HEVI BODY SUGARING
69,00 kr
HEVI BODY SUGARING

I denne boks får du nu et produkt, som du i hvert fald aldrig har modtaget i din GOODIEBOX før. Hvis du fjerner hår på enten ben, under armene eller bikinilinjen, så er Hevi Sugaring din nye bedste ven. Produktet består af vand og økologisk sukker, som gør det yderst skånsomt modsat andre vokstyper og barbering. Har du ikke prøvet det før, anbefaler vi, at du lige øver dig et par gange - vi laver selvfølgelig en tutorial, så du kan få nogle tips.

Vejl. udsalgspris 69 kr.

 

UDSOLGT
Information

I denne boks får du nu et produkt, som du i hvert fald aldrig har modtaget i din GOODIEBOX før. Hvis du fjerner hår på enten ben, under armene eller bikinilinjen, så er Hevi Sugaring din nye bedste ven. Produktet består af vand og økologisk sukker, som gør det yderst skånsomt modsat andre vokstyper og barbering. Har du ikke prøvet det før, anbefaler vi, at du lige øver dig et par gange - vi laver selvfølgelig en tutorial, så du kan få nogle tips.


Vejl. udsalgspris 69 kr.


 

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • Lækkert produkt

  Alberte Westphal on 27. mar. 2017

  Ideen er rigtig god men hvid man brugte strips var der ikke nok i bøtten til to underben. Derfor havde det været fedt at der også havde været pudder og handsker med så man kunne have prøvet den anden metode. Synes også at man skulle gøre det mange gange samme sted før alle går var væk.
 • Ny afhængighed

  Pernille on 27. mar. 2017

  Det her er eddermagme smart! Det er skønsomt og jeg er begejstret. Et roligt design som ikke fortæller en masse overflødigt. Det er let at gå til, men svært at få et godt resultat i de første forsøg, det er virkelig noget som man skal gøre et par gang før det bliver godt. Jeg syntes det er smart at strips kan genbruges men de bliver sådan lidt mærkelige i det efter de er blevet vasket/skyllet. Dene r let at varme op og det tager ikke længe at klargøre. Prisen er jeg helt vidunderlig, jeg syntes at jeg har til mange gange, også selvom jeg nok har brugt for meget de par gange jeg har leget med den! Det er helt sikkert et produkt jeg skal have stående i fremtiden, men skal det gå tjept vil jeg nu stadig bruge en skraber.
 • Mega fan

  Maria Kirstine on 26. mar. 2017

  Rigtig nem at bruge og fanger hårene godt. Dejlig bløde ben bagefter, og ikke specielt smertefuldt
 • Ikke de bedste venner..

  Lene Marie on 26. mar. 2017

  Synes ideen/konceptet bag dette "rene" produkt, er virkelig fint, men jeg kan simpelt hen ikke finde ud af at bruge det rigtigt.. får i hvert fald ikke den ønskede effekt (på trods af at have set en del tutorials..
 • Novice, bedre held næste gang.

  Marian on 26. mar. 2017

  Havde nøje fulgt med i un-boxing videoen og manualen og det hele, for at det ikke skulle gå galt.. håber øvelse gør mester, for det gik absolut ikke som ventet.
 • Mindsker faktisk smerten ved voks

  Mai on 26. mar. 2017

  Den gør faktisk mindre ondt end alm wax. Om det er rigtigt, at man kan rive med hårene, synes jeg ikke rigtigt. Produktet var nemt at varme i mikro-ovnen, nemt at påføre og klæderne nemme at rengøre. Største minus er, at den hurtigt bliver brugt op.
 • Feedback

  Nathalie on 26. mar. 2017

  Lækkert og nemt at anvende.
 • Av ;)

  Cathrine on 26. mar. 2017

  Virker da.
 • Ingen held

  Lene on 26. mar. 2017

  Jeg prøvede længe på at få det til at virke, men kunne simplethen ikke får mere end et par hår ud for hver gang jeg hev af, så jeg mistede tålmodigheden. Det tager simpelthen for lang til at lære og måske også at bruge + rengøring af diverse sleets.
 • Gensyn

  Maria on 26. mar. 2017

  Det er nogle år siden jeg har vokset mine ben, så det ser jeg meget frem til at prøve igen.
 • Perfekt hårfjerning

  Cecilie on 26. mar. 2017

  Virkelig et godt produkt, meget lettere at anvende end voks og mindre smertefuldt. Let at gøre rent efter og så dejligt at stripsene let kan rengøre og genbruges.
 • Fedt koncept

  Louisa on 26. mar. 2017

  Selve ideen med sugaring er super godt, og ideen med at kan genbruge de medfølgende ark/sheets. Men men, jeg er simpelthen en kylling, det tager mig en hel aften at tage mod til rive de sheets af, så holder mig til skraberen. Men selve produktet levede fuldt op til forventningerne.
 • Sukkerafhængig

  Malene Søndergaard on 26. mar. 2017

  Jeg har altid barberet ben, det er nemt og hurtigt. Jeg glædede mig til at prøve sugaring. Men jeg synes det er lidt omstændigt... Men det virker!
  Og resultatet er at følelsen af nybarberede ben holder længere.
 • Kvalitet

  Mette on 26. mar. 2017

  Lækkert produkt, der ikke "river" så meget som de alm. voks produkter
 • Jeg tør ikke.

  Maria on 26. mar. 2017

  Puha, en anmeldelse og indrømmelse af at jeg vitterligt ikke tør prøve dette produkt!
  Jeg har prøvet det professionelt, men at skulle selv kommer ikke til at ske!
 • SÅ GOD!

  Christina on 26. mar. 2017

  Wow hvor er jeg glad for, at have prøvet denne sugar voks! Den gør sit job, men dog synes jeg at det er svært kun at putte en tynd mængde på det ønskede sted, grundet konsistensen.
  Et ekstra plus er, at man kan genanvende de strips, som følger med. Jeg skal helt sikkert købe en bøtte eller to til :-)
 • Fungerede ikke

  Sirli on 26. mar. 2017

  Startede med at prøve den efter ikke at hve barberet mig i et par dage, men uden held da den absolut ingen hår fjernede. Ventede derefter i 2 uger med at barbere mig og prøvede igen da hårene skulle være længere men igen uden held. Ved ikke hvorfor ingen hår kom med? Fulgter brugsanvisningen held til grunden og så div. videoer..
 • ☺️

  Hanan on 26. mar. 2017

  Glat hud!
 • Godt alternativ

  Stine on 26. mar. 2017

  Super fedt og anderledes alternativ til voksning!
 • sugaring

  tugce on 26. mar. 2017

  super god produkt. Det var lidt svært i starten, men når man har lært at bruge den er det bare et lækkert produkt
 • Intet mindre end fantastisk!

  Christine Bræmer on 26. mar. 2017

  Jeg har over flere omgange prøvet forskellige produkter til at fjerne hår, men nu skal jeg ikke lede længere! Med det her produkt, fjerners hårene hurtigt og næsten smertefridt. OG det smarte ved det er, at man kan bruge 'papierne' om og om igen! Og at det er lavet af naturlige produkter er kun en bonus! :-D
 • Øvelse gør mester.

  mette on 26. mar. 2017

  Er det ikke sådan man siger? Håber jeg! Får det gik ikke super at gøre dette selv for mig første gang, havde ellers lidt høje forventninger til dette da jeg har set flere bruge det på fb og ig og havde vildt positive kommentarer til det - så håber lidt mere øvelse hjælper
 • Okey produkt

  Yesim on 26. mar. 2017

  Produktet er okey nok, men synes personlig ikke, at voksen tager alle hår med sig. Ellers ret fint produkt.
 • Svært at anvende

  Vibeke on 26. mar. 2017

  Jeg håber jeg bliver bedre til at bruge dette produktet - det er super lækkert og effektivt men for mig svært at arbejde med
 • Lidt besværligt, men fungerer ellers fint

  Sara on 26. mar. 2017

  Jeg har aldrig kastet mig ud i hårfjerning vha. voks, dels pga. besværet samt at det er tidskrævende, og dels pga. frygten for at det skulle gøre for ondt. Nu har jeg prøvet det her produkt på mindre områder rundt omkring på kroppen, og det gjorde heldigvis ikke særligt ondt. Det er dog noget omstændigt/besværligt at skulle stå og varme voks og påføre det rigtigt, og den efterfølgende rengøring er også lidt træls. Men det bliver nok et produkt som jeg vil anvende fra tid til anden, når jeg har lidt ekstra tid på mig. For det klarede hårfjerningen rigtigt fint, og huden var blød og dejlig bagefter. Jeg holder mig dog til mine engangsskrabere i den travle hverdag :)
 • Genialt

  Mette Maarup on 26. mar. 2017

  Voksrester kan tages med varmt vand bagefter
 • Er ikke sikker..

  Natacha on 26. mar. 2017

  Den leakede lidt i små bobler omkring låget. den var ellers nem at bruge, var vild med guiden der blev lavet og lagt op på facebook. Elelrs er jeg vild med at ingredienserne er naturlige!
 • Man skal øve sig

  Kirsten on 26. mar. 2017

  Jeg skal vist øve mig lidt mere, før jeg får det til at virke. Jeg har tidligere prøvet en hjemmelavet version, som heller ikke virkede. Derfor var jeg virkelig motiveret. Jeg ved ikke hvad jeg gør galt, men jeg fik ikke ret mange hår med ud. Bortset fra det, så virker produktet yderst lækkert. Jeg tror det er et spørsmål om træning
 • Ok

  Cecilie on 26. mar. 2017

  Ok
 • Ren magi

  Emilie on 26. mar. 2017

  Jeg er så meget fan! Man skal lige vende sig til at arbejde med produktet, men så er det super nemt at anvende og giver et fantastisk resultat. Det gør mindre ondt end traditionel voks, og det passer rigtig godt til min sensitive hud. Jeg tåler normalt hverken barbering eller voks, men dette produkt giver ingen problemer.
 • Hevi

  Louise on 26. mar. 2017

  Kræver øvelse, men synes det er fint til den pris.
 • Fin

  Silja on 26. mar. 2017

  Lever op til forventningerne - er nem at anvende
 • Bodysugaring

  Tina on 26. mar. 2017

  Fin
 • Lækker voks

  Ditte on 26. mar. 2017

  Rigtig lækker voks, som er mild ved huden. Det er dog ikke hver gang, jeg kan få den til at virke.
 • FANTASTISK

  Louise on 26. mar. 2017

  Kan anbefales
 • 6/10

  Nina on 26. mar. 2017

  Rigtig fint at det er økologisk osv., men jeg synes, jeg brugte rigtig meget af krukken til et meget lille område - også selvom jeg doserede det efter anvisning. Selve sukker-voksen blev også meget varm, selv efter relativt kort tid i mikroovnen - og hvis jeg ikke gav det dette, blev selve massen ikke anvendelig nok.

  Låget var også rigtig svært at få af når først massen havde været opvarmet en enkelt gang. Det klistrede næsten helt tæt.
 • Hm!

  Ellen on 26. mar. 2017

  Sjovt at prøve at bruge det! Jeg tror ikke helt jeg bliver gode venner med det!
 • Super nemt

  Emma on 26. mar. 2017

  Jeg fik nogle dejlige bløde ben efter jeg prøvede det
 • big five

  Sema Nur on 26. mar. 2017

  bedøømelse
 • Af med vinterpelsen

  Christina on 26. mar. 2017

  Body sugaring er et alternativ til alm. varm voks.
  Det kræver lidt øvelse at arbejde med den flydende "sugar" og få den påført en en passende mængde, men når det er lært, kører det som smurt. ;)
  Det virker som det skal og jeg synes faktisk det gør lidt mindre ondt at hive hårene af med hårenes retning, end med voks, hvor der skal hives mod hårene.
 • Meget lækker

  Mia on 26. mar. 2017

  Lækker og nem sukkervoks til hjemmebrug
 • Voks

  Ulla on 26. mar. 2017

  God
 • ... av, men det virker!!

  Mie on 26. mar. 2017

  Det er super, og mindre smertefuldt end voks. Jeg skal lige lære teknikken, men jeg er glad for produktet!!
 • Fantastisk hårfjerningsprodukt

  Joanna on 26. mar. 2017

  Er helt vild med dette produkt. Jeg får normalt sugaring behandling en gang om måneden og nu kan jeg altså selv gøre det og meget billigere! Tak goodiebox!
  Det kan være lidt svært at anvende fordi det størkner lige så stille mens man er igang og det er selvfølgelig ulempen.
 • Super lækkert

  Andrea on 26. mar. 2017

  Endnu en ting man ikke lige vidste man manglede, super lækkert.
 • Klar til sommer

  Camilla on 26. mar. 2017

  Jeg ikke prøvet at vokse selv, men gik fint med denne voks.
 • sukker voks

  Malene on 26. mar. 2017

  sukker voks, lidt klisteret kræver lidt øvelse at bruge, men efterlader benene silkebløde.
 • Så naturlig!

  Mia on 26. mar. 2017

  Det er dejligt at den er så naturligt lavet til mine vintertørre ben - og så er den nem at opvarme og anvende!
 • Effektivt og "behageligt"

  Sofie on 26. mar. 2017

  Effektivt, fordi det virker, og behageligt i den forstand, at det i forhold til voks, virker behageligt for huden, både under og efter behandling. Jeg brugte voks på ét ben og sugaring på det anden for at sammenligne. Jeg er fan.
 • Lækker lækker lækker

  Zabine on 26. mar. 2017

  Kommer klart til at købe dette produkt igen, så lækkert!
 • Lækkert og naturligt alternativ til voks

  Aura on 26. mar. 2017

  Jeg bliver så glad over alle de naturlige produkter herinde, og dette er et af dem. Let at anvende efter lidt øvelse, og så er det bare alt for mig at vide, at det ikke er fyldt med alverdens kemikalier og parabener. Hurra!

  ...Hvis jeg så bare fjernede hår på den måde til hverdag, men jeg vil nok altid falde tilbage på min skraber. Nå, jeg vil bruge denne sugaring på min kæreste fremadrettet ;-)
 • Ikke prøvet ordentligt endnu

  Cilia on 26. mar. 2017

  Jeg synes det er fedt i prøver at tage sådan et produkt med, fordi der nok er mange der ikke får det prøvet ellers - men jeg har ikke fået det testet udover smertemæssigt på hånden, til jeg kan udtale mig om hvor effektivt det er. men jeg synes det er smart man bare kan vaske stripsene og genbruge!
 • Ekstatisk, beskriver det bedst.

  Íris Ösp on 26. mar. 2017

  Jeg er som sagt helt ekstatisk over dette produkt! Har længe ledt efter en voks produkt, som jeg kan tåle. Det er ikke lykkedes, FØR NU! Det så effektivt og nemt at gøre rent efter, hvis man kommer til at svine!
 • Nemt og lækkert

  Eydna on 26. mar. 2017

  Godt tilfreds med produktet og resultatet.
 • Min bedste ven i sommerhalvåret

  Michela on 26. mar. 2017

  Elsker Hevi Sugaring ❤
  Nemt, lækkert og uundværligt
 • Sugaring

  Naja on 26. mar. 2017

  Spændende produkt
 • Nemt

  Maria on 26. mar. 2017

  Det var første gang jeg prøvede selv og det var rigtig nemt en tur i mikroovnen og så på med den. Det var ikke svert med stripsene og det var meget effektivt. Jeg er fan
 • Sugaring

  Nathalie on 26. mar. 2017

  Godt med tutorial video, ellers ville jeg ikke ane, hvordan det skulle bruges. Tager ikke alle hår. Gør ikke så ondt som alm. voks - rart.
 • Ny inspiration

  Mette on 26. mar. 2017

  Jeg har endnu ikke turde kaste mig ud i projektet, men point for inspiration. Det kan jo være der åbner sig en helt ny verden for mig. Flot ser den ud!
 • Perfekt til kvinden ( manden) med sensitiv hud

  Louise on 26. mar. 2017

  Jeg tåler ikke voks og er blevet træt af skraberen, så jeg har afprøvet sugaring på an beautyklinik. Jeg var derfor meget spændt på om jeg kunne finde ud af dette selv, men det gik forrygende :-)
  Instruktioner er lette og følge og det hele var super nemt, så nu kan jeg gøre det selv når jeg vil og spare en masse penge.
 • Væk med døde hudceller!

  Nadia on 26. mar. 2017

  Superlækker sugaring der bare fjerne tør kedelig hud!
 • HEVI BODY SUGARING

  Renée on 26. mar. 2017

  Har ikke prøvet den da det ikke er et produkt for mig
 • sjovt at prøve

  Simone Howard on 26. mar. 2017

  jeg elsker at man ofte kommer til at prøve produkter, som man ikke selv ville købe. Tog mig tid til at prøve dette, og nej hvor får man bløde ben.
 • lækkert produkt

  Camilla on 26. mar. 2017

  først og fremmest er det super fedt, at det kun er med naturlige ingridienser, og dermed er god på alle hudtyper. Den er relativt nem at anvende. Den har ikke en træls lugt, som andre vokstyper nogle gange kan have. Den gav et super fint dejligt blødt resultat bagefter, og det var slet ikke særlig smertefuldt!
 • Ikke det bedste produkt.

  Nadja Liv on 26. mar. 2017

  Det var egentlig let nok at anvende. Og heller ikke lige så smertefuldt som voks. Men det virkede simpelthen ikke. Og jeg kunne heller ikke få det til at række særlig langt. De hår der røg ud kom desværre ret hurtigt retur. Ville ikke anbefale det, og vil formentligt heller ikke købe det selv.
 • Ikke lige mig

  ID26178985 Betina on 26. mar. 2017

  Synes det et svært at gøre på sig selv, og fik røde knopper af det .
 • Blandet følelser

  Clara on 25. mar. 2017

  Blev så glad da jeg så den MEN den siger at man skal bruge mikrobølgeovn... Og sådan en har jeg ikke...
 • fin

  Familie on 25. mar. 2017

  jeg er nok en af dem der syntes det gør ret ondt.
  men kan godt lide den ikke indholder alle mulige giftige stoffer.
 • Elsker konceptet

  Stine on 25. mar. 2017

  Elsker konceptet med hårfjerning udelukkende ved brug af vand og sukker. Har dog gemt denne darling til anvendelse inden sommerens bryllup ;)
 • HEVI BODY SUGARING

  Joan on 25. mar. 2017

  Når først man har lært at bruge Hevi, så går det let som en leg. Det er virkelig min nye bedste ven :)
 • For meget gris med for lille effekt.

  Mette Melina on 25. mar. 2017

  Jeg har aldrig prøvet voks før, så jeg forventede en masse smerte, der heldigvis ikke var der. Det var en dejlig overraskelse.

  Derfor valgte jeg at fjerne hår på mine skinneben. Jeg er ikke særlig behåret fra naturens side, men jeg blev skuffet over at opdage, at det kun var lidt over halvdelen af hårene, jeg kom af med, til trods for at jeg fik brugt hele bøtten med sukker. De tilbageværende hår var ikke kun de lyse, fine hår, som ingen kan se. Desværre.

  Det var til gengæld en fed detalje at de små strips kunne vaskes og genbruges - selvom der var nok til begge ben.

