JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM
168,00 kr
JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

At finde den rette dagcreme kan være en uoverskuelig jungle! Vi har indstillet jagten, og set os håbløst forelsket i JorgObé’s White Tea Balancing Creme. En multifunktionel, nærende og fugtgivende dagcreme der holder huden sund og i balance, uanset hudtype. Dagcremen er udviklet til at regulere hudtypen således, at fedtet hud får nedsat talgproduktionen over tid, mens tør hud får tilført mere dybdegående fugt. Ret sejt ik’? Argan- og sesamolie hjælper huden med at finde tilbage til sin naturlige balance. Vi er blevet så vilde med den multifunktionelle dagcreme, at vi har nomineret den til årets GOODIEBOXPRIS 2016

Vejl. udsalgspris 168 kr. 

UDSOLGT
Information

At finde den rette dagcreme kan være en uoverskuelig jungle! Vi har indstillet jagten, og set os håbløst forelsket i JorgObé’s White Tea Balancing Creme. En multifunktionel, nærende og fugtgivende dagcreme der holder huden sund og i balance, uanset hudtype. Dagcremen er udviklet til at regulere hudtypen således, at fedtet hud får nedsat talgproduktionen over tid, mens tør hud får tilført mere dybdegående fugt. Ret sejt ik’? Argan- og sesamolie hjælper huden med at finde tilbage til sin naturlige balance. Vi er blevet så vilde med den multifunktionelle dagcreme, at vi har nomineret den til årets GOODIEBOXPRIS 2016


Vejl. udsalgspris 168 kr. 

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • Frisk hud med jórg obé

  Trine on 25. apr. 2016

  Hvis man ikke er til fede cremer, men derimod ønsker en let creme som kan påføres inden makeup, uden man skal vente i evigheder, så er denne helt perfekt. Den giver samtidig et dejligt blød finish!
 • Fantastisk cream

  Josefine on 25. apr. 2016

  Jeg bruger den vær dag morgen og aften. Synes den skulle ha været meget større, for er næsten løbet tør
 • bare dejlig

  Siff on 25. apr. 2016

  jeg har i forvejen Jorgobe´s rense maske som jeg bruger 1-2 gange om ugen for lige at få frisket op og bruger så denne creme bagefeter og min hud har aldrig føltes blødere
 • Elsker elsker elsker denne creme

  Kathrine on 25. apr. 2016

  Den er fuldstændig uundværlig. Jeg har lææææænge og i mange år ledt efter den perfekte dagcreme. Indtil denne har jeg kun affundet mig med en fra apoteket men den her har slået den af pinden. Den er virkelig dejlig at anvende. Fantastisk mild duft og effektiv virkning. Jeg har døjet med MEGET tør og rød hud. Efter nogle timer med en meget fed creme så dannede jeg alt for meget talg. Har haft en uren overflade på min hud. Men efter jeg har brugt den her i 5 uger så er min hud blevet så lækker. Tilpas fugtet og en mere ensartethed i min hud tone - dette til trods for at jeg faktisk har været solskoldet i mellemtiden. Jeg har allerede skrevet denne på min ønskeseddel.
 • Meget drøj og utroligt fugtgivende.

  Ida on 25. apr. 2016

  Jeg er rigtig glad for Jorgob’e produkter. Og denne er ingen undtagelse. Elsker at den er med pumpe, da jeg hader cremer hvor man skal have fingrene ned i cremen. Den er utroligt drøj, giver vild meget fugt, Og jeg elsker duften!!!
 • White tea balancing cream

  Kiri on 25. apr. 2016

  Jeg har brugt denne dagcreme før og jeg har altid været utrolig tilfreds.
  Pumpen der afgiver den perfekte mængde creme i hånden og cremen der bare suges ind i huden, så man er klar til dagens makeup.
  Min hud føles vedhydreret.
 • Lidt fedtende

  Jannie on 25. apr. 2016

  Lidt fedtende for mig desværre
 • Godkendt!

  Pernille on 24. apr. 2016

  En flot hvid beholder, med lige lidt for meget tekst på forsiden. Den er let at pumpe ud og et pump passer perfekt til hele ansigtet. Cremen i sig selv et snehvid og silkeblød, rigtig let at smører ud og lægger sig ikke i klatter men bliver suget ind i huden med det samme. Den duftet ufatteligt godt, den helt rette balance mellem sødlig og ren. Den siges at den "tilpasser" sig netop min hudtype, og det gør den også til dels, huden skal selvfølgelig lige tilvænnes, men jeg syntes at den taler sandt. Først var min hud dog lidt for fedtet men den tilpassede sig efter et par dage og gav i hvert fald følelsen af at den gav min hud hvad den manglede - normalt/kombineret med duft mangel. En rigtig god pris, den kunne jeg sagtens finde på at købe.
 • god

  Simone Howard on 24. apr. 2016

  giver blød hud
 • Den bedste nogensinde ☺

  Mette on 24. apr. 2016

  Dette er den bedste creme jeg nogensinde har haft.., den fugter, udjævner og er simpelthen bare LÆKKER ☺ Det bliver ikke sidste gang jeg bruger denne ☺
 • Bedste hudcreme for pengene

  Jeta on 24. apr. 2016

  Virkelig god hudcreme, den er ikke for tyk i konsistensen og har en behagelig duft. Desuden giver den virkelig meget fugt, hvis man har tørt hud. Den er perfekt til sommer hvor den tynde konsistens er en klar fordel. Man får desuden rigtig meget for pengene, da den er meget drøj, man skal ikke bruge meget af den.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM Read more at: https://tr.im/5dp8O

  Karina on 24. apr. 2016

  også en lækker sag , total dejlig til huden
 • udmærket

  Louise on 24. apr. 2016

  ok creme, men den holder ikke hvad den lover... endnu i hvert tilfælde.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Renée on 24. apr. 2016

  Den fugter ikke huden særlig godt, men den trænger hurtig ind
 • Skøn duft

  Maiken on 24. apr. 2016

  Cremen har en rigtig god konsistens og tørrer let ind i huden. Emballagen ser lækker og luksuriøs ud. klart en af de produkter jeg gerne vil have stående fremme på badeværelset.
 • Fugtigheds creme

  Rebecca on 23. apr. 2016

  Den virkede som en normal fugtighed creme. Ikke mere, ikke mindre. Det ville ikke være en jeg ville gå ud og købe selv.
 • Blevet en del af min rutine

  Stella Nanna on 23. apr. 2016

  Er blevet rigtig glad for den. Synes min hud føles så dejlig, når jeg kommer den på! Det er også rigtig dejligt, at det er en kombi creme. Da jeg til tider har tør hud og andre gange for meget talg
 • Balancing cream

  Kimmie Karina on 23. apr. 2016

  Jeg er fancineret over produkter der kan mere end én ting. Denne dagcreme har en fantastisk egenskab, da den tilpasser sig hudenstilstand. Det gør det legende let som forbruger at have en enkelt all-round creme som kan bruges både til den tørre vinter hud og den lidt mere fedtet sommer hud som jeg fx får.
 • Fantastisk

  Christine on 23. apr. 2016

  Intet andet end fantastisk
 • Elsker den!

  Emilie on 23. apr. 2016

  En af de bedste cremer jeg længe har prøvet! køber den klart igen.
 • Super

  Sabrina on 23. apr. 2016

  Super ansigts cream der ikke fedter, den føles blød på huden, prikken og i'et skulle være at den fugtede lidt mere
 • Dejlig ansigtscreme

  Sofie Amalie on 23. apr. 2016

  Lidt tykkere creme, end jeg plejer at bruge. Har ikke gjort min hud mere fedtet, men hellere ikke en meget tydelig nedgang i fedtproduktionen endnu. Fint med en pumpe så der ikke kommer snavs og bakterier i cremen, men det er svært at vide hvor meget produkt der er tilbage i beholderen. Indpakningen er lidt plain og kedelig, kunne godt være dekoreret eller ligne boksen mere med et sort felt.
 • Så god !

  Julie on 23. apr. 2016

  Fantastisk dagcreme fra JOEGOBE og er helt vild med konsistensen plus der er intetet der varmer mit hjerte som en cream med pumpe så man ikke skal stå med fingrende ned i ens cream.
 • Jorgobe

  Louise on 23. apr. 2016

  God
 • Reagerede desværre på den.

  Mia on 22. apr. 2016

  Super lækker konsistens men gav mig desværre noget eksem lignede under øjnene.
 • Bedømmelse

  Ajani on 22. apr. 2016

  Et rigtigt godt produkt!
 • Super dagcreme

  Sofie on 22. apr. 2016

  Super dagcreme, huden føles helt fantastisk blød efter anvendelse. Klart et produkt der kommer til at få en fast plads på hylden hjemme hos mig :-)
 • Ynglings!

  Maria on 22. apr. 2016

  Denne creme er bare så lækker!! Den absolut bedste ansigtscreme jeg nogensinde har prøvet. Min hud bliver lækker og gennemfugtet. Selv min skæleksem er blevet meget bedre.
 • Mmmmh

  Sascha on 22. apr. 2016

  Sikke en dejlig duft og en lækker følelse på huden efter brug.
 • Skøn duft

  Julie on 22. apr. 2016

  Dejlig duft, og den trænger hurtigt ind, dejligt. Super med pumpe.
 • Perfekt

  Pernille on 22. apr. 2016

  Perfekt, kan virke en smule fedtet men ellers helt perfekt
 • White tea

  Ditte on 22. apr. 2016

  rigtig fin creme, men knap så god til lidt kompliceret hud.
 • Skøn

  Mette on 22. apr. 2016

  Skøn creme at have med i tasken :) Jeg skal nok hurtigt få brugt denne creme - efter træning, hjemme eller på farten. genial!
 • God

  Izabela on 22. apr. 2016

  Den er god at bruge
 • Silkeblød hud

  Katalin on 22. apr. 2016

  Jeg vild med produkter som ikke indeholder farvestoffer og parabener etc. Skønt.
  Bruger den både som dag/natcreme og den efterlader huden blød og det føles dejligt.
  Jeg er vild med denne multifunktionelle dagcreme fra JORGOBE. Kendte ikke dette mærke men vil helt sikkert købe en ny, når den er brugt op. Det eneste minus er prisen, lidt dyr synes jeg.


 • Bruges morgen og aften

  Hanne on 22. apr. 2016

  Fantastisk produkt fra et fantatsisk mærke
 • Nem at påføre

  Mie on 22. apr. 2016

  Dejlig mild duft, og en rigtig lækker og let konsistens, som hurtigt trænger nd i huden. Den giver en følelse af gennemfugtet og sund hud. Eneste minus er, at den ikke har solfaktor. Pumpen gjorde den meget nem af dosere.
 • Godt produkt

  Helene Baunsgaard on 22. apr. 2016

  Jeg har mixet hud i ansigtet, noget er tørt og andet fedtet ovs. Så var spændt på om cremen levede op til sit rygte. Det gør den faktisk, huden føles mere ensartet. Og så føles huden heller ikke fedtet efter påsmøring, huden føles fint fugtet. Og så er det nem at ligge make up ovenpå den. Et godt produkt til prisen.
 • Frisk og let

  Nicoline on 22. apr. 2016

  Denne dagcreme giver en følelse af friskhed og lethed, hvilket dens design også stråler af. Jeg er helt vild med den, og den er absolut blevet min fortrukne dagcreme!
 • hmm

  Maria on 22. apr. 2016

  jeg synes ikke den virker helt optimalt men den er okay
 • Blød hud

  Anna on 22. apr. 2016

  Jeg kan super godt lide dette produkt, det er let at bruge da et pump passer perfekt til hvor meget creme jeg har brug for, hvorimod hvis det var i en krukke har jeg tit haft problemer med mængden af creme. Den efterlader min hun super blød og fugtigt.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Anne Dorthe on 22. apr. 2016

  1) Jeg har hørt rigtig meget om mærket Jorgobe, og dette produkt har bestemt levet op til mine forventninger.
  2) Den dufter skøn og efterlader huden blød, og velholdt.
  3) Er helt sikkert blevet en del af den daglige rutine og den er super nem at smøre ind i huden og trænger hurtigt ind.
 • Creme

  Simone on 22. apr. 2016

  Min kæreste har fået den - og det er den bedste han nogensinde har prøvet. Har gjort hans hud lækker at se på, men mindre urenheder. Han er glad og jeg er glad.
 • Mit nye hverdagsprodukt

  Susanne on 22. apr. 2016

  Rigtig lækker hudcreme, så giver massere fugt til huden. Har rigtig tør hud, men denne holder min hud fugtet hele dagen. Er blevet min nye daglige hudcreme!
 • God til fedtet hud :)

  Mette on 22. apr. 2016

  Jeg døjer meget med fedtet hud, og jeg synes hele tiden at det bliver bedre og bedre! Kan godt lide at den heller ikke fedter huden lige bagefter :)
 • Dejlig duft og lækker creme

  Alice on 22. apr. 2016

  Den har en dejlig duft, gør hunden blød og lækker.
 • Lækker dagcreme ;)

  Regina Ulf on 22. apr. 2016

  Dejlig creme, som bestemt er en goodiebox-Award værdig ^^
 • Lækker

  Trine on 22. apr. 2016

  Virkelig lækker - kunne godt blive min nye yndlingscreme. Er vild med den diskrete duft. Og så tiltaler det mit hygiejniske hjerte at det er en pumpe og ikke bare en beholder ❤️
 • Kæmpe fan

  Mie on 22. apr. 2016

  Denne creme er jeg virkelig blevet fan af, og har brugt den lige siden jeg modtog den. Selve måden man dosere er jeg og stor fan af, det er meget lettere end at skulle have hele klør fem ned i en bøtte. Udover det er cremen virkelig god, den efterlader ikke huden fedtet og gør ens hud fugtet og lækker bagefter
 • God

  Maria Flinck on 22. apr. 2016

  Let og lækker - men nok ikke min nye yndlingscreme
 • ...

  Havva on 22. apr. 2016

  Elsker den. Dufter både godt og efterlader mit ansigt så blankt og perfekt
 • JorgObé

  Mai-Britt on 22. apr. 2016

  Lækker og let
 • Fantastisk

  Kirsten on 22. apr. 2016

  Vildt lækker konsistens, tilpasser sig perfekt til huden
 • Virkelig god ansigtscreme

  nina on 21. apr. 2016

  Har brugt denne dagligt siden jeg modtog boxen, og elsker den. Har ellers før haft problemer med cremer, der fedtede min hud eller udtørrede den. Denne har jeg ingen problemer med, og den holder min hud dejlig hele dagen. Absorberes let.
 • Lækker

  Pernille on 21. apr. 2016

  Bruger den hver dag morgen og aften . Den virker lækker og ikke for parfumeret. den har en god konsistens og et lækkert design . Prisen er en smule høj
 • Underligt lugt

  Heidi on 21. apr. 2016

  Ikke brugbar
 • Bedømmelse

  Tanja on 21. apr. 2016

  5 stjerner! Den BEDSTE dagcreme ever! Mit et og alt <3 Den er bare lidt dyr.
 • virkede ok

  Annizette on 21. apr. 2016

  den var let nok at bruge men for mig er der bedre produkter på markedet.
 • Tommel op

  Cecilie Emilie on 21. apr. 2016

  Lækker Cream ! Anbefaling her fra!
 • Ny favorit-creme

  Nanna Cecilie on 21. apr. 2016

  Århhh hvor er den bare lækker! Det er blevet min absolut favorit-creme. Bruger den hver morgen og den fugter, føles behagelig på huden. Favoooorit!!
 • Love it!

  Hasna on 21. apr. 2016

  Elsker virkelig denne creame den giver lige præcis hvad min hud har brug for! Har haft meget tørt hud på grund af vinteren og den har bare hjulpet aå meget på det
 • Den bedste creme

  Emma on 21. apr. 2016

  Det her er seriøst den BEDSTE ansigts creme jeg nogen sinde har prøvet!! Det er jo helt vildt. Det er jeg virkelig glad for, og skal helt sikkert have købt en ny når jeg løber tør!
 • Bedømmelse

  Line on 21. apr. 2016

  Rigtig god creme, som indretter sig efter ens hudtype
 • Giver uren hud

  Marianne Bernhard on 21. apr. 2016

  Meget skuffende oplevelse! Jeg gav cremen en ærlig chance, men jeg fik hurtigt meget uren hud af den. Ærgerligt. Den er nu kasseret til body lotion.
 • Lækker!

  Carina Aagaard on 21. apr. 2016

  Rigtig lækker, let og luftig creme. Fedter slet ikke.
 • Lækker lækker

  Nina Soffie on 21. apr. 2016

  Så lækker, ens hud får virkelig liv igen.
 • Deeejlig hud!

  Anna on 21. apr. 2016

  Bruger den hver dag - og køber den helt sikkert igen!
 • Balancing Creme

  Janni on 21. apr. 2016

  Jeg elsker den smarte "dispenser" som med et tryk giver den rette mængde til ansigtet. Creme dufter ganske lidt og er dejlig nem at anvende.
 • WOW!

  Thea on 21. apr. 2016

  Dufter så godt, har lyst til at spise den !! også er den samtidig også virkelig god. jeg er vild med emballagen !
 • Virkelig god

  Gry on 21. apr. 2016

  Jeg kan klart anbefale dette produkt, da det er fugtiggivende og holder i lang tid. Det er det bedste produkt jeg har haft at dagcremer
 • Lækker duft

  Tanja on 21. apr. 2016

  En lækker creme med en mild og behagelig duft. Trænger hurtigt ind i huden og fugter min hud rigtig godt.
 • Meget produkt

  Linea on 21. apr. 2016

  Den er ret god - der kommer forholdsvist meget produkt ud af gangen
 • Som en tur i spa

  Katarina on 21. apr. 2016

  Min ellers meget allergi og eksem ramte hud i ansigtet elsker den! :) uden tvivl en fantastisk dagcreme
 • Fantastisk

  Senada on 21. apr. 2016

  Inden jeg påfører makeup er den her et must. Synes den fugter huden utrolig godt og holder hele dagen.
 • Rigtig godt produkt

  Trine on 21. apr. 2016

  Rigtig godt produkt. Absorberes meget hurtigt. God duft.
 • Ikke til sensitiv hud

  Camilla on 21. apr. 2016

  Kan ikke bruge jorg'obe produkter, slår ud og det svier og gør ondt.
 • Kan ikke tåle den

  Michelle on 21. apr. 2016

  Jeg har før haft købt denne creme, men brød ud i bumser dengang - min hud blev også fedtet og jeg lagde den på hylden, da jeg samtidigt blev træt af lugten.. Pudsigt nok kom den igen i denne goodiebox, og jeg tænkte at jeg nu fik chancen for at prøve igen. Men samme skete og min hud brød ud i bumser - selvom jeg lagde den på hylden i en uge og prøvede igen, skete det samme igen. Øv! Jeg er nemlig så glad for scrubbemasken af samme serie..
 • God

  Kristine Louise on 21. apr. 2016

  Den er god og fugtende.
 • Crean

  Rikke on 21. apr. 2016

  Rigtig god creme, bruger den måde dag og aften super fin og trænger godt ind i huden
 • AFHÆNGIG

  Nanna on 21. apr. 2016

  Jeg er vild med den her! Det er muligvis den bedste creme nogensinde, og jeg elsker duften.
 • Super hit

  Nouhad on 21. apr. 2016

  Elsker denne ansigt creme som nu er fået hen og blevet min yndling. Den er let at bruge og føles hverken for tyk eller tynd, også er den bare super god når man i forvejen er meget careful for det man kommer i ansigtet
 • Godt

  Gülbeyaz on 21. apr. 2016

  Godt
 • OMG!

  Nadia on 21. apr. 2016

  Jeg har svært ved at finde cremer der passer til min hud. Men denne creme var over alle forventninger, den er lækker og god, lidt dyr og den holder den kun i en måned før den er brugt op, men jeg har også rimelig tør hud og kan godt finde på at bruge den 3 gange om dagen.
 • JorgObe

  Ilayda on 21. apr. 2016

  Giver en blød hud
 • Fin creme

  Susanne on 21. apr. 2016

  God creme, men desværre reagerede jeg allergisk på den, øv for den lovede ellers godt
 • Super

  Kristina on 21. apr. 2016

  Rigtig godt og drøjt produkt. Tilpasser sig huden og kan se forbedringer efter en uges brug
 • fedt!

  Cathrine on 21. apr. 2016

  En dagcreme! Åhh ,thanks. Det synes jeg er super lækkert. Normalt er jeg ikke til mærket JorgObé, jeg er ihvertfald ikke fan af deres Black mask, men jeg glæder mig utrolig meget til at få den her ind i min rutine, når min anden dagcreme er ved at være tom. Den dufter super dejligt og frisk, jeg blev bare så positiv overrasket.
 • Yaaay

  Belma on 20. apr. 2016

  Jeg er fan af JORGOBÉ!! Fantastisk!!
 • Hold nu op!

  Louise on 20. apr. 2016

  Jeg er blevet total forelsket i den her, den er simpelhen så lækker, og fugter huden godt.
  Det er en der vil blive købt igen!
 • okay

  eva on 20. apr. 2016

  jeg har tør hud, syntes ikke den fugtede nok
 • Dufter, plejer, letter!

