JORGOBÉ THE ORIGINAL BLACK PEEL OFF MASK
198,00 kr
JORGOBÉ THE ORIGINAL BLACK PEEL OFF MASK

Prisvindende. Naturlig. Og anbefalet af eksperter landet over. The Original Black Peel Off Mask tog hele Danmark med storm, da den blev lanceret. Først og fremmest på grund af dens enestående evne til at rense porer i dybden og reducere hudens overskydende fedtproduktion og dermed forebygge tilstoppede porer. Men ikke mindst på grund af de mindre kendte, dog særlige ingredienser den er baseret på. Den lyder mest som noget fra et eventyr – men effekten er da også eventyrlig. Sort kaolinler er med til at rense og pleje i dybden. Dansk produceret. Wow.

100 ml. koster 198 kr.

UDSOLGT
Information

Prisvindende. Naturlig. Og anbefalet af eksperter landet over. The Original Black Peel Off Mask tog hele Danmark med storm, da den blev lanceret. Først og fremmest på grund af dens enestående evne til at rense porer i dybden og reducere hudens overskydende fedtproduktion og dermed forebygge tilstoppede porer. Men ikke mindst på grund af de mindre kendte, dog særlige ingredienser den er baseret på. Den lyder mest som noget fra et eventyr – men effekten er da også eventyrlig. Sort kaolinler er med til at rense og pleje i dybden. Dansk produceret. Wow.


100 ml. koster 198 kr.

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • Puha

  Mia on 7. apr. 2014

  Dyrt produkt der lugter ekstremt af alkohol
 • maske

  Tina on 7. apr. 2014

  Jeg kendte godt masken i forvejen, og synes det var et dejligt gensyn
 • Har aldrig prøvet værre produkt

  Digdem on 6. apr. 2014

  Har prøvet dette produkt tidligere, den hiver de små dun i ansigtet ud og når de kommer tilbage bliver de mørke. Dette har de ikke advaret om på forhånd og da jeg klagede over produktet direkte hos Jorgobé fik jeg blot en kommentar om at dette ikke er muligt. Så har måtte få permanent hårfjerning de værste steder. ALDRIG OPLEVET NOGET LING. - samt elendig kundeservice!!
 • Jorgobe

  Pernille on 6. apr. 2014

  Rigtig god maske, som viser effekt efter et par uger. Der er til mange behandlinger i tuben
 • 5 stjerner hele vejen

  Liv Waldersdorff on 5. apr. 2014

  Jeg havde godt nok mine tvivl, da jeg tog JorgObé's blackmask på. Men er du så færdig, det blev gjort til skamme. Det er nemt at arbejde med, nemt at pille af, og min hud var babyblød efterfølgende.
  Jeg har netop bestilt den i fuld størrelse fra JorbObés hjemmeside!
 • wow effekt

  Melissa on 4. apr. 2014

  troede ikke disse 'sorte masker' ville virke.. men hold da op jeg er overrasket til den positive side.. min hud havde virkelig godt af sådan en omgang og den er bare så nem at arbejde med..
 • Jorobe` black peel

  maria on 4. apr. 2014

  En virkelig dejlig peel maske, ikke sidste gang at den vil blive brugt af mig, efterlader en dejlig ren og blød hud :)
 • et must have

  Lisa on 4. apr. 2014

  jeg var en anelse skeptisk overfor dette produkt. men jeg må sige, at det var en yderst positiv oplevelse at bruge dette produkt! klart et jeg skal ud og investere i
 • Super maske :-)

  Lisbeth on 3. apr. 2014

  God maske,men AV!!!
 • Elsker den!

  Cherie on 3. apr. 2014

  Det er blevet et totalt musthave hjemme ved mig!
 • Spændende!

  Selma on 1. apr. 2014

  Dette produkt synes jeg er så spændende og fedt! Har prøvet mange peel-off masks, også mange der virkede, men aldrig en i sort, hvor man helt tydeligt kunne se ens urenheder! Dette var meget sjovt og overbevisende! Selvfølgelig køber jeg dette produkt! Super hit!
 • Stor fan

  Anja on 31. mar. 2014

  I forhold til andre blackmasks, som jeg har prøvet, synes jeg denne er rigtig effektiv. Den er nemt at påføre, renser godt, og gør ikke ondt at pille af. Helt klart et produkt, jeg gerne vil købe.
 • Gør sindssyg ondt at tage af.