  Men jeg vil ikke vælge at bruge produktet igen, fordi det vil koste mig 69 kr. pr. gang - og så skal jeg stadig fjerne de sidste hår med barberblad.
 • God mod kroppen og miljøet

  Louise Lund on 25. mar. 2017

  Produktet kræver helt sikkert lidt øvelse at mestre, men det gør ikke noget hvis man sviner, for det er let at fjerne med lunkent vand.
  De var lidt besværgeligt at få åbnet bøtten, da laget under låget sad ret godt fast på massen.
  Hårene bliver fjernet, men synes ikke helt det er så smertefrit som det umiddelbart lægger op til. De røde irriterede hårsække skal man stadig døje med et døgns tid. Synes det er fantastisk at man bare vasker stripsene efter brug så de kan bruges igen.
 • Kræver en del øvelse

  Linea Lund on 25. mar. 2017

  Jeg synes, den var lidt svær at anvende, og kræver en del øvelse. Der kunne godt have været en beskrivelse af anvendelsen med i boxen.
 • body sugaring

  Tugba on 25. mar. 2017

  Havde aldrig prøvet den slags. Den gjorde mit ben silkeblødt.
 • Lækkert men lidt svært

  Kathrine on 25. mar. 2017

  Havde udfordringer med at få smurt det tyndt nok på, så brugte alt for meget voks bare til det ene underben, hvilket resulterede i at jeg ikke havde nok. Øv... men lækkert produkt.
 • bedømmelse

  Marie on 25. mar. 2017

  Har dig kun prøvet dette produkt én enkelt gang og syntes ikke det havde den helt fulde ønskede effekt og det var lidt besværligt, men jeg er sikker på at når man har prøvet det nogle gange bliver det nemmere, men det klistre lidt meget.
 • Velfungerende sugaring

  Camilla on 25. mar. 2017

  Super god når man har øvet sig
 • Voks

  Sofie on 25. mar. 2017

  Denne var sjov at prøve, har ikke før bevæget mig ud i hjemme voksning. Det tog lige lidt tid at finde ud af hvor blød voksen skulle være, men herefter gik det nemt. Det fik fat i håret (anvende det på benene) og har haft en langvarrig effekt.
 • krøver lidt øvelse men derefter...

  Jade on 24. mar. 2017

  Er den virkelig effektiv! Kan klart anbefales(y)
 • God sugaring

  Meral on 24. mar. 2017

  Det gør næsten ikke ondt med dette produkt
 • Perfekt hårfjerner

  Heidi on 24. mar. 2017

  Jeg er helt vild med dette produkt
 • Body sugaring

  Line on 24. mar. 2017

  Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er fan af at gøre sådan noget hjemme fra, da man aldrig ved hvordan det ender. Jeg undlader derfor (desværre) at bruge dette produkt
 • HEVI BODY SUGARING

  Cathrine W. on 23. mar. 2017

  Ganske udmærket hvis man er til sugaring. Jeg synes det er besværligt, men det skyldes nok at jeg ikke har den rigtige teknik.
 • HEVI BODY SUGARING

  Sanne on 23. mar. 2017

  Rigtig skønt med et nye produkt man ikke har set i goodiebox før. Men det kræver helt sikkert øvelse. Jeg startede nok lidt uheldigt og AVvv siger jeg bare. jeg holder mig til benene med resten, da de andre steder nok lige var lidt for smertefulde.
 • Lidt splittet

  Stephanie on 23. mar. 2017

  Helt ærligt så ved jeg ikke helt hvad jeg skal mene. Jeg har ikke meget sammenligningsgrundlag da dette var første gang jeg prøvede voksning på denne måde. Men det forløb forholdsvis godt, og jeg kunne måske godt finde på at købe produktet igen for at forsøge en gang mere.
 • Møg besværligt

  Maja on 23. mar. 2017

  Jeg fandt det umuligt at opnå den rette konsistens ved opvarmning - voksen blev aldrig flydende nok og når jeg endelig tænkte at nu må det kunne bruges så blev det for stift igen på ingen tid, så jeg måtte genopvarme det et utal af gange. Aldrig har jeg brugt så lang tid på at (forsøge at) fjerne hår fra benene.
 • glatte ben :D

  ID40843172 Mai Britt Goldenbeck on 23. mar. 2017

  Så fik jeg taget mig sammen til at vokse mine ben.
  Det faktum der stadig er hår tilbage er fordi jeg selv stinker til det. :P
  Men hold op hvor har jeg aldrig oplevet en SÅ dejlig oplevelse ved hjemmevoksning.
  Jeg har prøvet almindelig voks med et resultat der hedder røde ben og voks som stadig sidder stædigt tilbage.
  Her var der INGEN problem. ingen brændemærker, ingen rester på huden og vigtigst - ingen hår.
  JA TAK!
 • ikke lige mig

  Christine on 23. mar. 2017

  sympatisk koncept, men jeg brugte hele dåsen på 1/3 af et underben, så det kommer vist aldrig til at blive rentabelt... :-) gjorde ikke så ondt dog. Svært at varme op i dåsen i vandbad.
 • Tommel'up!

  Janni Bang on 23. mar. 2017

  Den her virker! Kæmpe plus at det er et naturligt produkt, skal helt sikkert købes igen..
 • Super lækker

  Louise on 23. mar. 2017

  Top herfra!
 • Fint produkt

  Iben on 23. mar. 2017

  indpakningen er rigtig fin og duften er ganske okay. Produktet er lidt svært at anvende, og er derfor ikke et produkt jeg ville købe igen. Effekt var udemærket, men det hele tog lidt for lang tid.
 • Det vil jeg lade professionelle om

  Johanne on 23. mar. 2017

  Det var ikke lige mig. Alt for bøvlet at varme op og fedte med
 • Let at bruge og uden smerte!

  Mathilde on 23. mar. 2017

  Det er den første voks jeg nogensinde har brugt som har virket så godt. Den gør næsten ikke ondt at bruge og så er resterne af voksen på huden nem at vaske af. DOG har jeg fundet en opskrift på det, på nettet som også virker lige så godt. Så prisen kan jeg ikke forholde mig til.
 • Rigtig god

  Helle on 23. mar. 2017

  gør ik så ondt som voks men er heler ik li så effektivt
 • Wauw voks

  ID93988870 Rikke Sonberg on 23. mar. 2017

  Jeg har prøvet andre barberings og voksprodukter, men det her er var en virkelig god oplevelse.
  Det tog et par forsøg at få styr på selvom vejledningen der fulgte med var god. Det var nemt at varme op og bruge.

  Ville gerne ha vidst at stribsene kunne genbruges hvis man vaskede dem, før jeg smed dem ud.

  10/10
 • Ingen succes

  Jannie on 22. mar. 2017

  Besværlig at arbejde med
 • Hevi bodysugaring

  Anja on 22. mar. 2017

  Jeg bruger kun voks. Meget af det bliver gjort hos de professionelle. Men det er meget dyrt og der er nogle områder som jeg godt selv kan klare at tage, fx ben og armhuler. Dog reagerer min hud ikke super, når jeg bruger Veet så jeg var fantastisk begejstret da dette produkt kom med i boxen, da det minder om det jeg får gjort hos kosmetologen. Og nøj, hvor er det skønt! Ingen udslæt, ingen negative reaktioner, men et fantastisk resultat og så utrolig nemt at bruge (da jeg er vant til at vokse, men kan forestille mig det lige kræver tilvænning for en som ikke har gjort det så ofte før).
 • HEVI BODY SUGARING

  Mia on 22. mar. 2017

  Let at anvende.
 • Super smart

  Lea on 22. mar. 2017

  Øvelse gør mester! Virkelig smart og eller nemt(når man har fået taget på det) at bruge.
 • Længe ventet

  Nicoline on 22. mar. 2017

  virkelig noget jeg har villet prøve i meget lang tid. endelig kan jeg komme til det. håber virkelig at det er bedre end ved brug af voks.
 • Sugaring

  Stine on 22. mar. 2017

  Jeg har ikke turde benytte dette produkt endnu. Om det er fordi jeg er for bange for at prøve det, eller fordi sommeren ikke helt er der til bare ben endnu har jeg ikke helt besluttet mig for, men jeg er spændt på det og håber det ikke gør ondt
 • Ikke lige mig

  Annika on 22. mar. 2017

  Synes det er svært at anvende og håndtere.
 • Nem at bruge. God pris... Meeeen

  Maria Louise Dahl on 22. mar. 2017

  Super lækkert produkt. Ok nem at bruge - efter lidt øvelse. Og prisen er mere end rimelig. Meeeen. Der var også kun nok til et ben. Og så er prisen jo pludseligt ikke så god... Haha:D
 • Juhuu!

  Maiken on 22. mar. 2017

  Helt vild nem at bruge og det gør ikke ret ondt at hive hårene ud + massen kan opvarmes flere gange ;) Nogle gange får papiret/klisteret ikke helt fat i hårene og vil derfor ikke hive hårene ud - måske gør jeg det forkert. Jeg skal ud og købe mere af det klister, når bøtten er tom :P
 • Kan ikke åbne den :-(

  Emilie on 22. mar. 2017

  Øv hvor var det ærgerligt at jeg ikke kan åbne produktet. Låget er som limet fast på dåsen - heldigvis har en god omgang kundeservice sørget for at en ny er på vej til mig. TAK Goodiebox! Som altid en enestående kundeservice!

  Jeg glæder mig meget til at prøve produktet, når den nye krukke ankommer, men desværre når jeg nok ikke at kunne anmelde det fyldstgørende inden perioden udløber, hvorfor jeg altså må skrive den nu. På baggrund af at jeg ikke kunne åbne produktet, må jeg desværre give det en dårlig anmeldelse! Øv.
 • Naturlig voks

  Marwa on 22. mar. 2017

  Jeg elsker at vokse. Denne voks er super nem at arbejde med og vaske af. Efterlader huden blød og hårfri!
 • Godt

  Louise on 22. mar. 2017

  Dejligt produkt og noget som jeg ikke har prøvet tidligere
 • Voks uden strips

  Sabine on 22. mar. 2017

  Havde glædet mig til og prøve voks uden strips, men det er godt nok svært og kræver lidt øvelse. Men den fjerner fint hårene.
 • Nemt

  Sabrina on 22. mar. 2017

  Det var nemt. Men jeg gik igang med det samme. Og jeg smed mine strips ud efter brug. Der måtte i gerne have skrevet at de kunne genanvendes i brochuren
 • Egen beautysalon

  Alberte on 22. mar. 2017

  Med Hevi body sugaring - har man sin egen beatysalon. Det er virkelig en effektiv måde til hårfjerning, dog synes jeg at beskrivelsen af hvordan man skulle påføre og opvarme produktet var forvirrende, men da man fandt ud af det og kom i gang var det super lækkert
 • Selvforkælese

  Regitze on 22. mar. 2017

  SPA-SØNDAG :)
 • Naturligt

  Rikke Mai Thiim on 22. mar. 2017

  Jeg ejer ikke en mikroovn, så opvarmningen af massen var lidt tricky, jeg endte med en gryde med varmt vand hvilket godt nok tog sin tid, men gav den ønskede effekt.
  Jeg har tidligere brugt voks til hårfjerning så jeg forventede en lignende effekt, men fandt ud af at både påføring, resultat og rengøring var meget meget lettere og bedre end voks: Jeg plejer at få rash efter brug af voks eller barberblad, men min hud havde ingen negativ reaktion på dette produkt så hvis jeg får en mikroovn kunne jeg meget vel finde på at genkøbe dette.
 • Love

  sandie on 22. mar. 2017

  Jeg er så vild med produktet!
 • Hmmm

  Bettina on 21. mar. 2017

  Jeg havde ikke held af det. Sikkert mig der ikke er kompetent nok ;)
 • Jaa

  Nicoline on 21. mar. 2017

  Den er super nem at anvende og er vild med at den er skånsom og økologisk!
 • Ikke noget for mig

  Sanne on 21. mar. 2017

  Voks er uden tvivl ikke noget for mig - jeg opgave ret hurtigt, da jeg ikke synes, at det var det værd. Helt sikker ikke et produkt, som jeg ville købe igen.
 • god

  Maria on 21. mar. 2017

  Den er god
 • Bye bye hair!

  camilla on 21. mar. 2017

  woAW jeg bruger voks normalt og det var en helt anden oplevelse, det var meget bedre med sugar voks og det føltes ikke lige så ubehageligt at rive af og så er jeg super stor fan af at man kan bruge stripsene flere gange! istedet for at smide dem ud hver gang! jeg elsker den voks altså! mere af den!
 • Hårfri stænger

  Freja on 21. mar. 2017

  Dette er sådan en lækker og nem hårfjerningsmetode - og benene er lækre og bløde længe efter.
 • Sugaring

  Refike on 21. mar. 2017

  Virker rigtig godt
 • super nem at bruge

  manar on 21. mar. 2017

  nem at bruge og effektiv
 • Nem at bruge

  Isabella on 21. mar. 2017

  Rigtig god voks, som er super nem at bruge. Giver et flot og langvarigt resultat
 • Body sugating

  Camilla Louise on 21. mar. 2017

  Et super lækkert produkt, men man skal prøve det et par gange for at få det optimale ud af produktet.
 • Voks

  Lone on 21. mar. 2017

  Alt i alt er dette et rigtig fin voks produkt. Det gør ikke ligeså ondt som almindelig voks, men stadig tør jeg ikke anvende den ved bikinilinjen.. Har haft bedst erfaring ved at anvende den på benene.
 • Av

  Jette Wirenfeldt Göttler on 21. mar. 2017

  Har aldrig brugt voks behandling før, siger bare av og hårede er væk
 • Heri Body Sugaring

  Katja on 21. mar. 2017

  Jeg synes det er rigtig fedt vi har fået sådan noget med i boksen. Er dog ikke så glad for voksbehandlinger. Da det gør ondt.
 • Super

  Hannah on 21. mar. 2017

  Nem at arbejde med, lækkert resultat.
 • Fantastisk produkt!

  Grazyna on 21. mar. 2017

  Super effektiv, nem at anvende, og så kan man oven i købet bare slikke den af, hvis man kommer til at få den på fingrene ;-) Dejlig karamelduft :-)
 • Kræver helt sikkert øvelse

  Lise-Lotte on 21. mar. 2017

  Det kræver meget øvelse at fjerne alle hår, det er heldigvis ikke særlig smertefuldt.
 • Nas

  sandra on 21. mar. 2017

  Har aldrig prøvet det før og gør det nok heller ikk igen det fjorde ondt
 • En god overraskelse

  Katalin on 21. mar. 2017

  En af de største overraskelser i the big five boksen er helt klart den her body sugaring fra Hevi.
  Det har hjulpet mig meget at se den lille film på facebook siden og se hvordan den anvendes.
  Det kræver dog lidt øvelse at bruge den men er glad for voksen.
  Så er den økologisk dejligt.
 • Bedømmelse

  Line on 21. mar. 2017

  Jeg syntes produktet er rigtig nemt, at anvende også er det fantastisk, at man kan genbruge stripsene! Det er så gennemtænkt! :D
 • HEVI BODY SUGARING

  Simone on 21. mar. 2017

  Den er udmærket.
 • sugaring

  Camilla on 21. mar. 2017

  Jeg har prøvet at kaste mig ud i det. Det er lidt svært og man skal øve sig i teknikken, men jeg tror det bliver ret godt når man kan finde ud af det rigtigt. Jeg er i hvert fald vild med konceptet.
 • Voks

  Anne on 21. mar. 2017

  Nem at påføre og fjerne
 • body sugaring

  Anne on 21. mar. 2017

  fint koncept, men lidt besværligt ift. min epilator
 • Sjovt produkt

  Anne on 21. mar. 2017

  Fungerer egentlig helt fint
 • God

  Anne Kragesand on 21. mar. 2017

  Spændende at prøve et nyt produkt, og rimelig nemt at anvende.
 • Mindre smerter

  Christina on 21. mar. 2017

  Gør ikke så ondt som voks - vil købe en stor
 • Godt alternativ

  Alberte on 20. mar. 2017

  Godt alternativ til andre hårfjerningsprodukter. Men jeg er nu mere til epilering.
 • Good, does what it should

  Olga on 20. mar. 2017

  Easy to use, does the work perfectly
 • lidt besværlig

  mona on 20. mar. 2017

  synes denne voks er lidt besværlig, ved dog ikke om det er min mikroovn der ikke varmer korrekt, og det derfor ikke fik den rette konsistens
 • Spændende

  Line Luplau on 20. mar. 2017

  Spændende produkt, som jeg ikke har prøvet før. Jeg glæder mig til at for alvor prøve det af
 • HEVI BODY

  Olivia on 20. mar. 2017

  Jeg var vildt bange til at starte med, men det gør slet ikke ligeså ondt som at få vokset ben hos en prof. Den gør ens ben lækre og klar til hele natten!
 • Kun naturlige ingredienser

  Heidi Merete on 20. mar. 2017

  Kræver altså lidt øvelse, men når det så er sagt så er det den rene vare til fjernelse af uønsket hårvækst.
 • Dejligt med noget nyt

  Sara on 20. mar. 2017

  Fedt at prøve et nyt produkt og ikke creme male jo eller lign
 • Nemt at anvende

  Karen-lise on 20. mar. 2017

  Havde aldrig prøvet ligende produkter, men det var nemt at anvende allerede fra første forsøg. Og så er det heller ikke et dyrt produkt at købe
 • Fantastisk hårfjerningsprodukt

  Christina on 20. mar. 2017

  Dejligt at der nu kan vokses ben hjemme med dette produkt. Nemt at bruge og så er det er jo lækkert at det gør mindre ondt end med voks
 • Effektiv

  Charlotte on 20. mar. 2017

  Effektiv, men puha jeg synes det gør ondt.
 • Voks

  Nadia on 20. mar. 2017

  God
 • Tja

  Liselotte on 20. mar. 2017

  Ikke noget jeg kommer til at bruge. Men fin at prøve
 • Jeg er fan!

  Lykke Sophie on 20. mar. 2017

  Jeg er blevet kæmpe fan af denne voks, det er dejlig nemt og giver et fint resultat. Det størkner lidt hurtigt så der skal man også selv lige være hurtig.
 • Body Sugaring

  Julie on 20. mar. 2017

  Let at anvende og smart at man kan genbruge papirerne :)
 • Sugaring

  Kiri on 20. mar. 2017

  Ideen er virkelig god og det gjorde ikke ondt ved brug. Tilgengæld var der kun til en enkelt omgang af begge ben i denne prøve - så den er ikke særlig drøj i brug!
 • HEVI BODY SUGARING

  Anna Steina on 20. mar. 2017

  Det er billigere at lave sugaring paste selv der hjemme og resultatet bliver lige så godt = dårligt. Hel bøtte var nok til vaxning på 1 og halv ben under knæ! Jeg ryster hovedet...!
 • lækkert produkt

  Christine on 20. mar. 2017

  jeg har tit selv vokset mine ben, så jeg er spændt på at prøve dette produkt. jeg ser ham til at prøve det en aften.
 • Ok

  Isabella on 20. mar. 2017

  Jeg er vild med ideen, men den virker desværre ikke ligeså godt som min Veet voks.
 • Body sugaring - det nye sort

  Helena on 20. mar. 2017

  Denne virker god og naturlig. Ikke overpris ifht andre vokse.
 • Glæder mig til at prøve den :)

  Jannie on 20. mar. 2017

  Har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve den, men jeg glæder mig til det :)
 • Effektiv hårfjerning

  Emilie on 20. mar. 2017

  Body Sugaring fra Hevi er et produkt som jeg, efter lidt øvelse, er blevet super glad for. De første par gange erfarede jeg, at det kan være svært at få et ordentligt resultat, men med øvelse bliver det bedre og bedre. Det kan klart anbefales at bruge en form for pudder inden, som de selv viser, da dette klart giver et bedre resultat. Holder hårene væk i et godt stykker tid, super lækkert produkt!
 • Ikke prisen værd

  Camilla on 20. mar. 2017

  Jeg har før vokset ben med hjemmekogt sukker og denne lille mængde er slet ikke de 69 kr værd, hvis man spørger mig. desuden er det rigtig svært at få mængden til at række så langt.
 • Hevi Sugaring

  Maria on 20. mar. 2017

  Ikke ovenud imponeret - desværre. Det kan selvfølgelig have været mig der har gjort det forkert, ingen tvivl om det. Men selvom jeg varmede det længe i mikroovnen - også længere end beskrevet - så nåede produktet ligesom at blive 'hårdt' igen inden jeg nåede ud på badeværelset. Så i og med jeg skulle skynde mig ualmindeligt meget blev resultatet også pivringe. Desværre.
 • Hevi body

  Charlotte on 20. mar. 2017

  Sjovt produkt at prøve når man ikke vokser normalt
 • Godt produkt

  Christina on 20. mar. 2017

  Av av...men virker. Har købt en mere. Designet er dejligt diskret.

