MASCHA VANG’S CHOICE: WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH
199,95 kr
MASCHA VANG’S CHOICE: WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

Må vi præsentere vores yndlings hårbørste! Denne udgave har tyndere, stærkere og mere fleksible børster, hvilket giver en skøn, massageagtig hårbørstning. Børsten er en effektiv knude-løser uden at ødelægget håret :) Den passer til alle hårtyper og kan anvendes i både vådt og tørt hår. Hullerne på bagsiden af børsten gør den også til et perfekt redskab at have med i badet, til fordeling af balsam, shampoo og hårekure ud i hele håret. Påfør produktet med fingrene, og red herefter produktet ud i håret.

Maschas tip: Min datter Hollie har også stor glæde af børste, da den er perfekt til filtret børnehår.

Vejl. udsalgspris 199,95 kr.

UDSOLGT
Information

Må vi præsentere vores yndlings hårbørste! Denne udgave har tyndere, stærkere og mere fleksible børster, hvilket giver en skøn, massageagtig hårbørstning. Børsten er en effektiv knude-løser uden at ødelægget håret :) Den passer til alle hårtyper og kan anvendes i både vådt og tørt hår. Hullerne på bagsiden af børsten gør den også til et perfekt redskab at have med i badet, til fordeling af balsam, shampoo og hårekure ud i hele håret. Påfør produktet med fingrene, og red herefter produktet ud i håret.


Maschas tip: Min datter Hollie har også stor glæde af børste, da den er perfekt til filtret børnehår.


Vejl. udsalgspris 199,95 kr.

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • Fantastisk!

  Stine Boye on 26. sep. 2016

  Jeg er helt vild med denne børste! Den glider nærmest bare igennem håret på trods af knuder og krøller. Har anbefalet denne børste til så mange af mine veninder, og jeg ville helt sikkert også selv købe den hvis ikke den var i boksen!
 • Super godt til lagt og tykt hår.

  Diana on 26. sep. 2016

  Super nem at anvende i langt og tykt har efter bad.
 • God

  Mette on 26. sep. 2016

  Rigtig god børste, som ikke river hårene af på samme måde som en almindelig børste. Dog et minus, at vi allerede har fået en wetbrush
 • Elsker den!

  Louise on 26. sep. 2016

  Jeg elsker bare den her børste, den river ikke i mit hår. Mit hår er meget fint og skadet efter en del farvning, den her børste er helt fantastisk. Mit hår knækker ikke og jeg kan faktisk børste mit hår ud selvom det er vådt.
 • lækkert!

  Marie on 26. sep. 2016

  Denne børste er virkelig lækker! Bruger den efterhånden i alle sammenhænge når jeg skal redde hår. Den er virkelig skånsom mod mit lidt fine hår, og jeg føler virkelig det er nemt at redde ud med denne børste! Fantastisk produkt, lige sådan en jeg har ventet på!
 • DEN BEDSTE HÅRBØRSTEN NOGENSINDE!

  Mette on 25. sep. 2016

  Den hidtil bedste hårbørste jeg har haft - trods filtret og tørt hår, har jeg ingen problemer med at rede mit hår nu og den hverken river eller hiver i håret når man bruger den.
 • ikke min yndlings børste

  Julie on 25. sep. 2016

  Jeg synes børsten er lidt for blød til mit hår, men smart at vandet kan gå igennem den.
 • Super fin

  Jannie on 25. sep. 2016

  Super fin bøste! God til krøller der ugler :-)
 • fed hårbørste

  Malene on 25. sep. 2016

  Jeg blev vildt glad da jeg så denne lækre hårbørste var i boxen. Det er den bedste hårbørste ever.
 • Hårbørste

  Belma on 24. sep. 2016

  Dette er seriøst verdens bedste hårbørste!! Mit hår er ret filtret, og det gør overhovedet ikke ondt når jeg børster med denne hårbørste!!
 • Børste

  Ivanna on 24. sep. 2016

  Så fin, er mega god og ser meget godt ud.
 • En drøm at rede et langt hår.

  Louise on 24. sep. 2016

  Jeg har tidligere brugt Wet børste i en anden udgave, og synes ikke helt de levede op til forventningen om at de skulle være bedre til at rede filtret hår.
  Både min datter og jeg har langt tykt hår, og specielt med min datter er hårbørstningen en kamp.
  Men denne lever op til mine forventninger. Det er skønt at mærke at den bare glider gennem håret, og at den reder håret i bund også. Er MEGET glad for min nye børste
 • Ikke til mig

  Maria on 24. sep. 2016

  Jeg har ikke brugt denne, og ´kan desværre heller ikke bruge den, fordi jeg har kort hår. Men kender sikkert en der kan bruge den i pakkeleg eller noget :-)
 • Lækker

  Camilla on 23. sep. 2016

  Virkelig god
 • Fantastisk børste

  Sofie Amalie on 23. sep. 2016

  Jeg har været rigtig glad for den anden wet brush vi fik sidste år, og har brugt den troligt lige siden. Den er efterhånden blevet lidt snavset, så det var helt perfekt at vi fik en ny. Jeg har faktisk ikke prøvet den så meget endnu, men indtil videre virker den næsten bedre end den anden. Den redte ihvertfald mit våde hår nemt igennem.
 • Blid men god

  Emilie Aaen on 23. sep. 2016

  Den er til tider lidt svær at virkelig redde i bund med og få alle filtre ud, men jeg bruger den en del på trods af tilfredshed med min tidligere tangle-tweezer børste
 • Børste

  Jette on 23. sep. 2016

  Super lækker børste
 • Ny favorit!

  Anne on 23. sep. 2016

  Ud røg min tangle-teezer da jeg første gang prøvede den her. Min lange hår er meget svært at redde ud efter badet, men den her børste gør tricket.
 • Børste

  Christel on 23. sep. 2016

  Fantastisk børste.... Når den er slidt op skal jeg have en ny.
 • Bedste børste til dato!

  Nadia on 23. sep. 2016

  Ved ikke hvordan jeg tidligere har kunne leve uden denne fantastiske børste! Jeg har langt hår og der er altid bøvl med det.. Lige indtil jeg modtog dette mirakel - mange tak Goodiebox <3
 • Niceness.

  stine on 23. sep. 2016

  Jeg elsker denne her børste, den gør alt godt for mit hår!!!
 • Imponeret

  Signe Mehl on 23. sep. 2016

  Jeg har aldrig følt, at jeg havde brug for en speciel børste og gør det stadigvæk ikke den dag i dag, men jeg må alligevel rose Wet Brush. Jeg er ganske imponeret over, at den er så blød i børsterne og alligevel reder den nøjagtig lige så godt som andre børster, jeg har haft. Jeg er super glad for, at jeg nu kender til den og ejer en! Den er dog lidt stor og fylder en del i mit lille skab, men det er kun fordi jeg er van til noget andet. Jeg fik den i sølv, hvilket jeg er glad for.
 • Go go go!!

  Pernille on 22. sep. 2016

  Første tanke, sikke en kleppert og bagsiden ligner en kagespade men farven er den flotteste sølv. Grebet er godt og børsterne er meget fleksible, næsten for meget, jeg føler ikke at mit hår bliver redt helt igennem men det før det. Den er lidt for blød til min smag, men det er helt sikkert tilvænning. Rigtig godt i vådt hår også enormt smart at den kan bruges til balsam mm, og denne r let at vaske så den holdes ren. Den vinder en andenplads for jeg et allerede solgt til "originalen". Har helt sikkert anbefalet den originale til flere og denne tror jeg er rigtig godt i tykt hår. Prisen er lige høj nok især når den anden er billigere og bedre efter min mening. Men at rede enhver hår situation det kan den absolut, om det så er vådt, tørt, tuperet eller filtret, så er den en vinder - GO wet brush!!
 • lækker børste

  Gitte on 22. sep. 2016

  Lækker stor børste perfekt til vådt hår
 • Tak tak tak tak!

  Henriette on 22. sep. 2016

  Forstår ikke jeg har kunne leve uden den børste! Den er bare guld værd! Det er den første og eneste børste der kan rede mit hår ud når det vådt, uden det gør ondt eller halvdelen af mit hår sidder på børsten. :)
 • Super

  Dorte on 22. sep. 2016

  Nemt at rede mit hår ud. Fantastisk
 • Den perfekte børste

  Clara on 22. sep. 2016

  En super god børste, der reder håret samtidig med at hovedbunden får en massage, for at få gang i blodcirkulationen i hovedbunden, som jo er rigtig godt for håret! Børsten er rigtig let, hvilket er et stort plus, når man som mig har langt tykt hår, og godt kan blive træt i armen af at stå med en tung hårbørste. Mit hår har også tendens til at ugle meget, men med denne børste gør det ikke så ondt at få ordnet det filtrede hår.
 • Musthave børste

  Camilla on 22. sep. 2016

  Har selv andre wet brush børster, og de er fantastiske til at rede vådt og filtret hår ud, helt uundværlig!
 • God

  Louise Møller on 22. sep. 2016

  God, men skal vænne sig til den da jeg har meget tykt hår
 • Endnu en god oplevelse

  Nanna on 22. sep. 2016

  Endnu en god WET brush, er mild og skånsom ved håret og har en dejlig stor børste
 • Så skøn børste

  ID26324444 Helle on 22. sep. 2016

  Allerede yndlingsværkstøj til håret - elsker den og den bedst e måde at få mit hår så fint glat nå jeg fønner imens jeg børste med den
 • Let

  Camilla on 22. sep. 2016

  Jeg synes børsten er lækker og meget let men en smule for blød til et tykt hår. Men god feature med hullerne.
 • Fantastisk

  Desirée on 22. sep. 2016

  Jeg er solgt - både til min datters ronja røver datter hår og mit eget - så nu er der bestilt en ekstra box, så min datter kan få sit eget eksemplar <3
 • Rigtig god.

  Nicole Juul on 22. sep. 2016

  Virkelig god børste - især til langt hår. Havde egentlig bare troet at hullerne på bagsiden var så man kunne rense børsten, men det er da vildt smart at man kan bruge den i badet!
 • Mega god!

  ID25788089 Arbresha on 22. sep. 2016

  Er rigtig glad for den. Børste der er skånsom ved filtret hår.
 • Wet hairbrush

  pia on 21. sep. 2016

  En rigtig god børste som jeg ikke kan have for mig selv. Mine piger som har langt hår elsker den, de bruger den ikke kun i vådt hår men også tørt fordi det ikke gør ondt at få redet hår med wet hairbrush.
 • Den bedste børste

  Julie on 21. sep. 2016

  Denne det brush er virkelig den bedste børste jeg nogensinde har brugt! Den kan let og nemt rede filtret hår ud.
  Kan varmt anbefales:)
 • Fantastisk børste!

  Simone Sofie on 21. sep. 2016

  Denne børste er så behagelig, og man kan redde hurtigt og nemt igennem håret. Den er rigtig god at bruge til at børste igennem håret, når man er i bad, eller når håret er vådt.

  Hvis man har tørt hår og bruger børsten, får man helt blødt hår efter brug :)

  Kan klart anbefale denne børste!
 • Ikke det bedste

  Denise on 21. sep. 2016

  Øv øv ikke nogen succes.
 • Super god hårbørste!

  Mia on 21. sep. 2016

  Der er bare et eller andet over den, som mit hår bare elsker. Den er blevet min yndlingsbørste og den virker bare; hårene i børsten er bløde, men formår alligevel at rede mit hår ud på et øjeblik :)
 • Great!

  Ann-Louise on 21. sep. 2016

  En 9'er i min bog.
  Desværre, kan jeg ikke bruge den i tørt hår, da mit hår bliver kruset og derudover er farven ikke så køn.
 • Den er FANTATISK

  Gerda on 21. sep. 2016

  Jeg er simpelthen så glad for den!
 • Lækker, men ligegyldig til kort hår

  Johanne Viola on 21. sep. 2016

  Lækkert produkt, dog ikke så vigtigt, når man med kort hår ikke behøver at rede sit hår
 • God

  Charlotte Daa on 21. sep. 2016

  Virkelig god hårbørste, minder om en vi fik i en tidligere boks.
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Christina on 21. sep. 2016

  Den mest fantastiske hårbørste nogensinde! Jeg bruger den hver dag!
 • super god

  Angelika on 21. sep. 2016

  den er bare lige så fantastisk som de andre wet brush den her er bare god til at tag med i bad jeg er fan at wet brush
 • Intet mindre end fantastisk

  Pernille on 21. sep. 2016

  Jeg er meget sart med mit hår, men denne gør det muligt at rede mit hår - fantastisk!
 • Bedømmelse

  Alberte on 21. sep. 2016

  Skøn børste! Den er så god ved håret
 • 4 ****

  Jane on 21. sep. 2016

  Lækker børste der ligger godt i hånden.
  Har prøvet den i både tørt og vådt hår og den glider let gennem håret.
 • Fin

  merle on 21. sep. 2016

  Fin
 • LÆKKER!

  Mia on 21. sep. 2016

  Superlækker børste der bare glider direkte igennem håret og udreder det hele. Min yndlingsbørste!
 • Wet brushes er det bedste :)

  Clara on 20. sep. 2016

  Fantastisk børste! Jeg fortrækker dog den lidt mindre model til mit hår, men stadig en super lækker børste.
 • Verdens bedste børste

  Maria on 20. sep. 2016

  Verdens bedste
 • Wet brush

  Anja on 20. sep. 2016

  Den er mega god og ens hår virker bare så meget sundere når man har brugt den børste som den eneste. Jeg kunne allerede efter 1-2 uger se forskel og nu efter længere tid er håret blevet så meget sundere.

  Tak Goodiebox
 • Fin

  camilla on 20. sep. 2016

  Virker
 • Fin børste!

  Marie on 20. sep. 2016

  Fungerer fint i både vådt og tørt hår!
 • Wet brush

  Christine Nordkvist on 20. sep. 2016

  Fantastisk børste! Jeg er fan!
 • Den bedste børste

  Trine Bro on 20. sep. 2016

  Jeg er totalt fan af Wat Brush, har 3 stk. nu og de er alle lige gode, bruger denne til vådt hår og under føntørring, den reder en fra smerterne ved redning af filtret hår.
 • Super

  Hanne Juliette on 20. sep. 2016

  Dejligt at håret bliver reddet hurtigt ud, og at det ikke fælder så meget
 • Uundværlig hårbørste!

  Arshi on 20. sep. 2016

  Den bedste hårbørste nogensinde!!! Kan stærkt anbefales at købe
 • Super god!!

  Kathrine on 20. sep. 2016

  Den er så fantastisk, og jeg kan slet ikke leve uden den. Det har aldrig været nemt og finde en børste som ikke rev hår med ud, men den her glider lige igennem Fantastisk!
 • Fantastisk!!!

  Helene on 20. sep. 2016

  Denne børste er helt fantastisk
 • Lifesaver

  Signe on 20. sep. 2016

  Den er fantastisk og redder virkelig mit hår når jeg har været i bad eller når det er blevet godt filtret. Glæder mig til at have den til vinter, når mine halstørklæder ugler mit hår helt til i nakken! Den får 5 stjerner herfra!
 • bedste hårbørste

  Dohaa on 20. sep. 2016

  Super fedt hårbørste, til mit mega krusede og filtreret hår. mit hår bliver let redt igennem, uden af knække. I LOVE IT!!
 • God børste

  Julie on 20. sep. 2016

  Fantastisk
 • Fantastisk

  Izabela on 20. sep. 2016

  Rigtig god , især til mit hår som er tyk hår
 • Lækker

  Sofie on 20. sep. 2016

  Dejlig børste, perfekt til tykt hår.
 • Ikke lige mig

  Annika on 20. sep. 2016

  Da jeg har krøller, anvender jeg ikke en børste. Har dog prøvet den.
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Mia on 20. sep. 2016

  Super lækker børste, som jeg absolut ikke kan leve uden!
 • Hårbørste

  Rebecca on 19. sep. 2016

  Da jeg allerede plejer at bruge en rigtig god hårbørste synes jeg ikke at den var bedre, men den er bedre end mange andre børster.
 • Børste

  Berit on 19. sep. 2016

  Super dejlig børste til dem med langt hår
 • bedre end alle de andre

  Nickie on 19. sep. 2016

  Fantastisk børste! før denne havde jeg en Wet brush som er lidt hårdere i det. Denne børste virker blødere og mere skånsom. Jeg varierer hvilken børste jeg bruger da den ene er god til noget, og den anden til andet. Er helt sikkert glad for at den var i boksen!
 • Behagelig men..

  Kiri-Louise on 19. sep. 2016

  Børsten lever op til at børste ens hår både tørt og vådt, men jeg har aldrig haft så mange knuder i nakken som nu, det kræver virklig meget arbejde at bruge børsten
 • Super

  Nicole on 19. sep. 2016

  Det er den bedste hårbørste jeg har prøvet.
  Jeg er meget imponeret af, mit hår faktisk bliver børstet ud uden at gøre ondt eller at knække.
 • Eeeeelsker den

  Stephanie S. on 19. sep. 2016

  <3
 • God

  Isabella on 19. sep. 2016

  Den er temmelig stor, men fungerer godt.
 • Fantastisk børste!

  Sine on 19. sep. 2016

  Med langt tykt hår kan denne børste klart anbefales, nu kan jeg endelig redde håret ordentligt ud, både tørt og vådt. Er meget glad for at være blevet introduceret til denne børste.
 • Hårbørste

  Line on 19. sep. 2016

  Fantastisk børste til hvis man børster sit hår mens det er vådt. Den er blid og gør håret blødt.
  Jeg har den selv i flere størrelser og den kan klart anbefales til andre.
 • Bedste hårbørste

  Karoline on 19. sep. 2016

  5 ud af 5
 • Stadig en helt genial børste

  Kathinka on 19. sep. 2016

  Har fået denne i en box før, men to skader bestemt ikke!
  Stadig den bedste børste jeg har haft.
 • God til bølget men ikke krøllet hår

  Mariam on 19. sep. 2016

  Børsten er ikke god til mit krøllet hår. Men min mor og søster er ret glade for den og de har bølget og glat hår
 • lækreste børste.

  Cecilie on 19. sep. 2016

  denne børste er fantastisk.
  Ikke kun i tørt men også vådt hår.
  Den reder det ud så let, at det næsten er en leg.
  Børsten er dog lidt stor, men stadig let at bruge.
 • Så lækker!

  Kamilla on 19. sep. 2016

  Selv om jeg har kort hår, så føles den lækker og blød at rede gennem håret!
 • Lækker børste

  Nanna on 19. sep. 2016

  Børsten er behagelig at bruge samtidig med, at den ikke gør håret elektrisk!
 • En 12'er

  Sunna on 19. sep. 2016

  Børsten er et hit hjemme hos os. Den bliver brugt under bruseren når jeg har shampo eller balsam i håret og det skal siges at de skåner hårbunden en hel del, i det at den er så blød og trækker ikke så meget i håret som nogle af mine andre børster.
 • Wet brush - hårbørste

  Sigrún Hafdís on 19. sep. 2016

  Børsten er så lækker når man anvender den under badet efter påføring af balsam. Det gør, at håret bare generalt er meget mere 'fladet' ud når det så bliver tørt igen. Den er også virkelig god at anvende på tørt hår, specielt efter påføring af hårprodukter. Den hiver overhovedet ikke i håret som normale børster gør og føles bare meget mere skånsom. Den er lidt oppe i en høj prisklasse, men er helt klart værd at eje!
 • God hårbørste

  Kathrine on 19. sep. 2016

  Børsten er rigtig god og kan virkelig redde filtret hår ud, dog synes jeg nogle gange det virker som om den kun redder det yderste af håret og ikke det hele igennem. Derfor får den ikke helt top karakter, men den er stadig god. Der udover synes jeg at hvis man selv skal købe børsten er den dyr.
 • God!

  Maria on 19. sep. 2016

  Rigtig god børste. Håret er let redt ud og bliver super blødt.
 • Virkelig god

  Julie on 19. sep. 2016

  Den er virkelig god til mit lange, fine hår. Ingen elektricitet og nemt at rede ud efter badet. Lækkert!
 • Børsten

  Natasha on 19. sep. 2016

  jeg elsker disse formere for børster, den går bare lige igennem uden smerter i mit lange tykke hård.
 • Mest fantastiske børste ever

  Ann on 19. sep. 2016

  Jeg elsker simpelthen denne her børste. Gid jeg havde vist den fandtes noget før.
  Min datters hår elsker den også
 • Must have

  Annette Isabella on 19. sep. 2016

  Lækker børste
 • Super

  Anne-Marie on 19. sep. 2016

  Super god
 • God mod håret

  Cecilie on 19. sep. 2016

  Jeg elsker denne hårbørste da den er blid mod håret og det gør ikke ondt når man reder selv det mest filtrede hår ud
 • Skøøøøøn børste

  Stasia on 19. sep. 2016

  Reder bare igennem alt, intet mindre! For min skyld behøver den ikke være så stor, jeg kan også lide den mindre version - fylder lidt mindre :)
 • Wet brush

  Charlotte on 19. sep. 2016

  Lækker børste kan varmt anbefales
 • Ikke den bedste børste

  Karen-lise on 19. sep. 2016

  Jeg har kraftigt hår, som har tendens til at filtre utroligt meget, dette kunne børsten ikke klare. Første gang jeg kørte den gennem mit hår bukkede mange af børstens "hår" under og var dermed halvt ødelagt. Så ikke den bedste børste til kraftigt filtret hår.
 • Bedste børste

  Caroline on 19. sep. 2016

  Klart den bedste børste jeg har prøvet. Jeg har et meget kraftigt hår og har altid haft problemer med at få det børste efter jeg havde været i bad. Men utroligt at det intet problem er med denne børste og føler også at den ikke "river" i håret og føler derfor ikke at den slider på samme måde på håret.
 • For høje forventniger

  mette on 19. sep. 2016

  Da jeg så denne børste i boxen blev jeg vildt begejstret, men dette varede kun kort tid. Da jeg har langt og tykt hår skal der en ret kraftig børste til for at børste det ordentligt igennem, her tænkte jeg nemlig denne ville være god. Men første gang den rigtig skulle bruges kunne den rede ud, så man føler at børsten kommer i bund og håret bliver redt ud og har følelsen af at håret er uden knuder, derfor synes jeg til den pris at den ikke helt lever op mine forventninger.
 • Fjerner hårknuder smertefrit

  Irene on 19. sep. 2016

  Perfekt børste til mit tykke hår, hvor der ofte kommer mange knuder.
 • Fantastisk for hovedbunden

  Line on 19. sep. 2016

  Fra en med meget fint hår, der altid får fulgerede i nakken og er ved at rive halvdelen af hårpragten af når hun redder sit hår, er dette en mirakelbørste. Jeg tømmer normalt min hårbørste hver uge, men det er slet ikke nødvendigt mere. Ikke nok med at hårbørsten masserer hovedbunden under brug men samtidigt sørger den for at alt mit dejlige fine hår bliver på hovedet. Jeg er SÅ glad for denne hårbørsten.
 • Børste

  Johanne on 18. sep. 2016

  Det er en rigtig fin børste. Den går nemt gennem håret og den holder godt! Den er dog lidt stor, hvis man skal have den med sig.
 • Vanvittig god børste

  Nanna Cecilie on 18. sep. 2016

  Jeg er VIRKELIG imponeret over denne børste, og er allerede vildt afhængig af den. Mit hår er ofte ret filtret, og jeg har altid hadet at børste hår, fordi det altid blev værre, det var besværligt og gjorde ondt. Med denne børste er filtret hår intet problem, og det er vildt rart at børste sit hår. Jeg er virkelig forelsket!
 • Super lækker børste

  Heidi on 18. sep. 2016

  Denne børste er super god for håret samt den er rigtig nem at rengøre bagefter
 • Elsker

  Maria on 17. sep. 2016

  Den reder håret så skide dejligt. Aldrig vil jeg bruge en anden end denne
 • Fantastisk!

  Anne on 17. sep. 2016

  Elsker denne børste! Der er ingen smerter og den klarer de største hårknuder.
 • Elsker den

  naia on 17. sep. 2016

  Den bedste børste - det er så nemt at rede mit hår :)
 • Fantastisk

  Maria on 17. sep. 2016

  Det er sen bedste børste jeg nogensinde har ejet!
  Den klarer knuder og umuligt hår uden problemer.
 • Wet brush

  Tina on 17. sep. 2016

  Super skøn børste elsker den
 • Good

  line on 17. sep. 2016

  Den er så god
 • Effektiv og skånsom børste

  Anne on 17. sep. 2016

  Har tidligere modtaget en Wet Brush i min Goodiebox, så denne fik min datter. God børste, der effektivt, men skånsomt glider igennem det våde hår. Lidt for pricy til min smag...
 • Hårbørste

  Suzan on 17. sep. 2016

  Det er helt klart en af de bedste ting jeg har fået i min goodiebox. Den er meget god og nem at anvende. Både i bader og efter badet
 • Positiv overrasket

  Shleir on 17. sep. 2016

  Jeg var lidt skuffet over, at jeg fik hårbørste i Goodieboxen, men jeg er dog overrasket over hvor lækker den egenlig er.
 • Bedre end forventet

  Karina on 17. sep. 2016

  Jeg har meget meget tykt hår, så jeg forventede ikke at denne børste kunne rede det ud. Den føles nemlig temmelig blød i børsterne, så tvivlede lidt på om den kunne nå ordentligt ind til hovedbunden. Det kunne den. Ovenikøbet bliver mit hår heller ikke fluffy når jeg har redt det, som jeg med andre børster oplever.
 • en af min ynglings

  Katrine on 17. sep. 2016

  Denne box var en af mine yndlings. Der var en masse lækre ting , som jeg lige stod og manglede.så den var perfekt
 • Super børste

  Christina on 17. sep. 2016

  Jeg elsker den her. Så god til vådt hår.
 • Lækker børstse

  Jane on 17. sep. 2016

  Virkelig god!
 • Børste

  Line on 17. sep. 2016

  Dem bedste børste. Dejlig hovedbundsmassage, dog fangede den ikke alt hår i bunden, så det kunne godt være filtret
 • Som var det skabt til guderne

  Sine on 17. sep. 2016

  Wet børsten er virkelig et vidunder!! Jeg har aldrig haft så god en børste i mit liv! Jeg kan virkelig ikke mærke når jeg børster mit hår.. I starten måtte jeg tage min alm børste og efter børste med den fordi jeg ikke var sikker på den virkede.. Men til mit store chok var den magisk.
 • mit et og alt

  Louise on 16. sep. 2016

  jeg ELSKER denne børste! den har været længe ventet. jeg har så store problemer med at redde hår pga filter. denne børste har løst det for mig
 • Hårbørste

  Mette on 16. sep. 2016

  Elsker elsker elsker
 • VIRKELIG lækker hårbørste

  Jeanne on 16. sep. 2016

  Første gang jeg brugte hårbørsten havde jeg så meget optur over den, min kæreste kiggede mærkeligt, for for ham er det jo "bare" hårbørste :)
  Nu bruger jeg børsten hver dag!
 • Super god hårbørste

  Cindi Dreier on 16. sep. 2016

  Rigtig god for håret, specielt hvis det er filtret.
 • Mega god hårbørste

  Jane Skov on 16. sep. 2016

  Virkelig god hårbørste, der glider igennem håret uden af rive eller gøre ondt.
 • Super god børste

  kathrine on 16. sep. 2016

  Virkelig lækker børste, jeg fik heldigvis i farven grå, som også er grunden til st jeg syntes emballagen skulle have 5 stjerner, de andre farver er ikke lige så stilet og havde ikke fået lige så mange stjerner. Virkelig god børste, som reder håret i gennem smertefrit. Synes også denne store model, er bedre end den mindre børste jeg har hjemme
 • Bedste børste

  Camilla on 16. sep. 2016

  Bedste børste
 • Knude læser

  Rana on 16. sep. 2016

  Denne børste er slet ikke noget. Ikke engang kunne den bruges til mit barns fine krøller. Den hang simpelthen fast i hans små fine krøller. Så ville ikke anbefale den til folk med tykt langt, krøllet hår.
 • Den bedste!

  Buket on 16. sep. 2016

  Den er så fantastisk god til hver dag og til uldret hår og mm.
  Jeg bruger den hver anden dag når jeg laver kur og olie og mm spændenende for mit hår.
 • Ingen knuder i håret mere!!

  Sadiyyah on 16. sep. 2016

  Jeg har naturligt bølget/krøllet hår og det har det med at blive filtret samt får jeg knuder frem og tilbage.
  Normale børster er nærmest umulige til mit hår.
  Tangle teaser var ret god. Men denne børste slår virkelig alle børster!! Jeg fik redt mit hår ud på ingen tid og uden smerter.
 • Hårbørste

  Helena on 16. sep. 2016

  Den efterlader mit hår en lille smule elektrisk og som alle hårbørste er den svær et fjerne hår fra. Og der sad en klat lim i det ene hjørne derfor får den ikke flere stjerner i kvalitet.

  Udover det er den behagelig at bruge og gør ikke mit hår helt fladt.
  Det er skønt at kunne have den med i bad uden at den skal ligge og tørre i flere dage.
 • Overraskende

  Simone on 15. sep. 2016

  Lever helt klart op til forventningerne! Fungere især godt i vådt hår, grundet de bløde børster
 • Lækkert hår

  Frederikke on 15. sep. 2016

  Er vild med at have den med i bad til at fordele balsam eller en hårkur, reder desuden mit tygge hår ud så slet og hurtigt som aldrig før
 • Wet brush

  Line Skov on 15. sep. 2016

  Jeg ejer i forvejen en lækker wet brush, som er lidt mindre i størrelsen, men som jeg er rigtig glad for. Den lever uden tvivl op til alle ens forventninger.
 • Ikke noget for mig

  Maria on 15. sep. 2016

  Jeg reder nærmest aldrig hår og derfor blev jeg lidt skuffet over at se denne. Men det er en virkelig god børste, som jeg håber nogle jeg kender kan få glæde af
 • Fantastik

  Gitte on 15. sep. 2016

  Jeg bruger den i badet for at fordele balsam og hårkur i håret. Og det er den fantasik til, det føler som om den får produkter ud i hele hår når man bruger den.
 • Super god børste!

  Christine on 15. sep. 2016

  Rigtig god børste til vådt hår!
  Håret er nemt at rede ud og det gør overhovedet ikke ondt, som det ville gøre med andre børste!
  Bruger den hver dag nu!
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Cecilia on 15. sep. 2016

  Elsker simpelthen dem her børste!!

  Den er flot i sit udseende og rigtig rigtig god til mit krøllede hår. Bruger den både i vidt og tørt hår.
 • Rigtig god

  Emilie on 15. sep. 2016

  Jeg er rigtig glad for denne børste, da det gør det meget mere rart at få mit uglede hår redt ud til tider. i forhold til en almindelig børste.
 • Super god

  Karin on 15. sep. 2016

  Rigitg god børste
 • Den bedste børste ever!!

  Romy on 15. sep. 2016

  Virkelig den bedste børste jeg nogensinde har ejet. Jeg har et stort krøllet hår og har altid haft store problemer med at rede det ud og brugt i hvert fald 10 min på det hver gang. DET behøver jeg ikke mere! Nu kan jeg ordne mit hår og rede det ud UDEN problemer - let som en leg. Jeg kan varmt anbefale børsten - den er virkelig et MUST HAVE!
 • Tjah

  Nanna on 15. sep. 2016

  Fungerer som alle andre hårbørster. Børstehårene er lidt for fleksible, så selv i mit tynde hår skal man dele op i flere sektioner for at få det redt helt ud.
 • Hovedbundsmassage luksus

  Maria on 15. sep. 2016

  Den er super lækker! Giver hovedbunden en behagelig massage når man bruger den. Brugte den til en hår maske i badet og fik det virkelig fint rundt.
 • Wet brush

  Susanne on 15. sep. 2016

  jeg har meget tykt hår og var meget skeptisk for om denne børste kunne klare jobbet - Det kan den i det daglige brug men det kan knibe lidt efter vask så jeg er ikke helt enig i varebeskrivelsen.
 • Wet Brush

  Mette on 15. sep. 2016

  Den bedste børste jeg har haft! Super god!
 • Bedste børste der findes!

  Karen on 15. sep. 2016

  Kan ikke leve uden denne børste. Det er den eneste børste der kan redde gennem mit hår uden problemer.
 • ELSKER den!

  Sheila on 15. sep. 2016

  Det er den ultimative BEDSTE børste jeg har prøvet til mit våde hår..

  Mit hår er med årene blevet lidt tyndt og filtrer enormt hurtigt, men med denne børste er det bare super let at få filtrene redt ud... Jeg har den ALTID med under bruseren når jeg bruger hårkur og eller balsam... !!
 • hairbrush

  Cecilie on 15. sep. 2016

  Det er virkelig den bedste børste, normalt kan jeg ikke redde mit hår ud men den her børste redder det ud med det samme.
 • Bedste børste

  Amalie on 15. sep. 2016

  Jeg elsker den her børste. Den reder med lethed håret ud, om det er vådt eller tørt. Og så er det et ekstra plus at der er huller bagpå, så man kan bruge den når man har kur i.
 • Den bedste hår børste jeg har prøvet.

  Emma on 15. sep. 2016

  Super lækker børste, eneste minus er at det er svært at fjerne nullermænd fra den;-)
 • Den bedste børste

  maria on 15. sep. 2016

  Rigtig god børste, har en i forvejen, den er virkelig noget værd for folk med tykt hår
 • Lena on 14. sep. 2016

  Elsker den, den bedste hår børste...
 • HELT FANTASTISK

  Signe on 14. sep. 2016

  Jeg har aldrig redt så meget hår som med denne børste, den tager mit uglede våde hår som en leg, helt perfekt
 • Hårbørste

  Natascha on 14. sep. 2016

  Jeg er ikke typen, som reder hår - men det er jeg blevet! Børsten i sig selv er rigtig lækker, men effekten af den er endnu bedre.
  Eftersom jeg har meget tykt hår med bølger, så opstår hurtigt knuder i håret, og med denne børste er det ikke noget problem længere. Knuderne bliver fjernet smertefrit - også bliver det jo ikke bedre!
 • Fantastisk

  Trine on 14. sep. 2016

  Bedste børste jeg har prøvet både til filtret og krøllet hår
 • Super :D

  Heidi on 14. sep. 2016

  Elsker simpelthen det brede børste hoved, det er en drøm at børste mit hår nu.
 • Hårbørste

  Minna on 14. sep. 2016

  God hårbørste. Gør ikke ondt når man reder hår. Dog er den ikke helt godt til meget tykt hår, da den ikke kommer ind til hovedbunden. Først efter mange "strøg".
 • Den er guld værd

  ID40826402 sascha on 14. sep. 2016

  Den redder både min datters og mit hård smertefrit.
 • Lækker

  Natasha on 14. sep. 2016

  Jeg elsker at børste hår med denne. Den er meget behagelig at børste med og hiver ikke så meget som almindelige børster.
 • God til filtret hår

  Janne on 14. sep. 2016

  Lækker og let børste, gør det let at rede filtret og vådt hår igennem
 • Super god

  Christina on 14. sep. 2016

  Denne børste er fantastisk, mit hår ugler utrolig hurtigt, men denne børste stryger lige igennem uden at rive i håret - super god.
 • Fantastisk!

  Monique L. on 14. sep. 2016

  Simpelthen fantastisk! Jeg elsker denne børste, og kan klart mærke forskel på denne og min gamle hårbørste. Jeg har meget langt hår, og det er super nemt og lækkert at rede igennem med denne, tørt som vådt, og jeg føler ikke at den skader og hiver i håret.
 • Wet Brush

  Samira on 14. sep. 2016

  Rigtig god i vådt hår
 • god

  simone on 14. sep. 2016

  jeg synes den er god. i sær til vådt hår.
 • Wet Brush = fantastisk!!

