Ledige stillinger

Struktureret logistik-koordinator

Skal du være med til at sikre, at vores medlemmer hver måned modtager deres GOODIEBOX i perfekt stand, og til tiden?

SE STILLING

Copy & Content Curator

Du vil være én af to hovedansvarlige for GOODIEBOXs day-to-day content - i tæt samspil med vores design-, foto- og videoteam.

SE STILLING

Happiness Hero

Nogle kalder det kundeservice, vi kalder the Team Happiness. Er du klar på at give vores medlemmer endnu mere wow? Så læs mere om og søg stillingen her.

SE STILLING

Growth Manager

Ready to take GOODIEBOX to the next level? Read more about the opening in our Growth Team right here.

SE STILLING

VI ER Goodiebox

Måske vi lige skal præsentere os selv ordentligt: Vi er GOODIEBOX - Og vi forkæler tusindvis af skønne danske kvinder hver måned med masser af beauty og selvforkælelse.

På de 6 år, vi har eksisteret, har vi opnået en score på 9,9 på TrustPilot, vores egen GOODIEBOXpris til Danish Beauty Awards, flere e-handelspriser, og så har vi senest lanceret i både Holland og i Norge.

Og her kommer det vigtige: Dette har kun været muligt, fordi vi har verdens bedste medlemmer, og fordi vi hver eneste dag og time arbejder stenhårdt for at skabe verdens bedste oplevelse for vores skønne medlemmer. Hos GOODIEBOX har vi en mission om at skabe verdens bedste og mest dedikerede kundeservice. Og de fantastiske mennesker, som skal hjælpe os mod dette, er Team Happiness.

  Indlæser...

Vent venligst ...