MATAS NEGLELAKFJERNER
49,95 kr
MATAS NEGLELAKFJERNER

Midt i en virkelighed, hvor neglelak fortsat er en af de hotteste accessories, er Matas Ekspres Neglelakfjerner intet mindre end et absolut must have. For de konstant skiftende neglelakfarver og vores ønske om at eksperimentere, kræver en del af de midler, som renser lakken af igen. Og den skånsomme Ekspres Neglelakfjerner giver alle en fornemmelse af at være fingernemme - takket være opfindelsens virkelig geniale element - nemlig krukkens svamp. Stik fingeren ned i krukken. Drej rundt. Vent i 30 sekunder eller ca. svarende til den tid, det tager dig at bestille din ynglings Choko Ice Blend uden flødeskum, men med ekstra krymmel i din lokale kaffebar. Så er neglelakken fjernet samtidig med, at neglene også har fået en dosis plejende og fugtgivende glycerin. Boom. Let, hurtigt og så er vi også begejstrede for prisen. Et skønt must have-produkt til alle lak lovers.

UDSOLGT
Information

Midt i en virkelighed, hvor neglelak fortsat er en af de hotteste accessories, er Matas Ekspres Neglelakfjerner intet mindre end et absolut must have. For de konstant skiftende neglelakfarver og vores ønske om at eksperimentere, kræver en del af de midler, som renser lakken af igen. Og den skånsomme Ekspres Neglelakfjerner giver alle en fornemmelse af at være fingernemme - takket være opfindelsens virkelig geniale element - nemlig krukkens svamp. Stik fingeren ned i krukken. Drej rundt. Vent i 30 sekunder eller ca. svarende til den tid, det tager dig at bestille din ynglings Choko Ice Blend uden flødeskum, men med ekstra krymmel i din lokale kaffebar. Så er neglelakken fjernet samtidig med, at neglene også har fået en dosis plejende og fugtgivende glycerin. Boom. Let, hurtigt og så er vi også begejstrede for prisen. Et skønt must have-produkt til alle lak lovers.

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • Dejlig anvendelig

  Maria Fyrst on 23. dec. 2013

  Nemt og let! Dog ikke til glimmer!
 • WIN

  Veronica on 20. dec. 2013

  Striberne gør det igen - men det har de andre mærker tilsyneladende også!
  A girl can always use a backup:-D
 • Lækker!

  Emilie on 19. dec. 2013

  Rart endelig ikke at skulle stå med tonsvis vatrundeller, og fedtede fingre. Denne gør det så dejligt nemt, også ryger neglelakken også hurtigt af. Rigtig skøn
 • nem

  line on 19. dec. 2013

  nem at have med at gøre
 • Super smart og innovativt

  Jeanette on 18. dec. 2013

  Aldrig har det været nemmere at fjerne neglelak!
 • Supernem at bruge

  Mia on 17. dec. 2013

  En dejlig nem neglelakfjerner, især når man ikke har tid til at sidde med diverse vatrondeller og fjerner. Den kan ikke fjerne glimmerlak, hvilket ville have været en stort plus, men ellers synes jeg det er et godt produkt. Duften måtte meget gerne ændres.
 • Kræver tålmodighed

  Kamilla Rønnov Kramme on 17. dec. 2013

  Kan kun anvendes på helt alm neglelak. Så snart der er lidt glimmer i, må jeg ha den effektive neglelak fjerner frem. Og generelt tager det lidt længere tid at gnide fingeren rundt og rundt. Pas på ikke at hælde bøtten på siden. Produktet ødelægger tøj og dug :-(
 • nemt

  Caroline on 16. dec. 2013

  nemmere kan det bare ikke bliver den er blevet brugt mange gange her hjemme og det er dejligt at man ikke har de der super tøre negle efter man har taget lakken af hurtig og effektiv
 • Positivt overrasket!

  Nina on 15. dec. 2013

  Jeg har tidligere prøvet lignende produkter, men Matas er indtil videre min favorit. Jeg tror det, der skaber forskellen er, at MATAS' version har en lidt mere fast svamp, som derfor er bedre til at fange resterne ved neglerødderne
 • Den virker!

  Mariakm on 15. dec. 2013

  Fungere rigtig godt. Den gør det den skal og den er pengene værd, mere er der ikke at sige.
 • DET er smart det her!