  Camilla on 14. sep. 2016

  Har modtaget min første Goodiebox igår, men kan allerede bedømme børsten fra Wet brush. Den er godt nok genial!!
  Stiftede bekendtskab med den første gang for et par siden inde jeg modtog min goodiebox, da jeg var hos frisøren. Hun havde den anbefalede den. Jeg synes den lød smart men havde svært ved at mærke den store forsked da hun redte. Men efter jeg har fået min egen og selv redder håret kan jeg virkelig mærke hvordan den bare glider gennem håret. Jeg har enormt kraftigt hår og tit lidt knuder, men det klarer wet brushen så let som ingen ting uden at det gør ondt! Den er virkelig genial! Tak for det fede produkt!

  Kommentar til 1 stjerne i emballage er fordi det produktet ikke kom i en emballage men bare lå løst i kassen. Så den kunne jeg ikke vurdere.
 • Flot og farverig.

  Natascha Josefine on 14. sep. 2016

  Den er god og smart at man kan bruge den i badet.
 • Børste

  Sarah on 14. sep. 2016

  Ikke som jeg forventede. Den redder slet ikke håret ud.
 • God

  Astrid on 14. sep. 2016

  Den er bare super
 • Mega fan!

  Nicole on 14. sep. 2016

  Jeg ELSKER The Wet Brush.
  Vi har tidligere fået den runde udgave i boksen, og jeg har selv en gammel model, som har været uundværlig lige siden.
  Så min første tanke da vi fik denne var; nu igen? Men den her er meget bedre end den vi tidligere fik - størrelsen er perfekt til mit lange tykke hår, som har tendens til at filtre meget når jeg har været i bad. Den reder lige igennem uden nogen smerte, og jeg går aldrig tilbage til andre børster.
 • Super god

  Sofie on 14. sep. 2016

  Kommer let og smertefrit igennem filtret hår! Super god til føntørring også
 • Rigtig god børste

  Johanne on 14. sep. 2016

  Jeg var lidt skuffet over at modtage en børste, men er blevet positivt overrasket. især er den god til min datters hår.
 • tjaaa

  Angie Mari on 14. sep. 2016

  Ikke over vild med den, nogen af børsterne er allerede blevet bøjet.
 • All around god børste

  Samantha Kjær on 14. sep. 2016

  filtret hår er ikke længere det store problem.
 • den bedste hårbørste

  Hanne on 14. sep. 2016

  Tænk, at der kan være forskel på hårbørster! Denne her gør bestemt filtret børnehår nemmere at komme igennem og river ikke lige så meget som andre børster. Den er til gengæld også lidt i den dyre ende, men holder jo længe.
 • et af de bedste jeg havde

  Aleksandra on 14. sep. 2016

  Et af de bedste hårbørste jeg havde ;)
 • God

  Jane on 13. sep. 2016

  GOd børste, som ikke river i håret. Har dog selv meget fint hår, som aldrig filtrer, så har ikke på den måde oplevet dens fulde potentiale ;-)
 • Dejlig børste

  Ann Louise on 13. sep. 2016

  Har aldrig haft sådan en god børste som denne elsker den virkelig, mit hår er meget tykt, og denne børst gør det bare ekstremt let at redde.
 • Skøn

  Maria on 13. sep. 2016

  Denne børste er en life-saver! Et vidundermiddel mod filtret, vådt og genstridigt hår. Jeg er dog mere til den runde wet-brush. Jeg synes, at denne føles for stor.
 • Dejlig børste!

  Lykke Sophie on 13. sep. 2016

  Jeg har længe ledt efter en hårbørste, som mit hår også kunne lide. Jeg troede at jeg havde fundet den, liiiige indtil jeg fik denne med posten. Den er simpelthen så lækker og smutter lige igennem håret. Mit hår er meget let og laver nemt knuder og filtrer, men den her er god til at få det på plads igen.
 • ikke min favorit

  Louisa on 13. sep. 2016

  Efter benyttelse af produktet et par gange må jeg indrømme, at jeg er skuffet. Dette produkt knækker mit hår og gør virkelig ikke noget godt for det.
  personligt kunne dette selvfølgelig skyldes mit hår der ikke er beregnet til sådan en slags børste, men alt i alt et produkt jeg ikke selv ville investere i.
 • God hårbørste!

  Simone on 13. sep. 2016

  Denne hårbørst er virkelig god at bruge. Især hvis du har tendens til at have filtret hår eller krøller. Hvis du har meget tykt hår kan det dog være lidt svært at redde helt igennem. Men hvis du har en sart hovedbund er denne guld værd!
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Sedef Sultan on 13. sep. 2016

  8 - Når man børster sit hår føles det som om at børste ville gå i stykker og så lamer den når man børster håret. Derimod der det en virkelig god børste der ikke fylder så meget og børster håret igennem godt!
 • Thumbs up!

  Kamilla on 13. sep. 2016

  Den er er super god! Har smidt alle mine andre børste ud! Den er også perfekt til min lillesøsters virkelig kludrede hår!
 • Loooove it

  Mette on 13. sep. 2016

  Lækkert produkt og en absolut MUST HAVE
 • VIRKELIG GOD

  Zara on 13. sep. 2016

  THE WET BRUSH får 5 ud af 5 stjerner af mig! Den har virkelig levet op til alle forventninger, og virker fantastisk i det våde hår.
 • Lifesaver

  Kiki on 13. sep. 2016

  Denne børste er helt igennem fantastisk til vådt hår. Det har aldrig været nemmere for mig at rede mit ustyrlige hår ud, så det bliver fint og lækkert på ingen tid.
 • 10

  Thea on 13. sep. 2016

  rigtig god hårbørste, har gjort det lettere at redde det våde hår ud efter bad eller efter en filtret fisure.
 • Må nok glæde en anden

  Helle Dannemand on 13. sep. 2016

  Meget fin børste i lækre farver, og superpraktisk med hullerne, så man kan have den med i bad, men med mit krøllede hår bruger jeg aldrig børste, så den ryger nok videre til en med mere brug for den end mig.
 • Den bedste børste

  Helle on 13. sep. 2016

  Denne hårbørste kan bruges af hele familien, og er ganske enkelt genial.
 • Lækker børste.

  Mette Nordgren on 13. sep. 2016

  Virkelig dejlig børste, der gør hårredningen meget nemmere. Og så er den super flot :-)
 • Wet brush

  Signe on 13. sep. 2016

  Fantastisk ide, det er verdens bedste børste!
 • Ny yndlings hårbørste

  Emma on 13. sep. 2016

  Jeg har ikke det tykkeste hår, men heller ikke tyndt, fint hår. Jeg har altid udsat at rede mit hår efter badet eller svømmeturen, fordi der altid var ugler i det. Mit hår får altid balsam, da det ellers er helt umuligt. Nu kan jeg rede det igennem på 2 minutter og selvom det ikke føles som om at børsten kommer helt ned til hovedbunden, så reder den mit hår helt igennem. Ingen ugler eller elastik hår :)
  Det eneste lille minus er at tænderne på børsten nogle gange bliver bøjet. De retter sig dog ud igen og jeg håber at jeg kan have børsten i lang tid endnu.
  Den vejer heller ikke meget og hårene er nemme at fjerne fra den bagefter.
 • Love

  Chanette on 13. sep. 2016

  God i badet
 • Elsker den ❤❤❤

  Mette on 13. sep. 2016

  Det er simpelthen den lækreste børste EVER..! Wet Brush er den eneste børste jeg kan bruge i mit hår uden at det bliver et smertehelvede.., -den virker bare..., -både i vådt og tørt hår
 • Wet BRUSH

  Øzlem Berk on 13. sep. 2016

  Børsten er super god og gøre det meget nemt at redde mit filtret håret igennem. Bruger børsten som regel når jeg har vådt hår i badet.
 • SKØN!!!

  Melissa Mercedes on 13. sep. 2016

  Børsten er perfection i mine øjne! Jeg ELSKER den allerede!! Lækker+høj kvalitet, og et produkt de fleste ville nyde godt af! ♥
 • Fantastisk opfindelse!!

  Anne Sofie on 12. sep. 2016

  Genialt produkt! Den er så fantastisk og skånsom mod håret, også hos vores unger! Min datter har meget fint hår, og med denne får jeg endelig lov at børste det uden brok.
 • Lækker børste

  Trine on 12. sep. 2016

  Havde sjovt nok lige købt den ovale for 3 uger siden , så endnu en er da bare et plus .
  Den er dejlig nem og bruge og reder håret ud helt smertefrit !
 • Helt fantastisk

  Nina Roland on 12. sep. 2016

  Klart et af de bedste produkter jeg har modtaget. Denne børste fungere perfekt til mit til tider meget filtret hår
 • Fantastic!

  Monika on 12. sep. 2016

  I will never go back to combing my wet hair again! This brush gets out the tangles in no time without any snagging or breaking.It is perfect for when I get out of the shower and my hair is all tangled. With my regular brush I feel like I rip out so much hair, but with this brush its so easy to comb straight through with zero problems.
 • Fantastisk

  Pia on 12. sep. 2016

  Bare god
 • Overraskende god!

  Lotte on 12. sep. 2016

  Det har hidtil været en kamp at filtre mit tynde skandinaviske hår ud efter hårvask - men ikke mere. Havde hørt om denne børste, men troede ikke rigtigt på virkningen, indtil jeg selv prøvede den. Nu er jeg overbevist! Mit våde hår er redt ud med få tag - den er fantastisk.
 • Slut med uglet hår

  Pernille on 12. sep. 2016

  Super fed børste, som reder håret uden at rive i det. Bedst at bruge i vådt hår, men virker også fint i tørt
 • Superbørsten

  Mette on 12. sep. 2016

  Den børste er bare så god !
  Håret er let at rede ud og det er så skønt at opleve.
 • Fantastisk

  Nanna on 12. sep. 2016

  Denne børste er intet mindre end fantastisk. Jeg har længe ledt efter en ordentlig børste, men ville ikke bruge vildt mange penge på den, og så får jeg sendt dette vidunder produkt, til mit ofte uglede hår. Tusind tak
 • WET BRUSH

  frederikke on 12. sep. 2016

  Virkelig god børste til fint hår, når man kommer ud af badet.
 • wet brush

  Tina on 12. sep. 2016

  Ikke optimal til mit store krøllede hår. Børsten glider bare ovenpå håret, uden at rede det.
 • Luksus

  Melissa on 12. sep. 2016

  Skønt men en god hårbørste
 • Virkelig god!

  Christina on 12. sep. 2016

  Dette er en virkelig god og super behagelig børste!
 • Wet børste

  Ebba K. on 12. sep. 2016

  Har én i forvejen fra en tidligere boks, men dem kan man jo ikke få nok af. Virkelig god, også til massage af hovedbunden. Ren nydelse. Ville nok ikke have opdaget den i almindelig handel.
 • Fin

  Nicoline on 12. sep. 2016

  Den fungerer fint og et god til vådt hår. Kan godt lide, at den er så blid mod håret
 • God

  Zeynep on 12. sep. 2016

  Gode men jeg er RIGTIG KED AF AT DEN ER LILLA OG IKKE LYSERRØD!☹️
 • Stor

  Julie on 12. sep. 2016

  Fin børste, der dog ikke passer helt til mit temperament. Den er alt alt for stor og klodset efter min smag.
 • Blød og fantastisk

  Annika on 12. sep. 2016

  Denne børst, er virkelig en af det bedste jeg har brugt.
  Den er blød, let og former sig efter sin hovedbund.
  Så jeg er glad og tilfreds. Min kom i sort, ved ikke om andre måske har fået i en anden farve ?
 • Den går ikke til (hår)roden ;)

  Litten Lykholt on 12. sep. 2016

  Ej undskyld den platte overskrift! Jeg er faktisk ret glad for børsten: Den er fantastisk til at rede håret igennem - i hvert fald i spidserne. Jeg har dog til tider lidt svært ved at komme helt igennem ved hårbunden, og det betyder at den nærmest bare ligger sig på håret. Jeg ved ikke om det giver mening :)
  Jeg er dog stadig glad for at have den med i badet, hvor den fordeler produkter nogenlunde :)
 • Elsker den

  Dinna on 12. sep. 2016

  Havde den lille i forvejen /
  De her er også fantastisk
 • Lige det jeg manglede

  Cecilia on 12. sep. 2016

  Jeg har krøller, og reder derfor altid kun mit hår når det stadig er helt vådt. Jeg skulle lige lære at bruge den ordenligt, synes meget hurtigt at børstene lægger sig ned.. Men fantastisk med hullerne bagpå, så den ikke bliver ulækker som almindelige hårbørste man tager med i badet!
 • Nemt og skånsomt for håret!

  Louise on 12. sep. 2016

  Jeg har langt hår og har tit haft problemet med at redde mit hår ud og det har tit været helt umuligt, men med den her børste er det helt smerefrit og skånsomt for håret.
 • Fantastisk!

  Sofia Emilie on 12. sep. 2016

  Jeg synes denne hårbørste er den bedste jeg nogensinde har prøvet. Den er så blød og let anvendelig. Jeg har normalt aldrig kunne rede mit hår når det har været vådt, selvom jeg har brugt balsam. Men med denne hårbørste er det ingenting mere. Det er meget lettere at rede ud når det er vådt, og det gør slet ikke ondt på nogle måder, selvom man har store hårknuder i nakken. Jeg elsker den. Og vil varmt anbefale den til alle andre. især folk der har en sart hovedbund som mig. den reder håret virkelig flot ud, uden smerter.
 • Utrolig !

  Ditte Munck on 12. sep. 2016

  Da jeg fik den tænkte jeg det bare var endnu en børste.

  Men nej ! Det er utroligt som den glider gennem mit hår, jeg har tykt krøllet hår der ofte filtre, men den klarer selv det filter som mine andre børster ikke kan !

  Kan klart anbefales!

  Ville dog gerne have haft en anden farve en grå
 • Fantastisk

  Louise on 12. sep. 2016

  Intet mindre end fantastisk
 • Virkelig god

  Liselotte on 12. sep. 2016

  Endnu en god børste
 • Wet Brush

  Nikoline on 12. sep. 2016

  Elsker denne børste! Har altid haft problemer med at mit hår filtrer helt vildt og knækker når jeg reder det! Men denne ordner mit hår så let!
 • Fantastisk

  Line on 12. sep. 2016

  Den bedste børste jeg nogensinde har haft! Mit hår filtre aldrig mere !
 • Fantastisk!

  Sofie on 12. sep. 2016

  En helt igennem fantastisk børste som reder håret uden at trække i det. Kunne især være god til børn.
 • Lindholm

  Helle on 12. sep. 2016

  God børste - dog lidt stor
 • Fan

  Rikke Højgaard on 12. sep. 2016

  En rigtig god børste, jeg ville anbefale til mine veninder. Det bedste er at det slet ikke gør ondt at redde sit hår, især når man har tykt hår.
 • Another brush

  Lea Annette on 12. sep. 2016

  We just received a wet brush a couple months ago with goodiebox. I can replace my old paddle brush with this one, though.
 • Elsker den

  Cecilie on 12. sep. 2016

  Super lækker børste!
 • Wet Brush

  Gitte on 12. sep. 2016

  God til at børste fint hår, med knuder i. Dog er den lidt stor. Fed farve, fik en pink.
 • FANTASTISK

  Louise on 11. sep. 2016

  Den bedste børste til kraftigt og langt hår. Nu kan jeg endelig redde mit hår efter jeg har været i bad, uden at skulle kæmpe mig igennem en masse knude og en masse smerte
 • Godt

  Lee on 11. sep. 2016

  Super god børste, ville ikke kunne undvære den nu
 • Wet Brush

  Stine Kirstein on 11. sep. 2016

  Jeg kan virkelig godt lide denne hårbørste, da den er MEGA god til at ufiltrerer hår. Det er også et plus at man kan bruge den i badet
 • Fantastisk

  heidi on 11. sep. 2016

  Denne børste er så god ved mit hår. Det tager lidt længere tid at få redt hele mit tykke hår men den hiver ikke så mange hår ud.
 • Skuffet

  Inger on 11. sep. 2016

  Jeg har helt kort hår så kan virkelig ikke bruge børsten.
 • Love it

  Anja on 11. sep. 2016

  Elsker deres børster og har 3 forskellige :)
 • God

  Jessica on 11. sep. 2016

  Super god
 • Elsker den børste!

  Eva on 11. sep. 2016

  Virkelige god børste! Har i forvejen ret tyndt hår, så den hjælper med ikke at hive endnu flere ud, samtidig med at den er super effektiv.
 • Wet brush

  Austeja on 11. sep. 2016

  god hår børste, kam let tørt, vådt hår :) superfin
 • Let at anvende - redder hårdagen i de fleste tilfælde

  Sarah on 11. sep. 2016

  Wet Brush er et genialt koncept og fungerer rigtig godt, dog ikke hvis man har store knuder i håret - der er man nødt til at anvende en børste med større modstand. Men til en normal frisering er Wet Brush intet mindre end F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!
 • Wet Brush Aquavent Paddle Hairbrush

  Caroline Friis on 11. sep. 2016

  Denne hårbørste er uden tvivl den bedste hårbørste jeg længe har prøvet. Mit hår krøller meget og jeg har derfor haft svært ved at finde en hårbørste der ikke bare ødelagde krøllerne og knækkede mit hår - men denne børste fungerer optimalt til mit hår. Og så har børste et lækkert design, som gør at jeg personligt ikke synes den er for "grim" til at have liggende fremme på mit badeværelse!
 • Super lækkert produkt

  Mie on 11. sep. 2016

  Super lækker børste, som virkelig redder alle knuder ud, uden at det gør ondt.
 • Fantastisk børste.

  Sabine on 11. sep. 2016

  Endelig en børste der kan redde mit uldent hår ud!
 • feedback

  Helene s on 11. sep. 2016

  jeg synes produktet er super godt!
  børsten er behagelig at rede håret med.
 • Skuffende

  Signe on 11. sep. 2016

  Jeg havde glædet mig til børsten, det var sådan set derfor jeg bestilte boksen, men jeg er skuffet. Børsten kan ikke redde mit hår bagom fx. når jeg vil have hestehale - det kræver ihvertfald meget kraft. Desuden er "børsterne" ikke særlige stabile, da nogle af mine allerede har mistet deres "plads" og nu er skæve. MEN når man reder med børsten kan man næsten ikke mærke det hvilket er rart, bare en skam den ikke rigtig "reder" ens hår ordentlig.
 • Mega god hårbørste!

  Susanne on 11. sep. 2016

  Denne hårbørste har virkelig taget mig med storm. Har længe sværget til min TanglevTeezer, men nu har denne børste erstattet den og blevet min nye foretrukne børste til knuderne efter et bad. Den river ikke og fjerner knuderne utrolig hurtigt!
 • total nice

  Patricia on 11. sep. 2016

  Er helt vild med wet brush. den gør det til en fornøjelse at redde håret ud, især efter bad når ens hår er meget filtret, kan slet ikke undvære den, bruger kun wet brush.
 • SÅ LÆKKER !!!

  Kamma on 11. sep. 2016

  Har prøvet denne børste før, men dog en anden model. Denne børste er så god til at redde håret ud uden at det gør det mindste ondt. Jeg synes at det er fedt der er disse huller i så man kan have produkt og så få det fordelt godt rundt i håret. Alt i alt en rigtig lækker børste.
 • God

  Helle on 11. sep. 2016

  Lever op til beskrivelsen. Dejlig at bruge og nem at fordele div. produkter i håret med. Jeg har smidt min gamle børste ud, denne er kommet for at blive.
 • Hair Brush

  Maria on 11. sep. 2016

  Denne Hair Brush er en overbevisende 5'er. Jeg som troede at jeg aldrig ville finde en børste som kunne redde mit hår igennem uden det nærmest er en kamp, tog helt fejl. Med denne børste kan man bare redde håret igennem uden nogle problemer og da den er meget blød gør det ikke ondt.
 • Fantastisk hårbørste

  ID42762403 Line Balshøj on 11. sep. 2016

  Bedste hårbørste jeg har eget.
  Jeg har aldrig været typen som har ville bruge penge på en kvalitetsbørste. Men efter jeg har prøvet denne, må jeg sige at det er pengene værd at købe en lidt dyrere børste til ens lokker. Man mærker nærmest ikke børsten i håret og så den oven i købet nem at bruge i badet
 • Genial

  Rebecca on 11. sep. 2016

  Denne er blevet min nye YNDLINGS børste!!
  Elsker den.! Fantastisk let, og fedt at den kan bruges i badet.!
  Et ekstra plus er også at mine små piger, heller ikke bliver ked af at få børstet hår, da den ikke "river" i håret..!
 • Tjaa

  Trine on 11. sep. 2016

  Kan faktisk ikke finde ud af hvad jeg synes. Der er både gide og dårlige ting ved den. I mit hår (kraftigt hår) der virker det som om den ikke får det børstet men når jeg er færdig, så virker håret alligevel børstet. Har dog ikke prøvet den i vådt hår endnu.
 • Hårbørste

  Mie on 11. sep. 2016

  Jeg vil kun give børsten en karakter der hedder 1 (1-5). Dette skyldes at jeg ikke kan se forskellen på denne børste til 200kr og en børste til 30kr.
 • Feedback

  Lonnie on 11. sep. 2016

  Fantastisk hårbørste! Den er så dejligt at bruge, den ødelægger ikke hårbunden og er så nem at rede dit hår ud med. Det er lige gyldigt om det er vådt, tørt, tuperet eller fyldt med hårlak, den klarer det hele
 • Skøøøøn børste

  Heidi on 10. sep. 2016

  Det er simpelthen en fantastisk børste, ingen knuder og det er bare redt ud med det samme. Blød og behagelig
 • Hårbørste

  Maria Sommer on 10. sep. 2016

  God børste - især til vådt hår. Den kan dog ikke redde mit tykke hår ordentligt igennem, men er god til mine små piger.
 • Super børste

  Laura on 10. sep. 2016

  Selvom jeg allerede har en wet-brush, så var jeg fra start af glad for en ekstra, fordi de simpelthen er så gode til at få knuder ud af håret, uden at det gjorde ondt, og så endda i så tykt og kruset hår som mit er.
  Super tilfredsstillende.
 • Har smidt alle andre børster ud!

  Marina on 10. sep. 2016

  Efter at have prøvet denne, kan jeg ikke bruge andre.
 • Helt fantastisk

  Helena on 10. sep. 2016

  Hårbørsten gør det super nemt at få håret redt ud! Har anbefalet den til flere
 • Wet brush

  Nikoline Ashley on 10. sep. 2016

  Denne børste er simpelthen så god! Plejer ikke at kunne redde mit våde hår uden at det knækker. (Som jeg stadig betaler af på fra sidst jeg gjorde det for et år siden). Men med denne knækker håret ikke og det gør slet ikke ondt.
  Er SÅ glad for denne!
 • Overraskende god børste

  Linette on 10. sep. 2016

  Jeg blev meget positivt overrasket over denne børste. Den kan både bruges til tørt og vådt hår, og den gør det utroligt godt. Der er ikke den knude den her børste ikke kan udrede.
 • Daiana

  Ioana-Daiana on 10. sep. 2016

  just perfect for my hair
 • Den er sikkert fantastisk

  Vivian on 10. sep. 2016

  Prøvede den bare for at prøve den, da jeg har krøller og derfor ikke bruger børste. Den reder håret nemt igennem. Kender en pige i min omgangskreds, som bliver rigtig glad for den
 • Den perfekte børste til genstridige krøller..

  Louise on 10. sep. 2016

  Det er helt fantastisk at få finger i en børste, der kan arbejde med mit hår, uden at hive det ud ved roden.
 • Overraskende fantastisk

  Andrea on 10. sep. 2016

  Jeg har en anden wetbrush som jeg hader! Jeg har altid foretrukket min tangleteezer, men siden jeg fik denne har jeg ikke brugt andet!
 • Bedste børste længe jeg har brugt

  Amalie on 10. sep. 2016

  Jeg har længe ledt efter en god hårbørste.
  Denne Wet Brush er perfekt til mig, da jeg får rigtig filtret hår og specielt i nakken. Jeg har stået i flere timer og redt mit hår fra tot til tot, men det er slut nu! Jeg kan både redde mit hår i badet, efter badet eller i tørt hår.
  Jeg vil klar anbefale denne børste til alle jeg kender.
 • Wet Brush Aquavent Paddle Hairbrush

  Anne on 10. sep. 2016

  Børsten er meget effektiv til at rede flitret hår ud, og særdeles velegnet til brug i badet.
 • Alt for "blød"

  Susanne on 10. sep. 2016

  Mit hår ved hovedbunden kunne slet ikke redes igennem med denne børste. Men til mine børn er den fantastisk. Jeg har bare ikke købt goodieboxen til mine børn, men til mig selv ;)
 • Virkelig god børste

  Sarah Maria on 10. sep. 2016

  Har fået ret meget glæde af denne børste. Til mit afblegede og lettere tussede frisør-hår, er den bare god! Den hiver ikke i håret, og jeg mister mindre hår efter at være begyndt med den. Kort og godt - den virker, som den bliver beskrevet til.
 • Hvordan har jeg levet uden denne børste før?

  Pia Zander on 10. sep. 2016

  Fantastisk børste!! Den kan jo rede hår ud som er totalt filtret!! Og uden det gør ondt! For godt til at være sandt.
  Den er nu min favorit børste :-)
 • Fantastisk & børnevenlig

  Anne on 9. sep. 2016

  Skøn børste - kan børste mit filtrede hår ud, uden det gør ondt & få lov til at redde mine små børns hår uden skrig og skrål
 • Fantastisk

  Sabine on 9. sep. 2016

  Helt igennem fantastisk børste, selv mit store krøllede hår, der ofte sætter div børster ud af spil, det klare den bare til UG
 • Vidunderlig til mit tynde krøllede hår

  Kira Pumali on 9. sep. 2016

  Super rar og god til mit hår, der er blev tyndt.
 • Helt perfekt

  Britt Bové on 9. sep. 2016

  Først var jeg skeptisk over den store børste, men den er fantastisk og klarer selv det mest filtret hår let som ingenting!
 • God Børste

  Agnese on 9. sep. 2016

  Wet laver meget god børste, jeg har en så den nye en har jeg prøvet og den har de same effekt som mit gamle,som jeg også fik fra goodiebox.
 • :)

  Sheila on 9. sep. 2016

  Udemærket børste. Jeg er tilfreds
 • Rigtig god

  jennifer on 9. sep. 2016

  Elsker denne børste havde en i forvejen så kun skønt med en ny
 • Wet brush

  Anne on 9. sep. 2016

  Super god børste som er nem at bruge
 • Fantastisk

  Camilla on 9. sep. 2016

  Super god til at rede både vådt og tørt hår. Gør ikke ondt, uanset hvor filtret håret er.
 • Skøn børste til vådt hår

  Anne Sofie Yde on 9. sep. 2016

  Lækker stor børste, god til vådt hår og meget filtret hår (:
 • Bedømmelse

  Tanja on 9. sep. 2016

  Denne her hårbørste er blevet til min ynglings børste. Jeg har den med mig overalt. Den redder bare mit hår så fint ud, det bliver så flot af denne børste. Den er lige god om det er vådt eller tørt hår. Jeg er super ømskindet, så jeg har virkelig stor glæde over denne børste, da det ikke gør ondt at rede mit hår ud, selvom mit hår bliver meget nemt filtret hår.
 • Super størrelse

  Carina Hartz on 9. sep. 2016

  Rigtig god og perfekt også til tykt hår
 • Waauuu

  Pia on 9. sep. 2016

  Super lækker børste, dejlig blød og rar uden at den river i mit krøllede hår.
 • Wetbrush

  Line on 9. sep. 2016

  Genial idé og lækkker blød at køre gennem håret. Den lugter dog virkelig meget af gummi.
 • Let og blød

  Anne Smidt on 9. sep. 2016

  Den her børste er den bedste jeg nogensinde har prøvet. Dog er den en nok mere til folk der ikke har det tykkeste hår i verden. Men den er virkelig blød og dejlig mod ens hovedbund. Så skøn!!
  Og så er den perfekt til at redde hårkur ind i håret i badet!!
 • Fantastisk

  Winnie on 9. sep. 2016

  *****
  Mine børne elsker denne hårbørste
 • Vild børste

  Line on 9. sep. 2016

  Jeg har denne I en rejsestørrelse så kendte lidt til den, men må sige at den er rigtig rigtig god I den store størrelse som dækker mere af håret.
 • Wet brush

  Pia on 9. sep. 2016

  Super lækker børste, som jeg kommer til at slide op!!
 • Børst

  Sofie on 9. sep. 2016

  Jeg syntes produktet var let anvendeligt, og slider ikke på håret, på samme måde som andre børster gør.
 • Hvor har du været??

  Margaux on 9. sep. 2016

  Lige som mange andre er jeg blæst over, hvor fantastisk nemt denne børste glider gennem mit hår. Vådt eller tørt! jeg bruger den gerne i badet til en hårkur, hvor mine gamle børster var evigheder om at tørre, og ikke føltes rene bagefter!
 • Bedste børste til vådt hår

  Anna Regine on 9. sep. 2016

  Børsten her er uden tvivl det bedste produkt i denne boks. Jeg har længe gerne villet prøve Wetbrush, og jeg blev ikke skuffet. Jeg bruger den både i badet og efter badet, og både jeg og mit hår er rigtig glade for den. Der er faktisk ikke en finger at sætte på dette produkt!
 • Fin børste

  Simone on 9. sep. 2016

  Jeg har den runde fra en tidligere box. Jeg kan bedst lide den runde form, men det er en rigtig god børste så det er fint
 • Wet Brusch

  Lene on 9. sep. 2016

  Helt fantastisk børste til at redde hår med. Det gør på ingen måder ondt, ligegyldigt hvor knudret ens hår er.

  Jeg synes dog ikke den er særlig god at sætte hår med, da den der bliver for stor til min smag.
 • Simpelthen den bedste børste !!

  Michele on 9. sep. 2016

  Jeg elsker denne børste , jeg har meget meget langt hår dvs tonsvis af balsam skal bruges for at rede mit hår ud men med denne børste er det intet problem og min datter på 9 elsker den også , endelig kan jeg rede hendes hår uden hun beklager sig :-)
 • Fantastisk

  Camilla on 9. sep. 2016

  Denne børste er simpelthen verdens bedste børste jeg har en forvejen der er lidt mindre men den er den er guld værd i er med der er huller i som en gren håret igen med balsam når man er i bad supersmart kan varmt anbefales
 • 4 stjerner

  Ditte on 9. sep. 2016

  Perfekt til min datter på 11 år. Har fint hår.
 • Fantastisk

  Camilla on 9. sep. 2016

  Jeg har meget tykt og kraftigt hår, og har altid problemer med at redde det.
  Men denne børste har forandret mit liv. Jeg kan nu redde håret uden problemer og børsten glider lige igennem det, og efterlader mit hår blødt.
 • Wet hår børste

  Tanja on 9. sep. 2016

  Where have you been all my life?!?!? Hvad kan jeg sige? Den er perfection. Den er den eneste børste som min datter vil have mig til at bruge på hende! Ud med alle de andre hår børste jeg har!!!
 • OPTUR

  Laura on 9. sep. 2016

  Denne er FANTASTISK! Jeg er fan!
 • Fantastisk

  Xenia on 9. sep. 2016

  Selvom jeg ikke har særlig langt hår, bliver det stadig hurtigt filtreret, hårbørsten er perfekt til at rede håret uden overhovedet at mærke det !
 • Super God

  Hacer on 9. sep. 2016

  Rigtig god børste som glider igennem uden at sætte sig fast.
  Fantastisk at den kan bruges i badet.
  Samtidigt er den god til børn med langt hår, da det ikke gør nær så ondt som alm. børste.
 • Nice

  Simone on 9. sep. 2016

  Den er især god at bruge i badet. Jeg benytter sjældent en børste, da mit hår bliver så kedeligt og fladt når jeg gør, men børster her sørger for at redde de værste knuder ud, uden at mit hår bliver kedeligt at se på :)
 • god

  Hüda on 9. sep. 2016

  jeg elsker den. den er god
 • Ligegyldig

  Kristina on 9. sep. 2016

  Ja den er god til filtret hår og kan bruges i badet, MEN det tager alt for lang tid af børste sit hår fordi stifterne er for bløde og når ikke ind til det inderste hår.
 • Behagelig børste

  nina on 9. sep. 2016

  Føles virkelig godt at rede sit hår uanset om det er vådt eller tørt!
 • Kan ikke leve uden

  Simone on 9. sep. 2016

  Fantastisk produkt, som jeg faktisk længe havde overvejet at købe selv, efter at min frisør havde brugt den på mig, og jeg for 1 gangs skyld ikke gik derfra med en øm hovedbund, pga mit utroligt lange og filtret hår.

 • lækker lækker lækker

  Bente Tarp on 9. sep. 2016

  super fed børste det er ingen bøvl med at rede mit garn ud nu :)
 • Almindelig børste

  Helle on 9. sep. 2016

  Den kan simpelthen ikke noget andr3e børster ikke kan.
 • Perfekt

  Catrine on 9. sep. 2016

  Plejer aldrig at rede mit våde hår, da det er filtret. Men med denne børste kan man nemt gøre det, uden at bekymre sig for at ødelægge håret.
 • Let som en fjer

  Michelle H Christiansen on 9. sep. 2016

  Jeg har anvendt denne hårbørste i både vådt og tørt hår. Jeg har ikke brugt den til at fordele produkter ud i mit hår, men jeg har brugt den i badet, hvis jeg følte, at mit hår begyndte at filtre. De tyndere, stærkere og mere fleksible børster er optimale til filtret hår. Da jeg stod i badet og redede mit hår, troede jeg først, at børsten ikke var i mit hår. Jeg kunne mærke, at den rørte min hovedbund, men den løsnede knuderne i mit hår på en så skånsom måde, at jeg blev i tvivl om, hvorvidt den børstede mit hår. I tørt hår fungerer børsten også optimalt. Både min kæreste og jeg har anvendt den i tørt hår. Min kæreste har et stort krøllet hår, som let filtrer, men med denne børste var det ikke et problem at redde håret. Jeg vil helt klart prøve at bruge børste til at fordele produkter ud i mit hår. Jeg er sikker på, at den også her gør et godt arbejde.
 • Wow,

  Elise Marie Maj on 9. sep. 2016

  Bedre end min tangle teezer. Den er i skraldespanden :D
 • Fantastisk

  Michele on 9. sep. 2016

  Elsker wetbrush, har kun brugt deres børster de sidste par år og de kan varmt anbefales
 • Bedste børste nogensinde

  Merve on 8. sep. 2016

  Jeg har krøllet hår, hvilket betyder at jeg kun kan børste mit hår i bad med balsam, ellers er det en kamp at få alle knuderne løsnet. Denne børste er helt utrolig blød og river ikke i håret som børsterne normalt gør. Har prøvet på tørt hår og i bad, virker ligegyldigt hvad og let at tørre pga. Hullerne. Vil klart anbefale til mine venner og bekendte.
 • Genial børste

  Rikke on 8. sep. 2016

  Intet mindre end en ginial børste, både til mit den i den grad også til truntens hår!
 • let at rede langt hår

  Gunvor on 8. sep. 2016

  Jeg reder aldrig mit hår, men min kæreste er blevet rigtig glad for den på trods af farven. Håret redes let ud. Farven har desværre smittet af på den hvide hylde den ligger på. Jeg har dog afprøvet den og den er god til langt krøllet hår.
 • Karakter

  Birgitte on 8. sep. 2016

  Jeg giver produktet 10 ud af 10.
 • Nice brush

  Thaïs on 8. sep. 2016

  Works well for thin long hair
 • Fantastisk børste!

  Ulla on 8. sep. 2016

  Mig selv Inklusive mine 2 piger på hhv. 7 og 10 år er super glade for denne børste.
 • Fabelagtig!