  Julia on 31. mar. 2014

  Jeg prøvede denne maske efter jeg havde renset mit ansigt, gjorde præcis hvad der stod på bagsiden for at anvende denne maske. Efter de 30 min man skulle vente på at masken skulle tørre, tog jeg den af. Jeg har aldrig prøvet noget så smertefuld at tage af som denne maske, jeg prøvede endda at tage den hurtigt af, for at mindske smerten, men det hjalp bestemt ikke. Det er ikke en maske jeg kommer til at købe selv, så jeg er glad for at jeg fik afprøvet den i min goodiebox inden jeg selv købte den store tube.
 • Ok

  Janne on 31. mar. 2014

  Sjovt at masken er sort, men synes ikke at det var så god som jeg har hørt. Men sjov at prøve.
 • Den er bare god.

  Maria on 31. mar. 2014

  Jeg har før købt dette produkt. Og jeg er helt vild med det. Jeg har store problemer med hudorme, og de bliver trukket ud med masken.
  For nogle virker den, for andre ikke. Jeg er en af de heldige.
  Men jeg hader de små poser.
  Det er meget dyrt i forhold til effekten.
 • Perf

  Rikke on 30. mar. 2014

  Godt, godt, godt. Super produkt!!
 • Perf

  Rikke on 30. mar. 2014

  Godt, godt, godt. Super produkt!!
 • Black mask

  Karoline on 30. mar. 2014

  Super lækker at have på. Og når man så tager den af føles det ikke som om man rykker hele ens hud med af. Ig efter har man bare en vildt lækker hud.

  Synes dog godt men kan få en lidt støre prøve, da man skal bruge den flere gange får at få en resultat som også kan ses...
 • Overraskende

  Katrine on 28. mar. 2014

  Resultatet er synligt med det samme. Når masken trækkes af ryger urenhederne med. Lækker fornemmelse af ren hud bagefter.
  Man skal passe på med at putte den på ikke så fedtet hud da det næsten gør ondt at hive den af så.
 • Don't get the hype

  Laura on 28. mar. 2014

  Den tog ikke mine hudorme, den gjorde bare herreondt at få af.
 • JorgObé

  Christel on 27. mar. 2014

  Jeg er ikke ovenud imponeret - det er fint produkt, men jeg synes ikke det virker fantastisk!
 • God efter flere ganges brug

  Karina on 26. mar. 2014

  Dette er et produkt hvor man skal være tålmodig! De første par gange jeg brugte masken oplevede jeg flere urenheder. Dette var dog kun et problem i starten - nu fjerner masken mine mindre hudorme uden at dette medfører urenheder. Synes dog ikke at masken får de større hudorme med.
  Masken kan være lidt pinefuld at tage af, men det er det hele værd, når man tydeligt kan se hvad masken tager med (hvilket er super motiverende). Jeg bruger masken 1-2 gange ugentlig og synes at jeg nu får færre hudorme, eller får dem der opstår fjernet med masken. Godt produkt!
 • Ikke lige mig

  Sandra on 26. mar. 2014

  Den var virkelig svær at få af men ellers fin
 • Ansigtsmaske

  Sophie on 26. mar. 2014

  Ikke så god som håbet
 • mask

  Tina on 26. mar. 2014

  renser huden godt
 • Overraskende god

  Mette Balslev on 26. mar. 2014

  Jeg tog mig et bad med maske og efterfølgende creme - min hud var så blød og dejlig bagefter. Rigtig god kombination :-)
 • black

  Miruna on 26. mar. 2014

  it's efficient, no doubt about it, but 30 min after taking it off, my face was still red because the "glue" of it is too strong for me
 • spændende

  Micha on 26. mar. 2014

  spændende og sjovt produkt. ok virkning
 • Delvis glæde

  Hanne on 26. mar. 2014

  Jeg må indrømme, at masken skuffede mig... Den skulle sidde rigtig længe for at tørre og var derefter svær at få af. Efterfølgende fik jeg små knopper ved tinningerne. Resten af ansigtet føltes dog rigtig glat og renset, så måske den bare skal bruges på et mindre område...
 • JORGOBÉ THE ORIGINAL BLACK PEEL OFF MASK

  Kajsa Hjorth on 25. mar. 2014

  Fantastisk. Virkelig godt produkt til at rense ansigtet i dybden. Man kan både se og mærke forbedringen efter blot en behandling.
 • Nej tak

  Camilla on 24. mar. 2014

  Jeg har faktisk set reklamer for den her. På ekstrabladet.dk. Hvilket gjorde, at jeg ikke havde den bedste tiltro til produktet. Og med god ret. Den ødelagde fuldstændig min hud og gjorde mig helt tør i flere dage ligegyldigt, hvor meget creme jeg smurte i mit ansigt. Vil bestemt ikke anbefale det produkt til nogen!
 • Masken

  Divah on 24. mar. 2014

  Den fjerner mine urenheder. Desværre når jeg nogle gange har bumser, kan den "flå" dem op og så bløder de. Og når man fjerner masken, gør det ret ondt. Men det er helt bestemt det værd, når man ikke har bumser, for det gøre huden sååå lækker blød, og den fjerner også hudorme,
 • peel off mask

  Tina Lyngholm on 24. mar. 2014

  Fin maske der dog ikke kan mere end de andre sorte peel off masker jeg har prøvet. Denne maske syntes jeg dog er lidt sværere at få af bagefter end de andre jeg har prøvet.
 • Tager ALT - selv skægget!

