Konkurrencebetingelser

Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer hos Goodiebox

Udbyder af vores konkurrencer er: Goodiebox ApS, Artillerivej 86, 5. sal, 2300 København S, Tel: +45 71 99 29 00

Sådan deltager du

Ved tilmeldelse af et Goodiebox abonnement via tredjeparts reklamebannere deltager du automatisk i konkurrencen på det respektive banner. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Goodiebox må ikke deltage i konkurrencer. Ved mistanke om snyd har Goodiebox ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.

Udtrækning af vindere

Der trækkes lod imellem alle abonnenter der har tilmeldt sig Goodiebox via tredjeparts affiliate kampagne bannere. Lodtrækningen finder sted umiddelbart efter endt kampagne og senest 30 dage fra kampagnens udløb. Alle vindere kontaktes direkte og senest 30 dage efter konkurrencens udløb. Ved at deltage i kampagnen accepterer man samtidig at Goodiebox må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier som Goodiebox anvender. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter at de har fået at vide, at de har vundet.

Præmier

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Goodiebox påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m. Der er ingen begrænsninger på hvor mange gange én enkelt deltager kan vinde.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data kan ikke bruges af tredjepart. Goodiebox er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Permission

Ved deltagelse giver brugeren ret til, at Goodiebox må kontakte dem i forbindelse med lignende aktiviteter.

Desuden

Goodiebox er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

  Indlæser...

Vent venligst ...