GOSH LIGHT’N SHINE LIP GLAZE

I ved, at vi elsker at beklæde vores læber i forførende farver. Det er sensuelt og feminint, og vi kan simpelthen ikke få nok. Og når der rigtig skal være fest, så er funklende lipgloss noget, vi ikke kan undvære. Dansk makeups suveræne sværvægter GOSH er blandt de bedste brands til at eksperimentere med farver og det gælder også for LIGHT’N SHINE LIP GLAZE. Den har en fantastisk blødgørende konsistens, hvis pigmentering skaber utrolig dybde og fylde i den lilla nuance. The finishing touch er dog helt klart emballagen med indbygget spejl og lys, så du kan påføre din lipgloss selv i mørke. Lækkert og genialt.   

Full size koster 89,95 kr

UDSOLGT
Information

I ved, at vi elsker at beklæde vores læber i forførende farver. Det er sensuelt og feminint, og vi kan simpelthen ikke få nok. Og når der rigtig skal være fest, så er funklende lipgloss noget, vi ikke kan undvære. Dansk makeups suveræne sværvægter GOSH er blandt de bedste brands til at eksperimentere med farver og det gælder også for LIGHT’N SHINE LIP GLAZE. Den har en fantastisk blødgørende konsistens, hvis pigmentering skaber utrolig dybde og fylde i den lilla nuance. The finishing touch er dog helt klart emballagen med indbygget spejl og lys, så du kan påføre din lipgloss selv i mørke. Lækkert og genialt.   


Full size koster 89,95 kr

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • Overlegen

  Trine on 10. feb. 2014

  Lidt klistret men det opvejer det overlegne i at der er lys og spejl i produktet
 • Fin til prisen

  vicki on 9. feb. 2014

  Ingen overraskelser, og spejlet vil for mit vedkommende ikke blive brugt. Alt i alt et ok produkt til prisen
 • bedømmelse af "GOSH LIGHT’N SHINE LIP GLAZE"

  Lisa on 9. feb. 2014

  Gosh er altid et lækkert mærke med lækre produkter og førstehånds indtrykket af dette produkt er ikke anderledes. Der er spejl og lys i produktet, hvilket er en virkelig fed detalje. Dog fandt jeg 'børsten' som man påfører lip glossen med for stiv i det og ubehagelig ved påførelse. Dog er effekten rigtig god, men den ubehagelig børste gør at jeg tøver med at bruge den
 • lækker lipgloss

  Liva on 9. feb. 2014

  Min førstehånds indtryk var at den var meget spacy med det LED lys som kopper ud af den! Men man lære hurtigt at det faktisk er ganske praktisk! og hvorfor fanden har alle lipgloss ikke det? Jeg blev faktisk positivt overasket over smagen og konsistensen! Den bliver i min toiletpung!
 • Fin farve, god holdbarhed.

  Maria on 8. feb. 2014

  Er rimelig begejstret for produktets effekt, dog føler jeg mig virkelig åndssvag, når jeg står med den lysende pind helt oppe i ansigtet. Jeg bruger derfor kun produktet herhjemme, når ingen kigger, for jeg synes det er alt for fjollet at stå og lyse sig selv i ansigtet. Så svært er det trods alt heller ikke at lægge lipgloss ;)
 • Genialt koncept

  Tanja on 7. feb. 2014

  Jeg synes pricippet er helt fantastisk med lys og spejl. Farven er ikke lige mig, men har været ude og invistere i en anden og den er et party must!
 • opfindsomt

  Rania on 6. feb. 2014

  det er smart med lyset og spejlet
 • I luuvvvve it!!

  Mette Faurholt on 4. feb. 2014

  Jeg er fantastisk vild med denne! Perfekt til enhver dulle taske!
 • super smart!

  mia on 4. feb. 2014

  så genialt at lave en lipgloss med lys og spejl så den kan bruges overalt. var ikke helt vild med den farve jeg fik, men udover det er det et fantastisk produkt
 • Lip glaze

  Belinda on 4. feb. 2014

  Lækkert design og lækkert med indbygget spejl og lys :D
 • Fantastisk

  Lise on 4. feb. 2014

  Der er tænkt på det hele. Selve produktet er nemt at lægge på, holder længe og giver de mest fantastisk bløde læber.
  Spejlet på siden og lyset ved applikatoren er intet mindre end genialt fundet på :-)
  Har allerede købt et par af de andre skønne farver ...
 • Jeg elsker dette produkt

  Amela on 3. feb. 2014

  Rigtig godt produkt. Giver glimmer til læberne, og er ikke alt for fedtet. Da jeg så farven tænkte jeg: "nej nej nej", men når man får den på giver den bare shine til læberne, så de ser super godt ud. Og jeg elsker at der er et spejl og lys på. Så kan man altid have kysseklare læber! :-)
 • genial opfindelse

  Camilla on 3. feb. 2014

  Spejl og lys i en lipglos, sikke en smart ide. helt klart en super opfindelse. selv lipglossen er jeg dog ikke så imponeret af. den klistrer meget, og afgiver ikke ret meget farve. har brugt den et par gange, men mest pga lys og spejl. så ikke videre imponeret.
 • IN LOVE!