  Elsker alt fra denne måneds box. Well done
 • Not a big fan

  Sandra on 20. mar. 2017

  Er ikke den store fan af dette produkt, men kun alene fordi jeg ikke er sådan tosset med at få vokset mine ben. Derudover syntes jeg nu at det er et mere behagelig koncept
 • Hevi hårfjerner

  Ebba K. on 20. mar. 2017

  Rigtig god, når man har øvet sig og lært det. Skånsom i ansigtet. Skal nok blive glad for den.
 • Meget bedre end voks

  Annemette on 20. mar. 2017

  Har aldrig haft held til at bruge voks, strips eller noget i den dur. Synes det er for svært og gør for ondt. Men denne er slet ikke så smertefuld som voks.
  Det kræver noget øvelse, inden jeg synes jeg har styr nok på det til at kunne flaske mine bare ben, men det virker forholdsvis ukompliceret og kan se på de medfølgende strips, at det helt sikkert virker :-)
 • Kræver øvelse

  svenja on 20. mar. 2017

  Super lækkert produkt, men det kræver tilvænning at arbejde med det. Men giver gode resultater
 • Hvorfor har jeg ikke prøvet den før?

  Karen Ósk on 20. mar. 2017

  Sugaring er det bedste hårfjerningsprodukt jeg har prøvet. Det går ikke ondt og er nemt at bruge. Vil sikkert anbefale det til alla mine veninder!
 • Revolutionerende og nytænkende

  Signe Kjær on 20. mar. 2017

  ***
 • Overraskende mig

  karina on 20. mar. 2017

  Jeg er normal bange for at bruge sådan noget men prøvet det alligevel og det var overraskende nem at bruge.
 • naturlige ingedienser

  Julie Lin on 20. mar. 2017

  Ringtig lækkert, at det er helt naturlige ingredienser, der er i - jeg er dog ikke selv så vild med at bruge voks
 • Positivt møde

  Jane on 20. mar. 2017

  Sjovt produkt at få med - har aldrig prøvet det før og var positivt overrasket over anvendelighed og effekt. Dog også overrasket over, hvor meget af voksen der gik til to underben (næsten det hele?)
 • Okay

  Alberte on 19. mar. 2017

  Den fjernede desværre ikke alle mine hår
 • Okay

  Jeanette on 19. mar. 2017

  Man skal liige finde ud af hvordan man gør, men det virker okay. Måske bliver det bedre med mere rutine.
 • Så lækkert

  Mette Hjorth on 19. mar. 2017

  Lækkert produkt. Lidt svært at bruge. Jeg kæmper lidt med at få det ud i tyndt nok lag.
 • Selvforkælelse i stor stil

  Monika on 19. mar. 2017

  Lækkert produkt! Kæmpe plus at det er økologisk sukker.
 • Herligt

  Linda on 19. mar. 2017

  Herligt produkt. Jeg er glad for det
 • Fed nyhed

  Thea on 19. mar. 2017

  Simpelhent så lækkert, at få lov til, at prøve - samtidig er det et helt nyt produkt i Goodiebox. Fedt med fornyelse!
 • Det bliver nok en bytter

  Helle Dannemand on 19. mar. 2017

  Jeg har hørt om sugaring, men jeg er ret sikker på, at jeg ikke kaster mig ud i det lige foreløbigt. Jeg har det fint med min skraber, som virker noget mindre besværlig og lettere at går til.
 • Simpel og god

  Naja on 19. mar. 2017

  Elsker simpelthen denne voks fra Hevi Sugaring. Den er utrolig blid imodsætning til andre "almindelige" vokse da den kun består af vand og sukker, dermed kan den også varmes op igen og igen (fedt!). Super let at fjerne fra spatlen, papiret og huden, så intet svinderi efterlades efter brug.
  Personligt vil jeg ikke have tålmodigheden til at bruge den på mine ben, men den er nu blevet et must-have for mig til bikinilinjen og ansigtet!
 • Voks

  Michelle on 19. mar. 2017

  Den er utroligt nem at anvende. Jeg prøvede den på det famøse mustache man kan få og jeg er tilfreds.
 • Fedt produkt

  Samantha on 19. mar. 2017

  Vild med effekten da den tager ordentligt fat, og den er nem at skylle væk. Bedste gør-det-selv voksning produkt
 • Hevi

  Marie on 19. mar. 2017

  Super god ide dog er den lidt besværlig at bruge når man ikke har mikroovn
 • Hmm....

  Louise on 19. mar. 2017

  Jeg har ingen erfaring med et sådan produkt, og jeg synes ikke der har været meget vejledning.....
  Så jeg har prøvet på egen hånd og jeg er ikke imponeret.
 • Super hjemme produkt!

  Frederikke on 19. mar. 2017

  Nemt at anvende og fungere super fint, dejligt at det er vandopløseligt og så naturligt! også hæfter det ikke til huden:-D
 • Ubehagelig

  Nathalie on 18. mar. 2017

  Svær at smøre ud, nemmere at barbere ben.
 • Fantastisk

  Sam on 18. mar. 2017

  Elsker dette produkt og at både spatel og strips kan vaskes og genbruges. Fantastisk at være hårfri lidt længere og sugaring er klart bedre end almindelig voks <3
 • Overraskende godt produkt!

  Christine Anja on 18. mar. 2017

  Fik lidt rødme efter brug, men efter 1 time ca, var det fuldkommen væk.
  Blev overrasket over, hvor effektivt det egentlig var, og synes det gjorde mindre ondt, end når man bliver vokset hos en kosmetolog med deres præparater.
 • Nervepirrende

  Victoria on 18. mar. 2017

  Jeg må konkludere at jeg hellere vil lade de professionelle om det, da jeg synes det er såååå nervepirrende. Prisen og kvaliteten er udemærket, men generelt er jeg bare... ikke særlig glad for at gøre det på mig selv. Jeg er bange for at gøre skade på mig selv.
 • Alt for besværligt

  Nicoline on 18. mar. 2017

  Jeg syntes, at det her body sugaring var alt for besværligt, og min tålmodighed løb hurtigt op. Det var meget svært at holde temperaturen på voksen, så konsistensen var ikke til at arbejde med. Sukkertråde var alle vegne, og alt blev fedtet ind (inklusive mine ben så det var umuligt at mærke, om jeg havde fået fjernet hårene). Dåsen med voks var også så lav, og den medfølgende påføringspind så kort, at voksen kun kunne blive fordelt på et meget lille område. Det tog virkelig lang tid at få vokset bare lidt ben, og jeg løb tør for produkt, før jeg var færdig (min tålmodighed ville heller ikke have holdt længere). Jeg skulle i bad igen, fordi mine ben var så klistrede.
 • Body sugaring

  P on 18. mar. 2017

  Virkelig godt produkt! Den lugter ikke som andre voks og så er den nem at arbejde med.
 • Voks

  Louise on 18. mar. 2017

  Tænker at det er er fint produkt, men jeg er simpelhen for omskindet. Kan dog gode konceptet med, at det er sukker og vand.
 • Spændende ting

  Maria on 18. mar. 2017

  Jeg har aldrig prøvet sugaring før, så derfor blev jeg rigtig spændt da jeg så dette produkt i boksen.
 • Smart!

  Emilie on 18. mar. 2017

  Kan godt lide idéen om at det kan genbruges, og man blot varmer den op i mikroovnen igen og igen. Er dog selv mest fan af skraber, men synes det er et fint produkt der fungere, man skal dog være lidt grundig når det anvendes for at teste temperatur mm. :-)
 • JEG ER GLAD!

  Kimmie Karina on 18. mar. 2017

  Det bedste produkt der nogensinde har været i Goodiebox! jeg elsker dette produkt, og også prisen ;)
 • Fint alternativ

  Mette on 18. mar. 2017

  Fint alternativ til normal boksning, som jeg ikke er stor fan af. Denne fungere dog helt fint
 • Udemærket

  Kicki Dahl on 18. mar. 2017

  Først var jeg skræmt da jeg 1 gang har brugt rigtig voks og gør det aldrig mere! Det gjorde ikke specielt ondt og var nemt at anvende. Dog er der ikke så meget i 1 bøtte
 • Slet ikke mig

  Britt on 18. mar. 2017

  Jeg er slet ikke fan af at gøre sådan noget selv, da jeg har dårlige erfaringer med det. Derfor har jeg ikke turde give mig i kast med dette produkt.
  Jeg har i stedet foræret det til en veninde, som ofte gør det.
 • Lækker voks

  Christina on 18. mar. 2017

  Bruger normalt et andet mærke, men skønt at blive præsenteret for et nyt.
 • Sugar waxing

  Didde on 18. mar. 2017

  Jeg er helt vild med at dette produkt kun har to ingredienser og alligevel kan være så effektivt! Det kræver selvfølgelig lidt ekstra tid end med en almindelig skraber, men jeg synes resultatet er det værd. Dog skal jeg stadig lige øve mig lidt, så med tiden kommer det nok til at gå en del hurtigere :-)
 • Sugaring

  Zenia on 18. mar. 2017

  Jeg er ikke den største fan af alt det der voks halløj. Men den her er faktisk rigtig god.
 • Jubii smertefrit

  Anne Mette on 18. mar. 2017

  Smertefri hårfjerning
 • Godt koncept og bedre end traditionel voks - men lidt dyr

  Johanne on 18. mar. 2017

  Sugar wax er godt ift. alm. voks som jeg tidligere har brugt rigtig meget, og det er et velfungerende produkt - men jeg synes det er meget dyrt ift. at det basalt set er en blanding af sukker og vand.
 • Øvelse gør mester

  Maja on 18. mar. 2017

  Forsøgte mig ad, men endte med at barbere mine ben i stedet for, da jeg synes det var lidt besværligt. Men jeg tror at hvis man øver sig længe nok er det et rigtig godt produkt, men umiddelbart vil jeg nok ikke bruge det igen.
 • Dejligt alternativ til skraberen

  Signe on 18. mar. 2017

  Jeg havde en fin oplevelse med produktet, men da jeg ikke ejer en mikroovn, synes jeg det bliver besværligt at opvarme
 • Ikke lige mig

  Inger on 18. mar. 2017

  Jeg foretrækker barbering, da jeg får for mange indgroede hår ved andre metoder hvor hårene rives ud. Så det er ikke lige noget for mig.
 • Godt første indtryk

  Maja on 17. mar. 2017

  For en der ikke er vant til at brug voks har det været været et godt første indtryk.
 • Godt

  Charlotte Daa on 17. mar. 2017

  Jeg havde desværre lidt udfordinger med mit produkt i starten, men dette blev hurtigst løst efter at jeg kontaktede jeres gode kundeservice.
  Jeg er positiv over produktet. Jeg har tidligere været meget afskrækket fra at anvende voks, men så gav jeg det et forsøg, og det var en succes. Helt sikkert et produkt jeg ville overveje at købe igen - især pga den overskuelige pris.
 • Meget anderledes

  Kathleen on 17. mar. 2017

  En meget anderledes oplevelse. Jeg har aldrig prøvet sugaring men har hørt lidt om det. Jeg syntes at det godt kan være lidt omstændigt, at bruge. Men jeg kan rigtig godt lide, at man med tiden vil få færre hår.
 • Sjovt at prøve

  Karina on 17. mar. 2017

  Sjovt produkt, der var sjovt at prøve!
 • Mindre smertefuld end almindelig voks

  Ibtisam on 17. mar. 2017

  Nem at bruge og er mere blid end voks!
 • Voks

  Marie on 17. mar. 2017

  Jeg er ikke vant til at bruge voks. Og denne overbeviste mig ikke om at det er vejen frem.
  Det var for besværligt og ineffektivt.
  Jeg holder mig til min epilator i fremtiden.
 • Så god

  Rilinda on 17. mar. 2017

  Lige hvad jeg havde brug for
 • ****

  maiken on 17. mar. 2017

  Det var det første i månedens box jeg kastede mig ud i. Utrolig dejlig nemt at sætte bøtten i mikroen og det er klar til brug. Positiv oplevelse og ingen smerte overhovedet. Jeg vil dog sige at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse hvis man bruger det til benene. Men holder man sig til bryn, overlæbe og den slags, så kan det helt sikkert fint betale sig :)
 • Nem at bruge

  Thinne on 17. mar. 2017

  Godt produkt - husk at være OBS på temperaturen
 • God

  Mina on 17. mar. 2017

  Lækker og nem at bruge
 • Øvelse gør nok mester.

  Christina on 17. mar. 2017

  Tror der skal lidt øvelse til, i hvert fald for mit vedkommende. :o) Men har heller ikke erfaring med voks i det hele taget. :o)
 • Kræver øvelse

  Nathalie on 17. mar. 2017

  Kræver lidt øvelse, for at man kan få den rette teknik.
  Uden tvivl smartest, at varme den op i mikrobølgeovn.
  Fungerer ganske fint, men ville være smartere, hvis man også have olien, der hørte til.
 • Ikke helt imponeret

  Gitte on 17. mar. 2017

  Har prøvet flere gange, men kan ikke rigtig få det til at lykkes!
 • hevi body sugaring

  Sussi on 17. mar. 2017

  det virker ikke rigtige ved mig super ævligt det ser så nemt ud men har ikke rigtig fundet tekniken at den fjernen mine hår. øv øv
 • God oplevelse

  Simone on 17. mar. 2017

  Interresant produkt man skal lærer at arbejde med, men nå det er sagt, er det en fin let anvendelig body sugaring
 • Sugar baby

  Mette on 17. mar. 2017

  Herligt med noget andet i pakken.
  Er der noget bedre end at føle sig helt hårfri - de rigtige steder ;)
 • Ikke mig

  Emilie on 17. mar. 2017

  Det er slet ikke noget for mig
 • Jaaaa!

  Nanna on 17. mar. 2017

  Billigt, nemt at bruge, gode ingredienser - jeg er fan!
 • Elsker konceptet

  Terrie on 17. mar. 2017

  Er vild med dette, da jeg endnu ikke har turde kaste mig ud i denne form for hår fjerning.
  Og manden har lovet at være forsøgskanin
 • Noget nyt!

  Michelle on 16. mar. 2017

  Jeg har ikke før prøvet body sugaring - men dette er noget helt nyt i forhold til normal voks. Jeg føler at min hud er bedre efterladt end når jeg bruger voks idet jeg føler en blødere hud.
 • Hmm

  Helle on 16. mar. 2017

  Jeg har tidligere brugt sugaring fra bodyshop, men det blev så omstændigt.
  Jeg ved ikke om jeg nogensinde får brugt denne.
 • Elsker den

  Anna-Sarah on 16. mar. 2017

  Er nem at bruge og gør kun lidt ondt. Har allerede købt en større bøtte
 • Sugaring

  Eva on 16. mar. 2017

  Jeg kendte godt produktet i forvejen og har de sidste år kun brugt sugaring, et genialt produkt. I forhold til man selv kan lave det meget nemt selv der hjemme, så er dette mærke et meget dyrt produkt. Samme produkt kan købes i diverse grønthandlere til 19 kr.
 • virker fint

  Julie on 16. mar. 2017

  voksen var nem at bruge
 • Øver endnu

  Sabrina on 16. mar. 2017

  Jeg har kun prøvet produktet to gange, og det har desværre ikke fungeret for mig. Det har næsten ikke fjernet nogle hår. Jeg vil dog rigtig gerne prøve igen, da jeg pga. Overfølsomhed gerne skulle undgå skraber. Hvis produktet kan det den lover, ville det være fantastisk.h
 • Av

  Hannah on 16. mar. 2017

  Jeg kunne ikke lide produktet på mig selv, det gjorde lidt av på mine ben. Men jeg har givet produktet til min veninde, som ellers plejer at bruge voks, hun er fuldstændig forelsket i det. Det er nemt at bruge og det lugter overhovedet ikke.
 • Effektiv

  Dorthe on 16. mar. 2017

  Effektiv og ok nem at bruge
 • Spiselig hårhjernening.

