Copy & Content Curator POSTED AT 29/8/2018

Eventyret om GOODIEBOX og vores medlemmer er blevet fortalt i over 6 år nu - men hvordan skriver man videre på denne historie på en ny måde hver dag? Så det aldrig bliver forudsigeligt, kedeligt eller corny? Og hvordan får vi bedst involveret hele verden i vores quest for mere selvforkælelse og happiness?

Vi forkæler hver måned tusindvis af kvinder med en boks fyldt med beauty - og lige nu søger vi en Copy & Content Curator, som kan hjælpe os i udviklingen af vores samlede kommunikation i Danmark.

Det er her, du kommer ind i billedet:
Du vil være én af to hovedansvarlige for GOODIEBOXs day-to-day content - i tæt samspil med vores design-, foto- og videoteam. Vi er overbeviste om, at du vil ramme jorden flyvende og fra dag ét varetage disse opgaver:

Arbejdsopgaver & ansvarsområder

 • Ansvarlig for at skabe og eksekvere brand positionering og budskaber på tværs af vores kanaler.
 • Ansvarlig for kommunikationshierarki inkl. hygiene, hub og hero initiativer samt implementering på alle kanaler.
 • Ansvarlig for copy workflow, proces og wording på tværs af kanaler, samt løbende udvikling af tone of voice.
 • Ansvarlig for løbende at søge mulighederne for at overraske og inspirere inden for brand DNA og tone of voice i forbindelse med kommunikative touch points fra produkter til posts på sociale medier.
 • Forstå customer journeys for hele GOODIEBOX’ univers og skabe præcis og relevant content ifm. activation, acqusition og retention.
 • Arbejde tæt sammen med GOODIEBOX’ andre afdelinger, herunder marketing, for at sikre det stærkeste kommunikative samspil på tværs af alle kanaler.

Evner & egenskaber

 • Du har indgående erfaring med at skrive til særlig tone of voice og udvikle content, som er on brand.
 • Du har et skarpt øje for detaljer samt et veludviklet overblik, og kan balancere flere projekter på samme tid.
 • Du er organiseret og detaljeorienteret med en udtalt evne til at tilegne dig nyt materiale og tilpasse dig skiftende forudsætninger.
 • Du har et højt energiniveau, stort drive, smittende entusiasme og masser af commitment.
 • Du er helt aligned med vores company values - unbox happiness og ønsket om at være vores medlemmers bedste ven/veninde.
 • Du har en relevant videregående uddannelse.
 • Du har indgående copywriter erfaring (gerne mindst fire år) med at skabe redaktionel og marketing content.
 • Du er sindssyg ambitiøs, og mangler blot muligheden til at unleashe dit fulde talent.
 • Du er en lille smule skør.

Om GOODIEBOX

GOODIEBOX har været igennem en vild og enormt positiv udvikling, siden vi startede i 2012. I dag er vi én af de mest succesfulde abonnementsvirksomheder i Danmark. Vi bilder os også ind, at vi formår at være både ambitiøse, men samtidig til at holde ud at være sammen med. Du får den bedste forståelse af GOODIEBOX ved at besøge vores digitale platforme. Fysisk holder vi til på Artillerivej 86 på Islands Brygge ;)

Er du vores nye Copy & Content Curator?

Så send venligst en kort ansøgning, som demonstrerer alle dine evner, samt et up-to-date CV til katrine@goodiebox.dk. Vi holder samtaler løbende, så tøv endelig ikke med at sende det afsted hurtigst muligt.

Vi glæder helt vildt til at høre fra dig!
Katrine (Head of Copy & Content) og hele Team GOODIEBOX

About GOODIEBOX

GOODIEBOX is an innovative fast-growing beauty company headquartered in Copenhagen, Denmark and with office in Amsterdan, The Netherlands.

Each month, our GOODIEBOX is sent to thousands of members in Denmark, The Netherlands and Norway, made by editors and beauty experts who get what works. We test every beauty product under the sun and are in constant conversation with our members and community.

GOODIEBOX is well funded and has received growth capital from premium investors such as Morten Strunge and the Danish Growth Fund.

  Indlæser...

Vent venligst ...