  Sofie on 3. feb. 2014

  Jeg har aldrig gået meget med lip gloss, og havde aldrig selv købt en i den farve. Men da jeg prøvede denne vidunder gloss fra GOSH, blev jeg en lille smule forelsket. Farven havde en skøn effekt på mine læber(dog lidt for klistret) og elsker konceptet med spejlet og lyset, det giver den sidste finish.
 • Fantastik

  Alexandra on 3. feb. 2014

  Jamen, seriøst- hvor smart kan en lipgloss lige være? Meget tilsyneladende! Var vildt begejstret, da jeg fandt ud af den har integreret lys OG spejl! Nice :-)

  En virkelig lækker gloss, der bliver siddende længe, og dufter skønt...
 • lækre læber

  Lena on 2. feb. 2014

  Jeg synes den er super fed og holder godt og længe. en klar favorit!
 • Shine

  Christine Robæk on 2. feb. 2014

  Glossen har en dejlig farve, som ikke bliver for overdøvende, men er dejlig neutral. En lille smule fedtet, men ellers god.
  Rigtig dejligt med lys og spejl.
 • Gosh light n shine lip glaze

  Lise on 2. feb. 2014

  Synes ikke rigtigt det fungerer med lyset.. Er nærmest lidt irriterende og gør det sværere at lægge glossen pænt
 • smart men klistret.

  Josefine on 2. feb. 2014

  Den er virkelig smart med lyset og spejlet. men den er alt for klistret til min smag.
 • Fed!

  Janne on 2. feb. 2014

  Total fed lipgloss! Elsker spejlet og lyset og så er det en rigtig fed farve, dog lige lidt for fedtet.
 • Super lækker

  Camilla on 1. feb. 2014

  Elsker idéen med at der er lys i det er genialt. Jeg fik en i lilla og var meget bekymret for den farve men blev positivt overrasket da den kom på. Den var slet ikke så kraftigt i farven som forventet hvilket jo kun var positivt. Den gjorde bare mine rigtig lækre. Er rigtig tilfreds med produktet.
 • Lækker lipgloss

  Karen Kirstine on 1. feb. 2014

  Super lækker lipgloss, og en rigtig lækker farve. Er rigtig pæn over en nude læbestift, for at give lidt mere farve og så man ikke ser så død og livløs ud. Rigtig lækker tekstur, meget smooth og ikke så klistrede. Fed detalje med spejl og lys!
 • alt for klistret

  Tina on 1. feb. 2014

  dette produkt skuffede mig meget da jeg ellers er glad for gosh.
  produktet er alt for klistret, både på læbestift eller bare på læberne og giver ikke rigtig nogen farve. gerenerelt ubehagelig.
  Dog er jeg vild med det indbyggede spejl og lys!
 • Lir

  pernelle kathrine on 1. feb. 2014

  Blev helt vildt da jeg så dette produkt- med spejl og lys er dette den perfekte gloss, desværre faldte farven lilla slet ikke i min smag, men har allerede købt en anden farve og er vild med denne gloss
 • Fin

  Caroline on 30. jan. 2014

  Dejligt med lys og spejl, men selve lipglossen er ikke særlig god. Klistret og ubehagelig at have på.
 • Lækker emballage

  Katja Lynge on 30. jan. 2014

  Jeg synes at produktet er super lækkert. Den klister lidt, men det er normalt for en lipgloss. Synes emballagen er super smart med både spejl og lys. Dog synes jeg ikke farven inde i tuben er den samme som når den kommer på læben, men for mig var det en positiv overraskelse. Synes farven var flottere da den kom på.
 • Virkelig cool ting :)

  Kristina on 30. jan. 2014

  Jeg blev så positivt overrasket over denne :) havde den med til en tøse fødselsdag og pigerne syntes simpelthen det var så smart! Kunne se misundelsen :)
 • Lip gloss

  Nikoline on 30. jan. 2014

  virkelig smart med spejl og lys!
 • Ikke fan, men sjov ide!

  lotte.schierling@gmail.com on 30. jan. 2014

  Helt ærligt, så er jeg ikke begejstret. Det er en sjov detalje med lyset og spejlet, og farven er overraskende pæn, men emballagen virker billig. Men den er klistret, fedtet og jeg kan ingen ting med den på. Den efterlader mig med et virke dårligt indtryk.
 • Smart lille sag

  Kristine on 30. jan. 2014

  Den er rigtig lækker, samtidig med den bare er alt for smart med det lys :D
 • Meget praktisk

  Mille on 30. jan. 2014

  Helt vildt praktisk med lys og spejl indbygget.
  Farven er jeg dog ikke vild med, og den holder egentlig ikke så godt.. Men kæmpe plus for lys og spejl.
 • Fabelagtig!