  Anna on 16. mar. 2017

  Det var besværligt at opvarme voksen, da vandbadet tog laaang tid før jeg opnånede den rigtige tempratur.. Noget andet er, at man sagtens kan lave produktet i sit eget hjem, for under 10kr.. Det virker, men for pengene, ville jeg langt hellere klare den selv.
 • Naturlig voks

  Henriette on 16. mar. 2017

  Jeg synes det er rigtig fedt, at det er en naturlig voks i sender ud. Det fungere som det skal, selvom det gør vold ondt - Haha.
 • Overraskende

  Amalie on 16. mar. 2017

  Det kan godt være det sviner lidt at bruge selv, men jeg er sikker på det bare kræver lidt øvelse. Jeg er positivt overrasket over resultatet
 • heri body

  Bente on 16. mar. 2017

  Ok
 • Både og

  Margret on 16. mar. 2017

  Helt klart at foretrække overfor normal voks, men det er svært at opnå den rette temperatur når man putter den i mikroovn. Den er brandvarm til at starte med og køler så af alt for hurtigt. Men klart et lækkert produkt
 • Lækker lille prøve

  ID28741062 Henriette on 16. mar. 2017

  Jeg plejer at epilere mine ben, og der er bikinilinjen et problem - men her er denne fantastisk! God idé med sådan en prøve mht. hårfjerning.
 • Voks

  Mia Kristine on 16. mar. 2017

  Fik sukker voks med strimler som kan genbruges - det er smart.
 • Udmærket produkt

  Sanjeeviny on 16. mar. 2017

  Synes den virker, men den er lidt svær at anvende. Men ellers er den go nok, forærede den ekstra jeg fik fra jer pga manglende spatel til min vendinde, som nu også er blevet vild med den. Og så koster den jo ingen ting
 • Spaoplevelse

  Julie on 16. mar. 2017

  Synes den er SÅ lækker! det er nærmest smertefrit at anvende produktet og super nemt. Første gang bøvlede jeg lidt med det fordi det var anderledes og jeg ikke havde prøvet det før. Men det er jo mega nemt og resultatet varer længe! Så lækkert!
 • Ikke prøvet det ebdbu

  Caroline on 16. mar. 2017

  Jeg har ikke en mikro ovn haha
 • Spændende

  Melissa on 16. mar. 2017

  Var meget spændt inden jeg prøvede. Der skal lige lidt øvelse til, men det fungere faktisk okay !
 • Behagelig

  Maja on 16. mar. 2017

  behagelig at påføre, kræver lidt ekstra i forhold til strips, hvis man er vant til dem :-)
 • Lækkert produkt

  Pernille on 16. mar. 2017

  Kræver lidt øvelse, hvis man ikke er vant til at vokse selv. Men jeg klør på for produktet er super-lækkert.
 • Intet mindre end fantastisk

  Laura on 16. mar. 2017

  Har absolut aldrig være fan af voks og lignende, men er allerede dybt afhængig af hevi. Let at anvende, perfekt resultat, gode råvarer og god pris. Hvad kunne man ellers ønske?
 • interesting

  Juste on 16. mar. 2017

  interesting experience, have to play with it for a little bit. But in the end it seems to work! :)
 • Utrolig nemt

  Ida on 16. mar. 2017

  Det her fungerer bare rigtig fint. Det var så nemt at tage i brug første gang, uden det store besvær. Man kan sikkert blive lidt bedre til at fordele massen, men det virkede selvom jeg måske ikke gjorde det perfekt første gang. Og jeg synes rent faktisk at det gjorde mindre ondt end epilator og normal voks. Jeg er fan. Og bestemt også et plus at den er allergivenlig! Jeg havde ikke troet at jeg ville kunne holde ud at vokse mig selv. Men med det her produkt er den vej jeg går fremover.
 • Lækker og nem at arbejde med

  Michelle on 16. mar. 2017

  Lækker voks, som er rigtig nem at arbejde med.
 • øvelse gør mester

  Nickie on 16. mar. 2017

  skal helt klart øve mig på at bruge denne da jeg ikke har prøvet sugaring før. men er sikker på at det er effektivt når jeg en dag gør det rigtigt.
 • HEVI BODY SUGARING

  Celina on 16. mar. 2017

  Lækkert produkt som er super nemt at bruge. Huden bliver efterladt super blød
 • Body sugaring voks

  Kamilla on 16. mar. 2017

  God voks som giver blødhed efter man har vokset ben.
 • Næsten smertefrit

  Charlotte on 16. mar. 2017

  Det her er et virkelig lækkert produkt, så meget nemmere end almindelig voks. Og fantastisk at stripsene bare skal rengøres med vand og er klar til brug igen. Lækker konsistens, nem at påføre og næsten smertefrit at bruge. Jeg synes dog at låget var en smule svært at skrue af. Og desuden skal man være påpasselig med at røre rundt i den varme masse. Det gør ondt, hvis det ikke har den rette temperatur. Kunne godt tænke mig at æsken havde været lidt højere, så indholdet nemmere blev hvor det skulle. Alt i alt super produkt, hvis man en dag alligevel ikke har andet for. Det tager sin tid.
 • Effektiv

  Frida on 16. mar. 2017

  Effektiv men går stadig ondt!
 • Effektiv hårfjerning

  Sofie on 16. mar. 2017

  Let at anvende, hurtigt og effektiv hårfjerning. Efterlader ingen røde prikker, kun en dejlig blød hud.
 • Min nye bedste ven

  Louise on 16. mar. 2017

  Aldrig har det været så rart at fjerne hår på benene :-) Jo jo det gør lidt ondt, men bortset fra det er det en lækker måde. Jeg er fan!
 • Lidt skuffet

  Camilla on 16. mar. 2017

  Jeg har aldrig benyttet voks til hårfjerning, men det var sjovt at prøve det, og da det var med i denne goodieboks var det en god mulighed for endeligt at få det prøvet og testet af! Dog blev jeg en smule skuffet over dette produkt, jeg har nu prøvet det et par gange, men syntes ikke jeg får den fulde effekt, og ender egentlig hele tiden med at gå tilbage til min skaber, for at få det sidste finish.
 • Glæder mig til at prøve

  Mette on 16. mar. 2017

  Kan godt lide konceptet, men har deværre ikke prøvet den endnu - jeg er ikke så behåret, så jeg vil forsøge mig på øjenbrynene og under armene
  Men jeg kan li duften og at den så er lavet på naturlige ingredienser
 • Lidt svært at bruge

  Sofie on 16. mar. 2017

  Men øvelse gør vel mester :)
 • Body sugaring

  Sarah on 16. mar. 2017

  Fint og nemt anvendeligt produkt. Det bliver klart et produkt jeg fortsat vil købe og bruge.
 • Perfekt til folk med allergier!!

  Rikke on 16. mar. 2017

  dejligt produkt, dog meget svært at anvende. nu døjer jeg meget med allergier især på mine ben, så jeg var nervøs over at prøve det, med blev positivt overrasket!
  det er svært og andvende og der er ikke så meget i bøtten, men jeg skal helt sikkert prøve det igen.
 • Skånsomt hårfjerning

  Rukhsana on 15. mar. 2017

  Men hvis man ikke har prøvet det før, skal man måske holde sig væk. Måske. Eller først teste det, da det kræver teknik.
 • Naturlig voks

  Anja on 15. mar. 2017

  Når man først har fået taget på det, er det et lækkert alternativ til andre produkter på markedet. År man kan genanvende spartel og strips, gør det bare endnu mere attraktivt. Og rester på huden vaskes af med varmt vand i modsætning til almindelig voks.
 • Fantastisk

  Cindy on 15. mar. 2017

  Ét af de bedste produkter, jeg har modtaget gennem mit forløb hos GB.
 • Ikke helt overbevist endnu

  Lena on 15. mar. 2017

  Jeg prøvede den i ansigtet, og oplevede samme problemer som med voksstrips fra Veet, nemlig at hårene knækker og jeg får irriterede/tilstoppede porer. Jeg er dog stadig åben for at prøve den andre steder, da jeg godt kan lide konceptet med at det er astma- og allergimærket.
  Skruelåg og klistret masse er virkelig en dårlig kombination.
 • body sugaring

  Jelena on 15. mar. 2017

  Great thing to experiment and see if it is something for you. easy to wash down in case of failure.
 • Nej

  Sille-Sofie on 15. mar. 2017

  Kan ikke lidd
 • Nem at anvende

  Merve on 15. mar. 2017

  God resultat
 • OK

  Aleksandra on 15. mar. 2017

  Fine :)
 • Sugaring

  Anne on 15. mar. 2017

  Fedt at prøve og virker rigtig godt
 • Nemmere end voks

  Ines on 15. mar. 2017

  Nemmere at bruge end voks, og mere skånsomt. jeg er vild med det
 • bedømmelse

  Ali on 15. mar. 2017

  super lækker og nem at anvende - noget jeg helt klart vil købe igen :D
 • Ok

  Line on 15. mar. 2017

  Nu har jeg aldrig prøvet at vokse før, det var noget af en udfordring. Jeg har ikke rigtig noget at samlinge med, men den var forholdsvis nem at arbejde med og resultantet blev ok.
 • Have ikke den ønskede effekt

  Lejla on 15. mar. 2017

  Jeg gjorde alt hvad man skulle, men kunne ikke få produktet til at virke optimalt
 • Søger professionel hjælp

  Pernille on 15. mar. 2017

  Med meget møje og besvær, lykkedes det mig at få taget næsten alle hår på begge ben. Men det er simpelthen for besværlig en proces til at jeg gider det i igen. Næste gang vil jeg gå til de professionelle og få dem til det. Men jeg vil dog sige, at effekten har holdt længe, og jeg har været meget tilfreds med mine ben lige siden.
 • Nemt

  Dorte on 14. mar. 2017

  Nem at bruge.
 • God

  Steffanie on 14. mar. 2017

  God og er glad for den er lavet på naturlige midler
 • Nem at anvende!

  Camilla on 14. mar. 2017

  Super nemt og skønsomt mod huden. Har kun prøvet på mine ben. Havde givet den lidt for meget varme, men den blev hurtigt lidt køligere. Nemt og hurtig måde at blive hårfri på!
 • Nem at bruge

  Sara on 14. mar. 2017

  Rigtig nem at bruge! Synes dog emballagen er lidt upraktisk.
 • let at bruge!

  Line on 14. mar. 2017

  denne voks er super let at anvende og dejligt at vide at produktet er lavet af naturlige produkter. og så fedt at man kan genbruge de papir der er med :D !
 • Sukkervoks, ikke godt

  Janne on 14. mar. 2017

  Har vokset i flere år, desværre skuffede sukkervoksen fælt. Det virker, men er langt fra effektivt
 • skøn voks

  Michelle on 14. mar. 2017

  God kvalitet til fornuftige penge og rart med et allergivenligt produkt
 • SÅ GOD

  Ida Rønlund on 14. mar. 2017

  Jeg er så vild med den her voks, jeg har førhen brugt de meget smertefulde voks strips, men det skal være slut! Det er nemt og overraskende nok, også billigt!
 • Ny erfaring

  Vivian on 14. mar. 2017

  Har aldrig prøvet sugaring før, så har forsigtigt kastet mig ud i det og prøvet på et par områder. Det virker - man skal nok lige have helt styr på teknikken.
 • <3

  Annette Isabella on 14. mar. 2017

  Aldrig prøvet det før, men super god oplevelse med denne.
 • Effektiv

  Malou on 14. mar. 2017

  Den fjerner hår meget effektivt.
 • Meget spændende produkt.

  Stephanie on 14. mar. 2017

  Prøvede det kort, og det kræver lidt teknik. Men sjovt at eksperimentere med.
 • Sugaring er SÅ fantastisk

  Dinna on 14. mar. 2017

  JAAAA - SUPER LÆKKER
 • Kræver lidt øvelse

  Mie on 14. mar. 2017

  Lækker duft, lækker konsistens. Lidt svær at håndtere uden at have sukkerstrenge over det hele, men med lidt øvelse lykkes det. Ikke god til grove hår, men de fine hår klarer den fint
 • skønt

  Anne on 13. mar. 2017

  dejlig med et naturligt hårfjerningsprodukt til sart hud - køber det helt sikkert igen!
 • God proukt

  Mary on 13. mar. 2017

  Fint, men lidt svært at bruge
 • Sweet

  Pia on 13. mar. 2017

  Skulle lige lære det , men super lækker
 • Voks

  Camilla on 13. mar. 2017

  Hold nu op den er svær, men giver den en chance
 • Slet ikke mig!

  Jeanette on 13. mar. 2017

  Alt for besværligt
 • Fantastisk produkt

  Maili on 13. mar. 2017

  Kan kun anbefales. Efterlader huden blød og dejlig
 • Lidt besværligt

  Desiree on 13. mar. 2017

  Sikkert et rigtig godt produkt til dem med god tid
 • God til prisen

  Malene on 13. mar. 2017

  God, men tidskrævende; den tager ikke alle hårene ad én omgang, men jeg er vild med at det er så naturligt og at stripsene er genbrugelige.
 • Så lækker!

  ID40828590 on 13. mar. 2017

  Første gang jeg har forsøgt mig med voks, men det fungerer bare og gør ikke ondt :-) Jeg skal helt klart have erhvervet mig den igen når jeg har brugt min op
 • ...

  Ida Rise on 13. mar. 2017

  Den var meget skånsom og jeg kunne slet ikke mærke noget. Men den tog næsten ingen hår med sig, så ikke særlig effektiv.
 • Hevi

  Christine on 13. mar. 2017

  Fantastik godt produkt.
 • Overraskende

  Marianne on 13. mar. 2017

  Jeg har aldrig prøvet voks, så var lidt spændt på denne.
  Det virker jo! Jeg køber helt klart sådan en igen!
 • Bikse produkt

  Sofie on 13. mar. 2017

  Jeg havde en kamp med at få det her produkt til at virke, men efter en kamp og mange videoer så virker det bare. Jeg vil helt klart købe flere. En anbefaling til andre, er at lade hårene vokse en god længde inden i forsøger med det.
 • Det er rigtig godt!

  Karin on 13. mar. 2017

  Det er selvfølgelig ikke hurtigt som en shaver, men det er ok hurtigt når man først får taget. Personligt vil jeg hellere bruge en shaver, men kan man ikke tåle den lidt hårdhændede behandling er dette et super godt alternativ.
 • super fint

  Freja on 13. mar. 2017

  Synes den er lidt svær at bruge først men når man lære det er den ret god
 • Effektivt, men langsommeligt

  Anna Regine on 13. mar. 2017

  Jeg var lidt kritisk over for dette produkt, da jeg altid har barberet mig og aldrig (fået) vokset noget som helst. Men jeg kunne godt lide, at det egentlig bare var sukkermasse, som man skulle varme op, og da mine vinterben efterhånden havde hår i en længde, der ville egne sig godt til en omgang sugaring, kastede jeg mig ud i det. Og det var både effektivt og til at finde ud af! Til gengæld tog den en helvedes tid, primært fordi voksen konstant skulle varmes op igen; jeg har ikke microovn, så brugte vandbad, og eftersom jeg ikke havde lyst til at stå og vokse i køkkenet, skulle der adskillige genopvarminger til, før mine to lægge var fri for hår (bøtten rakte akkurat). Resultatet var fint, men det tog simpelthen for lang tid til at kunne konkurrere med barbering. Måske jeg vil prøve igen engang, til en stor anledning eller noget - for man får virkeligt glatte ben! Og det er sikkert godt til hårfjerning i ansigtet.
 • Månedens overraskelse

  Mai on 13. mar. 2017

  Jeg havde egentlig ikke de store forventninger til dette produkt. Men efter at have set jeres video tutorial fungerer det da meget godt.
 • Nyt for mig

  Julie on 13. mar. 2017

  Det skal nok blive godt.. engang
 • Bedre end forventet

  Sara on 13. mar. 2017

  Synes det er fhv. nemt at anvende, og er mindre smertefuldt end hvad jeg har prøvet tidligere. Så er det rigtig smart, at man kan genbruge stribsene.

  Dog er voksen svær at kontrollere ift. temperatur. Hvis den virker god i konsistensen, så brænder den næsten på huden, mens hvis den er bare en smule koldere, så krystalisere det og er uhåndterbart.
 • Nem at anvende

  Mie on 13. mar. 2017

  Den er super nem og anvende og har den ønskede effekt.
 • Længe vnetet

  Lone on 13. mar. 2017

  Har længe villet prøve sugaring som alternativ til voks, så blev super glad da jeg åbnede boksen! Også virkelig lækkert at man kan genbruge strips :-)
 • ikke fan

  Sabrina on 13. mar. 2017

  synes ikke produktet lever op til min forventninger. Jeg er mørk i huden og har mørke hår, så synes ikke det virker optilmalt.
 • Voks

  Jill on 13. mar. 2017

  Den funger meget godt og nem at anvende.
 • Sådan lidt bob bob

  Kate on 13. mar. 2017

  Ved ikke helt om jeg er pjattet med produktet eller ej. Det er lidt besværligt at arbejde med, og man bliver mega klistret. Dog forsvinder de hår man nu bearbejder, så det er jo skønt. Tror ikke min skraber bliver byttet ud med dette, desværre.
 • Sjovt og prøve

  Trine on 13. mar. 2017

  Jeg har aldrig prøvet hjemmevoksning før. så det var sjovt og prøve. det var dejlig nemt og fungere fint.

  man skal dog være lidt "øvet" i at bruge det synes jeg
 • Spændende

  Vibeke on 13. mar. 2017

  Spændende produkt, og med lidt øvelse tror jeg helt sikkert det bliver nyttigt for mig.
 • Dejligt med et "rent" produkt

  Ellen Kathrine on 13. mar. 2017

  Dejligt at det er et naturligt voksprodukt. Lidt svært, man skal lige i gang
 • uh

  Kira on 13. mar. 2017

  Den skal man vist lige lære og kende :D
 • Hmm...

  Joan on 13. mar. 2017

  Jeg prøver altid alle mine produkter, men denne var jeg lidt nervøs for. Og jeg må indrømme, at jeg vist ikke er den store fan af, at fjerne uønskede hår på denne måde.
 • virkelig godt produkt

  Amalie on 13. mar. 2017

  Jeg har aldrig kunne få hjemme hårfjerning med voks ol. til at fungere. Men det her var effektivt og stort set smertefrit. Dog ret besværligt at opvarme, når man ikke har en mikroovn.
 • voks til benene

  Rie on 13. mar. 2017

  Er ikke fan af smerten, men virker som den skal
 • Body sugaring

  Rikke on 13. mar. 2017

  Så fedt, at vi fik lov til at prøve noget nyt! Super god til at holde wellness med nogle af ens veninder :D Virkelig sjovt at prøve noget andet end ens skraber, og det virker bedre, selvom det tager lidt længere tid.
 • Udmærket

  Signe Ross on 12. mar. 2017

  Det kræver lidt øvelse at anvende det, men det fungerer godt, når man har lært det
 • Nem og effektiv

  Christina on 12. mar. 2017

  Meget nemmere at bruge end frygtet. Super godt resultat. Kun en svag rødmen på huden der forsvandt hurtigt.
 • Sugar voks

  Julie Folkmann on 12. mar. 2017

  Jeg er ikke glad for denne. Jeg synes ikke den fjerner alle hårene, og jeg synes man skal gøre det mange gange samme sted for at alle er væk. Men en rigtig god idé, at den er økologisk.
 • Effektiv

  Malina on 12. mar. 2017

  Effektiv hårfjerning og holdbar
 • Glatte ben

  Rikke Dalholm on 12. mar. 2017

  Da jeg fattede at voksen ikke skulle være for varm, var det super nemt at vokse benene. Det skal helt klart bruges frem over!
 • .

  Catrine on 12. mar. 2017

  .
 • Øv!

  Ditte on 12. mar. 2017

  Normalt koger jeg selv min sugarring til mine ben og det er sååååå dejligt! Men det her er nok det dårligste produkt... Der var ikke nok i bøtten til begge ben og det er 2 uger siden jeg har brugt det og mine ben klør og brænder!!! Øv øv!!!
 • Genbrug er altid godt.

  Anne Grethe on 12. mar. 2017

  Super produkt ! Det at man kan varme produktet igen, og når man har brugt stribs at man bare kan vaske dem og genbruge igen.
 • Body sugaring

  Rebecca on 12. mar. 2017

  Det er ikke noget jeg bliver fan af lige foreløbig. Jeg plejer at bruge epilator, hvilket jeg meget bedre kan lide. Det var besværligt at finde den rigtige temperature og får det til at beholde den.
 • Hevi body sugaring

  Steffanie dawids on 12. mar. 2017

  Har den ønsket effekt. Er ret og bruge og kan næsten ikke mærkes.
 • Sugar waxing.

  Line Skov on 12. mar. 2017

  Dette produkt er lidt spændende. Voksen dufter utrolig godt og har en fin blød konsistens. Dog er det en proces som tager en del tid, især for mig som ikke er så øvet. Dog vil jeg sige at den efterlader benene super bløde og det var spændende at prøve. Det er dog ikke noget jeg kommet til at bruge til daglig.
 • Body sugaring

  Austeja on 12. mar. 2017

  Super
 • okay

  majbritt on 12. mar. 2017

  lidt svær at bruge men dejlig blød bagefter
 • Let at bruge

  Freja on 12. mar. 2017

  Hevi body sugaring er super let at bruge og fjerner hårene nemt og hurtigt.
 • Spændt!