  Mette on 8. sep. 2016

  Perfekt til krøllet hår der gerne skal redes mens der er vådt. Den får styr på filtret, uregerligt hår, uden at trække krøller ud. Elsker den!
 • Fantastisk god

  Mia on 8. sep. 2016

  Elsker denne børste! Jeg var meget imponeret da vi i en af de tidligere boxe, modtog en Wet brush i en anden størrelse. Den overtog hurtigt favoritpladsen på badeværelset, og man må sige at den nu har fået pænt følgeskab af skøn paddle brush. Det er ingen sag at få friseret sit lange hår med denne børste, og jeg har allerede anbefalet den til flere venner og bekendte.
 • Børste

  Shifumi on 8. sep. 2016

  For stor
 • Bedømmelse

  Tonie on 8. sep. 2016

  Jeg er top begejstret for børsten. Super god både til mit og datterens lange fine hår.
 • Fantastisk kvalitet

  Lotte on 8. sep. 2016

  Topkarakter
 • Bedste hårbørste nogensinde!!

  P on 8. sep. 2016

  Wauw! Jeg har aldrig prøvet noget lignende!
  Børsten fanger alle hårstrå og fjerner alle knuder og filtret hår. Den gør slet ikke ondt på nogen måder.
  Den har helt klart reddet mit hår fra nogle katastrofale dage!
 • Fantastisk Børste

  Kate on 8. sep. 2016

  Bedste bedste længe, den holder hvad den lover , den er fantastisk til mit hår især i vådt hår, nu hvor jeg har let krøllet hår
 • yndlings børste

  Christine on 8. sep. 2016

  jeg er vild med wetbrush -jeg bruger dog stadig den vi fik for et stykke tid siden i en af box'erne. så jeg har videregivet denne børste til min søster.
 • børste

  Amalie on 8. sep. 2016

  Den er god til at knuder og filter fra håret.
 • Helt fantastisk

  Karen on 8. sep. 2016

  Jeg er vild med min nye børste! Mit hår er utrolig nemt at redde igennem, og det har ellers holdt hårdt med andre børster.
 • Fantastisk

  Helle on 8. sep. 2016

  Den her børste er det produkt jeg ikke vidste jeg manglede. Den er så fantastisk. Det er super nemt at rede håret igennem uanset om håret er vådt eller tørt.
  Tak for den.
 • Love it

  Bettina on 8. sep. 2016

  Elsker simpelthen de børster!
 • Lækker børste

  Rika on 8. sep. 2016

  Jeg troede ikke at der ville findes noget bedre til håret end den wet brush jeg fik i en goodiebox for flere måneder siden, men der tog jeg fejl.
 • Fantastisk

  Sara on 8. sep. 2016

  Jeg elsker denne børste, så behageligt at rede sit hår ud med.
 • aldrig andet

  Stine on 8. sep. 2016

  Elsker dette mærke. Havde en model inden jeg modtog denne, dog i en mindre størrelse og har været så glad for den. Den store model er en smule bedre, da det føles som om den kommer mere i dybden med håret end den almindelige gør. Kæmpe fan!
 • Nyt hår

  Maiken elleby on 8. sep. 2016

  Har altid haft laaangt hår,men klippede så 40 cm af fordi jeg ikke kunne finde en ordentlig børste... Nu er den så lige her, er såå glad for min grønne børste og den reder også min datters hår på en sådan måde at hun ikke siger et ord... Den er behagelig at holde om, den glider nænsomt igennem håret og er bare det bedste i den box !!
 • Dejligt med et stort hoved!

  Marie on 8. sep. 2016

  Den er blød mod min hovedbund og det store børstehoved gør hårbøstning super-nemt!
 • God, men ikke som den lille.

  Ida on 8. sep. 2016

  Rigtig lækker hårbørste, med ekstra god detalje at den kan bruges i badet. Dog er dem i nummeret mindre ( som vi her i familien har flere af) en del bedre. Dog vil jeg mene at længden af hår kunne spille ind. Vi har alle i denne familie ikke længere hår, end til lige under skuldrene. Tror at denne børste er helt fantastisk til langt hår!
 • Mega god

  Anne Lind on 8. sep. 2016

  Den er så god at bruge. Den gør ikke ondt eller noget
 • Bedste børste!

  Camilla on 8. sep. 2016

  Dette er absolut den bedste børste jeg har prøvet. Jeg har tidligere betalt meget for en fin, dyr hårbørste, men denne slår den med mange meter!!
 • Fin børste

  Sara on 8. sep. 2016

  Børsten er god at bruge imens man står under bruseren, hvor jeg tilføjer balsam og redder det igennem håret, dog kan jeg ikke rigtig bruge børsten ordentlig da mit hår er for tykt til at børsten kan få ordentlig fat.
 • Wet brush

  Danielle on 8. sep. 2016

  Lidt stor børste i forhold til hvad jeg er vant til og også måske lidt for stor til mit hår.
  Ellers rigtig god, gør ikke ondt at rede sit hår med hvilket er et stort plus og så synes jeg det nemmere at rede ullet hår ud med børsten.
 • Wet brush

  ID27115654 Minoo on 8. sep. 2016

  Den erstattet mit gamle børste med det samme, jeg har ikke prøvet det i badet med hårkur osv, men synes den gøre det nemmere når man skal tørre hår.
 • Blid mod hovedbunden

  Line on 8. sep. 2016

  Børsten er rigtig god til sarthoved bund, da den er meget blød i det, men det gør også at den ikke egner sig så godt til stramme håropsætninger, og at dem er bedst i vådt hår. Et klart plus er at den ikke giver elektrisk år.
 • Yndlings børsten

  Mette on 8. sep. 2016

  Bøvler med knuder i håret trods jeg bruger gode ting i det, denne børste rede mig liv
 • Knude-løseren

  Line on 8. sep. 2016

  Elsker hvordan den her wet-brush bare klare enhver filtring og knuder i både mit såvel som min døtres hår - den har hjulpet til at de nu selv reder deres hår!
 • Børsten

  Line on 8. sep. 2016

  Jeg synes børsten er fantastisk! Den er så nem at bruge, og reder mit hår grundigt, uden at det gør ondt! :)
 • fed børste

  nadja on 8. sep. 2016

  Let at bruge .. hjælper på nyvasket hår .
 • Bedste børste jeg nogensinde har prøvet

  Cecilie on 8. sep. 2016

  Verdens bedste hårbørste!
 • Min nye yndlingsbørste

  Mathilde on 8. sep. 2016

  Kun et ord: Fantastisk!
 • børste

  Angelica on 8. sep. 2016

  mega god børste. rigtig god til håret,
 • Fin nok

  Mette on 8. sep. 2016

  Jeg syntes den er for blød. men god til let redning af fint hår.
 • Fantastisk børste

  svenja on 8. sep. 2016

  Børsten er så lækker til både mig og mine piger. De klager ikke længere over at få redet håret :-)
 • Solid børste

  Camilla on 8. sep. 2016

  Selve børsten har de blødeste børster, og når man er vand til en tangle teezer så føltes det slet ikke som om man kan få ens hår filtret ud. Men den virker! Den er super behagelig og virker som en drøm til at smøre ens shampoo ud i hele håret!
 • WET BRUSH

  Youmna on 8. sep. 2016

  Fantastisk produkt!
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Maj-Britt on 8. sep. 2016

  Fantastisk børste til langt hår og reder nemt og smertefrit håret igennem selvom det er vådt. Et sikkert hit!
 • God

  Karoline on 8. sep. 2016

  Den børster håret fint uden at den trækker det ud
 • Wet brush

  laurakeis1997@gmail.com on 8. sep. 2016

  Er glad for den, den er god at bruge og let at anvende selv med exstensions i.
 • Fantastisk

  Inger on 8. sep. 2016

  Rigtig god børste, bestemt pengene værd
 • arianna

  Arianna on 8. sep. 2016

  Best brush!
 • Meget glad for produktet

  Alisa on 8. sep. 2016

  Efter jeg har modtaget børsten og brugt den et par gange, kunne jeg konkludere, at ikke kun Tangle Teezer men også Wet Brush er mit musthave! Fantastisk :)
 • Børste

  Sofie on 8. sep. 2016

  Denne børste er nem at bruge, og har et lækkert design. Jeg har dog haft svært ved at rede knuder ud af mit hår med børsten. Er derfor nødt til at rede det igen med min normale børste.
 • Verdens bedste hårbørste.

  Charlotte on 8. sep. 2016

  Jeg er blevet så forelsket i denne børste.

  Og nu kan jeg uden at være en børnemishandler,rede min datter´s hår (3 år.)
 • Jeg ELSKER den!

  Cathrine Adelin on 8. sep. 2016

  Den kærtegner i min hovedbund
 • Få styr på lokkerne

  Rikke on 8. sep. 2016

  Dejlig børste, der nu ligger som fast inventar i mit badeværelse. Jeg bruger den både før og/eller efter bad.
  Den er god til, som der også bliver skrevet, til at få knuderne ud af håret. Ved dog ikke om jeg selv ville gå ud og bruge 200 kr. på en børste.
 • Lifesaver

  Camilla on 8. sep. 2016

  Wet brush børsten er virkelig guld værd. Hårbørstning er ikke længere et helvede at skulle igennem, da den redder alt filter ud.
 • Fantastisk

  Susan Charlotte on 8. sep. 2016

  Har prøvet mange forskellige børster i mit liv, men aldrig en som denne‼️
  Selv det mest filtrede hår, kan den frisere igennem.
  Helt enkelt fænomenal og uundværlig.
 • Lækker til tykt hår.

  Annette on 8. sep. 2016

  I vores familie har vi meget tykt hår.
  Min datter har langt tykt rødt hår, og er meget glad for børsten.
  Jeg bruger normalt ikke børste.
  Jeg kører bare fingrene gennem håret, så jeg har foræret børsten til min datter.
 • Den bedste børste jeg har haft

  Line on 8. sep. 2016

  Jeg har aldrig haft en børste der glider igennem mit tykke og filtret hår som denne. Jeg vil helt klart anbefale den, man mærker det ikke når den børster knuderne ud af håret.
 • Skøn

  Luna on 8. sep. 2016

  Den er så lækker at redde igennem håret, dog har den lidt problemer med meget filtret hår, da den er så blød, men skøn
 • Virkelig god

  Carina on 8. sep. 2016

  Fantastisk børste, der virkelig holder hvad den lover.
  Både min datter og jeg har virkelig langt hår og elsker denne børste
 • Bedste børste til vådt hår!

  Melise on 8. sep. 2016

  Havde en i forvejen, virkelig nødvendig.
 • Fantastisk!

  Laura on 8. sep. 2016

  Hårbørsten er rigtig god! Dens bløde børster river ikke ens hår ud af hovedbunden og den børster rigtig fint.
 • Intet mindre end fantastisk.

  Kristi on 8. sep. 2016

  Jeg elsker elsker denne her børste, mit hår glider lige igennem børsten uanset vådt eller tørt.
 • Udfiltrer

  Malene Schultz on 8. sep. 2016

  Jeg har langt hår og har tendens til at være lidt hård ved det når jeg reder det - men med denne børste har det aldrig været nemmere at rede mit hår ud, uden at hive en masse hår med ud. Den er virkelig god.
 • Dejlig

  Gro on 8. sep. 2016

  Super blød og lækker
 • Fantastisk børste!

  Gitte Miller on 8. sep. 2016

  Dette er den bedste børste, jeg nogensinde har prøvet! Jeg er ret sart og derfor er det superlækkert med de små børste"hår", der ikke river i håret.
 • Fantastisk!

  Nina on 8. sep. 2016

  Jeg og min datter på 4 er VILDE med den her børste!
 • MASCHA VANG’S CHOICE: WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH Read more at: https://tr.im/1Wt4o

  Teodora on 8. sep. 2016

  Meget godt til at handle og god kvalitet. Den er fint for alle hårtypper og det giver ikke frizz, det er altid en problem med brushes i generel.
 • Wet brush

  Ann-Sofie on 8. sep. 2016

  God. Jeg havde en i forvejen som jeg synes var en tand bedre.
 • Verdens bedste børste

  Cathrine on 8. sep. 2016

  Jeg har aldrig kunne finde en børste som dur til mit mega hår. Men den her kan redde mit hår ud både i tør og våd udgave! Genial- og minimal hårtab!!
 • Skide god

  Lea on 8. sep. 2016

  Jeg er blevet stor fan af denne børste. Den glider såå nemt gennem håret, på alle tidspunkter af dagen. ;) jeg blev positivt overrasket.
  Kan klart anbefales.
 • Fantastisk

  Melissa on 8. sep. 2016

  Virkelig god børste - jeg børster normalt ikke mit hår, udelukkende fordi det er træls, og børsten altid river i mit hår, men med denne børste er det ikke et problem. Så nu skal jeg bare have brudt en flere år gammel vane, og redde mit hår igen :-)
 • Det en drøm

  sandra on 8. sep. 2016

  Min hovedbund tænker at hjertet for denne vidunderlige børste.
 • Flot børste

  Camilla on 8. sep. 2016

  Fin børste som dog for blød til at rede igennem vådt hår. Fungerer udemærket i tørt hår, uden at flå i håret.
 • Kærlighed!!

  Camilla on 8. sep. 2016

  Jeg ELSKER denne Wet Brush! Det er ikke længere fuldstændig umuligt at frisere mit hår efter bad, om morgen, eller noget andet tidspunkt!! <3
 • Great!

  Sine on 7. sep. 2016

  Perfekt!
 • Jeg ELSKER min wetbrush!

  Camilla Arboe on 7. sep. 2016

  Jeg fik også en sidste sommer, dog en mindre udgave, og den er ærligt talt lidt træt efterhånden, så det var god timing, da denne ankom!
  Med hår, som let bliver skadet og knækker, er det perfekt med denne børste, som jeg bruger både i vådt og tørt hår. Den reder håret på en markant mere skånsom måde end nogen anden børste, jeg har haft før!
 • Helt fantastisk hårbørste!

  Mie Henriette Gilyatt on 7. sep. 2016

  Helt klart den bedste børste jeg nogensinde har ejet, den er perfekt til længere hår, og rigtigt behagelig at bruge. Den får nemt knuder ud af håret, helt smertefrit. Alt i alt en helt igennem fantastisk hår børste!
 • Lækreste børste

  Mette on 7. sep. 2016

  Bruger altid wet brush, og at den så er stor er kun et ekstre plus
 • Ja tak!!

  Gitte on 7. sep. 2016

  Efter at have prøvet utallige børster der lover det samme, har jeg endelig fundet den rette..
  Jeg efterlader ikke længere halvdelen af min "paryk" i børsten. Den er så blid og effektiv at mit hår nu er mere fyldigt og mine spidser spalter minimalt <3 I am in luv
 • god børste

  Karina on 7. sep. 2016

  Har en datter på 6 år, hvor vi altid har skulle bruge flydende conditor for at kunne børste det filteret hår ud, det behøver vi ikke længere med wet børsten, og nu Elsker hun selv at børste sit hår.
 • Har aldrig brugt penge på en børste

  Maria Louise Dahl on 7. sep. 2016

  Den tid er slut. For den er er jo fanTAStisk. SÅ god i skadet og vådt hår som mit.
 • WET BRUSH

  Dorthe on 7. sep. 2016

  Den bedste............. :-)
 • Super

  Maria on 7. sep. 2016

  Helt vild god børste ❤️
 • Hvo har du været?

  Else Marie on 7. sep. 2016

  Simpelthen uundværlig, når man har prøvet den. SÅ god til vådt hår.
 • Den bedste 10/10

  Line on 7. sep. 2016

  Vil aldrig bruge andet end denne børste. Den er fantastisk. Den kan bruges i vådt hår og den kan tæmme selv de mest stride hårknuder. Mit lange hår elsker den. point: 10/10
 • Fantastisk!!

  Sophie on 7. sep. 2016

  Det er simpelthen Guds gave til kvinder med langt hår!! Min datter på 4 eeelsker den også!!
  Det er på ingen måde ubehageligt at redde håret med denne børste, utroligt!!!
 • Elsker den!!

  Gitte on 7. sep. 2016

  I en familie med en del langhåret piger, er det virkelig lykken at kunne rede det uden at håret filter.
 • Den bedste børste til krøllet hår

  Karen on 7. sep. 2016

  Mit krøllede hår bliver meget filtret og svært at rede ud, men dette store børstehoved gør det så nemt at rede ud
 • Bedste hårbørste til dato

  Stella on 7. sep. 2016

  1-10 (10)
 • God børst

  Sanne Torn on 7. sep. 2016

  Den er god til mit lidt tykke hår
 • Tjener sit formål

  Stine on 7. sep. 2016

  Helt udemærket børste!
 • Bedømmelse

  mette on 7. sep. 2016

  Helt vild med den, især på min datter hår
 • Børste

  Maria Yrr on 7. sep. 2016

  En af de bedste jeg har prøvet
 • Rigtig god

  Natasha on 7. sep. 2016

  Den er super i vådt hår, og den gør det super nemt at rede filtret hår ud. Den er ikke så god at bruge når man føntørrer håret da "dutterne" ikke er så lange og ret bløde, men det gør til gengæld også at børsten følger hovedbunden.
 • Lækker børste

  Lene Høj on 7. sep. 2016

  Super lækker brøste som er lækker at bruge og se på..
 • positivt overrasket

  Linnea on 7. sep. 2016

  Jeg var lidt skeptisk i starten, da jeg ikke følte børsten kunne rede mit hår ordenligt igennem pga de bløde børste hår. Men jeg er blevet rigtig glad for den og de bløde børstehår giver mig hellere ikke riser i hovedbunden. Kæmpe bonus at man kan tage den med i bad :)
 • blød og vild pang fange

  Christina on 7. sep. 2016

  Det var en fin børste, men den er lidt overflødig, da man for et år siden også fik en fra samme mærke.
  Jeg var ikke så vild med farven.
 • WET BRUSH

  Jette on 7. sep. 2016

  En rigtig dejlig børste....den er så behagelig
 • Rigtig god.

  Lisette on 7. sep. 2016

  Jeg synes Wet brush er rigtig god. Knopperne på børsten ryger ikke af, og den kører bare direkte igennem filtrert, vådt og normalt hår
 • Den bedste børste jeg nogensinde har haft

  Julie on 7. sep. 2016

  Denne børste er uden tvivl den bedste børste jeg nogensinde har haft. Den reder mit hår så nemt ud og gør ikke håret filtret. Har allerede smidt mine andre børster ud.
 • Wet Brush

  Nete on 7. sep. 2016

  Den er virkelig god
 • same same

  Kristina on 7. sep. 2016

  Jeg har modtaget en wetbrush tidligere. Jeg var glad for den første, som jeg har anmeldt men mener ikke at have brug for en nummer to.
 • Hairbrush

  Line on 7. sep. 2016

  Flot pink hårbørste. Føles som god kvalitet, når man har den i hænderne. Børsterne er dog for bløde og det føles ikke, som om man rigtig for redt håret godt igennem.
 • Very easy to brush

  Arny on 7. sep. 2016

  I had the original wet brush and loved it, this one is even better because it has a larger surface.
 • Fantastisk

  Mia on 7. sep. 2016

  Håret bliver blødt og bliver ikke beskadiget som ved en normal hårbørste. Jeg kan allerede se en stor forandring!
 • Wet Brush

  Kathrine on 7. sep. 2016

  Rigtig god børste, som virker fantastisk i tykt hår.
 • Bedre end Tangle Teezer?

  Emma on 7. sep. 2016

  Jeg har før hørt om Wet brushen da den har været så populær, men troede ikke rigtig på produktet da de bare lignede helt almindelige børster. Efter jeg prøvede den var jeg forbløffet, kunne den virkelig glide igennem mit hår så let? Det kunne den åbenbart. Mit hår har altid været meget filtret, og de berømte Tangle Teezere har været det eneste der kunne redde mit hår ordenligt igennem, men jeg tror faktisk at jeg er blevet større fan af Wet brushen. Så den kan klart anbefales til folk med tykt eller filtret hår!
 • Supergod..!!

  sarah on 7. sep. 2016

  Køre bare igennem håret selv når det er flitret
 • Mega god

  Isprinsesse1@live.dk on 7. sep. 2016

  Jeg er virkelig overrasket
 • Elsker den!

  Tina on 7. sep. 2016

  Den her børste er bare guld værd - dens store størrelse gør at man virkelig kan komme igennem håret uden det gør ondt, hvis håret er filtreret - Elsker den :)
 • :-(

  Christina on 7. sep. 2016

  Børsten får overhovedet ikke fat i mit hår. Når ikke i bund. Der duer ikke.
 • God

  Jeanette on 7. sep. 2016

  En god hårbørste, bruges til min meget langhårede datter under bruseren, inden der skal kæmmes hår.
 • Jeg er vild med den!!

  Stine on 7. sep. 2016

  Jeg er helt vildt med denne her børste!!! Det har aldrig været så nemt for mig at børste mit hår - jeg er så glad for den også gør det jo ikke noget den er lyserød :D
 • Fantastisk

  Alexandra on 7. sep. 2016

  Jeg er meget overrasket over denne børste. Hver gang jeg har været i bad er mit hår umuligt at rede ud, men med denne børste er det så let som ingenting samtidig med at den forhindre mit hår i at fedte, med de produkter jeg kommer i.
 • Awesome..

  Charlotte-Margrethe on 7. sep. 2016

  Den bedste børste jeg har haft til mit meget lange hår... Bliver så fint og glat ❤️❤️❤️ Er helt klart forelsket
 • Bedste børste

  Kristina on 7. sep. 2016

  Dette er en super god og lækker børste og gør hårredningen til en leg selvom håret er vådt.
 • Fantastisk

  Sussie Annika on 7. sep. 2016

  Virkelig et fantastisk produkt. Jeg har rigtig tykt hår og det er den første børste jeg prøver der kan rede igennem mit våde hår. Jeg er fan!
 • Positiv overrasket

  Louise on 7. sep. 2016

  Havde selv overvejet at købe denne børste, og blev ret glad da den var i, og er blevet så glad for den.
 • Lækker

  Denice on 7. sep. 2016

  Denne her er virkelig god. Til og rede vådt og tørt hår. Både store og små er glade for den.
 • Super fedt

  Marie-Luise on 7. sep. 2016

  Nu kan jeg endelig børste mit vådt hår !
 • Must have i badeværelset!!

  Tine on 7. sep. 2016

  Denne børste er intet mindre end fantastisk!! Utroligt at jeg ikke er stødt på den noget før. Vi bruger den alle sammen i familien, og der er en bred enighed om hvor god den er. Kæmpe tommel op herfra
 • OH MY GOD

  Louise on 7. sep. 2016

  Det er min nye yndlings hårbørste :) Den er jo guld værd.
 • Lækker

  Maria Offenbach on 7. sep. 2016

  Lækker børste!
 • Så lækker

  Kamilla on 7. sep. 2016

  Super lækker hårbørste som reder håret ud uden det gør ondt! Og mega fedt den også kan bruges i vandet, da den har hullerne bagpå så vandet render ud af den igen.
  Det eneste der er lidt øv er det tager lidt ekstra tid at rede hår når man har tykt hår fordi børsterne er så bløde.
 • Hit!

  Sissel on 7. sep. 2016

  Bedste børste jeg har haft længe.
 • Musthave

  Pernille Lykke on 7. sep. 2016

  Dette er simpelthen et Musthave for mig! Jeg har super langt hår og vil derfor gerne skåne det så meget som muligt og det hjælper denne børste rigtig fint med.
 • Intet mindre end fantastisk

  Sussie on 7. sep. 2016

  Jeg ELSKER denne børste. Jeg troede først at den ikke ville nå ind til det inderste hår, men det gjorde den alligevel. Jeg mærker slet ikke at få revet hår ud, som jeg ellers plejer - det går bare helt glat. Mit hår er langt, tykt og glat, men har tendens til at filtre.
 • Wet brush

  Katrina on 7. sep. 2016

  Den er meget praktisk, især når jeg ikke normalt børster mit hår når det er tørt fordi det bliver så slidt af det. Så rigtig lækkert at kunne bruge den i bruseren :)
 • Fantastisk hårbørste

  Mette on 7. sep. 2016

  Jeg elsker simpelthen den her børste! Jeg bruger den både i vådt og tørt hår og den er skånsom og reder blidt håret. Jeg har allerede anbefalet den til mange.
 • Wetbrush

  Emilie on 7. sep. 2016

  Super god børste! Især god til filteret og vådt hår. Skånsom
 • FANTASTISK

  Mona on 7. sep. 2016

  Det er simpelthen så god elsker min nye børste!
 • Muligvis god til tyndt og fint hår

  Nana on 7. sep. 2016

  Børsten kommer ikke i dybden hvis man har en tyk manke, men er måske god til tyndt, fint eller kort hår.
 • Bedømmelse

  Sofie on 7. sep. 2016

  Verdens bedste hårbørste. Jeg havde i forvejen den lille udgave, men dette fungerer super godt i vådt hår. Jeg bruger den i badet og efter at jeg har tørret mit hår
 • den lækreste børste

  Michelle on 7. sep. 2016

  ejer 4 af disse skønheder nu, så man altid har en med sig.
 • Bedømmelse

  Ninna on 7. sep. 2016

  Jeg synes børsten er helt uundværlig
 • Fantastisk

  Mette on 7. sep. 2016

  Flot børste, og rigtig nem at rede håret med uden man føler at håret ryger med af.
 • Wow

  Christine on 7. sep. 2016

  Elsker dette produkt
 • Fantastisk børste

  Maria on 7. sep. 2016

  Jeg gik og manglede en børste - og jeg manglede en god børste. Det gør jeg ikke mere. Dette er absolut én af de bedste hårdbørster, som jeg nogensinde har haft!
 • Feedback

  Shahin on 7. sep. 2016

  100
 • Fed børste

  ID26178985 Betina on 7. sep. 2016

  Virkelig god og dejlig at holde i hånden .nem at rede med .
 • Wet brush

  Evi on 7. sep. 2016

  Mest fantastiske børste nogensinde, bruger den dog kun til vådt hår. Er fuldstændig forelsket i den!
 • Børste

  pernille on 7. sep. 2016

  Min datter har som regel knuder i sit hår,
  Men efter vi har fået denne børste har vi ingen
  Problemer med knuder længere.
 • Feedback på børsten

  Birgitte on 7. sep. 2016

  5 stjerner
 • Wet brush

  lone on 7. sep. 2016

  Mega god
 • Ok

  Trine on 7. sep. 2016

  Fin børste, men syntes den er lidt for stor
 • Super god hårbørste

  Christina on 7. sep. 2016

  Har aldrig haft en hårbørste så god som denne. Jeg plejer altid at have et forfærdeligt kruset hår, og taber en masse hår når jeg har redt det - men med denne børste er det som om den glider gennem håret og jeg har næsten ikke tabt noget hår under hårsbørstning, hverken i tørt eller vådt hår
 • God børste

  Nanna on 7. sep. 2016

  Virkelig en god og lækker børste, som gør det nemt at redde vådt og tørr hår.
 • God i både vådt og tørt hår

  Mona on 7. sep. 2016

  Hel fantastisk. Både i badet, men også i tørt hår. Endelig en børste jeg kan bruge i min datters hår, uden at skulle bruge balsamspray inden.
 • Fin børste

  Nadia on 7. sep. 2016

  Dejlig nem at rede vådt hår med, men jeg har dog en oplevelse af, at den ikke helt kommer i bunden.
 • ..

  Lena on 7. sep. 2016

  ...
 • Rigtig god børste

  Pernille on 7. sep. 2016

  Nem at redde håret igennem med
 • ..

  Julie on 7. sep. 2016

  Jeg har skiftet men alminde hårbørste ud med denne da den føltes mere sund og behagelig for håret :)
 • Rigtig lækker børste

  Amanda on 7. sep. 2016

  Den bedste børste jeg nogensinde har haft
 • Super god børste

  Natascha on 7. sep. 2016

  Denne børste er rigtig god og er nænsom mod håret, især i eller efter bad. Nogle gange synes jeg dog at den er lidt for blød, og den skal køres gennem håret mange gange før man har redt håret ordenligt og er fri for filtret hår.
 • Wet brush

  Liv on 7. sep. 2016

  Ok
 • Super god

  Dorrit on 7. sep. 2016

  Gør slet ikke ondt at rede sit hår
 • bedste børste

  Nauja on 7. sep. 2016

  Den er så god ved mit hår og river ikke mit hår af :-)
 • Wet Brush

  Rebecca on 7. sep. 2016

  Super lækker hårbørste! Børster knuder ud uden at gøre ondt!
 • Hårbørste

  Maria on 7. sep. 2016

  Rigtig lækker børste. Dejlig let at holde og bruge.
 • Perfekt!!

  Marita on 7. sep. 2016

  Det er seriøst den bedste børste jeg har prøvet til dato!. Mit hår er meget kruset og er derfor svært at rede ud men med denne børste bliver det redt ud med det samme!
 • Super god

  Katinka on 7. sep. 2016

  Er så glad for denne børste, den er nænsom og klare selv de værste små filterknuder i håret..
 • Super god børste

  Sofie on 7. sep. 2016

  Hårbørsten virker rigtig godt i vådt hår. Den får ikke håret til at filtre sammen som mange andre børster gør. Super god!
 • Hairbrush

  Dorit on 7. sep. 2016

  Et godt produkt
 • Verdens bedste børste

  Camilla on 7. sep. 2016

  Wet Brush er bare verdens bedste børste og total en nødvendighed til alle med langt hår. For første gang har jeg endelig fået en børste som gør at det ikke gør ondt at rede mit våde lange hår ud og som ekstra bonus kan jeg nu også få lov at rede min datters hår ud uden skrig og skrål :-)
 • Børste

  Margit on 7. sep. 2016

  Virkelig tilfredsstillende
 • Perfekt børste

  Mette Kirstine on 7. sep. 2016

  Den bedste børste. Herhjemme skal min datter og jeg "slås" om den, hver morgen. Helt fantastisk til vores lange hår :)
 • Har den ønskede effekt

  Helene on 7. sep. 2016

  Er super god. Har den ønskede effekt. Virker både i og udenfor badet. Især ved hår, som filtre.
 • Eminent

  Anne on 7. sep. 2016

  Denne børste er eminent. Den udreder selv det mest genstridige og filtrede hår, uden at skade selve håret. Den kan benyttes både i tørt, og vådt hår. Hullerne i børsten er gode, da balsam etc kan komme ud igennem, og ikke sidder tilbage på børsten.
 • aha!

  Karina on 7. sep. 2016

  Havde da aldrig i min videste fantasi troet at der var så markant forskel på børster ! Mit lange hår er jo rent faktisk blevet helt medgørligt
 • Bedste børste

  Sisse on 7. sep. 2016

  Fantastisk børste. God størrelse og gør det muligt at rede min datters tykke lange hår uden problemer
 • Fin standard børste

  Line on 7. sep. 2016

  En okay børste, men ikke mere unik end alle andre af samme typr
 • Børste

  Louise on 7. sep. 2016

  Simpelthen fantastisk
 • Guddommelig

  Ditte on 7. sep. 2016

  Jeg er helt solgt til stanglakrids! Denne børste er ikke kun min yndlings, men også min datters. Nu er det at børste hår ikke slemt herhjemme.
 • AMAZING

  Victoria on 7. sep. 2016

  Mega lækker børste. Troede ikke jeg ville kunne lide den, men da jeg havde givet den én chance, var jeg solgt. Den er SUPER god og rigtig blid ved håret!
 • Super god!

  Kamilla on 7. sep. 2016

  Denne hårbørste er virkelig god, både til vådt og tørt hår. Den glider lige igennem håret og har klart erstattet min tidligere hårbørste.
 • Ikke helt som jeg havde håbet

  Elva Dögg on 7. sep. 2016

  Den var ikke så god som jeg havde håbet - den er svær at få igennem håret, som om den bare glider ovenpå håret og ikke trænger ind i håret - brugt både at mig selv og min datter - jeg har hår ned til skulderne og min datter har hår ned til numsen
 • God

  sinaa samir on 7. sep. 2016

  Vil anbefale den til dem der har ikke tykt hår
 • Fin børste

  Sam Madeleine Athena on 7. sep. 2016

  Jeg sværger ellers til mine tangle teezers, men denne har alligevel fået lov at blive en del af min samling og bruger brugt flittigt også. Jeg synes ikke den er lige så god at rede i dybten med i vådt hår, da børsterne virker for bløde til at 'gå igennem' håret og det derfor kun friserer det yderste lag af håret. Ellers er den meget godt og jeg er glad for den
 • Perfekt til stort uglet hår

  Kia Louise on 7. sep. 2016

  Selvom det tager lidt længere tid at rede håret ud med Wet Brush end en normal børste, får den bugt med det uglede og filtrede hår, uden gener eller ømme rødder. Jeg har et stort tykt hår, der - på trods af diverse balsams - altid er filtret efter badet, men Wet Brush klarer det, uden at hive håret af og efterlade børsten fyldt med hår. Klart et must!
 • Rigtig god hårbørste

  Lisa on 7. sep. 2016

  Jeg blev først lidt skuffet over at få en børste, men da jeg havde prøvet den, smed jeg min gamle børst ud. Den er rigtig god og den hiver aldrig i håret. Derfor er den også god til min datter på 9 som tit har meget filtret hår.
 • Lækkert

  Maria on 7. sep. 2016

  En af bedste børster jeg har prøvet!
 • Den bedste til dit hår

  Louise on 7. sep. 2016

  10
 • Kan man blive afhængig af en hårbørste?

  Carina on 7. sep. 2016

  Jeg ELSKER den!!! Flere ord behøves ikke
 • Læææækker børste

  Katarina on 7. sep. 2016

  Jeg var virkelig glad for denne børste. Jeg havde hørt om den, men som mor til 3, og på daværende tidspunkt kontorelev, var det ikke lige på en børste jeg ville bruge 200kr. Da den så kom med i min "lille gave til mig selv" blev jeg simpelthen så glad. Ikke nok med den er god til mit fine hår, men min datter på 10 som har det tykkeste hår og som aldrig frisere sig, står nu, selv efter et bad, og frisere troligt sit hår. Bedste gave ever <3
 • God børste

  Tine on 7. sep. 2016

  Vi er rigtige glade for børsten herhjemme, både min datter og jeg, dog kan den ikke altid frisere mit hår helt i bund grundet mit meget kraftige hår - dette er også grunden til at den ikke får top karakter
 • Den er god :)

  ID23928260 Christina Berg Gregersen on 7. sep. 2016

  Jeg er så glad for børsten. Den er mega blød til ens hår. Jeg kan godt anbefale den!!
 • Udmærket børste til genstridigt hår

  Lise on 7. sep. 2016

  Virker som den skal. Kræver lidt tilvænning, de det føles markant anderledes, når man reder håret ud.
 • Bedste hårbørste nogensinde

  Stine on 7. sep. 2016

  Det er den bedste hårbørste jeg nogensinde har prøvet. Så let og uden smerte eller noget . Den er fantastisk
 • Knude fri

  Rikke Emilie on 7. sep. 2016

  Denne børste er skøn og have med i bad. Den kan let redde håret ud mens balsamen sider i og plejer. Mærker intet når jeg redder min hår ud. Dette er en skøn hårbørste til hår som har brug for nænsom behandling.
 • Fantastisk

  Terrie on 7. sep. 2016

  Kan slet ikke mærke at den reder igennem det filtrede hår efter bad. Fantastisk
 • Fungerer også til krøllet hår.