  Billy on 20. apr. 2016

  Dejlig dejlig dejlig! Passer både til mig og kæresten, som bruger den flittigt. Fedter ikke og efterlader huden frisk og plejet.
 • Dejlig ansigtscreme

  Christina on 20. apr. 2016

  Denne ansigtscreme er jeg meget glad for. Den har en god konsistens og fugter min hud på en god måde. Desuden er emballagen nem at arbejde med, og giver en perfekt dosering hver gang.
 • Okay

  Sille on 20. apr. 2016

  Jeg havde ret med mere fra den, den virker utrolig lækker og så luksuriøs med at der er en pumpe med, men selv cremen var ikke let at anvende for mig, den ville ikke tørre ordenligt ind og den lagde sig som et klistret lag på min hud. Jeg har tør hud, men jeg synes nogle dage er den rigtigt fin og andre overhoved ikke :)
 • Jagten er afsluttet

  Ditte on 20. apr. 2016

  Jeg er en af de heldige mennesker som har fået en hud der er fedtet og samtidig tør så den skaller. Jeg kan ikke tåle en for fed creme og en mild creme har ingen virkning på min tørre hud. Jeg har i mange år ledt efter den perfekte fugtighedscreme, og til sidst mistede jeg overblikket for der er virkelig mange fugtighedscreme at vælge i mellem..
  Men så kom min Goodiebox med denne lækre creme og min hud har endelig fået fred. Jeg føler at den kan ånde igen og min glød er kommet tilbage.
  Jeg kan kun anbefale dette produkt!
 • God creme til prisen

  Christina on 20. apr. 2016

  Jeg oplever ikke helt at den virker som den skal, men den fugter godt og dufter dejligt.
 • Lækker

  Christina on 20. apr. 2016

  God duft og konsistens. Nem at bruge og flot minimalistisk emballage
 • Lækkeri

  Trine on 20. apr. 2016

  Lækker creme der fordeles let og hurtig fugter min hud. Stor stjerne for emballagen.
 • Lækker cream

  Kathrine on 19. apr. 2016

  Jeg er fan af denne cream og jeg har faktisk brugt den, som natcreme (selvom i skriver dagcreme) fordi jeg var løbet tør for natcreme og jeg synes den fungerer rigtig godt. Den trænger hurtig ind i huden og får huden til at føles frisk. Smuk og neutral emballage.
 • Jorgobé White tea balancing cream

  Helene on 19. apr. 2016

  Lækker dag creme
 • Dejlig let

  merle on 19. apr. 2016

  Fedter ikke
 • Dejlig cream

  Silan on 19. apr. 2016

  Virkelig dejlig cream - elsker den især efter bad :))
 • Dejlig

  Alina on 19. apr. 2016

  God konsistens. Dejlig blød på huden og rigtig rart at den kan bruges både dag og aften. Desuden at plus at cremen trykkes ud, så man undgår mest mulige bakterier i cremen.
 • White tea balancing cream

  Maria on 19. apr. 2016

  Creamen har den helt rigtige effekt på min hud, stopper kløe og fugter længe!
  Det er kun en ting, jeg bryder mig ikke rigtig om lugten! men den er der heldigvis heller ikke så længe ! ;)
 • The best

  Vivian on 19. apr. 2016

  Jeg har i mange, mange brugt samme ansigtspleje mærke og været lidt forbeholden over for andre mærker, da jeg ikke synes de har gjort det helt så godt. Men så kom produktet, der overtrumfer mit foretrukne mærke!! Nej hvor er denne creme god, min hud plejer at blive meget tør i overgangs-årstider, men denne creme holder min hud fugtet, så den ikke er irriteret og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så blød ansigtshud.
 • Amazing

  Sabrina on 19. apr. 2016

  Bruger denne creme hver dag og er så glad for den! Den er rigtig god!
 • Vinderen

  Elisabeth on 19. apr. 2016

  Jeg synes dette produkt skulle vinde. Det er en super god dagcreme med en dejlig duft.
 • Ansigtscreme

  Ditte on 19. apr. 2016

  Den er fantastisk. Den fugter huden virkelig godt
 • Creme

  Line on 19. apr. 2016

  Det er en dejlig creme, fugter godt:-)
 • Super lækker!

  Zenia on 19. apr. 2016

  Jeg er altid skeptisk overfor ny ansigtscreme, men må sige at denne er lækker at bruge. Den dufter fantastisk (rent).
  Den er drøj i brug - brug kun en smule og arbejd den godt ind i huden (på mig skulle den lige masseres lidt ekstra for at trænge ind, men det virkede så også).
  Min hud føles gennemfugtet efter brug.
 • Ok

  Trine on 18. apr. 2016

  Den er ganske fin, men ikke den bedste jeg har prøvet
 • Fantastisk

  Helene Emilie on 18. apr. 2016

  Den lækreste dagcreme. Min hud elsker den, efter brug af facescrub fra sammen mærke.
 • God hverdags creme

  Diana on 18. apr. 2016

  Den er god, trænger godt ind i huden. Jeg kan især godt lide pumpen og designet.
 • den bedste

  Stine on 18. apr. 2016

  den bedste cream jeg har brugt, jeg er bare helt vild med dem også dufter den dejligt
 • God creme

  Natalie on 18. apr. 2016

  Jeg kan virkelig godt lide den her white tea creme. Jeg har brugt den i en måned, og synes den har en mild duft og fugter ens hud på en behagelig måde, uden at efterlade den tør visse steder, som nogle cremer nogle gange har en tendens til. Det er jo lidt svært at sige om den gør det, den lover. Der står at den er intelligent og dermed både kan bruges som dagcreme, natcreme og fugtmaske/creme når der er ekstra behov for pleje. Hmmm....det er mig en gåde, hvordan cremen selv kan mærke om det er dag, nat og hvornår huden har brug for ekstra pleje.
 • En af de bedste cremer

  Christine on 18. apr. 2016

  Synes det er så vildt at man kan få en creme der tilpasser sig flere hudtyper. Jeg er vild med den - og har anbefalet den til mange :)
 • Super

  Mie on 18. apr. 2016

  Dejlig dagcreme.. :-)
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Kylie on 18. apr. 2016

  Fugtgiver huden som en normal cream intet specielt.
 • Cant stop using it

  Stefany on 18. apr. 2016

  I have been using this product every day in the morning and evening ever since i got it. I am obsessed. I love the packaging, the scent thats not too much, the consistency. It spreads really easily and you don't have to use too much of the product to cover your whole face and neck.
  Thank you for introducing me to this one! My skin had suddenly developed a dry patch and I used this product and the patch was gone the next morning. Love it! :)
 • Skøn duft

  Merete on 18. apr. 2016

  Glatter flot ud og giver min hud et frisk pust og en dejlig glød ifht andre dagcremer :)
 • god

  Johanne on 18. apr. 2016

  Den dufter dejligt, men er en smule over parfumeret til min smag. Har dog ikke oplevet nogen reaktion, selvom jeg normalt er meget overfølsom for den slags...
 • fantatisk

  Michelle on 18. apr. 2016

  Den er utrolig let at påføre, cremen i sig selv er utrolig luftig og let. Dens effekt giver en blød og velplejet hud.
 • udemærket.

  Emilie on 18. apr. 2016

  En fin creme, som ikke umiddelbart var noget wow men helt ok! Det mest positive var at den sugede sig ind i huden med det samme og derfor slet IKKE efterlader huden fedtet. Hvilket er et kæmpe plus, og dermed også gør den super som dagcreme, til morgen brug synes jeg.
  Men et udemærket produkt.
 • jorgobe white tea cream

  Sussi on 18. apr. 2016

  lækker lækker produkt
  gerne flere af det i goodiebox
  fantastisk
 • Jorgobé crem

  Dima on 18. apr. 2016

  Denne her vinder prisen for den bedste i marts GOODIEBOX samt bedste dagecrem. den har formodet at give min hud fugt hele dagen. den er så dejlige at have på og jeg vil helt sikker være en fast bruger af den fremover.
 • skøn creme!

  Maia Birch on 18. apr. 2016

  Lækker ansigts creme, bruger den både morgen og aften. super nem at bruge og silkeblød mod huden. kan dog være en anelse fedtet når den er trængt ind i huden, men ikke noget af større betydning.
 • Lækker creme

  mette on 18. apr. 2016

  Denne ansigts creme blev jeg positivt overrasket over, den har en lækker duft og fugter behageligt. Den er drøj hvilket gør at der ikke skal bruges ret meget hvilket også tiltaler mig i brug af skønhedsprodukter og hos også siger noget om kvaliteten. Så et lækkert produkt jeg bestemt er blevet glad for.
 • Lækker

  Louise Joy R. U. on 18. apr. 2016

  Altså lækker er jo et virkelig dækkende ord.

  Mums for en lækker lille sag.
  Jeg har ønsket mig den i fødselsdagsgave sidste år, dog fik jeg den ikke. Men så fik jeg den nu og altså den bliver jo nok en fast del af hylden
 • Loove

  lea on 18. apr. 2016

  Elsker elsker elsker elsker denne creme! Den er fantastisk, og har allerede gjordt en stor forskel på min hud! Kærlighed til den
 • Lækker creme

  Michelle on 17. apr. 2016

  Skøn creme som efterlader huden blød og lækker...
  Skøn duft, som ikke er dominerende
 • God creme

  s Walid on 17. apr. 2016

  Jeg bruger denne hver dag og især lige efter jeg har brugt mine to andre jorgobe produkter. Den er lige så tilfredsstillende som deres andre produkter og er rigtig glad for den.
 • Jorgobé Cream

  Mette on 17. apr. 2016

  Skøn frisk duft, let at smøre ud, huden efterlades dejlig blød.
 • god ny rutine

  Rikke on 16. apr. 2016

  lækker cream, som giver fint fugt, uden at fedte. har en fin duft og nem at bruge. trækker fint ind.
 • Så lækker

  Anne Katrine on 16. apr. 2016

  Rigtig lækker og god på huden.
 • Lækker ansigtscreme

  Emma on 16. apr. 2016

  A little goes a long way - drøj i brug og blødgør dejligt. Tørrer hurtigt ind, så optimal at bruge om morgenen. Dog lidt billig-looking emballage
 • cream

  Lise on 16. apr. 2016

  fantastisk selv til rigtig tør hud
 • I top!

  Anne-Marie on 16. apr. 2016

  Rigtig dejlig creme. Havde en dejlig kølende effekt på min sarte hud. Plejer at 'koge' i timevis efter et bad, men ikke med denne.
  Den skal jeg klart have igen
 • min hud er bedre

  Olivia on 16. apr. 2016

  Denne creme havde jeg i forvejen og er kun glad for at få en mere! Den er så god for min hud og ligger sig let på den og tørre hurtigt inde
 • Let og dejlig duft

  Pernille on 16. apr. 2016

  Frisk og let creme, som hurtigt tørre ind, dog en smule for fedtet til min hud, der virkelig ikke kræver meget pleje.

  Mega god emballage og dagcreme med pumpe er virkelig lækkert og nemt!
 • Vinder

  Pia on 15. apr. 2016

  Simpelthen en vinder
  Super lækker hud efter scrub og rensning
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Katrine Hedegaard on 15. apr. 2016

  Dejlig cream til ansigtet, som jeg nemt kan tage med på farten sammen med alt-i-en rensen
 • FANTASTISK!

  Julie on 15. apr. 2016

  Jeg er så begejstret. Lækker konsistens, er vild med at det er en "pumpe creme", fedter ikke, kommer hurtigt ind i huden, efterlader huden blød, er drøj i brug (et tryk er rigeligt) og fungerer godt under foundation. Er vild med den!
 • Er virkelig overrasket

  Simone on 15. apr. 2016

  Jeg får utrolig nemt fedtet hud så jeg bruger altid vandbaserede ansigtscremer uden olie. Så jeg var meget skeptisk da jeg fik denne forholdsvis fede creme i fingrene. Men for første gang nogenside har jeg aldrig fedtet hud. Min hud er helt fantastisk blød og vel-fugtet!
  Et andet stort plus er prisen, den er billig i forhold til de cremer jeg normalt bruger, og den er bedre :)
 • God creme til tør/kombi hud

  Manja Francisca on 15. apr. 2016

  Cremen dufter godt og er utrolig nem at bruge. Den egner sig bedre til tør/kombi hud end kombi/fedtet hud i min mening, men det er stadig en rigtig god creme.
 • Udemærket

  Maria on 15. apr. 2016

  Cremen lyder jo nærmest til at være for god til at være sand. Jeg har brugt cremen til mit ansigt et par uger nu - Jeg har på den tid ikke oplevet nogen forandringer. Men det er en lækker cremen, som dufter godt og fugter huden uden at fedte.
 • Fugtighedscreme der virkelig fugter

  Nicoline on 15. apr. 2016

  Denne uimodståelige creme giver virkelig fugt til meget tør hud. Den balancerer huden så den hverken virker fedtet at se på eller tør andre steder.
 • Uhm

  Chanette on 15. apr. 2016

  Perfekt til min hud og meget drøj i brug, den er fantastisk
 • Den er okay

  Carina on 15. apr. 2016

  syntes den har været fin dog har den ikke helt taget min fedtet t-zone som jeg havde håbet på
 • Virkelig god

  Mette Helgaard on 14. apr. 2016

  Den er super god, dejlig creme som gør huden i ansigtet blød.
 • God som dagcereme

  Maj on 14. apr. 2016

  Rigtig god som dagcreme, især under sin make-up, og fedter meget lidt.
 • en del af rutinen

  Maria on 14. apr. 2016

  rigtig god og let creme som holder huden frisk og dejlig blød hele dagen. jeg har tendens til fedtet hud normalt, men det har jeg slet ikke haft siden jeg begyndte at bruge denne fast
 • Udemærket til prisen

  Sabine on 14. apr. 2016

  Jeg har brugt mange ansigtscremer i tidens løb, både billige og dyre. Denne er bestemt pengene værd. Den er desværre bare ikke helt fed nok til min hud i vinterhalvåret. Derfor er det også lidt ærgerligt at der ikke er factor i, fordi jeg sansynligvis vil bruge den til sommer. Men så må jeg købe mig en solcreme til ansigtet ved siden af :)
 • den bedste

  jasmin Ingemoen on 14. apr. 2016

  Fantastisk duft, og fantastisk god! er helt klart et produkt jeg vil anbefale andre til at bruge.
 • Fin creme

  Iben on 14. apr. 2016

  Ok creme, der gør det den skal. Jeg synes dog ikke der er noget vildt fantastisk over den.
 • God creme også til sart hud

  Karina on 14. apr. 2016

  Fin creme til min sarte hud. Elske den simpelthen.
 • Den bedste ansigtscreme

  maria on 14. apr. 2016

  en af de bedste ansigscremer jeg har prøvet. Den fedter ikke, den tørre hurtig ind også er det bare en fantastisk beholder hvor man ikke skal rode med sine fingre nede i en krukke.
 • Lækker

  Berit on 14. apr. 2016

  Dejlig dagcreme til hverdag
 • blød!

  Hüda on 14. apr. 2016

  den er opfundet til mig. den gør mit hud virkelig blød
 • Bedømmelse

  Sofie on 14. apr. 2016

  Skønt produkt
 • God nok.

  Hanar on 14. apr. 2016

  Den er en fin creme til hjemmebrug, men når du skal have makeup på, så det som om cremen ikke trænger ind i huden og makeuppen kommer ikke til at sidde pænt.
 • .

  Michelle on 14. apr. 2016

  lækker blød cream
 • YES!

  Stine on 14. apr. 2016

  Jeg har ventet lidt på, at der kom en god ansigtcreme i goodieboxen og her var den! Super lækker, trænger hurtigt ind i huden og giver rigeligt fugt, uden at fedte. Cremen dufter iøvrigt mildt og dejligt.
 • +++

  Freja on 14. apr. 2016

  Lækkert produkt!
 • En af de bedste ansigtscreme jeg nogensinde har brugt!

  Clara Ann on 14. apr. 2016

  Virkelig en fantastisk ansigtscreme. Den er så sindsyg mild og efterlader ikke huden fedtet. Der skal ikke bruges særlig meget! Alle kvinder burde eje denne ansigtscreme!
 • God ansigtscreme.

  Sabrina on 14. apr. 2016

  Jeg blander den med en lille smule olie, om aftenen, og jeg synes det giver et rigtig godt resultat. Og morgenen bruger jeg den ofte inden makeup, og jeg synes den giver tilpas med fugt til mig ud. Emballagen er rigtig lækker og let at anvende.
 • Skønt mærker

  Tine Mølgaard on 14. apr. 2016

  Er meget begejstret for dette mærke
 • Min nye yndlings ansigtscreme

  Rikke on 14. apr. 2016

  En rigtig lækker og let ansigtscreme, der giver en lækker gennemfugtet hus og så dufter den skønt
 • Ikke lige min kop TEA

  Sophie on 14. apr. 2016

  Jeg har en meget sart hud, og oplever ofte, at jeg ikke tåler selv de mest rene produkter. Jeg slog med det samme ud af denne creme, så det er desværre ikke én, jeg kommer til at bruge fremover.
 • Fin

  Maja on 14. apr. 2016

  Den er god, men jeg er ikke så meget for at der er parfume i den, det er unødvendigt i en ansigtscreme
 • Tører hurtigt ind.

  Valeria on 13. apr. 2016

  Lækker creme - bruger den under make-up da den tørrer hurtigere jnd end andre cremer.

  Lækker og let konsistens - virkelig drøj i brug.
 • Glad hud!

  Hanan on 13. apr. 2016

  Skønt!
 • Dagcreme

  Katie on 13. apr. 2016

  Dagcreme med fin duft, som faktisk har formået at få næsten bugt med mine ellers ret tørre pletter. Er lidt dyr, men heldigvis drøj i brug. Emballagen er bare super. Er dog spændt på om den kan pumpe de sidste dråber ud
 • Super dagcreme

  Kate on 13. apr. 2016

  Kan varmt anbefales, man får en dejlig hud
 • Skøn

  Claudia on 13. apr. 2016

  Jeg er bare vild med den, den er fantastisk dejlig og let at påføre, skøn creme!
 • lækker cremw

  Heidi on 13. apr. 2016

  Lækker dagcreme. Nem at smører ud og efterlader huden dejlig blød.
 • Blød hud

  Line on 13. apr. 2016

  Jeg er normalt ikke så god til cremer med duft da jeg er bange for at slå ud af det. Jeg prøvede denne crème og den fugter huden rigtig godt og trænger hurtigt ind - lige hvad jeg har brug for en travl morgen.
 • God ansigtsfugt

  Nadia on 13. apr. 2016

  Jeg bruger dette produkt som ansigtsfugter før jeg påfører min primer, og den virker bare perfekt! Er også skøn at bruge som en håndcreme, og har en dejlig duft. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt.
 • lækker

  charlotte on 13. apr. 2016

  Er super dejlig på huden
 • Super lækker

  Louise on 13. apr. 2016

  Den fugter rigtig godt
 • Dufter dejlig

  Camilla on 13. apr. 2016

  Har en rigtig lækker duft og fedter ikke huden
 • Jorgobé

  Nickie on 13. apr. 2016

  4+
 • Top klasse

  Frida Marie on 13. apr. 2016

  Jeg er vild med denne creme, passer perfekt til mig!
 • Jorgobé

  Mona on 13. apr. 2016

  Kæmpe fan... 10 point herfra! Nu venter jeg spændt på at får en skummende rensegel til samlingen.
 • face cream

  Miruna on 13. apr. 2016

  i like the fact that the tea extract helps with my skin.
  it gets absorbed fast and leaved a nice texture to the skin
 • Jorgobe white tea balancing cream

  Helle on 13. apr. 2016

  God og drøj i brug
 • let creme

  Maria on 13. apr. 2016

  En dejlig creme der er let at bruge, jeg glæder mig til at se hvad den kan gøre over tid.
 • Herlig creme!

  Maja Maria Rakel on 12. apr. 2016

  Som overskriften antyder, er det en herlig creme med god konsistens, som let trænger ind i huden og fugter og plejer - samt afhjælper irritation. Kan bruges både til hverdags og akut brug.
 • Viduderlig

  Maria Vinther on 12. apr. 2016

  Dette er virkelig en lækker dagcreme! Jeg har tre kriterier en dagcreme skal overholde: Den skal tører, samtidig faktisk fugte og dufte godt, denne lille sag overholder hele listen!
 • Jeg elsker den!

  Lisa on 12. apr. 2016

  Jeg er forelsket i denne creme! jeg bruger den hver aften inden jeg går i seng sammen med en ansigtsolie, og min hud føles hver gang super lækker når jeg står op!Jeg vil helt klart købe en ny når jeg engang løber tør!
 • Bedste natcreme!

  Natasha on 12. apr. 2016

  Jeg putter den altid på inden jeg går i seng, og den virker bare så fantastisk!
  Jeg er også helt vild med duften.
 • Sikker vinder

  Cecilie on 12. apr. 2016

  Denne creme er min nye favorit og jeg overvejer stærkt at købe det når jeg løber tør. Min hud bliver gennemfugtet, men cremen trænger hurtigt ind så den fedter ikke. Skøn duft og fint design.
 • God

  Isabella on 12. apr. 2016

  Dejlig let creme med en blid duft.
 • God fugtgivende creme

  Mariam on 12. apr. 2016

  Meget fugtgivende
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Mia on 12. apr. 2016

  En creme som man egentlig ikke kan få nok af. Den virker som den skal, og embalagen selv får 5 stjerner.
 • Dejlig.

  Anne on 12. apr. 2016

  Denne creme opdagede jeg for længe siden. Skøn konsistens og endnu skønnere duft! Min hud bliver glad af at anvende den! Den er fast inventar på min ønskeseddel :-)
 • Rigtig godt produkt

  Lana on 12. apr. 2016

  Rigtig lækker dagcreme som giver godt med med fugt. Jeg har også brugt den om aftenen inden jeg går i seng og jeg synes at man vågner om med rigtig pæn hud.
 • Lækker og dufter skønt

  Charlotte Lee on 12. apr. 2016

  Rigtig lækker creme, dufter skønt og elsker emballagen, da man ikke skal have fingrene ned i. Den blev med det samme en del af min faste morgen- og aftenrutine.
 • Dejlig

  Trine on 12. apr. 2016

  Dejlig og duftende...
 • JEG ELSKER DEN!