  Jannie on 24. mar. 2014

  Denne maske vil jeg ikke anbefale at bruge i hele hovedet som en full face ansigt maske! selv mine små usynlige dun hår i ansigtet som jeg ikke anede fandtes blev hevet med ud. Smertefuldt og med et ansigt der tørkede som Saharas ørken. Anbefales kun at bruges på næsen, da den tager alt med sig og selv mandens dybe sorte porer blev hevet godt med ud.
 • Super lækker <3

  Line Skov on 24. mar. 2014

  Virkelig lækker maske og efterlader min hud såå blød og med en dejlig ren følelse! Et klart Must Have. <3
 • Skal købes

  Maria Helene on 23. mar. 2014

  Når lønnen kommer i næste mdr, er det her produkt det første der skal bruges penge på.
  Har nydt min søndag med denne maske og føler jeg har fået den ansigtsbehandling, jeg længe ikke har haft tid til at give mig selv. :)
 • effektiv maske

  Jeanette on 23. mar. 2014

  Dette er et produkt som man kan virker straks efter brug da dette afsløres af urenhederne som bliver "trukket" ud af huden når masken tages af. Godt produkt hvis man har meget uren hud (:
 • Intet mirakel

  Nina on 22. mar. 2014

  Jeg har læst og hørt så meget om dette produkt, og havde glædet mig til at teste det.
  Jeg blev dog ikke positivt overrasket og så ingen mærkbar ændring. Det var enormt klistret og besværligt at arbejde med, og svært at få af selvom jeg lod det sidde lidt ekstra tid.
 • ikke så smertefuld

  Ane on 22. mar. 2014

  har prøvet andre Black masks og ved hvor ondt de kan gøre - derfor har jeg også trukket den lidt ud med at prøve denne, selvom jeg også ved at effekten er smerten værd.
  Blev dog positivt overrasket, jo det gjorde ondt, men ikke så tårerne stod ud af hovedet. Positiv oplevelse men det er stadig et dyrt produkt i forhold til hvad andre kan tilbyde masken til.
 • Fin

  Nicoline on 21. mar. 2014

  Den var fin, dog lidt svær at bruge da masken røg ud over det hele, men det er forståeligt nok, da det er en prøve ;)
 • Fin

  Nicoline on 21. mar. 2014

  Den var fin, dog lidt svær at bruge da masken røg ud over det hele, men det er forståeligt nok, da det er en prøve ;)
 • Nice

  Pia on 21. mar. 2014

  Prøvet den før og er helt afhængig af den, bruger den reglmæssigt :)
 • først wauw, bagefter æv

  Line on 21. mar. 2014

  Først var jeg meget imponeret over hvor mange urenheder den tog... dog syntes jeg ikke det var så fedt jeg blomstrede med irriteret hud og småbumser de næste par dage....
 • Efterlader huden smuk

  Matilde on 21. mar. 2014

  Jeg har selv denne i fuld størrelse. Efter brug er huden både smuk, jævn og blød - dog er det vigtigt at bruge en fed ansigtscrem efter brug af masken.
 • Verdens bedste maske - simpelthen!

  Maria on 20. mar. 2014

  Jeg har nu i et par år brugt denne maske fra JorgObé, så selvfølgelig var jeg begejstret da den kom i Goodiebox. Masken er en af de bedste peeloff masker der er på markedet - også til sart hud!
 • Så god

  Elanna on 20. mar. 2014

  Jeg blev så glad da jeg så den var med. er selv kæmpe fan af den og har den i rigtig form - kan ikk leve uden den. Den er helt igennem fantastisk :) jeg bruger den 2 gange om ugen og den er virker. Samtidig er den dejlig enkel at se på. Kun positive ord herfra
 • ...

  nuria on 20. mar. 2014

  Rigtig fint produkt. Men det gør en smule ondt at fjerne.
 • super

  line on 20. mar. 2014

  rigtig godt produkt
 • For lille

  Dianna on 19. mar. 2014

  Wee denne skal jeg helt sikkert have. Minus..... Prøven var alt for lille :-)
 • AV