  Anna on 7. sep. 2016

  Jeg har meget krøllet hår og har haft svært ved at finde børster/kamme som fungerer for mig. Denne børste gør det så godt, jeg er ovenud begejstret.
 • Fin børste

  Pernille on 7. sep. 2016

  Ved ikke om den er hypen værd - men den er ganske udemærket
 • vidunderbørste

  Ditte on 7. sep. 2016

  Rigtig god!!
 • Stephanie on 7. sep. 2016

  Dejlig børste
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH Read more at: https://tr.im/1Wt4o

  Lena Kofoed on 7. sep. 2016

  Den virker til og være en god børste men den passer ikke til mit har da jeg har tykt hår øvøvøv... men min veninde blev meget glad for den og hun har tyndt hår
 • Ikke stærk nok

  Camilla on 7. sep. 2016

  Jeg er vild med konceptet i Wet Brush og er stadig rigtig glad for den, i tidligere har sendt.. men denne her, er en skuffelse. Den er slet ikke stærk nok til at rede mit tykke, krølle hår igennem... Børsterne bøjer og tja, den kan ikke rigtig bruges til noget desværre
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Elena Diana on 7. sep. 2016

  Boyfriend like it better than me :))
  My hair gets very tangled and this brush does not really help, I still use my teasing brush for just brushing
 • Yas

  Emmelie on 7. sep. 2016

  Den er mega lækker. Den ser pæn ud, er ikke tung, og hiver ikke i håret. Jeg har smidt min gamle hårbørste ud.
 • Kanon hårbørste

  Ann on 7. sep. 2016

  Jeg redder meget sjældent mit hår, da jeg har krøller og ikke vil redde mine krøller ud. Det resultere i meget filteret hår! Med min gamle børste tager det lang tid og gør ondt! Men med WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH, går det som smurt, dem tager alt filteret uden jeg mærker det store, den er så lækker at bruge. Har aldrig haft en bedre børste!
 • Perfekt i vådt hår!

  Janni on 7. sep. 2016

  Jeg er vild med min nye børste. Den burde jeg have købt mig for længe siden. Den er super i vådt hår - mit tykke og lange hår børstes igennem uden problemer. Dog er den ikke så god i tørt hår - den gør (mit hår) ekstrem puffet.
 • ..

  Cecilie Emilie on 7. sep. 2016

  Det er en meget fin børste. Dog er det ikke som udskifter min hårbørster jeg allerede bruger, som også er fra jeres GB. Men selve børsten er fin.
 • Den er god

  ID28447990 Tanja on 7. sep. 2016

  Vi (gamle medlemmer) har allerede fået én Wet brush, så det var måske udnødvendigt med en mere. Men den her er også god - kan godt lide størrelsen og hullerne bagpå.
 • Super god børste

  Nathalie on 7. sep. 2016

  En god børste der er flot, og god til langt tyk hår. Den er super i vådt hår.
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Julie on 7. sep. 2016

  Den bedste børste der findes. Det er simpelthen så let at redde sit hår ud når man har været i bad.
  Hvorfor fandtes der ikke sådan en børste da jeg var barn, og hadede at få redt hår.
 • Lækker lækker

  Jannie on 7. sep. 2016

  Den første børste min datter kan bruge uden hyl og skrig
 • JA TAK!

  Oliivija Summer Sofia on 7. sep. 2016

  Denne børste er fantastisk! Den river ikke i håret og kommer i lækre farver. Whats not to love
 • Blid hårbørste

  Marie on 7. sep. 2016

  Dejlig blid hårbørste, der friserer krøllet hår ud uden smerte.
 • Verdens bedste børste

  Karina on 7. sep. 2016

  Der er ikke meget andet at sige end at det simpelthen er verdens bedste børste, redder let filtret morgenhår uden at knække og skade håret..
 • Godt produkt

  Camilla on 7. sep. 2016

  Rigtig god børste til alt slags hår. Nem at anvende.
 • Rigtig effektiv

  Christina Krogh on 7. sep. 2016

  rigt god børste, både til tørt og vådt hår!
  og så er den ret lækker i kvaliteten :-)
 • Børste

  Tina on 7. sep. 2016

  Meget god
 • DRØMMEBØRSTE

  Valentina on 7. sep. 2016

  Jeg har kigger på en lign. Børste længe fik bare aldrig taget mig sammen og wupti - så fik jeg den af GB og kunne ikke drømme om en bedre ! TAK!
 • Uundværlig

  Jane on 7. sep. 2016

  Bruger den hver dag, og er blevet uundværlig i min rutine. Meget glad for denne
 • Zen til hovedbunden

  Helene on 7. sep. 2016

  Mit hår er krøllet og filtret let. Jeg bruger sjældent hårbørste netop på grund af krøllerne, men denne børste er mit nye behov. Jeg elsker hvor blød den er mod min ellers irriteret hovedbund, og jeg bliver saglig og magelig, når jeg bruger den. Den er ikke den kønneste børste, og jeg synes egentlig, at den er ret dyr. Jeg var faktisk nok gået langt udenom den, hvis jeg skulle ud og købe en ny børste...men så er det jo heldig, at den var i min goodiebox, for ellers var jeg gået glip af min nye yndlingsbørste.
 • Lækreste børste

  Michele on 7. sep. 2016

  Jeg har aldrig haft en bedre børste!
 • WonderBrush

  Ruxandra on 7. sep. 2016

  Only had to use it once to see it is awesome! I use it everytime, it's easy to clean, it's gentle with my hair, and i love it. Will heartily recommend
 • Virkelig god

  Camilla on 7. sep. 2016

  Rigtig god børste, både til tørt og vådt hår
 • Ikke flere knuder

  Tine on 7. sep. 2016

  Suuuper lækker børste som er fantastisk til at rede gået ud, uden det gør ondt !

  Vil tro den også er fantastisk til sarte børne hovedbunde
 • Den bedste hårbørste

  Catja on 7. sep. 2016

  Den er så lækker at bruge, den river ikke så mange hår af som min gamle børste. Det er helt klart den bedste børste jeg nogensinde har haft. Jeg elsker den <3
 • F.A.N.T.A.S.T.I.S.K

  Stephanie on 7. sep. 2016

  Den er simplethen uunværlig, og perfekt at den kan tages med i bad. Farvel til filteret hår ;)
 • Bedømmelse af Goodiebag

  Helle on 7. sep. 2016

  ****
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Karen on 7. sep. 2016

  Lækker produkt, jeg er rigtig glad for den og bruger den hver dag
 • Hårbørste

  Christina lynggaard on 7. sep. 2016

  Intet mindre end en genial børste
 • Fantastisk

  Sine Lund on 7. sep. 2016

  Det er den bedste børste jeg har haft. Den er perfekt til filtret hår!
 • WET BRUSH

  Cathrine on 7. sep. 2016

  Jeg er rigtig glad for børsten
 • Fantastisk

  Silja on 7. sep. 2016

  Fantastisk børste! Kan rede selv det mest filtrede hår ud uden det gør mega ondt!

  Er også skidegod når man reder hår i badet. JEG ER FAN!
 • God

  Helle on 7. sep. 2016

  God, men ikke bedre end Hh simonsens børste
 • Rigtig god

  Line on 7. sep. 2016

  Bruger den hverdag
 • Super

  Isabella on 7. sep. 2016

  Jeg blev noget skuffet da jeg så min børste, men blev glædeligt overrasket da jeg så prøvede den. Den er rigtig dejlig at bruge. Kan ikke leve uden den nu.
 • Børste

  Rikke on 7. sep. 2016

  Ikke den bedste børste jeg har brugt
 • Grimmeste farve

  Maria Flinck on 7. sep. 2016

  Fik en grøn - den er simpelthen så grim at der halve kan være nok. Derud over er det ikke en god børste den reder slet ikke håret igennem.
 • fantastisk

  Carina Luise Honoré Bergmann on 7. sep. 2016

  jeg elsker den
 • Super

  Lotte on 7. sep. 2016

  Rigtig god børste, alle i familien er glade for den.
 • Lækkert hår

  Line on 7. sep. 2016

  Fantastisk børste- jeg er kæmpe fan. Den knækker og rykker ikke, men filtre ud. Kan ses tydeligt på mit hår!
 • Super

  Ditte on 7. sep. 2016

  rigtig god børste
 • God til kruset hår!

  Emma on 7. sep. 2016

  Er super glad for denne børste, da jeg normalt har den smalle af dem. Den her er super god! Lever dog ikke op til forventninger til brug i badet. Men er så glad for den!
 • virkelig god børste

  Linnea Brix on 7. sep. 2016

  Jeg synes virkelig det er en god børste! Jeg har meget tykt hår det får virkelig redt det hele igennem. Både i vådt og tørt hår.
 • Fed børste

  Viktoria on 7. sep. 2016

  En konge hårbørste! Ligger super godt i hånden og den trækker ikke rigtig hårdt igennem håret, hvilket er rigtig rart når man har krøller og det nemt bliver filtret.
 • Aldrig haft noget bedre !

  Nadezda Maria on 7. sep. 2016

  Jeg har meget tykt hår, det er altid en kamp at rede det pænt ud. Med denne hårbørste kan jeg ikle engang mærke at den river i håret!
 • Så lækker

  Line on 7. sep. 2016

  Den er super god til at rede fliteret hår ud, uden at man mister hele sit hår. Fungere fint i både vådt og tørt hår.
 • Bedste børste ever!!

  Lisa on 7. sep. 2016

  Så dejligt at få lov til at kende til denne børste. Både jeg selv og mine børn, bruger nu kun denne efter hårvask - tak :)
 • God

  Louise on 7. sep. 2016

  Rigtig god til vådt hår, men ik så god i spidserne hvis man har tygt hår
 • Super lækker og blød børste

  Cathrine on 7. sep. 2016

  Den er dejlige at rede hår med, den gør ikke ondt i hovedbunden og synes ikke jeg fælder af at bruge den, som jeg gjorde med min gamle hårbørste.
 • God!

  Xenia on 7. sep. 2016

  Virkelig god børste!
 • Kanon hårbørste

  Sara Skoust on 7. sep. 2016

  Denne hårbørste er en af de bedste jeg har. Den reder knuder ud, uden at rive alt håret med af, og uden det gør ondt.
 • Fungere fint

  Cilia on 7. sep. 2016

  Den fungere fint, ville ønske den var en anden farve. Til prisen havde jeg nok valgt den "gamle" model, som jeg ligeledes var glad for.
 • Hårbørste

  Linda on 7. sep. 2016

  Virkligt penge h er, har en datter med langt hår, det en drøm at rede håret nu både i vådt og tørt
 • Bedømmelse af hårbørste

  Maja on 7. sep. 2016

  Fantastisk lækker børste! Den er helt perfekt, til at redde håret især hvis der er en masse knuder.
  Også vildt lækker at have med i badet og bruge når der er en hårkur i håret. håret bliver fantastisk blødt efter!
 • Ikke fan

  Tanja on 7. sep. 2016

  Jeg er på ingen måde fan af denne børste. Den er alt for stor og får slet ikke fat i bunden, medmindre jeg gør det den modsatte vej. Jeg beholder den jeg har i forvejen og forærer den her væk, til en der syntes DEN er sagen
 • Perfekt børste!

  Line on 7. sep. 2016

  Virkelig god børste, reder håret ud uden problemer og smerter! Fungerer både i tørt og vådt hår - ekstra god i badet, da den ikke bliver våd på samme måde som en alm børste
 • SKØN

  Cecilie on 7. sep. 2016

  Elsker wet brush. Kan mærke at mit hår ikke bliver lige så hurtigt slidt som før jeg begyndte at bruge wet brush for mange måneder. Så er rigtig glad for nu også at have paddlebrush versionen. Bruger den dog aldrig på vådt hår, da håret er meget skrøbeligt når det er vådt, så børster i stedet før jeg går håret vådt.
 • Ikke forelsket

  Anne Marie on 7. sep. 2016

  Jeg har læst meget og hørt mange udtrykke meget positivt om børsten. Men jeg kan ikke rigtig tilslutte mig koret. Jeg synes børsten er for blød, og den kommer overhovedet ikke igennem mit lidt tykke hår.
 • Hairbrush

  Louise Kelfast on 7. sep. 2016

  Den er bare SÅ god for mit hår. Jeg redder ikke hår så tit, som jeg måske burde, men med denne her, så er det vildt lækkert!
 • Feeste børste

  Sheila on 7. sep. 2016

  Super lækker børste!
  Jeg er kæmpe fan!
 • Bedste børste jeg har haft <3

  Louise on 7. sep. 2016

  Den er så dejlig at køre igennem ens hår, det er den bedste børste jeg har haft.
 • Virkelig god børste til fint hår.

  Søs on 7. sep. 2016

  Virkelig god børste hvis man bare vil have lidt massage i bunden af håret. Mit hår er meget tykt og når jeg bruger børsten bøjer hårene let.
  Jeg har brugt børsten i badet til at massere shampoo ud i håret og det virker den fint til plus at hullerne bag børsten gør at den ikke bliver ødelagt.
 • Super god

  Randi on 7. sep. 2016

  Jeg er vild med denne børste. Den er utrolig god til vådt hår men også til tørt, den river ikke i håret. Den er meget skånsom.
 • Rigtig god

  Mia on 7. sep. 2016

  Jeg havde allerede denne børste i forvejen, og det er min ynglingsbørste
 • Fantastisk

  Anne Kragesand on 7. sep. 2016

  Den her hårbørste kan vi slet ikke undvære hjemme - mor og datter med tykt og krøllet hår - og en anden datter med fint, filtret hår
  Den klarer bare alt!
 • Bedste børste

  Anne on 7. sep. 2016

  Bedste børste til dagens dato! Så nem at rede håret igennem med denne børste. Har den med i badet, så man kan fordeles ens hårkur ordentlig :)
 • Super god

  ID51882302 on 7. sep. 2016

  Selve børsten virker super godt. Synes dog måske den er en tand for stor men det er jo en smagssag.
 • Mega god børste

  Malene Linde on 7. sep. 2016

  Virkelig god børste!!!!!! Elsker den, den er så god til mit hår. :)
  Dog kan man få den flere steder til mindre end de 199 kr., i mener den koster.
 • Wet brush

  Kitt Søgaard on 7. sep. 2016

  Denne hårbørste er super lækker. Blødt design så den er rar at have i hånden og samtidig kører den let og smertefrit igennem håret.
  Jeg havde i forvejen en, bare i en anden form, og den har jeg været og er stadig super glad for.
 • Verdens bedste børste

  Heidi on 7. sep. 2016

  Den er simpelthen fantastisk denne her børste! Har længe haft problemer med at redde mit hår ud og denne børste klare det uden problemer
 • Wet bruch

  Marlene on 7. sep. 2016

  Rigtig god børste, - det er kun farven jeg har noget at udsætte her - jeg ville aldrig købe en pink :o)
 • Min nye bedste ven!

  Christina matos abreu Thorup on 7. sep. 2016

  Endelig en børste der kan klare jobbet til UG
 • Lækker hårbørste

  Camilla on 7. sep. 2016

  Må sige at jeg er blevet helt forelsket i denne wet-hårbørste! Jeg har selv tykt og langt hår, så jeg har virkelig brug for en ordentlig børste som kan redde mit hår ordenligt. Bruger den både i og udenfor badet, samt til at fordele hårkur. TOP-point herfra! ;-)
 • Fantastisk

  Hanne on 7. sep. 2016

  Det er endnu den bedste børste jeg har prøvet. Har egentlig rigtig fint hår men det bliver meget nemt filtret og er ikke til at rede ud. Denne børste kan rede det ud uden jeg behøver at slide mig igennem :)
 • Virkeligt god

  Simone on 7. sep. 2016

  Børsten er virkeligt god i vådt hår. Jeg føler ikke at jeg knækker så mange hår, som ved min gamle børste.
 • Den bedste børste

  Rebecca on 7. sep. 2016

  Jeg havde den desværre i forvejen, men derfor er børsten jo god.
 • Bedste børste nogensinde!

  Dianna on 7. sep. 2016

  Elsker den! Den river ikke i håret, den trækker ikke hår ud og mine krøller er ikke elektriske mere :D
 • Fantastisk børste

  Dorthe on 7. sep. 2016

  Bedste børste jeg har prøvet.
 • Den bedste børst

  ID22720965 Dorte on 7. sep. 2016

  Helt klart den bedste børste jeg har haft, fra nu af er det kun den der dur
 • Den bedste hårbørste

  Line on 7. sep. 2016

  Det er den bedste hårbørste jeg nogensinde har haft. Mit hår er normalt umuligt at børste når jeg har været i bad, men denne hårbørste gør det så nemt.
 • Fantastisk hårbørste

  Louise on 7. sep. 2016

  Efter at have prøvet den bruger jeg ikke andre børster!
 • Overrasket

  Merve on 7. sep. 2016

  Virkelig lækker hårbørste !!
 • God børste

  Signe on 7. sep. 2016

  God børste, især til uglet hår
 • Bedste børste

  Heidi on 7. sep. 2016

  Har allerede modtaget en børste i tidligere boks, så denne gav jeg til min mor, som er ligeså begejstret for den, som mig.
 • et lille plus

  Christina Julie on 7. sep. 2016

  Personligt, synes jeg denne goodiebox var meget skuffende, men man kan selvfølgelig ikke vinde hver gang. However, hvis jeg skulle vælge en ting fra denne box der nogenlunde faldt i min smag - var det denne hårbørste. Den var næsten perfekt til min rejse til Tyrkiet (for den tur var mit hår ikke glad for)

 • WET BRUSH

  Jeanetteoehrberg@gmail.com on 7. sep. 2016

  Fantastisk børste. Skønt at rede hår med. Selv min datters krusede hår kan redes nemt med denne børste :-)
 • God børste

  Sofie Zinck on 7. sep. 2016

  Rigtig god og skånsom børste.
 • Fuldstændig fantastisk!

  Tina on 7. sep. 2016

  Det er den bedste børste jeg nogensinde har prøvet!
  Den redder håret ud uden problemer. Den er lækker blød.
  Den er god at holde ved og så er det super smart at man kan tage den med i bad
 • Behagelig

  Dhoha on 7. sep. 2016

  Børsten føles så fantastisk behagelig mod hovedbunden, at min bror og far har gjort krav på den. Nu er den deres eje haha.
  Jeg vil dog påpege at den absolut ikke er god til tykt hår, får børstehårene er bøjelige, og derfor har jeg svært ved at børste gennem tykt hår med den. Men den er utrolig god og føles godt.
 • Lææææækker børst

  Jannie on 7. sep. 2016

  Dejligt nem, gør ikke ondt i filtret hår! Kan klart anbefales
 • Mega lækker børste

  Paula on 7. sep. 2016

  Denne børste er bare lige hvad jeg manglede. Den er super fin, praktisk og føles mere skånsom mod håret.
 • Den bedste børste

  Mathilde on 7. sep. 2016

  Første gang jeg skulle bruge børsten, havde jeg ikke brugt conditioner (som jeg ellers som regel gør), og var egentlig lidt nervøs for at skulle redde mit hår, fordi de filtrer helt vildt.
  Det var der ingen grund til, for den redte mit hår ligeså fint og godt igennem, uden de mindste smerter. Den bedste børste jeg har haft til dato!
 • Mirakelbørste

  Sabina on 7. sep. 2016

  Godt for hår og hovedbund!
 • Et hit ;)

  Mette on 7. sep. 2016

  Super god børste til mit tykke hår og også et hit til min datters filter hår;)
 • Genial

  Lone Mai on 7. sep. 2016

  Den bedste børste jeg nogensinde har haft. (Dog lidt træt af at jeg fik den grønne farve ;))
 • Amazing!

  Pernille on 7. sep. 2016

  Den her børste er fantastisk til folk med extentions især! Den redder håret uden besvær :) bestemt den bedste hår børste jeg har haft, nogensinde!
 • To Die For

  Maria on 7. sep. 2016

  Skøn lækker blød børste, som bare glider gennem vådt og filtret hår- både på min datter og jeg.
 • Bedømmelse

  Gemma on 7. sep. 2016

  Fantastisk til mit lange tykke hår
 • Fantastisk hårbørste

  Caroline on 7. sep. 2016

  Børsten kan rede selv de største knuder ud, i både vådt og tørt hår!
  Vil aldrig gå tilbage til andre børster der river hår af, og gør ondt.
  Den her er intet mindre end fantastisk!
 • Fantastisk børste

  Kathrine on 7. sep. 2016

  Det her er den bedste børste i verden! Den er så lækker. Den kradser ikke i hovedbunden og udreder alle knuder, store som små blot med en enkelt omgang igennem håret
 • Den bedste der findes

  Kia on 7. sep. 2016

  Har med mit lange hår efterhånden afprøvet en del hårbørster. Må sige denne er indtil videre den bedste jeg har prøvet. Den er super blød og skånsom ved håret. Og fantastisk at bruge når man skal fordele en super lækker hårmaske eller andet godt. Jeg elsker den og vil helt klart anbefale den til andre.
 • Hårbørste

  Louise on 7. sep. 2016

  Den er alle pengene vær. Den er perfekt til mit hår som godt kan være træls at rede om morgen. Hvor andre børster gør ondt at rede med. Kan jeg ikke mærke noget ved denne her børste og mit hår er dejligt bødt efter det er børstet.
 • God til tyndt hår/børnehår

  Lærke Enggaard on 7. sep. 2016

  Min datter har fået børsten og til hendes uglede garn er den perfekt. Den reder ud uden hun brokker eller hyler. Helt perfekt, også selvom hun har forholdsvis tykt hår.

  I mit hår, som også er tykt og langt er børsten for blød. Den når ikke ordentligt igennem.
 • Hårbørste

  Christina on 7. sep. 2016

  Stor og god børste, dog er den lidt for blød til kraftigt hår
 • Bedste børste ever!

  Anja on 7. sep. 2016

  Jeg har længe villet finde en ny hårbørste, og denne her er helt i top. Dejlig nemt at rede håret ud, og min pige på 2 har det på samme måde.
 • Rigtig god

  Sandra on 7. sep. 2016

  Denne her børste er den eneste, udover en tangle teezer, som ikke river i mit hår. Den er super forsigtig ved håret og man kan nærmest ikke mærke at man reder håret.
 • børste

  Julie on 7. sep. 2016

  Hårbørste
 • SÅÅÅ god

  Kamilla on 7. sep. 2016

  Jeg har et møg hår og bruger normal rigtig mange produkter for at kunne rede mit hår ud. Nu behøver jeg kun bruge børsten
 • den bedste børste

  Anna on 7. sep. 2016

  Børsten er super god til filtreret hår og efterlader håret fint.
 • Lækker børste til badet

  Louise on 7. sep. 2016

  Til mit meget krøllede og tykke hår, er børsten ikke så god til en god udredning, men den er rigtig fin i badet til kure og balsam.
 • knækker ikke mine hår.

  Cecilie on 7. sep. 2016

  er virkelig glad for denne børste. mit hår knækker ikke ligeså meget
 • Den overraskede

  Stinna on 7. sep. 2016

  Den overraskede virkelig positivt! Den fungerer upåklageligt i mit lange hår og det gør ikke længere ondt at få det redt igennem,
 • FAVORIT

  ID24486663 Louise on 7. sep. 2016

  MEGA god, jeg knækker meget nemt mit hår, men denne børste er super skånsom og god.
 • Fin børste

  Anabela on 7. sep. 2016

  Syntes ikke at den er så stærk som jeg havde regnet med, men den virker :-)
 • Fantastisk problemløser

  Pernille on 7. sep. 2016

  Superbørste som er nem at anvende, også når håret filtrer og kruser.
 • Rigtig lækker børste

  Gitte on 7. sep. 2016

  Jeg bruger den i badet og der er den genial!
 • Lækker børste

  Kira on 7. sep. 2016

  Vil helt sikkert give Wet Brush topkarakter. Elsker hvordan den nemt glider gennem mit hår som har tendens til at filtre.
 • Overordnet god

  Kattie on 7. sep. 2016

  God Børste men formåede ikke at rede mit hår helt i bund.
 • Super god børste

  Emilie on 7. sep. 2016

  Der er her tale om en børste, der bare er fantastisk til at rede ens hår ud efter at have været i bad, hvis håret lige trænger til en opfrisker i løbet af dagen eller hvis håret virkelig bare er uglet ved at køre den let igennem håret. Jeg er især blevet glad for at bruge den før en lidt stivere børste, hvormed jeg mister meget færre hår end ved normal børsning. Desværre kan jeg ikke bruge den til at få håret helt glat - der må jeg bruge den lidt stivere børste - hvilket er derfor jeg ikke har givet den topkarakter i ønskede effekt.

  Jeg var dog lidt ked af den blå farve - pink ville have været lige mig ;-) Men sådan er det jo, når mange skal have en Goodiebox.
 • Fantastisk børste

  Mette Balslev on 7. sep. 2016

  Vi er pt. lidt nede på langhårede personer i min husstand, men min datter med skulderlangt hår, elsker den her børste og har endda børstet hår på en af sine meget langhårede veninder med den - og det ville hun aldrig have gjort, hvis ikke det er fordi den her børste er speciel. Så blød! Absolut ikke kun til vådt hår.
 • God

  Katja on 7. sep. 2016

  Okay børste. Det er den bedste børste min datter har haft, men synes godt at den måtte "gå" lidt dybere ned i håret. Synes at håret skal redes igennem en del gange, før vi har været hele håret igennem.
 • Bedste børste!

  Nanna on 7. sep. 2016

  Det her er den bedste børste jeg nogensinde har prøvet! Den redder mit hår nemt ud både i badet og efter badet. Ingen kamp med uglet hår længere! Klar favorit
 • God børste

  Maria on 7. sep. 2016

  En rigtig god børste, dog kunne designet godt være mere flatterende
 • Fantastisk!

  Trine on 7. sep. 2016

  Wet brush er en gave til mit lange, og til tider meget filtrede hår. Jeg har afprøvet den både i tørt og vådt hår, begge dele med stor succes. Den er dog ikke god til store knuder. Jeg gætter på at det er fordi "tænderne" er for bløde, men da kan man filtre lidt ud med fingrene, og klare resten med børsten.
 • Rigtig størrelse til langt hår

  Heidi Merete on 7. sep. 2016

  Super dejlig og behagelig børste at bruge når man har rigtigt langt hår. Jeg har nu i 25 år redt hår med en krøllekam da det har gjort ondt at rede med en børste. Jeg har rigtigt langt hår og naturligt fald/krøller.
  Jeg har nu brugt denne børste nogle gange og er faldet pladask for den da den netop får løst opgaven uden man føler hele manken bliver hevet af - så dejlig en børste at bruge og røre ved
 • fantastisk

  C on 7. sep. 2016

  Jeg har længe gerne ville have fingerene i denne boks også kom den i min goodiebox :)

  Den er virkelig god til vådt og krøllet hår :)
 • Gode knude løser

  Amalie on 7. sep. 2016

  Børsten er super til at rede knuder ud, men jeg tror muligvis mit hår er for stort. Det tager i hvert fald en evighed at rede ud, i forhold til min gamle børste. Dog er det en helt anden oplevelse. Den gør ikke ondt på noget tidspunkt, og den er nem at have i hånden.
 • God børste

  Luna Maria on 7. sep. 2016

  Den er rigtig god og rykker ikke i håret. Mit hår er fint, men kan blive filtret og denne børste ødelægger ikke mit hår!
 • Lige hvad jeg manglede

  Michelle on 7. sep. 2016

  Har længe overvejet at købe en af dem. Er så glad for at vi fik en i boksen!
 • Fantastisk børste!

  Julie on 7. sep. 2016

  Jeg har normalt det mest filtrede hår, der gjorde utroligt ondt at rede ud efter bad. Med denne børste er det dog helt slut. Den er fantastisk at bruge både i badet til at fordele balsam men også som en helt alm hårbørste.
 • Så dejlig

  Karina on 7. sep. 2016

  Med et tykt og kruset hår, gør børsten det virkelig nemt at rede vådt og filtret hår ud!
 • god

  Jane on 7. sep. 2016

  5
 • let børste

  Anette on 7. sep. 2016

  dejlig let børste at bruge.
  produktet får top karakter
 • FAN

  Katja Falck on 7. sep. 2016

  Den forlader aldrig mit hjem igen. Nu er hårredning ikke længere en smertefuld omgang
 • Superfed børste

  Charlotte on 7. sep. 2016

  Kan for en gangs skyld rede mit hår ud efter badet
 • God børste

  Katrine on 7. sep. 2016

  Det er en rigtig god børste, der er virkelig god til at udrede vådt hår.
 • Perfekt

  Søs on 7. sep. 2016

  Jeg har længe ledt efter en hår børste, der kan børste igennem mit tykke og altid filtret hår - and this is perfect!
 • Fantastisk!!

  Metha on 7. sep. 2016

  Jeg troede min forhenværende børste var den bedste der fandtes, men med denne er det endnu nemmere at rede håret ud! Og er ret vil med det trick Mascha delte med at man med fordel kan tage børste med i badet og rede håret efter man har påføre kur så den bliver fordelt i hele håret
 • Den bedste!

  Cecilie on 7. sep. 2016

  Jeg har nu af flere omgange brugt disse wet-brushes - denne har dog været udover alle forventninger! Til mit enormt filtrede hår er den helt perfekt. Når man har håndklæde-tørt hår og lige kommer et lækkert plejeprodukt i spidserne, så er denne børste altså skøn!
 • Wet brush

  Nikou on 7. sep. 2016

  Flot design og overraskende let at have i hånden.
  Til mit tykke, krøllet hår dur den desværre ikke. Børsterne er for bløde og giver efter for mit hår og derfor tager det lang tid at skulle rede håret ordentligt igennem med denne børste.
 • VERDENS BEDSTE!

  julie on 7. sep. 2016

  Elsker elsker elsker den måde den redder håret ud på!
 • Verdens bedste børste

  Sofie on 7. sep. 2016

  Det er den bedste børst der er på markedet i øjeblikket. Den er nænsom og god mod dit hår
 • Genial!

  Emma on 7. sep. 2016

  Er vild med den! Har altid haft store problemer med at rede mit hår ud, men det er da helt slut nu!
 • Wet brush

  Helle on 7. sep. 2016

  Bedste børste ever...
 • God til vådt hår

  Ea Christina on 7. sep. 2016

  Denne børste fungerer bedst til vådt hår. Jeg oplever, at den i tørt hår river en del hår ud, hvilket ikke sker, når det er vådt. Den er derfor blevet en konkurrent til min Tangle Teezer, som jeg ikke længere bruger så meget.
  Den er dog meget plastik-agtig, og den havde nogle skræmmer allerede da jeg modtog den.
  Der kunne godt have været emballage.
 • FANTASTISK!!!!

  Christina on 7. sep. 2016

  Jeg elsker denne børste. Selv efter en lang svømmetur i klorvand, børster den mit filtrede hår igennem ude problemer. Den er bare skøn :-D
 • Perfekt til uglet hår

  Rikke on 7. sep. 2016

  Den er virkelig en god hårbørste, der redder selv det mest uglede hår uden det gør ondt
 • Super lækker

  Marianne on 7. sep. 2016

  Dette er en skøn blød børste der er super både i vådt og tørt hår.
 • Let hårbørste

  Miriam on 7. sep. 2016

  Man kan tydeligt mærke at børsterne er meget tyndere og mere fleksible end ved en normal hårbørste. Det er klart at det er en del bedre for håret ikke at blive slidt så meget. For mig, er den dog lidt for 'let' og ender ikke med at rede noget ud. I stedet tager det en krig for mig at få redt hår fordi jeg er nødt til at køre igennem håret 5-6 gange.
 • Fantastisk børste

  Samantha on 7. sep. 2016

  Børsten er virkelig ideel ting en som mig, som har ufatteligt tyndt og fint hår. Denne børste er fantastisk at bruge til at redde sit hår med når det er vådt, da den er gentle til mit tynde og fine hår
 • Wetbrush

  Belma on 7. sep. 2016

  Verdens lækreste hårbørste! Kommer ikke til at bruge nogen anden længere!
 • Den funger, som man forventer en hårbørste skal...

  Maria on 7. sep. 2016

  Den er skam fin nok, men synes altså ikke, at den er noget sådan helt waaauw i forhold til andre børster.
  Den jeg havde i forvejen, har kostet 100 kr. Fra Matas og synes de er lige gode.
  Den trænger dog til en udskiftning, så det var lækkert nok, at modtage en ny hårbørste.
  Vil dog ikke give 199 kr. For en hårbørste.
 • God børste

  Julie on 7. sep. 2016

  En god børste, der er nemt at bruge i vådt (og tørt) hår. Nem at holde ved og anvende.
 • The short of it

  Tina on 6. sep. 2016

  Godt produkt, for en anden person - jeg har nemlig kort hår. Så jeg har givet børsten videre, og den spreder nu glæde et sted, hvor håret er længere.
 • Wet brush

  Anja on 6. sep. 2016

  Jeg er helt vild med den her børste. Jeg bruger den både i vådt og tørt hår, jeg troede ikke der fandtes en så blid børste, troede det var normalt at miste så mange hår under børsten, indtil jeg prøvede den her. Fantastisk!
 • Silkeblødt hår

  Maiken on 6. sep. 2016

  Har svært ved at redde store knuder ud, men ellers er børsten god og sørger for at efterlade håret silkeblødt.
 • Dejlig nemt

  Caroline on 6. sep. 2016

  Den glider dejlig nemt igennem håret, super nemt!
 • feedback af hårbørste

  Nanna Eleonora Pedersen on 6. sep. 2016

  10/10 - virkelig fantastisk hårbørste. Har meget tykt hår og derfor plejer det at være et mareridt at rede ud, men med denne hårbørste gør det overhovedet ikke ondt og reder mit hår hver dag med denne børste. Kan ikke leve uden den!!
 • En sikker vinder

  Christine on 6. sep. 2016

  Jeg har i forvejen en af disse børster, og de er fantastiske. Jeg går aldrig tilbage. Dog synes jeg denne er en smule for blød. Det er svært at redde vådt hår tilbage over skilningen, da den bare glider hen over.
 • Lækker børste

  Camilla on 6. sep. 2016

  Reder super nemt gennem håret
 • Min nye yndlingsbørste

  Debbie Sofie on 6. sep. 2016

  Har altid troet at Wet brush var hypet, men nu forstår jeg hvorfor folk er så glade for den - den er fantastisk :-)
 • Børste

  Eva on 6. sep. 2016

  Den er fin nok men der var jo en sidste år, af samme mærke. Så den blev hurtige givet videre. Lidt skuffende
 • fantastisk

  Simone on 6. sep. 2016

  fantastisk til mit tykke, umulige hår.
 • Børste

  Anne on 6. sep. 2016

  Er vildt glad for den, den er mega go!
 • Alt i alt en god børste

  Sofie on 6. sep. 2016

  Jeg stod lige og manglede en ny børste, da jeg modtog min goodiebox, så jeg blev meget begejstret, da jeg hev min fine blå sag op af kassen.
  Det er en super dejlig børste, der netop giver en massageagtig børstning af håret, som der står beskrevet. Grebet er meget tyndt, men den ligger overraskende fint i hånden.
  Mit hår er meget fint og er som regel altid nemt at rede ud, men når der lige har været lidt filter, har den taget det uden smerter eller afrivning af hår - det kan dog godt tage lang tid, fordi den netop er så blid men det må man bare vænne sig til. Kunne forestille mig at man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man har tendens til meget filtret hår, men det kan jeg så ikke udtale mig om ;-)
  Når det er sagt, så kan man godt mangle, at den tager lidt bedre fat i håret og kommer til bunds, da det ellers kan være svært, når man fx skal lave skildning eller rede håret op i en hestehale.
  Alt i alt synes jeg dog at det er en rigtig god børste
 • GULD!