  AnnSofie on 12. apr. 2016

  Min hud og jeg er enige om, at dette er en mirakel creme... Jeg har siden vi modtog skrub/ansigtsmasken fra JorgObé i boxen for nogle måneder siden, været svært fristet af, at skulle investere i denne creme, fordi jeg simpelthen elsker masken. Det var derfor en glædelig overraskelse da denne lækre creme lå i denne måneds box! Jeg er fan. Den tilfører en masse fugt til min problemhud og hjælper mig med at kontrollere fedt og urenheder som jeg lider en del af. Jeg vil klart fremover bruge denne creme i min daglige hudpleje.
 • Fantastisk Dagcreme

  Tania on 12. apr. 2016

  Fantastisk dagcreme som nemt kunne blive en favorit hjemme :) Nem dosering :)
 • Lækkerhed på tupe

  Marianne on 12. apr. 2016

  Bruger den hver morgen og aften efter jeg har renset huden med den lækre rens der var med i bokse :-) Elsker den! Den fedter ikke og trænger hurtigt ind. Duften er skøn og alt i alt er det en god start og slutning på dagen :-)
  Prisen er meget fornuftig. Emballagen god. Helt sikkert en creme jeg godt vil købe igen!
 • skøn

  ID26178985 Betina on 12. apr. 2016

  dejlig nem at bruge, den fedter ikke og man føler ikke amn skal bruge så meget af den, dejlig
 • God

  Mette on 12. apr. 2016

  Dejlig og let creme!
 • Lækker

  anna abigail on 12. apr. 2016

  Trænger godt ind i huden og efterlader den blød og klar til makeuppen :) ved ikke om det bare er indbildning, men syntes min hud allerede efter to ugers brug er væsentligt pænere :)
 • Fantastisk

  Sofie on 11. apr. 2016

  Fungerer perfekt
 • Meget fugtgivende

  Emma on 11. apr. 2016

  Da jeg så at der var en fugtighedscreme til ansigtet i månedens box, blev jeg super glad (er netop løbet tør for min fra benefit).
  Jeg bruger den om aftnen, inden jeg går i seng, og når jeg vågner er mun hud dejlig blød! Så den er jeg super glad for og den virker mindst lige så godt som min gamle fra benefit - og så er den en god sjat billigere, endnu et plus!
 • Super god

  Louise on 11. apr. 2016

  Super god dag og nat creme, jeg bruger den personligt hver dag, jeg er super glad for den
 • Lækker creme med dejlig duft

  Pia on 11. apr. 2016

  En skøn dagcreme, der er let og velduftende - og så efterlader den huden lækker. Fedter ikke og virker drøj i brug.
 • xx

  Line Porsby on 11. apr. 2016

  Konsistens som gør produktet let anvendeligt. Er fin som almindelig dagcreme eller som base for makeup, men giver ikke ret meget fugtighed. Dufter godt,
 • God creme

  Maria on 11. apr. 2016

  Jeg kan godt lide denne ansigtscreme. Man får en dejlig blød hud bagefter, uden at den føles fedtet.
 • Perfekt

  IHN on 11. apr. 2016

  Creme der bare virker, uanset hvilken hudtype. Den fedter ikke og er bare helt igennem fantastisk! Eneste minus er at den ikke har solfaktor i.
 • en dagcreme der faktisk virker! yes!

  Louise on 11. apr. 2016

  Jeg er egentlig ikke fan af diverse dagcremer, da jeg altid ender med en masse bumser istedet for fugtet og skøn hud - men denne her er nu en lækker lille sag.
 • God creme

  Rika on 11. apr. 2016

  Jeg er blevet rigtig glad for denne creme. Den dufter godt og er meget drøj i brug.
 • Perfekt

  Kamilla on 11. apr. 2016

  Denne creme fungerer bare! Den er super let at smøre ud, trænger hurtigt ind i ansigtet og dufter skønt. Efter at være begyndt at anvende cremen er mit ansigt altid velfugtet og fedter mindre. Har fået meget mere balanceret hud efter at være begyndt at bruge denne dagcreme.
 • Super god

  Stine on 11. apr. 2016

  Der er ikke mere at sige end jeg elsker denne creme! Man kan bruge den til alle hud typer og er både en dag-og natcreme! Jeg køber den helt sikkert når den er tom.
 • Let men plejede

  Ditte on 10. apr. 2016

  Jeg elsker denne creme jeg har meget sart hud og jeg har prøvet adskillige cremer men må ofte droppe at bruge andet end kedelige duft løse cremer der ikke har meget at byde på. MEN DENNE CREME er perfekt den er skøn og mild men dufter skøn og plejer virkelig min hud. Den har givet mig min glæd tilbage og hjælper mod min fedtede hud. Den er let og lækker til dagsbrug men kan også bruges efter en god ansigts skrub hvor man virkelig kan mærke den hjælper med at genoprette fugt balancen dog uden at fedte. Helt sikkert et genkøb.
 • White tea cream

  Mathilde on 10. apr. 2016

  Jeg har brugt denne creme i en uges tid, både dag og aften, og er rigtig imponeret. Jeg bruger den i et lidt tykkere lag om aftenen og vågner op med helt babyblød hud uden tørre områder. Om morgenen behøver jeg kun et tyndt lag inden makeup. Den føles frisk og let, god creme.
 • Omg

  Johanne Lund on 10. apr. 2016

  Denne her creme gør altså en forskel. Den får huden til at se mere rolig og ensartet ud. Den fungerer både som dag og nar creme, hvilket er dejligt på ferie osv. Duften minder mig om the Body shop Green Fuji Tea bodybutter vi fik i en tidligere boks. Duften er så frisk og lækker at det er ren selvfokælelse. Emballagen er stilren og praktisk. Prisen er overkommelig og helt fair for et sådan produkt.
 • God til tør hud

  Marie on 10. apr. 2016

  Jeg burger normalt Cliniques moisture surge creme, og er derfor blevet en smule kræsen hvad angår fugtighedscremer. Men da jeg byttede denne creme ud med min Clinique blev jeg overrasket! Den er faktisk virkelig god, også til tør hud som jeg døjer meget med. Den fugter min hud virkelig dejligt. Jeg bruger den både som dag- og natcreme hvilket den fungere rigtig godt som. Så det kunne godt være at jeg skulle bytte min dyre Clinique creme ud med denne, for den virker altså næsten lige så god.
 • Skøn ansigtscreme

  Anna on 10. apr. 2016

  Skøn ansigtscreme den gør som den skal og så har den en virkelig dejlig duft.
 • Skøn og let ansigtscreme

  Maj on 10. apr. 2016

  Denne creme har jeg brugt om morgenen, som en let dagcreme, og om aftenen, hvor jeg har påført et tykt lag - nærmest som en maske. Cremen fugter uden at fedte, og er nem at arbejde med. Emballagen gør det nemt kun at få det ud, man har brug for. Thumbs up herfra :)
 • Blød hud

  Michele on 10. apr. 2016

  Super lækker creme, føles ikke "tung" på ens hud, og har en fin duft.
 • LOVE IT

  Mariam on 10. apr. 2016

  Denne cream er så lækker, jeg bruger den efter min skrub 2 gange om ugen, hvor jeg lader den sidde på natten over for at tilføre fugt.
 • Elsker elsker elsker!

  Natasja on 10. apr. 2016

  Den er virkelig god! Har aldrig haft en dagcreme der er så god, den gør ens hud dejlig :)
 • Dufter herlig

  Janne on 10. apr. 2016

  Cremen er let at anvende, jeg er meget glad for pumpen - virker meget drøj i brug. Derudover har den en rigtig dejlig duft :)
  Som en negativ ting har jeg oplevet at cremen ikke giver nok fugt til mine tørre områder, hvor jeg er nødt til at gå efter med et andet produkt.
 • Ansigt

  Solgerd on 10. apr. 2016

  Virkelig lækker dag creme, som kan bruges året rundt, om vinteren når man har tør hud og om sommeren når man har mere fedtet hud. Alt i alt en super creme.
 • Perfekt!

  Mia on 10. apr. 2016

  Super lækker og skøn creme. Virker rigtig godt på uren hud, og efterlader den blød og mat ! nem at påfører og drøj i brug
 • Lækker

  Kathinka on 10. apr. 2016

  Men lidt dyr..
 • Den bedste creme

  Kristina on 9. apr. 2016

  Denne her creme er simpelthen den bedste creme jeg har prøvet til dato. Den skal helt sikkert være en del af min fremtidige hudpleje for den har gjort underværker.
 • Rigtig god

  Camilla on 9. apr. 2016

  Dette er klart en farvorit. En dosering med pumpen giver nok creme til ansigt og hals, hvilket er rigtig lækkert. Ingen negative reaktioner fra min hud og den giver godfugtighed.
 • God

  Malou on 9. apr. 2016

  Jeg har fedtet/kombineret hud og denne creme opfylder mine behov! Jeg får nok fugt på de tørre områder, men min hud bliver ikke fedtet af cremen, hvilket er en rigtig god kombination. Nem at påføre og jeg føler at den lever op til hvad den lover - nemlig at regulere huden.
 • skøn creme

  Zanne on 9. apr. 2016

  Elsker den her creme, bruger den hver dag og gør huden skøn og lækker.
 • Lækker dagcream

  -- on 9. apr. 2016

  Trækker hurtig ind og god dugt.
 • Favorit

  Anette on 9. apr. 2016

  Alt er lækkert - duft, emballage, virkning - og prisen og også meget rimelig.
 • Dejligt produkt.

  Nicole on 9. apr. 2016

  Super lækkert produkt som er meget nemt at anvende. Fugter og virker efter hensigten.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Nanna on 9. apr. 2016

  Denne creme er noget af det bedste, som er sket for min hud. Den er super nem at bruge - elsker emballagen og så er den hverken feddet eller shine. Den er bare helt perfekt. Hvis man tror den fjerner akne, så er det dog ikke tilfældet.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Cecilia on 9. apr. 2016

  Dejlig dagcreme. Jeg bruger den dagligt, og min hud elsker denne creme. Den giver fugt, og absorberer hurtigt ind i min hud. Jeg elsker at havde denne creme på, føler virkelig min hud bliver mere smidig,
 • god til tør hud

  Esra on 9. apr. 2016

  bruger den som natcreme og der fungerer den fint. Synes den skinner lidt på huden hvis man har fedtet hud når jeg bruger den som dagcreme. Tænker den er god til tør hud.
 • 5 stjerner!

  Susanne on 9. apr. 2016

  Denne creme er virkelig lækker. Dufter skønt og fugter rigtig meget.
  Den er nem at anvende, pumpen doserer godt. Emballagen er ren og stilfuld, smuk at ha stående fremme.
  Er meget tilfreds!
 • Fugter vidunderligt!

  Camilla on 9. apr. 2016

  Jeg er ekstrem tilfreds med cremet! Jeg har kun lige prøvet den en gang som natcreme, og wow! Om morgen så var min hud så bløøød og ikke tør! :D
 • Lækker og let

  Sofie on 9. apr. 2016

  Lækker creme som er fugtgivende! Let pumpe som er nem at anvende!
 • Helt klart favorit!

  Camilla on 8. apr. 2016

  Elsker denne ansigt cream! Bruger hver eneste aften!!
 • Skøn

  jennifer on 8. apr. 2016

  En virkelig dejlig creme. jeg er fan
 • Fungerer fint

  Victoria on 8. apr. 2016

  Ganske fin fugtighedscreme :)
 • Jorgobe

  Helle on 8. apr. 2016

  Jeg er ikke så vild med dette produkt. Når man læser om “funktionerne” i cremen, må man give det, at det lyder ret smart. Men kan næsten ikke holde duften ud. Jeg føler jeg står og smører parfume i fjæset. Jeg kan ikke læse mig frem til, hvad den indeholde af duftstoffer, men kan læse at der hverken står parabenefri eller parfumefrit nogen steder. Jeg er til gengæld ret til freds med emballagen, som er enkel og fin. Men ikke et produkt jeg ville købe selv.
 • Det hele værd!

  Stine on 8. apr. 2016

  Denne ansigtcreme er lækker at anvende, da den er ret tynd og så har den også en vidunderlig duft. Man føler virkelig man får en lækker creme på og derudover har den også en super fin emballage :)
 • Okay...

  Ida on 8. apr. 2016

  Jeg synes denne cream er fin... Den slår mig ikke ud, men den har ikke nogen WOW-effekt.
 • Desværre

  Amira on 8. apr. 2016

  Er desværre allergisk over for produktet :(
 • FANTASTISK

  Rebecca on 8. apr. 2016

  Dette produkt er virkelig FANTASTISK... Jeg ELSKER den! Det lækreste at stå op til og lækreste at give min hud om aften.. En jeg bestemt ville købe fremover..!!
 • Fin fugtighedscreme, men ikke mere end det

  Anna Regine on 8. apr. 2016

  Det bedste ved JorgObé-cremen er duften. Den dufter skønt og ikke for meget, det er virkelig dejligt. Af andre gode ting kan nævnes, at den hurtigt trænger ind og ikke fedter voldsomt. Men til en som mig, der har en tendens til fedted hud, gør den ikke noget særligt godt. Heller ikke noget særligt dårligt, men min hud fedter hurtigere i t-zonen, og jeg synes, min pande har flere urenheder end sædvanlig. Desuden er det noget vrøvl at sige, at en creme kan nedsætte talgproduktionen - der er vores hormoner, der styrer talgproduktionen, så med mindre cremen er hormonforstyrrende, kan den ikke ændre talgbalancen. Men det er en fin, let fugtighedscreme.
 • Lækkert!

  Camilla on 8. apr. 2016

  Det er en fantastisk creme, og super lækkert at få denne, da jeg bruger black mask derfra.
  Man kan ligefrem mærke at den giver fugt til huden når den kommer på !
 • Dejlig fugtgivende

  Inger on 8. apr. 2016

  Dejlig ansigtscrem, vil også bruge den fremover.
 • Lækker dagcreme!

  Anne Katrine Bak on 8. apr. 2016

  Jeg kan næsten ikke få armene ned over denne creme - jeg er meget begejstret (så begejstret, man kan være over en dagcreme, for helt ærligt,d et er jo ikke det mest sexede i verden..). Den fugter, som den skal, trænger hurtigt ind i huden, fedter ikke.. og så er jeg helt vild med pumpen, den gør det vildt nemt ikke at overdosere.
  Jeg har ikke lagt enormt meget mærke til, om cremen virkede forskelligt på henholdsvis min og min kærestes (som også var meget begejstret!) hud, men lækker og fugtgivende er den i hvert fald!
  Min stemme er gået til dette produkt!
 • Elsker den!!

  Frida on 8. apr. 2016

  Helt klart en vinder. Bruger den hver morgen! Dufter fantastisk og huden føles lækker efter brug!
 • Virkelig god som natcreme

  Songul on 8. apr. 2016

  Jeg bruger den som nat creme og synes at den er god til min tørre hud. Min hud virker godt fugtet og balanceret om morgenen.
 • god creme

  nina on 8. apr. 2016

  God creme der desværre ikke egner sig til sart hud. Men dufter godt og god konsistens
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Anna Steina on 7. apr. 2016

  fint dagcreme
 • Dejlig let

  Bettina on 7. apr. 2016

  Bruger den hver morgen!
 • We have a winner

  Tina on 7. apr. 2016

  Dette er mit favoritprodukt fra månedens boks. Jeg er en sucker for ansigts-cremer og især dem der kan få brugt med de lidt forskellige ting, min ansigtshud byder mig (kombo-hudtype). Så jeg er en happy camper.
 • Virker fantastisk!

  Camilla on 7. apr. 2016

  Produktet virker fantastisk og dufter sindsygt godt. Jeg har en ide om, at jeg kommer ikke ting i ansigtet, som jeg ikke ville turde smage på og jeg kan sige, at denne ligefrem smager af lakrids, haha. Dette produkt har fået en klar plads i min beautyroutine
 • White Tea Cream

  Julie on 7. apr. 2016

  SKØN creme! Jeg er allerede blevet stor fan af den, og den er bare så nem at bruge, særligt pga. den nemme emballage. Og så dufter den altså bare skønt, og er samtidig mild. :)
 • Lækkert!

  Linnea on 7. apr. 2016

  Lækkert konsistens, den fugter og forfrisker. Jeg er vild med duften!
 • Lækker og let

  Louise on 7. apr. 2016

  I forhold til mine andre dagcreme er denne rigtig lækker og let!

  Jeg er generelt fan af Jorgobé og deres smukke og stilrene indpakning!
 • god creme

  Mathilde on 7. apr. 2016

  god creme :)
 • Favorit

  Kamilla on 7. apr. 2016

  Skøn!!!!
 • Et mirakel?

  Rina on 7. apr. 2016

  Den siger den kan bruges til alle hustyper og når man har blandet hud er det et plus!
 • Wow

  Camilla on 7. apr. 2016

  Jeg er så glad for min ansigtcreme fra Jorgobe, den fugter min hud uden at blive fedtet og er den perfekte base under min makeup.
 • vidunder

  Sedsel on 7. apr. 2016

  Har fået den i GB før, og er vild med den. den er så lækker, og min hud elsker den!
 • Et ord: FAN

  Rikke on 7. apr. 2016

  Haps haps haps. Endnu en goodielove!
 • Jorgobé cream

  Kamilla on 7. apr. 2016

  Ærligt er cremen ikke lige mig...
  Jeg har tør, uren hud og jeg synes ik den giver den fugt jeg skal bruge og bryder mig ikke om duften.
 • Dejlig nem

  Trine on 7. apr. 2016

  Lækker creme med frisk duft.

  Dejlig nem "tube" elsker det er en slags pumpe så man ikk fedter hele bøtten ind
 • Ny hud

  Melanie on 7. apr. 2016

  Min hud har bare sugede cremen til sig, og den virker slet ikke tung på huden. Men opfriskende!
 • Fantastisk creme

  Gitte on 7. apr. 2016

  Super god creme og helt klart en fordel, at der desuden er pumpe på cremen ;o)
 • Super

  Daniella on 7. apr. 2016

  Denne creme er så god. Vil helt sikkert købe den igen. Den gave perfekt fugt til huden uden at fedte!
 • Cream

  Suzan on 7. apr. 2016

  den føles rigtig lækker på huden, dog føler jeg ikke at den giver den effekt som der står beskrevet, med hensyn til at den går ind balancere huden..
 • Fin ansigtscreme

  Katrine on 6. apr. 2016

  Det er en rigtig god ansigtscreme, som er fed uden at være fedtet. Jeg er dog bedre til mere gel-lignende ansigtscremer til hverdag, men den kommer til at fungere godt som natcreme for mig. Elsker dog pumpen på cremen.
 • Super lækker!!

  Emma on 6. apr. 2016

  Bruger den morgen og aften. Min hud har aldrig været blødere.
 • Babyblød hud

  Daniella on 6. apr. 2016

  Den er SÅ lækker på huden og min hud bliver dejlig blød. Den dufter skønt og jeg vil helt klart oveveje at købe den igen.
 • Let og luftig

  Cecilie Joy on 6. apr. 2016

  Denne creame føles dejlig på huden, den fedter ikke, men føles let og luftig.
 • God til sart hud

  camilla on 6. apr. 2016

  Denne ansigtscreme er også super lækker, jeg har meget tør og sart hud, men får dejlig blød hud af denne..
 • blød creme

  Jane Østergaard on 6. apr. 2016

  Det er en dejlig blød creme., kan bruges som både dag - og nat creme.
 • Creme

  Louise on 6. apr. 2016

  Lækker creme med fugt. Let at anvende.
 • Creme

  Belma on 6. apr. 2016

  Rigtig lækker dagcreme - er blevet stor fan af den!
 • Bedste cream

  Brigita on 6. apr. 2016

  Rigtig dejlig konsistens og rigtig god generelt. Elsker den.
 • WHITE TEA BALANCING CREAM

  Heidi on 6. apr. 2016

  Det er den bedste creme jeg har prøvet indtil dags dato jeg har brugt,den passer perfekt til min "skiftende" hudtype!!!og så minder duften af denne simpelthen om ferie i Thailand...så kan man altid drømme sig væk når den bruges
 • Meget fugtgivende

  Karen on 6. apr. 2016

  Efter at have brugt den et stykke tid er min hud blevet rigtig pæn. Selvom jeg har tendens til uren/fedtet hud, trænger den lækkert ind uden at fedte.
 • bliver brugt hver dag

  ania on 6. apr. 2016

  En del af min aften rutine. Super lækker og emballagen er praktisk
 • Luksus

  Louise August on 6. apr. 2016

  Elsker denne creme. Den ser luksuriøs ud og den er virkelig god på min hud. Alt i alt en rigtig god creme.
 • Det her min nye faste dagcreme!

  Maria on 6. apr. 2016

  Rigtig lækker creme! Den er let at anvende, fedter ikke og giver rigeligt med fugt! Den dufter også rigtig godt! Den bliver for fremtiden udskifter med de andre cremer jeg har! Jeg bruger den hver dag lige nu og skal da helt sikkert have en ny, når den jeg har er brugt op! :) Det eneste minus ved cremen er at den ligner en roll on deo stick! Synes godt man kunne have kommet den lækre creme i en lækker emballage, så kvalitet også efterkommer det visuelle
 • Dejlig let

  Jane on 6. apr. 2016

  Dejlig let konsistens og dejlig blød hud!
 • Creme

  Sofie on 6. apr. 2016

  Denne creme er virkelig lækker! Det er en god duft der breder sig og frugter ens hud rigtig dejligt. huden føles lækker resten af dagen.
 • dejligt produkt

  Sidsel on 6. apr. 2016

  Jeg er en af de personer, som er afhængig af cremer og har altid en i tasken, så jeg har været rigtig glad for at brude denne.
 • Jorgobe Balancing Cream

  Katrine Krogager on 6. apr. 2016

  Min hud tager godt i mod cremen, og den er meget fugtgivende. Jeg synes, at det har hjulpet på min hud, som har været meget tør igennem vinteren. Den er meget let at anvende, og man får ikke for meget creme ad gangen med hvert pump, for det er slet ikke er nødvendigt med meget, et pump er nok. Den er også meget god fordi den er til alle hudtyper, så alle kan bruge den, da det nogle gange godt kan være lidt af en kamp at finde den creme, der passer helt præcist til ens hud.
 • White tea cream

  Hildur on 6. apr. 2016

  Dejlig fugtighedscreme, som faktisk har hjulpet en del på min fedtede hud.
  Tørrer hurtigt, men giver masser af fugt til huden
 • Dufter fantastisk

  Nathalie on 6. apr. 2016

  Dejlig creme, som trænger hurtigt ind i huden. Dufter himmelsk og er meget drøj i brug. Om cremen regulerer hudtypen, ved jeg nu ikke om jeg vil være enig i.
 • Lækker creme

  Dorthea on 5. apr. 2016

  har ledt efter en god creme siden jeg brugte balace me op fra en af de andre bokse og det har været en jungle for ingen har været lige så god, MEN denne er da næsten bedre!! Virkelig god og dejlig konsistens
 • white tea

  Mette on 5. apr. 2016

  elsker den!!!
 • Ok creme

  Anne Mette on 5. apr. 2016

  Jeg holder mig til min dagcreme fra apoteket
 • White tea

  Ivanna on 5. apr. 2016

  Den er god til at brug før man puttet make up, er helt vildt med den.
 • yes, yes og atter yes

  Natacha on 5. apr. 2016

  denne white tea balancing cream er rigtig god. mit førstehåndsindtryk var at den var for tynd i konsistensen til mig fordi at jeg har tendens til meget tør hud men så en dag inden jeg lagde makeup tænkte jeg at den kunne være god til at fugtig give inden påføring af makeuppen. og det var den. for fede cremer ødelægger ens makeup men denne når at sætte sig hurtigt og ens hud kan føle sig fugtig og lækker
 • Blødgør og fugter

  Stine on 5. apr. 2016

  Dejlig, velduftende og gør min hud silkeblød
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Veronika on 5. apr. 2016

  giver meget fugt
 • Ny favorit!