  Mette on 30. jan. 2014

  Lyset og spejlet er fikst og smart, men glossen i sig selv er suverænt lækker uanset om den bruges for sig selv eller som gloss over en læbestift - en anelse klistret hvis man bliver lidt for entusiastisk under påførelsen, men alt i alt bare fabelagtig.
 • lækkert med spejl og lys

  sissel on 30. jan. 2014

  Helt klart perfekt at have med i byen! Den er blevet inventar i min taske, når jeg skal ud!
 • Blæret og skøn

  Anna Marie on 29. jan. 2014

  Nu er jeg ikke selv den stor bruger af læbestift. Men jeg må sige, at denne giver mig lyst til at bruge det, udelukkende pga den smarte emballage. Spejl med lys. Genialt, så kan man påføre den alle steder. Et andet plus er at farven ikke bliver så markeret på dine læber, men de får et skinnende look med en svag farve.
 • Klistret - men køn farve

  Sara on 28. jan. 2014

  Farven er jo lækkerlækker! Men jeg syntes at glossen er meget klistret og ikke så god hvis man har løst hår, der har det med at klaske i hovedet. Ellers er det en køn farve!
 • Shine lip glaze

  Ida on 28. jan. 2014

  Meget klistrende at have på læberne, dog er farven rigtig flot når den kommer på!
 • Super

  Louise Skøtt on 28. jan. 2014

  Super effektivt med spejl og lys! Helt klart et must have! Det er ikke den bedste konsistens af produkter, men det går nok
 • Value for money

  Maria on 28. jan. 2014

  I find this lip gloss to be a good quality product for reasonable price. I am not sure about the colour of the one I got (the same as on the picture) I would never go for it myself. Light and mirror are very practical parts of it. I would definitely recommend it.
 • Lækkert multiprodukt

  Sofie on 27. jan. 2014

  God lipgloss, som giver et flot look. Den er dog lidt klistret i konsistensen, men dette bliver der dog kompenseret for med den lækre påføringsbørste, spejlet på siden af lipglossen og lyset i denne lipgloss.
 • Lipgloss

  Alberte on 27. jan. 2014

  Lipgloss med lys! Og spejl! Super smart, nu skal man ikke helt ud på et toilet for at få lys og et spejl!
 • Lip gloss

  Catrine on 27. jan. 2014

  Rigtig god lip gloss, dejlig at have på og ser ikke klistret ud. Håber at der kommer en i en lysserød farve.
 • Overraskende

  Maria on 27. jan. 2014

  Jeg er meget overrasket over denne. Troede den ville være spøjs lilla, men den er rigtig flot på læberne. Helt sikkert overrasket positivt.
 • sooo smart!

  Monika on 27. jan. 2014

  The idea of packaging with light and mirror is so smart. Just amazing! All lipsticks should look like that:) However I'm not a fan of lip glaze and this one didn't change my mind. Little thick - but it depends what you like. Colour 103 was not the best for me. Rather try sth more pinky/reddish.
 • klister

  Emma on 27. jan. 2014

  Denne lipgloss klistre meget til læberne og dette kan give nogle besværligheder.
 • klister

  Emma on 27. jan. 2014

  Denne lipgloss klistre meget til læberne og dette kan give nogle besværligheder.
 • Helt okay

  Magda Teresa on 26. jan. 2014

  Jeg bruger meget sjældent lipgloss, da jeg ikke kan lide den klistrede fornemmelse på mine læber.. Men jeg kan godt lide farven og indpakningen af dette lipgloss
 • super god

  Pernille on 26. jan. 2014

  har en rigtig fin farve, og super smart med indbygget spejl
 • lidt klistret oplevelse

  Louise on 26. jan. 2014

  Normalt er jeg okay med lipgloss og jeg er begejsret over farven... dog er jeg ikke god til konsistensen.... rimelig klistret og med Lange lokker er det ikke rart at blive klistret ind i lipgloss... prisen er ok men har haft mindre klistret lipgloss som har kostet mindre og er lige gode... men spejl og lys er feeeedt og har haft gosh eye shadow med lys og spejl... jeg er lidt solgt pa det punkt...
 • Genial

  Mia Luise on 26. jan. 2014

  Virkelig god og holdbar. Genialt med spejlet.
 • light'n shine lip glaze

  Maria on 25. jan. 2014

  - eneste kritik er at børsten er lidt for spids

  - det sjoveste ved den er lyset :)
 • God

  Pernille on 25. jan. 2014

  Okay, ikke den bedste
 • Gimmick??