  Søs on 6. sep. 2016

  Jamen den her børste har jo gjort underværker! Jeg har et kæmpe tykt hår, som altid har været svært at rede ud, så må indrømme at jeg var noget skeptisk da denne børste dukkede op. Men jeg bukker mig i støvet og min hovedbund jubler!
 • Fin børste

  Line on 6. sep. 2016

  Børsten er rigtig fin. Den passer dog ikke helt til min hårtype - typisk skandinavisk hår, den er lidt for voldsom. Der kan jeg bedre lide den gamle model. Dog er denne model væsentligt blidere ved håret. Jeg har dog ikke brugt den i badet, men til vådt hår hvor den performer rigtig fint. Ydermere bliver håret ikke kruset, som med den gamle model hvis man redder i tørt hår.
 • Super lækker børste!

  michelle on 6. sep. 2016

  jeg elsker alleredet denne børste! den er let, og reder håret let ud. :-)
 • Nice

  Maja on 6. sep. 2016

  En rigtig lækker børste som jeg helt sikkert ville anbefalde til andre
 • Fantastisk produkt

  Josefine yde on 6. sep. 2016

  Wet Brush aquavent paddle hairbrush er et fantastisk produkt, som har gjordt det meget nemmer at rede håret ud. Den ødelægger ikke håret på samme måde som mine tidligere børster har gjordt.
 • super god

  Camilla on 6. sep. 2016

  lækker børste der skåner fint filtret hår.
 • ELSKER

  Sally on 6. sep. 2016

  BEDSTE BØRSTE!!
  Glider lige igennem håret.. uden besvær..
  Nu har jeg to, takket være jer ;)
 • WET BRUSH

  Lone on 6. sep. 2016

  En pragtfuld børste, men bedst i tørt hår :-)
 • cde

  Rebecka on 6. sep. 2016

  cef
 • Skøn

  Anne-Marie on 6. sep. 2016

  Var noget skeptisk da jeg så denne børste, da ikke mange børste passer til mit fine krøllede hår. Dog er jeg ovenud imponeret. Den glider lige igennem, vådt som tørt. Dog er min normale børste med oksehår bedre til større filtrer
 • Rigtig god!

  Line on 6. sep. 2016

  En super god børste, men det er anden gang vi får en wet brush... jeg behøver ikke flere ;-)
  Den er desværre ret grim.
 • uundværlig!

  Matilde on 6. sep. 2016

  Alle piger ved at det er usundt for håret at rede det mens det er vådt, men denne hårbørste tillader det og det er slut med kruset hår når man kommer ud af badet. Også kan man bare mærke den er skånsom og god mod håret og hovedbunden!
 • GB

  GB on 5. sep. 2016

  God
 • No. 1.

  Malene Sofie on 5. sep. 2016

  Den bedste hårbørste nogensinde prøvet. Kan redde alt ud, uden riven og ødelagte hårstrå
 • Bedste hårbørste !!

  Rikke Claudia on 5. sep. 2016

  Det er simpelthen den mest fantastiske opfindelse nogen sinde! Før jeg opdagede denne børste havde jeg problemer med at redde mit hår igennem, som ellers er rigtig fint i forvejen. Så jeg kan slet ikke undvære min! :)
 • Bedste børste nogensinde

  Matilde on 5. sep. 2016

  Den er så vanvittigt god, har aldrig haft lettere ved at få redt mit hår ud, og hader at bruge en almindelig børste efter jeg har fået denne.
 • Fin børste

  Nanna Flink on 5. sep. 2016

  Fin børste, men den der var i en tidligere box fra Wet. Ikke god nok til prisen.
 • Ny favorit

  Sanne on 5. sep. 2016

  Elsker denne børste, den glider nemt gennem mit ellers ustyrlige hår, uden hiven og trækken. Den er skøn at bruge i vådt hår.
 • Virkelig god

  Linnea on 5. sep. 2016

  Jeg har længe tænkt over om jeg skulle have en børste fra wet brush, så jeg blev meget glad for at se at den var med i boxen. Jeg er meget imponeret.
 • Fantastisk hårbørste

  Camilla on 5. sep. 2016

  Elsker elsker elsker denne børste til min tykke og lange manke!!
 • Super blid og effektiv børste

  Majken on 5. sep. 2016

  Super blød og blid mod håret, reder det smukt og glat, desværre så godt at den helt udglatter min datters søde krøller ;-)
 • Skøn variant af gammel favorit

  Hélène on 5. sep. 2016

  Anderledes, større wtbrush, som faktisk er bedst under bruseren, til at fordele produkt. Har de andre wetbrush og er meget glad for dem, ligeså denne. Dejligt at den tørrer hurtigere og sikkert uden risiko for skimmel.
 • Suveræn børste

  Anne on 5. sep. 2016

  Har kun prøvet den et par gange - både i vådt og tørt hår - men jeg er virkelig imponeret! Den river ikke i håret, men tager al filter uden problemer.

  PS. Jeg har brunt, langt, finere hår
 • MScha vangs

  Dobrica on 5. sep. 2016

  Super super
 • Wow wow med wow på

  Patricha on 5. sep. 2016

  Er blæst bagover af begejstring, den reder mit hår OG mine Extensions ud med lethed, har i flere år brugt tangle teese men den vier nu oftest pladsen og jeg lader wet brush klare opgaven

  Pssth har faktisk givet en til min søster også ;)
 • Børste

  Rie on 5. sep. 2016

  Rigtig god børste. Lidt stor, men god nok
 • Lækker børste

  Julie on 5. sep. 2016

  Denne børste er super lækker - de tynde tænder gør det meget mindre ubehageligt at rede filtret hår, og materialet efterlader ingen følelse af fedtethed! Bestemt en børste jeg skal have igen :-)
 • God børste!

  Benedikte on 5. sep. 2016

  Super god børste, men jeg synes dog ikke, at den er god til at løsne knuder i håret.
 • bedømmelse

  Mie on 5. sep. 2016

  *****
  Jeg har selv kort hår, så testen er lavet af min piger, som begge har langt hår og de er meget tilfredse.
  Den reder nemt deres hår og især den ene som har meget langt hår, er glad for at det er så nemt at få ordnet i badet.
 • Wet Brush

  Ditte Kirk on 5. sep. 2016

  Det er en virkelig god børste, som er god til at rede håret ud, hvilket er virkelig rart, da mit hår er ret umuligt nogle gange
 • Elsker den

  Maja on 5. sep. 2016

  En helt fantastisk børste der bare glider gennem håret!
 • Meget tilfreds

  Caroline on 5. sep. 2016

  Jeg er meget tilfreds for denne børst, især efter man har været i bad. Hvis håret dog er tørt, får den ikke børstet filtrene ordenligt ud. Ellers er jeg meget tilfreds.
 • Fantastisk

  Nina on 5. sep. 2016

  Dejlig børste ..
 • Super børste

  Natacha on 5. sep. 2016

  virkelig god hår børste, der reder mit krøllede hår, UDEN at rive og nive!
 • Den eneste rigtige hårbørste

  KARINA on 5. sep. 2016

  Det her er simpelthen den eneste hårbørste jeg bruger. Den er fantastisk!
 • suveræn

  Kicki on 5. sep. 2016

  en simpelthen genial hårbørste
 • Tja...

  Michelle on 5. sep. 2016

  Altså den er jo helt fin, det er slet ikke det. Men jeg synes at selve børstehovedet er for stort og uhandy. Jeg har selv en wet brush i forvejen og den er meget nemmere at styre. Men det er fint nok med den her, for den har jeg bare til at ligge i badet hele tiden så. Middel karakter her fra, for jeg synes faktisk ikke at det er den bedste af de wet brushes der er på markedet :)
 • God selv til mellemlangt hår

  Simone on 5. sep. 2016

  God børste, så let klarer mit knap så flitret hår men samtidig giver en behagelig mini massage af hovedbunden
 • Super god

  Louise Støy on 5. sep. 2016

  Er rigtig glad for børsten, den lever helt op til beskrivelsen. Mit hår knækker ikke nær så meget når jeg børster det og den føles super rar i hovedbunden
 • wet brush

  Katrine Hundebøll on 5. sep. 2016

  Lækker børste, god mod håret
 • Super børste

  Gitte on 5. sep. 2016

  God børste, som er perfekt at have med i rejsetasken, da den ingenting vejer ;o)
 • Som alle andre

  Susan on 5. sep. 2016

  Ingen jubel over denne hårbørste, fungere som den skal i hvert fald i min datters hår som er ret fint.
  Jeg selv har meget kraftigt hår og der er den absolut ikke et hit, synes på ingen måder den kommer ordentlig i bund
 • Feedback

  Amalie on 5. sep. 2016

  Rigtigt god og gør ikke ondt i hårt
 • Stod lige og manglende en Wet Brush :)!

  Johanne on 5. sep. 2016

  Dejligt produkt :) Har Shine udgaven med svinehår ig den er god, men manglede en almindelig Wet brush. Ville nok helst ikke have haft en paddle-brush, men synes det er overall et godt produkt!
 • Elsker den

  karina on 5. sep. 2016

  Åhh hvor jeg dog elsker den. Den er så god både til børn og voksne. Og super i vådt hår.
 • Elsker den!

  Xenia on 5. sep. 2016

  Jeg viste ikke jeg manglede den, men nu kan jeg ikke leve uden. Det er meget praktisk i forhold til man kan have den med i bad uden den bliver ulækker og der samler sig vand i den.
 • Jeg elsker den :)

  Ida on 5. sep. 2016

  Det er den bedste børste, jeg bruger ellers kam normalt.
 • Hårbørste til perfektion

  Dorthea on 5. sep. 2016

  Den er fantastisk! Har aldrig haft en bedre børste!
 • Wet brush

  J on 5. sep. 2016

  Den BEDSTE børste jeg nogensinde har prøvet. Virkelig en dejlig fornemmelse at få børstet sit hår! Det føles lidt som at blive nusset i hovedbunden :) Samtidig sørger den også for at give en smule mere volume til mit hår
  Nem at rengøre
 • Fantastisk god børste!

  Nina on 5. sep. 2016

  Det firkantede børstehoved gør det så nemt at rede igennem, og den er endda bedre end den med rundt hoved!
 • fin

  Pernille on 5. sep. 2016

  Rigtig fin børste som virker perfekt i tørt hår, og er også god til at bruge når men føntørre håret. Jeg kunne ikke lade vær med at samligne den med mine andre to (alm) wetbrushes.. og her kan den ikke helt være med.. Den er ikke ligeså hurtig til at rede mit våde hår ud som mine andre er. Prisen er lige i overkanten.
 • Wet brush

  Linea Lund on 5. sep. 2016

  Jeg har selv en wet brush fra en tidligere Goodiebox tilbage i 2015, som jeg synes er meget bedre? Det forstår jeg ikke helt, da jeg egentlig har tykt hår og måske brug for et lidt bredere/større børstehoved. Børsterne på denne wet brush er MEGET bløde, og "hopper bare uden om" mine filtrede hår?
  Men ellers er jeg FAN af wet brush!
 • Lækker børste

  Kimmie Karina on 5. sep. 2016

  Fantastisk børste der let redder selv det mest filtrede hår ud.
  Dog synes jeg at prisen er for høj i forhold til så mange andre brands der producerer lignede børster.
 • aldrig mere gråd...jaja har været brugt før

  Sunniva on 5. sep. 2016

  (vi)Eeeelsker denne børste. så simpelt er det! Jeg prøvede den på mine døtres filtrede hår. Det er normalt en kamp. kommentaren..."jammen det føles som at blive aet mor". -Og jeg er i forvejen ret nemsom. Tak tak for denne lækre børste
 • Vidunderlig børste

  Karina on 5. sep. 2016

  Får ***** stjerner ud af 6 mulige. Det er en dejlig børste, dejlig blød og er god til at rede knuder ud af håret - men jeg synes nu den er lidt for blød, i tykt hår, som jeg har, føles det ikke som om, den kommer helt i bund.
 • Wet Brush

  Gitte on 5. sep. 2016

  Denne her børste er GUD for håret. Den er så lækker. Specielt lækker til at have med i badet så man rigtigt kan rede shampooen igennem. Den skåner håret og jeg fælder ikke nær så mange hår som jeg plejer. Hvordan har jeg kunnet leve uden den?
 • Dejlig oplevelse

  Julie on 5. sep. 2016

  Jeg er vild med denne børste, som ikke river og gør håret dejligt gennemredt. :)
 • Fantastisk!

  Kawkab on 5. sep. 2016

  Rigtig lækkert produkt specielt når håret er vådt!
 • Positivt overrasket!!

  Mette Marlene on 4. sep. 2016

  Jeg så børsten og tænkte ØV jeg har allerede 3 forskellige børster, men så prøvede jeg den, og OMG jeg har helt ærligt ikke oplevet en børste der er så blid mod håret. jeg elsker den!
 • God

  Nanna on 4. sep. 2016

  Ideen med en våd børste er god, men om den skåner håret nok på trods af man fraråder at rede hår når det er våd, det vides ikke endnu. Udover det er str god. Men lidt overflødig da vi modtag en vådbørste i en anden boks for kort tid siden.
 • Hairbrush

  Zenia on 4. sep. 2016

  Jeg var mere vild med den anden wet brush vi fik i boksen for noget tid siden. Denne er ikke lige så god som den anden.
 • Hairbrush

  Mette on 4. sep. 2016

  Den gamle børste er smidt ud og erstattet med denne dejlige nye hårbørste.
 • WET BRUSH

  Sabine on 4. sep. 2016

  Det er en rigtig fin børste, den er dog alt for blød i "hårene", i hvertfald til mit hår.
  Jeg forsøgte, at tage den med i bad for at rede mine produkter ind i håret som i forslår man kan - her glider børsten bare hen over mit hår, og sådan oplever jeg den egentligt også i tørt hår.

  For mig skal en børste kunne rede hele håret og ikke bare det nedereste, og der er denne børste simpelthen bare alt for blød i børsterne og den lever derfor ikke op til al den ros i giver den - i hvertfald ikke til mit lange og tykke hår :)

  Ellers et super godt produkt, men jeg vælger at bruge den wet brush jeg havde i forvejen.
 • Så god!

  Sofie on 4. sep. 2016

  Reder håret godt igennem
 • amazing

  Trine on 4. sep. 2016

  Denne børste er fantastik, og sørger for at filtre bliver redt forsigtigt ud!! Go-go-go
 • MASCHA VANG’S CHOICE: WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Christina on 4. sep. 2016

  Rigtig god hårbørste. Stod faktisk lige og manglede en, så det passede jo perfekt, men det er helt sikker en, som jeg ville købe igen, da den simpelhen opfylder alle de krav, som man er blevet lovet.
 • En anelse for blød

  Line on 4. sep. 2016

  Jeg syntes den tidligere set brush er bedre. Men den er genial med hullerne bag på.
 • Bedste børste ever

  Betina on 4. sep. 2016

  Ingen under, ingen ved siden af, ingen over
  Den ultimativt bedste børste til at rede vådt hår igennem uden smerte og med et minimum af mistede h¨år.
 • Lidt lækker børste

  Signe on 4. sep. 2016

  Jeg synes denne børste er rimelig herlig. Jeg var lidt skeptisk overfor den, da jeg har en træbørste som virker helt perfekt for mig, og jeg har indtil videre ikke mødt dens lige. Men! denne børste kommer tæt på!
 • Måneds favorit

  Annika on 4. sep. 2016

  Jeg elsker virkelig denne hårbørste. Endelig har jeg har fundet en hår børste sol ikke går ondt at bruge og som virkelig er lækker.
 • Jeg ELSKER den!

  Sabrina on 4. sep. 2016

  Denne børste er helt igennem fantastisk! Den er et kæmpe hit herhjemme...
 • BB bedste børste

  Anne-Lene on 4. sep. 2016

  Den er bare super god.
 • WOW!!

  Mina on 4. sep. 2016

  Mega god børste! Den allerbedste børste til alle hårtyper vil jeg tro!
 • Positiv overrasket

  Victoria on 4. sep. 2016

  Drømme børsten
 • Ikke egnet til tykt hår.

  nadie1400@yahoo.com on 4. sep. 2016

  Ja den er ikke god til at rede filteret, kraftigt og langt hår ud. Dupperne tager ikke godt ved hår strået. Den tidligere børste jeg har fået er endda mindre, og den kommer bedre igennem filteret hår. Nu er det jo et choice by Masha V. der tilkende giver at den er ideel til hendes barn. Ikke fair, når man ikke lige har børn, der kan bruge den. Ikke brugbart for mig.
 • God

  Mathilde on 4. sep. 2016

  Bedre end forventet
 • God børste

  Caroline on 4. sep. 2016

  Glider let igennem håret og super flot design og farve
 • Bedste børste

  Brigita on 4. sep. 2016

  Den er så vildt god!!!! Nok den bedste børste nogen sinde ❤️
 • Super lækker børste

  Ea on 4. sep. 2016

  Der er ikke så meget at sige her, det er en super god børste, som beskytter håret. Den er kommet direkte i træningstaske, så håret kan få en hurtig tur efter en varm gang træning med opsat hår.
 • Soft

  Miruna on 4. sep. 2016

  i feel that this brush is too soft for my hair, i usually use one a little bit harder
 • Den bedste børste

  Pernille on 4. sep. 2016

  Jeg har meget langt hår, og det plejer at være en kamp at få det filtret ud med min almindelige børste, som jeg ellers har været glad for.

  Denne her er simpelthen den bedste, jeg har prøvet! Jeg ved ikke hvad i børsten, der gør det, men den filtrer bare mit hår ud let og hurtigt - og er samtidig virkelig rar at bruge!
 • Super børste!

  freja on 4. sep. 2016

  Let at stryge igennem håret
 • Simply the best

  Camilla on 4. sep. 2016

  Er fuldstændig vild med den børste...
 • Virkelig god

  Charlotte on 4. sep. 2016

  Det var en fornøjelse at bruge den, og datteren som jeg havde lovet en ny hårbørste fik den med det samme. Skøn massage i hovedbunden.
 • Wet Brush

  Julie on 4. sep. 2016

  Jeg er ganske enkelt vild med denne børste! Den læser virkelig alt! Jeg går ikke tilbage til en "almindelig" børste igen..
 • Skuffelse

  Ajla on 4. sep. 2016

  Jeg blev skuffet over denne børste, da den absolut ikke kan bruges, hvis man har tykt hår. Jeg er vild med idéen med hullerne på bagsiden, men de tynde og fleksible børster gør desværre, at børsten ikke kan bruges på tykt hår.
 • Review

  Maria on 3. sep. 2016

  Very soft brush. it is really easy to brush my hair.
 • Fantastisk

  Ronja on 3. sep. 2016

  Det er den bedste børste jeg længe har haft.
 • hårbørste!

  Shannie on 3. sep. 2016

  Elsker denne børste den er virkelige god til tyndt og finthår
 • Fantastisk!

  Frederikke on 3. sep. 2016

  Jeg har virkelig tykt hår, og hver gang jeg har skulle børste mit hår, har det ikke været andet end smerte(!). Den her børste reder håret uden at det gør ondt, og så bliver mit hår vildt blødt!
 • Bedømmelse

  cecilie on 3. sep. 2016

  Den er god at have i hånden, og er kun god for håret
 • Fan!

  Jennifer on 3. sep. 2016

  Elsker denne børste. Det er den bedste jeg nogensinde har ejet til at redde mit filtrede hår ud. Kan ikke undvære den nu!
 • bedømmelse

  Ali on 3. sep. 2016

  Denne børste blev givet væk i gave og min lillesøster blev sur glad for den - rigtig god til vådt hår (:
 • Lone V on 3. sep. 2016

  Den er kanon, den bedste jeg har prøvet
 • Julie on 3. sep. 2016

  Den er lækker og håret er nemt at rede ud med den
 • Great :D

  Aleksandra on 3. sep. 2016

  I have my tangle teezer, but that brush is much better. I'm a big fan of it ;)
 • MASCHA VANG’S CHOICE: WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Anna Steina on 3. sep. 2016

  Overraskende godt! Tror ikke at jeg ikke har prøvet wet brush før!
 • Fantastisk børste

  Julie on 3. sep. 2016

  Jeg er virkelig blevet glad for denne fantastike børste. Den er fleksibil, og effektiv til at rede knuder ud med, uden at ødelægge håret, uanset om håret er vådt eller tørt. Mit hår har aldrig været så nemt at styre som nu.
 • WOW

  Emilie on 3. sep. 2016

  Jeg kan ALDRIG finde en børste som jeg er tilfreds med. Men det her er bare vild god! O:
  Total yndlings i denne box!
 • Jeg ELSKER den

  Katja on 3. sep. 2016

  Jeg har meget tyky hår, og det kan være en stor kamp, at redde de mange filter ud, men denne gør det bare så meget nemmere! Med denne har jeg halveret tiden jeg bruger på at børste mit hår.
 • Fantastisk!

  Cecilie on 3. sep. 2016

  Jeg elsker den! Aldrig har jeg haft en børste der så let reder mit hår ud.
 • super god

  Rikke on 3. sep. 2016

  Denne børste er super lækker for håret og er let at børste med. Man føler ikke håret knækker og den er super nice fordi den også kan bruges i badet!
 • Wet brush

  Heidi on 3. sep. 2016

  Super til langt hår.
 • Virkelig god

  Maria on 3. sep. 2016

  Bedste børste
 • fantastisk!

  Nina on 3. sep. 2016

  reder håret super fint, hvad enten der er vådt eller tørt. En børste som jeg helt klart vil komme til at bruge regelmæssigt fremadrettet.
 • Lækker!

  Christina Reiths on 3. sep. 2016

  Rigtig fin børste og tjener sit formål godt! Men personligt synes jeg det var virkelig øv at forvente en sød pink børste og så får man den i en hæslig skrog grøn farve
 • Lækker børste til filteret hår

  Kathrine on 3. sep. 2016

  Børsten er super god til at udrede et filteret hår uden at det gør ondt eller at man mister store totter af hår. Den er rigtigt blød mod hovedbunden. På grund af størrelsen af børsten, er den ikke så god til at sætte hår med.

  Anvendelse (5/5), Størrelse (2/5)
 • God i badet

  Natacha on 3. sep. 2016

  Jeg er vild med den, og især vild med, at jeg kan bruge den i badet til shampoo mm og nemt skylle den bagefter.
 • God børste men....

  Charlotte on 3. sep. 2016

  Har flere af disse børster, men denne er dog alt for stor til mit hår....har givet den til min lillesøster
 • Lækker børste, perfekt til badet

  Maj on 3. sep. 2016

  Elsker denne, har altid problemer med filtret hår i badet og denne afhjælper det uden man skal stå og bruge vold, super dejligt.
 • God børste til fint hår

  Julie Lund on 3. sep. 2016

  Jeg har både tyndt og fint hår. Det gør det skrøbeligt når det er vådt og filtret. Børsten er god fordi den ikke river i hårene. Jeg er super glad for at den var i boxen!
 • Fantastisk børste til prisen

  Michelle on 3. sep. 2016

  Virkelig god børste, som reder håret ud, uden at det slider for meget i håret
 • Perfekt til mit tykke hår

  Sarah on 2. sep. 2016

  Jeg er så glad for børsten jeg fik med i min box, og timmingen passede perfekt i det min børste jeg har haft i 5 år måtte skiftes ud. Børsten og virkelig blid mod mit hår og river ikke nær så meget hår fra mit hovedbund foretil den jeg havde før. Når man kommer hjem fra arbejdet og håret er godt filtret børster den dem ud meget blidt og hænger ikke fast i uldtotterne så man fælder en lille tåre i desperation for at få uldtotterne og børsten fri fra hinanden.

  Rigtig glad for produktet bliver brugt flittigt!
 • WET BRUSH

  Louise on 2. sep. 2016

  Super god til krøllet og lidt filtret hår. Også perfekt i badet!
 • Godt produkt

  Trine on 2. sep. 2016

  Rigtig god hårbørste. Virkelig grim farve (neongrøn).
 • Fantastisk

  Nana on 2. sep. 2016

  Så god, mine varmeste anbefalinger herfra
 • God børste, meeen

  Lone on 2. sep. 2016

  Er virkelig glad for den her type børste, da den formår at få redt filtret hår ud med mindre smerte end mange andre, men da jeg har været medlem noget tid fik jeg også en sidste år. Børster er ikke det der bliver slidt hurtigst, så jeg har som sådan ikke noget at bruge denne her til, men den må så ligge som reserve, hvis jeg engang skulle ødelægge eller miste den fra sidste år.
 • Jubiiiiii

  Heidi on 2. sep. 2016

  Endelig en hårbørste der kan få bugt med mine krøller uden at det gør ondt eller at børsten sætter sig fast. Total yndlings allerede!
 • Nu også min yndlingsbørste!

  Nicoline on 2. sep. 2016

  Jeg synes, at det er så lækkert med en stor kvalitetsbørste i Goodiebox'en, da det er noget, jeg længe har ønsket og manglet! Den børster mit fine, let-filtrende hår meget blidt og lydløst (hvilket jeg ikke er vant til!) uden at knække hårene, og det er superrart. Jeg er meget glad for produktet!
 • Hårknude?

  Lone on 2. sep. 2016

  Ikke længere! Hvis du anvender wetbrush vil du opleve at børsten glider lige igennem dit hår.
  Denne nye model er velegnet til både vådt og tørt år og kan anvendes til fordele plejeprodukter i det våde hår.
 • SUPER!

  jeanette on 2. sep. 2016

  Helt klart den bedste børste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har lige afbleget mit hår, så det er strid at rede ud, selvom jeg bruger balsam og hårolie. Med WET børsten reder den mit hår ud, uden problemer, selv hvis jeg ikke bruger hårolie.
 • Fantasisk!

  Karen on 2. sep. 2016

  Jeg har stort krøllet hår og jeg glatter stort set altid mit hår. Med denne børste er det så let! Jeg behøver ikke at redde det flere gange, og det gør ikke ondt med denne børste!
  Min niece på 6 år græder når hun skal have reddet sit lange tykke hår... Efter at have prøvet denne, blev den straks købt til hende. Hun er ligeså meget fan som jeg!
 • Fantastisk

  Mai-Britt on 2. sep. 2016

  Top, top af toppen.
  Børne er blivet vilde med at børste hård fordi det ikke gør ondt.
 • Rigtig god

  Camilla on 2. sep. 2016

  Rigtig god børste, hele familien kan bruge den
 • Good

  Joanna on 2. sep. 2016

  This is a really good brush. Comfortable using
 • Super god hårbørste!

  Sidsel on 2. sep. 2016

  Hårbørsten er virkelig god. Den river på ingen måde i håret, når man bruger den, hvilket er virkelig lækkert. Derudover er det rart at vide, at den ikke skader håret lige så meget som andre børster, når man bruger den i vådt hår.
 • Lækkre lokker

  Marianne on 2. sep. 2016

  Total god børste. Elsker wet-børsterne. Det er fedt at den er god i badet - bedre end den forrige I sendte ;-) hjemme er både mig og ungerne glade for den nye børste.
  Prisen er ok - MEN den står til 129kr sidst jeg så den i en butik, ikke 199kr, men pyt, det er jo kun bedre ;-)
 • Genial som forventet

  Trine on 2. sep. 2016

  Jeg har allerede en wetbrush, jeg har modtaget i en tidligere box. Og den elsker jeg! Så jeg vidste godt, at jeg ikke ville blive skuffet. Denne udgave er dog lige en anelse bedre, hvilket jo er yderst tilfredsstillende. Wetbrush er generelt et produkt jeg anbefaler til alt og alle.
 • :)

  Line on 2. sep. 2016

  Jeg er helt vild med denne her børste! Den er ikke for hård og børster let håret igennem :)
 • Ganske fin

  Nathalie on 2. sep. 2016

  Ganske fin hårbørste. Dog virker den ikke specielt godt i tykt/kraftigt hår. Efter min mening, er TangleTeezer et bedre produkt og et bedre prispunkt. Og måske et lidt ærgerligt produkt at putte i boksen, hvis Machas mening er, at den er perfekt til filtret børnehår!
 • Elsker den!

  Nikita on 2. sep. 2016

  Den hiver slet ikke mit hår ud som andre børster, det er så dejligt! Et kæmpe hit hos mig :)
 • Rigtig god børste

  Marie-Louise on 2. sep. 2016

  Har ikke prøvet den i vådt hår, men i tørt hår kan jeg godt mærke den er skånsom og lækker.
 • Verdens nye vidunder!

  Britt on 2. sep. 2016

  Ikke mindre end et vidunder!!
  Den er super fantastisk og kan slet ikke forstå, hvordan jeg har kunnet klare mig uden tidligere ;)
  Eneste problem.....jeg har to døtre...og kun een børste...så nu er vi 3 der kæmper om den. Ja selv farmand i huset er helt pjattet med den.
  Vi må vist have skaffet nogle flere :)
  GULD produkt!!
 • Ok børste

  Marie on 2. sep. 2016

  Dejlig blød børste, redder nemt igennem tørt hår. Synes dog ikke at den kommer ordenligt igennem vådt og let filtret hår, der må jeg bruge en anden børste.
 • Fantastisk

  Katie on 2. sep. 2016

  Elsker elsker elsker set brush. Det fungere bare. Dog lidt dyr.
 • Bedste børste

  Charlotte on 2. sep. 2016

  Dette er bare den bedste børste. Kan ikke mærke at man at man bruger den og håret bliver bare glat.
 • Så lækker mod hovedbunden

  Pernille on 1. sep. 2016

  Har onsdag modtaget min første goodiebox! Var så heldig at den indholdte denne hårbørste. Den er så lækker mod hår og ikke mindst hovedbunden!
 • Verdens bedste børste <3

  Michelle S on 1. sep. 2016

  ELSKER denne børste. Den er virkelig fantastisk til mit hår. Mit hår er altid filtret når jeg har været i bad selvom jeg bruger shampoo og balsam. Jeg har prøvet utallige af børster, men enden sidder de fast i mit hår, river i mit hår eller redder de aldrig ordentlig. Så var lidt skeptisk med denne børste, men kunne allerede mærke efter første strøg gennem mit hår at denne børste var anderledes end alle de andre jeg har prøvet. Nu har jeg ikke længere problemer med at få mit filtret hår reddet ud uden at børsten sidder fast eller at det gør ondt.
 • Super god børste

  Mathilde on 1. sep. 2016

  Virkelig lækkert med en børste der rent faktisk kan rede håret igennem uden det gør ondt!! Også super nem at rengøre, da børsten er så medgørlig
 • Børste

  Mia Kristine on 1. sep. 2016

  Virkelig god børste til mit krøllede hår
 • Den bedste børste til vådt hår

  Line on 1. sep. 2016

  Dette er den bedste børste jeg har haft til vådt hår. Jeg har afprøvet mange forskellige og også andre wet børster, men denne er min favorit uden tvivl. Mit hår går til mit på ryggen, og børsten har ingen problemer med at rede det ud.
 • God.

  Tanjar on 1. sep. 2016

  God og gør det, den skal.
 • Virkelig god!!!!

  Signe on 1. sep. 2016

  Jeg har godt nok ikke brugt den i badet endnu, men er så glad for den. Den passer perfekt til mit hår, som er lidt tykt, og svært at rede ude.
  Fik tidligere en børste fra samme mærke, men denne her er ti gang bedre. Så glad
 • Simpelthen fantastisk

  Lise-Lotte on 1. sep. 2016

  Har altid meget svært ved at komme igennem min manke om morgen og efter badet, men ikke mere. Helt igennem fantastisk børste.
 • Ikke lige så god som den almindelige

  Emilie on 1. sep. 2016

  Jeg er en stor fan af Wet brush, men jeg synes denne børste er lidt stivere i det end den almindelige børste. Den er derfor ikke så blød for hovedbunden. Ellers har jeg været helt tilfreds.
 • Super god

  Sarah on 1. sep. 2016

  Super godt til vådt hår! Helt utroligt :) også god til nylavede krøl i håret
 • Yndlings børste

  Stephanie on 1. sep. 2016

  Allerede efter første børstning kunne jeg mærke en forskel. Mit hår har taget så godt imod den. Håret efterlades dejligt blødt og glansfuldt.
 • Hårbørste

  Charlotte on 1. sep. 2016

  Verdens 8.vidunder - ville dog ønske min også var lyserød!!
 • God til mit hår

  katja on 1. sep. 2016

  Jeg har altid synes at de her store børster er lidt voldsomme, men jeg er faktisk blevet rigtig glad for den her. Den reder håret igennem meget hurtigt også selvom det er vådt. Jeg er fan!
 • Fin!

  Ea on 1. sep. 2016

  Børsten er meget skånsom overfor håret, da den ikke ''tvinger'' sig gennem hårknuder og lignende, men i stedet stille og roligt arbejder sig gennem det, når man reder igennem flere gange. Synes dog prisen er lidt krydret. Bryder mig ikke om børsten udseende, da jeg synes den ser lidt billig, plastik-agtig ud.
 • Hårbørste

  Ilayda on 1. sep. 2016

  Rigtig god hår børste
 • Perfekt til hår der filtrer nemt

  Pia on 1. sep. 2016

  Jeg er meget overrasket, hvor effektivt og samtidig skånsomt at denne børste reder mit hår ud. Sværger ellers til svinehårsbørster, men er top-begejstret over denne.
  Nu kom den ikke i en emballage, men jeg har givet karakteren 4 for den kategori og for anvendelighed, fordi håndtaget måske kunne være bedre ergonomisk set. Jeg kan godt anstrenge hånden lidt, når jeg børster håret. Men er stadig vild med den
 • .

  Catrine on 1. sep. 2016

  .
 • super

  Jeanette on 1. sep. 2016

  dette er den bedste hårbørste man kan tænke sig
 • Wet - nu også uden brug af balsam

  Tina on 1. sep. 2016

  Syntes at denne Hårbørste er helt fantastisk da jeg nu rent faktisk kan droppe min balsam, som jeg ellers førhen var nødsaget til at bruge for i det hele taget at få børstet håret ud. Gid jeg kendte til denne børste før!
 • SÅÅ fantastisk

  jette on 1. sep. 2016

  Perfekt til mit lange hår, som jeg prøver at beskytte.
 • Ikke lige en favorit

  Sara on 1. sep. 2016

  Da jeg så vi fik en hårbørste blev jeg lidt øv, da jeg har en tangle teezer som jeg er rigtig glad for i forvejen og tænkte den ikke ville være bedre end den, men jeg tænkte jeg hellere måtte give den en chance. Desværre levede den ikke helt op til forventningerne og hypen. Jeg synes det er en god ide med hullerne på bagsiden, så man kan bruge den i badet, men jeg synes ærligt talt bare ikke den reder mit hår ordentligt igennem, desværre ... Og så opdagede jeg at den pink farve fra børsten var gået af på min porcelænsvask da jeg havde haft den liggende, det virker også til at produktet ikke er helt så holdbart så.
 • Silkehår

  Pernille on 1. sep. 2016

  Sikke en lækker børste! Fantastisk til lige at rede håret igennem med, mens man har balsam eller kur i. Sørger for det bliver jævnt fordelt!
 • Helt fantastisk børste

  Michelle Søderlund on 1. sep. 2016

  Eminent børste der flyver igennem ens våde, krusede/krøllede og filtrede hår helt uden problemer. Kan kun anbefales!
 • God til genstridigt hår

  Zina on 1. sep. 2016

  Dejlig let, fedt at man kan have med med ind under bruseren. Min er dog grøn og ikke så pæn at have liggende fremme.
 • Wet brush

  Mette on 1. sep. 2016

  Dette børste har et flot design.
  Og har jeg lidt svært ved at rede mine knuder ud, da da mit hår er så fint, og den har svært ved at få fat i kunderne
 • WET BRUSH

  Annemette on 1. sep. 2016

  Jeg stod faktisk og manglede en ny hårbørst så blev rigtig glad for at se denne sag. Elsker store børster da jeg har et meget langt og kraftigt hår som knækker nemt.
  Jeg elsker ideen om at den kan bruges til både vådt og tørt hår.
  Jeg synes dog kun jeg kan bruge den når jeg har redt mit hår ud med min tangle tezzer ( da mit hår er umuligt at arbejde med efter bad) men ellers i hverdagen og ellers virker den så godt for mig! jeg er så glad for den!
 • Massage og fint hår

  June on 1. sep. 2016

  Elsker denne nye børste, at jeg har smidt min gamle ud! Håret bliver redt ordentligt ud uden at det gør ondt og samtidig får man en lækker hovedbundsmassage! Jeg er helt klar fan af denne børste!
 • Skånsom

  Tanja møller on 1. sep. 2016

  Børsten formår at filter mit morgenhår ud, uden det føles som om at håret knækker. Den er nem og føles rar.
  Dog synes jeg at prisen er lidt i den tunge ende for hvad jeg vil give for en hår børste
 • ET SANDT MIRAKEL

  Cæcilie on 1. sep. 2016

  Jeg har ofte læst om gode børster osv., men har som sådan ikke troet på det.. Den her børste gjorde mine tvivl til skamme! Den er intet mindre end fantastisk. Jeg har flere venner, der har prøvet den og har måtte købe den. Normalt tager det mig 5-7 minutter at rede mit hår ud, men med den her børste er det 1 minut i alt. Den er virkelig vidunderlig, og jeg bliver nødt til at have en ekstra, som reserve, hvis nu den anden skulle gå i stykker. Jeg er blevet afhængig! Går aldrig tilbage til en anden børste!
 • dejligt let

  Lumilla on 1. sep. 2016

  Børsten kan rede alle knuder ud
 • Perfekt til vådt hår

  Christina on 1. sep. 2016

  Genial efter man har været i bad :D
 • Amazing

  Zia on 1. sep. 2016

  Elsker denne børste
 • Elsker den

  Trine on 1. sep. 2016

  Elsker den børste! Aldrig har jeg oplevet så god en børste.
 • Elsker elsker elsker

  Sofie on 1. sep. 2016

  Mit hår har aldrig været så nemt at redde! Den er fantastisk
 • Jeg elsker den!

