Happiness HeroesEr du GOODIEBOX' nye Happiness Hero?

Stort velkommen til GOODIEBOX 🙂 Skønt at se dig her. Nu skal du høre: Vi leder efter flere Happiness Heroes til at gøre vores team endnu bedre.

Måske vi lige skal præsentere os selv ordentligt: Vi er GOODIEBOX - Og vi forkæler tusindvis af skønne danske kvinder hver måned med masser af beauty og selvforkælelse.

På de 6 år, vi har eksisteret, har vi opnået en score på 9,9 på TrustPilot, vores egen GOODIEBOXpris til Danish Beauty Awards, flere e-handelspriser, og så har vi senest lanceret i både Holland og i Norge.

Og her kommer det vigtige: Dette har kun været muligt, fordi vi har verdens bedste medlemmer, og fordi vi hver eneste dag og time arbejder stenhårdt for at skabe verdens bedste oplevelse for vores skønne medlemmer.

Det er her, du kommer ind i billedet. Du skal være en del af vores Team Happiness. Andre vil måske kalde det kundeservice, men det passer ikke på GOODIEBOX og hvordan vi arbejder. Vores Happiness Heroes er vores vigtigste ambassadører, passer på alle vores fantastiske medlemmerne og lever efter en meget simpel regel: vær over for vores medlemmer, som du selv ønsker, at din bedste ven er overfor dig. It is really that simple 🙂 Derfor leder vi også efter de aller bedste Happiness Heroes, der er klar på at give en oplevelse ud over det sædvandlige.

Hvis du tror på, at du kan hjælpe os, så send os en kort ansøgning og et opdateret CV. Saml herlighederne, og send dem til iamtheone@goodiebox.dk hurtigst muligt 🙂

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig!

Det med småt

  • Start: Hurtigst muligt
  • Arbejdssted: Lækkert stort nyt kontor på Islands Brygge
  • Forventede arbejdstimer: 15-20 timer/ugen
  • Løn: Ja, naturligvis 🙂

Det siger vores medlemmer

"Fremragende service, super søde mennesker og fedt koncept med GOODIEBOX - jeg elsker alt ved det ☀" - Anne Mette

"Jeg elsker jer simpelthen..! Jeres koncept, jeres produkter og mest af alt jeres helt igennem fantastiske kundeservice 💕 efter et lille år med GOODIEBOX er jeg kun glad og tilfreds, og glæder mig til de kommende år 😻😻😻 5 STORE STJERNER FOR JERES KUNDESERVICE ⭐⭐⭐⭐⭐ " - Mille

"Man kan virkelig mærke, at de ansatte på GOODIEBOX gør sit bedste for altid at imødekomme deres kunder - Og de arbejder på højtryk for at gøre os alle sammen tilfredse. Hvis man har nogen som helst problemer med sin GOODIEBOX, så kan man roligt skrive til dem, og så er man i gode hænder" - Clara

Kunne det ikke være fedt, at være årsagen til sådanne udtalelser fra medlemmerne?

SØG STILLING
  Indlæser...

Vent venligst ...