  Lamia Laila on 19. mar. 2014

  Jeg havde ret store forventninger til denne black mask og har længe overvejet at købe den. Dét kommer jeg så ikke til nu. Jeg ved ikke om det bare er mig der er ekstremt sart, men det gjorde simpelthen så ondt! Jeg så ingen forskel, og havde regnet med at man ville se porerne ryge med ud på black masken. Overhovedet ikke smerten værd!
 • Genial opfindelse der holder hvad den lover

  Heidi on 19. mar. 2014

  JORGOBÉ PEEL OFF MASK, holder virkelig hvad den lover, har man lidt uren hud, fedtet hud eller hudorme burde enhver der døjer med dette, prøve dette produkt, det fjerner effektivt hudorme og renser huden virkelig godt - og vil klart anbefale dette produkt til folk.
 • Skuffende

  Sofie on 19. mar. 2014

  Denne black peel off ansigtsmaske var desværre en skuffelse. Den var ikke særlig effekten, og den gjorde ondt at tage af.
 • Black Peel Off Mask

  Nadia on 19. mar. 2014

  Jeg var meget skeptisk, men tænkte at jeg ville give den et forsøg. Jeg delte (den lille) pakke i to, da jeg kun har problemhud på næsen. Første gang jeg brugte den kunne jeg ikke se nogen forskel og var lidt skuffet. Alle skriver jo så positivt om den. 2 dage efter brugte jeg resten og så var der resultater at se. Mine porer var mindre og huden renere :) Så en anden gang kunne man godt give 2 prøver med, så er resultatet ihvertfald tydeligere.
 • Synes ikke den virker

  Malene on 19. mar. 2014

  Synes ikke den virker, udover trække hår ud og hud af.
 • godt

  Diana on 19. mar. 2014

  Virkelige godt produktet.
  det virkelige helt perfekt
 • Fin men ikke overraskende

  vicki on 19. mar. 2014

  Ja som overskriften lyder, er det en god maske, som jeg føler gør hvad den skal, men ikke mere. Synes ikke den overraskelser mere end andre gode masker.
 • GENIAL

  louise on 18. mar. 2014

  Jeg er vild med den maske!!
  må eje den :)
 • FOrkert brug?

  Ane on 18. mar. 2014

  Måske brugte jeg produktet forkert, men det havde ikke den påståede effekt
 • Overraskende resultat

  Lisa on 18. mar. 2014

  Jeg har før prøvet masker, der skulle afhjælpe mod hudorme og var noget skeptisk, da jeg prøvede JorgObé, men jeg blev meget positivt overrasket!
  Den rensede mine porer og dagen efter var min hud fin og afbalanceret igen!
 • Skuffende oplevelse

  Emilie on 18. mar. 2014

  Jeg havde ret store forventninger til dette produkt, da jeg har hørt om mange der har været begejstret for Black mask mv. Men denne her skuffede gevaldigt. Den var for det første utrolig svær at få af, derudover kunne jeg ingen effekt se desværre. Alt der skete på min hud, var at jeg blev rød og irriteret pga. Formegentlig fordi den var så svær at få af.
 • Skuffende oplevelse

  Emilie on 18. mar. 2014

  Jeg havde ret store forventninger til dette produkt, da jeg har hørt om mange der har været begejstret for Black mask mv. Men denne her skuffede gevaldigt. Den var for det første utrolig svær at få af, derudover kunne jeg ingen effekt se desværre. Alt der skete på min hud, var at jeg blev rød og irriteret pga. Formegentlig fordi den var så svær at få af.
 • Lækker og nem at påføre/fjerne

  Jannie Hagelskjær on 18. mar. 2014

  Uh, den er lækker. Har brugt den på næse og hage, og specielt på min næse så jeg resultat.
 • Man må lide for skønheden

  Camilla lykke on 18. mar. 2014

  Jeg har aldrig været god til at læse instruktionen så første gang jeg skulle prøve produktet smurte jeg det bare ind i hele ansigtet. Det fandt jeg så ud af at man ikke skulle have gjort, for alle de steder hvor jeg havde bare lidt hår, såsom mine øjenbryn, av av av siger jeg bare. Men udover det et rigtigt godt produkt som gjorde min hud ren og blød. Helt sikkert et produkt jeg vil anvende fremover!
 • av av av.

  Tina on 18. mar. 2014

  Det gør vildt ondt at få af hvis at der ikke kommer et tykt nok lag på, men efter følgende en lækker blød hud.
 • vild med den

  Rikke on 18. mar. 2014

  Jeg er vild med black mask, og denne er ingen undtagelse, dejlig hud bagefter
 • Virker 100%!!