  Lana on 1. sep. 2016

  Den er sindssyg god. Jeg hader at vaske hår fordi mit hår er krøllet og umuligt at redde ud, men den børste er bare så fantastisk. Håret knækker ikke så meget som det plejer og det går mega hurtigt og nemt. Jeg kan også lide at den er stor og flad så kan man også bruge den til at føn glatte sit hår.
 • :)

  Anna-Lena on 1. sep. 2016

  Virkelig lækker
 • Endnu en wetbrush

  Lene on 1. sep. 2016

  Jeg synes wetbrushes er fantastisk gode og denne er stor og lækker. Den er både god til mit hår, men specielt til mine to døtres lange filtrede hår. Men... jeg, som længerevarende kunde, synes det er lidt ærgeligt at vi får endnu en wetbrush da der allerede har været en fullsize wetbrush med i goodiebox for ikke alt for længe siden.
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH Read more

  Sussi on 1. sep. 2016

  Er bare sååååå glad for den.
  Super godt og nu er mit langt hair meget nemt at styrre
 • Perfekt børste

  Camilla on 1. sep. 2016

  Disse wet brush er mine ynglings. Det er min tredje børste fra det mærke og jeg bliver aldrig træt Af dem.
 • Okay

  Helena on 1. sep. 2016

  Havde i forvejen Hh simonsens Wet brush, så kendte godt til ideen bag. Det er rart at børste hovedet er så stort, da jeg så hurtigere kan komme igennem mit troldehår.
  Dog virker den bedst i vådt hår, hvilket nok også er formålet, men i tør hår synes jeg den gør håret elektrisk.
 • Uundværlig

  Amalie on 1. sep. 2016

  Den reder mit lange tykke hår ud, hurtigt og nemt. Den gør det meget nemmere og sjovere at redde hår. Det er ikke længere en hård kamp, der tager lang tid og gør ondt. Kan helt klart anbefales.
 • Super lækker børste

  Agnes on 1. sep. 2016

  God børste til langt hår. Praktisk at den er velegnet til brug i badet og til at fordele hårkur osv.
 • Hvem skal bruge den :-)

  Emilie on 1. sep. 2016

  Ja herhjemme er den et hit, og mine piger synes det er dem der skal bruge den. Så jeg gemmer den så jeg har den for mig selv :-)
 • God

  Asta on 1. sep. 2016

  Super god både i tørt og vådt hår.
 • Dejlig børste!

  Lene on 1. sep. 2016

  Børsten er dejlig, men meget stor, når man ikke har så langt hår :)
 • mega god

  Susanne Kjær on 1. sep. 2016

  Rigtig god børste
 • Meget fin

  Kira on 1. sep. 2016

  God at bruge i badet til at få fordelt hårkuren rigtig godt ind i håret :)
 • ok børste

  Id 27626197 Anja on 1. sep. 2016

  Umiddelbart en meget blød børste - den afviger en del fra tidligere afprøvet børster og jeg kan ikke finde ud af om den er god til mig.
  Men dejligt at den er oplagt at bruge i badet i forbindelse med hårkur, balsam og lign.
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Kathrine on 1. sep. 2016

  Simpelthen den bedste børste jeg nogensinde har kørt igennem mit hår. Den er perfekt på alle tidspunkter af døgnet - både i tørt og vådt hår og i og uden for badet. Kan varmt anbefale denne.
 • Super fed

  Karina on 1. sep. 2016

  Super fed børste! Er så god til mig med fint hår, men bestemt også til min datter med meget kraftigt hår!
  Rigtig rigtig godt produkt.
  Eneste minus er at vi allerede har fået den med en tidligere box......
 • Lækker børste

  christina on 1. sep. 2016

  Super go
 • Detangle hårbørste

  Janani on 1. sep. 2016

  Var skeptisk da jeg så denne hårbørste. Troede ikke den kunne klare mit tykke, sorte hår, men det er første børste der redder mit hår uden at gøre ondt. Og jeg har filtret hår!
 • Elsker, elsker, elsker!

  Alexandra on 1. sep. 2016

  En genial børste! Specielt til mig med stort, tykt og til tider filtret hår! Det bliver lige pludselig dejligt og rede hår :)
 • Elsker!

  Hanar on 1. sep. 2016

  Lækker børste, super glad for den selvom jeg stadig bruger den anden wet-brush jeg fik fra jer.
 • Har tidligere modtaget lignende

  Line on 31. aug. 2016

  Har tidligere i en goodiebox modtaget en børste med samme formål, så havde ikke rigtigt noget behov for denne
 • Genial børste

  Kathrine Kjærsgaard on 31. aug. 2016

  Jeg har tydeligt kunne mærke forskel på at jeg har brugt denne børste, og den er helt genial til at tage med under bruseren og får redt sit hår
 • Skønt

  Christina on 31. aug. 2016

  Ejer i forvejen 4 børster fra det her mærker. Kan ikke få nok af dem.
 • Elsker den

  Alexandra on 31. aug. 2016

  Den her børste er min nye favorit. Smed min gamle børste ud med det samme da jeg prøvede denne. Den er virkelig god, og reder håret helt igennem helt uden at hive og trække i håret. Og så er den også super god til min datters filtrede børnehave hår. Så det er også kun et +.
 • Wow.

  ID28938342 Natanja Simony on 31. aug. 2016

  Det fede ved denne er, at den er så smart til at tage med i badet.
 • Fed børste

  Sanne on 31. aug. 2016

  Super god børste til vådt hår:)
 • Verdens bedste børste

  ania on 31. aug. 2016

  Det her er verdens bedste børste! Jeg elsker den!
 • Fantastisk

  Nina on 31. aug. 2016

  Den er bare så lækker en børste, mit hår er silkeblødt når jeg har brugt den. Jeg har haft andre wet børster, men den her er klart den bedste!
 • Elsker den

  Rita on 31. aug. 2016

  Super super børste til mit tykke hår, tak
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Joan on 31. aug. 2016

  Skøn børste, der er nænsom mod hår og hovedbund
 • In love

  ina on 31. aug. 2016

  Super børste.. den er bare perfekt til alt slags hår. Har den i en lille model, men må sige det er super med hullerne så man kan tage den med i badet hvis håret filtre.
 • Børste

  freja nora on 31. aug. 2016

  Slet ikke tilfreds med børsten, først og fremmest var den grøn, dernæst kunne den overhovedet ikke klare at komme igennem mit hår.
 • <3

  Natasha on 31. aug. 2016

  ELSKER DEN! <3
  Den er med overalt!
  På farten, i badet, på rejsen, til idræt og til om morgenen
 • God!

  Camilla on 31. aug. 2016

  Elsker Wet Brush. Har en mindre i forvejen fra en tidligere Goodiebox. Men altid rart med en ekstra og også rart at den er lidt større :-)
 • Den bedste ...

  Rikke on 31. aug. 2016

  Hårbørste til prisen. Jeg er fan! Jeg har et fint hår som fælder en del og har det med at knække ved Børstning, men ikke med denne hårbørste grundet de bløde "dutter".
 • MASCHA VANG’S CHOICE: WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Anna Zoi on 31. aug. 2016

  Super fed hårbørste..
  Reder håret perfekt uden at det gør ondt eller noget..
 • Wet brush

  Pia on 31. aug. 2016

  Fantastisk børste. Den går nemt igennem mit ellers flirtede hår uden problemer. Selv efter en hel dag med håret opsat, kører den nemt igennem håret uden smerter.
 • Absolut genial

  Miriam on 31. aug. 2016

  En hårbørste der kan rede mit tykke og krøllede hår ud! Det er der ikke mange der kan...
 • Blid børste

  Jeanet on 31. aug. 2016

  Denne Wet Brush er helt fantastisk blid ved håret. Den river ikke i rødderne, men reder blidt håret ud. En rigtig effektiv børste, som jeg klart vil anbefale.
 • Imponerende - virkelig god børste

  Sanne on 31. aug. 2016

  Hvordan har jeg kunne leve uden denne børste? Den er virkelig fantastisk. Den river næsten ikke i håret - den er en fornøjelse af børste hår med.
 • Wet Brush

  Jannie on 31. aug. 2016

  Jeg har i mange år brugt den samme, ikke-særlig-god-mod-håret-hårbørste, som ikke rigtig tager højde for filtret høstak. DET GØR DENNE Wet Brush - kæmpe plus! Desuden er jeg også vild med, at den kan bruges i badet til fordeling af eksempelvis hårkur osv. uden at den sætter sig helt fast i håret. Samtidig føles det også dejligt, når dens bløde børster masserer hovedbunden - jeg er klart fan af Wet Brush...

  Som man nu kan købe i Føtex til 59,- hmm..
 • Positivt overrasket

  Lærke on 31. aug. 2016

  Jeg var rimelig skuffet, da jeg så, at der var en hårbørste med - but this won me over! Jeg har den med mig alle steder - balsam er ikke en nødvendighed længere
 • vild med den børste

  jytte on 31. aug. 2016

  den er så god og dejlig at bruge i både vådt og tørt hår
 • Helt perfekt

  Cecilie on 31. aug. 2016

  Fungere helt perfekt til mit hår både tørt og vådt. Det er ikke længere end kamp at redde ud.
 • elsker den

  jytte on 31. aug. 2016

  det er den bedste børste jeg nogensinde har haft elsker den
 • Fantastisk hårbørste!

  Sara on 31. aug. 2016

  Jeg er blevet virkeligt glad for denne børste! Jeg er ikke sikker på, at jeg selv kunne ha' fundet på at købe den - for den ligner nemlig ikke en børste som er "stærk" nok til at få ordentligt fat i mit tykke hår - men den er sindsygt god! Føler ikke at den er så "hård" ved mit hår som andre hårbørster, men får alligevel redt mit hår igennem :) Tak!
 • Vidunder

  Mette on 31. aug. 2016

  Kommer ALDRIG til at bruge en anden børste igen!
 • Fantastisk!

  Pernille on 31. aug. 2016

  Super god hårbørste både i tørt, vådt og håndklædetørt hår.
 • Fint produkt

  Anne L. Z. on 31. aug. 2016

  Wet brush'en er et godt produkt, og helt uundværlig til langt hår når man lige har været i bad. Men det giver ikke mening at give produktet igen, når kunderne allerede fik en lignende børste for et års tid siden. Så ville det have været mere interessant at prøve noget andet.
 • Rigtig god

  Stella Nanna on 31. aug. 2016

  Synes børsten var rigtig god. Havde en i forvejen, så forærede den væk til en, som jeg tænkte kunne bruge en godt børste til til badet. Prøvet den selv inden, og synes godt om den
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Mia on 31. aug. 2016

  En god børste når man har filtret hår efter et bad.
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH Read more at: https://tr.im/1Wt4o

  Charlotte on 31. aug. 2016

  Jeg elsker den, jeg forstår ikke hvordan det er muligt at håret, vådt og touperet kan redes ud som ingen ting
 • Eet brush

  Amanda on 31. aug. 2016

  Den virker godt, men er MEGET ked af den grønne farve
 • En gave til langt hår

  Susan on 31. aug. 2016

  En redning - og et must til langt og tyk hår - mine piger elsker den !!
 • Hårbørste

  Charlotte on 31. aug. 2016

  Så god!
 • ELSKER DEN!!

  Camilla on 31. aug. 2016

  Først troede jeg den var som de andre børster jeg har, men denne har gjort at jeg kan nyde mere at rede hår, da det slet ik gør ondt, dog tager det lidt længere tid for mig at rede ud med denne, men gør mig ik så meget

 • Det gør ikke engang ondt!

  Mette Kristin on 31. aug. 2016

  Endelig en hårbørste, hvor det ikke gør ondt. Hverken når håret er vådt, men ej heller når det er tørt :-)
  Det eneste jeg ikke er super begejstret for, er den neon grønne farve børsten har, men det er til at leve med :-)
 • Bedste hårbørste i verden

  Belinda on 31. aug. 2016

  Jeg har et meget stort tyk hår som kan være meget svært at rede ud. Men den her hårbørste kan uden det gør ondt, der ryger store totter af. Den er meget blød i sine børster. Jeg elsker den❤️
 • Hårbørste

  Solgerd on 31. aug. 2016

  Den er blevet erstattet i stedet for min tidligere børste. Den er helt fantastisk! River ikke og super god til når man putter hårkur i håret.
 • Wet brush

  Marie on 31. aug. 2016

  Super god glider virkelig nemt igennem håret
 • Alt for god hårbørste.

  Dzejna on 31. aug. 2016

  Synes det er en rigtigt børste, og jeg har allerede en fra samme mærke, så var ikke i tvivl om at den ville være god.
 • hårbørste

  Camilla on 31. aug. 2016

  Dejlig nem at bruge, og fantastisk at bruge i badet.
 • God hårbørste

  Inger on 31. aug. 2016

  og ideel til mit lange tykke hår, som både skal farves og have hårkur. Nu kan jeg bedre fordele det
 • Elsker den

  Anne on 31. aug. 2016

  Fantastisk børste. Den virker bare!!!
 • Børsten

  Dani on 31. aug. 2016

  Jeg synes det er en fed ting at få med i boksen, da jeg ikke er så god til at købe børster, og heller ikke give 200 kr for en:)
 • Dejlig anvendelig

  Dorte on 31. aug. 2016

  En rigtig god børste der er nem at bruge i alt slags hår. Dog lidt dyr.
 • børste

  Anne on 31. aug. 2016

  Dejlig børste, men pro modellen er dårligere end den normale
 • Super god

  Menekse on 31. aug. 2016

  Den her børste er bare god! Den er virkelig god mod mit hår - mit hår kan efter badet se super flot ud, men afhængig af vejret, eller aktivitet .. Eller dagen efter, så er mit hår bare en flot fuglerede, som bare er umulig at børste.
 • fantastisk

  annemette on 31. aug. 2016

  Jeg elsker simpelthen den her børste
 • Behagelig børste

  Benedikte on 31. aug. 2016

  Rigtig god børste, der er meget skånsom for håret. Den masserer også hovedbunden og reder håret forsigtigt igennem.
 • MEGA god børste

  Nickie on 31. aug. 2016

  SUPER..elsker den til mit problematiske hår...
 • God

  Maria on 31. aug. 2016

  Den er god nok, men vi har fået en lignende før..
 • Hårbørste

  Christina on 31. aug. 2016

  Denne børste har jeg elsket lige siden jeg fik den. Det har aldrig været nemmere at rede mit hår, når det er vådt. Mit hår er ligeledes blevet mindre ødelagt af at benytte denne børste - kun gode anbefalinger herfra :)
 • Wet hårbørste

  Louise on 31. aug. 2016

  Jeg havde store forventninger til den, og den lavede desværre ikke op til den. Den føles ikke velegnet til mit kraftig hår og vil derfor ikke Anbefale det til folk med tykt hår.
 • Fantastisk børste

  Simone on 31. aug. 2016

  Jeg har kun god erfaring med denne børste! Efter bad eller hvis håret er filtret, virker denne hårbørste perfekt, da den glider let igennem håret - uden at det gør ondt.
 • En god børste

  Mia on 31. aug. 2016

  Det er en super lækker børste, som filtrer håret ud skånsomt og uden det gør ondt.
 • Bedste hårbørste

  Lone on 31. aug. 2016

  Rigtig god til vådt hår, gør det nemt at rede ud
 • Et must have

  Camilla Hjort on 31. aug. 2016

  Denne hårbørste er virkelig god i vådt eller filtret hår, da den ikke hiver i håret, som andre børster.
 • Udemærket

  Line on 31. aug. 2016

  Udemærket børste.
  Børster dog sjældent mit hår i badet, men virker også helt fint i tørt hår.
 • Super dejlig børste

  Tina Sara on 31. aug. 2016

  Så simpelt kan det siges. Jeg har aldrig været typen der har tænkt særlig meget over hvilken børste jeg brugte til mit hår, så jeg har altid bare fundet den billige i nærmeste supermarked og det har somregel gjort det for mig. Mit hår er heldigvis ikke så kompliceret... MEN så fik jeg en datter og hun vil bestemt ikke have børstet sit hår, indtil vi fik den her børste. Den er så dejlig, man kan ikke føle at den børster håret, den er så varsom :) We like a lot!
 • skøn børste

  Jette on 31. aug. 2016

  dejligt at få ny børste. Den er rigtig god.
 • Overraskende god

  Christina on 31. aug. 2016

  Jeg har tykt hår og er vant til en hårbørste uden fleksible børster, og hvor jeg føler, at jeg får redt håret godt igennem og kan høre, hvor filtret håret er - så første gang jeg bruge Wet Hairbrush, var jeg ikke så sikker på, at den var noget for mig. Det føltes lidt ligesom at skrifte fra en hård til en blød tandbørste. Men nu har jeg brugt den nogle gange, og jeg er faktisk blevet ret glad for den. Jeg kan kun støtte op om beskrivelsen: "massageagtig hårbørstning", "effektiv" og "kan anvendes i både vådt og tørt hår" - det fungerer bare :)
 • Lækker børste!

  Louise on 31. aug. 2016

  Jeg er personligt helt vild med denne børste. Jeg er en af de heldige få der efter jeg har vasket hår, kan nøjes med at rede håret igennem et par gange og så er det tørt. Og det er denne børste perfekt til! Dog er jeg ikke så vild med den voldsomme lyserøde farve. Og prisen synes jeg personligt er lige i overkanten så jeg ville ikke selv gå ud og købe den.
 • Positiv overraskelse!

  Betina on 31. aug. 2016

  Jeg har meget tykt, langt hår, og er derfor ikke god til børster der er for bløde, da de ganske enkelt bare går i stykker. Men denne børste virker til at være rigtig god for mit hår, ikke mindst fordi den ikke trækker i mit hår! Jeg taber færre hår, og jeg føler ikke at det trækker i hovedbunden på mig :) Det eneste minus er at hvis jeg har en rigtig uglerede, så er jeg nødt til at bruge en anden børste eller kam, da denne børste simpelthen giver op :)
 • Fantastisk god børste

  Pernille on 31. aug. 2016

  Er helt vild med denne børste fra Wet. Har ikke prøvet nogen børste der så nemt kan børste igennem mit hår, på trods af at det er uglet og der er knuder i. Børsten glider lige igennem, og det er helt smertefrit og uden besvær.
 • god børste

  Maiken on 31. aug. 2016

  Rigtig fin børste som endda klarer min 6 årige datters filtrede hår uden tåre. Det har ingen anden børste klaret endnu. God at holde på både for store og små børster. De små huller på bagsiden af børsten gør at børsten hurtigt tørrer hvis den har været med i badet. Dog undrer jeg mig over at den vejl. udsalgspris er sat til 199,95. Samme varer har en normalpris i føtex på kr. 85,- Især til den føtex pris er det en rigtig god børste.
 • Skøn hovedbundsmassage

  Anne-Mette on 31. aug. 2016

  Hårbørsten er rigtig dejlig at benytte, jeg er godt tilfreds, dog er den grønne farve min havde ikke særlig pæn. Jeg er korthåret, så synes måske den er lidt spildt på mig.
 • Simpelthen fantastisk !! :)

  Tilde on 31. aug. 2016

  Denne børste er simpelthen fantastisk!! Jeg har meget tyndt og fint hår, og derfor er udredning altid et smertehelvede, men ikke længere. Jeg kan nu udrede selv de vildeste fuglereder i mit hår - helt smertefrit - og det er SÅ skønt!! :)
  Jeg overvejer at købe en mindre udgave, til at have med i tasken og på ferier.
 • Super god !

  Anne-Dorthe on 31. aug. 2016

  Jeg har ikke selv langt hår så min datter på 14 har fået den og hun elsker den, aldrig har det været så nemt at redet hendes hår ud.
 • God i badet

  Ann on 31. aug. 2016

  Rigtig god i badet til at fordele hårkur. Til tørt hår er den ikke særlig god til tykt hår, det et som om den ikke får fat i det inderste hår.
 • Super god

  Louise on 31. aug. 2016

  Jeg har meget langt hår og bruger ikke balsam i bad, så det kan være en udfordring at rede mit lange hår når det er vådt. Men hold nu op, hvor er den vild den børste! Den er jo genial. Aldrig har det været så nemt og smertefrit at rede mit hår. Jeg forstår det ikke! Men virkelig smart at børstene er bløde/fleksible. Det er så lækkert at køre børsten mod hovedbunden. Amazing - love it!
 • Skøn!

  Marie on 31. aug. 2016

  Endelig en børste der ikke river hår ud af hovedet på en, og ikke gør ondt i følsomme hovedbunde.
 • God til vådt hår, ringe til tykt

  frigg on 31. aug. 2016

  Børsten virker til UG i vådt hår! Men er simpelthen for ringe til tykt hår, som bliver nemt filtret.
 • Nem

  Ditte on 31. aug. 2016

  Nem at få håret redt ud. Dejligt at den kan bruges under bruseren uden at dryppe vand de næste mange dage. Eneste minus er at det er svært at redde alt håret bagover for at lave en skilning (meget tykt hår) her glider børsten nærmest hen over håret uden at der sker noget. Men derudover en super børste.
 • Bedre end den tidligere

  Anne-Sofie on 31. aug. 2016

  Denne børste fungerer rigtigt godt til mit hår. Selvom det er typisk skandinavisk og glat, så filtre det en del - der er denne børste super god. Den reder håret igennem uden at rive i det, og jeg behøver kun ganske få strøg gennem håret, før det er redt igennem. Den børste jeg tidligere modtog i en boks, er nu skiftet ud i forhold til denne, og min mor har fået den anden.
 • Egentlig meget god

  Mai on 31. aug. 2016

  Jeg syntes ikke selv jeg stod og manglede en ny hårbørste. Men efter jeg har fået denne er min oprindelige hårbørste blevet pensioneret. Jeg er meget begejstret for dens blide måde at børste på.
 • Super børste

  Susanne on 31. aug. 2016

  Elsker WetBrush børsterne, og har gjort det siden sidste år i maj, hvor der var en med i Goodieboxen :).
  Det er bare en super duper godt børste.
 • Fantastisk

  Janni on 31. aug. 2016

  Fantastisk god - elsker den.
 • God men holder dårlig

  Nina on 31. aug. 2016

  Jeg har brugt den 3 gange og den er all
 • Bedste ven!!!

  Zin on 31. aug. 2016

  Suuuuuper god børste!!!
 • Virker perfekt

  Stine on 31. aug. 2016

  Jeg har stadig Wet børsten fra en tidligere box som jeg bruger og er glad for. Bruger den særligt i badet når hårkuren skal redes i.
 • Overraskende lækker

  Cathrine on 30. aug. 2016

  Jeg er ret vild med denne her - og jeg troede aldrig, jeg kunne have det sådan med en børste. Det er helt klart den, jeg foretrækker. Den er rar og let at bruge, og der har endnu ikke været en filt, der har været for svær at bryde igennem. Well done.
  Og så er jeg mest til den grå farve ;) Så jeg er glad for, at det var den, jeg modtog
 • Det brush

  karina on 30. aug. 2016

  God hårbørste til fint og filtret hår. Har svært ved at se fordelen ved den firkantede i forhold til den 'normale' ovale der tidligere var i en boks.
 • Lækkert

  Selma on 30. aug. 2016

  Elsker den, havde også allerede en men nu har jeg to og det er jo også fint nok
 • Gude børsten

  Særun on 30. aug. 2016

  Den er sååååååå fantastisk har allerede købt til min datter også
 • Wet brush

  Negra on 30. aug. 2016

  Et vidunder til mit enormt ustyrlige, lange hår. Behøver jeg at sige at jeg aldrig nogensinde har ejet en så god børste? de andre er smidt ud og jeg har nu kun denne her børste, som jeg bruger og det at man kan bruge den i badet er godt nok smart, kun et plus. Så lækker! Eneste minus er nok at den er lidt dyr, aldrig har jeg givet så meget for en børste men vil sige at den er pengene værd og hey, så tit køber man jo heller ikke en børste.
 • Fantastisk til afrokrøller

  Sausan on 30. aug. 2016

  Har allerede bestilt en mere til min niece også da den virker fantastisk ingen tårer og råb og skrig :)
 • Lever op til forventningerne

  Signe on 30. aug. 2016

  Produktet har et lækkert udseende. Børsten er ret bred hvilket virker rigtig godt til langt og til tider uglet hår. Børsten er meget let og den ligger godt i hånden. Alt i alt en velfungerende børste som er hver at købe.
 • Skønneste børste ever

  Nina Soffie on 30. aug. 2016

  Både min datter og jeg fik glæde af denne lækre børste, kun topkarakter herfra. Den klarer nemt et langt og filtret hår uden problemer.
 • Elsker Wet Brush

  Christine Sophie on 30. aug. 2016

  Har været glad for den tidligere wet brush der blev sendt ud, så ikke dårligt med en til :)
 • Den har jeg savnet i min samling

  Didde on 30. aug. 2016

  Gør mit hår silkeblødt
 • Bedste goodiebox ting EVER!

  Louise on 30. aug. 2016

  Der er ikke så meget at sige - jeg har brugt wet brush længe nu, og det i sig selv er jo en skøn ting - men at få den i den størrelse, så mit lange hår kan reddes igennem relativt hurtigt, YES!!!!!!
 • Man skal være langhåret

  Lene on 30. aug. 2016

  God, men ALT for stor
 • Wet brush

  Line on 30. aug. 2016

 • Den bedste børste

  Monica on 30. aug. 2016

  Den bedste børste at jeg nogensinde har prøvet og den eneste at der kan redde mit hår ud når at det er vådt.
 • Hårbørste

  Louise on 30. aug. 2016

  Jeg er rigtig glad for børsten. Den børster nemt et filtret hår igennem uden at ødelægge håret.

  Jeg er dog træt af, at have fået den i en grim grøn farve. Jeg kunne godt finde på, at købe den i en anden farve.
 • God børste

  Jeanette on 30. aug. 2016

  God børste der ikke river i håret
 • Verdens bedste

  Berit on 30. aug. 2016

  Jeg kendte ikke til Wet Brush, så jeg var virkelig meget positivt overrasket! Lækker børste - perfekt til langt vådt hår!
 • Skånsom mod håret

  Mette on 30. aug. 2016

  Virker super godt til filtret hår, er dog en anelse klodset i størrelsen
 • Fantastisk til fint hår

  Pernille on 30. aug. 2016

  "Hårene" på den her børste er så lange og fleksible, at det føles lidt som massage, når man reder sit hår - hvis man har tyndt,fint hår vel at mærke. Fordi børsterne er så fleksible, synes jeg, at de godt kan finde på at glide hen over nogle hår, der skal vikles ud, i stedet for at rede håret ud. Så hvis man har tykt hår, må det være svært at få børsten til at massere hovedbunden, hvis børsterne vil glide oven på håret frem for igennem det.
 • Super i badet

  Tina on 30. aug. 2016

  Den er blevet fast inventar i badet, bruger den til at fordele balsammen i håret, døjer meget med filtret hår men efter jeg har brugt børsten i badet har jeg kunne rede det ud uden problemer nu
 • Mega god

  Aida on 30. aug. 2016

  Er ud over mine forventninger - rigtig god og reder ens hår ud nemt
 • Lige som jeg stod og manglede!

  Anna-Sofie on 30. aug. 2016

  Denne børste kom som kaldet, da min gamle Wet Brush i den grad trængte til at blive skiftet ud. Denne er præcis ligeså god som den anden børste jeg havde, og gør redning af håret behageligt. Denne udgave af børsten er måske endda ekstra god pga. det store børstehovede, der er perfekt til os med langt hår!
 • Fantastisk

  Katja Risting on 30. aug. 2016

  Nu er jeg i forvejen fan af wet brush ☺️ Men er især vild med det store børstehoved, som er perfekt til mit lange hår .. Og så er den jo pæn
 • WET Brush

  solvej on 30. aug. 2016

  Jeg er VILD med den lækre børste. Det er super nemt at redde det våde hår med balsam i med den børste.
 • Wet brush

  Catharina on 30. aug. 2016

  Jeg elsker min nye yndlings hårbørste! Den er let at få ud knuder i håret og mit hår er aldrig filtret. Tusen tak goodiebox ☺️
 • Fantastisk

  Anette on 30. aug. 2016

  Endelig er min datter stille under hårbørstning
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Renée on 30. aug. 2016

  Børsten er rigtig god til mit kraftige hår, som er nemt at redde igennem med den
 • Aldrig mere knuder

  Carina Bach on 30. aug. 2016

  Jeg har altid haft mange knuder i mit hår og altid brugt lang tid på at redde mit hår ud efter badet. men lige siden jeg fik denne børste med goodiebox har jeg brugt den i badet og det har hjulpet rigtig meget og jeg har som regel ikke knuder mere.
 • Wet børste

  Lis Tøttrup on 30. aug. 2016

  Elsker den - kan ikke undvære den
 • Fantastisk børste

  Annemette on 30. aug. 2016

  Børsten er intet mindre end fantastisk! Filtret hår er lige pludseligt intet problem - det gør ikke ondt at rede filtret hår ud - skønt :) En must have.
 • Super skønno!

  Rikke on 30. aug. 2016

  Den er så skøn! Mit hår er så tyndt og fint, og filtre en del så den redder det!
  Plus.. Min kæreste er faldet for den, så han tager den når jeg kigger væk.
 • Virkelig god!

  Sisse on 30. aug. 2016

  Mit går et tygt og har tendens til at ville krølle, på trods af dette kan jeg børste håret uden de store problemer eller alt for mange løse hår efter børstning.
 • min 4-5. wet brush

  Malene on 30. aug. 2016

  Okay, ELSKERWet Brush, men det må efterhånden være den 4.-5. jeg har - det er svært stadig at blive begejstret hver gang Goodiebox eller LFbeautybox (igen) putter dem i boxen.
 • Rigtig god

  Carolina on 30. aug. 2016

  Rigtig god, men lidt dyr, er glad for den var i boksen!
 • Fantastisk børste

  Camilla on 30. aug. 2016

  Jeg er virkelig vild med den! Den er bare perfekt og massagerer dejligt hovedbunden!
 • amazing

  Katerina on 30. aug. 2016

  it is surely the best brush i have ever used . its extremely soft and at the same time gives a nice scalp massage. I use it both in the shower and on dry hair
 • Wet-tastisk!

  Maria Vinther on 30. aug. 2016

  Wet brush er mit absolut yndlings hårbørste markede og jeg er derfor stor fan af denne udgave også! Den her har en skøn størrelse og er lige så skøn som jeg håbede.
 • Bedste

  Louise on 30. aug. 2016

  Dette er helt sikkert den bedste børste jeg har prøvet. Fantastisk både i tørt og vådt hår.
 • Bedste børste ever!

  Katrine on 30. aug. 2016

  Aldrig har jeg oplevet en børste der er så behagelig!
 • Red de lokker

  Ina on 30. aug. 2016

  Er ret vild med den her børste. Føler den bare flyver let igennem håret når jeg skal børste det.

  Har ikke prøvet den i badet endnu, men er ret vild med at den kan bruges både i badet og udenfor badet.
 • hårbørste

  Nadja on 30. aug. 2016

  super god hårbørste gør ikke undt at rede knuder ud med
 • God til børn

  Laila on 30. aug. 2016

  Bruger min wet brush i badet sammen med balsam eller hårkur. Den reder fint håret ud, men faktisk synes jeg mine fingre går det lige så godt...
  Til gengæld er det god til børnehår der filtre.
 • min nye yndlings!

  Anne on 30. aug. 2016

  Tidligere hadede jeg at redde hår- det endte altid med en større slåskamp! Denne her er fantastisk; ingen filter, et minimum af løse hår og så er det dejlig glat efterfølgende. elsker den!
 • Så god!

  Alberte on 30. aug. 2016

  Børsten er dejlig blød og god til at redde filtret hår ud, uden de store smerter og uden besvær! Jeg er meget glad for den!
 • Fantastisk!

  Chelina on 30. aug. 2016

  Jeg døjer meget med filteret hår, men denne hårbørste er som skabt til filteret hår. Dem er virkelig blevet min nye bedste ven - især om morgenen.
 • World´s best brush

  Rikke Dalholm on 30. aug. 2016

  Verdens bedste børste - er 100% denne børste fra Wet Brush. Den er blevet anbefaldet til alle mine veninder!
 • Rigtig god

  Louise on 30. aug. 2016

  Børsten er rigtig god, dog har den lidt svært ved at redde i bund i toppen af håret. Den tørrer hurtigt og bliver ikke ulækker af at have været i kontakt med Balsam. Den fortjener 9/10 stjerner
 • Bedste børst!

  Matilde on 30. aug. 2016

  Perfekt til filtret hår!
 • Overrasket

  Ditte-Marie on 30. aug. 2016

  Jeg må blankt indromme, at jeg blev skuffet, da jeg så, det var en hårbørste.. Jeg havde i forvejen 2.. Nu er den ene (som endda var en dyr en fra Kerastase) blevet smidt ud, for dette er en vidunderbørste! Nej, den reder ikke direkte igennem alle hårlag på én gang, så det kan godt tage lidt ekstra tid at komme igennem hele håret på én gang, men for en, som har super sensitiv hovedbund, så er denne børste sendt fra himlen! Tak!
 • Lækker børste

  Mia skøt on 30. aug. 2016

  Jeg syntes den er vildt fantastisk til at rede håret igennem på en blød måde. Men.. den er ikke god hvis man kan bruge den til at sætte håret i hestehale mf. - jeg kan ihvertfald ikke. Men derfor elsker jeg den alligevel. :-)
 • Mild ved håret

  Didde on 30. aug. 2016

  Super lækker hårbørste der ikke river så mange hår af selvom den skal rede svære knuder ud. Den er fin at bruge og føles god mod hovedbunden selvom den dog ikke er lige så god til at klø som andre hårbørster, da den er meget blød.
 • Børste

  martine on 30. aug. 2016

  Virker blid og elastisk. Jeg er glad for den
 • Overasket

  Christine Aggerholm on 30. aug. 2016

  Den kan børste selv det mest filtret hår.
 • Jeg er fan

  Janni on 30. aug. 2016

  Verdens bedste børste... så nemt er det!
 • Den eneste børste man behøver

  Karina on 30. aug. 2016

  Jeg har tidligere købt wet brush og været rigtig glad for dem, men den her er intet mindre end fantastisk! Størrelsen griber om mere hår og selv filtret hår der har været i kontakt med utallige styling produkter, vild dans og urolig søvn redes ud uden problemer. Jeg er solgt!
 • Begejstret lige indtil..

