GOODIEBOX & Look Good Feel Better

Det er den vigtigste GOODIEBOX i år. Look Good Feel Better gør et kæmpe stykke arbejde for kvinder i en meget svær tid, og vi er meget stolte af vores samarbejde. Vi ved, at vores medlemmer støtter den gode sag, og flere af dem har haft kræft tit inde på livet. Vi håber, at det gode budskab kommer endnu længere ud.

- Rasmus, CEO GOODIEBOX

  • Look Good Feel Better boksen bliver din første boks
  • Du modtager 5 beautyprodukter
    – heraf 3 full size
  • Samlet værdi 555 kr.
  • Prisen er 169 kr.
  • Ingen bindingsperiode

“Hele Look Good Feel Betters DNA matcher rigtig godt med det, som Goodiebox handler om: At vi skal huske selvforkælelsen i hverdagen. Det giver lykke, overskud og selvtillid, når vi forkæler os selv.”

- Line fra GOODIEBOX

“Måske kan de ikke helbrede sig selv, men med kosmetikken føler de, at de aktivt gør en forskel for sig selv. Det giver dem selvværd, og når man får selvværd, så får man også mere energi til at kæmpe kampen. Det er der amerikanske studier, der viser,”

- Helle Busch Gammelgaard
fra Look Good Feel Better

Look Good Feel Better gør en forskel

Boksen er lavet i samarbejde med den fantastiske forening Look Good Feel Better, som afholder hudpleje- og makeup-kurser for kvinder i ambulant behandling for kræft. Al overskud går til de dygtige og søde mennesker, som hver dag arbejder for at give fornyet energi og inspiration til kvinder i en svær tid. Vi i GOODIEBOX, er meget stolte over dette betydningsfulde samarbejde, da vi ved, hvor stor en forskel selvforkælelse kan gøre for tilværelsen.

  Indlæser...

Vent venligst ...