  Veronica on 25. jan. 2014

  Jeg mener ikke denne lipgloss er noget fænomenalt. Og slet ikke til prisen.
  Jeg kan godt lide de alm. gloss som GOSH har i deres sortiment. Men det er desværre ikke min go-to-gloss. De andre drugstore brands har virkelig været stjerner i 2013, hvor jeg synes at GOSH har været bagud.
  Jeg elsker dog deres creme blush.... som man ikke kan få i Matas??
 • Ikke min farve

  Malene on 25. jan. 2014

  Og vi har fået den før (juli/august boxen 2012), så var ikke den vilde oplevelse af modtage... igen.. Endda i samme farve.
 • must have

  Elanna on 25. jan. 2014

  det er den bedste lipgloss jeg har haft, den er nem at påføre og bliver ikke for fedtet. den er helt perfekt at have med i tasken når man skal ud idet at den har et spejl på sig. jeg er meget tilfreds og glad for den. helt klart et must have for alle piger :)
 • okay

  Sara on 24. jan. 2014

  Den er okay. Klistrer en del, desværre - men en fin farve, og lidt sjov "opfindelse" med lys og spejl.
 • Lækker koncistent

  Jonna on 24. jan. 2014

  Giver ok farve
 • lækker luksus

  Maria on 23. jan. 2014

  Skøn lipgloss, dejlig konsistens og så ser den bare lækker ud på...
  Sjov detalje med lyset
 • Lækker detalje

  Christina on 23. jan. 2014

  Fed detalje med lys i låget og spejl på siden. Jeg har selv denne lipgloss i andre farver, da jeg syne sat konsistenser gør at den skinner ekstra og holder længere.
  Dog er denne lilla farve ikke min yndlings, selvom jeg tidligere har været glad for lille farver på læberne.
 • OVERRASKET

  Emilie on 23. jan. 2014

  I starten blev jeg rigtig skuffet over dette produkt, da jeg ikke ligefrem går med lilla lip gloss på læberne. Men alle mine produkter har jeg valgt at give en chance, og da jeg puttede den på var den næsten helt gennemsigtig, men med en lille bitte smule farve, og der blev jeg simpelthen så positivt overrasket! Samtidig er det et lækkert design. Lyset er fantastisk, da man så specifikt kan se hvor ens læber er, og spejlet er bare en bonus. GOOD JOB!
 • God!!

  Kristina on 22. jan. 2014

  Denne opfindelse burde alle piger eje :) Spejl og lys er meget vigtig når man bruger lip gloss. Virkelig virkelig god
 • Lækker lækker!

  Gitte on 22. jan. 2014

  Virkelig god og holdbar.
 • Dejlig gloss

  Rikke on 22. jan. 2014

  Dejlig gloss, fin farve, lækkert med lys
 • smækker lækker!

  Natcha on 22. jan. 2014

  Det er ikke en man skal have på, når man er sammen med kæresten. Da den er lidt klistret. Når det så er sagt, så holder den længe på læberne og og er dejlig nem at tage på når man er på farten. Jeg tog den på i toget, og fik nogle nysgerrige blikke da den lyste så meget. Farven er utrolig lækker til mine læber og jeg kommer ikke til at kunne undvære denne nogensinde!
 • Lys+spejl=genialt

  Lea on 21. jan. 2014

  Seriøst, den, der har fundet på dette koncept er intet mindre end genial, jeg er fan!
 • gosh light suprise

  Camilla Klarskov on 21. jan. 2014

  jeg synes virkelig det er et overraskende godt produkt. normalt hader jeg lipgloss men lige den her fra gosh er ekstremt god. den bliver kun på læberne. den ender ikke lige så meget på hænderne og glas som andre.
 • Genialt

  Charlotte on 21. jan. 2014

  Lækker farve og lækkert design!
 • Gosh lipgloss

  Lærke on 20. jan. 2014

  Nem at påføre, elsker detaljen med lyset og spejlet
 • klistermedister

  Anja on 20. jan. 2014

  flot, med ikke behagelig - klistrer for meget.
 • Genialt

  Helena8600@hotmail.com on 20. jan. 2014

  Super lækker konsistent . Klistre ikke eller smager grim...
 • Genialt

  Helena8600@hotmail.com on 20. jan. 2014

  Super lækker konsistent . Klistre ikke eller smager grim...
 • overraskende god

  Ane Eleonora on 20. jan. 2014

  lækker gloss! Man skal ikke lade sig skræmme af farven, den virker mere naturlig, når den kommer på.
 • Det så tredje gang jeg får den lipgloss.