  ID31691177 Mette on 12. mar. 2017

  ikke prøvet denne endnu. men jeg glæder mig! hgar kommet til at barbere ben da hårene måske var lange nok. ups! men har kun hørt gode ting!
 • Fedt

  Mie on 12. mar. 2017

  Har længe gerne ville prøve sugering, så det var super fint at kunne prøve det nu og vide om det var noget værd!
 • Hell no

  aytul on 11. mar. 2017

  Den er alt for besværlig og drypper overalt. Den giver i hårene og træpennen knækkede midt i hårfjernings fasen..
 • Har ikke prøvet den

  Katja on 11. mar. 2017

  Jeg har ikke turdet at kaste mig udvi det endnu efter at jeg så en lagde et billede op af at den var eksploderet ud over hendes arm :((
 • Skønt

  Johanna on 11. mar. 2017

  Dejligt med en mere skånsom form for voks. Men sugaring kan man sagtens lave selv, med sukker, vand og citronsaft, så nok ikke noget jeg selv ville investere i. Men dette gør selvfølgelig forarbejdet en del nemmere, da bøtten bare skal i mikroovnen
 • Fantastisk voks!

  Achwagh on 11. mar. 2017

  Det er virkelig et let anvendeligt og fantastisk produkt!!!! Igen såååå dejlig nemt!!
 • Review

  Maria on 11. mar. 2017

  Very easy removes the unwanted hairs
 • Produkt jeg glæder mig til at prøve

  Kamilla on 11. mar. 2017

  Endnu ikke prøvet, men set jeres film på facebook og glæder mig til at prøve det - ser nemt og lige til ud.
 • Super godt produkt

  Sabrina on 11. mar. 2017

  Nemt at bruge, tog næsten alle hårene
 • hevi

  Marie-Louise on 11. mar. 2017

  ok produkt.
 • Øko hårfjerning

  Susanne on 11. mar. 2017

  Det er dejligt med økologiske produkter som er mere skånsomme for huden.
 • Det går ikke

  Lene on 11. mar. 2017

  Alt for kompliceret at anvende og det sviner :-) Godt bud på noget anderledes, men helt ved siden af.
 • God

  Mathilde on 11. mar. 2017

  Lækkert produkt. Bare ærgerligt at der er sket en fejl så der ikke var nok i bøtten.
 • super !!!

  simone on 11. mar. 2017

  det skal lige siges at jeg hader Wax og det er smærten og alt ved det, men nu prøvede jeg så denne på ben og på overlæben ! og jeg kan kun sige, jeg skal have dette produkt. det er så let at bruge , smærtefrit. og så er det sukker og nu skal jeg helt klart igang med at lære hvordan man bruger det bare med hænderne. IN LOVE WITH THIS PRODUKT!
 • det havde jeg aaaaaldrig selv købt!

  Louise on 11. mar. 2017

  Hvor er det fedt! Jeg havde aldrig selv købt det her! Jeg har altid været skeptisk overfor gør det selv voks kits, da de har en tendens til at love mere end de kan holde.
  Jeg har ikke prøvet den her endnu, men jeg glæder mig! Og skulle jeg være heldig at den er skøn, er det jo til at komme til for penge! :)
  Jeg kan dog ikke lade være med at grine hver gang jeg ser krukken, da den minder mig om en bestemt scene fra serien venner ;) Lad os håbe det her er mindre smertefuldt ;)
 • Fjerner hår og er allergivenlig

  Nathalie on 11. mar. 2017

  Dejlig effektiv hårfjerning, som er allergivenlig
 • Ok

  ID 60130574 Anna on 11. mar. 2017

  Har ikke de store problemer med hår, på benene er de næsten ikke synlige, så jeg venter med at prøve denne til sommersæsonen nærmer sig eller giver den til en, som har brug for den.
 • Lækkert

  Christina on 11. mar. 2017

  Skøn måde at fjerne hår på
 • Not a fan

  Ditte Gry on 11. mar. 2017

  Alt for besværligt til mig, og fik fat i alt for få hår.
 • hmm

  Pernille on 10. mar. 2017

  Det var nemt at varme produktet op og påføre det. Lugten var en smule træls (kvalm). Da jeg skulle trækker det af, gjorde det afsindigt ondt, og de gange jeg gjorde det, magler den ca. 10 hår hver gang - hvilket var enormt træls, da jeg ikke havde lyst til at skulle gøre det igen samme sted. Prisen er okay hvis det fungerede - men det synes jeg desværre slet ikke det gjorde. øv.
 • Bedømmelse

  Jessika on 10. mar. 2017

  Elsker det hele kan genbruges og er naturligt
 • Hevi

  Rebecca on 10. mar. 2017

  Smart sag..! Denne er fantastisk på farten.. lige til at fjerne de ønskede hår.. for mig krævede det lige lidt øvelse inden man fandt teknikken...
 • Good product

  Rida on 10. mar. 2017

  It is ok for hair removing with wax at home.
 • Alt for lille sample

  Miriam on 10. mar. 2017

  Jeg forstår ikke at man kan sælge så lille en sample til de penge. Jeg kunne knap nok vokse halvdelen af mit ene ben. Produktet var dog meget nemt at bruge, og fungerede efter hensigten. Synes ikke at den er så smertefri, som den er reklameret til at være.
 • Sugaring

  Mona on 10. mar. 2017

  Jeg syntes at det er billigere og virker bedre at lave det selv ved at smelte sukker med lidt vand i en gryde. Gennerelt tager min hud/hår ikke særlig godt imod voks og sugaring produkter, der er med andre ord ikke en særlig stor effekt af produktet
 • Forstår ikke helt

  Fie on 10. mar. 2017

  2. Er ikke helt med på hvordan man bruger den optimalt. Samt er den meget fedtet til min stil og det gjorde rigtig ondt da jeg gjorde det!
 • Hevi Body Sugaring

  Aina on 10. mar. 2017

  Fedt det er naturligt. Det virkede ikke så godt på mig, men jeg fandt hurtigt ud af, at det var bedst hvis man ventede lidt mere tid på at strippen og voksen kølede ned så det kunne holde mere på hårene. Jeg ville ønske at i havde sagt at stripsene kunne genbruges i selve brochuren, da jeg nåede at smide dem ud inden det blev postede på facebook. Det var lidt øv, men det var sjovt at prøve og det gjorde ikke så ondt som Veet.
 • OK produkt

  naia on 10. mar. 2017

  Jeg fungerer bare ikke med voks generelt.. der var kun nok til 1 underben her, jeg endte desværre med at smide den ud, da jeg bare ikke fungerer med hårfjerning på denne måde.
  Dog et interessant produkt som jeg er sikker på at mange er vilde med
 • Hevi body sugaring

  Elina on 10. mar. 2017

  Fedt produkt, god til hjemmebrug, dog skal man prøve et par gange før man er hel tryg ved den.
 • elsker genbrug

  Michelle on 10. mar. 2017

  bruger selv epilator til hårfjerning normalt.
  men super god ide med at alt kan genbruges. er noget jeg sætter pris på.
 • billigt produkt, der med lidt øvelse er virkelig smart

  Marie on 10. mar. 2017

  4
 • Flot og lækkert

  Marie on 10. mar. 2017

  Rigtig fint og lækkert produkt - som man også kan begive sig ud at lave selv, men den fine indpakning og det medfølgende gear (strips og spatel) gør det lidt fint og lækkert - og så er det ikke så dyrt, så det kan måske godt betale sig for nogen.
 • virkelig nice

  Kathrine on 10. mar. 2017

  jeg synes den er super god, og har længe ønsket et sådant produkt
 • Body sugaring

  Tanja on 10. mar. 2017

  Body sugaring, efter man har fået styr på det er rigtig god og fjerner håret!
 • Så er det prøvet

  Camilla Maria on 10. mar. 2017

  Var ingen. Succes, fjernede ikke hårene ordentligt og dem der blev fjernet kradsede stadig.
 • Hevi body sugarring

  Margit on 9. mar. 2017

  Jeg bliver aldrig tilhænger af denne måde at fjerne uønsket hårvækst, men den er prøvet og jeg synes det er besværligt!
 • Lækker, naturlig måde at vokse på

  Tine on 9. mar. 2017

  Jeg har aldrig tidligere brugt voks, men det var sjovt at prøve sugaring. Jeg synes, at det var forholdsvis nemt at bruge når man lige havde fundet teknikken og med lidt øvelse kommer det nok også til at gå lidt hurtigere! Mine ben bliver bløde og næsten hårfrie af produktet, så det virker efter hensigten :)
 • Hjemmespa

  ID20620202 Maria on 9. mar. 2017

  Er aldrig blevet vokset, så det bliver en udfordring, men det er sikkert et fint produkt.
 • Fedt produkt

  Trine on 9. mar. 2017

  Fedt produkt og nem at anvende
 • Umiddelbart god

  Kia on 9. mar. 2017

  Prøvede den på benene, og den fjernede ikke helt så meget som ønsket desværre. Men lækkert med et naturligt produkt, og smart at man kan genvarme krukken
 • Voks

  Mathilde on 9. mar. 2017

  Knap så god
 • beauty pays

  Miruna on 9. mar. 2017

  I only tried it once, just to see how it is. it hurt, but not as much as I thought and it took out the majority of the hair
 • Body sugaring

  Charlotte on 9. mar. 2017

  Denne er jeg fan af. Let og smertefrit! Spændt på hvor længe det holder. Men man bruger godt nok en del ad gangen. Der var kun til en enkelt omgang på begge ben i denne krukke.
 • Godt produkt

  Lene on 9. mar. 2017

  Rigtig godt produkt der bare virker
 • Sjovt at prøve.

  Valborg on 9. mar. 2017

  Fedt at der ikke er alt muligt tilsat.
 • Nem

  Julie on 9. mar. 2017

  Nemt produkt i forhold til det almindelige voks. Like herfra
 • Ikke lige mig

  linda on 9. mar. 2017

  Det er ikke lige mig
 • Cool produkt at teste

  ID26164916 Hélène on 9. mar. 2017

  Men kræver lidt træning og godt med tid.
 • HEVI BODY SUGARING

  Maria Bornhøft on 9. mar. 2017

  Super fedt at produktet er økologisk. Det er en effektiv måde at fjerne hår på, dog er jeg ikke stor fan af metoden. Men det virkede som det skulle og holder godt.
 • Godt produkt

  Esther on 9. mar. 2017

  Det fungerer fint men jeg brugte det hele på begge skinneben. Det er lidt besværligt men gør ikke så ondt som jeg troede
 • '

  Emilie on 9. mar. 2017

  Sjovt og anderledes produkt :)
 • Spændende

  Anna-Maria on 9. mar. 2017

  Jeg her aldrig prøvet at vokse benene på denne måde, så jeg var ret spændt på st prøve den.
  Den var helt klart nem at bruge, føles rigtig lækker på benene og så gav den et rigtig fint resultat. Det er dog mere tidskrævende end en skraber, så det bliver nok kun når jeg rigtig skal forkæle mig selv, at den bliver taget i brug. Men så er det jo også en rigtig god forkælelse :)
 • wax

  Nadja on 9. mar. 2017

  lidt svær at bruge, skal nok prøve den lidt mere
 • Body Sugaring

  Katja on 8. mar. 2017

  Synes produktet var svært at benytte, da jeg ikke har prøvet at gøre det før, og gør desuden ondt, men har ikke noget at sammenligne med, i forhold til denne skulle være mere skånsom.
 • Gets the job done

  Andreea on 8. mar. 2017

  Not having much experience with hair removal products, I was excited to have the opportunity to sample this product. I have heard before about sugar based hair removal products, so I was anxious to see what the fuss is about. It IS painful, but having used traditional wax before, I think that this time was definitely more supportable. You can use the same strip multiple times, and I managed to do both my legs and hands and still have some left. Quite satisfied.
 • Body voks

  ID30224374 Stine on 8. mar. 2017

  God body voks, lidt svær at anvende tror lige man skal vende sig til det. Ellers rigtig lækkert/sjovt produkt at få i sin goodiebox. Men pas på man ikke brænder sig av
 • Nemt at bruge.

  Yrsa on 8. mar. 2017

  Det er første gang jeg skulle bruge et produkt som dette, så jeg var ikke helt sikker på hvad jeg skulle gøre, men det var nemt at bruge og jeg er blevet så glad for produktet.
 • God oplevelse

  Cathrine on 8. mar. 2017

  Virkelig lækker "voksning". Her skal man ikke være bange for farlige kemikalier o. lign. Dejlig og nem.
 • besværligt

  Eline on 8. mar. 2017

  Jeg synes desværre at det er for besværligt.
  Er nok bedst til blonde skandinaviske piger.
 • God

  Louise on 8. mar. 2017

  Godt produkt, flere strips ville have været rart
 • :-(

  Jeanette on 8. mar. 2017

  ikke mig
 • Finally something different

  Idaira on 8. mar. 2017

  I am really happy that you have decided to give something new in the box and definitely very useful. I love that it is a natural product and ebing a sugar wax makes it very interesting. The result isn´t as good as a normal wax but still, it was really exciting to try.
 • Øvelse gør mester

  Lærke on 8. mar. 2017

  Hvis ikke man har prøvet det før med voks (som jeg ikke har) kan det være meget svært, men det lykkedes til sidst
 • Ok

  Anne Katrine on 8. mar. 2017

  Sjovt at prøve, men ikke det jeg helst ville have haft i min box.
 • Love it

  Anne-Dorthe on 8. mar. 2017

  Super nem at brug og giver et flot resultat
 • lækker voks

  sofia on 8. mar. 2017

  er rigtig god, men man skal have lidt smærteterske for at kunne vokse sig selv men det er en god voks<3
 • Sart hud

  Janni on 8. mar. 2017

  Jeg har virkelig sart hud, så var nervøs for at bruge denne. Det var der ingen grund til! Min hud reagerer overhovedet ikke på den, det er super behageligt! Lækkert den er økologisk og astma/allergi-mærket. Man skal dog vænne sig til at bruge det
 • Let anvendelig voks

  Pernille on 7. mar. 2017

  Emballagen ses enkel og simpel, men udstråler alligevel kvalitet.
  Produktet er nemt at opvarme, såfremt man følger instruktionerne.
  Nem at påføre, men dog svært at kalkulere med mængden der skal anvendes.Men øvelse gør helt sikkert mester ;)
  Klart et produkt jeg vil købe fremadrettet.
 • Overrasket

  Natacha on 7. mar. 2017

  Min hud tåler dårligt nogle former for hårfjerning, men denne er fantastisk! Efterlader huden blød og hårene vokser ikke fortykkede ud
 • Jeg beholder min skraber

  Maria on 7. mar. 2017

  Jeg er ikke fan af dette produkt. Jeg synes det var svært, at anvende! Og så synes jeg simpelthen ikke, at mit resultat var så meget bedre, end når jeg bruger en skraber.
  Jeg synes det var besværligt at bruge, det tager for lang tid og det sviner for meget.
  Jeg synes egentlig det er en rigtig fin pris! Og hvis man er vild med at vokse frem for at skrabe, så er det jo nok et nyt yndlings produkt :-)
 • Krop

  Solgerd on 7. mar. 2017

  Efter at have prøvet body sugaring går jeg ikke tilbage til den normale voks igen!
 • Fin

  Natasha on 7. mar. 2017

  Efter en del øvelse er den god. Ideen med produktet er super god og relevant
 • Fint produkt

  Zia on 7. mar. 2017

  Jeg har fået permanent hårfjerning så for mig er den ikke så relevant, men måske jeg kan bruge det til min kæreste ;)
 • Dejlig nem at benytte

  Camilla on 7. mar. 2017

  Den er dejlig nem at anvende, og jeg elsker at man kan bruge den på kroppen samt ansigtet.
 • Har ikke prøvet endnu

  Stina on 7. mar. 2017

  Det er svært at anvende hvis ikke man har en mikroovn. Det kunne være rart med alternative opvarmningsmuligheder :)
 • Smertefrit? argh. MEN!

  Melanie on 7. mar. 2017

  Det er godt nok ikke smertfrit, men dog synes jeg det er mere behageligt end så mange andre slags voks jeg har prøvet. Den får arbejdet gjort, og så synes jeg bøtten er super fin!
 • bedømmelse

  Sedef Sultan on 7. mar. 2017

  4
 • Ikke for begyndere

  Michelle on 7. mar. 2017

  Ikke det bedste produkt for en ny begynder.
 • AV!

  Cecilie Vagnholdt on 7. mar. 2017

  Virker som det skal, men dog skal der en del gange til før man får den ønskede effekt, hvilket gør at man hurtigt bruger en del af voksen desværre, samtidig er det meget tidskrævende.
 • Bedste produkt længe!

  feline on 7. mar. 2017

  Har simpelthen ikke haft et produkt lignende dette, jeg skrotter fra nu af skraberen!
 • Nemt og smertefrit

  Sif on 7. mar. 2017

  Voksen er nem at påføre når man lige har fået rutinen. Derudover gør det ikke lige så ondt i forhold til andre vokse.
  Voksen efterlader huden blød og lækker.
 • Fedt produkt

  Line on 7. mar. 2017

  Har ikke prøvet endnu, men glæder mig!
 • nem at påføre

  Kamilla on 7. mar. 2017

  godt produkt
 • Ikke så brugervenlig

  Jeanne on 7. mar. 2017

  Jeg oplevede det som noget rod; en masse som var meget svær at arbejde med/ svær at styre, så efter tre/fire forsøg opgav jeg og smed produktet ud.
 • HEVI BODY SUGARING

  Mia on 7. mar. 2017

  Eftersom jeg aldrig har prøvet at vokse hår før, tog det lidt tid at finde ud af. Men det er en rigtig lækker sukker voks :-)
 • Interesting

  Paulina on 7. mar. 2017

  Have not used these kind of product ever and I am really excited to try it on!
 • Lækker sukkervoks

  Maria on 7. mar. 2017

  Efterlader huden blød og lækker. Kræver lidt træning.
 • ikke overbevist

  Nanna on 7. mar. 2017

  jeg har aldrig før prøvet voks, men gjorde et forsøg med denne.. er dog ikke overbevist, jeg synes det er lidt besværligt når man ikke har et termometer..
 • Svært

  Tina Sara on 7. mar. 2017

  Jeg er vild med tanken om at jeg kan fjerne hår med blot sukker og vand. Aller helst vil jeg kunne gøre det så nemt som de youtube-tutorials jeg har været inde og kigge på, men det er jo mega svært. Øvelse gør uden tvivl mester, men så har jeg brug for en større bøtte med bodysugar :)
 • Skønt produkt

  Stine on 7. mar. 2017

  Jeg holder virkelig af skøndhedspleje som kun indeholder naturlige produkter - lige som her kun vand og sukker. Er lige så effektivt som alm voks men bedre for sart hud. Dog kræver det lidt træning når man er stort set nybegynder i forhold til hjemmevoksning, men det kommer nok.
 • Nem

  Ida on 7. mar. 2017

  Lækkert produkt
 • Svær at anvende

  Simona on 7. mar. 2017

  Den var virkelig svær at anvende, men dog skal man have lidt mere erfaring til at bruge den.
 • Super lækkert produkt!