  Isabella Donna on 30. aug. 2016

  Var virkelig begejstret da jeg så denne børste! Jeg har hørt så meget om wet børster, men ejer ikke en selv! Men må sige at den begejstring holde ikke længe. Børsten kunne slet ikke rede mit hår, hvis det er det mindste filtret, selvom der har været balsam og hårkur i! Vi prøvede på min søster 2 årige dreng som har det fineste baby hår, og der var der samme problem! Dybt skuffet og ærgerlig =(
 • Fantastisk, kan ikke leve uden.

  Sandra on 30. aug. 2016

  Det e den bedste børste jeg nogensinde har prøvet, den bliver flittigt bruget hverdag :)
 • Wet Brush

  Maria Bornhøft on 30. aug. 2016

  En helt genial og perfekt børste til mit hår. Den er virkelig skånsom og er virkelig god til at redde filtret hår ud. Denne børste er jeg helt vild med.
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Ida Marie on 30. aug. 2016

  ELSKER den. Så dejlig størrelse og så nemt at redde hår. Har den i mindre størrelse, men jo større jo bedre ;-)
 • Lækreste hårbørste jeg længe har prøvet

  Mia on 30. aug. 2016

  Denne børste er super lækker hvis man har meget fint hår som mig der meget nemt filtre. Den river ikke i håret og det føles super lækkert at bruge den.

  Kan klart anbefales.
 • ganske glimrende

  kim on 30. aug. 2016

  Dette er nu blevet min ynglings børste!
  Passer godt til mit hår, river ikke mange hår ud.
  Skal dog bruge noget tid hvis jeg har fået en stor knude, men den gør jobbet hvis man er villig til at bruge nogle flere minutter på det.
 • Mega god

  Ditte on 30. aug. 2016

  Mega god
 • Wet brush

  Michelle on 30. aug. 2016

  En børste jeg længe selv havde overvejet at købe. Har intet negativt at sige!
 • børste

  Maia Birch on 30. aug. 2016

  rigtig lækker børste, var nødt til at smide den gamle ud da den slet ikke kan måle sig med denne :D
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Olivia on 30. aug. 2016

  Jeg er så glad for denne hårbørste! Jeg havde en for nogle måneder siden, som min lille hvalp valgte skulle dø. Så jeg har levet med en normal hårbørste som jeg havde liggende, da budgettet ikke lige rækkede til en ny. Jeg har brug for denne, da mit hår er helt vildt tykt!!! MIT LIV ER FULDENDT IGEN
 • Wet brush aquavent paddel hair brush

  Helene on 30. aug. 2016

  Jeg er korthåret, men har givet min datter den!! Hun er rigtig glad for den!!
 • Wet brush

  Anette on 30. aug. 2016

  Vi elsker denne hårbørste - vi har den liggende ude ved brusebadet, så det er dejligt nemt at rede hår, mens man er i badet endnu.
 • Super godt

  Helene on 30. aug. 2016

  Virkelig en super god hårbørste der kommer igennem mit våde hår uden problemer.
 • Bedste børste jeg har haft

  Biljana on 30. aug. 2016

  Denne børste er kanon og kan rede alle uglede totter ud! Bedste børste jeg har ejet :) Dog ser den en smule billig ud, men det er mest af alt nok farven (blå) der gør det.
 • Bedste hårbørste!

  Nanna on 30. aug. 2016

  Uden tvivl den bedste hårbørste jeg i mit liv har prøvet!
 • love

  Jeanette on 30. aug. 2016

  endelig en hårbørste hvor det ikke er pinefuldt hver gang håret skal reddes ud. dog er det væsentligt at have en anden børste til at sætte hår med. (Hvis man har tykt hår som jeg)
 • MASCHA VANG’S CHOICE Read more at: https://tr.im/1Wt4o

  Mehtap Reyhan on 30. aug. 2016

  Det en virkelig en lækker børste. Ingen smerter, eller lign under børstning.
 • Redder mit hår

  Kimberly Christensen on 30. aug. 2016

  Fantastisk børste. Jeg har prøvet flere forskellige wet brush men denne her må tage prisen for den allerbedste
 • Det bedste børste længe

  Søs on 30. aug. 2016

  Jeg har mega filtret hår og er stort set umuligt at rede ud, uden ekstreme mængder balsam eller vente til det er helt tørt. Er VILD med denne børste og at jeg bare kan køre den igennem mit nyvaskede våde hår uden det gør ondt.
 • Masserende blød børste

  Noor on 30. aug. 2016

  Normalt bruger jeg kun kam i mit hår, men den her børste er dejlig blød og giver en masserende effekt. Så den er jeg begyndt at beuge nu.
 • Fantastisk

  Andrea on 30. aug. 2016

  Fantastisk børste, jeg har altid haft problemer med at børste niy hår, men med den her, går det nemt som en leg :)
 • Yay!

  Jannie on 30. aug. 2016

  Virkelig god børste! Jeg har tykt krøllet hår, og der slår den her børste bare den bredtakkede kam! Elsker den:)
 • Fantastisk børste!! :-)

  Anne-Sofie on 30. aug. 2016

  Er så glad for WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH.
  Børsten massere hovedbunden på en rar, lidt kilden måde, jeg elsker det!
  Selve børstehårene er tyndere end på en "normal" hårbørste, dette gør bare at den glider letter igennem filteret hår, hvilket gør børsten mere effektiv.
  Den har en god størrelse, og jeg blev overrasket over hvor let den er ift. en almindelig hårdbørste.
 • Yes!

  Cecilie on 30. aug. 2016

  Den børste, helt klart! Er vild med at den var med!
 • Bedre end den alm. wetbrush

  Helena on 30. aug. 2016

  Jeg havde netop glemt min Wetbrush på en ferie, da jeg kom hjem til en goodiebox med en ny wetbrush. Den nye og bredere wetbrush med huller bagpå er endnu bedre til tykt og vådt hår. Kæmpe fan! (dog ikke fan af den hidsige limegrønne farve, som jeg var uheldig at få børsten i)
 • Dejlig børste

  Esther on 30. aug. 2016

  Rigtig god børste. Nem at bruge
 • Fin børste

  Ditte Gry on 30. aug. 2016

  Udemærket børste, som ganske rigtig er meget skånsom, også ved vådt hår. Lidt dyr dog.
 • FANTASTISK

  Mette on 30. aug. 2016

  Jeg er vild med den! Mit hår er skadet pga. hjemmefarvning og dårlig overgang fra mørk til lys. Denne børst beskytter mit hår, så jeg ikke hiver halvdelen af når jeg børster det.
 • God

  Nanna on 30. aug. 2016

  Meget fin bødste, men ikke noget specielt
 • børste

  Simone on 30. aug. 2016

  ville helt klart anbefale den til folk med børn, da det virkelig nemt løsner knuder i håret
 • Elsker elsker..

  Johanne on 30. aug. 2016

  Den er så fantastisk, har farvet hår der er virkelig svært at redde ud.. men ikke længere med den her børste!
 • Så god MEN

  Clara on 30. aug. 2016

  Børsten er virkelig god!!! Det eneste er bare, at jeg var virkelig ked af, at jeg fik den i en hæslig grøn, og andre fik i sort eller lyserød... Øv....
 • en fin hårbørste

  Lise Marie on 30. aug. 2016

  En udemærket hårbørste. Ved ikke om det bare er mit hår, men den gjorde ikke noget særligt får mit hår.
 • Genial børste

  Lisbeth on 30. aug. 2016

  Endelig en børste der tager alle knuder i langt hår, som er skånsom mod håret, og så god at selv børn der ikke ønsker at få børstet håret fordi det gør ondt - nu selv finder børsten og frivilligt børster håret.
 • Den bedste børste til dato!

  Mette on 30. aug. 2016

  Jeg må indrømme jeg i første omgang blev lidt skuffet over at få en børste, for dem har jeg allerede en del af. Men jeg kom hurtigt til at æde skuffelsen i mig igen - for det er uden tvivl den bedste børste jeg nogensinde har prøvet! Håret bliver så lækkert blødt og glat når man bruger børsten i vådt hår og den er også fantastisk til tørt hår! Kan kun anbefale denne børste!
 • Avs!

  Maria on 30. aug. 2016

  Jeg har meget tykt hår og den fungerede slet ikke for mig. Det gjorde ondt at bruge den desværre
 • Utrolig god hårbørste

  Tina Kusk on 30. aug. 2016

  Hårbørsten lever i fulde op til beskrivelse, jeg har aldrig oplevet at mit hår kunne være så nemt at rede ud - og jeg har allerede købt to mere til mine børn, da de også er ellevilde med den - det er slut med brok over filtret hår hos os :-)
 • God børste

  Louise Bech on 30. aug. 2016

  River ikke i håret
 • God børste

  Anette on 30. aug. 2016

  Rigtig god børste til at udrede håret med, særligt efter bad. Det kan dog være lidt svært at komme helt i bund hvis man har meget tykt hår. Fungerer også rigtig godt til børnenes hår, da den ikke rykker i håret.
 • Wet Brush

  Emilie on 30. aug. 2016

  Jeg har altid døjet med ikke at kunne rede mit hår ud, når det var vådt. Denne børste her hjalp mig med problemet. Dog kan man godt mærke, at børsten ikke kommer "i bund" med håret, men derimod kun redder ydersiden af håret.
 • God

  Mette Helgaard on 30. aug. 2016

  Rigtig god børste, børste håret fint selv om det er filtret.
 • SÅ fantastisk

  Helle on 30. aug. 2016

  Jeg har længe været på jagt efter en god hårbørste som også er god til min datters filtrede hår.
  Og så tilmeldte jeg mig Goodiebox. voila!!! Der var den! TAK!!
  Hvis man kan købe den i en lidt mindre udgave, vil jeg købe en til min datter så vi har én hver
 • Tykt hår og wet brush

  Nathalie on 30. aug. 2016

  Jeg har tykt let krøllet hår og efter jeg har været i bad og vasket hår, er Wet brush mild at køre igennem håret som er vådt og lidt filtret. Dog synes jeg ikke den rammer hovedbunden fordi den giver efter. Mit hår er så tykt åbenbart, at den mest børster på det yderste lag. Til gengæld mærker jeg ikke at den river til og knækker hår, men det bliver alligevel redt ud. Det tager dog lidt tid
 • Rigtig god

  ID:40745642Ditte on 30. aug. 2016

  Jeg har i forvejen en Wet Brush fra HH Simonsen og denne lever op til samme standard. Og den er rigtig god i mit lange hår, som har ret meget tendens til at filtrre.
 • Overraskende god!

  Sofie on 30. aug. 2016

  Jeg har været utrolig glad for denne børst, da jeg har problemer med filtret hår. Så den bliver brugt både, når jeg har vådt hår og tørt hår. Den er utrolig god til at fordele balsam i håret, når jeg er i bad.
 • Wet Brush

  Stephanie on 30. aug. 2016

  Verdens bedste hårbørste! Jeg har brugt den i rigtig mange år (den runde model), da jeg elsker, at den ikke "river" i håret. Har tendens til at få filtret hår, men denne klarer det altid - uden at det gør ondt. Jeg er fan! :-)
 • super børste

  Lis on 30. aug. 2016

  Lækker børste der vrikelig kan rede mit halv lanve tykke hår ud
 • dejlig børste

  Serpil Tokat on 30. aug. 2016

  virkelig dejlig børste, man kan slet ikke mærker at man børster sit hår. er helt vild med den.
 • God

  Christina on 30. aug. 2016

  God
 • Vidunder..

  Isabella on 30. aug. 2016

  Jeg HADER at børste mit hår, men med den her bemærker jeg det slet ikk.
 • håebørste

  maja on 30. aug. 2016

  Jeg var meget overrasket ovet børsten da jeg fik den. Havde ikke regnet med jeg kunne bruge den til mit hår, men blev hurtig overrasket over, hvor god den var.
 • Lækker og nem hårbørste

  Amalie on 30. aug. 2016

  Den er super god og let at anvende.
 • Rigtig lækker børste!

  Tanja on 30. aug. 2016

  Denne udskiftede hurtigt mine gamle børster og jeg anbefaler den til alle der kunne have brug for den.
 • Let at bruge

  Anne louise on 30. aug. 2016

  Den er let at bruge uden det gør ondt
 • hårbørste

  Sarah on 30. aug. 2016

  den er helt perfekt til at rede hår knuder ud efter badet :-)
  den er slet ikke til at undvære i min daglig dag :-)
 • MASCHA VANG’S CHOICE: WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH Read more at: https://tr.im/1Wt4o

  Karina on 30. aug. 2016

  den bedste nogensinde til mit lange tykke hår
 • Fantastisk

  Patricia on 30. aug. 2016

  Kan slet ikke mærke man redder hår
 • God mod filtret hår

  Chatarina on 30. aug. 2016

  Jeg havde denne børste i forvejen i en mindre størrelse, det er en god børste til at få filtret hår redt ud. Jeg har dog set dem på tilbud mange andre steder til langt under 199kr
 • Virkelig god hårbørste

  Dorthe on 30. aug. 2016

  Jeg har langt og tykt hår og det har altid været utroligt svært at rede ud, især når det er vådt.
  Med den her børste er det lige til at rede ud efter badet, uden at mit hår knækker.
 • Lidt problematisk til tykt hår

  Lonnie on 30. aug. 2016

  Jeg synes, det er en rigtig fin børste, som gør sit arbejde. Jeg har ret tykt hår, så når jeg bruger børsten, føler jeg ikke, at den reder alt håret igennem. Det føles som om den kun redder det "yderste" hår igennem. Men når jeg så laver min skilning og på den måde "deler håret op", kan jeg mærke, at den får bedre fat i håret. Men som sagt gør den sit arbejde, og håret bliver altid redt uden at man rykker en masse hår af.
 • Er over lykkelige

  Kamilla on 30. aug. 2016

  Den produktet er en af de bedste.
  Jeg er meget glad.
  Den er rigtig god☺️

  Og jeg vil købe den igen, når min går i stykker
 • Bedste børste jeg har prøvet

  Thora Bjorg on 30. aug. 2016

  Det er 100% den allerbedste hårbørste jeg nogensinde har prøvet! Den går så nemt igennem håret og river slet ikke i. Den er bare perfekt!
 • Lige hvad jeg manglede

  Na Na on 30. aug. 2016

  Står tit og kæmper med filtret vådt hår. Den har børste har løst mit problem
 • Den bedste børste

  Michelle on 30. aug. 2016

  Den eneste børste jeg kan bruge på min datter der har lange krøller, uden at hun begynder at græde og synes det hiver.
  Virkelig god.
 • Lækker børste

  Susanne on 30. aug. 2016

  Wetbrush er den bedste børste af alle. Alle her i familien har deres egen - selv vores langhårede hund har én ;)
  Kan varmt anbefales - den er et hit!
 • God men ikke til filtret hår

  caroline on 30. aug. 2016

  Jeg syntes den er meget svær at rede knuder ud med som om den ikke går ordentlig ind i håret kun overfladen
 • Fantastisk!

  Sandra on 30. aug. 2016

  Første tanke var: Ja det er en børste som alle andre jeg kender. Den river i mit hår og er hård at arbejde med.
  MEN jeg blev virkelig overrasket! Det er nok min nye ynglings børste! Jeg har en rigtig sart hovedbund og har kun fundet 2 børster i hele mit liv som kan gøre arbejdet uden at jeg hoppe af smerte. Men den her børste lever helt op til mine forventninger og mere til! Den er dejlig blød, får redt alt håret ud, også når det er vådt og jeg har uglet det til i badet med shampoo osv. Jeg kan kun anbefale den til alle!
 • God børste

  Simone on 30. aug. 2016

  Jeg har meget filtret hår, og denne børste er super god, og hiver ikke i håret.
 • Fin hårbørste

  grete anita on 30. aug. 2016

  Helt fin hårbørste, fresh farve!
 • Fantastisk børste

  Laura Hiis on 30. aug. 2016

  Denne børste er super god til at rede håret på en skånsom måde. Har før brugt denne børste og vil aldrig skifte mærke igen. Den river ikke i håret, men får alligevel redt knuderne ud.
 • Lækker

  Christina Eriksen on 30. aug. 2016

  Lækker
 • lækker

  Line on 30. aug. 2016

  rigtig lækker børste som er nem til at få knuder ud af håret
 • .

  Sasja on 30. aug. 2016

  Jeg kan godt se det smarte med børsten selv om den dog virker almindelig.
  Meeeeeen med mit tykke bølgede hår føles den ikke så smart da den ikke "stikker så dybt"
 • Fantastisk børste

  Lea on 30. aug. 2016

  Perfekt i badet til hårkur
 • Wet brush

  Aina on 30. aug. 2016

  Dette er min yndlings fra denne boks. Jeg kan godt lide at man kan bruge den med vådt hår, da det gøre at jeg børster mit hår meget mere end jeg plejer. Den er også stor hvilket passer til mit tykt hår.
 • God børste

  Christina on 30. aug. 2016

  En god børste, der kan rede håret helt igennem og virker godt til at fordele hårkur i badet!
 • Verdens bedste børste til vådt/ tørt hår

  Carina on 30. aug. 2016

  Ja overskriften siger lidt sig selv ik' :) .. Det er VERDENS bedste børste til tykt og filtret hår !!!
  I loooove it <3
 • Wetbrush

  Katrine on 30. aug. 2016

  Den virker god, dog stor til mit fine hår.
 • hårbørste

  Anette on 30. aug. 2016

  god - men vi er altså nogle der ikke har langt hår. Godt mine døtre har.
 • Rigtig god

  Kristina on 30. aug. 2016

  Jeg er rigtig glad for den og har brugt den hver dag siden jeg fik den (som alm. børste ikke i badet)
 • Elsker den

  linda on 30. aug. 2016

  Solid god børste, bruger den hver dag
 • God børste..

  Nadia on 30. aug. 2016

  Men lidt for stor til min smag.
 • Fantastisk

  Kristine Louise on 30. aug. 2016

  Jeg er såååååå glad for den børste, noget af det bedste jeg længe har prøvet :)
 • Åhhhh

  Mie on 30. aug. 2016

  Nok den bedste børste jeg ejer
 • Wet børste

  Lea on 30. aug. 2016

  Dejlig børste. Virker rar i håret selvom det er filtret.
  Den leverede børste havde afskallende og fedtet belægning, men ved kontakt til goodiebox har jeg fået lovning på en ny. God service
 • Fantastisk!

  Christina Wendelboe on 30. aug. 2016

  Først var jeg skeptisk, for børsten ser jo ikke markant anderledes ud end andre hårbørster. Men hold da op en forskel!
  Mit hår filtrer ekstremt meget - min frisør opgiver altid og lader mig selv rive og flå i det. Jeg passer og plejer mit hår som jeg skal med de rigtige produkter, men intet har rigtig kunnet få ram på det. Men det kan den her børste. Det er jo en drøm at rede mit våde hår ud med den her!
  Jeg er med på at den ikke reder i bund, så efter jeg har brugt the Wet Brush, kører jeg lige håret igennem med en almindelig børste også, men der er ingen sammenligning til hvordan mit hår var tidligere.
  TAK!
 • Dejlig ved håret

  Sofie on 30. aug. 2016

  Denne børste er helt utrolig rar ved ens hår og hovedbund. Den hiver ikke i håret, og den er dejlig blød mod ens hovedbund. En af de bedste børster jeg har haft.
  Dens downside er, at man være lidt tålmodighed når, man skal tage hårene af børsten.
 • Fan-fucking-tastisk!

  Maja on 30. aug. 2016

  Som overskriften siger, så er den fantastisk. Aldrig har jeg i mit liv med krøller og filtret hård troet, at børstning af mit hår skulle være en fornøjelse. Troede simpelthen ikke på at den var så god, når min frisør fortalte om den. MEN! Jeg er sikker på, at den bliver fast inventar på mit badeværelse resten af mit liv.
 • Fantastisk børste

  Kiri on 30. aug. 2016

  Har haft den samme børst i meget lang tid, da jeg simpelthen ikke har kunnet finde andre der kunne håndtere mit tykke hår - men det kan denne ! - blev vild med den fra første prøvning, og har slet ikke brugt den anden siden.
 • Super børste

  Louise Adamsen on 30. aug. 2016

  Lækker børste, som glider nemt gennem både vådt og tørt hår. Bruger den også til at redde produkt ud i håret når jeg er i bad
 • Ganske fin

  Rikke on 30. aug. 2016

  ... men er dog ikke den bedste wet brush jeg har prøvet. Den knækker stadig en del hår. Desværre
 • Wet Brush

  Mona on 30. aug. 2016

  Lækker børste som er let anvendeligt i mit meget tykke og lange hår - eneste ulempe (og det er ikke rigtigt en ulempe) er at jeg fik den i grøn og ikke i pink! :-)
 • Lækker hårbørste til fladt hår

  Sara on 30. aug. 2016

  Det er en super god hårbrøste! Den får alle de uglede totter redt ud dejlig nemt! Det eneste minus er at den ødelægger mine krøller og får dem skilt ad, så mit hår set lidt mere kruset ud end sammenhængende.
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Cathrine W. on 30. aug. 2016

  Rigtig god børste. Det er nok den bedste hårbørste jeg har prøvet. Den reder fint gennem mit hår, og river ikke i det som andre børster jeg har prøvet.
 • Fantastisk!

  Kathrine Gaba on 30. aug. 2016

  Har utrolig filtret hår altid efter mad eller når man vågner om morgen. Med denne børst er mit hår meget nemmere at redde ud. Hvorfor kendte jeg ikke til det noget før?
 • Wow

  Ane on 30. aug. 2016

  Helt og aldeles fantastisk. Jeg fik klippet 15 cm af fordi jeg var så træt af at jeg ikke kunne rede mit hår igennem uden vold og magt og tårer. Den her børste er helt fantastisk og man skal ikke engang bruge særlig mange kræfter på at rede håret igennem stille og roligt.
 • God børste

  Tine Mølgaard on 30. aug. 2016

  Dette er en af de to wet brushes i har solgt, synes ikke der er meget forskel
 • God

  Trine on 30. aug. 2016

  Denne børste er rigtig god fordi den nemt redder filtret hår ud og så er den skånsom.
 • Bedste børste

  Kiri on 30. aug. 2016

  Jeg var allerede indehaver af en wetbrush - fordi at det er den ultimative bedste hårbørste. Nu har jeg to, kunne det være bedre!
 • Love it!!

  Sara on 30. aug. 2016

  Er vil dmed denne børste. den er virkelig god. ville aldrig have købt den pga prisen, men den er virkelig GOD!
 • lækker børste!

  Pernille Rehné on 30. aug. 2016

  Jeg havde en lille wet brush før, men den er røget med på arbejde og nu er det den her der er der hjemme. Så god! godt nok lidt grim i grøn, men elsker at håret er nemmere at rede ud
 • God

  Julie on 30. aug. 2016

  Super god til at redde mit hår
 • sjovt og lækkert

  priskilla on 30. aug. 2016

  super fed børste til tørt eller fugtigt har den giver en dejlig let massage i hovedbunden og er god til knuder. er ikke vild imponeret over at have den med i bad den er lidt for blid til at den rigtig kan hjælpe med sæben.
 • Ok.

  Rebecca Maria on 30. aug. 2016

  Den reder ikke rigtig mit hår igennem, den tager nærmest kun overfladen.
 • Yndlings og et absolut must-have

  Josephine on 30. aug. 2016

  Jeg har før stiftet bekendtskab med denne børste fra en af jeres tidligere bokse. Den er blevet en kæmpe favorit herhjemme både til mit eget lange hår og til min datters store krøller. Den er fuldstændigt uundværlig!
 • stor.....

  Hanne on 30. aug. 2016

  en meget stor børste til kort hår!!
 • Goodie!

  Ulrika on 30. aug. 2016

  Jeg har meget kort hår, men hvis man nu bortser fra det, er den virkelig god!
 • Hårbørste

  Michella Ivanhoe on 30. aug. 2016

  Jeg var sketisk pga mit tykke hår. Men nøj den er super god!! Den er hurtigt blevet udskiftet med min gamle børste :)
 • OK børste

  Rim on 30. aug. 2016

  Jeg synes ikke lige denne børste gør noget godt for mig. Børsten kan ikke redde mit ellers meget filtret hår igennem fordi børsterne er så tynde. Dog elsker jeg at man kan bruge den i badet til at fordele de forskellige produkter i håret.
 • Børsten

  Line on 30. aug. 2016

  Virkelig lækkert at rede hår, når det er filtret og umuligt!
 • Intet mindre end fremragende

  Heidi on 30. aug. 2016

  Den er den bedste børste jeg nogensinde har prøvet
 • Så god

  Burcu on 30. aug. 2016

  Har længe brugt sådan et wet børste.. De er så godt for håret
 • God børste

  Rina on 30. aug. 2016

  En fin børste men får mig ikke til at opgive min Tangle Teezer
 • Wet Brush

  line on 30. aug. 2016

  En rigtig god hårbørste, som er perfekt til langt hår. Redder håret igennem lyn hurtigt, uden for meget besvær. Dog kan den findes billigere andre steder.
 • Super lækker børste

  Sandra on 30. aug. 2016

  Lækker børste som er et hit her hjemme
 • Fedt

  Anne on 30. aug. 2016

  Lækker børste :) jeg synes dog den var ekstremt dårlig til at fordele hårkur i badet. Børsterne er ikke stive nok
 • fra uglet til glat

  Anna louise on 30. aug. 2016

  Jeg kæmper altid med mit hår da jeg har krøller og der skal intet til før det filter sammen, og min egen første hiver i mit hår og det gør faktisk en smule ondt.
  Wet brush er fantastisk, du kan slet ikke mærke at den hiver alle knuderne ud og det er let som en leg at få det ret ud og nå man er i badet med en hår kur er den sindsyg god til at fordelle
  så tusind tak for at rede mit hår
 • ikke mindre end fantastik

  Louise on 30. aug. 2016

  Virkelig lækker børste ! Efter jeg har fået denne, behøver jeg ikke balsam for at få redt mit hår ud.
 • Savnet!

  anja on 30. aug. 2016

  Denne børste har jeg savnet! Men jeg vidste jo slet ikke at denne slags fandtes; at man bare skulle affinde sig med vådt hår, som bliver til tør kruset hår;0) Jeg fik en grøn, ville have givet topkarakter, hvis den havde været sort. ...Også synes jeg egentligt, at det er rigtig mange penge for en børste!
 • Wet Paddle Brush

  Margit on 29. aug. 2016

  Jeg er helt afhængig af min nye flotte lilla børste. Stor super god børste til mit lange hår. Et par børst og håret er fint :)
 • Fin børste

  Heidi on 29. aug. 2016

  Har længe ledt efter en ny børste. Denne lever op til mine behov - dog er limegrøn ikke min yndlingsfarve
 • Virkelig god til mit hår.

  Valborg Lindersgaard on 29. aug. 2016

  Jeg er afhængig af disse børster. Behagelig og effektiv.
 • Endnu et vidunder til mit hår

  Britt on 29. aug. 2016

  Jeg blev TAGET MED STORM sidste gang I leverede en Wet Brush - verdens bedste gave til mit hår.
  Denne er absolut lige så vidunderlig.
  Dog fungerer den ikke i mit våde hår, men jeg bruger den i mellem hårvaskene som "daglig børste", da den kommer nemt igennem og ikke virker til at slide på håret
 • Tja..

  Julie on 29. aug. 2016

  God børste men ærgeligt vi får en igen, når vi næsten lige har fået en.
 • Lidt skuffet

  Signe Ross on 29. aug. 2016

  Børsten redder let gennem den øverste del af håret, men får ikke knuderne i det inderste af håret med. Det er nogengange nødvendigt at redde mit hår i gennem med en anden børste efterfølgende
 • Daniela Popa

  Daniela on 29. aug. 2016

  Light brush, and works perfectly!
 • En hit til mit hår

  Laura on 29. aug. 2016

  Virkelig elsker denne mærke, og det gør mit hår også. Anbefaler Wet Brush til alle mine veninde!
 • Den er top

  Josephine Ramsgaard on 29. aug. 2016

  Virker så lækker og god mod håret. Er super nem at anvende til at rede filtret hår ud.
 • Endnu en wet brush

  Michala Liv on 29. aug. 2016

  Var super glad for den børste i gav sidste år. Men denne overgår den 100%! Troede ikke man også kunne mærke forskel på våd børster, men det ka man! Den er og bliver en lækker sag som bruges hverdag! Også i tørt hår.
 • Lækkert!

  Cathrine on 29. aug. 2016

  Lækker børste, man behøver ikke at rive den igennem håret som jeg normalt bliver nød til, så den skøner helt klart mit hår. Skulle alligevel også til at have en ny børste, så det var super timing! 200 kroner er mange penge for en børste, men synes også den er det værd.
 • HÅRBØRSTE

  Charlotte on 29. aug. 2016

  Skøn hårbørste netop til det lange filtrede hår. Og god når man føner
 • God

  Nazia on 29. aug. 2016

  Synes børsten er rigtig god til rede håret.
 • Super god

  Ida on 29. aug. 2016

  Jeg kan rigtig godt lide børsten, den er blid mod håret men gør arbejdet godt. Fuldt tilfreds
 • God børste

  Hanne on 29. aug. 2016

  Min døtre med langt kraftigt hår blev rigtig glade for børsten. Den gør at håret er nemt at redde ud.
 • Hårbørsten

  Sakine on 29. aug. 2016

  Synes ikke den er så god til at fordele håret.
 • Overraskende god

  Liv Hostrup on 29. aug. 2016

  Har set mange anmeldelser om denne skulle være god. Men den er jo helt fantastisk! elsker at redde hår med denne!
 • Kanon

  Nina on 29. aug. 2016

  Det er en virkelig god børste. Jeg har meget langt og tykt hår, og har derfor mange knuder hele tiden. Med denne børste går det ikke ondt at få knuderne ud.
 • God til tyndt hår

  Trine on 29. aug. 2016

  Lækker børste der ikke knækker hårene når man reder håret. Mit hår er meget fint og kan let blive filtret, men denne børste reder det glat uden at ødelægge håret.
  200 kr. er dog alt for meget for en børste. Har set en der ligner til 60 kr.
 • Den bedste børste

  Id 26825359 Anette on 29. aug. 2016

  Fantastisk til at rede håret igennem uden tårer. Skånsom og bare fantastisk
 • Fantastisk wet brush

  Janni on 29. aug. 2016

  Jeg har naturlige krøller og det med hårbørstning kan være lidt af en pine! Denne børste er helt fantastisk! Ikke flere tårer der triller ned af kinderne fordi der er heftige knuder. Hårbørstningen tager en my længere tid! Men det er tiden værd!
 • Perfekt børste

  Tania on 29. aug. 2016

  Jeg må indrømme, at jeg var skuffet da jeg så børsten. Troede ikke den ville overraske eller holde hvad den lovede. Jeg blev positivt overrasket over hvor perfekt den er! Jeg plejer normalt at bruge leave-in balsam, hårolie eller besværlig børstemetode for at komme igennem hårtotterne efter badet. Denne børste gør hårbørstningen til en leg - den glider gennem håret, river ikke og reder alle knuder ud, uden at efterlade hovedbunden øm og halvskaldet. Jeg er SÅ stor fan!!
 • Som sendt fra himlen

  Anne-Mette on 29. aug. 2016

  Fantastisk hårbørste, nu er det ligefrem rart at få børstet hår, synes min ældste datter. Hun har langt og tykt hår og det har altid været en kamp, at børste hendes hår. Fra nu af, bruger vi kun Wet Brush herhjemme
 • Dejlig børste

  Marianne on 29. aug. 2016

  Rigtig god børste, den er allerede blevet min nye ynglingsbørste.
 • Super fin

  Thea on 29. aug. 2016

  Var en smule skeptisk, da jeg så i den første omgang, men jeg synes virkelig det er en rigtig god børste! Er ikke sikker på jeg selv ville købe den, men nu har man den - og den er altså ret så god!
 • Fin

  Louise on 29. aug. 2016

  Fin lækker børste men vi har allerede fået hårbørste
 • God

  Dorthe on 29. aug. 2016

  Lige hvad man manglede, nem at bruge
 • God

  Gülbeyaz on 29. aug. 2016

  God
 • Vidste ikke at jeg manglede den

  Anne on 29. aug. 2016

  Jeg har altid haft en almindelig børste, men jeg kan aldrig gå tilbage til kun én efter denne!
 • Bedste børste

  Rie on 29. aug. 2016

  Det er den bedste hårbørste! Den redder igennem knuder hurtigt og uden besvær!
 • Lime deligth

  Tonje on 29. aug. 2016

  Super lækker hårbørste, var ret sikker på den ville filtre i mit krøllede hår, men det gør den ikke.
 • Rigtig god børste

  Christina on 29. aug. 2016

  Jeg er rigtig glad for børsten, jeg har langt hår og den reder det fint igennem uden det bliver flyvsk.
 • Børste

  Ditte on 29. aug. 2016

  Jeg elsker denne børste. Når ens hår er aller mest filtret, så gør det på ingen måde ondt at bruge børsten. Det føles som at få hovedbundsmassage, når man benyttter sig af den
 • OK

  Thilde on 29. aug. 2016

  Gør ikke ondt at få redt håret ud.
  Men den reder det ikke 100% ordentligt ud i bunden.
 • Fantastisk

  Christina on 29. aug. 2016

  Den bedste børste jeg nogensinde har prøvet!
 • Bedste børste

  Melina on 29. aug. 2016

  Har aldrig haft en børste som reder mit hår ud så hurtigt og smertefrit. Perfekt!
 • SKØN børste

  Mai Britt Goldenbeck on 29. aug. 2016

  Jeg var lidt i tvivl om denne børste. mit hår er UMULIGT at rede når det er vådt - så jeg var lidt skeptisk - men den blev godt nok gjort til skamme.

  Den ryger igennem håret og tager knuderne UDEN problemer. jeg ELSKER den
 • bedste boks

  Fie on 29. aug. 2016

  Bedste boks hidtil!
 • Fantastisk børste

  Tine on 29. aug. 2016

  Denne børste er FANTASTISK tilmit tykke hår. Er SÅ GLAD for den
 • Skide god!

  Anne on 29. aug. 2016

  Ikke mindre end en SKIDE god børste! Elsker den!
 • Perfekt til filtret hår

  Louise on 29. aug. 2016

  Det er ikke kun mig der har gavn af denne børste, men også mine døtre. De brokker sig altid over at det gør ondt at få redt hår, men ikke med denne. Man skulle tro at det er for godt til at være sandt
 • Hårbørste

  Majbritt on 29. aug. 2016

  Super lækker hårbørste, der gør det lettere at redde håret.
 • Børste

  Louise on 29. aug. 2016

  God kvalitet
 • Super børste

  Melanie on 29. aug. 2016

  Virkelig god børste. Redder håret super flot og glat og man mærket nærmest ikke, at håret reddes!
 • Bare super duper dejlig

  Linda on 29. aug. 2016

  Den bedste børste jeg længe har haft - jeg har stort krøllet hår og normalt kan en almindelig børste ikke rede det.. men denne kan, super skønt.
 • Lækker børste, men...