  Liv Cecilie on 19. jan. 2014

  Det træls at få den 3 gange fra jer, det havde været fedt hvis det var en farve man kunne lide, eller de ikke var ens. I viste nogle flotte farver, men det ser ud til alle har fået den samme kedeligere grumset lilla. Come on. Jeg kan godt lide den har spejl og lys, det er fedt, men altså ikke 3 gange i træk.
 • Ikke min farve

  Julie on 19. jan. 2014

  Ikke min farve, og irriterende med lyset, da det ikke er særlig diskret
 • lipgloss

  Line Skov on 19. jan. 2014

  Denne lipgloss er ikke lige i min smag, men en veninde har fået glæde af den.
 • Genial produkt

  Annette on 18. jan. 2014

  Er vild med denne.....det er smart med spejl og lys i, når man er på farten
 • Gosh lip glaze

  Maria on 18. jan. 2014

  Super smart med indbygget lys
 • Gosh

  Nikita on 18. jan. 2014

  Altså .. jeg kan ikke lide LipGloss, men den her har alligevel fået mit hjerte .. den er dejlig nem at påføre, og så er det så fedt at der er lys i!
 • GOSH LIPGLOSS

  Maria on 17. jan. 2014

  Jeg bruger ikke den slags så gav den til min mor. Hun sagde tilgengæld at hun er vild med den, og synes det er så smart at der er lys i den så man bedre kan se når det er mørkt, og tjekke at der ikke er noget mellem tænderne. Hun synes dog ikke børsten var så god, men var glad for farven.
 • Fantastisk

  Mette on 17. jan. 2014

  Den er jo genial. Klædelig farve (til mig), og helt vildt dejligt med spejlet og det lidt skarpe lys. God konsistens og holdbarhed. Den kom i tasken med det samme.
 • Sjov feature

  Helle Dannemand on 16. jan. 2014

  Jeg var noget skeptisk, da jeg første gang skulle prøve min Gosh lip glaze, da farven ser noget voldsom ud, men jeg blev meget positivt overrasket. Den giver fin shine og farven er meget diskret, så i øjeblikket er det den, jeg bruger på læberne, hver dag. Og så er det jo vildt smart, at der er lys i og spejl. Det kan man godt savne ind i mellem.
 • Smart til håndtasken

  Sophie on 16. jan. 2014

  Super smart med lys og spejl! Dog er lyset blåligt og derfor ikke det bedste lys. Men praktisk at have med i byen eller lignende.
 • Smart men lidt for klistret

  Annemette on 16. jan. 2014

  God konsistens, men bliver lidt klistret – hvilket harmonerer dårligt med langt hår, da det på en eller anden måde altid ender med at sidde fast i lipglossen :-/
  Men fin holdbarhed – og spejl/lys finessen skal bestemt ikke undervurderes – top smart :-)
 • blandet fornøjelse

  Katja on 16. jan. 2014

  klister en del.
  Lyset er meget skarpt, lægges mest mærke til når det ikke skal bruges.
  Meget lys i farven i forhold til hvad den ser ud til at være
 • Overraskende indpakning

  Lisa on 16. jan. 2014

  Lækker lipgloss, i en lys lækker farve, selvom den fremstår som mørk lilla i beholderen. Praktisk med både spejl og lys.
 • Alt for klistrende!

  Selma on 15. jan. 2014

  Denne her lipgloss, har et fantastisk design! Super lækkert spejl på lipglossen, så man ikke skal til af finde sit spejl frem, når man skal tage lipgloss på; win win! Lyset, som er virkelig smart til en hver lejlighed, og altid er et plus! Hele produktets emballage er så fantastisk! Men når vi så kommer til selve produktet, selve lipglossen; så er det ikke mig. Overhovedet. Den klistrer aaaaalt for meget og jeg kan ikke klare at have det på læberne! Desværre bliver dette produkt et som jeg må give videre til min højt elskede mor, for jeg får ikke glæde af det. Når det så er sagt, er lipglossen da meget billig i forhold til at dens emballage er så smart - så det må man give dem!
 • Klistret lipgloss

  Ane on 15. jan. 2014

  Dejligt med indbygget spejl og lys, men den har en speciel farve og en lidt klistret konsistens
 • Lækker gloss

  Marie Louise on 15. jan. 2014

  Jeg synes den her gloss er så fed! Jeg har også fået en tidligere i goodbox. Den er super fin på læberne, smager ikke af for meget og holder rimelig godt, så længe man ikke drikker eller spiser. Der kræver det en ekstra påføring. Er vild med spejlet på, men synes lyset er for blændende, og hvis man hiver den op på en bar så lyser man jo hele rummet op - lidt pinligt. Men point for at gøre noget de andre ikke gør.
 • Gosh lipgloss

  Mie on 15. jan. 2014

  Den giver en rigtig flot farve og emballagen er fantastisk med det indbyggede spejl og lys.
 • ELSKER DEN!!