  Ida on 7. mar. 2017

  Jeg glæder mig SÅ meget til at foråret kommer og det bliver tid til bare ben igen.
 • utilfreds

  Merve on 7. mar. 2017

  Der var lige nok produkt til armhuler og halve arme. Det fungerede rigtig godt på armhulerne, hvor jeg varmede produktet op og brugte med stofstykkerne der fulgte med. På armene var det dog ikke en succes, den fjernede ikke nok og det fungere ikke så godt på småt og fint hår. Jeg foretrækkere hellere den traditionelle vokspapir, da det er mindre arbejde, for alt bliver en klistrende-mess til sidst med det her produkt.
 • Meget god

  Louise on 7. mar. 2017

  Nem at bruge og gør ikke så ondt
 • Så er der dømt sommerben

  Charlotte on 6. mar. 2017

  Det virker lækkert, men jeg har ikke rigtig prøvet endnu, da jeg venter på hårene får den rette længde.
 • Sugaring

  Gitte Holm on 6. mar. 2017

  Ok
 • Hår fjerning

  Jeanne on 6. mar. 2017

  Bøtten var kun halvt fuld og produktet levede slet ikke op til forventningerne. Der fjerner langt fra alle hårene, heller ikke selvom man gør det flere gange samme sted
 • God til sart hud

  Louise on 6. mar. 2017

  Jeg har meget sart hud, så almindelig voks og/eller hårfjerningscreme har altid været et no-go for mig, så jeg har kun kunnet barbere mig. Den her bodysugaring er så skånsom mod min hud, og modsat barbering, trækker det mine hår ud med rod, så jeg har lækre ben i længere tid.
 • sugaring

  karina on 6. mar. 2017

  Produktet kræver lidt øvelse men fjerner hårene fint og smertefrit.
 • Ok

  Julie on 6. mar. 2017

  Nogenlunde
 • hårfjerner

  Anette on 6. mar. 2017

  Super smart produkt
 • Bedømmelse

  Mia on 6. mar. 2017

  Man skal have prøvet det før, da det er lidt svært, men det bliver godt, når først man har taget på det
 • Øvelse gør mester

  Jennifer on 6. mar. 2017

  Nu har jeg prøvet denne en gang og synes egentlig det gik meget fint. Altså det var ikke helt så vellykket som en almindelig voksning, men det gjorde til gengæld heller ikke nær på ondt. Så glæder mig til at prøve det igen og se om det ikke bliver bedre næste gang :)
 • Underligt produkt

  Line on 6. mar. 2017

  Jeg forstår ikke dette produkt. Jeg kan ikke få det til at fungere.
 • Smart koncept

  Cæcilie on 6. mar. 2017

  Jeg kan virkelig godt lide konceptet med body sugaring at home. Hvad der ville være virkelig smart, ville være, hvis man kunne undgå at skulle bruge strips, men skulle hive i sukkerlagen ligesom ved "rigtig" sugaring.
  Derudover synes jeg ikke rigtig det fremgår, hvorvidt man kan varme bøtten op igen og igen, hvis man ikke bruger alt voksen ved én behandling.
 • Genialt

  Maja on 6. mar. 2017

  Jeg elsker at produktet er økologisk og langt mere skånsom end så mange andre hårfjerningsprodukter!
  Jeg er dog tit god til bare hurtigt at svinge skaberen hjemme i badet når det generelt skal gå stærkt, men jeg vil helt sikkert prøve dette produkt til voksning af overlæben, da det er mindre omstændigt end på benene :-P
 • Jeg er fan

  Mette on 6. mar. 2017

  Så lækker. Men kræver øvelse at bruge
 • God måde at vokse på

  Stephanie on 6. mar. 2017

  Det er væsentligt mere behageligt at vokse med sugar end alm. voks. Man skal dog være opmærksom på, at voksen bliver meget varm. Jeg varmer den kun ved varmebad, ikke i microen. Denne voks er rigtig god og kan anbefales.
 • Lækkert produkt

  Rikke on 6. mar. 2017

  Efter den var blevet åbnet, så var den god. Nem video på Facebook så man vidste hvordan det kunne gøres
 • Voks!

  Rikke on 6. mar. 2017

  Har prøvet den en enkel gang og syntes den er lækker og nem! Glæder mig til at prøve den igen!
 • Godt koncept

  Stella Nanna on 6. mar. 2017

  Kan godt lide konceptet. Har prøvet den, men tror lige jeg skal øve mig lidt. Tror måske heller ikke min hår længde var helt ideel. Men den rev da nogle hår af, så tror den kommer til at virke fint, når jeg lige får den brugt nogle gange.
 • Ok pro

  Fatima on 6. mar. 2017

  Gav den til en veninde, da jeg normalt ikke bruger voks, og hun er utrolig glad for den.
 • Fint Produkt

  Laura on 6. mar. 2017

  Jeg er ikke den bedste til dette, og fik påført det alt for varmt så endte med brændemærker på benene :( Men efter jeg fik set jeres Video, gik det lidt bedre :) Men holder mig til skaber :D
 • Hevi body sugaring

  Keit on 6. mar. 2017

  This is very comfortable to use at home. Make the work done. Set could have bigger paper stripes.
 • Økologisk hårfjerning

  Louise on 6. mar. 2017

  Fungerer helt udemærket, produktet opbruges dog hurtigt.
 • overraskende

  Lumilla on 6. mar. 2017

  nyt produkt, som erstatter et andet godt
 • av av

  Emilie on 6. mar. 2017

  mindre smerter ved brug, men fedt produkt til den pris
 • Sjovt at prøve

  Sara on 6. mar. 2017

  -Jeg synes ikke der var nok i bøtten til fx at ordne begge underben?
 • Sugaring

  Louise Alma on 6. mar. 2017

  Jeg er ikke så god til at bruge voks, men tænkte at jeg giver Hevi sugaring en chance. Produktet dufter dejligt og var ok nemt at bruge. Var dog lidt svært at få det helt tynde lag.
 • Super

  Jannie on 6. mar. 2017

  Den bedste Sukkervoks
 • Øvelse gør mester?

  Alice on 6. mar. 2017

  Havde ladet benene stå til et stykke tid, så der var noget at vokse af.
  I guder hvor kan jeg bare ikke finde ud af det!
  Fulgte nøje instruktionen, tørre ben, voks mod hårene, riv af med hårene... resultat: 2 hårstrå kom af??!!...
  Må nok øve mig lidt mere, men lidt frustrerende når andre skriver på facebook, at det er vildt nemt...
  Jeg har ikke givet op endnu.
 • Elsker den

  Dorthe on 6. mar. 2017

  Det kræve lige et par forsøg inden man har fundet den rigtige teknik, men derefter går det ret nemt, specielt hvis man har en veninde til at hjælpe sig med steder der kan vær lidt sværere at nå.
  Man skal lige være OBS på at produktet kan blive meget varmt, endte selv ud med en 1cm langt brændmærke pga for varm voks. Men produktet skal helt sikkert alligevel bruges igen.
 • super produkt

  jytte on 6. mar. 2017

  den er så god og virker og meget nem at bruge
 • Nem at bruge!

  Camilla Gammelgaard on 5. mar. 2017

  Jeg var en smule skeptisk til at starte med da jeg tænkte det ville blive bøvlet og at det ville svine. Men det var jo så nemt! ind i mikrobølgeovnen og så igang. Brugte det på overlæben første gang, og det gjorde jo slet ikke ondt i forhold til når jeg bruger kolde voks strips? og det er så smart at man kan genbruge papiret. Jeg er fan.
 • Det har ikke virket på mig

  Nazim on 5. mar. 2017

  Det virker ikke på mig - der var ingen effekt og mange hår tilbage... Jeg måtte smide det ud.
 • Hmm

  Mette on 5. mar. 2017

  Kræver vist lidt øvelse...
 • Nem at anvende :)

  Hulda Marie on 5. mar. 2017

  Når man tænker på, at jeg aldrig har prøvet at vokse noget før, så er det faktisk overraskende nemt og effektivt :)
 • Virker god

  Stine on 5. mar. 2017

  Jeg har ikke selv fået brugt den endnu, men har hørt fra andre, at den er rigtig god. Glæder mig til benene skal luftes, så jeg kan prøve det.
 • nyt mustang have

  Angelika on 5. mar. 2017

  den er super god og så er den lavet af naturlige ting nem at bruge jeg har allerede købt en ny
 • God

  Signe Berg on 5. mar. 2017

  En rigtig lækker voks, men den klistrer rigtig meget
 • Sweet

  Helena on 5. mar. 2017

  Et klart sommer must have. Man skal dog øve sig et par gange.
 • Bedømmelse

  mette on 5. mar. 2017

  Okay men er ikke så vild med at vokse selv
 • God

  Dorthe on 5. mar. 2017

  Alt bliver jo bare nemmere ;-))
 • Jeg har ikke prøvet den da jeg ikke ejer en mikroovn...

  Nana on 5. mar. 2017

  Overskriften siger vist sig selv, så den bliver nok foræret til en veninde som ejer en mikroovn
 • Flot indpakning

  Mette on 5. mar. 2017

  Jeg har endnu ikke prøvet produktet, men indpakningen ser rigtig indbydende ud og jeg glæder mig til at prøve det af.
 • !

  Ann on 5. mar. 2017

  Lækker voks der er nem at bruge
 • Hevi

  Louise on 5. mar. 2017

  Fungerer fint
 • ELSKER ELSKER

  Seda on 5. mar. 2017

  den er rigtig god
 • voks

  Julie Kjærulf on 5. mar. 2017

  Super godt alternativ til voks. Den er effektiv til at fjerne hår, selvom der nogle gange skal et par omgange til at fjerne alle.

  Er vild med at man kan bruge papirstrimlerne igen, det er så smart og man undgår papirspild. Er fan!
 • Sådan!

  Lone on 5. mar. 2017

  Ikke så meget pjat, det virker godt.
 • Uundværlig!

  Mette m on 5. mar. 2017

  Jeg ELSKER dette produkt og kan ikke leve uden det efter jeg har prøvet det! Så lækkert! Kan klart anbefales!
 • Sugaring

  Nesrin on 5. mar. 2017

  Godt produkt, men ikke så nemt at smelte..
 • Hårfjerning

  Helle on 5. mar. 2017

  Det er svært at bruge
 • fint alternativ

  Camilla on 5. mar. 2017

  Lidt svært at lærer men fint alternativ til hårfjerning
 • Fedt

  ID22559020 Mia Meyhoff on 5. mar. 2017

  Fedt produkt!
 • Sart hud

  Sanne-Marie on 5. mar. 2017

  Nu er min hud desværre meget sart og får sår bare af at få massage så tør ikke bruge det her produkt 
 • Hevi sugering

  Freja on 5. mar. 2017

  Meget svært at bruge, jeg fik det ud over det hele. Det var ikke lige noget for mig, jeg foretrækker helt klart min skraber i stedet for
 • HEVI BODY SUGARING

  Mariam on 5. mar. 2017

  jeg havde faktisk tænkt mig at bestille en som den, men efter at have fået den så vil jeg hellere køb den på jeres hjemmeside hvis man kan. er virklige glad for at have fået den
 • Anderledes, men sjovt at prøve

  Josefine on 5. mar. 2017

  Har ikke prøvet det før, men meget fint at prøve
 • Noget nyt

  Ann on 5. mar. 2017

  Jeg har aldrig arbejdet med voks før, så det er noget helt nyt. Jeg synes det er lidt svært at arbejde med, men fungerer godt, når man får øvet sig lidt.
 • Hevi body sugaring

  Zeliha on 5. mar. 2017

  Den er så skånsom og god ved huden den er så god til hårfjerning på ansigtet
 • Besværlig

  Sofie on 4. mar. 2017

  Jeg har endnu ikke prøvet en hjemmehold der fungere. Det er alt for besværlig at bruge det på ben, da man skal bruge virkelig meget produkt og steps, også tager det 100 pr, og man ender alligevel med striber hvor den ikke har taget. Armhule og bikini linie er for smertefuld. Det grisser og tager en krig
 • Anbefales!

  Draga on 4. mar. 2017

  Det er første gang jeg prøver voks. Synes den er lidt svær og påføre. Men ellers virker den udmærket
 • Vinter benene er væk

  Line on 4. mar. 2017

  Normalt er jeg ikke glad for, at vokse mine ben. Men har ladt hårene gro på benene for, at afprøve det og er vild med det
 • Naturlig

  Karen on 4. mar. 2017

  Det kræver lidt øvelse at bruge en voks som denne og det er ikke helt nemt at få det til den rigtige temperatur inden man kan bruge den. Men det er et virkelig genialt alternativ til andre vokse som er fyldt med kemikalier og andet skidt. Voksrester kan fjernes med vand hvilket gør processen meget nemmere
 • duften er sÅÅÅ god

  camilla on 4. mar. 2017

  læker duft SVÆRT at bruge.
  Men det er sikkert bare tilvænning
 • Virker

  michelle on 4. mar. 2017

  Nem at arbejde med,og mindre ubehag end ved andre voks,dog vil jeg ikke ikke anbefale imtimvoksning med den.
 • Sugaring

  Frederikke on 4. mar. 2017

  Let at anvende ift. andre voksbehandlinger, jeg har prøvet.
 • Skal lige lære at bruge produktet

  Lotte on 4. mar. 2017

  Lækkert og effektivt.
 • Hevi body sugaring

  Stine on 4. mar. 2017

  Uanset hvor mild den er gør det stadig av at bruge ;) Men den fungerer fint og får flere hår ud af gangen end med almindelig voks
 • Skønt produkt.

  Annemette on 4. mar. 2017

  Lækkert produkt nemt at bruge.
 • BODY SUGARING

  Sanne Torn on 4. mar. 2017

  Smart
 • Julie on 4. mar. 2017

  Min kæreste brændte sig ret meget, selvom vi fulgte instruktionerne.
 • Hevi

  Alberte on 4. mar. 2017

  Nem at anvende og påfører og syns det er en rigtig lækker ting at få med!!
 • Suggering

  Tanja on 4. mar. 2017

  Lækkert at der ikke er en masse kemikalier i men at det bare er sukker og vand. Lidt svært at bruge til start men man lære det hurtig. Det er også lækker at man kan genbruge sine strips ved at vaske sukkeret af med varmt vand :)
 • Hevi body sugaring

  Natacha on 4. mar. 2017

  Dette produkt kan jeg slet slet ikke få til at virke. Har dog ikke opgivet endnu - er sikker på det handler om teknik. Umiddelbart virker produktet dog ikke for mig og jeg ville ikke købe igen.
 • Body sugaring

  Neda on 4. mar. 2017

  Har ikke kunne finde ud af at bruge denne...
 • forårs klar med en god voksbehandling

  Nett on 4. mar. 2017

  Elsker den kun indeholder naturlige ingredienser. Det er noget klistret stats og derfor øvelse, øvelse, øvelse det virker, men man skal lige have det rette "tag" og hvor er det dog fantastik ikke at skulle proppe sin krop med en masse farvestoffer og kemikalier. ( man kan se klip på deres hjemmeside, som forklare tydeligt hvordan man gør nemmest) god fornøjelse. Read more at: https://tr.im/1g3s1
 • Well...

  Sidsel Brandt on 4. mar. 2017

  Det er egentlig et godt produkt. Nemt at anvende og det gør ikke ondt.
  Men det er simpelthen ikke drøjt nok i brug. Brugte næsten en hel bøtte på min bikini-linie og jeg blev ikke færdig. Så bliver det altså dyrt i længden!
 • Det bevidste valg

  Pernille on 4. mar. 2017

  Jeg har ikke rigtig kunnet finde ud af at bruge flydende voks, men hvor er det dejligt, at her er en, der er allergi- og miljøvenlig. Det trækker virkelig op.
  Desuden er instruktionen ret meget til at forstå. Det er muligt, at jeg med tiden vil gå fra vipes til den flydende.
 • Jeg er fan af Sugaring men ikke gør-det-selv

  maria on 4. mar. 2017

  Jeg får fjernet hår med sugaring, men tør ikke kaste mig ud i det selv.
 • Lækkert

  Marete on 4. mar. 2017

  Min veninde er absssadør for hendes veninde som ejer hevi sugaring (og laver det) så det er skønt med Extra på hylden. Genialt produkt ☺
 • Mon ikke den er lækker

  Camilla on 4. mar. 2017

  Har ikke fået den afprøvet endnu, da jeg ikke er helt sikker på, hvordan den skal anvendes
 • Nemt

  Sofie on 4. mar. 2017

  Nemt og effektivt produkt - også selvom det var første gang, jeg brugte voks til barbering!
  Men det har den ønskede effekt og det foregik rimeligt smertefrit.
 • sukker sukker sukker

  Katrine on 4. mar. 2017

  Jeg var en smule nervøs for at prøve det, da jeg ikke har prøvet sådan noget før. Men jeg skal stadig øve mig i at bruge det. Men lækkert produkt.
 • MIndre smertefuldt

  Katrine Fløche on 4. mar. 2017

  end almindelig voksning
 • Virker luksuriøs

  Laura on 4. mar. 2017

  Produktet fremstår luksuriøst, det virker godt men noget af en jungle at finde ud af hvordan man skal bruge det, men har generelt altid haft det svært med at få voks til at fungere for mig.
  På den måde er det en succes det fungerede for mig til sidst.
  Elsker at man får en lille spatel med.
 • Hevi body sugaring

  Christina on 4. mar. 2017

  God
 • Godt hårfjerningsprodukt

  Tina on 3. mar. 2017

  Produktet er meget let at anvende. Jeg øvede mig på benet, inden jeg gav mig i kast med ansigtet. Jeg har anvendt den til de små hår mellem brynene og på overlæben. Den er god til at fjerne de små hår, men produktet skal dog anvendes flere gange for at have den bedste effekt. Det kræver derfor en del tålmodighed. Jeg vil dog helt sikkert blive ved med at anvende mellem brynene.
 • Elsker den

  Melike on 3. mar. 2017

  Jeg er en meget sart pige der kan tude over det mindste, og hårfjerning er mit væreste mareridt. Jeg synes denne er helt fantastisk, jeg har intet smerte kunne mærke og synes faktisk at den får alle hårene med! Helt sikkert en favorit herhjemme
 • Spændende

  Line on 3. mar. 2017

  Rigtig sjovt og spændende at prøve lege hjemmespa. Jeg fik det ikke til at fungere optimalt men vil øve
 • hmmm

  Emilie on 3. mar. 2017

  Jeg ved ikke hvad jeg skal synes
 • Ok

  Signe on 3. mar. 2017

  Har ikke prøvet den i nu.. for tør ikke ..
 • Forårs ben

  Trine on 3. mar. 2017

  Max klar til forår.
  Nemt at anvende. (Kan jo køle ned igen, når man varmer for meget). Tilpas "klistret" så det er nemt at påføre i et fint lag.
 • Glæder mig til at prøve

  Carina Skjødt on 3. mar. 2017

  Lækker sag
 • Voks

  Catrine on 3. mar. 2017

  Er meget spændt på at prøve denne, en super god ting i denne boks. Har kun hørt gode ting om den
 • Arshi on 3. mar. 2017

  Fedt koncept, foretrækker dog andre metodet
 • hold da op

  josephine on 3. mar. 2017

  jeg er simpelthen imponeret over den her voks, jeg har ikke nosserne til selv at hive til, men brugte den på manden istedet.
 • Tager ikke alle hår med

  Heidi on 3. mar. 2017

  Skal bruges mange gange..
 • Elsker sugaring

  Maria Offenbach on 3. mar. 2017

  Sugering er så godt
 • Nej tak

  Berit on 3. mar. 2017

  Kun afprøvet, men nej tak.
 • Lækkert

  Rikke on 3. mar. 2017

  En lækker mulighed for at prøve det hjemme
 • OMG

  Radina on 3. mar. 2017

  I was skeptical at first but then I tried it on my legs and it works really good! I tried it 4 days ago and there is still no sign of hair. Definitely a winner in the box.
 • must have :)

  Raquel on 3. mar. 2017

  Jeg elskede at bruge, super let og skånsom mod huden <3
 • Skræmmende første gang

  Emma on 3. mar. 2017

  Jeg er så uheldig ikke at have microbølgeovn. Og det er ikke nemt at varme i vandbad. MEN prduktet er nemt at bruge og det er slet ikke så smertefuldt som frygtet.
 • okay

  Patricia on 3. mar. 2017

  Jeg blev lidt skuffet over at se at mit produkt ikke havde et lag plastisk beskyttelse indeni og kun var halvt fyldt op i forhold til den video Goodiebox selv lagde ud. Jeg elsker ideen bag produktet, men syntes der er lidt for meget fuss over det, og at det bliver lidt for tidskrævende
 • ?