  Laura on 5. apr. 2016

  Jeg skiftede min normale ansigtscreme ud med denne, da jeg prøvede den for første gang. Konsistensen er virkelig lækker, og duften er fantastisk!
 • Hud creme

  Frederikke on 5. apr. 2016

  Virkelig en lækker creme til huden! Nu har jeg utrolig sart ud, og slår rigtig tid ud over andre cremer, men den her er simpelhen så god. Man kan virkelig mærke at den fugter huden, og den er slet ikke "fed" eller klisteret og have på huden. Den er klart et go!
 • gør huden lækker

  Martina on 5. apr. 2016

  Den er lækker og fugter huden godt.
 • Ansigtscreme

  Ebba K. on 5. apr. 2016

  Dejlig blid duft, nem at smøre ud og en rigtig god konsistens. Bruger den både morgen og aften.
 • Let og lækker.

  Nicole Juul on 5. apr. 2016

  Dejlig let creme, der ikke fedter. Dog opnår man stadig blød, fugtmættet hud. Duften er også dejlig, selvom jeg ikke er den store fan af parfume.
  Eeeelsker at den er på flaske/beholder - det er meget mere hygiejnisk og praktisk, da man ikke skal stikke fingrene ned i en bøtte creme og derfor både slipper for bakterier og undgår at lukke alle de aktive ingredienser ud.
 • Skøn Creme!

  Mai on 5. apr. 2016

  Elsker bare denne creme. den fugter og plejer min hud, og jeg har nedsat min akne meget efter jeg først renser med Karmamisju og efterfølgende giver ekstra fugt med denne. Trænger hurtigt ind, og dufter fantastisk.
  Lidt kedelig emballage, men j'orgbe ser bare sådan ud.
  MEGET drøj i brug, så den holder længe
 • Ja tak!

  Sabine on 5. apr. 2016

  Der er ikke så meget at sige om dette produkt. Jeg var fan fra start. Cremen har en mild duft, den tørrer hurtig ind i huden og den efterlades silkeblød og frisk.
  50 ml. synes ikke af meget, men cremen er drøj i brug, hvilket kun er positiv, da du derved kan have cremen stående på hylden i længere tid inden du skal ud og have fingrene i en ny.
  Denne er blevet en fast del af min hudplejerutine om morgenen, og lur mig om det ikke er den der bliver indkøbt igen når den er tom.
 • Fantatisk

  Natasha on 5. apr. 2016

  Jeg er vild med den! Den føles ikke fedtet overhovedet og gør huden virkelig blød og lækker. Det er min nye favorit creme.
 • White Tea Balancing Cream

  Lea on 5. apr. 2016

  Lækker creme. Huden føles blød og gennemfugtet efter brug. Meget parfumeret efter min smag, men dufter dejligt.
 • Udemærket dagcreme

  Sabine on 5. apr. 2016

  Creme udførte ikke mirakler, men den gjorde heller ikke min hud værre. Konsistensen af cremen er dejlig let, duften god og er vild med flaskens pumpe-funktion.
 • Så lækker!

  Sofie on 5. apr. 2016

  En utrolig lækker ansigtscreme, som dufter frisk, uden at være for kraftig i duften.
  Den giver huden fugt uden at gøre den fedtet. Alt i alt et virkelig lækkert produkt!
 • Lækker

  Patricha on 5. apr. 2016

  Utrolig lækker creme, bestemt en jeg vil overveje at købe når den engang er tom
 • Jorgobé cream

  Jette on 5. apr. 2016

  Jeg er lige så vild med denne dagcreme, som I er - den er super lækker i konsistens, nem at arbejde med og så duften den helt fantastisk.
  Min hud er meget glad for denne og jeg er sikker på, at jeg kommer til at købe den fremover. Bare ærgerligt, at der ikke er solfaktor i, men det er eneste minus.
 • rigtig god

  Anna on 5. apr. 2016

  Cremen er rigtig lækker, om den har gjort en forskel på min hud er svært at bedømme men den er lækker og fugtgivende, og min hud er fugtet længe efter jeg har brugt denne. Jeg kan bedst lide at bruge den som natcreme da den er lidt mere fed end mine andre dagcremer. som dagcreme kan den være lidt for fed, hvilket gør at den ikke bliver optaget af huden, hvis man har puttet for meget på. Jeg har ikke prøvet, men tror også den ville fungere super godt som fugtmaske.
  Den har dog ikke fjernet min tørre hud på næsen hvor jeg skalder af.
  ELSKER at der er en pumpe.
 • Elsker den!

  Ea on 5. apr. 2016

  Der er ikke så meget andet at sige end, at det er en fuldstændig fantastisk dagcreme!
 • Rigtig godt

  Karolina on 5. apr. 2016

  Rigtig godt creme til at balancere hud.
 • God til prisen

  Hülya on 4. apr. 2016

  Dejlig creme, den virker rigtig god i forhold til, hvor billig den er.
 • Dem bedste

  vicki on 4. apr. 2016

  Den bedste ansigtscreme, som jeg har i forvejen og altid vender tilbage til! Godt med pumpe og god konsistent
 • Dejlig duft

  Sheila on 4. apr. 2016

  Jeg kunne desværre ikke tåle denne dagcreme - pga. parfumeindhold, så den er givet videre til en med en mindre følsøm hud. Men lækker duft, og rigtig smart, at der er "2 i 1"-funktion
 • Fantastisk

  Carina on 4. apr. 2016

  Denne er blevet en del af både morgen og aften rutinen, den tørre hurtigt ind og føles lækker på huden. og nem at dosere.
 • Balancing cream

  Elina on 4. apr. 2016

  En fantastisk creme, især til min hudtype, som er lidt fedtet. Den få min hud i balance.
 • Stille og roligt

  Linnea on 4. apr. 2016

  Ikke for olieret, ikke for fugtig. En god creme, der frisker huden hurtigt op. Den har en behagelig pumpe, så der ikke kommer for meget ud af gangen. Og så får man heller ikke helt tilsnaskede fingre, hvilket jeg hader ved cremer.
 • Lækkert

  Louise on 4. apr. 2016

  Endelig et produkt min hus ikke slår ud af - skønt
 • Yndlings produkt!

  Simone on 4. apr. 2016

  Dette er klart mit yndlings produkt i boksen. Giver dejlig fugt, og har en skøn duft.
 • God produkt

  Stephanie S. on 4. apr. 2016

  God produkt, dufter skønt men gør ikke særlig meget for mit kombinerede hud, desværre.
 • Dagcreme

  Ditte Sepstrup on 4. apr. 2016

  Super lækker creme! Dog tørre den hurtigt ind, så man skal bruge meget produkt
 • Vild med den

  Sandra on 4. apr. 2016

  Fantastisk god dagcreme!
 • God til min hud

  Ekaterina on 4. apr. 2016

  Jeg har blandet hud - så denne creme er perfekt til mig.
 • Multi creme

  Didde on 4. apr. 2016

  Super lækker dagcreme og natcreme. Jeg bruger den flittigt inden jeg lægger make-up om morgenen og som det sidste inden jeg går i seng om aftenen og min hud elsker den.
  Den er nem at smøre ud og dufter godt.
 • Balancing Cream

  Emma on 4. apr. 2016

  Den fungere super godt for mig. Den er let og trænger hurtigt ind i huden. Min hud er mindre rød og irriteret.

  Jeg elsker creamer der har pumper istedet for bøtter man skal stikke fingrende ned i som ender med at blive en bakterie bombe man smør på huden.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Annemette on 4. apr. 2016

  Denne dagcreme er FANTASTISK!!!!!
  Den bliver brugt hver morgen og aften og den fedter ikke på min hud og trænger hurtigt ind!
  Duften er helt fantastisk og cremen er nem at påføre!
  jeg har ikke en finger at sætte på dette produkt og jeg har aldrig haft så fin en hud som nu, da den giver så meget fugt uden den slår min ud!
 • Som sendt fra himlen

  Maria on 4. apr. 2016

  In LOVE! det beste jeg ever har prøvet... Den får dog min næse til at fedte lidt. Et tryk og det passer perfekt til det du skal bruge til ansigtet
 • Super skøn

  Kiki on 4. apr. 2016

  Denne creme har reddet hverdagen. Jeg har altid døjet meget med tør/intolerant hud og begyndte så at benytte Egyptian Magic fra forrige box, hvilket resulterede at mit tørre hud blev reduceret kraftigt. Dog begyndte jeg også at få en den fedtet hud, men nu kan denne creme afhjælpe problemet således at jeg bruger denne creme om dagen og den fedtede creme om aftenen. Virkelig skønt.
 • Dejlig og let

  Nanna on 4. apr. 2016

  Det er en let og behagelig creme der ikke fedter. Det er rart at cremen kommer i en pumpe så det er let at dosere, og ikke kommer under neglene.
 • Fantastisk creme

  Nazim on 4. apr. 2016

  Er glad for den her creme og min hud er også glad for den! Den mangler dog solfaktor og en anelse for fed til mig (jeg har fedtet hud).
 • ELSKER DEN !!!!

  Helle on 4. apr. 2016

  Er sååå meget fan !!!
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Maria Yrr on 4. apr. 2016

  Jeg er virkelig fan af dette krem. Kommer nok til at købe når jeg er færdig med mit.
 • Okay

  Jannie on 4. apr. 2016

  Den giver ikke så meget fugt som ønsket
 • Elsker elsker elsker den.

  karina on 4. apr. 2016

  Hold nu op hvor jeg elsker den her. Den er bare perfekt til min hud. Den er så nem og bruge både morgen og aften og så dufter den himmelsk. Klister ikke og gør ansigtet blød som en baby. Elsker elsker den.
 • super hud

  jytte on 4. apr. 2016

  nyt liv til min hud
 • God men alligevel.

  Stephanie on 4. apr. 2016

  Jeg er ikke helt overbevist. Måske skyldes det at der ikke er gået den tid produktet tager om at vise sit værd.
  Vil hellere bruge en hudcreme der passer til min hudtype og dens specifikke behov - og ikke en der 'kan bruges til alle', selvom den jo lover gode ting.
 • JorgObé!!!!!

  Lena on 4. apr. 2016

  Skøn creme som også har en skøn duft.. Elsker alt fra JorgObé
 • Perfekt dagcreme

  Stefanie on 3. apr. 2016

  Godt dagcreme, bruger den under make up
 • Love it!

  Rukaya on 3. apr. 2016

  Elsker den indtil videre, rigtigt god produkt
 • en super dagcreme

  stephanie on 3. apr. 2016

  Denne creme er skøn, den er fugtgivende samtidig med den stopper min hud fra at blive dagen ud.
  Hvis man har meget tør hud er det ikke den største hjælp men for normal - kombi er den perfekt.
  Og så har den en pumpe KÆMPE plus!
 • Skøn duft men dårlig bivirkning

  Lis Vissing on 3. apr. 2016

  Mit ansigt blev helt rødt og irriteret efter brug
 • FAN !

  Malene on 3. apr. 2016

  Jeg elsker den! Dejlig duft, og den fugter in hud uden at fedte og se olieret ud. Duften er god og emballagen er genial, nem at anvende!
 • creme

  Michelle Egede on 3. apr. 2016

  Dufter dejligt
 • Ok produkt

  Celile on 3. apr. 2016

  Den er lidt for fedtet til min smag, men den er ok. Ville dog ikke give 168 kr for den. Ellers holder den huden frisk.
 • Super lækker

  Sanne on 3. apr. 2016

  Min hud elsker denne creme. Bruger den om aftenen efter rens af ansigtet, og den er så skøn at bruge. Nem at påfører og dejlig duft. Eneste "minus" er emballagen, som egentlig er ret god, MEN man kan aldrig se eller mærke hvor meget der er tilbage i sådan en pumpe. Og pludselig er den tom :)
 • JorgObé❤️

  louise on 3. apr. 2016

  Elsker JorgObé og min hud elsker det endnu mere❤️
 • Godt

  Mette on 3. apr. 2016

  God helheds intryk, efterlade ikke en fedte hud.
 • Fedter ikke

  Simone on 3. apr. 2016

  Lækker dagcreme, der er nem at smøre ud, fedter ikke og trænger hurtigt ind. Har en dejlig duft
 • Mega mega yes!

  Astrid Reggelsen on 3. apr. 2016

  Er fan, kæmpe kæmpe fan! Har længe ledt efter en creme der fugter i lang tid og ikke bare fedter huden ind og så efterlader den tør igen et par timer senere! Nu gider jeg ikke lede mere :)
 • Startede som en skøn oplevelse, og så begyndte det at stikke

  Ea Christina on 3. apr. 2016

  Jeg forstår ikke hvorfor jorgobé besluttede sig for at tilsætte parfume til dette produkt! I starten reagerede jeg ikke på det, men efter et par dages brug, begyndte det at stikke, når jeg påførte det på huden. Så nu har jeg måtte stoppe brug, hvilket er meget øv :( Jeg stemte endda på den til goodieboxprisen, da den stadig fungerede for mig, hvilket jeg er meget ked af nu, da jeg slet ikke kan bruge produktet længere.
 • Rigtig god til ung hud

  Gitte on 3. apr. 2016

  Fugter rigtig god og trænger hurtig ind i huden, efterlader huden blød uden af virke fedet. Rigtig god til teenager-hud som hurtig finder en naturlig balance.
 • God som gave

  Dorthe S. on 3. apr. 2016

  Har givet dem til min mor
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM Read more at: https://tr.im/5dp8O

  Charlotte on 3. apr. 2016

  rigtig skøn ansigtscreme, jeg er helt vild med at den kan bruges til alle hudtyper uanset problem.
 • White tea cream

  Katrine on 3. apr. 2016

  God duft, skøn konsistens
 • Dagcreme

  Jette on 2. apr. 2016

  Før jeg fik denne måneds Goodiebox, sagde jeg til min søster: 'Jeg håber jeg snart får en Dagcreme i min box' - og det fik jeg
 • lækker hud

  jytte on 2. apr. 2016

  ikke tør hud mere
 • Tilpas fugtgivende til fedtet hud

  Emilie on 2. apr. 2016

  Jeg har konbineret hud, der både kræver fugt men også har tendens til at fedte og denne creme dækker alle behov. Tilpas konsistens til at min hud bliver gennemfugtet uden at fedte i løbet af dagen. Rigtig godt produkt.
 • Bedste dagcream

  Louise Patricia on 2. apr. 2016

  Bedste dagcream jeg har prøvet indtil videre. Den gør nøjagtig som den skriver, holder min hud fugtig hele dagen lang. Fantastisk!!
 • Lækker emballage

  Sascha on 2. apr. 2016

  Dette produkt har en skøn emballage. Har ikke fået testet produktet længe nok, men indtil videre er jeg positiv. Den har en lækker diskret duft og virker dejlig fugtgivende.
 • Jorbogé White Tea Balancing Cream

  Christina on 2. apr. 2016

  Dette er en rigtig god, men syr creme. Selvom den er til ansigtet, har den været et must til mine albuer i denne måned. Jeg har i hvert fald ingen tørre albuer længere.
 • Lækkert lækker

  Christina on 2. apr. 2016

  og var endda lige løbet tør for dagcreme
 • SÅ lækker!

  Cilia on 2. apr. 2016

  Rigtig lækker! og fin til prisen!
 • Dagcreme

  Bitten on 2. apr. 2016

  Lækker
 • god konsistens, let at dosere

  Laura on 2. apr. 2016

  Jeg især kan lide emballagen, da det er så nemt at dosere cremen. Cremen føles let og nem at ha' på.
 • Lækker!

  Nanna on 2. apr. 2016

  Fantisk god efter et bad hvor huden kan virke "udtøret" denne blødgøre huden lige med det samme og dufter fantastisk!
 • Lækker

  Kamilla on 2. apr. 2016

  Rigtig lækkert produkt. Fantastisk dagcreme. Elsker at der er pumpe funktion. Trænger let ind i huden og dufter himmelsk.
 • God creme

  Hannah on 2. apr. 2016

  Helt fin ansigtscreme som jeg nu bruger hver dag :)
 • JorgObé

  Natascha on 2. apr. 2016

  Jeg har i de sidste 5 år brugt den samme dagcreme fordi intet andet fungeret! Denne dagcreme har fået dette til at vende fuldstændigt!!!! For det første har den en super god pris, jeg elsker at det er en "pumpe" der fører cremen ud frem for at man stikker fingerne ned i en krukke! Dette bliver min fremtidige dagcreme!!!!!
 • Fugtgiver no. 1

  Anna Petrine on 2. apr. 2016

  Ved mit og denne cremes førstehåndsindtryk, troede jeg ikke at den ville give min hud så meget næring, som den gjorde. Min hud er til dels tør og til dels sensitiv, så jeg er vant til at bruge fedtede cremer, for at de er fugtgivende nok. Men trods den er let i konsistensen, efterlader den min hud helt blød, efter at blive absorberet på kun få minutter. Den dufter desuden virkelig godt og emballagen er flot, til at have stående fremme.
 • Ingen forskel

  Carolina on 1. apr. 2016

  kort sagt, ikke nok for pengene. Produktet gør ingen forskel på min hud om jeg bruger den eller ej. Dernæst er den også kedelig at kigge på.
 • Min nye dagcreme

  Xenia on 1. apr. 2016

  Den er bare super top dollar god.
 • Virkelig lækker

  Emilie on 1. apr. 2016

  Fedt at den trækker så hurtigt ind.
  Lækkert med pumpefunktion
 • god

  Brith on 1. apr. 2016

  lækker duft, og fugter godt.
 • Jorgobé cream

  Margit on 1. apr. 2016

  Fantastisk produkt, smart emballage med pumpe, lille og fiks som jeg kan have med overalt. Min hud elsker den.
 • Lækker dagcreme

  Camilla on 1. apr. 2016

  Er virkelig glad for denne dagcreme som både opfrisker huden og giver den rette mængde fugt. Stor tilfredshed herfra!
 • Virkelig lækker

  Mette on 1. apr. 2016

  Den er ret lækker, absorberes hurtigt, samtidig med man får masser af fugt. Dufter dejligt
 • Den bedste ansigtscreme

  Marie on 1. apr. 2016

  Dette er den absolut bedste creme jeg har haft, og så er den ikke engang dyr, ja jeg er forelsket. Min hud er rigtig ofte tør, og selvom jeg har købt cremer der er tilegnet tør hud, så har det ikke været nogen succes. Det er virkelig fint at det er en let creme, som til former sig til ens hudtype.
 • Tak til Jorgobé

  Kristina on 1. apr. 2016

  Lækker creme, efterlader huden blød og lækker. Dejlig mild duft. Navnet har jeg dog ikke helt forstået ;-)
 • OK creme

  Rikke on 1. apr. 2016

  - Køn emballage, nem at dosere med
  - Bruger den om morgen, leger pænt med min makeup
  - Holder mit ansigt fugtigt nok til hele dagen
  - Har ikke lagt mærke til om det virkelig regulere huden
  - Irriterer og blokere ikke min hud.
  - Lidt dyr.
 • Virkelig god

  Helene on 1. apr. 2016

  Rigtig god bruger den hver dag
 • Super lækker

  Tanja on 1. apr. 2016

  jeg er vild med denne og elsker duften, dog syntes jeg den er lidt tøn I den så man får ofte lidt for meget ud.
 • super god

  Angelika on 1. apr. 2016

  dejlig crem giver en dejlig blød hud god til sensitiv hud
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Connie on 1. apr. 2016

  Den er virkelig skøn, jeg har brugt den både som dagcreme og natcreme og den gør huden dejlig blød og efterlader ikke huden fedtet, som jeg sidder stor pris på.
 • Dufter

  Cindy on 1. apr. 2016

  Dufter og er forfriskende på huden. Er meget sart, men havde intet problemer med den påførte creme.
 • Helt i top

  Susanne Kjær on 1. apr. 2016

  Cremen er helt i top
 • White tea cream

  Fatima on 1. apr. 2016

  Denne creme er super god! Da min hus har brug for fugt hele tiden, har denne hjulpet mig! Specielt efter den face scrub fra samme mærke, så bliver huden blød, og har ikke brug for mere fugt ud over cremen.
 • Fed

  Melina on 1. apr. 2016

  Lidt fedtet creme, som skal påføres lidt tid før makeuppen skal lægges. Ellers fin - gør hvad en creme skal
 • Fantastisk let og dejlig creme

  Lene on 1. apr. 2016

  Den føles meget let og frisk når man får den på, den giver også en god effekt. duften er også rigtig dejlig. Selve beholderen og hvordan man får cremen ud er også meget let og nem at bruge.
 • Perfekt

  Irene on 1. apr. 2016

  Jeg synes den giver min hud blødhed.
 • Lækker lækker lækker

  Rikke on 1. apr. 2016

  Er fuldstændig forelsket. Fantastisk konsistens, emballage og multifunktion.
 • Dejlig

  Lene on 1. apr. 2016

  Rigtig lækker crem, dufter dejligt, god konsistens. Rigtig god til tør hud, fugter super godt.
  Selv om duften er dejlig, kan man godt bekymre sig om parfume indholdet.
 • Wow

  Annie Dee on 31. mar. 2016

  Jeg elsker, jorgeobe, deres produkter er super lækre. Har købt hos dem før. Det er ikke et produkt jeg ville kunne undvære
 • Denne er jeg glad for

  Stasia on 31. mar. 2016

  Jeg havde denne i forvejen, så vidste på forhånd at det er et rigtigt fint produkt (specielt til den sorte maske, der er dens "partner" :))
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Rie Luna on 31. mar. 2016

  Dejlig creme som fungerer godt til min til tider shiny og ret fedtede hud. Jeg glæder mig til at bruge den lidt længere, hvis den fortsat har så positiv effekt
 • Lækker cream

  Maria on 31. mar. 2016

  Virkelig lækker cream, som fugter rigtig godt.
 • White Tea Balancing Cream

  HelenWendy on 31. mar. 2016

  Cremen af JorgObé er en dejlig og beroligene cream. Jeg andvente cremen både som dagcreme før jeg påførte make-up og som natcreme til efter jeg havde fjernet mit make-up. Den indbyggede pumpe, gjorde det super nemt at variere hvor meget der skulle bruges. Duften af cremen er meget beroligene og meget lækker. Produktet holdt mit ansigt fugtigt hele dagen.
 • Alt for god

  Stephanie on 31. mar. 2016

  Så god, bruger den hver aften efter jeg har taget makeup af og det funger bare. Kun positiv herfra.
 • Godt basis produkt

  Nanna on 31. mar. 2016

  Virkelig skøn creme, dejlig duft og virkelig fugtgivende.
 • Jorgobé white tea balancing cream

  Malene on 31. mar. 2016

  Super lækker creme. Dufter helt vidunderligt og trænger super hurtigt ind i huden. Super lækker emballage, der gør den nem at påføre. Fantastisk!!
 • Balancing cream

  Maj-Britt on 31. mar. 2016

  Let og luftig - med skøn duft
 • Altid et HIT

  Rikke Dalholm on 31. mar. 2016

  Denne dagcreme gør det hele meget mere overskueligt! Den er så lækker! Multifunktionel, og holder hudens balance. Jorgebé er altid et HIT!
 • White Tea Heaven

  Minoo on 31. mar. 2016

  Yndlings ansigtscreme! Den dufter godt og er ikke olieret eller klistrende. Helt klart en af de top 5 bedste ting jeg har fået fra Goodiebox.
 • Jorg-OH-MY-LORD

  Ronja Mathilde on 31. mar. 2016

  Den er simpelhen ren slik for min hud! Jeg elsker det her produkt og bruger det hellere end gerne flere gange på dagen! ELSKER det!!
 • .