  Nadia on 15. jan. 2014

  Jeg elsker lipglossen! lige da jeg fik den var jeg bange for at farven var grim, meeeen det er den på ingen måde! jeg synes at når den kommes på læberne giver den en meget flot glans. Den er både god til hverdag og fest! Den gør læbe farven tydligere, så lækkert. Emballagen er så smart med lys og spejl, som der står i beskrivelsen er den let at bruge i mørke. Generelt bare for nice et produkt. Kan anbefalde den til alle kvinder der kunne tænker sig en hverdags make up, uden at man ser for festlig ud. og den kan også også bruges over en flot mat læbestift til fest for at give make-upen det sidste touch!
 • Lipgloss

  Lonnie on 14. jan. 2014

  Flot farve
 • +++++

  Marie on 14. jan. 2014

  Alle de plusser den her lipgloss har fået i min bog! Den er alt for lækker, og fugter læberne dejligt her i vintertiden. Perfekt at der er spejl og lys i, selvom lyset måske kan være lidt for voldsomt (folk kigger lidt mærkeligt ;) )
 • dejlig

  Jette on 13. jan. 2014

  syntes den er rigtig lækker, dog ikke særlig god med lys. Kan godt se det er praktisk i mørke men det er generende.
 • Så cool

  Mette Balslev on 13. jan. 2014

  Jeg elsker den - men den er helt klart bedst i mørke. Og det jeg elsker mest er spejl og lys gimmicken. Lipglossen er lidt klistret og ikke noget særligt.
 • Fedt med spejl og lys

  Marie Øgendal on 13. jan. 2014

  Denne lipgloss overraskede mig faktisk positiv, havde ikke forvent farven var på pæn, men da den kom på, var den faktisk rigtig fin. Elsker især er der er spejl og lus i lipglossen, så man kan ligge den i mørke!
 • Alt for fedtet

  Jane on 13. jan. 2014

  Smart med lyset, men det føles som om man har en omgang silikone på læberne. Absolut ikke en favorit!
 • Gloss it on!

  Chanette Holm on 13. jan. 2014

  Forkert farve. men ellers lækker konsistens.
 • Fantastisk produkt

  Emilie on 13. jan. 2014

  Super convenient produkt, er blevet et must i min clutch. Fungerer rigtig godt til både hverdag og fest ovenpå en flot læbestift.
  Farven er ikke særlig pigmenteret, jeg havde forventet den ville være helt lilla, men jeg synes kun det var positivt.
 • fantastisk emballage

  Ane on 13. jan. 2014

  bruger aldrig lipgloss men elsker emballagen! er virkelig fan
 • super, perfekt

  Mette on 12. jan. 2014

  dette er en fantastisk opfindelse, den giver et godt lys, og spejlet er bare super. den virker lidt klistret, men hvis man bruger lipbalm under, er det ikke så slemt
 • Og med lys:)

  Malene on 12. jan. 2014

  Lækker lipgloss.. den smager ikke grimt, og den er flot på helt ind til den tørre ind og det gør den først lang tid efter påføring. Og vildt fedt med lyset. Jeg troede farven ville være dårlig til mig.. men den var mega lækker:)
 • Elsker designet!!

  Pernille on 12. jan. 2014

  Jeg elsker virkelig designet! Det er virkelig snart med et lille spejl på siden, for jeg hader når jeg står ude i byen og bare ikke kan ramme læberne ordenligt!!! Så det er dejligt med et spejl på! Og så er det bare top bonus, med lys i enden af børsten, der lyser op på læberne!!! Jeg er nu ikke så vild med farven til mig, men så har jeg da prøvet det! Jeg er nu heller ikke så vild med børsten, den gør det lidt svært at påføre på læberne.
 • Lip glaze

  Lin on 12. jan. 2014

  Synes farven er lidt mærkelig, i hvert fald ikke særlig klassisk, men det kan vel også være godt? Den er en smule for klistret for min smag.
  Selve "flasken" er fantastisk! Indbygget lys+ spejl ;D
 • fest venlig

  Lea on 12. jan. 2014

  Denne lipgloss er let at påføre, ikke på flydende og ikke for klistret, farverne er bløde og bliver siddende på i længere tid end forventet..
  effekten med det indbyggede lys og spejl er genialt, og utrolig club venligt.
 • Hmm, ok

  Anne Sofie on 12. jan. 2014

  Okay lipgloss med fin farve og shine. Men den er meget klistret.
 • hmm

  sille on 12. jan. 2014

  der står der er lys i det var der ikke i min
 • Fiiiiin

  Mie on 11. jan. 2014

  Jeg synes selve emballagen er fantastisk. Det lille spejl, lyset. Synes den er rigtig fin. Farven ser kraftig ud men er ganske diskret. Den skinner rigtig meget så den er for meget til hverdags brug. Generelt er jeg vild med den, men..... Den er simpelthen for fedtet.
 • Elsker den