  ID53521461 Silke on 29. aug. 2016

  Lækker børste men, det er 2. gang jeg får en grøn børste, sådan rigtig kedelig oliven grøn. Dullegrej vil vi vel allesammen gerne have i ok pæne farver.
 • Top karakter

  Betina Truelsen on 29. aug. 2016

  Jeg er mega imponeret over denne børste - hold nu op det er blevet nemt at rede mit våde hår ud og ikke mindst mine 2 pigers, som ellers hader at få redt hår på trods af flere forskellige tangle børster er afprøvet. Helt klart top karakter herfra :)
 • Svært i tykt hår

  Sidsel Brandt on 29. aug. 2016

  En ellers rigtig god børste, men da jeg har meget tykt hår, når den ikke hele ind og efterlader derfor filter-klumper.
 • Fantastisk

  Nanna on 29. aug. 2016

  Jeg har meget langt og meget tykt hår, og derfor svært ved at finde en børste der er behagelig og kan redde mit hår ud. Denne børste gør det så godt! Den gør på det nærmeste slet ikke ondt af redde håret ud med, og den er fantastisk til at fordele eventuelle produkter i håret (Olier og leave-in hårkure) Den er rigtig stor og dækker derfor et dejligt stort område
 • Lækkert hår

  Mathilde on 29. aug. 2016

  Børstem giver dejlig blødt hår, nemt at redde både vådt og tørt.
 • addicted

  Linda kamp on 29. aug. 2016

  jamen den er jo svaret på mit kald

  Jeg er fulstændig vild med den børste af flere årsager

  jeg har en temmelig vild manke efter to garviditeter har mit hår taget over og har nu sin egen civilisitation på mit hoved .
  i år har jeg kasseret (læs ; slidt hele 3 børster ned )
  men der her glider så nemt og fint igennem vildmarken og efterader mig hår gennem redt men ikke ødelagt

  Den kan som beskrevet tages med i bad og halleluja min hårkur kan fordels ligeligt i hele håret så legenede let

  og det nok bedste er at min 3 årige datteres røde løve manke nu kan redes uden skrigen af en anden verden ...
  Hun mener dog at den har den forkerte farve ( grøn) og fortrak Elsa blå ( frozen) eller llyserød fordi vi jo er piger ;)
  men taaaak for den børste
 • Verdens bedste børste

  Nicoline on 29. aug. 2016

  Helt fantastisk og river på ingen måde i håret, men alligevel kan det tage fat og rede håret helt ud. Jeg var meget overrasket, da jeg allerede har en børste fra Wetbrush, men den har ikke været så god, slet ikke til mit tykke lange hår.
 • Bedst

  Nett on 29. aug. 2016

  Det er virkelig en fantastisk børste. Vi har været ude at investere i yderligere to børster, en til hver af mine piger. Mindste pigen har et stort dejlig krøllet hår og her kommer børsten virkelig til sin ret, det gør ikke ondt at få reddet hår og hun fortsætter efterfølgende selv med at redde sit hår, så nu er det blevet rigtig hyggeligt at ordne hår.
  Børsten glider lige igennem, det er helt kanon.
 • Wet Brush

  Cecilie on 29. aug. 2016

  Det er en fantastisk børste, jeg har meget fint og filtret hår, som kan tage lang tid at børste ud men med denne børste gør det, det så meget lettere
 • Lækker børste

  Line on 29. aug. 2016

  Jeg er virkelig vild med denne børste og det er kun et plus at den kan bruges i badet.
 • Den bedste gave

  Karen on 29. aug. 2016

  Jeg gav børsten videre til min lille krølhårede niece - og eftersigende er det den bedste ting der længe er sket for familien - ikke mere skrig og skrål når der skal børstes hår
 • Best brush ever, hands down!

  Aiste on 29. aug. 2016

  I have completely converted to Wet Brush religion. Going from owning a simple flat hard plastic old-style comb to this made me hear angelic voices. It makes a difference, people! It really works for my dry and tangles hair in a very smooth and effective way. Almost no hair gets pulled out in the process and rounded bristles feel so good on my scalp. I suspect that my boyfriend has been sneaking it in the shower too...
 • Wet brush

  Elina on 29. aug. 2016

  En hel igennem fantastisk børste. Super til både vådt og tørt hår. Og mine børn er også glade for den, perfekt til deres hår.
 • God til filtret hår

  Henriette Lykke on 29. aug. 2016

  Uundværlig børste hvis man har et tykt filtret hår! Håret kan uden problemer redes igennem både tørt eller vådt.
 • Mascha Vangs hårbørste

  Trine on 29. aug. 2016

  Den er super god i langt og tykt hår! Man kan slet ikke mærke at man redder det :)
 • Super!

  Mette on 29. aug. 2016

  Jeg er fint tilfreds.
  Pga mit meget tykke, krøllet hår, er det langt fra alle børster der fungere for mig, denne her er helt iorden, dog uden at være mirakuløs på nogen måde. Men den gør sit arbejde uden at ødelægge/knække mit hår :)
 • Hair brush

  Sanne on 29. aug. 2016

  En lækker børste som er nænsom ved håret er jo altid et must, og med 2 piger derhjemme, bliver denne børste allerede flittigt brugt.
 • Muligvis verdens bedste håbørste

  Camilla on 29. aug. 2016

  Jeg har altid haft svært ved at rede mit hår igennem, uanset hvilken type balsam jeg har brugt. Men med denne børste, er det simpelthen fantastisk at redde håret. Jeg behøver ikke engang bruge balsam og alligevel er det ingen sag redde håret igennem. Den er bare helt perfekt.
 • Den er ok.

  Marianne on 29. aug. 2016

  Jeg ville ønske jeg selv kunne have valgt farven, da jeg synes den er meget flottere i den pink farve. Jeg synes børsten er god, men meget blød - ved godt det er det der er meningen
 • En fantastisk børste

  Maria on 29. aug. 2016

  Da jeg først hørte om wet børsterne købte jeg en med det samme, det var dog med et mindre hoved.
  Jeg er vild med denne børste og det store hovede, den er perfekt til lagt hår, som mit :-)
 • Bløde børster

  Laufey on 29. aug. 2016

  Denne børste har bløde børster, som giver min hovedbund en massageagtig følelse. Jeg elsker, at den kan bruges i både tørt og vådt hår! Dette er hurtigt blevet min yndlingsbørste efter jeg modtog den. Read more at: https://tr.im/1Wt4o
 • Ikke god til kort hår

  Lene on 29. aug. 2016

  Tror helt sikkert denne børste er perfekt til lang hår. Når man er helt korthåret som jeg er duer den ikke. Er umulig at sætte håret med,
 • Genialt

  Sarah on 29. aug. 2016

  Jeg havde allerede en i forvejen, og den er guld værd. Det er en super børste og den er mild mod håret. Jeg fælder ikke nær så meget som inden jeg begyndte at bruge den.
 • Fin børste

  Camilla on 29. aug. 2016

  Denne her er fin. Nu har jeg også en til at have i badet.
 • Lige i øjet!

  Karina on 29. aug. 2016

  Den er perfekt! Er vild med hårbørsten til mit lange hår.
 • Fantastisk !

  Julie on 29. aug. 2016

  Denne børste har været noget af det bedste, helt klart det hele værd
 • wetbrush

  Rikke on 29. aug. 2016

  Det er en fantastisk børste, vi bruger dem alle sammen herhjemme.
 • wet brush

  ANNA on 29. aug. 2016

  really comfortable to use
 • Uundværlig

  Katrine on 29. aug. 2016

  Jeg havde i forvejen en mindre Wetbrush. Jeg troede ikke at hårbørster kunne blive bedre MEN det kunne de. Det her er ny favorit.
 • LÆKKER hårbørste

  Katrine on 29. aug. 2016

  Jeg er virkelig glad for min hårbørste! Den er så lækker :D
 • Fantastisk

  Monika on 29. aug. 2016

  Denne hårbørste kan alt hvad den lover. Selv med en uglet morgenknold, kan den børste det ud med det samme. Børsten glider lige igennem, selvom der er knuder i håret.
 • fantastisk børste

  Nete on 29. aug. 2016

  denne børste gør som lovet, reder selv det værste rodede hår ud. den er helt fantastisk,jeg ville dog aldrig personligt bruge 200 kroner på en børste.
 • I like it a lot

  Stefana on 29. aug. 2016

  I am very very impressed with this hairbrush. It combs my hair without pulling it or without hurting me.
 • God børste

  Ida on 29. aug. 2016

  Eneste minus var at jeg fik den i grøn... :-)
 • BEST BRUSH EVER!

  Emilie on 29. aug. 2016

  Har seriøst aldrig prøvet en børste der er bedre end denne?! Har altid filteret hår, så den er bare perfekt!
 • skøn produkt

  Kristina on 29. aug. 2016

  rigtig lækker børst
 • God børste

  Sabrina on 29. aug. 2016

  Lækker børste, der nemt reder filtret hår ud
 • Wetbrush

  Laura on 29. aug. 2016

  Næsten lige så god som tangle teezer, bare ikke det værd når man sammenligner prisen.
 • Et MUST til langt hår

  Melanie on 29. aug. 2016

  Denne Hårbørste, er det man vil kalde et must hvis man har langt hår. Børsten er på trods af sin størrelse virkelig let og let at anvende
 • Elsker elsker elsker den her børste

  Rikke on 29. aug. 2016

  Den her børste har reddet mit hår! Sammen med en rigtig god shampoo, hårkur et par gange om ugen, og en tangle teezer i badet, har jeg stort set aldrig noget filter i mit hår mere!
 • ...

  Louise on 29. aug. 2016

  Hele princippet med denne børste er god, men mit hår er simpelthen for tykt til den
 • Super god!

  Rebeccasjensen on 29. aug. 2016

  En super god børste, der er ekstremt effektiv til at komme til knuderne til livs i såvel vådt, som i tørt hår, uden det gør ondt! Børsten er ekstremt behagelig og masserer hovedbunden, hvilket bare gør det til en super oplevelse.
 • Hairbrush

  Charlotte on 29. aug. 2016

  Super god børste. Hvis ikke den var med i denne måneds Goodiebox ville jeg invistere i sådan én.
  Den reder nemt filtret hår ud, og er dejlig let.
 • Lækker børste

  Anna on 29. aug. 2016

  Denne børste er virkelig lækker. Den er nem at bruge i badet og får fint redt håret ud. Jeg synes den gør mit hår blødt og lækkert.
 • Fantastisk børste

  Anna on 29. aug. 2016

  Virkelig god børste! Reder mit lange hår ud hurtigt og smertefrit og er vild med den store flade af børster.
 • Allerede min ynglingsbørste

  Anja on 29. aug. 2016

  Får top karakterer fra mig, denne børste er ikke mindre end fantastisk. Den redder vådt og filtret hår ud med lethed.
 • Ok

  Camilla Maria on 29. aug. 2016

  Den er god til fint hår. Jeg kunne slet ikke bruge den i mit tykke og krøllede hår, men min veninde med fint hår blev rigtig glad for den
 • Desværre blev denne ikke en favorit

  Stine on 29. aug. 2016

  Uh hvor jeg glædede mig til at prøve denne børste, og forventningernetop var høje, men den kunne desværre på ingen mulige måder redde igennem mit tykke, krøllede hår... øv... Men en glad søster med fint tyndt hår
 • Det gør jo ikke ondt!

  Katrine on 29. aug. 2016

  Altså what up?! Jeg har det hår, der nærmest kan formere dreadlocks på 5 min uden jeg bevæger hovedet. Jeg plejer at bruge 15-20 smertefulde minutter på at få redt det igennem. Det behøver jeg ikke mere!
 • Lækker børste

  Kristine on 28. aug. 2016

  Denne børste er perfekt til mit krøllet hår der ofte kan være træls at redde ud, dog synes jeg at de helt små knuder der kan opstå kræver lidt mere arbejde end en almindelig børste.
 • Feedback

  Therese on 28. aug. 2016

  Mega lækker, god og nem hårbørste. Troede ikke det var muligt at bruge så lidt tid på, at redde mit hår ud efter badet, men det fandt jeg ud af at det var det med den her børste. SÅ LÆKKERT
 • Bedre findes ikke

  Betina on 28. aug. 2016

  OMG - har fundet favorit børsten af dem alle. Den er så fantastisk. Elsker den i mit lange tykke hår. Selv mine døtre (har 3 i alderen 5-10 år) har været vant til en Tangle Teezer men efter de prøvede denne så er denne børste nu også deres foretrukne. Helt klart en favorit!
 • Lækker børste

  Karin on 28. aug. 2016

  Ganske vist er det ikke en Mason Pearson, men den er faktisk rigtig god, og meget blid ved håret også.
 • Super god - men grim farve

  Sif on 28. aug. 2016

  Rigtig god hårbørste. Gjorde håret meget let at rede ud. Eneste minus er, at den kan være en anelse svær at 'rense'/tømme for hår, og så var jeg også lidt ærgelig over, at jeg ikke var en af dem, der fik den i sort (men derimod en hot pink - ikke lige den fedeste farve i min optik
 • Fantastisk

  Siff on 28. aug. 2016

  Har virkelig dræmt om denne børste i 100 år, og endelig fik jeg den <3
 • Elsker den

  Michelle on 28. aug. 2016

  Elsker størrelsen på børsten og så er den super god at rede knuder ud af mit hår uden det gør ondt
 • WOW!

  Rikke on 28. aug. 2016

  OMG. Det her er virkelig min yndlings børste! Jeg er vild med den! Selv om jeg har kort hår kan det til tider være svært at få til at sidde, der hvor jeg gerne vil have det til. Men med den her børste fungere det hele, selv på en dårlig hårdag.
  Og virkelig en bonus at den også kan tages med i badet.
 • Mega god

  Louise on 28. aug. 2016

  Det er den bedste børste jeg længe har prøvet, den hiver heller ikke ret mange hår ud af håret som andre fx nogle gange gør
 • super god

  Signe on 28. aug. 2016

  Super god børste
 • Bedste børste ever!

  Lene Marie on 28. aug. 2016

  Virkelig en god børste! jeg har MEGET langt hår, og kan redde håret igennem mens det stadig er vådt, hvilket jeg ikke har kunnet med andre børster!! Fedeste ting i goodieboxen!
 • børste

  Frida on 28. aug. 2016

  Børsten er en rigtig god og fed en.
 • Rigtig dejligt med en ny hårbørste, men;

  Charlotte on 28. aug. 2016

  Er personligt mere til hårdere børster. Denne børste redder ikke mit hår ud, det når simpelthen ikke i bund, for børsterne "giver efter", selvom Macha Vang havde skrevet den var god til filtet hår. Men mit hår er også meget tykt.
 • Fantastisk

  Judy on 28. aug. 2016

  En super skøn børste.... min datter har altid jordens største ugle i håret efter hårvask, men denne børste glider lige så elegant igennem hendes hår. Alle pengene værd
 • Overraskende god :)

  Cecilie on 28. aug. 2016

  Jeg bruger nærmest aldrig hårbørster pga. mit krøllede hår, men jeg synes at denne her er ret god da den ikke river så meget i hårdet, og dermed skåner mine krøller :D
 • Super god

  Nadia K. on 28. aug. 2016

  Jeg er blevet rigtig glad for denne børste da den er ret god til mit tykke hår, også når det er filtret eller vådt. Den bruger jeg hver dag nu.
 • Børste

  Susanne on 28. aug. 2016

  Fantastisk børste, der er super godt til mit krøllede og til tider umulige hår
 • Lækker!

  Pernille on 28. aug. 2016

  Super god og lækker hårbørste.
 • Wet brush

  Steffanie dawids on 28. aug. 2016

  Ganske udmærket. Elsker at selve hår børsten består af små dudder til og rede håret ud med.
 • Okay - men ikke fantastisk

  Sara on 28. aug. 2016

  En fin børste som føles skøn i hovedbunden. Problemet er bare at de bløde børstehår ikke når bunden særlig godt i tykt hår. Alt i alt en fin børste, men ikke noget specielt at komme efter...
 • yes yes yes

  Astrid on 28. aug. 2016

  Super lækker børste
  føles godt og nem mod håret
 • GOd

  Katrine on 28. aug. 2016

  Den bedste hårbørste
 • ☺️

  Emilie on 28. aug. 2016

  Virkelig god! Og flot farve (pink)
 • Super!

  Ann on 28. aug. 2016

  Fantastisk børste. Selv min 3 årige datter som ikke er meget for at blive redt fordi det filtre, hun gider med denne børste.
 • Super god!

  Rinnie on 28. aug. 2016

  Den bedste børste jeg nogensinde har prøvet. Mit hår kan til tider være lidt af en kamp, men den her værste klarer alle knuder nemt og hurtigt.
 • Siper

  Ingeborg Brandt on 28. aug. 2016

  Rigtig god børste! Men jeg havde ikke brugt så mange penge på den
 • Den bedste børste, jeg har prøvet

  Nazim on 28. aug. 2016

  Dette er virkelig et hit hos mig og mit tykke hår elsker børsten! Håret er meget nemmere at rede igennem og færre knækkede hår!
 • Elsker børster fra Wet brush

  Sanne on 28. aug. 2016

  Jeg har allerede 2 børster fra dette mærke, som jeg er mega glade for. Så glædede mig meget til at prøve denne nye model. Jeg synes den er god- men ikke så god som de andre jeg har. Den børster lidt mere overfladisk men er til gengæld smart med hullerne til vandet!
 • Helt fantastisk

  Michella on 28. aug. 2016

  Jeg elsker denne børste, må indrømme jeg var lidt skeptisk pga de bløde "hår", og mit hår er meget tykt, men den er helt igennem fantastisk og har brugt den siden jeg fik den!
 • Knap så god til tykt hår

  ID: 22766888 on 28. aug. 2016

  Børsten er for blød til min manke og jeg vendte derfor lynhurtigt tilbage til den gode gamle kam - det ville tage mig alt for lang tid at få redt det igennem og den tid har jeg slet ikke i har hverdagen. Den er givetvis gid til børn, men kraftigt hår dut den simpelthen ikke til.
 • Bedst til langt hår

  Annemette on 28. aug. 2016

  God børste der dog er lidt stor til kort page. Men er sikker på, jeg ville have syntes den var super, da jeg havde langt hår. For dyr til jeg vil købe den selv.
 • hårbørste

  simone on 28. aug. 2016

  super go havde dog en i forvejen
 • Så god!!

  Heidi on 28. aug. 2016

  En virkelig god børste, der fikser alle knuderner. Har brugt til min datters filtrede hår - ingen tårer - ingen problemer
 • Verdens bedste hårbørste

  Line Fly on 28. aug. 2016

  Overskriften siger det hele - den er virkelig fantastisk! Både i tørt og vådt hår. I mit tynde, farvede hår og i min datters meget tykke og meget uglede hår. Hun plejer at græde sig igennem hårbrøstningerne og der plejer at være en stor kamp. Men nu går det så let!
 • Bedste børste

  Stine on 28. aug. 2016

  Elsker deres børster, og endnu en til samlingen er bare skønt! Den kan rede mit tykke, lange og til tider filtrede går ud, samt bruges i både vådt og tørt hår.
 • Defekt børste eller mærkeligt hår?

  Marie on 28. aug. 2016

  Om det er mit hår der er ekstremt mærkeligt ved jeg ikke, men børsten fungere på ingen måde!

  I tørt hår: Den reder ikke filtrene ud, børsterne lægger sig bare ned, og køre hen over håret.

  I vådt hår: Aldrig har jeg mistede så mange hår, ved en enkelt hårbørstning.

  I stedet for at fordele min hårkur, børstede den det ud af håret :-(


  Jeg går bare tilbage til min højt elsket børste fra The Body Shop.
 • Bløde børster

  Marie andrea on 28. aug. 2016

  God til fint hår
 • Wauw

  Linda on 28. aug. 2016

  Bedste børste nogensinde!!!!!!
 • Positivt overrasket

  Nadia on 28. aug. 2016

  Lige da jeg så børsten var jeg ærligt ikke så begejstret, da jeg ikke rigtig havde forventet noget specielt, men da jeg så prøvede den første gang, var det helt utroligt. De små plastik "børstehår", er så flexible og masserer nærmest hårbunden. Mit hår er ovenikøbet med filtret og tykt, så det er svært at børsten igennem, men denne værste klarer jobbet rigtig godt.
 • genial

  Mie Duedahl on 28. aug. 2016

  Simpelthen et genialt produkt! Det at børste hår har aldrig været nemmere! Kæmpe fan!!!
 • Wet Brush

  Kamilla on 28. aug. 2016

  Denne børste er helt fantastik at bruge! Den river ikke i ens hår som mange andre børster gør. Og man kan redde sit hår med den selvom det er vådt og filtret, man kan også bruge den inde badet imens man har balsam i hvilket gør håret ekstra blødt når man er færdig!
 • Bedste børste jeg har haft

  Josefine on 28. aug. 2016

  Den er virkelig god, den reder ens hår ud med det samme, istedet for at sidde fast.
 • Wet brush

  Zeliha on 28. aug. 2016

  Hold da op en god børste nogensinde utrolig let at redde sig hår med anbefaler alle
 • Bedste børste

  Sanjeeviny on 28. aug. 2016

  Den er det bedste i hele verden til langt hår.
 • Perfekt til håret

  Annelie on 28. aug. 2016

  Umiddelbart virker børsten ret billig og plastikagtig, men er helt perfekt til min type hår. Jeg havde nok ønsket en finere design
 • Pæn og anvendelig

  Maja on 28. aug. 2016

  Denne børste vikler enhver knude i håret ud! Den fleksible og bløde børster gør at den glider let igennem håret - også hvis man står med en kæmpe fuglerede på hovedet (som jeg gør) efter endt bad.
  Dog synes jeg (pga. børstens bløde og fleksible børster) at det kan være svært at få redt håret i hovedbunden ordentligt igennem. Mit hår filtrerer sig specielt sammen i hovedbunden, da jeg hverken påfører hårkur eller hårolier i hovedbunden. Jeg bruger derfor min normale børste til at redde håret i hovedbunden igennem, efter jeg har været i bad. Men udover dette fungerer børsten upåklageligt i tørt hår.
 • Både og..

  Stine on 28. aug. 2016

  Den er fin men føler ikke, at den når helt ned til hovedbunden
 • Fantastisk god børste

  Cecilie on 28. aug. 2016

  Overskriften siger lidt sig selv. Jeg er virkelig glad for min børste.
 • Fed børste

  Birte on 28. aug. 2016

  Eller - fed er den sådan set ikke, men bred. Mit hår er nok for kort til at jeg får det optimale udbytte af den, men jeg synes stadig at den er fed.
 • Super godt alternativ til kam

  Sara on 28. aug. 2016

  Kan godt lide den er så blød, det gør det let at rede håret ud uden at hive totter af!
 • Skøn børste

  Carina Skjødt on 28. aug. 2016

  Lækker overraskelse i denne måneds boks.
  Fik den i limegrøn, kunne godt ha været en anden farve:)
 • Fantastisk børste

  Jannie on 28. aug. 2016

  Denne børste er det bedste ved denne box! Elsker den, og er SÅ glad for den. 5 stjerner hele vejen igennem herfra.
 • VIDUNDERLIG

  aytul on 28. aug. 2016

  JEG ELSKER DENNE BØRSTE! Da jeg har meget tykt og krøllet hår, bliver det meget hurtigt svært at rede igennem. MEN denne børst har gjord det, som jeg troede ikke kunne lade sig gøre. Den børster mit hår uden at gøre ondt, eller sætte sig fast osv. jeg ELSKER den!! (Dog var jeg rimelig træt af den grønne farve..)
 • Super børste

  chalotte on 28. aug. 2016

  Den er mega god til vådt og tørt hår. Mega nemt at redde ud.
 • Fantastisk

  Isabella on 28. aug. 2016

  Denne børste er simpelthen skøn! Den børster ens våde hår uden at slide på det, som en del andre børster gør
 • Blankt hår

  Sanne on 28. aug. 2016

  Den er super god til at redde filter ud. Og håret bliver mere blankt
 • Fan

  Zandra on 28. aug. 2016

  Jeg knuselsker denne børste
 • Perfekt til al slags hår!

  Julie Bang on 28. aug. 2016

  Jeg er kæmpe fan af denne børste. Den kan altid redde mit hår, og jeg mister ikke nær så mange hår som jeg gjorde inden! Kan klart anbefales
 • Fortsat god

  Laura on 28. aug. 2016

  Der er ikke meget at sige fra sidst I havde den i boksen.
  Har anbefalet den til andre, men vil jo ikke købe den igen da jeg nu har 2.
 • Nem at redde hår med

  Heidi on 28. aug. 2016

  Det plejer for mig at være pinefuldt at rede mit tykke hår, men denne børste gør det meget nemmere!
 • Ikke begejstret

  Pia on 28. aug. 2016

  Forstår ikke helt folks begejstring for denne børste. Kan på ingen måde rede mit hår helt igennem med den. Kun yderste lag bliver redt, hvis håret lige er vasket. Fungerer bedre når det er tørt og redt igennem :(
 • Effektiv!

  ID30354522 Trine Kønigsfeld Foss on 28. aug. 2016

  Jeg er den type, der altid har helt vildt uglet hår efter et bad. Selv om jeg bruger balsam, så er mit hår en kamp at rede ud bagefter. Men det er slut nu! Denne her børste tager alle totterne smertefrit og lynhurtigt, uden at jeg skal stå og "trække" i håret. Derudover er den rigtig god at bruge i badet også, til at ordne håret med shampoo og balsam, netop på grund af de små huller bagpå, der gør det muligt for resterne af shampoo og balsam, at fragå børsten. Jeg er meget tilfreds!
 • Perfekt til uldet hår

  Simone on 28. aug. 2016

  Denne børste er klart den bedste jeg nogensinde har prøvet! Den reder håret ud, uden man mærker noget som helst.
 • Virkelig lækker børste

  Sarah on 28. aug. 2016

  Jeg synes virkelig det er en lækker børste, og jeg føler den ligger godt i hånden, plus den virker ikke til at skade håret lige så meget som andre børster.
 • Fantastisk

  Camilla on 28. aug. 2016

  Super god børste der gør håret dejligt blødt:0)
 • genial

  britt moth on 28. aug. 2016

  At børste håret med børsten er som en drøm, det går så nemt og let at jeg de første par gange ikke troede på at mit hår var børstet igennem. Er bare så glad for den børste. Eneste minus er udseendet.
 • Elsker

  Emma on 28. aug. 2016

  Elsker virkelig denne børste den reder håret ud uden det gør ondt !
 • God

  Signe on 28. aug. 2016

  Rigtig god hårbørste til morgen hår og god til at rede håret ud efter en tur i en pool med klor
 • Ny yndlings børste!

  Cecilie on 28. aug. 2016

  Jeg er mere end overrasket over denne fantastiske børste!
  Mit hår er altid fulde af knuder efter bad, (uanset hvilke produkter jeg bruger) men efter jeg har taget denne med i bad, så går det hele smertefrit. (Og jeg taber mindre hår, ved at rede hår med denne).
  Tip til de med ekstra langt hår som jeg: red dit hår inden bad, i badet og efter. Denne børste gør det hele langt lettere
  -Tak for børsten i grå. Lækkert neutralt
 • Skøn

  Karina on 28. aug. 2016

  Elsker denne havde en i forvejen der trængte til udskiftning så det var til rette tid. Den er skøn at have med i badet . Tager alt filter uden problemer og uden smerter.
 • Fantastisk!!

  Sandra on 28. aug. 2016

  Nok den bedste børste jeg nogensinde har haft. Jeg har allerede haft to the wet brush, i anderledes design - men denne her er altså 100 gange bedre og blødere. Et must have!
 • Elsker dette produkt

  Emma Kristine on 28. aug. 2016

  Har intet dårligt at sige om dette produkt har aldrig haft så god en børste i mit liv!
 • Elsker elsker!!!!!

  Tanja on 28. aug. 2016

  Fantastisk hårbørste! Har prøvet så mange gennem tiden, men ingen som denne!! Alle gamle børster er røget ud!! Tak Goodiebox!!
 • overdrevet lækkerhed!

  Ditte on 28. aug. 2016

  Jeg er fantastisk glad for børsten fra Wet.
  Jeg er vild med bredden på børsten, jeg har fint og glat hår (men meget) derfor elsker jeg at jeg ikke skal børste mit hår meget, før det er redt ud.. Denne børste er en overdrevet lækkerhed!
 • Børste

  Line on 28. aug. 2016

  Rigtig lækker børste, som også flittigt er blevet brugt! Synes dog ikke, at det er nødvendigt med sådan endnu en, da vi ikke for så længe siden også modtog en WET BRUSH.
 • Den perfekte hårbørste

  Bibbi on 28. aug. 2016

  Så er det slut med at rive og flå i knuder i håret - denne børste redder lige igennem - jeg er vild med den og har allerede anbefalet den til andre.
 • Elsker

  Julie Folkmann on 28. aug. 2016

  Fantastisk! Jeg elsker den, den river ikke i håret, og jeg kan mærke stor forskel på om jeg bruger denne eller en helt almindelig.
 • Rigtig god hårbørste

  Elisa on 28. aug. 2016

  Denne børste kom "som sendt fra himlen". Jeg stod netop og skulle til at udskifte min hårbørste. Jeg er rigtig glad for det store børstehoved, at det gør hårbørstningen hurtig og effektiv. Alt i alt er jeg glad for tilfreds for denne hårbørste.
 • Fantastisk !

  janni on 28. aug. 2016

  Har aldrig brugt en børst så meget som jeg har efter jeg har fået denne.
  Den er bare fantastisk
 • WET BRUSH AQUAVENT PADDLE HAIRBRUSH

  Ann Sofie on 28. aug. 2016

  Det er en rigtig god børste. Normalt er jeg ikke en, der børster mit hår - mit hår er ikke specielt filtret og jeg synes, at min hovedbund bliver meget olieret af at redde det. Men jeg kan rigtig godt lide den her børste. Mit hår er meget puffy og den "lægger" det ligesom lidt ned + den er god i mit våde hår.
 • Fin børste - men ikke optimal til tykt hår

  Louise on 28. aug. 2016

  Jeg havde glædet mig til at prøve denne, da jeg hidtil har haft en rund HH Simonsen Wetbrush, som jeg synes er helt fantastisk.
  Denne Wetbrush leverede desværre ikke samme resultat. Den er fin, men reder ikke ordentligt igennem mit tykke hår. De par gange jeg har prøvet børsten, har jeg derfor måttet bruge min HH Simonsen bagefter, for at sikre at alle de små filtrede totter var redt ud - ISÆR i vådt hår føles det som om den kun "overfladebehandler".
  Jeg vil prøve at forære den til en med tyndere hår, og håbe at den bringer mere glæde der.
 • Fantastisk, kunne ikke undvære den

  Maria on 28. aug. 2016

  Helt og aldeles fantastisk børste! Mit hår bliver silkeblødt og jeg føler ikke at der knækker en masse hår når jeg reder det igennem. Jeg vil ihvetfald ikke undvære den
 • Så vild

  Louise on 28. aug. 2016

  Jeg havde i forvejen en Wet Brush - dog en anden variant - men har bare været solgt fra dag 1! De er simpelthen så fantastiske
 • Rigtig god hårbørste :-)

  Maj on 28. aug. 2016

  Denne hårbørste er virkelig god til filtret og trælst hår. Mit hår filtrer meget, især efter hårvask, og med en sart hovedbund er det ikke altid lige rart at få styr på lokkerne. Det er dog noget nemmere med denne børste, der for det første er mere mild mod hovedbunden, og som noget andet bare er rigtig, rigtig god og fleksibel, og så knækker den ikke håret så let. Eneste (store) minus er dog designet; den er virkelig ikke særlig pæn i dens pangfarver (jeg fik en lysegrøn!). En enkel sort eller grå farve havde været prikken over i'et.
 • Wetbrush

  Dorthe Kramer on 28. aug. 2016

  Super hårbørste til både vådt og tørt hår. Fungerer perfekt til mit tykke lange hår og til mine døtres filtrede hår
 • Lækker børste med god effekt

  dorte on 28. aug. 2016

  Denne børste er virkelig nem at rede mit tykke hår ud med - både i vådt som tørt hår. Er virkelig positiv overrasket over hvor rar den er! Fik den i hidsig limegrøn farve, ville jeg ikke selv have valgt, men det gør den er nemt at finde i tasken/skuffen :)
 • Børsten i badeværelset

  Rikke Sonberg on 28. aug. 2016

  Jeg har i forvejen en wet brush i original typen, så jeg var meget glad for at modtage denne store børste som kan bruges i badeværelset.

  Jeg har massere af meget tykt hår, så det kan være svært at skylle det allebagerste shampoo ud. Det hjælper den her mig med. Børsterne er bløde, og trækker ikke hår ud, sindsygt lækkert. Kun praise herfra.
 • Fantastisk børste

  maria on 28. aug. 2016

  jeg er vild med denne børste! Den er nem at rede mit hår ud med og fungerer godt både i vådt og tørt hår. Har netop prøvet den i vådt hår med hårkur hvor man nemt kan skylde overskydende hårkur ud bagefter pga hullerne. Det er et godt produkt.
 • super dejlig

  Emilie Fris on 28. aug. 2016

  Super skøn hårbørste, som i særdeleshed fungerer godt til vådt og filtret hår. Skal klart anbefales til veninderne!
 • Fantastisk børste

  Mie on 28. aug. 2016

  Det har aldrig været så nemt at rede sit hår, både vådt og tørt! Fantastisk børste!
 • God, let og dejlig at bruge.

  Heidi on 28. aug. 2016

  Jeg er vild med den, også selv om jeg har kort hår.
 • Nem at bruge

  Nanna on 28. aug. 2016

  Super lækker og nem at redde igennem med! Den er dejlig blød i hovedbunden.
 • En skuffende oplevelse

  Mia on 28. aug. 2016

  Børstens hår er allerede skæve efter at have brugt denne få gange. Ligeledes er de ikke stive nok til at trænge ned og rede håret igennem.
 • god børste

  manar on 28. aug. 2016

  rigtige god børste og sundt for håret
 • Wet Brush

  Ann-Cathrin on 28. aug. 2016

  Sindsyg lækker wet brush. Arbejder sig langsomt igennem håret helt uden smerter i hovedbunden. Virker sindsygt godt i min store "manke". Er lige blevet mit kæreste eje ;-P
 • God

  Anne Katrine on 28. aug. 2016

  Endelig en hårbørste som rent faktisk kan nå helt ind til hovedbunden og rede mit hår igennem. Jeg har meget tykt hår, og denne klarer faktisk jobbet rigtig fint.
 • Virkelig god

  mia on 28. aug. 2016

  Virkelig god børste
 • Farvel filtrede hårtotter

  Camilla on 28. aug. 2016

  Børsten er genial til at udrede selv det mest filtrede hår.
  Både vådt og tørt.
 • Fanaaastisk

  Sofie on 28. aug. 2016

  Selvom jeg har to gode børster iforvejen blev jeg meget glad for denne her! Den er nu blevet min yndlingsbørste til at bruge især i vådt hår og den er perfekt til mit tykke filteret hår.
  Ville dog hellere have haft farvet pink end blå..
 • God børste

  Louise on 28. aug. 2016

  Børsten er super behagelig, dog synes jeg at den til tider har lidt svært ved at komme helt igennem mit tykke hår.
 • Dejlig børste

  Carina on 28. aug. 2016

  Super god børste til både vådt og tørt hår. God til at rede filtret og tykt hår.
 • Lækker hårbørste

  Elena Jasmin on 28. aug. 2016

  Super dejlig, stor paddle børste. Fungerer upåklageligt.
 • Bedste børste

  Emilie on 28. aug. 2016

  Jeg ejer i forvejen en wetbrush i en mindre størrelse som har været min yndlings-børste i flere måneder. Denne her er dog størrelsen større så man er sikker på at alt hår bliver reddet i gennem. Super lækker børste
 • Perfekt

  Familie on 28. aug. 2016

  Jeg er blevet så glad for denne børste.
  Klart det bedste jeg til tider har prøver. Den er blevet anbefalet vider her fra.
 • Børste

  Merve on 28. aug. 2016

  Perfekt til at bruge i badet! Elsker den
 • Amazing!!

  Ida on 28. aug. 2016

  Denne her børste er fantastisk!! mit hår filtrer nemt, meget nemt. Men med denne her børste føler jeg mit hår ikke tager skade af børstning, og det er et plus den kan komme med i badet!
 • Børste

  Anne on 28. aug. 2016

  Den er go
 • Den bedste børste!

  Annemette on 28. aug. 2016

  Aldrig har jeg haft så god en børste. Kunne ikke drømme om at bruge andre end denne fremover.
 • Super