  Catrine on 31. mar. 2016

  .
 • Dejlig!

  Sofie on 31. mar. 2016

  Super cream med div. olier, gør huden super dejlig, fugtet og blød
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Mia on 31. mar. 2016

  Rigtig dejlig cream. Den er frisk, og fugter huden godt. Bruger den selv hver morgen.
 • Maria on 31. mar. 2016

  Jeg har længe været på udkig efter en god dagcreme, da den jeg tidligere brugte var købt i udlandet.. Derfor er jeg rigtig glad for denne. Den gør min ud så lækker og blød.
 • Ansigstcreme

  Eva on 31. mar. 2016

  Lækker creme, den gør hvad den lover. Men man går aldrig galt i byen med Jorgobé.
 • Super

  Linnea on 31. mar. 2016

  Denne creme var super lækker og dufter rigtig godt, dog er cremen ikke fed nok til min hud. Men jeg kan bruge den supplerende med mine andre cremer.
 • Fantastisk creme

  Jeanette on 31. mar. 2016

  Med en sart hud er det svært at finde en creme som ikke efterlader rødme i ansigtet, denne fungerer perfekt for mig.
 • Ekstem

  Tine on 31. mar. 2016

  denne lille ansigts crem er rigtig god til min hud, da jeg har lidt ptoblemer med rødlighed på kinderne og ned langs hagen. den har taget noget af rødligheden som ingen andre cremer har kunne hjælpe mig med.
 • Jorgobé

  Christel on 31. mar. 2016

  En virkelig lækker dagcreme og duften er også super lækker.
 • Jorgobé

  Julie on 31. mar. 2016

  Lækker lækker lækker. Andet er der ikke at sige om denne skønne ansigtscreme.
 • White tea <3

  Camilla on 31. mar. 2016

  Jeg har selv haft denne creme tidligere, og jeg synes den er så lækker. I det hele taget er Jorgobé's produkter fantastiske - har også ansigstmaskerne.

  Så det var dejlig at åbne boxen, og se denne velkendte sag.

  Det er en let creme, men den giver alligevel en masse fugt til huden, som jeg går meget efter, da jeg har ret tør hud, især i vinter/forårsperioden, så det er vigtigt at have en god creme, der mætter huden uden at lukke den inde.

  Denne kan virkelig anbefales, jeg elsker den!
 • Rigtig god ansigtscreme.

  Stine on 31. mar. 2016

  Den sidste ansigtscreme jeg brugte var en til ca. 1000kr, denne her er mindst lige så god - det bliver ihvertfald min ansigtscreme fremover.
 • Dejlig nærende og fugtgivende dagcreme

  Annette Isabella on 31. mar. 2016

  Dejlig nærende og fugtgivende dagcreme, lugter af hvid te og trækker hurtig ind.
 • God creme

  Karen on 31. mar. 2016

  Med god effekt
 • Jeg blev overrasket

  Line on 31. mar. 2016

  Positivt.
 • Must-have dagcream

  Annette on 31. mar. 2016

  Lækker dagcream, som for tiden helt har erstatte min almindelige dagcream. Let dosering med pumpen, og dufter godt. Trækker hurtig ind i huden og giver dybtegående fugt.
 • Lækker dagcream

  Britta on 31. mar. 2016

  Lækker cream med dejlig duft.
 • Fin creme

  Emilie on 31. mar. 2016

  Fin dagcreme som har en mild duft. Den trænger hurtigt ind i huden, fugter og så fedter den ikke. Perfekt.
 • Lækker blød hud

  Monica on 31. mar. 2016

  Den er meget meget hurtigt blevet en del af min faste morgenrutine. Den giver en silkeblød babyhud i hele ansigtet.
  Den er fantastisk.
 • ok

  Camilla on 31. mar. 2016

  Men synd at der ikke er solfactor i den...
 • Total yndlings !

  Anne-Dorthe on 31. mar. 2016

  Virkelig lækker dagcreme med skøn duft. Tørre hurtigt ind og efterlader huden silke blød.
  Love it
 • White tea balancing cream

  Tanja on 31. mar. 2016

  Jeg syns dette creme er meget nærende og fugtgivende dagcreme, som er ikke fedtet. Jeg kan have fedtet hud i min T zone og de andre områder på min ansigt er tørt, ligesom min kinder. Det føles som om det behandler de forskellige områder på den måde der behov for.
  Jeg kan godt lide duften.
 • Facecream

  Line Skov on 31. mar. 2016

  Skøn ansigtscreme til en skøn pris. Den er rigtig god som dagcreme, men den fugter dog ikke min hud så godt som jeg havde håbet.
 • Så lækker.

  Valborg Lindersgaard on 30. mar. 2016

  Den er jeg helt vild med. lækker og mild creme.
 • Rigtig god

  Mitzi on 30. mar. 2016

  Elsker at bruge den den gør huden rigtig dejlig blød
 • Den har fjernet min hudsvamp!

  Cecilie Ronja on 30. mar. 2016

  Den er fantastisk. Og har fjernet min hudsvamp ( bruger den med min multibalm) og derfor bruger jeg næsten ikke mere hormoncreme
 • Super

  Sara on 30. mar. 2016

  Som der står på selve produktet, kan den bruges som let dagcreme, tykkere natcreme eller som maske. Jeg har brugt den som dag og natcreme og den har efterladt min hud blød og glat. Jeg lider af tør pande mens resten er meget fedtet, og denne har hjulpet fint.
 • God creme!

  Pernille on 30. mar. 2016

  Super lækker og god creme, som nu er tilføjet til min hud rutine da den gør det super! :D
 • Lækkerhed til ansigtet

  Louise on 30. mar. 2016

  Efter at have brugt den lækre cleansing water der også var med i Goodieboxen, bliver ens ansigt fuldendt med denne creme. Dejlig nem og påfører, og efterlader huden lækker og blød. Er vild med det!
 • Jeg er fan

  Janni on 30. mar. 2016

  Denne creme er super god. Jeg er vild med den. Den fugter huden rigtig godt!
 • Ansigtscreme

  Rie on 30. mar. 2016

  Rigtig god og rig creme, virker hurtigt og er meget fugtgivende
 • Lækker

  Nanna on 30. mar. 2016

  Har virkelig været glad for denne ansigtscreme. Den trænger hurtigt ind i huden, hvilket også har betydet, at jeg også har brugt den som dagcreme - hvilket jeg aldrig har været god til, da jeg ofte kommer til at skinne i hovedet de første par timer.
 • den er go til mig

  Kristina on 30. mar. 2016

  dejlig nem og bruge
 • Ok

  Nanna on 30. mar. 2016

  Jeg forstår simpelthen ikke dagcremer med parfume i. Det gør ikke andet end at irritere ens hud og kan i værste tilfælde give én allergi! Dagcremer behøver ikke dufte, hvis bare de virker godt - hvilket denne desværre ikke engang gør. Irriterede min hud og gav mig bumser.
 • Desværre ikke for mig

  Julie on 30. mar. 2016

  Lækker creme og fedter ikke meget. Men min hud tåler den desværre ikke og bliver desværre bare mere skinnende af den.
 • God creme

  Tenna on 30. mar. 2016

  Synes det er en god creme, og fungerer fint, men synes ikke den trænger helt lige så hurtigt ind i huden som jeg godt kunne have tænkt mig.
 • Jorgobe white tea balancing cream

  Camilla Feldt on 30. mar. 2016

  Jeg har altid været på jagt efter den helt rette dagcreme til min hud, og har endelig ikke fundet den rette i nu. Så jeg krydser fingre for at denne lækre dagcreme kan stoppe min jagt og blive en tro følgesvend.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Ida Marie on 30. mar. 2016

  Lækker, flot og sikke en skøn duft! Min hud er glad hele dagen lang! Mmmmmhh.
 • d

  Jasmin on 30. mar. 2016

  d
 • Mums

  Line on 30. mar. 2016

  Er vild med den- lever op til hvad den lover! Dejlig let og fugtende. Er kæmpe fan
 • <3

  Lotte Rose on 30. mar. 2016

  Elsker denne her creme. Den er bestemt kommet med i min hverdags rutine, når jeg skal give min hud fugt. Den dufter fantastisk og er mega god.
 • den lækreste creme jeg har mødt

  Stine Ninja on 30. mar. 2016

  Den er virkelig lækker og har gjort noget godt for min hud. Det var rart at få en anden slags creme end de sædvanlig dag eller nat cremer. Min hud er blevet virkelig flot. Og elsker duften!
 • Ny favorit

  Vinnie on 30. mar. 2016

  Lækker creme, der passer perfekt til mig. Og jeg elsker, at den er nem at dossere med pumpen.
 • lækker

  nina vestergård on 30. mar. 2016

  lækker crem suges hurtig ind og diskret duft
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Kübra on 30. mar. 2016

  Det er ingen hemmelighed at denne produkt var min ynglings produkt. Elsker simpelthen denne fugtgivende dagcreme. Jeg bruger den både dag og nat og synes den er helt perfekt.
 • Stikker i huden

  Sabrina on 30. mar. 2016

  Jeg elsker dens virkning, men er ikke super fan af at den stikker i huden og at jeg får røde knopper af den. Men hvis jeg blander den med min daglige meget fede ansigtscreme så er der ingen problemer
 • Dejligt produkt

  Rikke on 30. mar. 2016

  Jeg bruger den her hver dag efter mit bad. Den giver en dejlig blød effekt på huden, og den dufter så dejligt.
 • Ikke helt nok til mig

  Helle Dannemand on 30. mar. 2016

  Denne creme har en lækker konsistens, men den fugter desværre ikke helt nok til min hud. Jeg har haft mest glæde af at bruge den om aftenen blandet med lidt ansigtsolie, men som dagcreme er den for let til mig. Jeg er dog ret vild med pumpefunktionen; nemt og hygiejnisk :)
 • Fantastisk dagcreme!!

  Rikke on 30. mar. 2016

  Jeg er blevet så forelsket i denne dagcreme! Jeg har endelig fået en dagcreme, som passer til min hud. Den efterlader huden, blød og lækker og så dufter den afsindig godt! Jeg bliver nok nødt til at investere i dette produkt fremadfrettet!
 • God dagcreme

  line on 30. mar. 2016

  God dagcreme. Den trænger hurtigt ind i huden, og benytter den hver morgen inden påførelse af makeup. Rigtig god kvalitet, og helt fin til prisen.
 • Ikke til mig

  Camilla on 30. mar. 2016

  Jeg har allerede fundet den perfekte dagcreme, så den er ikke god til mig, desværre.
 • Dufter godt

  Line on 30. mar. 2016

  Det er en dejlig creme, den gør det den skal og så dufter den godt
 • Elsker den!

  Kira on 30. mar. 2016

  Helt fantastisk creme! Min hud er så forbedret efter jeg er begyndt at bruge den! Så skøn!
 • Dejlig creme

  Litten on 30. mar. 2016

  Virkelig lækker creme. Jeg er så glad for den. Den er nem at bruge, drøj og effektiv.
 • Perfekt emballage

  Susanne Simona on 30. mar. 2016

  Kunne ikke være mere tilfreds over dette produkt. Især den emballage er jeg helt vildt imponeret over i forhold til andre ansigts creme.
 • Fantastisk fugter

  Tania on 30. mar. 2016

  Dette produkt lover at den fugter tør hud og holder fedtet hud tør. Lyder som et mirakel og det formår den også at præstere. Jeg har en kombineret hud - både tør og fedtet. Har brugt produktet både morgen og aften, og min hud har været fugter til perfektion. Uden at fedte mine fedtede zoner. Jeg er fan!
 • Jorgobé White Tea Balancing Cream

  Rebecca Sofie on 30. mar. 2016

  Denne cream er jeg virkelig blevet afhængig af. Den er let at anvende, dufter godt, og så er emballagen virkelig flot. Jeg er fan!
 • Lækker

  Christina Eriksen on 30. mar. 2016

  Lækker
 • Fantastisk creme

  Christina on 30. mar. 2016

  Lækker creme som kan bruges af alle hudtyper og både som dag- og natcreme. Og en lækker konsistens.
 • Balancing cream

  Lone B. on 30. mar. 2016

  god.
 • dejlig og let creme

  Sarah on 30. mar. 2016

  Rigtig god - gør hvad den skal - fugter og er mild og rar på huden.
  Let creme, som jeg er begyndt at bruge flittigt!
 • JorgObe

  Anne on 30. mar. 2016

  Den dufter så dejligt og huden bliver baby numse blød :-D
 • super lækker!

  caroline on 30. mar. 2016

  super lækker
 • EJ et fedt produkt !!

  isabella k on 30. mar. 2016

  jeg er helt i den syvende himmel!! jeg elsker jorgobe produkter, men det her produkt er bare så dejligt , og min hud elsker det !!!!!
 • Ikke prøvet

  Marie-Louise on 30. mar. 2016

  Ikke prøvet men glæder til at prøve den
 • fantastisk cream!

  Margret on 30. mar. 2016

  Virkelig lækker cream, som er blevet brugt både morgen og aften. Fugter uden at føles fedtet.
 • Opfriskene

  Sarah on 30. mar. 2016

  Dejligt efter et varmt bad, men kan godt virke en smule fedtet
 • Oh Yeah!

  anja on 30. mar. 2016

  Den er skøn, tilpasser sig huden hele dagen og er vild med doseringspumpen, kort og godt.
 • Min nye dagcreme!

  Kirsa on 30. mar. 2016

  Den er så god! Det er blevet min nye dagcreme og jeg bruger den flittigt hver dag! - har ledt og ledt efter en der ikke var fedtet. Denne er bare sagen!
 • Ny fan

  Katja Risting on 29. mar. 2016

  Har længe ville købe den, men har syntes prisen var lidt krydret, hvis nu jeg ville blive skuffet... Men den er alle pengene værd fremover. Den står som fast inventar i skabet nu, pænt ved siden af ansigtsmasken fra samme serie
 • Min absolut favorit!

  Tina Sara on 29. mar. 2016

  Jeg kan ikke få armene ned over det her produkt! Jeg har endda anbefalet min kæreste at bruge denne og har længe besluttet at jeg kommer til at købe denne creme igen og igen og igen og igen og.... For det første er emballagen genial, et tryk på pumpen og jeg har nok creme til at dække ansigtet og halsen. Den kommer til at holde længe, da jeg ikke kommer til at bruge for meget. Den er nem at påføre og jeg får en dejlig blød og velduftende hud. Den klistrer ikke og siver hurtigt ind i huden. Jeg kunne blive ved med at snakke om hvor fantastisk cremen er, men jeg må nok hellere stoppe migselv. Den her creme bliver uden tvivl en fast del af mit creme-sortiment.
 • Lækker dagcrem

  Mette on 29. mar. 2016

  Cremen dufter fantastisk, den fedter ikke og efterlader huden blød og gennemfugtet.
 • Smart

  Ida Hjelm on 29. mar. 2016

  Med dette produkt behøver man fremover blot at have en creme med på fx ferien, da den fungerer både som dag- og natcreme. Nem at smører ind, fugter godt og har en god duft.
 • okay

  Julie on 29. mar. 2016

  Fin creme. Kan generelt godt lide mærket.
 • Lækker, lækker.

  Sandra Guldberg on 29. mar. 2016

  Super lækker creme, hverken for fed eller for tynd. Den synker hurtigt ind i huden og man slipper for at rende rundt med en maske af creme, der egentlig ikke gør så meget fordi den ligger på ydersiden af huden. Elsker indpakningen på den, super let og meget hygiejnisk!
 • Virkelig god dagcreme

  Sanne on 29. mar. 2016

  Klart et produkt, som jeg kunne finde på at købe. En virkelig god dagcreme, som er nem at påfører, fedter ikke og tørrer hurtigt. Cremen har endvidere en god blid duft.
 • Balance!

  Anna Wind on 29. mar. 2016

  Super lækker ansigtscreme.
  Absorberes hurtigt og fungerer perfekt! Hele dagen! Ren luksus :)
 • redder dagen

  Rikke on 29. mar. 2016

  Denne creame redder jo dagen! ihh den er så skøn og let. Er blevet en jeg bruger hver dag, kan slet ikke lade vær, jeg vil helt klart købe en ny når den er tom!
 • Bedste dagcreme

  Teena on 29. mar. 2016

  Det her er simpelthen den bedste creme, jeg har prøvet længe. Jeg skifter ret tit creme, da de aldrig helt udfylder behovet for fugt og glød. Det gør den her og så er den oven i købet meget, meget billigere end mine normale produkter. Håber det holder efter flere ugers brug, for så er det intet mindre end et lille mirakel :)
 • Elsker den

  Ingeborg Brandt on 29. mar. 2016

  Den passer super godt til mig og jeg har - efter lang tids søgen - nu også indstillet jagten på den perfekte dagcreme. Den er let og fedter ikke, men tilfører stadig min sarte hud nok fugt. Jeg bilder mig ind at min rødmen er mindsket lidt, især efter jeg stoppede med at bruge den 3-i-1 rens der også var med i boksen. Den er dog lidt pebret.
 • Yes!!

  Simone Cato on 29. mar. 2016

  Endelig endnu et produkt fra mit yndlings mærke :) kvaliteten er som altid i top! Og er alt hvad jeg forlanger af er produkt :) den efterlader huden lækker og med en ren følelse :) jeg er fan!
 • God creme

  Michelle on 29. mar. 2016

  Har prøvet denne creme både morgen og aften og den er super dejlig. Den efterlader huden blød uden at gøre huden fedtet.
 • Begejstret

  Lene on 29. mar. 2016

  Jeg er virkelig vild med denne dagcreme. Har sart og følsom hud,men kan sagtens tåle denne creme. Har en skøn duft og en fantastisk emballage. Et hit.
 • God til huden

  Jane on 29. mar. 2016

  Jeg døjer med rigtig fedtet hud i ansigtet, denne synes jeg har hjulpet en smule. Har dog fortsat fedtet hud.
 • Genialt!

  Ditte on 29. mar. 2016

  jeg elsker denne cream!!! :) bedste jeg har prøvet.... er kæmpe fan og den dufter lækkert
 • Meget lækker

  Johanne on 29. mar. 2016

  Den var i top 2.. :-) Virkelig lækekr dagcreme, som godt kunne blive en favorit og genkøbt, selvom den er noget dyrer end dagcremen jeg normalt bruger
 • Den blødeste hud

  Minna on 29. mar. 2016

  Efter jeg er begyndt at bruge denne ansigtscreme er min hud blevet aldeles blødere efter en kold vinter.
 • Skøøøn creme

  jette on 29. mar. 2016

  Perfekt til min hud der fedter lidt men samtidig er tør:-)
 • Endnu en overraskelse fra jer

  Gülcan on 29. mar. 2016

  Jeg elsker at bruge creme inden jeg skal sove og morgen og inden jeg skal have makeup på den er så dejlig og nem at bruge
 • Så god mod min hud!