  Rikke on 11. jan. 2014

  Det er nummer 2 jeg har fået af dem, og jeg er vild med den, spejl, lipgloss og lys
 • GOSH LIGHT’N SHINE LIP GLAZE

  Pernille on 11. jan. 2014

  God idé, men den faldt desværre ikke i min smag. Farven synes jeg ikke er særlig kvindelig, og synes også at den klistrer alt for meget.
 • GOSH Light'n Shine Lip Glaze

  Amalia on 11. jan. 2014

  Lige da jeg fik denne lipgloss var jeg rigtig spændt på at prøve den, jeg syntes det var så smart med spejl og lys i en lipgloss, men da jeg prøvede den lyser den så meget, at jeg er bange for at alle kan se op i min næsen.. haha :P Så jeg er ikke vild med lyset, dog rigtig glad for spejlet. Men selve glossen er rigtig fin.
 • Fin

  Louise on 10. jan. 2014

  Fin farve, klistre lidt, men er god udover en mat læbestift. Og er jo pjattet med det der lys!
 • LILLA?!?!?!

  Tania Maria on 10. jan. 2014

  Hvem i alverden bruger lilla lipgloss?? Ideen er super fin, og glossen var faktisk mod forventning ikke særlig klistrende, men hold da op en grim farve i har valgt at sende.
 • mange anvendelsesmuligheder!

  Kamilla Rønnov Kramme on 10. jan. 2014

  Kanon produkt! Farven er jeg i tvivl om. Nogle dage synes jeg den er kanon, andre dage kan jeg ikke klare den. Den holder godt og nem at påføre! Ang spejl og lys: spejlet var knust, men så er det godt jeg har et bakspejl i bilen. Det blænder lidt og andre bilister er ikke i tvivl om hvad jeg laver. Derudover kan jeg nu altid finde nøglehullet, assistere min mand når der skal hældes sprinklervæske på en mørk aften på landevejen. HÅBER batteriet holder rigtig længe!
 • nej

  Majbritt on 10. jan. 2014

  sikkert en rigtig fin lipgloss, men for det første er den alt for sticky og for det andet fik jeg den i lilla. jeg tror det er de færreste der vil have en lilla lipgloss, så jeg var ret så skuffet
 • GOSH light'n shine lip glaze

  Sara on 10. jan. 2014

  Rigtig smart lipgloss med lys og spejl. Perfekt til en aften i byen :-)
 • gosh!

  karina on 10. jan. 2014

  Gosh er generelt godt, denne lip glosh er ingen undtagelse. Fin konsistens der ikke tørrer læberne ud, god holdbarhed. Spejl og lys er godt fundet på, sjov og anvendelig detalje.
 • Samme produkt som tidligere

  Karen on 10. jan. 2014

  Har før modtaget dette - ganske fine produkt. Kan godt lide ideen med spejlet på siden
 • Overraskende

  Deniz on 10. jan. 2014

  Da jeg så denne lipgloss i denne "lilla" farve tænkte jeg virkelig bare at det var mega surt at få den i sådan i farve, men så fandt jeg ud af at efter man smører den på, så ser den slet ikke lilla ud men har til gengæld en mega pæn farve. Konsistensen er super da den ikke tørrer så hurtig og så er det jo perfekt med lyset og spejlet. Alle pengene værd!!
 • Fin

  Linda on 10. jan. 2014

  Rigtig fin lipgloss
 • Lip Shine

  Kathrine on 10. jan. 2014

  man skulle tro at denne lipgloss er virkelig mørk eller lilla, som det ser ud som om den er, men når man tager den på så gør den bare at ens læber skinner. Dette produkter bruger jeg selv i hverdagen! Det smukke ved den er at den har et spejl og lys, så man kan påfører den hvornår det skulle være.
 • Lup gloss

  Tina on 10. jan. 2014

  Perfekt
 • God

  Pernille on 9. jan. 2014

  God, men er ikke så vild med den lilla farve.
 • Gosh light 'n shine lip glaze

  Leyla on 9. jan. 2014

  Utrolig smart lipgloss . Vildt imponeret over hvor praktisk den er . Super fin farve og dejlig glosset, hvilket jeg elsker .
 • Lækker indpakning

  Annika on 9. jan. 2014

  Skøn og lækker indpakning…fed detalje med lyset :-D Men synes desværre den er al for fedtet og det betyder det nok ikke er en jeg vil købe igen til mig selv…..men mine døtre er VILDE med den...
 • Ok lipgloss

  Talaye on 9. jan. 2014

  Synes farven er rigtig fin. Havde frygtet den var meget mørk, men her giver den egentlig bare super fin glans Synes dog at den er tyk og meget klistret! Fin detalje med lyset!
 • Lipgloss

  Patricia Vergod on 9. jan. 2014

  Skøn lipgloss.
  Giver lige tilpas med farve ikke for lidt men heller ikke for meget.
  Den klister ikke som mange andre lipglosser gør men giver masser af fugt til læberne
 • Fedt spejl

  Lisbeth on 9. jan. 2014

  Lidt klistret, men FED ide med spejlet:-)
 • super bløde læber

  Lisbet on 9. jan. 2014

  og virkelig sejt med lys og spejl
 • Fancy og High Tech

  Emilie on 9. jan. 2014

  Lipglossen er virkelig sej og high tech med lyset og så er det smart at der er indbygget lys i! farven er lidt neutral, men ellers er den rigtig god!
 • Igen?

