Struktureret logistik-koordinator POSTED AT 6/9/2018

Vi søger en ekstraordinær struktureret koordinator, som kan joine vores Logistik Team og hjælpe os med at sikre, at alle vores medlemmer i Danmark, Holland, Norge og snart resten af Europa hver måned modtager deres GOODIEBOX i perfekt stand, og til tiden. Det skal du hjælpe os med!

Opgaver og ansvarsområder

Hos GOODIEBOX er hverdagen fyldt med masser af udfordringer, omskiftelighed og løbende forandringer, og derfor er det svært at beskrive stillingen 100%. Sikkert er det dog, at vi søger en person, der kan:

 • Være det daglige bindeled mellem produktion (outsourcet) og GOODIEBOX
 • Kommunikation, dialog og dagligt tæt samarbejde med leverandører/lager/transportører
 • Ad hoc prisforhandling af transporter fra det meste af verden
 • Aktiv deltagelse i logistikprojekter
 • Deltage i udarbejdelsen af SOP ́er ved implementering af nye forretningsområder/lande/forretningsgange
 • Opfølgning og rapportering
 • Ad hoc opgaver

Viden, egenskaber og evner

 • Du har en uddannelse indenfor Logistik, som meget gerne er suppleret med erfaring fra andre virksomheder, som lig GOODIEBOX har en spændende og krævende Supply Chain
 • Du har +2 års erfaring med ecom-logistik- ow
 • Du har gerne erfaring med import fra det meste af verden både i forhold til Road samt Sea/Air
 • Du er organiseret og detaljeorienteret; og med en udtalt evne til at tilegne dig nyt materiale og tilpasse dig skiftende forudsætninger
 • Du er en Supermand/woman i excel
 • Du har et højt energiniveau, stort drive og smittende entusiasme og masser af commitment. Og fordi succes sjældent kommer af sig selv, er det helt essentielt, at du er indstillet på en vedvarende stor indsats – også på de vanskelige dage.
 • Du er god til at grine – det er vi :)

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en uformel og stærk vækstorienteret virksomhed, hvor du i samarbejde med hele Team GOODIEBOX skal være med til at sikre vores fantastiske bokse hver måned kommer frem til alle vores skønne medlemmer - vi har masser af spændende opgaver til dig. Din hverdag vil foregå både på vores kontor på Islands Brygge samt hos vores 3PL samarbejdspartner i Greve.

Om GOODIEBOX

GOODIEBOX er én af Danmarks mest succesfulde abonnementsordninger GOODIEBOX er grundlagt af succesfulde serie-entreprenører, og vi bilder os ind, at vi faktisk formår at være både ambitiøse, men samtidig til at holde ud at være sammen med. GOODIEBOX har fået funding fra Morten Strunge, inQvation og Vækstfonden.

GOODIEBOX er en multi-sided marketingplatform med kontor i København og Amsterdam, som giver vores medlemmer i Danmark, Holland, Norge og snart resten af Europa en unik mulighed for at blive inspireret og afprøve nye beautyprodukter. I 2018 sender vi +500.000 bokse til vores medlemmer – og i 2019 skal vi sende +1.200.000 bokse

Er du vores superwoman/man? Hvis ja – så send venligst en kort ansøgning og et up-to-date CV til iamtheone@goodiebox.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til Jakob (Head of Logistics) på jakob@goodiebox.dk eller ringe på 41110077.

Start: Hurtigst muligt.
Arbejdssted: Islands Brygge / Greve.
Løn: Efter aftale.

About GOODIEBOX

GOODIEBOX is an innovative fast-growing beauty company headquartered in Copenhagen, Denmark and with office in Amsterdan, The Netherlands.

Each month, our GOODIEBOX is sent to thousands of members in Denmark, The Netherlands and Norway, made by editors and beauty experts who get what works. We test every beauty product under the sun and are in constant conversation with our members and community.

GOODIEBOX is well funded and has received growth capital from premium investors such as Morten Strunge and the Danish Growth Fund.

  Indlæser...

Vent venligst ...