  Deniz on 17. mar. 2014

  Min søster har investeret i denne og jeg vil helt klart anbefale den. Første gang jeg prøvede den, skreg jeg nærmest da den skulle pilles af. Men resultat giver den ihvertfald! Så den er både pengene og smerten værd :D
 • Maske

  isabella k on 17. mar. 2014

  Masken var rigtig god og nu har jeg været ude og købe den. Mange tak
 • lyder lovende

  Simone on 17. mar. 2014

  Har hørt meget om denne maske, så var meget glad for en prøve på den, da det alligevel er mange penge. Dig er pose-prøver stadig ikke optimalt
 • Bedømmelse

  Maja on 17. mar. 2014

  En rigtig fed maske, men gør utrolig ondt at få af igen. Men godt resultat, klart noget jeg ønsker igen!
 • Jorrgobé Black

  Alexandra on 16. mar. 2014

  Renser rigtig godt i dybden. God til at fjerne hudorme på næsen. Et minus at den er lidt svær at få af og hiver meget i udkanten af ansigtet, hvor man har lidt længere ansigtshår.
 • Av!

  Anne Sofie on 16. mar. 2014

  Jeg synes, den gør mega ondt at pille af! Jeg har derfor kun brugt den på næsen og andre udsatte steder uden dun. Effekten er der, men om den er pengene værd.. Hmm..
 • Ja da!

  Gitte on 16. mar. 2014

  Den virker! Så kort kan det siges.
 • Fantastisk!

  Anita on 16. mar. 2014

  Meget positivt overrasket. Jeg har aldrig prøvet den sorte peel off maske før, så jeg var virkelig henrykt over dens evne til at rense porerne i dybten. Mit ansigt blev opfisket og ren, og huden dejlig blød. Vil anbefale dette produkt til alle! Skal dog helst anvendes om aftenen, da huden på kinderne bliver rød et par timer efter.
 • woman i Black

  karina on 16. mar. 2014

  Husk at læse brugsanvisningen, undgå områder med hår!
  Husk at låse døren under anvendelse så der ikke kommer uventede gæster!
  Og åhh så smertefuldt at få af igen, men no pain no gain!
 • Forbedring

  Chanette Holm on 16. mar. 2014

  Først tænkte jeg at den har jeg da selv, og den jeg har er ikke den bedste. Men da jeg så fandt ud af at den er blevet forbedret og er knapt så parfumeret, blev jeg fan - den fungerer nemlig 1000 gange bedre end den jeg allerede har. Konsistensen er god og ligger sig som et jævnt lag, og huden ser meget renere ud efter den er pillet af. Så dette bliver muligvis en fremtids investering.
 • Føles virkelig effektiv

  Annemette on 15. mar. 2014

  Lidt noget klister, men sådan er peel off masker jo. Ser noget dramatisk ud med sort maske i ansigtet, og den gør rigtig nas at tage af, hvis man har været nærig med påføringen nogen steder. Men når det så er sagt, så er den faktisk ret effektiv. Den kunne godt komme i indkøbskurven næste gang.
 • Virker ikke efter hensigten

  Lea on 15. mar. 2014

  Må indrømme at jeg ikke følte, at denne maske havde den store effekt på mig - det var som om, at den ikke rigtigt fik fat i hudormene
 • Bedømmelse

  Zenia on 14. mar. 2014

  Syntes den er super god har ikke haft nogle problemer med den og vil helt klart købe en stor
 • Fin nok

  Maja on 14. mar. 2014

  Jeg syntes at den er fin nok, det gør dog ondt at tage af...
 • positivt overrasket

  Tina on 14. mar. 2014

  Kan klart anbefales! lækker ren hud og meget value for money
  - Dog lidt svær et pille af igen
 • :-)

  Mia on 14. mar. 2014

  Meget besværligt, men giver den dejligste og blødeste hud. Rigtig god maske!
 • Øv øv

  Liv Cecilie on 14. mar. 2014

  Min hud er ikke god til JorgObe mærket - så det meget ærgeligt. Min hud bliver tør og klør.
 • ØH... AV!

  Cindy on 13. mar. 2014

  Av for h... Det gør ondt når den skal af! Og den tog slet ikke nogen af hudormene. Gjorde jeg det mon forkert?
  Men det var sjovt at prøve og den dufter rigtig godt! Jeg blev meget blød af den.
  -Men også rød, hævet og varm.(Men det er nok at forvente. Den sidder godt fast!) Den tog alle mine små hår i ansigtet.. Det var lidt som en voksbehandling.
 • Fantastisk produkt.

  Camilla on 13. mar. 2014

  Har altid været meget skræmt af dette produkt da alle har fortalt hvor ondt det gør men jeg tog chancen når nu vi havde fået en prøve. Men det var slet ikke så slemt og man kunne bare se alt det skidt den fik med. Simpelthen et must have!
 • ØV!