  Tina on 9. jan. 2014

  Den er god men den har vi jo fået før.
  Synes den er fin med ly og spejl og den klister ikke.
 • GOSH LIGHT’N SHINE LIP GLAZE

  Isabel on 9. jan. 2014

  Jeg elsker bare princippet med lys og den lille spejl. Farven dækker ikke så godt, men giver alligevel en dejlig udseende.
 • Fantastisk lipgloss

  Sofie Amalie on 9. jan. 2014

  Fik den i en lys lilla farve, men er slet ikke så lilla som i tuben, når den kommer på. Læberne bliver skinnende, og lyset og spejlet er super smart og virkelig anvendeligt. Min mormor på 80, synes at lyset var virkelig smart og sagde at sådan en måtte hun også have.
 • Sådan burde alle lipgloss være :)

  Malene on 9. jan. 2014

  Den ultimate lip gloss. I hvert fald i dens indpakning. Spejl og lys. Og så er man klar ti lat putte det på. Virkelig dejlige at have med sig, så man ikke skal løbe rundt og lede efter spejle. Rigtig dejlig dyb mørke pink farve. Er en smule kilstret, men ikke noget man ikke kan leve med. Alt i alt, en rigtig dejlig uundværlig lip gloss :)
 • Ikke en farvorit

  Camilla Cecilie Rigmor on 9. jan. 2014

  Jeg har efterhånden prøvet en del lipgloss, men denne er ikke en for mig. Den er alt for klistret og den er meget svær at lægge på læberne.
 • Voldsom farve

  Sisse Helena Toft on 9. jan. 2014

  Produktet i sig selv er fedt nok, men farven er lige vild nok. Sjov detalje med spejlet.
 • Klistret men nice gloss ;)

  Marianne on 9. jan. 2014

  Den her lipgloss er jo bare mega sej!!! lyset og spejlet gør at jeg kan påføre den når som helst og hvor som helst!!! Det eneste minus er at glossen er ekstremt klistret og ubehagelig at have på læberne og derfor kan jeg desvære ikke anbefale den :( Jeg bruger den dog alligevel en sjælden gang imellem men kun pga. det megaseje look.
 • kedeligt

  line on 9. jan. 2014

  kedeligt at få en lilla, og endda i et produkt man før har fået fra jer af. Kunne godt bruge noget fornyelse.
 • super lipgloss

  Michelle on 9. jan. 2014

  Er vild med den! Synes den giver en god glas og fedt at der er spejl og lys i, hvilket gør det super nemt (;
 • Lipgloss

  Susan on 9. jan. 2014

  Var lidt skeptisk, da jeg så den lilla farve. Men den er jo så fin på. og med indbygget spejl og lys, det er jo perfekt til en aften i byen.
 • Lip Glaze

  Lis Tøttrup on 9. jan. 2014

  Lækker farve - lækker produkt.
 • Den fedeste nuance!

  Amira on 9. jan. 2014

  Hvor jeg dog elsker denne her!

  Var meget overrasket over at den var lilla for havde forventet noget så kedelig som en eller anden nuance af lyserød ved sådan nogen produkter, men nej - det er den sejeste lilla nuance. Selvfølgelig måtte jeg straks prøve den og til min endnu større overraskelse er det en meget sart lilla nuance. Endnu bedre, siden den nu kan bruges til dagligdag uden at måtte gå på kompromis med øjenmakeuppen.

  Konsistensen er lidt tyk, men på en god måde. Man føler ikke at det hele sejler på læberne som ved visse andre lignende produkter.

  Lyset var en sej overraskelse og jeg kan sagtens se pointen i det + det fine spejl, men faktum er at man bliver godt blændet når man lægger lipglossen på overlæben, så det trækker en smule ned sammen med prisen. Den er lige en tand for bebret for en studerende, som gerne vil bruge dette til hverdag, men sagtens noget man kan prioritere alligevel.

  God størrelse, fin emballage, alt i alt et meget fint produkt der kommer ned i yndlings-skuffen.
 • glistret

  Simone on 8. jan. 2014

  virkelig skøn lipgloss, men en tand for klistret, men dejlig detalje med spejl og lys
  Indlæser...

Vent venligst ...