  Tina on 3. mar. 2017

  Får det aldrig brugt
 • Spændende produkt!

  Ida on 3. mar. 2017

  Fornylig, inden jeg modtog boksen, havde jeg læst om, at man kunne lave sin egen sukkervoks. Jeg nåede dog aldrig at prøve det, nok mest fordi, at jeg ikke helt havde mod på det. Så da jeg så dette produkt i denne måneds goodiebox, blev jeg positivt overrasket. Det er første gang, at jeg har prøvet at vokse, men det er bestemt ikke sidste gang!
 • Sugaring

  Hanne on 3. mar. 2017

  Pas på den ikke bliver for varm.
  Er ret nem at bruge og fjerner de ønskede hår.
 • Farvel overskæg

  Sine on 3. mar. 2017

  Nem at opvarme i micro ovnen, igen og igen. Nem at bruge.
 • Ommer

  Heidi on 3. mar. 2017

  Fis i en hornlygte og virkelig besværligt at anvende
 • Måske er jeg lidt fummelfingret ?

  Dorte on 3. mar. 2017

  Havde lidt svært ved at bruge det og få den ønskede effekt.
 • BODY SUGARING

  Cecilie on 3. mar. 2017

  fungere rigtig godt og dejligt at gøre det med hårene det giver dermed mindre ondt.
 • Godt alternativ til voks

  Gitte on 3. mar. 2017

  bedre end voks
 • Lækker - men av

  Camilla on 3. mar. 2017

  Det gør jo ondt. Og jeg er ikke sikker på at det lige er mig at fjerne hår på denne måde. Jeg er nok mest af alt til en epilator.
 • Hevi Sugaring

  Camilla Hjort on 3. mar. 2017

  Virker som et lækkert produkt, som jeg glæder mig til at anvende, så mine ben bliver forårsklar.
 • Ny oplevelse

  Pernille on 3. mar. 2017

  Jeg har aldrig prøvet at vokse selv - og det var en ny oplevelse :-). Kræver absolut noget øvelse. Men umiddelbart nem at smøre ud og fin duft
 • Sært produkt

  Drude on 3. mar. 2017

  Jeg er sgu ret skeptisk. Den ryger videre til en, der har mere mod på selvtortur.
 • Okay

  Kamilla on 3. mar. 2017

  Okay
 • Der skal øvelse til

  Tessie on 3. mar. 2017

  Hvis man skal have det til at fungere, så skal mam have både øvelse og tålmodighed, mens man øver sig.
  Det kan hurtigt blive drilsk.
  Men når først man får fornemmelsen af det - så bliver man afhængig :)
  Jeg ville dog ønske at der var flere stykker papir med, så man virkelig kunne øve sig. :)
 • Lækker produkt

  Abida on 3. mar. 2017

  lækker produkt
 • en god voks

  Anne on 3. mar. 2017

  Det er en god voks, som er nem at bruge.
 • vild med den er økologisk

  Stella on 3. mar. 2017

  Det der med at HEVI BODY SUGARING skulle være min bedste ven, det tvilver jeg på. Jeg er vild med det er økologisk men synes ikke rigtig den fjerner så mange hår som jeg havde håbet på. Jeg har opbrugt halvdelen nu, så vi må se om jeg bliver bedre til det næste gang. utroligt den kun indholder vand og sukker, så jeg kan virkelig godt lide ideen bag det. Den er dog svær at lukke og åbne, fordi den er så klistet.
 • Ikke prøvet endnu

  Christina on 3. mar. 2017

  Har godt nok ikke lige fået taget mig sammen/turdet prøve den endnu men glæder mig for har hørt godt om den.
 • Virker ikke!

  Emma on 3. mar. 2017

  Jeg og min veninde har nu prøvet produktet flere gange, og det virker simpelthen bare ikke! Vi får slet ikke fjernet nogle hår...
 • Hevi sugaring

  Louise Amalie on 3. mar. 2017

  Meget fint produkt, som gør hvad det skal!
 • body sugaring

  Mette on 3. mar. 2017

  virker fantastisk til os der er for dovne til at barbere sig hver dag/hver uge
 • Udemærket produkt men der er kun nok til et ben

  Sophie on 3. mar. 2017

  Jeg er Eva fan af sugaring, og var super spændt på den vi fik i boxen. Den er OK, men lidt svær at anvende. Dog er der ikke voldsomt meget i, men lækkert er det da!
 • (næsten) smertefri hårfjernelse!

  Marie-Louise on 3. mar. 2017

  Okay, mine forventninger til dette produkt var egentlig ikke særlig høje, da jeg troede det ville være svært og gøre alt for ondt til at jeg kunne færdiggøre det!

  Men jeg tog helt fejl! det var SÅ nemt!! (men pas på med at være ivrig, voksen skal nå at køle lidt, ellers gør det nas!! :D ) og effekten var så god, det var ikke helt smerte frit, men i forhold til epilering og almindelig voks var smerten minimal!

  Jeg har allerede bestilit en større udgave på Hevi's hjemmeside!! :)
 • Voks

  Gulsar on 3. mar. 2017

  Perfekt da jeg rejser snart. Synes den er okay let at bruge :) dwjlige ben efterfølgende
 • Øv syntes ikke den gør hvad den lover

  Dorte on 3. mar. 2017

  Syntes ikke den virker som forventet desværre
 • en af de bedre hårfjernings produkter

  Mie Duedahl on 3. mar. 2017

  Jeg har rigtig snart hud og bruger derfor ikke voks mm. men da jeg modtog denne, tænkte jeg at det skulle have en chance. Den er slet ikke så hård mod min hud, som mange af de andre produkter jeg har prøvet. Så jeg blev meget positivt overrasket.
 • Første oplevelse med sugaring

  Pia on 3. mar. 2017

  Rigtigt godt produkt - dog manglede jeg lidt flere strips og faktisk også lidt mere produkt for at kunne vokse begge mine ben. Men selve produktet virkede fint.
 • Nemt lækkert produkt

  chalotte on 3. mar. 2017

  Dette produkt er nemt at bruge,
 • K

  Karina on 3. mar. 2017

  J
 • Besværligt

  Jannie on 3. mar. 2017

  Jeg er ret sikker på, at hvis jeg havde mere tolmodighed, så er produktet fint. Men det tager virkelig lang tid at vokse 2 ben!? Så her vil det kun blive brugt til mindre behov. Bikinilinie, overlæbe osv.
 • God ide

  Simone on 3. mar. 2017

  God ide, men vil aldrig bruge den. Jeg foretrækker at betale nogen for det så det forhåbentlig ikke gør så ondt/jeg får det gjort ordentligt
 • ikke fan

  Pia on 3. mar. 2017

  Blev først helt vildt begejstret da jeg så dette produkt. Men måske er det bare mig, men jeg kan ikke finde ud af at bruge det. Har prøvet flere gange, men hår fjerner det altså ikke. Efterlader blot huden rød og træls. Har smidt mit ud..
 • Fedt

  Camilla on 3. mar. 2017

  Rigtig fedt med en voks
 • Elsker den!

  Sidsel on 3. mar. 2017

  Jeg har tidligere givet voks et forsøg eller to uden den store succes, så havde ikke store forventninger til dette produkt heller. Men jeg blev så meget positivt overrasket. Den er fantastisk - intet mindre. Ingen smerte eller knopper. Kun lækker blød hud. Det fungerer dog ikke rigtigt for mig på benene, så jeg bruger den kun i armhuler og til intim hårfjerning.
 • Body sugaring

  maja on 3. mar. 2017

  Et produkt jeg længe har kunne tænkt mig at afprøve. Jeg har ikke prøvet det endnu, men glæder mig til at se om det virker.
 • Rigtig godt produkt

  Mille Liva on 3. mar. 2017

  Man skal lige lære det at kende, men super initiativ at have det med i boksen.
 • Fin voks

  Nadia on 3. mar. 2017

  Lækker og nem at bruge, jeg plejer at slå ud af at vokse min overlæbe, men med denne oplever jeg intet irritation efter.
 • Lækkert

  Maria on 3. mar. 2017

  Super lækkert
 • :)

  Aiste on 3. mar. 2017

  Nice to try something new. My skin very sensitive, so I love, that it's suitable for sensitive skin
 • Skuffende

  Annette on 3. mar. 2017

  Jeg blev voldsomt skuffet over dette produkt. Jeg fulgte vejledningen og alligevel havde det en underlig effekt og var meget varmt. Jeg slog efterfølgende også ud af produktet og fik en voldsom kløe.
 • Fantastisk produkt

  Freja Pors on 3. mar. 2017

  Jeg er virkelig stor fan af denne body sugaring! Jeg synes det er et helt fantastisk produkt. Jeg synes det er virkelig let at anvende, og det gør ikke specielt ondt, i forhold til andre vokse-metoder. Desuden er det super nemt at rengøre. Der er dog ikke så meget i bøtten, hvilket er lidt ærgerligt, da jeg efter 1,5 ben var løbet tør.
 • Blandet

  Christina on 3. mar. 2017

  Virkelig lækkert produkt :-) det gør ondt men ikke ligeså ondt som voks. Syntes dog den er nemmere at bruge uden strips men bare med hånden
 • Uhmm

  Cathrine on 3. mar. 2017

  Har altid været usikker på produkter som dette, man ved aldrig helt hvad der er i. Men gav det en chance, og den er virkelig lækker og let at bruge ! Men tror jeg holder mig til alm barbering.
 • Flot

  Emma on 3. mar. 2017

  Man får utrolige flotte ben efter man har brugt den
 • Øvelse gør vel mester?

  Anne Rosa on 3. mar. 2017

  Jeg ved ikke helt hvad jeg gør forkert. Men det virker bare ikke rigtigt for mig. Jeg må øve mig!
 • hmm.

  ID28938342 Natanja Simony on 3. mar. 2017

  Selve produktet fejler intet - men da jeg ikke er så meget inde i produkter som denne - så skal jeg lige se tiden an. Men kunne godt blive ret glad for det :)
 • virker mega godt

  Jeannie on 2. mar. 2017

  virker mega godt og er nemt
 • Lige hvad jeg har manglet

  Nina on 2. mar. 2017

  Endelig kom der et hårfjerningsprodukt. Det har været længe ønsket. Jeg var skeptisk til at starte med, fordi jeg har prøvet mange forskellige voksprodukter, med forskellig virkning. Det her produkt er let at håndtere. Dog synes jeg ikke at det fungere helt optimalt. Synes ikke at den tager alle hårene med, og at jeg skal bruge en del stribs for at få det ønskede resultet. mine hår er dog også lidt tykke i det, så det kan godt være at det virker lidt bedre på andre
 • FANTASTISK

  Stine on 2. mar. 2017

  Absolut fantastisk!! WOW - lige præcis dette produkt har jeg ønsker SÅH længe! Hvor er det nemt at bruge og det allerbedste af det hele er at det ikke giver "røde knopper"/små bumser...
  Døjer med små dun på overlæben, og jeg har i dette produkt fundet min redning!!
 • Spændende

  Rebecca on 2. mar. 2017

  Har aldrig selv prøvet at vokse mine ben før, så det var lidt af en udfordring, men spændende at prøve. Lidt af voksen var dog rendt ud af bøtten før jeg overhovedet havde åbnet den, så det var lidt ærgerligt og klistret.
 • Meget god

  Oya on 2. mar. 2017

  Jeg har prøvet produktet. Og synes faktisk den er rigtig god! Nem at bruge.
 • Hevi Body sugaring

  Anne on 2. mar. 2017

  Et rigtig godt indslag i goodiebox'en! :)
  Virker upåklageligt.
 • Hm, får jeg brugt den

  Inger on 2. mar. 2017

  Her er jeg lidt på udebane. Den ser fin ud, men jeg har aldrig prøvet det før.....skal lige tage mig sammen.
 • Sjov og nem oplevelse

  Nora on 2. mar. 2017

  Det er så simpelt og enkelt at anvende og så virker der super fint som en voks. Jeg er glad for og havde blevet præsenteret fro dette mærke og produkter.
 • Okay produkt

  Louise on 2. mar. 2017

  Det virker fint men ikke noget jeg vil benytte mig af igen
 • Lækkert naturligt

  Nanna on 2. mar. 2017

  Er glad for sugaring og hjemme spa så ideen er rigtig god. Det kræver lidt øvelse. Mærket er nyt og spændende
 • WOW!

  Mette on 2. mar. 2017

  Jeg havde før jeg modtog månedens boks, slet ikke hørt og sugaring. Og jeg må sige, at jeg er totalt begejstret. Som rødhåret med meget sart hud, har jeg altid alverdens udslæt og irritationer efter brug af voks. Jeg afprøvede denne her, på overlæben og det fungerede perfekt. Den havde ønsket effekt, var let at anvende og jeg slap uden irritationer af nogen form.
 • Nemt men ikke smertefrit

  Heidi on 2. mar. 2017

  Jeg forsøgte mig med dette sugaring for første gang. Det må siges at være effektivt, men ikke helt smertefrit (AV!). Men dejlig blød hud efterfølgende.
 • Super skånson

  Nellie on 2. mar. 2017

  Rigtig godt produkt til hårfjerning !
 • Lidt grænseoverskridende

  Maria on 2. mar. 2017

  Altså jeg har ikke prøvet sugaring før og blev derfor noget forbavset da den lå i min boks. Synes det er fedt og modigt af goodiebox og lægge sådan et produkt i. I og med jeg ikke har prøvet det før blev første resultat(af mit skinneben) knap så godt.
  Men kan klart se potentialet og det virker til at være et lækkert produkt.
 • Naturligt.

  Louise on 2. mar. 2017

  Jeg elsker at produktet er helt naturligt, fordi jeg mener at det er bedst for huden. Jeg har afprøvet det og jeg synes det er godt.
 • Effektiv og behagelig

  Thea on 2. mar. 2017

  Rigtig godt hårfjerningsprodukt. Er ikke for hård ved huden som normal hårfjerningsvoks. Fjerner effektivt hårene.
 • Omg så anderledes!!

  Buket on 2. mar. 2017

  Den er så super god og smart lige hvad vi manglede af forkælelse til en flot og ubehåret hud.
 • Helt fantastisk

  cecilie on 2. mar. 2017

  Så god! Er hel vild med den!
 • ikke lige mig

  Kristina on 2. mar. 2017

  ...
 • virker fint

  Alicja on 2. mar. 2017

  tilfreds :)
 • Tja...

  IHN on 2. mar. 2017

  Sjovt at prøve selv, men med denne slags hårfjerning vil jeg nok foretrække at gå til en professionel så der ikke går noget galt..
 • Virker som det skal

  Zessa on 2. mar. 2017

  Jeg gav denne til en veninde, som blev meget glad. Hun siger det et nemt og godt.
 • Klister klister

  Ditte Gry on 2. mar. 2017

  Jeg prøvede og jeg fejlede. Måske prøver jeg igen, uden at bruge de strips der fulgte med.
 • Mangler vejledning

  Marie on 2. mar. 2017

  Der mangler en vejledning til hvordan den skal bruges for at få det bedste resultat
 • Godt produkt

  ania on 2. mar. 2017

  Virkelig godt produkt, og så er det billigt.
 • Sugaaaaar

  Julie on 1. mar. 2017

  Første gang jeg fik prøvet sugaring - efter længe at have overvejet at få det prøvet så denne var helt perfekt for mig i denne boks!
 • Ikke på egen hånd

  Karina on 1. mar. 2017

  Jeg tør slet ikke give mig i kast med hjemme-voks..
 • :)

  Sofie on 1. mar. 2017

  Rigtig fin voks, og et dejligt lille "kit", der følger med :)
  helt klart anbefalingsværdig
 • Trlls

  Louise on 1. mar. 2017

  Svært overhovedet at få låget af og komme i gang. Svært at varme til korrekt temperatur, tager alt for lang tid at fjerne hår, fjerner ikke alle hår.
 • Sugaring

  Calina on 1. mar. 2017

  Virker godt, og giver blød hud.
 • ..

  Louise on 1. mar. 2017

  Produkten var sikkert fint nok, jeg kunne bare ikke finde ud af og anvende det.
 • ja men nej

  Maria on 1. mar. 2017

  Jeg tænkte ja ja ja, det har jeg alid ønsket mig at prøve, men ikke skide nemt når man ingen mikrooven har, så jeg har slet ikke prøvet produktet endnu øv bøv, jeg kan nemlig ikke få vandbadet til at virke
 • Spændende produkt

  Camilla on 1. mar. 2017

  Jeg er vant til at bruge epilator, men må sige at det her er en mindre smertefuldt alternativ. Det tager lidt tid at lære teknikken, men når man kan den er det nemt at anvende
 • Spændende

  Louise on 1. mar. 2017

  Man skal lige øve sig lidt før det bliver helt godt . Men lækkert produkt.
 • Øvelse gør mester

  Cecilie on 1. mar. 2017

  Svært til at starte med, når man ikke er vant til at bruge voks, men når man kan finde ud af det er resultatet ganske fint.
 • brugt til gave

  Pia on 1. mar. 2017

  Min datter blev meget glad for dette. Jeg bruger ikke selv hårfjerningsprodukter
 • Sugaring

  katja on 1. mar. 2017

  Okay produkt, syntes dog ikke det hiver alle hårene ud
 • Rigtig fint produkt!

  Vibe on 1. mar. 2017

  Det fjerne desværre ikke alle hår, men da jeg har meget grove hår, synes jeg alligevel, at det præsterer over forventet :)
 • Sjovt produkt

  Ida on 1. mar. 2017

  Helt sikkert ikke et produkt jeg selv havde købt, men det var sjovt at prøve. Jeg synes det var lidt svært at arbejde med, da det er noget klistret noget. Det var ikke så nemt at opvarme i vandbad, så man skal nok gøre det i mikroovn, for bedst effekt. Det virkede fint, men jeg synes ikke helt der var nok til begge ben. Det var svært for produktet at fange alle hårene.
 • Sjovt at prøve noget nyt

  Mia on 1. mar. 2017

  Udemærket
 • Okay, vi prøver igen..

  Anne Sofie Amalie Uldall on 1. mar. 2017

  Jeg har før forsøgt mig med at vokse min ben, hvor det ikke fungerede. Nu prøvede jeg så igen, efter at have modtaget februar-boksen. Jeg kan godt lide at produktet er økologisk og skånsomt, men det er simpelthen stadig for svært at gøre det selv.
 • Bodysugaring

  Lilian on 1. mar. 2017

  Besværlig at anvende
 • super godt!