  Jane on 13. mar. 2014

  Jeg havde virkelig glædet mig til at prøve denne, men skuffet blev jeg! den trak alle hårene ud i ansigtet (AV!) og så blev jeg ild-rød der hvor den var brugt.
  Ydermere kunne jeg ikke få det hele af, så jeg gik rundt med sorte streger i hovedet.
 • udemærket

  Christina on 13. mar. 2014

  Synes den er bedre i forhold til andre øvrige lignende masker.
 • Den bedste maske!

  Cecilie on 13. mar. 2014

  Jeg synes uden tvivl at den er rigtigt skøn denne maske, blev faktisk først anbefalet af en veninde til at prøve den, men synes det var lidt dyrt når jeg ikke havde prøvet den, nu er den afprøvet og købt! :-)
 • Nitte

  Kamilla Rønnov Kramme on 12. mar. 2014

  Den er desværre den dårligst virkende peel off, jeg har prøvet. Øv også!
 • Jorgobe the original black peel off mask

  Leyla on 12. mar. 2014

  virker effektivt, men den river godt nok også alle ens små hår med
 • Ok produkt

  Mette on 12. mar. 2014

  Men synes det tager utrolig lang tid at få af igen, men effektiv
 • Peel off mask

  Lis Tøttrup on 12. mar. 2014

  Fin, har dog en jeg syntes er mindst lige så godt, og en del billigere.
 • AV AV AV

  Katja on 12. mar. 2014

  Det gør jeg ikke igen ;-)
  Det var sjovt at komme den på og også skægt at kigge mig i spejlet med den.... men sikke det gjorde ondt at få den af! Måske havde jeg fået for lidt på, måske er min hud bare ikke lavet til sådanne produkter: den var helt rød og varm og også lidt øm bagefter. Heldigvis for den dejlige creme, der hørte til.
  Om den så virkede? aner det ikke :-)
 • super peel off maske

  Lisbet on 12. mar. 2014

  Super peeloff maske!
  den tager alt med!
 • God

  Pernille on 11. mar. 2014

  God
 • JORGOBÉ THE ORIGINAL BLACK PEEL OFF MASK

  Maria on 11. mar. 2014

  Wauw, det er første gang at jeg prøver en black mask, og den er bare vildt god. Min hud blev så ren og blød!
 • Nej, nej og atter nej

  Amira on 11. mar. 2014

  Lige så god som cremen er, lige så dybt fordærdeligt er peel-off masken!

  For det første var den umulig at få ud af den lille bitte pakke den kom i. Da jeg endelig fik den ud - efter at have smurt halvdelen ud over vasken - gik der ca. 2 sekunder (bogstavligt talt) fra jeg smurte den i ansigtet til mit ansigt begyndte at brænde og mine øjne løbe i vand. Det svier SÅ meget og den lugter vildt meget af alkohol! Forfærdeligt!

  25-30 minutter står der på pakken men min var på i over 45 min før den var tør nok til at pille af. Den eneste gode ting ved den er at den er nem at få af, også de små stykker der måske bliver siddende fordi det kan tages med lidt vand.

  Selve masken tog næsten ingenting, jeg havde stadigvæk rigtig mange blackheads på min næse - som ellers var godt smurt ind - og jeg har prøvet billig-produkter der virker enormt meget bedre.

  Alt i alt er jeg super skuffet. Og så til den pris! Ikke noget jeg hverken ville købe igen selv eller anbefale.
 • Skøn

  Pernille on 11. mar. 2014

  Den er så god, og den virker.. må ud og købe den i full size
 • fin

  Desirée on 11. mar. 2014

  skal helt klart prøves igen
 • det overrasker mig stadig...

  Mette on 10. mar. 2014

  den ormegård der kommer op når man har brugt den....det overrasker mig hver gang.
  man kan virkelig mærke at denne maske går i dybten. og den hiver dybe urenheder med op gradvist.
 • Black peel

  Belinda on 10. mar. 2014

  Den har jeg hørt så meget godt om.. Endelig ku jeg prøve den :)
  Skøn, fin med en sort farve så man kan se hvor man har været (har haft nogle forskellige gennemsigtige masker, lidt træls)
  Den er super god :)
 • positivt overrasket

  Magda Teresa on 10. mar. 2014

  Jeg har hørt og læst rigtigt meget om denne maske, men jeg har aldrig købt den selv. Jeg havde hørt både positive og mindre positive ting om den, men den overraskede mig helt sikkert positivt og jeg kunne mærke at den rensede min hud.
 • mums

  Maria on 10. mar. 2014

  Rigtig lækker maske, huden føles dejlig ren efter brug, dog skal man passe på ikke at ramme nogle små hår :)
 • Black peel off mask

  Lærke on 10. mar. 2014

  Super god ansigtsmaske, kunne tydeligt se at den rensede mine porer. Jeg vil købe den maske selv - virkelig god!
 • Desideret skuffet!!!

