banner banner

Sådan. Rigtig god beslutning.

Du er klar til at tage tid til dig selv.
Det giver overskud. Også til at hjælpe andre.
Godt gået.

BLIV MEDLEM

Hvad betyder et øjeblik
for dig selv?

Vi synes, det at huske tid til sig selv er vigtigt og det er noget, vi alle har brug for. Og vi vil gerne hjælpe. Se her, hvordan vores medlemmer tager tid til sig selv.

bliv medlem

Hvordan er det overhovedet muligt?

Hvordan er det
overhovedet muligt?

Ingen mellemkvinde, ingen fancy modeller, ingen dyre butikker, men derimod en Goodiebox fuld af ren selvforkælelse. Kun til dig.

Ingen mellemkvinde, ingen fancy modeller, ingen dyre butikker, men derimod en Goodiebox fuld af ren selvforkælelse.
Kun til dig.

+550 kr.
boksens værdi

Altid værdi
min. 550 kr.

169 kr.
din pris pr. måned

Gratis levering.
Ingen binding.

bliv medlemIngen binding. Fri fragt.
Alt Text!
+550 kr.
boksens værdi

Altid værdi
min. 550 kr.

169 kr.
din pris pr. måned

Gratis levering.
Ingen binding.

bliv medlemIngen binding. Fri fragt.
tag tid til dig selv med

The Boost Box

Du får ting til at ske. Hver dag. Hele dagen. Goodiebox er din husk dig selv tid reminder.

 • Energize

  Keep It FreshKeep It Fresh
 
 • DBA

  Keep It FreshKeep It Fresh
 
 • Me, Myself and I

  Dancing In The RainKeep It Fresh
 
 • Perfectly Imperfect

  Keep It FreshKeep It Fresh
 

Brands fra tidligere bokse

@blondie.1978

Har du flere spørgsmål?

Intet problem! Vi har flere svar herunder.

 • Okay, men… koster det virkelig kun 169 kr.? Pinky promise?

  Ja! Hånden på hjertet: Ingen skjulte gebyrer. Nope. Nada. Vi tillægger dog en masse kærlighed i hver eneste Goodiebox. Og så er leveringsomkostningerne også inkluderet i de 169 kr. om måneden - uanset om du vil have boksen leveret til et afhentningssted eller din hoveddør. Samtidig garanterer vi beauty til en minimumsværdi af 550 kr. i hver eneste boks. Winning!
 • Så hvis jeg skal forstå det rigtigt: Beauty for 550 kr. for kun 169 kr. inklusiv forsendelse. Hvordan negler i lige den?

  Det er et rigtigt godt spørgsmål og for at være helt ærlig, så var der nogle, der ikke troede på os i starten. Hvilket, set tilbage, nok i virkeligheden var et kompliment - bare lidt skjult. For det lyder jo egentlig som om, at de mener, det er for godt til at være sandt.
  Vi holder os dog slet ikke for gode til også at være ærlige overfor dig. Sandheden er, at Goodiebox kun er muligt på grund af den der smarte opfindelse kaldet “internettet”. Det gør det muligt for os som mindre
 • Hvad er der i boksen?

  Din månedlige boks fyldt me me-time og happiness består af 5-7 skønhedsprodukter. Og nogle gange endnu mere. Du kan se, hvad der har været i tidligere bokse, her på siden. Vi samler det allerbedste. Kun til dig - i enten rejsestørrelse eller full size. Men vigtigst af alt, så tilbyder vi dig et øjeblik af happiness. Skulle du af en eller anden grund ikke være tilfreds med din boks, kan du altid sende den tilbage til os og få pengene tilbage. No questions asked. Hos Goodiebox handler det om at gøre dig glad. Det er virkelig det eneste, der tæller.
 • Hvornår modtager jeg min første Goodiebox?

  Vi kender alt for godt den utålelige og lange ventetid, fra man bestiller et produkt på nettet, til man rent faktisk modtager det. Idet vores Goodiebox-udsendelse kun er én gang om måneden, kan der i princippet være lang tid mellem bestilling og modtagelse. Derfor har vi valgt, at vi sender dig en Goodiebox, så snart du har meldt dig ind. Din første Goodiebox bliver derfor vores senest udsendte boks (såfremt lager haves), som du kan forvente at modtage allerede indenfor en uges tid. Dvs. at hvis du melder dig ind i starten af juli måned, modtager du den Goodiebox, vi udsendte i juni først. Du modtager selvfølgelig også vores Goodiebox for juli senere på måneden, når vi sender boksen ud til vores medlemmer. Melder du dig ind i slutningen af juli måned, får du vores Goodiebox for juli som den første, og dit abonnement kører derefter automatisk fra august måned.
 • Kan jeg opsige mit medlemskab når som helst?

  Ja. Selvom Goodiebox er en abonnementsordning, har vi ingen binding. Det betyder, at du til enhver tid kan vælge at stoppe dit abonnement (så må vi bare lære at leve videre med bristede hjerter). Du kan gøre dette ved at kontakte vores søde Happiness Heroes på hello@goodiebox.dk.
 • Okay, så jeg er ikke bundet til noget, når jeg opsiger mit medlemskab?

  Vi kan ikke lide, at gøre tingene sværere, end de behøver at være. Du kan derfor opsige dit medlemskab 24/7 over e-mail. Du er på ingen måde bundet til noget, hvis du vælger at opsige dit abonnement. Vi er kun nået en score på 9,8 på TrustPilot ved at lytte nøje til vores fantastiske medlemmer, og vi bilder os selv ind, at vi forstår, hvad der gør dig glad. Og vi arbejder dag og nat for at gøre netop det. Simple as that.
 • Hvilke ingredienser er der i mine produkter?

  Produkterne i din boks er altid nøje udvalgt. Vi holder naturligvis øje med tidens tendenser, og en af de vigtigste her er helt klart produkternes ingredienser. Parfume, parabener og andre omdiskuterede stoffer er alle nogle, vi har meget fokus på i udvælgelsesprocessen. Du kan altid se alle ingredienser i produkterne på den specifikke boks’ unboxing side her
 • Hvor tit modtager jeg en ny boks og hvornår betaler jeg for den?

  Vi sender dig en ny boks med masser af selvforkælelse og me-time én gang om måneden. Den bliver leveret automatisk til dig omkring den 3. eller 4. uge i måneden. Se her hvornår næste udsendelse er planlagt.
  Goodiebox er en abonnementsservice og du betaler derfor forud for din næste boks. Vi trækker automatisk din betaling (169 kr.) for din kommende boks den sidste eller første hverdag i måneden.
Har du stadig spørgsmål? Snak med vores Team Happiness her
Har du stadig spørgsmål?
Snak med vores Team Happiness her
  Indlæser...

Vent venligst ...