  Anna Petrine on 1. mar. 2017

  har altid ønsket mig at prøve sugaring, men har ikke fundet noget godt, der også var allergivenligt. jeg kan se at jeg helt sikkert skal øve mig, men jeg skal helt sikkert øve mig lidt først. synes det er et rigtig godt alternativ.
 • Allergi venlig weee

  Britt on 1. mar. 2017

  Skønt produkt har lavet en tester og den virker , plejer ellers at have alt klister siddende og ikke få det med af . Det virker
 • super

  Deniz on 1. mar. 2017

  det er dejlig nemt at bruge
 • Av

  heidi on 1. mar. 2017

  Denne sugar wax gør stadig ondt men mindre end andet voks. Nem at bruge
 • Tak

  Cecilia on 1. mar. 2017

  Endnu en gang dejligt indhold!
 • Vanskelig at bruge - ringe effekt

  Louise Boye on 1. mar. 2017

  Tager for evigt at bruge uden en microovn. Der er ringe effekt. Jeg ville bare så gerne elske det produkt
 • Skuffende

  Michele on 1. mar. 2017

  Øv øv, havde ellers glæder mig til at prøve den . Nem at bruge men synes ikke den tager nok fat , meget få hår kom af :-(
 • Besværligt

  Gry Sif on 1. mar. 2017

  Lidt besværligt, men fint resultat. Nu har jeg en meget beskeden hårvækst, så det er ikke noget jeg kommer til at bruge. Men lækkert at det er naturligt!
 • Body sugaring

  Johanne on 1. mar. 2017

  Økologisk hårfjerning
 • Øvelse må gøre mester

  Karina on 1. mar. 2017

  Jeg indrømmer, jeg er nybegynder på sugaring-området.. Til gengæld virker det mindre farligt at kaste sig ud i, når det er så naturligt som dette produkt! Jeg er ved at lære teknikken og er sikker på, Hevi bliver min nye bedste ven :)
 • Sukkerchok

  Anne-Mette on 1. mar. 2017

  Efter det blev varmet op, så røg temperaturen hurtig igen, så måtte ud i mikro ovnen flere gange, dette er nok umuligt at ændre :) Jeg synes dog at det gjorde at man hele tiden fik et for tykt lag på og derfor holdte portionen kun til mine ben og så havde jeg brugt det hele, jeg vil dog også sige at jeg til sidst blev træt af at det tog så lang tid, så det gik ved ikke så godt til sidst... Det tager alt for lang tid og flere gange skulle det gøres flere gange samme sted... Jeg vil nu hellere barbere mine ben lidt oftere...
 • Spændende

  Cecilie on 1. mar. 2017

  Nyt produkt, virker ret godt efter første gang ee positivt overrasket
 • Glad for økologi

  Matilde on 1. mar. 2017

  Det gør mig glad, at denne er økologisk, og ikke består af skumle ingredienser men blot sukker og vand. :)
  endnu ikke afprøvet
 • Lækker produkt der virker

  Sara Mie on 1. mar. 2017

  Super lækkert og nemt at anvende.
  Jeg har ingen erfaring med voksbehandling, og det var meget nemt at gå til. Jeg læste blot instruktionspjecen og var i gang - og sikke fine ben jeg fik :-)
 • Voks

  Anne Sofie on 1. mar. 2017

  God voks
 • God sugaring

  Silke on 1. mar. 2017

  God Sugaring, var dog skeptisk mht. at turde prøve den, da jeg så et medlem var blevet forbrændt inde på facebook. Synes I skal lægge bedre vejledning med til produkter der skal varmes, så sådanne hændelser kan forhindres.
 • Endnu ikke afprøvet

  Milla on 1. mar. 2017

  Har ikke prøvet den endnu, men glæder mig til at prøve den.
 • Fedt

  Carolina on 1. mar. 2017

  Fedt med et nyt slags produkt i goodieboxen
 • spændende produkt

  Emilie on 1. mar. 2017

  Jeg har aldrig prøvet voks før, så det var rigtig fedt at prøve. Det er noget man skal vænne sig til, men det var fedt at opleve noget anderledes i sin goodiebox.
 • Anderledes

  Line on 1. mar. 2017

  Jeg må sige at det er en anderledes oplevelse at bruge denne body sugaring.
  Jeg synes ikke resultatet er helt så glat som jeg havde håbet, men jeg er fint tilfreds :)
 • Av!

  Charlotte on 1. mar. 2017

  Av det skal jeg ikke nyde mere af. Men virkelig smart for dem der kan få det til at fungere
 • body sugaring

  Emilia on 1. mar. 2017

  virker som den skal.
 • bodysugaring

  Rikke on 1. mar. 2017

  har ikke prøvet den endnu, men det virker meget lækker og glæder mig til at prøve den
 • EVI BODY SUGARING

  Rie Luna on 1. mar. 2017

  Det fungerer nogenlunde. Oplever at det ikke altid bliver lige ensartet, så det vil ikke blive et produkt jeg selv vil købe fremover. Tilgengæld er jeg virkeligt fan af den økologiske del ved produktet. Mere af det.
 • Har ikke prøvet

  Ditte on 1. mar. 2017

  Den virker sikkert fint men har kun hørt godt
 • Hevi

  sandie on 1. mar. 2017

  God skånsom hårfjerning, det et plus den er mrk. med allergimrk.
 • Voks

  Nour on 1. mar. 2017

  Vild lækker. Skal prøves. Fint resultat
 • Hevi sugarring

  annemette regitze on 1. mar. 2017

  Svært at bruge,men god idé.
 • tom

  Anna louise on 1. mar. 2017

  så hvor i åbnede boksen og min lignede slet ikke den var slet ikke så fyldt og den havde ikke noget folie der skulle tages af
 • Fint

  Helene on 1. mar. 2017

  Dette er et fint produkt. Jeg har aldrig prøvet et lignende før, så det er svært at sammenligne. Men den tog nogle hår på benene
 • Godt alternativ

  Gitte on 1. mar. 2017

  Lidt svært at bruge, men virker fint og et godt alternativ til skrabere
 • God voks

  Vibeke on 28. feb. 2017

  Når man lige har lært at anvende vokse så er den rigtig nem at anvende, og efterlader huden dejlig glat.
 • Mega fedt

  Sofie Sommer Birch on 28. feb. 2017

  Har længe overvejet at prøve, og nu fik jeg muligheden - er bestemt ikke skuffet. Så fedt at kunne fjerne hår på en naturlig måde.
 • Voks

  Jeanne on 28. feb. 2017

  Tja, jeg skal ihvertfald øve mig. Men synes dog at denne er bedre end nogen anden voks, jeg har prøvet
 • Sugaring

  Nermin on 28. feb. 2017

  Har prøvet den en enkelt gang. Nem at bruge med man skal lige huske at temparere den godt før man kommer den på huden
 • Body sugaring

  Nisrine on 28. feb. 2017

  Bad
 • ny og spændende

  Gitte on 28. feb. 2017

  God måde at fjerne hår på
 • Svært at bruge

  Lea on 28. feb. 2017

  Hevi Body Sugaring er meget svært at fordele med spatlen og med et dyp og et strøg dækker man cirka 7x1 cm! Der skal riiiiigtig meget voks til før man har ordnet et helt ben! Desuden skal hårene på benene jo være vokset mindst 1 cm ud, og her tager Hevi Body Sugaring stort set intet medmindre ens hår er vokset den ene cm ud :( Øv øv
 • Spændende produkt

  Karina on 28. feb. 2017

  Dejligt at modtage noget nyt. Den er meget svær at åbne første gang det hænger meget i. Men den er fin at bruge. Nemmere end andre jeg har prøvet.
 • Lidt mærkelig

  jette on 28. feb. 2017

  Er ikke helt vild med den
 • Fantastisk produkt

  Linette on 28. feb. 2017

  Det er et helt igennem fantastisk produkt <3
 • Auch...

  Lotte on 28. feb. 2017

  Behagligt er det jo ikke. Men nu er det prøvet. Jeg foretrækker shaver.
 • Hårfjerning på en ny måde

  Natascha on 28. feb. 2017

  Ny og sjov måde at hårfjerne derhjemme
 • Hevi sugaring

  Trine on 28. feb. 2017

  Super god!
 • Sjovt at prøve :-)

  Sif on 28. feb. 2017

  Rigtig sjovt at prøve - har ikke prøvet sugaring før. Kan godt se hvorfor folk kan lide det (både at gøre det selv eller få det gjort professionelt).
  Hodler mig dog til min trofaste ven, skraberen, da jeg synes det er langt nemmere og hurtigere
 • Damn

  Mia skøt on 28. feb. 2017

  Jeg er færdig med normal barbering. Den her er bare så lækker, og sjov faktisk. Det så nemt og jeg syntes ikke det gør ondt. Prøøøøøv det!
 • Aldrig mere voks

  Astrid on 28. feb. 2017

  Super dejligt og velduftende produkt, og langt mindre smertefuld end voksning.
 • Hevi

  Tina on 28. feb. 2017

  Super dejligt men lidt svær at anvende
 • Totalt fan

  Gunilla on 28. feb. 2017

  Det er bare så lækkert, nemt og skide effektivt
 • Øv :(

  Christine on 28. feb. 2017

  Ikke som forventet. Blev super glad da jeg så den i boxen, men den duer ikke til at fjerne hår med. Kunne kun få meget få år af gangen.. Ikke en succes :( Men fedt med anderledes produkter i boxen, det vil jeg gerne se mere af!
 • Ikke nemt

  Camilla on 28. feb. 2017

  Jeg har ingen mikroovn, så ved ikke lige hvordan jeg gør... Desuden tænker jeg at det er svært at gøre som videoerne viser alene. Men har inviteret mig hjem til en veninde og med hjælp gik det.
 • Bodysugaring

  Kathrine Mastrup on 28. feb. 2017

  Det er et supper lækker produkt. Jeg har Tidligere brugt forskellige hårfjernings produkter, og jeg har ikke være så tilfreds med resultatet, men efter jeg har prøvet hevi sugaring er det noget jeg kommer til at bruge flere gange. Det er let at arbejde med og det gør ikke lige så ondt som med andre voks produkter.
 • Body Sugaring

  Louise Kelfast on 28. feb. 2017

  Godt resultat. Det kunne jeg godt benytte mig af fremadrettet.
 • Super god

  Amalie on 28. feb. 2017

  Den er rigtig god. Og giver den ønskede effekt.
 • Sugaring voks

  Michella on 28. feb. 2017

  Dufter utroligt sødt, man får helt lyst til at spise den
  Svier i noget tid efter men rigtig let at anvende og benene (hvis der er der man bruger den) er meget bløde efter!
 • Skønt skønt skønt

  Na Na on 28. feb. 2017

  Så meget bedre end voks!
 • Elsker!

  Amna on 28. feb. 2017

  Let at anvende, organisk og meget effektiv
 • hevi body sugaring

  Dobrica on 28. feb. 2017

  godt
 • Kompliceret men fin

  Sara on 28. feb. 2017

  Jeg har aldrig brugt voks før, derfor fandt jeg den kompliceret. Men efter at se live unboxing fandt jeg den gode måde at bruge den på.
 • Sugaring

  Melisa on 28. feb. 2017

  Nem at bruge, giver en blød hud efterfølgende
 • Bedømmelse

  Chalotte on 28. feb. 2017

  Fantastisk
 • HEVI BODY SUGARING

  Teodora on 28. feb. 2017

  Det følge som en meget professionel produkt og det virker ok nok. det er meget let til hudet.
 • Wax it ooooooof

  Hümeyra on 28. feb. 2017

  Virkelig god voks, min hud føler sig virkelig tilpas med den.
 • Elsker den

  Melita on 28. feb. 2017

  Jeg har prøvet denne voks, og jeg er meget tilfreds! Let at bruge, og der er meget produkt i!
 • Lækkert!

  Isabella on 28. feb. 2017

  Er SÅ glad for dette produkt! Har virkelig længe villet prøve sugaring, og efter at have prøvet det selv, går jeg aldrig tilbage til voks igen. Giver en meget mere luksuriøs følelse og huden føles ikke lige så irritabel bagefter
 • Elsker den

  Ida on 28. feb. 2017

  Jeg har ville længe prøvede noget ligende og det er helt fantastisk, går nok ikke tilbage ;)
 • Nej ikke rigtigt

  Sandra on 28. feb. 2017

  Jeg barrebere desværre ikke ben, så jeg kommer ikke til og bruge den.
 • Body Sugaring

  Gitte on 28. feb. 2017

  Jeg har ikke særlig meget erfaring med voks, så det var ret nyt at prøve denne her sag. Men hvis man bare følger instrukserne skal det nok gå. Det gik fint med mig. Har ikke barberet ben hele vinteren, så der var nok at tage af! Haha. Man skal bare passe på med ikke at varme voksen for meget op, så man ikke brænder sig - for det gør saks susme ondt!
 • God og nem

  Jannie on 28. feb. 2017

  Indpakningen kan være svær at få af, men når det først er varmet op er den nemt at påføre og anvende. Kan klart anbefales. Dog skal hårene være lange før det virker optimalt.
 • Hjemmevoks

  Laura on 28. feb. 2017

  Denne voks er god til hjemmebrug, da den er super simpel at bruge, men det kræver en del overtalelse til selv at hive et strip af.
  Til trods der af, så fungerer den fint og gør hvad den skal.
 • Fint produkt.

  Malou on 28. feb. 2017

  Nu er jeg en som ikke kan tåle en masse kemikalier, så det at denne er uden er super lækkert. Jeg synes dog ikke, at den er helt så god som jeg forventede, men ved ikke om det er fordi at jeg gør noget helt forkert, selvom jeg synes jeg gør som der står.

  Det er så lækkert, at det kan genbruges, at når den har været varmet en gang, kan den varmes igen.
 • Farvel til voks, go' dag til body sugaring

  Laura on 28. feb. 2017

  Nemmere at bruge end alm.voks. Nemt at rense rester.
 • Sjovt eksperiment.

  Helene Rønbjerg on 28. feb. 2017

  Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal bedømme den. Det er et sjovt koncept, det med sukkervoks, men jeg ville ønske, at den ikke var så kompliceret at bruge (ifht opvarmning uden mikrobølgeovn). Jeg fik også udslet af den, men det handler måske om, at jeg ikke er vant til at bruge voks, og jeg ved, at huden skal vende sig til det.
 • Bedste produkt til dato

  Monica on 27. feb. 2017

  Nu har jeg snart været medlem i et godt stykke tid, og det her er simpelthen det bedste der har været i en boks til dato.
 • Skuffende

  Mette Holst on 27. feb. 2017

  Den fik slet ikke hårene med, og jeg fik mange røde knopper efter brug.
 • Svært at bruge

  Emilie on 27. feb. 2017

  Men lækker indpakning, duft mm.
 • Dejligt resultat

  Rikke on 27. feb. 2017

  Har længe ville prøve dette produkt - meget effektivt, bare meget svært at bruge
 • Duer ikke

  Gry on 27. feb. 2017

  Det virker slet ikke på mig. Fulgte vejledning til punkt og prikke. Men hårene blev altså siddende på kroppen
 • voks

  Camilla on 27. feb. 2017

  Rigtig fin ide med noget til hårfjerning!
  et par skrabere måtte der også gerne komme i en boks til sommer så man kan få flotte ben :-D
 • Voksning har aldrig været så nemmere!

  Amira on 27. feb. 2017

  Hvorfor har i ikke introduceret denne lækkerhed før - min bøtte er næsten tom - og ny er bestilt hjem ;)
 • Lækker

  Daniella on 27. feb. 2017

  Meget klistret men virkelig et lækkert produkt. Man føler virkelig at det er et rigtig luksus produkt og jeg elsker at det ikke indeholder en masse kemiske midler. Den er skøn og let at anvende.
 • HEVI BODY SUGARING

  Line on 27. feb. 2017

  Var ikke bekendt med produktet før, men det er rigtig nemt at anvende, og lækkert at bruge når man ikke er vant til voks/sugaring
 • bhjn

  Rikke on 27. feb. 2017

  fvg
 • feg

  Rebecka on 27. feb. 2017

  gvtrg
 • Svært at bruge

  Tina on 27. feb. 2017

  Den her produkt er lidt svær at lære at bruge, men flot resultat!
 • Fint produkt

  Christina on 27. feb. 2017

  Fint produkt, god til overlæben.
 • Ok

  Celina on 27. feb. 2017

  Bryder mig ikke om at bruge voks, og heller ikke med den her, desværre. Rigtig fin pakning og virker meget naturligt, men ikke noget for mig desværre.
 • Hevi body sugaring

  Maria on 27. feb. 2017

  Dette produkt er en 4'er. Det gør ikke særlig ondt i forhold til almindelig voks og er meget nemt at påføre. Dog har voksen svært ved at holde sig varm hvilket er et problem da man så ikke kan nå at vokse begge ben.
 • Fint

  Zeynep on 27. feb. 2017

  Har ikke prøvet den i nu, men glæder mig til at prøve
 • lækkert!

  Selma on 27. feb. 2017

  Det har virkelig været et hit at få øjnene op for sugaring.

  savner dog at de skriver om den strip-fri metode i instruktionerne
 • Venter i spænding!

  Nadja on 27. feb. 2017

  Jeg har endnu ikke prøvet denne sukkervoks, men da jeg har tidligere erfaring, med både almindelig voks og sukkervoks, hos en professionel, er jeg helt vildt spændt på at prøve det herhjemme!
 • Wow!

  Sasja on 27. feb. 2017

  Det er virkelig er godt produkt! Jeg har allerede købt en stor bøtte!
 • Skøn voks

  Anne-Louise on 27. feb. 2017

  Nem at bruge og rigtig fin størrelse
 • body sugaring

  Kirstine on 27. feb. 2017

  godt økologisk produkt, sidder desværre fast i låget og man skal lige prøve det aff et pr gange før resultatet bliver som ventet. efterlader huden dejlig glat.
 • Voks

  Tanja on 27. feb. 2017

  Har prøvet den, men synes ikke kan få mine hår af
 • Hevi

  Lisa on 27. feb. 2017

  Er ikke fan af denne. Det er for smertefuldt til jeg kan gøre det på mig selv.
 • den bedste voks jeg har prøvet endnu.

  Caroline on 27. feb. 2017

  skånsom og let anvendelig.
 • Av av av

  Ditte Munck on 27. feb. 2017

  Først var jeg helt vild efter at prøve det,
  Så prøvede jeg.
  Og nu ved jeg, at jeg aldrig skal gøre det igen
 • God

  Aisha on 27. feb. 2017

  God
 • Smart

  Sabrina on 27. feb. 2017

  Produktet er super smart og skånsomt, man skal dog lige finde teknikken
 • Tænk at det findes! <3

  Christina on 27. feb. 2017

  Jeg er for længst nået frem til, at voks er det sikreste at bruge til min hårfjerning - jeg kan ikke forene mig med tanken om tatoveringer og kemisk hårfjerningscreme. Jeg har faktisk spekuleret på, om der fandtes en helt bæredygtig og naturlig måde, og den fandt Goodiebox til mig! :D Det var lidt teknisk at varme sukkermassen op, og jeg skulle lige minde mig selv om at gøre det med hårene - men det har fungeret smaddergodt! <3 Jeg har virkelig god samvittighed over at fjerne hår nu. Og det dufter faktisk overraskende godt, af et hårfjerningsprodukt! Sukker er da vejen frem, kan jeg godt se. (y)
 • Yes for et helt nyt produkt

  Tine Mølgaard on 27. feb. 2017

  Det er bare mega fedt
 • Glæder mig til at prøve den

  Charlotte on 27. feb. 2017

  Der står, den skulle være bedre end barbering. Det er den helt sikkert :-)
 • No no no no

  Britt on 27. feb. 2017

  Nej tak - sukker skal spises ... creme og -eller skraber fjerner hår...!!!
  Denne virker slet slet ikke. Al for besværligt.
  Indlæser...

Vent venligst ...