  Louise on 9. mar. 2014

  Af alle oplevelser i mine goodieboxes er denne her so far den eneste slemme... spændt på at prøve denne sorte maske, som så mange taler om efterhånden, putter jeg det på... Det var en ting jeg aldrig skulle have gjort. Den konsistens og den måde denne maske tørrede på gjorde at jeg da jeg ville tage den af næsten måtte udøve vold mod min hud... som cement på kinderne og absolut ikke anbefalelsesværdigt... dyrt i forhold til så ringe en kvalitet.
 • Desideret skuffet!!!

  Louise on 9. mar. 2014

  Af alle oplevelser i mine goodieboxes er denne her so far den eneste slemme... spændt på at prøve denne sorte maske, som så mange taler om efterhånden, putter jeg det på... Det var en ting jeg aldrig skulle have gjort. Den konsistens og den måde denne maske tørrede på gjorde at jeg da jeg ville tage den af næsten måtte udøve vold mod min hud... som cement på kinderne og absolut ikke anbefalelsesværdigt... dyrt i forhold til så ringe en kvalitet.
 • Desideret skuffet!!!

  Louise on 9. mar. 2014

  Af alle oplevelser i mine goodieboxes er denne her so far den eneste slemme... spændt på at prøve denne sorte maske, som så mange taler om efterhånden, putter jeg det på... Det var en ting jeg aldrig skulle have gjort. Den konsistens og den måde denne maske tørrede på gjorde at jeg da jeg ville tage den af næsten måtte udøve vold mod min hud... som cement på kinderne og absolut ikke anbefalelsesværdigt... dyrt i forhold til så ringe en kvalitet.
 • ingen effekt

  Karen on 9. mar. 2014

  Ingen effekt
 • Fantastisk!

  Marianne on 9. mar. 2014

  Rigtig dejlig, ikke noget dårligt at sige, den er bare rigtig god! :D
 • Lidt hård ved huden

  Nina on 9. mar. 2014

  Jeg tænker, at denne maske ved længere tids brug sikkert vil reducere graden af urenhed i min hud, men jeg når nok aldrig til at det bliver regelmæssigt at en simpel grund: smerte. Da masken skulle af var det så ubehageligt, at der piblede en lille tåre frem i øjenkrogen og det tog lidt lang tid at få den af, da jeg er en værre kylling. Desuden sviner det ret meget at påføre den, men det bliver nok bedre med øvelse - som jeg ikke får grundet min svage rygrad og lave smertetolerance.
 • Fantastisk!

  Julie on 9. mar. 2014

  Har den i forvejen, og er ellevild med den!
 • super god

  linda on 9. mar. 2014

  jeg har læst meget om den her black mask og jeg har selv prøvet et par stykker fra andre mærker uden at jeg kunne se den store forandring men den her er virkelig god og den har gjort at min hud ser meget mere sund ud
 • Jorgobé

  Nikita on 9. mar. 2014

  Den virker desværre ikke for mig :( Den gør hammerondt at få af, og så er der intet resultat at se ... Men den virker godt for min søster, så det er jo lidt forskelligt. Fedt når den virker!
 • Black peel off mask

  Susan on 9. mar. 2014

  Jeg har længe villet prøve den maske, så blev positivt overrasket, da jeg så den i æsken. Dog ærgerligt, at det er så lille en prøve, som man egentlig også ville kunne få i matas eller lignende, og ikke en lidt større luksusprøve, så man kunne prøve den flere gange. Lidt svært at vurdere hvor effektiv den er ud fra en gang. Men umiddelbart virker den godt, også for min fedtede hud.
 • Jorgobe The Original Black Peel Off Mask

  Amalia on 9. mar. 2014

  Jeg har prøvet et par stykker peel-off masker efter hånden. Men denne er absolut den mest effektive jeg nogensinde har prøvet. Det er helt sikker en jeg ville investere i selv om prisen er høj. Det eneste jeg ikke kunne lige var smerten ved at peele den af. Av!! Men det viser også hvor effektiv den er.
 • Hiver skønheden frem

  Pernille on 9. mar. 2014

  Elsker dette produkt! Er virkelig podiet overrasket! Allerede efter første gang kunne jeg mærke/se forskel på min hud.
  1: mine hudorme formindskes
  2: hvis jeg har en meget synlig bums og lege putter det på, forsvinder den jo næsten!
  Den er dog ret ubehagelig og tage af, det gær ret ondt!
  Hiver skønheden frem.
 • god

  Majbritt on 8. mar. 2014

  rigtig god. fik min hud silkeblød, og selvom man ser sjov ud er den det værd. jeg tror jeg vil ud og købe denne
 • Jorg Obé

  Jena on 8. mar. 2014

  Stor stor fan af Jorg Obé, hvad gjorde vi før? Har dette produkt i forvejen, og elsker den sorte maske. Så det var en glædelig overraskelse at se den. Den har bare en evne til at gøre det som ingen andre produkter kan. Lækkert produkt.
 • Er okay!

