GOODIEBOX i 3 STEPS
01. TILMELD DIG
Tilmeld dig GOODIEBOX og modtag hver måned en lækker GOODIEBOX med 5-7 beautyprodukter. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative og trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte. Værdien af produkterne i din GOODIEBOX vil altid være over 550 kr. og dermed mere end den pris, du betaler for din GOODIEBOX.
02. DIN GOODIEBOX
Du modtager hver måned en lækker GOODIEBOX med skønhedsprodukter og får muligheden for at mærke, se, dufte og prøve effekten af de udvalgte produkter - derhjemme foran spejlet. Dine surprise beautyprodukter er pakket i en eksklusiv boks og udvalgt efter særlige temaer, som vores beautyeksperter har valgt. Temaerne skifter hver måned.
03. NYD, DEL & MANGE TAK
Hver måned har du mulighed for at vække din indre beauty editor og teste alle produkterne i din GOODIEBOX, give specifik feedback på vores website og blive belønnet med GOODIEPOINTS. Vi sætter nemlig stor pris på din feedback og afvikler løbende mange undersøgelser og involverer meget vores medlemmer i udviklingen og sammensætningen af GOODIEBOX.
DET SIGER I OM GOODIEBOX
Annette
Det er nogle lækre produkter og så er det mega hyggeligt, at give sig selv lidt luksus hver eneste måned ❤
Maria
Det er den bedste dag i måneden og man får øjnene op for nye produkter, man ikke selv ville finde. Selv min kæreste er så misundelig, når jeg får den og ville ønske der var til mænd!!
Pia
Det er vildt hyggeligt at få en gave hver måned. Jeg "deler" abonnementet med min elskede lillesøster, så når pakken kommer mødes vi og fordeler goderne ;) For mig er det hyggen i at mødes og hygge om det og bagefter tale om produkterne og måske bytte løbende.
Sandra
Fordi man får en overraskelse til sig selv hver eneste måned, og selvom man er voksen, er overraskelser stadig lige spændende.
Natacha
Jeg synes det er fedt, at man kan give sig selv en "gave". Man har købt nogle ting til sig selv, som man ikke er klar over hvad er. Desuden er det billigt :)
Ebba
Fantastisk koncept og virkelig lækre produkter. Man prøver en masse nyt, som man ellers ikke ville have opdaget.
Nina
Det er virkeligt bare det bedste jeg var gjort for mig selv længe. Jeg er ellers god til at købe ting til mig selv (liiiiidt for god, nok!), men GOODIEBOXen er noget helt andet. Det er nyt og spændende hver gang, samtidig med at man ved at kvaliteten er iorden. Det er ligesom en gave fra en veninde, eller et kinderæg der ikke feder. Det er sgu da fedt!
Susanne
Det er ligesom juleaften hver måned. Hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv, så bestil en box. Hvis du ønsker at gøre noget godt for din veninde, kæreste, svigerdatter, så bestil en box!! De vil være dig evig taknemmelig.
Vibeke
Jeg elsker denne selvforkælelse og opdage nye produkter jeg aldrig ellers havde turde give mig i kast med.
Annika
GOODIEBOX teamet har en fantastisk evne til at få mig til at føle, at GOODIEBOX er en familie og ikke bare firma/kunde relation.
Anne-Dorthe
Elsker GOODIEBOX, simpelthen månedens højdepunkt !
Anita
Jeg synes, at det er godt, at nogle opfandt GOODIEBOX. Det er det bedste!!!

Vent venligst ...