  Line on 29. mar. 2016

  Elsker at den hjælper mig af med min fedtede hud og den hjælper også på min tørre hud i ansigtet :)
 • god for ældre hud også

  winnie on 29. mar. 2016

  efter første gang kunne jeg mærke en positiv forandring i mit ansigt, min hud virker mere frisk og blød
 • Dejlig duft

  Gitte on 29. mar. 2016

  Ansigtscremen er egentlig ret lækker, den dufter dejligt og er let i konsistensen. Jeg bruger den som dagcreme, da jeg har brug for en mere plejende creme til natten.
 • God tilpasningsevne

  Stina on 29. mar. 2016

  Denne creme har en fantastisk tilpasningsevne til huden, som er sjældent at opleve. Den trænger ind med det samme og efterlader ingen fedtet overflade, som mange andre cremer gør. Jeg ville dog virkelig ønske, at den indeholdt spf, da jeg ikke bevæger mig udenfor uden det i ansigtet pga. pigmentforandringer og frugtsyre. Derfor kan jeg kun bruge den på dage, hvor jeg holder mig inden døre, eller om natten, hvor jeg dog ville foretrække en olie. Men virkelig lækker creme!
 • God

  Pernille on 29. mar. 2016

  God, men ikke min favoritcreme. Dog et godt alternativ.
 • Wow wow wow

  Lise-Lotte on 29. mar. 2016

  Er blevet min nye ynglings creme. Giver en dejlig friskhed. Kan helt klart anbefale
 • Lækkerhed

  Tina on 29. mar. 2016

  Super lækker creme.. Bruger den selv som nat creme og den dufter dejligt..
 • sikkert et fantastisk produkt

  Christine on 29. mar. 2016

  jeg har endnu ikke afprøvet dette produkt, men jeg er sikker på at jeg vil blive rigtig glad for den.
 • Lækker creme både nat og dag

  Mette on 29. mar. 2016

  Dette er en meget lækker creme, med god duft, jeg har brugt den siden jeg fik den tilsendt, både nat og dag, den giver godt med fugt, hverken for meget eller for lidt. Man behøver ikke at bruge så meget da den er meget drøj. Jeg kan ikke helt finde ud af om den er pengene værd, det kommer nok an på hvor hurtig den bliver tom.
 • God

  Thipiha on 29. mar. 2016

  Rigtig fin og dufter godt.
 • Love it

  Trine on 29. mar. 2016

  Er helt vild med denne creme - føles fantastisk på huden og dufter godt
 • cream

  Sanne on 29. mar. 2016

  Havde allerede dette produkt- super godt.
 • ET MUST

  aytul on 29. mar. 2016

  Jeg har i langt tid døjet med utrolig underlig hud, enten var den for tør eller for fed.. Jeg har brugt dette produkt i 1 uge nu, og jeg kan allerede se foranderinger. min hud skæller ikke mere eller klør og jeg føler også min hud er mere frisk. Det er helt klart også et produkt jeg vil forsætte med at bruge.
 • Super produkt

  Melanie on 29. mar. 2016

  Den er nem at bruge, lækkert design, skøn duft. Nu har jeg kombineret hud, den fedter en lille smule, men ikke så meget at det er noget jeg er mærket af. Skønt produkt alt i alt.
 • Wauw

  Agniesska on 29. mar. 2016

  super god creme. Designet er ikke noget særligt, me indholdet er virkelig godt
 • Denne creme er lige sagen!

  Rikke on 29. mar. 2016

  Den her creme.. Amen den er så godt, bruger den morgen og aften! Den er så god ved min hud!
 • arianna

  Arianna on 29. mar. 2016

  Very good cream ideal for the day for normal combination skin type
 • Fantastisk creme

  Agnese on 29. mar. 2016

  Har brugt deres andre produkter for og produkter har skuffe mig. Men den her creme har fantastisk duft og man opnår meget fantastisk resultat efter bruge af cremet kun par gang. Jeg kan også lide at cremet er multifunktionel, har fantastisk duft og nemt at bruge.
 • Fantastisk crem

  Britt on 29. mar. 2016

  Min hud bliver super blød
 • fedter for længe

  julia on 29. mar. 2016

  Jeg vil ikke bruge denne som dagcreme da den fedter på huden alt alt for længe. Det er som om den slet ikke suger ned i huden
 • Dejlig duft

  Kristina on 29. mar. 2016

  Syntes simpelthen duften er så dejlig, Jeg føler mig alllerede friskere bare af at tage creme på...:-)
 • Eeeeelsker den!

  Helene on 29. mar. 2016

  Den her er perfekt. Den er nem at bruge. Man skalikke have fingerene ned i en krukke, og den lufter let og fantastisk. Helt sikkert et hit!
 • Lækker

  Line Marie on 29. mar. 2016

  Lækkert produkt i lækkert emballage, dufter himmelsk, og har en god konsistens.
 • Lækker!

  Alberte on 29. mar. 2016

  Den er allerede blevet en uundværlig del af min morgen/ aften rutine. Den giver huden masser af fugt og er god til min urene hud!
 • Alt i en crem

  Lisette on 29. mar. 2016

  Troede ikke på alt der stod om den og i de første øjeblikke var den meget fedtet men så skete alt den lover.
  Har den lækreste bløde hud i ansigtet og så dufter den dejligt
 • Elsker den!

  Ditte on 29. mar. 2016

  En fantastisk creme. Jeg bruger den ved sengetid og er så forelsket i den. Den giver min tørre hud fugt. Hvilket er så dejligt, og som mange creme ikke kan, er at den kan reducere mine rød blusset kinder meget. Den dufter dejligt mild og følelsen af dejlig blød (og ikke tør) hud er der stadig når jeg vågner.
 • Lækker

  Liselotte on 29. mar. 2016

  Lækker box med fuld size
 • Ny go to!

  Helle on 28. mar. 2016

  Vidunderligt! Bruger den på alle tider af døgnet, og den dufter fantastisk! Syns faktisk heller ikke min hud er så fedtet som før!
 • Let og fugtgivende

  Laura Hiis on 28. mar. 2016

  Denne creme er dejlig let og hydrerende. Pumpen gør, at cremen holdes fri for bakterier og sørger for, at man får den rette mængde creme ud. Den trænger hurtigt ind og virker med det samme. Super produkt! Kan anbefales!
 • Let ansigts creme

  Alexandra on 28. mar. 2016

  Lever op til forventningerne og det den lover!
 • Bruger den hver dag

  tanja on 28. mar. 2016

  Jeg er vild med denne creme da den er læt og hurtigt tørre uden at klistre.
  Elsker den har pumpe men synes emballage er undskyld sproget røv syg.
  Og så er den meget dyr i mine øjne
 • Super lækker

  Christina on 28. mar. 2016

  Den her creme er virkelig god, og er blandt min nye dagsrutine! Jeg er stor fan af, at komme dagcreme under sin makeup, og den er bare perfekt til dette formål.
 • God

  Louise Boye on 28. mar. 2016

  Godt produkt som gør hvad det lover. Dog skal der en anden creme over, hvis den skal bruges som dagscreme
 • jorgobe

  karina on 28. mar. 2016

  Boksens næstbedste produkt. Huden bliver rigtig fin og blød men kunne ønske konsistensen lidt mere cremet. Virker godt med scrubben fra samme mærke fra tidligere boks.
 • Fin creme

  Annemette on 28. mar. 2016

  Fin neutral duft, fugter uden at fedte. Den vinder ikke over min isangs ansigtsolie, men er et udemærket alternativ.
 • lækker

  Karina on 28. mar. 2016

  super konsistens og lækkerhed. ikke fedtende og min hud ser allerede bedre ud efter kun en uge!!
 • God

  Lisa on 28. mar. 2016

  Rigtig god. Især sammen med deres skrubbemaske.
 • goodt

  Cecilie on 28. mar. 2016

  dejligt produkt kan allerede mærke at det hjælper, så det jo bare super
 • Min nye livs makker!

  Caroline on 28. mar. 2016

  Thank God, at jeg blev introduceret for denne creme! Den er alt og kan alt, den samarbejder perfekt med huden og den føles så skøn under make-uppen! Jeg altid svoret den fede niveau creme, som mit et og alt- indtil jeg fik White Tea Balancing Cream i Goodieboxen! Neej.. hvor er den bare lækkert tilpas fed og trænger samtidig perfekt ind i huden.
 • super lækker

  Britt on 28. mar. 2016

  Super lækker duft, og min hud føles dejlig fugtig og blød hele dagen. Har også været glad for at bruge den som en natcreme, og er vågnet op med rigtig dejlig hud
 • God creme

  Ditte Gry on 28. mar. 2016

  God creme, som jeg umiddelbart skal have set lidt nærmere på. Synd der er parfume i (hvilket alligevel næsten ikke lugtes), da den ellers havde været rigtig mild.
 • Okay

  Nanna on 28. mar. 2016

  Bryder mig ikke rigtig om duften, og den svider lidt når jeg anvender den.
 • God!

  Julie on 28. mar. 2016

  Man får en dejlig blød hud af den, men ens hud kan godt se meget fedtet ud efter man har taget den på. Man kan mærke den på huden hele dagen.
 • anmeldelse

  Sofie on 28. mar. 2016

  Super god og let anvendelig creme. fugter godt og har en god duft
 • Så lækker!

  Amalie on 28. mar. 2016

  En af de bedste ansigtscreme jeg har prøvet. Kan kun anbefale den!
 • Er super skøn

  Maria on 28. mar. 2016

  Dejlig let creme. Den er super frisk og skøn at bruge. Jeg er vild med denne.
 • SKØN!

  Sofie on 28. mar. 2016

  DEnne er simpelthen skøn! dejlig duft og lækker hud!
 • mums

  Tania Birch on 28. mar. 2016

  Skøn creme! Har sart kombi hud og denne creme virker perfekt!
 • En lækker og let dagcreme

  Charlotte on 28. mar. 2016

  Tror ende ´lig jeg har fundet den perfekte dagcreme. Den føles let på huden, men huden føles stadig frisk hele dagen.
 • Jeg skifter aldrig tilbage! <3

  Britt on 28. mar. 2016

  Nej nej nej. Jeres Goodiebox for denne måned har virkelig været spækket med fantastiske produkter! Jeg er helt oppe at køre!
  Jeg ELSKER dette produkt!
  Jeg kan virkelig sige, at dette produkt lever op til dens beskrivelse!
  Desuden er den også drøj i brug, så prisen er helt fair til sådan et fantatisk produkt!
 • Fantastisk creme!

  Mathilde on 28. mar. 2016

  Dette er en af de bedste cremer, jeg har prøvet! :D jeg har meget olieret hud, men denne creme holder det nede samt giver en "mat" overflade, som er perfekt at ligge makeup på! Derudover giver den lige nøjagtig den fugt, min hud har brug for :) ydermere er den parabenefri, hvilket er et stort plus!

  Dog bryder jeg mig ikke om lugten, der er stærkt parfumeret
 • kæmpe fan

  Louise on 28. mar. 2016

  Jeg ELSKER denne creme. sammen med den ansigtsrens vi også fik i denne boks er den uundværlig. jeg bruger den hverdag
 • Skønt

  Line on 28. mar. 2016

  Skønt med lidt selvforkælelse og det må man sige at denne creme giver!
 • Uundværlig!

  Sam Madeleine Athena on 28. mar. 2016

  Jeg lider desværre af tør hud og dag- og natcreme er et kæmpe must for mig, medmindre jeg vil have at min hud skaller af i flager og makeuppen bliver grim .. men det har været så irriterende at skulle slæbe to store glas krukker med rundt, når man var på farten eller overnattede ude og denne er helt perfekt. Det er alt i én, samt lille og let emballage. Jeg er fan!
 • Elskelig faccream

  Hélène on 28. mar. 2016

  Med dejlig duft, holder hvad en lover. Ingen slem kemi. God produkt i virkelig god emballage-ønsker flere cremer i pumpe eller tube. Det er ikke kun hygienisk men holder også ingredienserne i cremen friske og effektive!
 • Min yndlingscreme

  June on 28. mar. 2016

  Har brugt den tidligere, og vil købe den igen. Fugter godt,dufter af te,og absorberes hurtigt
 • Jeg var meget skeptisk, men blev glad

  Simone on 28. mar. 2016

  Jeg var meget skeptisk inden jeg skulle prøve denne creme - for hvordan kan en creme lige regulere til ens hudtype?
  Jeg blev positivt overrasket, som jeg gør med mange af "jeres" produkter. Jeg har nemlig dage, hvor min hud er umådeligt tør og dage, hvor den er fedtet, og I har formået at finde et produkt, der passer til begge slags dage. Så jeg behøver ikke længere have flere forskellige slags cremer stående - jeg kan nøjes med denne.
 • Dejlig creme

  Tess on 28. mar. 2016

  Jeg synes den her creme er rigtig fin og dufter skønt. Jeg har tør hud, og derfor også meget erfaring med at skulle smøre creme på af flere omgange før jeg føler, at jeg bliver fugtet (såfremt jeg ikke har købt en creme specifikt til tør hud). Det behøvede jeg ikke med denne, og jeg benytter den derfor mest som en maske om aftenen.
 • Lever op til alle mine forventninger!

  Nanna on 28. mar. 2016

  Fantastisk. Intet mindre.
 • Udemærket

  Cæcilie on 28. mar. 2016

  Smart pumpe princip, pæn på hylden. God dagcreme der giver god fugt, men kan dog ikke erstatte mine Ole Henriksen cremer.
 • Så fin

  Anastasia Olivia Milling on 28. mar. 2016

  Den her dagcreme er SÅ fin og jeg kan egentlig godt lide den! Min hud blev så dejlig blød og duften er mild og frisk. Prisen er lidt dyr, men den er for nogle helt klart det værd!
 • Fin og god dagcreme

  Anna on 28. mar. 2016

  Elsker emballagen - rigtig fin og minimalistisk! Cremen er lidt på samme måde, rigtig fin at smøre ud og fugter huden fint.
 • Tynd og let

  Marwa on 28. mar. 2016

  Rigtig godt produkt, den er rigtig god at bruge som natcreme også, da den er dejlig let og tynd at have på.
 • Super lækker ansigtscreme!

  Sidsel on 28. mar. 2016

  Ansigtscremen er super lækker! Den efterlader ikke en fedtet fornemmelse på huden, men trænger ind i huden rimelig hurtigt.
 • Amazing !

  Christine on 28. mar. 2016

  Den her creme er SÅ lækker .. Konsistensen er god, duften er dejlig og den er så let at påføre.. Den trænger virkelig ind i huden og ligger sig ikke som et lag uden på - I'm in love !
 • Blød hud

  Kathrine Gaba on 28. mar. 2016

  Dejlig dagcreme. Giver blød og dejlig hud - for det meste.
  Døjer lidt med tør hud til tider, og denne creme hjælper desværre ikke helt på dette altid.
 • Elsker, elsker, elsker!

  Tanja on 28. mar. 2016

  Endelig har jeg fundet en creme, der har fået bugt med min tørre hud.
 • Rigtig god

  Steffanie on 28. mar. 2016

  Denne dagcreme er rigtig god før man lægger en makeup om morgenen. Jeg elsker den!
 • Rigtig god

  Lonnie on 28. mar. 2016

  Giver en super blød hud og har en rigtig god virkning. Bruger den hver dag.
 • Silkeblød hud

  Line Luplau on 28. mar. 2016

  Denne dagcreme efterlader dit ansigt silkeblødt. Jeg bruger den hver morgen, huden er blød hele dagen, og makeuppen ligger flot.
  Den har samtidig også en dejlig duft.
 • Dejlig

  Michelle on 28. mar. 2016

  Det er ganske enkelt en dejlig og let fugtighedscreme som jeg allerede bruger til daglig. Jeg synes også den køler lidt og huden tager rigtig godt imod den.
 • :)

  Aiste on 28. mar. 2016

  One of my favorit ! Love tea smell
 • Lækker

  mona on 28. mar. 2016

  Den er bare helt perfekt til min hud
 • Belancing creme

  Ditte on 28. mar. 2016

  Jeg manglede en ansigts creme og skulle til at købe en ny. Men så dukkede denne her op i goodiebox og den er dejlig. Så jeg har bare beholdt denne og bruger den hver dag.
 • Jorgobé

  Malene on 28. mar. 2016

  Den dufter rigtig godt
  Den virker godt min hud er ikke ligeså fedtet mere
 • Lækker creme

  Janne on 28. mar. 2016

  Lækker creme, fugter og plejer. Er meget let at anvende. Dufter mildt. Mangler uv-filter/solfaktor for at være helt optimalt
 • Bedømmelse

  Birgitte on 28. mar. 2016

  Dejlig konsistens
 • Den kan jeg ikke undvære!

  Gitte on 28. mar. 2016

  Den er så god og jeg kan tåle den! Den trænger hurtig ind og fugter rigtig godt! Jeg er fan..
 • --

  kathrine holst on 28. mar. 2016

  lækkert produkt
 • Lækker let creme

  Sidsel Watz on 28. mar. 2016

  Super lækker og let creme, der hurtigt absorberes ind i huden, men stadig føles huden lækker og behagelig
 • Lækker dagcreme

  Carina on 28. mar. 2016

  Rigtig god dagcreme som trænger hurtigt ind i huden og fugter. Dufter neutralt. Elsker pumpe emballagen som gør det nemt at dosere.
 • Jorgobe' White Tea mirakel

  elena on 27. mar. 2016

  Min hud har ventet på den længe. Fantastisk produkt, der giver huden energi, påfører fugt og næring og samtidigt efterlader ansigtet og mine problem zoner matte. En sand favorit
 • Lækker, lækker!

  Tanja on 27. mar. 2016

  Jeg elsker, at jeg kan bruge den samme creme både morgen og aften.
 • Super lækker

  Milleherd on 27. mar. 2016

  Giver go fugt uden at fedte. Elsker den
 • Rig på fugt

  nadia on 27. mar. 2016

  Efterlader huden dejlig fugtig men ikke klisteret. Gid til dagcreme under make up
 • Jeg glæder mig til at bruge den hver morgen:)

  Sara on 27. mar. 2016

  Den virker rigtig dejlig let og frisk, og så dufter den endda dejlig!

  Og super lækker med pumpe system!
 • Så godt!

  Freja on 27. mar. 2016

  Virkelig god dagcreme, som også har fået min hud i balance, da jeg har meget olieret hud
 • En anbefaling værd

  Tabitha on 27. mar. 2016

  Fungere både som dag og nat creme. Fedter ikke meget og fugter huden godt. Duften er behagelig uden at være parfumeret. Jeg nyder virkelig dette produkt.
 • Fugtgivende

  Bettina on 27. mar. 2016

  SUPER lækker dagcreme!
  Min hud føles ren og blød
 • Lækker fugtighedscreme

  Cecilie on 27. mar. 2016

  Dejlig forfriskende creme, den skal jeg nok bruge op! Og hvem bruger ikke fugtighedscreme?
 • Alt i alt en rigtig fin creme!

  Sif on 27. mar. 2016

  Rigtig god ansigtscreme, som man fornemmer kan anvendes til de fleste hudtyper (man kan dosere mere eller mindre alt efter hvor meget fugt, der ønskes). Cremen trænger hurtigt ind i huden, og duften virker fin og diskret. Super, at man også kan tage mere på og lade den sidde som maske.
 • Fantastisk

  Anni on 27. mar. 2016

  Den her creme ramte min goodiebox på det helt rigtige tidspunkt. Den er fantastisk!
 • Jorgobé cream

  Lisa on 27. mar. 2016

  Virkelig lækkert produkt, som også tørre hurtigt. Dufter dejligt.
 • Jorgobé creme

  Nina on 27. mar. 2016

  Har brugt den næsten hver dag siden jeg fik den! Har givet mit super blød hud og lækker at anvende!
 • JorgObe

  Therese on 27. mar. 2016

  SUPER lækker creme! Er blevet så glad for den. Den er helt bestemt ikke til at undvære!
 • Jorgobe white tea

  Lis Tøttrup on 27. mar. 2016

  Glæder mig til at prøve den men har endnu ikke nået det
 • Lækker

  Marlene on 27. mar. 2016

  Super lækker og fugtgivende creme!
  Jeg kunne godt finde på at købe en ny, når den jeg har fået i boxen er tom.
 • Skøn creme

  camilla on 27. mar. 2016

  Fin creme og god pris
 • Kedeligt

  Karoline on 27. mar. 2016

  Jeg syntes cremen er fin men den er kedelig og gør intet overraskede. Lidt som en nivea crme
 • Lækker

  victoria on 27. mar. 2016

  God kvalitet
 • dejlig, ved ikke med effekten

  Christine on 27. mar. 2016

  Dejlig creme der virker super mild og så vidt jeg kan se kun har almindelig parfume og ingen allergi-fremkaldene stoffer - super plus i min bog! lækker konsistens. Jeg har brugt dem som natcreme, så aner ikke hvordan den er som dagcreme. Og skal ikke kunne sige om min huds talgproduktion bliver nedsat over tid, her efter en uge, men dejlig creme.
 • Super lækkert

  Nina on 27. mar. 2016

  Super lækker creme med en skøn duft
 • Jubii

  Charlotte on 27. mar. 2016

  Denne er nok min favorit i denne box. Efter kun en uges brug, syntes mine tørre hud omkring næse og kinder at mindskes og min fedtede pande er mere "mat". Det er bestemt et produkt der bliver købt igen.:-):-)
 • Fantastisk

  Rikke A. on 27. mar. 2016

  Fantastisk creme - trænger let ind og fedter ikke.
 • Den bedste creme ever!

  Camilla on 27. mar. 2016

  Jeg har altid haft skinnende pande og tendens til tørre kinder, som så mange andre.
  Denne creme fik efter få dages brug bugt med den fedtede overflade , og min foundation holder sig mat meget længere.
  Cremen dufter desuden dejlig, men diskret, frisk.
  Det er nu uundværlig.
 • Dejlig creme

  Pernille on 27. mar. 2016

  Fantastisk emballage og et dejligt produkt. Kan godt li pumpefunktionen, konsistensen, duften og effekten. Lidt træls at den er uden solfaktor.
 • God creme

  Kristine on 27. mar. 2016

  Cremen fedter ikke hvilket er et kæmpe plus. Derudover er det fedt med den minimalistiske emballage som gør den lækker at se på.
 • Yes!

  Anna on 27. mar. 2016

  Super lækker ansigtscreme i rigtig fint design, klassisk og enkel og med smart pumpe. Cremen trækker hurtigt ind i huden, og efterladen den frisk og behagelig. Kan klart anbefales!
 • fugtgivende

  Julie Friis on 27. mar. 2016

  en helt almindelig ansigtscreme til alle hudtyper. ikke en der har gjort de store underværker for min hud, men fugter som en creme skal. og dufter skønt
 • OK

  Tina on 27. mar. 2016

  Ikke til min hud, måske til sommer hvis det bliver meget varm.
  Rigtigt fint at den er i pumpe - point for det!
 • ansigtscreme

  Michelle on 27. mar. 2016

  let anvendelig creme! jeg har dog en tendens til tør hud om vinteren og det kan den ikke rette op på. Jeg er dog sikker på, at den er god til sommer, da den på ingen måde fedter. Jeg er meget glad for den!
 • Mega God

  Ditte on 27. mar. 2016

  Lækker produkt
 • Lækker creme

  Mia on 27. mar. 2016

  Super skøn på huden og nem at påføre. Rigtig fin creme
 • Den perfekte ansigtscream

  Silke on 27. mar. 2016

  Den perfekte ansigtscrem, ligger flot under make-up og er en god natcream.
 • Lækker Creme

  Melissa on 27. mar. 2016

  Dette produkt fungerer rigtig godt til hudtypen kombineret fedtet, det giver huden en rigtig fin balance. Dog er produktet lidt til den fedtede side efter min smag, evt. kan det bruges som en natcreme.
 • Ømme hænder

  Maria on 27. mar. 2016

  Åh, mine hænder er ømme, vinterramte og tilmed gigtramte. Så mine hænder gør stort set altid ondt!
  Den her creme er simpelthen så lækker blød og smyger sig om mine av av-hænder - det gør godt!