  Mia on 8. mar. 2014

  Denne er okay, jeg synes ikke den gør det store, men kan da godt mærke at min kommende bums måske er på vej væk igen! Den gør mere ondt end gavn!
 • Skuffende

  Rikke on 8. mar. 2014

  Har læst at rigtige mange syntes det er et fantastisk produkt. Både min teenager søn og jeg var skuffede over produktet. Det fjerne ingen hudorme hos os
 • BEDSTE PRØVE

  Emilie on 8. mar. 2014

  Jeg har så længe overvejet at investere i disse, men da jeg ikke troede på det virkede har jeg ikke gjort det. Men der tog JEG fejl! Aldrig har jeg oplevet en så god Peel of mask! Den fjerner faktisk alle hudorme!
 • Lidt for effektiv

  Mette on 8. mar. 2014

  Jeg bliver tør i ansigtet, men det opvejes hurtigt af cremen fra samme mærke. Masken føles effektiv, og er ok nem at få af. Har ikke problemer med fedtet hud, så er nok ikke potentiel kunde.
 • Rene porer i dybden.

  Silke on 8. mar. 2014

  Denne maske giver virkelig rene porer i dybden, uden at irritere huden, efterfølgende synligt mindre porer, og en mere forfinet hudoverflade. Et virkelig fantastisk produkt.
 • Sort kaolin?

  Tina on 7. mar. 2014

  Har ALDRIG hørt om sort kaolin? Kaolin er da hvidt?

  Jo, den virker, den hiver hår og alt andet med også. Ikke så rart. Der er andre der er bedre.
 • Super

  Suzan on 7. mar. 2014

  Helt vild maske. Jeg har store pore på næsen og denne maske tog alt! Min hud har aldrig set så godt ud! Jeg var så vild med den at jeg straks gik ud og købte en i stor. Helt klart en fremover ting i min beautybox. Det eneste dårlige er måske at det er lidt svært at vaske af hænderne når man har taget masken på.
 • Yes!

  Michelle on 7. mar. 2014

  Jamen jeg har en hel tube af denne sorte maske i forvejen og jeg er super fan! Hver gang den er brugt, føler jeg at min hud er så meget renere og blødere. Et must dagen efter eller morgenen inden en fest.
 • ØV ingen effekt

  Tania Maria on 7. mar. 2014

  Jeg har tidligere haft købt masken her og den har altså ingen effekt, andet end at det gør sk*de ondt at hive af. Så den kommer ikke i indkøbskurven igen.
 • Nedern

  Adelina on 7. mar. 2014

  BLACK PEEL OFF MASK virker slet ikke på min hud. Jeg har ofte mange små bumser. Når jeg bruger Peel Off masken, gør den slet ikke noget godt for mit ansigt. Jeg bliver rød i ansigtet (det er jo klart når man hiver masken af) og jeg synes mine udbrud bliver værre. Jeg vil slet ikke anbefale den, hvis man har samme hud type som mig.
 • Jorgobe peel off mask

  Lise on 7. mar. 2014

  Lækker maske som gør det den skal.
  Er dog noget smertefuld og bøvlet at pille af igen
 • Elsker masken

  Stine Ninja on 7. mar. 2014

  Havde denne i forvejen og elsker den. Dog bruger jeg den den kun i T-zonen da jeg synes det gør ondt når den kommer for langt ud på kinderne og den skal af.
 • Effektiv

  Pernille on 7. mar. 2014

  Denne maske er supereffektiv og den er supergod til at få urenheder med ud - specelt lige efter et varmt bad, når porerne er åbne- bare husk en god creme bagefter...og smør endelige ikke for tyndt et lag på, for så er det ikke til at få af igen
 • Perle off mask

  Anne on 7. mar. 2014

  Virker virkelig godt. Meget bedre end forventet.
 • God!

  Sara on 7. mar. 2014

  Den er god og anvendelig - men aldrig tag den på inden du skal i byen, haha. Den giver altså rød hud i noget tid efter!
 • Magi

  Linda on 7. mar. 2014

  det mest fantastiske produkt!! Synligt resultat med det samme..det er ikke tit man oplever det!
  Indlæser...

Vent venligst ...