  Og så er det bare vildt praktisk med den der doseringssprøjte! :)
 • Helt fin

  Lene on 27. mar. 2016

  Den er okay, den er almindelig vil jeg sige.
 • Super lækker og let.

  Louise on 27. mar. 2016

  Dejlig dagcreme, fugte godt og dufter skønt. Klart en vinder:)
 • Elsker elsker elsker! ❤

  Janni Bang on 27. mar. 2016

  Jeg er vild med den her creme! Den er fantastisk, det er det bedste produkt længe! Jeg bruger den hver dag, og vil ikke undvære den! Min hud er silkeblød!!!
 • God creme

  Cecilie on 27. mar. 2016

  Skøn creme og virker som den lover
 • Fantastisk dagcreme

  Natasha on 27. mar. 2016

  JorgObé’s White Tea Balancing Creme er en fantastisk dagcreme, som tilføre fugt til huden, da jeg primært har brugt den til min tørre hud i panden - resten af dagen, er huden normal ligesom resten!
 • Super lækker og super velduftende

  Louise on 27. mar. 2016

  Jeg er blevet stor fan af cremen! Den trænger hurtigt ind i huden, så man ikke skal vente længe før make up også kan lægges på. Den blødgør og dufter rigtigt dejligt. Det er kun et kæmpe plus at den er med pumpe, så unødige baktierier ikke har nogen adgang. Skøn ansigtscreme!
 • <3 <3 <3 <3 <3

  Mandy Sisse on 27. mar. 2016

  Den skal aldrig mangle i mit liv!
  Den lever op til ALT hvad der bliver skrevet og sagt om den. Den er ren kærlighed <3
 • Ikke god nok til meget tør hud

  Kristina on 27. mar. 2016

  Dufter fantastisk og føles fantastisk på huden og et produkt som jeg helt sikkert vil anbefale til veninder, der ikke har meget tør hud. Problemet er, at jeg tørrer ud ganske kort tid efter at have brugt produktet. Dejlig under makeup. Pga. min hudtype desværre ikke en creme, jeg kan bruge.
 • Smuk indpakning

  Mette on 27. mar. 2016

  Den beste creme ever
 • elsker følelsen

  Tina on 27. mar. 2016

  Min hud elsker den her creme - dog har jeg en tendens til fedtet hud, så det gælder om at putte lidt på - men elsker at min hud føles godt gennemfugtet :)
 • Endnu et lækkert produkt

  Mette on 27. mar. 2016

  Elsker produktet. Det har fået en fast plads på mit sengebord og bruges inden jeg lægger mig til at sove.
 • Er vild med den

  Søs on 27. mar. 2016

  Skøn creme der absorveres let i huden. Dufter dejligt.
 • Balancing cream

  Maria Bornhøft on 27. mar. 2016

  Helt fantastik produkt! Jeg er helt vild med denne cream. Jeg bruger den hver dag og den er helt perfekt til min hud. Jeg har aldrig har en bedre hud end jeg har nu. I har hjulpet mig med at finde den helt perfekte dagcream!!!
 • Fin prodkt

  Charlotte on 27. mar. 2016

  Cremen giver desværre ikke mit ansigt fugt nok.
 • Mega god

  line on 27. mar. 2016

  En mega god creme, får en dejlig blød hud
 • Perfekt creme

  Pernille on 27. mar. 2016

  Super god creme, som giver en god fugt til huden og ikke fedter.
  Den har en mild duft, som er forfriskende. Det er rart da mange cremer tit har en for kraftig duft.
 • Min nye bedsteven

  Emma Sparkov on 27. mar. 2016

  Den bedste dagcreme jeg indtil videre har prøvet. Efter mange forsøg på at finde den bedste creme til en fornuftig pri har jeg fundet en vinder. Cremen er dejlig mild mod huden og duften er dejlig frisk. Min hud elsker den!
 • spændende

  Malene on 27. mar. 2016

  Glæder mig til at have prøvet den i længere tid og set resultaterne.
 • Fin duft

  Hanne on 27. mar. 2016

  Fin duft. Lidt tynd i konsistent og ok emballage men kan ikke åbnes helt, så man kan ikke få det sidste ud.
 • Fantastisk!

  Lene on 27. mar. 2016

  Jeg er helt vild med den her! Den er smart, let at bruge, dufter godt - whats not to like?!
 • Mit nye faste produkt i den daglige rutine

  Dorte on 27. mar. 2016

  Formåede at leve op til hvad der blev beskrevet. Fik produktet den tid på måneden hvor min normalt tørre hud har en pænt olieret T-zone og produktet formåede at udligne min hud til ensartet, beroliget og sundt udseende overflade. Meget imponeret.
 • LOVE IT!

  Sidra on 27. mar. 2016

  Elsker den! Bruger den som både nat og dagcreme. Skal helt klart have en til når jeg er færdig med den. Dog synes jeg indholdet er for lille ifh pris
 • Dårlig creme

  Sanjeeviny on 27. mar. 2016

  Har prøvet den creme tidligere, og har ikke haft nogen effekt med det.
 • Yes

  Pernille on 27. mar. 2016

  Lige hvad jeg manglede! Den er perfekt i konsistensen, trænger hurtigt ind i huden men giver samtidig masser af fugt. Kunne sagtens overveje at købe produktet når jeg engang er løbet tør.
 • Føles mild

  Ragna on 27. mar. 2016

  Jeg er altid lidt påpasselig med nye produkter, der ikke renses af huden, men denne virker meget mild og den har endnu ikke irriteret min hud overhovedet. Min hud er måske endda blevet lidt pænere. Desuden er duften meget mild og forsvinder ret hurtigt, hvilket er et plus i min bog.
 • Rigtig god creme

  Camilla on 27. mar. 2016

  Er sikker på, at jeg må få denne igen, når den er brugt op - den er så god!
 • Fantastisk dagcreme

  Ida on 27. mar. 2016

  Fugter og dufter ;-)
 • Jorgobe

  Hege on 27. mar. 2016

  Lækker crem. Dejlig kosistens. Og god duft
 • Velplejende

  Nazia on 27. mar. 2016

  Jeg synes, at det er en rigtig god velplejende creme til ansigtet.
 • Lækker creme

  Heidi on 27. mar. 2016

  Dejlig duft, trænger godt ind & tilpasser sig huden. Jeg kan se en forskel, en positiv en, efter et par ugers daglig brug nu :-)
 • Dejlig ansigtscreme

  Sofie Sommer on 27. mar. 2016

  Fugter og suger hurtigt ind.
 • Virkelig lækker

  Sabina on 27. mar. 2016

  Det er uden tvivl den bedste ansigtscreme jeg har prøvet
 • Goodiebox

  Jane on 27. mar. 2016

  Virkelig kan i blive ved
 • Lækker

  Christina on 27. mar. 2016

  Og skønt at prøve noget nyt. Den kunne godt blive en favorit.
 • Cream

  Charlotte on 27. mar. 2016

  Fugter huden, har i forvejen sart hud, så den får topkarakter
 • Jorgobe White te

  Dobrica on 27. mar. 2016

  Rigtig godt
 • Luksus creme

  Pernille on 27. mar. 2016

  Lækker velduftende creme
 • MIN VINDER TIL DBA <3

  Siff on 27. mar. 2016

  Jeg har prøvet mange dagcreme og har da haft et enkelt gengangere, føler tit jeg får købt dem der er for billige da det jo bare er creme, men man kan godt nok mærke stor for skæld på dem jeg har haft prøvet og den her. Den har en dejlig pumpe til at få produktet ud af beholderen, og få den rette mængde ud. Desuden dufter den sådan rigtig af forår/the <3 min vinder <3
 • Good

  Burcu on 27. mar. 2016

  Min absolut favorit i denne mnd s boks
 • Så lækker

  lone on 27. mar. 2016

  Superlækker dagcreme
 • JorgObé ansigtscreme

  Silche on 27. mar. 2016

  Rigtig lækker ansigtscreme, som fuldender hverdagsrutinerne.
 • God

  Naciye on 27. mar. 2016

  Blødgør og er god
 • Ok

  sinaa samir on 27. mar. 2016

  Kunne ikke mærke så meget forskel
 • Dejlig fugtmaske

  Betina on 26. mar. 2016

  Har brugt produktet som fugtmaske. Trængte hurtig ind, behaglig duft.
 • Min nye yndlings dagcreme

  Mai on 26. mar. 2016

  Jeg stod egentlig ikke og manglede en ny dagcreme men jeg blev hurtigt overbevist af denne. Let at påfører, klistrer ikke, absorberer hurtigt og har en behagelig duft. Og bedst af alt - den gør min hud rar at være i på en helt anderledes måde.
 • Mums

  Louise on 26. mar. 2016

  Gør huden lækker me det samme. Bruger den morgen og aften. Et pump er mere end rigelig
 • Dejlig blød hud

  Christine on 26. mar. 2016

  Syntes at denne creme giver en lækker blød hud, min hud så sundere ud og jeg slår ikke ud af den. Min hud virkede mindre fedtede.
 • Tommel op

  Emma on 26. mar. 2016

  God creme! Dejlig effekt og fantastisk hygiejnisk emballage
 • God til sommer

  Bente on 26. mar. 2016

  Min hud har brug for lidt mere fugt nu, men ved sommertid vil den her creme være perfekt til min hud. Synes den dufter skønt og virker som et rigtig godt produkt.
 • Den bedste dagcream!

  Dilara on 26. mar. 2016

  Jorgobe er i forvejen et rigtigt godt mærke med blackmasken. Så kan deres dagcream kun være for god!! Elsker den
 • God dagcreme!

  Julie Bang on 26. mar. 2016

  Denne dagcreme er rigtig god. Den trænger hurtigt ind i huden, dufter dejligt og er nem at påføre! Helt klart pengene værd :-)
 • skøn creme

  Christina on 26. mar. 2016

  Endnu et lækkert produkt fra JorgObe!
 • Creme

  Patricia on 26. mar. 2016

  Ligesom mange af de andre produkter, har jeg snart så meget pleje til ansigtet - selvfølgelig modtaget i mine Goodieboxes, at jeg snart ikke kan komme mere i hovedet :) Men indtil videre er jeg positiv overrasket.
 • Vidunderlig!!!

  Zenja on 26. mar. 2016

  Jeg kan slet ikke beskrive hvor vild jeg er med denne creme! Den er intet mindre end fantastisk!!! Hvis jeg tager den på om aftenen inden jeg går i seng, og mærker på min hud om morgenen.. føles min hud babyblød.. den udøver vidundere!
 • Helt igennem fantastisk

  Karina on 26. mar. 2016

  Den er suveræn, så dejlig på huden, lækker plejende.. Helt igennem fantastisk..
 • Den perfekte creme

  Manja Francisca on 26. mar. 2016

  Jeg prøvede engang en tester af denne og har siden været forelsket i den - så jeg blev helt lykkelig, da den var en del af denne måneds Goodiebox!
  Cremen gør præcis hvad den lover og den passer til min frygtelig irriterende kombinerede hudtype. Jeg er virkelig overrasket over, hvor godt et produkt det er og jeg vil fremover have den som fast inventar.
 • god

  Cecilie on 26. mar. 2016

  Dejlig, lækker, fugtgivende. Gør præcis hvad den skal, som jeg forventede.
 • Lækker!

  Debbie Sofie on 26. mar. 2016

  Den er så lækker! Min nye faste yndlingscreme! Elsker beholderen, så nem at bruge og have med sig
 • Den dagcreme, jeg har manglet

  Nina on 26. mar. 2016

  For at være ærlig valgte jeg denne måned at melde mig ind, fordi der var så mange lækre og dyre produkter - og fordi jeg manglede en creme! Jeg er blevet helt vild med den her! Den efterlader min hud blød, men en svag duft og så er den super fin at anvende; der kommer ikke for meget eller for lidt creme ud ad pumpen! Og så er jeg vildt med emballagen!
 • Skøn dagcreme

  Ihsan on 26. mar. 2016

  Lækker dagcreme. Har hjulpet på rødmen på mit ansigt.
 • Lææækker

  maria on 26. mar. 2016

  Super god creme døjer med tør hud i t-zonen denne creme har afhjulpet det problem virkelig godt. Cremen trænger hurtigt ind og fedter ikke. Emballagen er også super god.
 • En virkelig god dagcreme

  Rikke on 26. mar. 2016

  Jeg synes ofte det er svært at finde en god dagcreme, til en fair pris som trænger hurtigt ind i huden. Denne creme har det hele. Den trænger ind med det samme, den har en behagelig duft, efterlader huden silkeblød og ensartet.
 • en fin creme

  Alicia on 26. mar. 2016

  Jeg har altid reageret på de fleste skrappe cremer og det har været svært at finde en creme der virker.

  Denne creme er helt igennem skøn. Den er fin, let og alligevel helt igennem fantastisk.
  Den er værd at bruge sine penge på.
 • meget lækker

  Tabita on 26. mar. 2016

  Skøn duft og følelse helt uden at fedte
 • begejstret

  Elisabeth on 26. mar. 2016

  Er forelsket
 • Fantastisk alsidig

  Helena on 26. mar. 2016

  Alsidig creme til min både sarte men også utrolig fedtede hud. Den er nem at anvende, og jeg er vild med pumpen, der gør det hele meget hygiejnisk. Jeg kan bruge den både som nat- og dagcreme. Dufter dejlig.
 • Godkendt af kæresten

  Britt Bové on 26. mar. 2016

  Den bedste creme jeg nogen sinde har prøvet også duften godkendt af kæresten!
  Efterlader min vinter tørre blød, smidig og velduftende. Absolut et produkt der får fast plads i min samling.
 • uhhmm :-)

  Line on 26. mar. 2016

  Min hud elsker den. Jeg bruger den om natten og det er nok ikke sidste gang den havner på min hylde.
 • Blød og dejlig

  Emilie on 26. mar. 2016

  Virke helt som slik man putte på sin hun, jeg er vild med den.
 • !!

  Rikke on 26. mar. 2016

  God creme som er god til at holde hunden fugtig
 • Dejlig creme med behagelig duft

  Gunvor on 26. mar. 2016

  Skøn creme, der fugter tilpas, fedter ikke, trænger ind i huden og efterlader huden blød og velduftende. Jeg tror næsten jeg foretrækker den frem for min sædvanlig dagcreme
 • super

  Louise on 26. mar. 2016

  super dejlig og dufter dejligt... efterladen huden dejlig blød
 • Virkelig lækker og let creme!

  Julie Lund on 26. mar. 2016

  Jeg har brugt cremen hver morgen siden jeg modtog den i goodieboxen. Den er dejlig let, dufter frisk og fedter ikke.
 • Tja

  Anne on 26. mar. 2016

  Jeg har super tør hud. Den gav langt fra nok fugt, men jeg ville ikke kalde den decideret dårlig. Måske skal jeg bare bruge den lidt længere? Jeg synes det er meget gennemsnitligt.
 • God creme

  Caro on 26. mar. 2016

  Har brugt maskerne fra dette mærke og cremen skuffer ikke. Det er en let og fugtgivende dagcreme :-)
 • Passer desværre ikke til mig

  Louise on 26. mar. 2016

  Dejlig duft, store forventninger. Desværre reagerer min hud med urenheder, øvøv.
 • Jorgobe White tea cream

  Tina on 26. mar. 2016

  Dejlig dag creme lidt kedelig emballage at have stående fremme på toilet bordet .
 • Lækker

  Sandra on 26. mar. 2016

  Så lækker creme- fugter fint huden uden at fedte og trænger hurtigt ind i huden.. Dufter så skønt og nem at dosere. Bruger den hver dag og tror ikke jeg kan undvære den fremover :-)
 • Lækker creme

  Sofie on 26. mar. 2016

  Giver masser af fugt, uden at fedte. Rigtig lækker creme.
 • Julie on 26. mar. 2016

  Eeeelsker den!
 • jorgObe

  Aysenur on 26. mar. 2016

  rigtig god og brugbar.
 • Den bedste creme!

  Sunantha on 26. mar. 2016

  Den giver en dejlig og blød hud, efter man har brugt den. Ville klart anbefale den til andre! Også dufter den så skønt.
 • Rigtig lækker

  Katrine on 26. mar. 2016

  Den dufter himmelsk og er rigtig god til under makeup. Den giver god fugt godt uden at gøre huden fedtet.
 • Helt forelsket i

  Emilie on 26. mar. 2016

  Jeg er helt forelsket i Jorgobé white tea balancing cream! lækkert og enkelt design, med en mild og naturlig duft. Føles let of frisk på huden, og trækker ubesværet ind i huden. fugter godt både som morgen og aften cream. eneste minus er at pumpen pumper meget produkt ud, så man skal være opmærksom på at man ikke behøves et helt pump for at dække huden, for så holder den ikke længe.
 • God til prisen

  Maria on 26. mar. 2016

  Dejlig duft og god tykkelse. Glad for den både kan anvendes morgen og aften
 • Den skal vinde

  Mette on 26. mar. 2016

  Det er den bedste creme jeg endnu har prøvet, og jeg har prøvet en del efterhånden...
 • Fin ansigtscreme

  dorte on 26. mar. 2016

  Jeg synes godt om denen ansigtscreme der hurtigt suger ind i huden. Duften er god og jeg bruger den under min makeup om morgenen.
 • Min nye dagcreme

  Lone on 26. mar. 2016

  Det er en rigtig god dagcreme som jeg vil købe igen. Kan varmt anbefale den.
 • FIn fugtighedscreme

  maria on 26. mar. 2016

  Jeg kan godt lide denne creme. Konsistensen er let og den dufter (lettere parfumeret) men ikke for kraftigt - og det er ikke for stærkt trods min sarte hud/duftesans.
  Kommer i en fin æske.
 • Dejlig og let

  Cecilia on 26. mar. 2016

  Bruger den allerede meget, flere gange dagligt :)
 • Super god

  Maria on 26. mar. 2016

  Super god dag creme. Bruger den hver dag. Elsker mærket!
 • hmm

  Cecilie on 26. mar. 2016

  Jeg er ikke blevet blown away over denne creme. Den minder mig om de fleste andre, og de billigere gør jobbet lige så godt. Den er o.k.
 • Enormt god

  Helene on 26. mar. 2016

  Jeg har tidligere prøvet flere fra jorg. Synes hans creme er god og giver meget fugt.
 • Rigtig lækkert produkt

  michella on 26. mar. 2016

  Virkelig lækker konsistens på huden, den ligger så flot og giver den bedste base for makeuppen. Det eneste jeg ikke er så vild med er duften, den er lidt for te-agtig. Derudover er designet så eksklusivt.
 • Creme

  Camilla on 26. mar. 2016

  Min hud blusessede lidt op bagefter, udover det er det en lækker creme.
 • Fantastisk (:

  Laura on 26. mar. 2016

  Jeg elsker dette produkt (:
  Det er godt til huden, det dufter skønt & det virker (: !!
 • Kæmpe hit.

  Melita on 26. mar. 2016

  Denne creme er nu en fast del af min morgen- og aftenrutine, og jeg elsker den!! Den er super let at anvende, og konsistensen er behagelig, og den føles heldigvis ikke så tung på mit ansigt. Kæmpe thumbs up for at have inkluderet denne creme!
 • Super god creme

  Maria on 26. mar. 2016

  Kan kun anbefales. Min hud blev så lækker blød og fugtet af denne creme.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Wahida on 26. mar. 2016

  Jeg synes at JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM er rigtigt rigtigt god især til mit ansigt da jeg har tør hud nogen steder og feddet hud andre. jeg brugte ikke crem til mit ansigt da jeg synes at mit hud blev meget underlig hvergang jeg brugte crem. Men jeg prøvede det bare 1 gang for at se om det hjalp og det gjorde det! bruger den til dagligt nu! :)
 • Dejlig duft

  Christinna on 26. mar. 2016

  Dejlig dejlig creme, dejlig duft, nemt at påføre og så virker den.
 • WHITE TEA BALANCING CREAM

  Emma Birkjær on 26. mar. 2016

  Jeg er rigtig glad for denne creme, da den efterlader min hud gennemfugtet men ikke fedtet. Dette er et plus for mig, da jeg døjer med meget fedtet hud!
 • Fantastisk

  Maiken on 26. mar. 2016

  Fantastisk creme, giver blød og skinnende hud. Super emballage, pumpen gør det nemt at doserer og meget hygiejnisk.
 • Haps!

  Rebecca Maria on 26. mar. 2016

  Helt fantastisk : intet mindre.
 • Bedste dagcreme.

  Meral on 26. mar. 2016

  Denne creme skal klart vinde prisen. Længe har jeg prøvet en så god creme.
 • Vildt lækkert

  Julie on 26. mar. 2016

  Virkelig dejlig cream!
 • Vidunderlig

  Salsabil on 26. mar. 2016

  Jeg kan rigtig godt lide at den faktisk fugter, ikke al for meget, men hellere ikke for lidt. Jeg syntes jeg har fået lidt flere bumser efter brug, ellers duftet den godt.
 • Huden bliver rød

  Na Na on 26. mar. 2016

  Det er en god og tynd creme som ikke fedter alt for meget. Men den gør huden rød et stykke tid efter påførsel
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Sara on 26. mar. 2016

  Kan godt lide den, da den hjælper min hud (har tør hud)
 • En virkelig virkelig god creme

  Rikke on 26. mar. 2016

  Utrolig god creme. Jeg har problemer med at fedte i T zonen og den holder mig frisk længere tid end andre cremer gør.
  Jeg bliver mindre rød i min rosacea hud, og jeg har ingen overproduktion af talg.
  Den holder hvad den lover.
  Jeg elsker virkelig dem her creme.
 • JAAAAAA !!

  Kristina on 26. mar. 2016

  blev utrolig glad, da jeg så at White Tea Balancing Cream var med :) elsker det! :)
 • fantastisk!

  Carina Luise Honorè Bergmann on 26. mar. 2016

  dentrænger hurtigt ind og efterlader huden blød og fugtet dagen lang :)
 • Uundværlig

  Linda on 26. mar. 2016

  Jeg bruger den dagligt og er yderst tilfreds .
  Den blødgør og er på ingen måde "fedtet"
 • Ansigtscreme

  Nanna on 26. mar. 2016

  Jeg er meget påpasselig med, hvad jeg putter på min hud i ansigtet, da min hud er meget sart, men jeg prøvede denne creme, da jeg har hørt positivt om mærket. Det viste sig desværre ikke at være en creme for mig. Jeg synes, den gav mig følelsen af, at min hud ikke kunne ånde - at den lige som lavede en "hinde" over min hud. Min hud var evigheder om at absorbere produktet, hvilket resulterede i, at jeg lignede en, der havde smurt mit ansigt med creme og så havde dyrket motion bagefter, så cremen skøjtede rundt i ansigtet på mig. Det positive ved produktet er dog, at den er lækker blød at påføre på huden, og den har en behagelig, ren duft. Men det er desværre ikke en creme, jeg kommer til at bruge.
 • Lækker creme

  Janni on 26. mar. 2016

  Jeg synes, at det er en dejlig creme og bruger den hver dag - enten morgen eller aften.
 • Jorgobe Cream

  Bente on 26. mar. 2016

  Dejlig creme til min tørre hud
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Emilie on 26. mar. 2016

  Simpelt: den lækreste creme jeg længe har brugt.
 • Farvel til tør hud

  Bibbi on 26. mar. 2016

  Har aldrig før brugt dagcreme, men har brugt denne dagligt siden jeg modtog min goodiebox og jeg kan mærke stor forskel på min hud. Har vinket farvel til tør hud på kinderne og mellem øjenbryn. Udover det elsker jeg duften.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Joan on 26. mar. 2016

  Utroligt lækker ansigtscreme med en diskret og behagelig duft. Pumpen gør det nemt at dosere cremen.
 • Helt forelsket

  Julia on 26. mar. 2016

  Fantastisk produkt - var ekstrem glad for denne i måneds boks - den gøre lige præcis hvad den skal, fugtgivende uden at være for tung men genial som overnight kreme - ville helt sikkert anbefale denne til andre og fristet til at købe deres andre produkter fra denne oplevelse. Er blevet JorgObé fan!!
 • Fugtigivende uden at fedte

  Mette on 26. mar. 2016

  Den er virkelig god hvis man har en tendens til fedtet hud. Giver dejlig fugt og har den bedste duft!
 • Super lækker

  Signe on 26. mar. 2016

  Denne creme er virkelig god! Jeg har ret tør hud, specielt her om vinteren, og er blevet ret glad for denne som nat-creme da jeg synes den fedter lidt.. Men huden er virkelig lækker blød og føles meget fugtet morgenen efter :)
 • Let og lækker

  Anne on 26. mar. 2016

  Denne dagcreme er en life saver. Min hud har været kedelig og irriteret her efter de kolde vinter måneder, så jeg er glad for endelig at have fundet en creme, der giver min hud, den mængde fugt den behøver.
 • elsker den!

  Alina on 26. mar. 2016

  den har virkelig givet en markant ændring huden! bruger den hver dag, og min t-zone er ikke så fedtet i huden som det har været, så kan kun anbefales!
 • ... Er også totalt forelsket

  Camilla on 26. mar. 2016

  .. I denne dagcreme. Duften er fantastisk, og så tilpasser den sig min huds behov, som skifter i løbet af året. Kvaliteten er igen i top, som altid med Jorg Obe. Lækker og enkelt emballage... Bare skøn!!!
 • meget behagelig!!

  Muriel on 26. mar. 2016

  og effektiv. Dejligt, man ikke skal rode med fingrene, for at få creme ud (hygjene)
 • Ok

  Vibeke on 26. mar. 2016

  En ok creme. Men et minus at den ikke er uden parabener osv
 • WOW!!

  Natalie Marie Schmidt on 26. mar. 2016

  Jeg elsker dette produkt :D Det er blevet min nye creme, som jeg bruger, efter jeg har været i bad, og efter jeg renser min hud morgen og aften. Min hud bliver blød og lækker, efter jeg har brugt den, og efter min hud har absorberet cremen. Kort sagt så er det et virkeligt lækkert produkt, og jeg kan klart anbefale den :)
 • Let og lækker duft

  Julie on 26. mar. 2016

  Let at påføre. Elsker emballagen med tryk for at få cremen ud. Skøn duft.
 • Rigtig god

  mikala on 26. mar. 2016

  Har brugt den hver dag og min hud elsker sne bare !! Så lækker
  Dog er der parfume i og det bruger jeg normalt ikke til min sarte hud. Det er det eneste minus
 • 3 stjerner

  Anne on 26. mar. 2016

  Produktet er fint som nat cream , men fedter lidt hvis jeg bruger det om morgen
 • Så lækker creme!

  Rikke on 26. mar. 2016

  Denne creme er simpelthen så god. Den fedter ikke, og er ikke tilsat en masse duft. Jeg er meget stor fan, og jeg kommer til at købe den igen.
 • lækker creme

  Inger on 26. mar. 2016

  fin, tørrrer hurtigt
 • Gammel kending

  Rikke on 26. mar. 2016

  Har prøvede den før, men ikke rigtig noget for min hud, dog er min mand ret vild med den
 • White tea Cream

  Mette on 26. mar. 2016

  Lækker dagcreme som både dufter rigtig godt, og fugter huden rigtig godt.
  Doseringen er også lige tilpas.
  En rigtig vinder
 • Water tea balance cream

  Betina on 26. mar. 2016

  Silkeblød dagcreme som er perfekt til min tørre hud og som nogle gange tror den er ung med lidt åbne "sår", for bumser får jeg ikke mere
 • Lækker og let

  Carina Skjødt on 26. mar. 2016

  Lækkert cream både til dag & nat
 • Fantastisk

  Andrea on 26. mar. 2016

  Fantastisk creme, som virkelig har haft en god effekt på min hud. Min hud har aldrig været bedre end nu.
 • Den bedste ansigtscreme.

  Signe on 26. mar. 2016

  Jeg er vild med denne her! Emballagen er flot, nem at dosere og samtidig hygieinisk!
  Det eneste jeg kan sige om dette produkt, er duften, som godt kunne være lidt bedre ellers sidder konsistens, virkning og alt andet lige i skabet.
 • dejlig fugtigheds creme

  Maya on 26. mar. 2016

  Pga denne fantastiske creme har jeg ikke længere fedtet hud. Den styrker hudens normale fugtbalance og gør netop det du gerne vil have den til. Efter påsætning kan man mærke svage stik i huden og det syntes jeg føles rigtigt dejligt. Den er god og efterlader en dejlig blød hud efterfølgende.
 • ❤️

  Julie on 26. mar. 2016

  Jeg synes den virker fint, det eneste negative er at jeg synes at den gør huden fettet.
 • Lækker ansigtscreme

  Mette on 26. mar. 2016

  Tag cremen på og du vil føle at sin hud er tilpas.
  Ikke fedtet eller tør - men lissom den skal være..
 • Den bedste

  linda on 26. mar. 2016

  Det er den bedste dagcream jeg har prøvet til dato
 • lækker

  kathrine on 26. mar. 2016

  syntes den er god.
 • Dag creme

  Michella on 26. mar. 2016

  Syntes cremen er rigtig god og dufter dejligt den er nem at bruge og den fedter slet ikk .
 • Lækker nat creme

  Elisa on 26. mar. 2016

  Skøn creme med en skøn og mild duft. Fungere bedst som nat creme til mig, synes den fedter og bliver lidt klistre når jeg bruger den om dagen.
 • Dejlig duft, og en fin fugtighedscreme

  Louise on 26. mar. 2016

  Jeg synes det er et godt produkt, men jeg kunne godt bruge at den fugtede en lille smule bedre. Jeg har også meget tør hud, men jeg har brugt den hver dag siden jeg fik den, og min hud er meget fin og blød.
 • fugtgivende

  Martine on 26. mar. 2016

  dejlig med en creme der er så drøj i brug at et enkelt tryk er nok til hele ansigtet. Cremen har ikke som sådan gjort noget indtryk udover det sædvanlige, men har efterladt min hud dejligt fugtet, som jo er hovedformålet.
 • jorgobe

  Anne on 26. mar. 2016

  creme god, dufter godt
 • JorgObe

  Emilie on 26. mar. 2016

  Så dejlig! den kommer jeg til at købe efterfølgende. Dufter SÅ dejligt. Har også brugt deres Blackmaske og er meget tilfreds med deres produkter.
 • Så lækker!

  Line on 26. mar. 2016

  Den milde duft og den bløde cremede konsistens efterlader huden i balance og silkeblød. Jeg er klart fan!
 • Perfekt dagcreme

  Trine on 26. mar. 2016

  Har længe ville prøve dette mærke. Konsistensen er lækker, og huden fugtes igennem. Er vild med det!
 • Love it

  Lea Annette on 26. mar. 2016

  I love the light feel and scent of this cream, however, it could be more moisturizing.
 • Helt fantastisk!

  Maria on 26. mar. 2016

  Cremen er utroligt let at påfører og fedter ikke! Samtidig dufter den helt fantastisk :)
 • White tea cream

  Louise Amalie on 26. mar. 2016

  Lækker konsistens, meget fugtede og velduftende. Kan bruges som dag og natcreme! Elsker den!
 • Skønt produkt

  Sandra on 26. mar. 2016

  Helt vidunderlig creme, jeg har fået en lækker blød hun og kan ikke lade mit blød ansigt være :) Jeg synes dog prisen er lidt dyr men jeg bliver nok afhængig af den alligevel :)<3
 • Jorgobe

  Katrine on 26. mar. 2016

  Jeg har nu brugt den hver dag siden jeg fik boksen. Og min hud er så fin. Havde i en længere periode døjet med uren hud og den er væk. Den dufter skønt. Konsistensen er lækker let. Emballagen er skøn. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
 • Meget lækker

  Dianna on 26. mar. 2016

  Rigtig lækker og velduftende creme. Giver massere af fugt, og trænger let ind.
 • Review

  Maria on 26. mar. 2016

  JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM moisturize the skin. I use it only for a week and i can feel big difference.
 • Dag- og natcreme

  Naja on 26. mar. 2016

  Super lækker creme, som kan bruges til at fugte og opbygge en sund base for ens hud. Denne lille skønhed er i hvert fald blevet en del af min daglige rutine, som har hjulpet mig med at få en sundere og fugtigere hud.
  (og så dufter den dejligt!)

 • Fantastisk dagcreme

  Sara on 26. mar. 2016

  Jeg har stemt på dette produkt til Goodieboxprisen 2016, og jeg er blevet virkelig glad for denne dagcreme! Jeg har brugt den hver dag lige siden jeg fik den. Pumpen er genial og giver en god hygiejnisk løsning ift. andre cremer, som typisk kommer i bøtter. Ét "pump" er den perfekte mængde til ansigtet. Cremen er mild og let at påføre. Fugter huden, men fedter ikke. Duften er behagelig men ikke overvældende. Det er ikke en billig dagcreme, men jeg kunne godt finde på at købe den igen, når jeg skal forkæle mig selv!
 • Lækker lækker

  Anne on 26. mar. 2016

  Er vild med denne! Lækker fugtgivende og perfekt emballage, hvor man ikke får for meget creme af gangen. Absolut fast inventar hos mig fra nu af.
 • TAK TAK TAK

  Clara on 26. mar. 2016

  Den her har virkelig hjulpet på min acne, og den passer perfekt til min hud. Jeg er så glad for den!
 • Desværre ikke noget for min Hud :/

  Helena on 26. mar. 2016

  Denne fungerede desværre ikke for min hud, men er sikker på at produktet er udemærket.
 • JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM

  Elena Diana on 26. mar. 2016

  Nice face cream, good ingredients, nice packaging but it is not balancing me.. it makes my t zone produce even more oils.. :( I use it every now and then but it's not my favourite.
 • Lækker

  Signe on 26. mar. 2016

  Lækker ansigtscreme der gennemfugter huden.
 • Lækker ansigts creme

  Chatarina on 26. mar. 2016

  Det er en alt for lækker ansigts creme, nok den bedste jeg nogensinde har prøvet da den hverken fedter eller noget. Den absorberes hurtigt i huden og føles rar og frisk.
 • jorgobe white tea balancing cream

  Camilla on 26. mar. 2016

  Jeg får en masse fugt til min hud af denne dagcreme, hvilket er et kæmpe plus.
 • Ved ikke helt hvad jeg synes

  Anne-Mette on 26. mar. 2016

  Elsker dette brand, men cremer fungerer bare ikke så godt med min fedtede hud. Godt nok lover denne at være god til fedtet hud, men synes ikke den har været en fordel for mig.
 • Ok

  Nanna on 26. mar. 2016

  En ok creme, men gør desværre ikke det store for min hud.. Dejligt med en pumpe..
 • Den er min!!

  Tasmina on 26. mar. 2016

  Produkter fra dette mærke er bare helt geniale, og denne er ligeså!! Elsker dette produkt så meget, at denne er blevet min favorit!!
 • Jorgobe White Tea

  Sarah on 26. mar. 2016

  En rigtig god fugtigheds cream det hurtigt trænger ind i huden og går den blød. :-)
 • Lækker creme der fugtgiver uden at fedte

  Karin on 26. mar. 2016

  Blev virkelig overrasket over hvor effektiv denne creme er, nem at smøre ud, blødgører huden og et øjeblik efter er den trængt ind, så man kan tage sminke på, virkelig godt til travle morgener.. En af månedens absolutte favoritter
 • Rigtig hod

  Natalija on 26. mar. 2016

  Fantastisk fugt givende creme! Dejlig, rolig duft. Bruger den også på halsen. Føles meget let, hurtig trængende i huden, ikke fedtet. Fantastisk creme!
 • Lækker creme

  Anja on 26. mar. 2016

  Super lækker creme.
 • Fugter godt

  Josephine Brint on 26. mar. 2016

  Denne creme er virkelig lækker. Den dufter skønt og min hud er fugtet længe - selv i det hårde danske vejr. Pumpen gør det også let at håndtere og der kommer ikke bakterier ned i cremen.
 • Lækkert design!

  Cecilie on 26. mar. 2016

  Det her produkt er det lækreste man kan købe! Dagcremen fra JorgObé er et musthave i samlingen af skønhedsprodukter.
 • Super produkt

  Desiree on 26. mar. 2016

  Jeg elsker denne magiske creme der passer til alle. Min hud elsker den og ser frisk og godt ud desuden så pynter den på badeværelset :)
 • Den er okay

  Fidan on 26. mar. 2016

  Den er cream er fin nok, til normal hud synes jeg. Den er ikke så fugtgivende, hvis man døjet med tør hud. Øv
 • Love it!

  Sofie on 26. mar. 2016

  Jeg ELSKER den her creme! Den føles lækker og let på huden, hvilket er et kæmpe plus for mig, der hader fedtede cremer. Den bliver hurtigt absorberet, men efterlader huden fugtig. Derudover er jeg vild med at den er med pumpe. Der er ikke så meget at sige, andet end at den er SKØN! :)
 • Vinder produkt

  Aina on 26. mar. 2016

  Jeg stemte på denne produkt som vinder. Den er rigtig lækker og den har en virkelig dejlig, frisk og afslappende duft. Jeg kunne lide brandet i forvejen, og det er samtidig produceret i Danmark så jeg synes den fortjener prisen. Men nu må vi se :)
 • Okay dagcreme

  Christina Bjærre on 26. mar. 2016

  JorgObés dagcreme dufter dejligt og trænger fint ind i huden uden at klistre. Desværre klør den lidt på huden. Måske fordi, jeg har rimelig sensitiv hud.
 • SÅ lækkert

  Andrea on 26. mar. 2016

  Træt af cremer der lover meget og min sarte hud kan ikke tåle særlig meget. Men denne creme WOOOOOW.... Allerede efter 3 dagen med dette produkt er jeg solgt. Min hud føles blød, den brænder ikke og jeg føler mig godt til pas når jeg smører den i mit ansigt.
 • Wow

  Christina on 26. mar. 2016

  Er faldet fuldstændigt for dette produkt. Nøj den er lækker, både i konsistens og duft. Har indtil videre brugt den morgen og aften og kan slet ikke forestille mig at undvære den. Den er Virkelig lækker. Og super smart med trykpumpe så man ikke for brugt for meget af gangen.
 • Super god

  Camilla Maria on 26. mar. 2016

  Den er god og effektiv. God kvalitet. Var blandt mine favoritter
 • Elsker den

  Hanne Ginge Bæk on 26. mar. 2016

  Diskret duft, huden bliver dejlig blød, praktisk emballage med pumpe. Absorberes hurtigt ind i huden.
 • Min nye musthave

  Nicoline on 26. mar. 2016

  Da jeg er i behandling for akne er min hud ekstrem tør. Men denne creme har ændret det hele, jeg kan nu have pudder på uden at den krakelerer i løbet af dagen og min hud føles meget mere velbalanceret!
 • Super lækkert produkt

  Katja Andersen on 26. mar. 2016

  Kan klart anbefale dette produkt til dem som har problemer med creme, det havde jeg, de enten for fedtet eller også smuldre de på huden når man har haft den på et stykke tid.

  Men denne er altså så super lækker for min hud, den verken fedter eller noget som helst, den er super dejlig når man får den på, samt er den ret så hurtig om at tøre ind i huden og det synes jeg er super dejligt.
  Den holder huden smidig og blød længe.
  Den er også lækker at smøre på huden, man behøver ikke ha så meget på hånden.

  Dog kan den svig når man har renset uden, det lidt er minus. Men et mindre problem man kan leve med.

  Synes det er smart med tryk låg så man ikke får alt for meget ud af gangen.
 • elsker det

  Karina on 26. mar. 2016

  min nye yngling
 • Lækker og velduftende

  Nana on 26. mar. 2016

  Cremen virker fugtende og den dufter godt. Dog er det svært for mig at vurdere om den også regulerer talgproduktionen, da jeg ikke kan se forskel på min hud (endnu)...
 • En god creme, men en glimrende emballage

  Anne Marie on 26. mar. 2016

  Jeg er vild med cremens emballage. I stedet for en krukke, hvor bakterier får lov at yngle, så synes jeg at dispenseren er genial. Selve cremen føles rar på huden, og virker meget naturlig i løbet af dagen. Og så dufter det dejligt :) Jeg er meget tilfreds.
 • Den bedste cream nogensinde

  leonora on 26. mar. 2016

  Jeg har altid haft problemer med at finde den rigtige dagcrem, da jeg har en meget sart hud.
  Da jeg prøvede jogobe White tea balancing cream var det ikke nok med at min hud føltes dejlig blød, men min hud begyndte heller ikke at klø eller irritere (det plejer den at gøre, hvis jeg ikke kan tåle en cream). Det er mere end fantastisk :D
 • Fedtet

  Aida on 26. mar. 2016

  Fin nok, fik dog ret fedtet hud af den, selvom jeg lagde et meget tyndt lag på. anbefales ikke til normalt/fedtet hud.
 • Sååå god

  Lasse on 26. mar. 2016

  Famtastisk produkt!
 • Skøn creme

  Julie on 26. mar. 2016

  Denne creme er skøn at smøre ud. Den suger hurtigt ind og dufter skønt. Jeg er meget stor fan. den fedter ikke og lægger sig pænt under makeuppen.
 • Endnu et hit

  Sille on 26. mar. 2016

  Super lækker creme. Bruger den både morgen og aften. Og har den endda nogen gange med i tasken når jeg lige trænger til lidt fugt. (har snart ik mere plads i tasken med alle de goodiebox produkter). Elsker den simpelthen bare.
 • White tea

  Fatma on 26. mar. 2016

  Duften er så lækker! Elsker produktet...
 • God

  Charlotte on 26. mar. 2016

  Rigtig god dagcreme
 • Elsker den!

  caroline on 26. mar. 2016

  Jeg har haft bøvl med min hud om at den lige pludselig var begyndt at blive vildt fedtet i t-zonen og brugte så mange cremer og olier og så kom denne og nu er jeg næsten ikke fedtet mere. Den skal helt klart købes igen!
 • Endelig

  Karina on 26. mar. 2016

  Jeg har meget meget længe ledt efter en dagcreme der gør det jeg har brug for. Denne fugter min hud og holder den frisk og fin hele dagen. Min hud har ellers tendens tll at se fedtet ud uanset hvad jeg ellers gør, men ikke med denne creme. Den kommer jeg helt sikkert til at købe igen. Elsker pumpen der giver en helt perfekt mængde.
 • Dejlig

  Anja on 26. mar. 2016

  Dejlig creme som jeg bruger til natten. Vil ikke bruge den om dagen nu hvor vi er kommet til forår og der er behov for SPF i cremen.

  Det blev alligevel den jeg stemte på.
 • God creme

  Camilla on 26. mar. 2016

  Denne creme gør hvad den lover. jeg har tit problemer med min hud, men min hud er simpelthen blevet så blød og lækker efter jeg har prøvet denne creme. kunne allerede mærke forskel efter første gang jeg brugte den. den eneste ulempe er, at der er parfume i, men som allergiker har jeg ikke kunne mærke det endnu.
 • Dufter godt

  Cecilie on 26. mar. 2016

  Fint produkt - dog lidt tynd til min smag
 • Elsker den

  Julie on 26. mar. 2016

  Elsker den
 • Fantastisk

  Nikoline on 26. mar. 2016

  Virkelig et dejligt produkt.
 • Virkelig god creme

  Anne-Sofie on 26. mar. 2016

  Jeg er gået hen og blevet rigtig glad for denne ansigtscreme. Faktisk bruger jeg den både som dag- og natcreme, da den er en god fugtgiver. Om natten lægger jeg som regel et lidt tykkere lag, hvor et tyndt lag fungerer fint om dagen over en serum. Min hud fedter i løbet af dagen, men efter at have brugt denne creme et par uger snart, så oplever jeg at jeg ikke fedter nær så meget ved næsen og på hagen som normalt - super fedt! Mine små tørre pletter i ansigtet er også lettere formindsket, så jeg fortsætter med at bruge cremen og håber på endnu bedre resultater med tiden. Den dufter fint og diskret, og så er den nem at påføre. Den absorberes hurtigt, og min mineralfoundation lægger sig pænt ovenpå cremen.
  Indlæser...

Vent venligst ...