  Lea on 14. dec. 2013

  Det her produkt burde nogen virkeligt have opfundet noget før!
 • God til lak

  Kristine on 14. dec. 2013

  Men ikke til lak med glimmer eller andet. Den gjorde absolut intet for mine glitternegle, men mine svigermors enkeltlakerede negle, viste virkelig effekten..
 • den er super god

  Liann on 13. dec. 2013

  den er så god, jeg er så glad for den
 • God

  Henriette on 12. dec. 2013

  God, nem og praktisk. Dejligt nemt og så stinker den ikke af acetone. Dog måtte jeg lige tage resten af lakken der sad langs neglebåndene og kanterne bagefter.
 • YES

  Anne-Mette on 12. dec. 2013

  Jeg er så forundret over hvor lækker denne er at bruge - jeg har delt min oplevelse med familie og veninder, som alle får en i julegave! :-)
 • Virker perfekt

  Louise on 12. dec. 2013

  Troede ikke at det skulle være så nemt at fjerne neglelak, men det tager et par sekunder pr negl. Det er skønt at spare tid på den måde.
 • Nemt og uden svien!

  Malene on 12. dec. 2013

  Nemt, nemt, nemt! Fast inventar til min hylde på badeværelset. Nemt, hurtigt og ingen svien på fingrene. Det er alle pengene værd. - Men hvad pokker gør man med neglelak på tæerne? ;-)
 • Super god

  Simone on 12. dec. 2013

  fjeren alt, fantastisk
 • sjov ide

  louise on 11. dec. 2013

  altså den virker jo fint nok, men det tager lidt tid, tilgengæld er den let bare at have i tasken.
 • FANTASTISK!!

  Stine Nyman on 11. dec. 2013

  Denne neglelakfjerne er fantastisk!
  Det er så nemt at fjerne neglelak og så til de penge! Den kommer jeg til at købe flere af :)
 • Okay

  Emilie on 11. dec. 2013

  Den er okay til prisen, men er virkelig dårlig til at fjerne neglelak med glimmer. Jeg synes også at svampen i den er alt for lille, man skal bruge meget energi på at presse sin negl ud i den.
 • virker godt

  Rebecka on 11. dec. 2013

  virker godt
 • Nemt og hurtigt

  Mille on 10. dec. 2013

  Super nemt og hurtigt at fjerne neglelak med denne!
  Man skal dog passe på med at spilde.. Det efterlod en kæmpe plet på mine cowboybukser, som ikke kom af igen :(
  Jeg bruger altid 3 lag - base, farve og top. Hvis der er glimmer i dette kan man ikke bruge denne neglelak fjerner, men ellers er den rigtig god!
 • nemmeste neglelak fjerning ever!

  Desirée on 10. dec. 2013

  JEg bruger aldrig almindelig neglelakfjerner igen!!!
 • Ekspres

  Hanne on 9. dec. 2013

  super super go
 • MATAS NEGLELAKFJERNER

  Maria on 9. dec. 2013

  Perfekt. Den gør mine negle bløde i stedet for acetone der gør dem tørre. Og så lugter det ikke så slemt. Jeg synes at det fungerer ret dårligt at stikke fingeren derned, men bedre på vat.
 • Super!

  Emilie on 7. dec. 2013

  Jeg synes virkelig det er et godt produkt. Det eneste minus er emballagen. Den har de klassiske Matas striber - det er da ikke kønt. Den fungerer ellers på alle andre områder.
 • Skide godt!

  Nanna Sophie on 6. dec. 2013

  At ordne negle er nok noget af det jeg bruger mest tid på! Har endelig fundet et produkt som hurtigt kan skaffe mig af min min gamle slidte neglelak - så godt!
 • Matas Neglelak fjerner

  Mia on 6. dec. 2013

  elsker den her!!
 • Neglelakfjerner

  Sara on 6. dec. 2013

  Rigtig smart neglelakfjerner, som fungere optimalt! Den bliver brugt flittigt.
 • ..

  nuria on 6. dec. 2013

  Fjerner lak hurtigt, og så lugter den ikke grimt.
 • rejsevenlig, handy,

  Heidi on 6. dec. 2013

  Smart lille ting fra matas - nem at have med i tasken eller på rejsen. Selve "dåsen" er dejlig handy og ligger godt i hånden. Det er utrolig nemt og hurtigt at fjerne neglelak - ved stærke farver som eks. rød skal man lige dreje fingren et par ekstra gange. Dog tænker jeg meget over hygiejnen - der er jo mange bakterier på fingre og hænder . Bliver dåsen ikke en bakterie bombe efter lang tid brug og hvad med alle neglelak resterne? Kan forestille mig den blive godt adr til sidst. jeg har ihvertfald mindre og mindre lyst at putte fingren ned svampen nu efter jeg har brugt den ca. 20 gange.
 • kunne være bedre

  marie on 5. dec. 2013

  den fjerner fint lakken, men selve svampen inde i, drejer med fingeren rundt, således at neglelakken ikke bliver fjernet.. man skal derfor bøvle lidt med at få svampen til at blive. ikke den bedste jeg har prøvet af den slags. også var der for meget neglelakfjerner i, som flød over den første gang.
 • Effektiv men fedter

  Nicoline on 5. dec. 2013

  Den fjerner alle slags neglelak utrolig effektivt, men den efterlader fingrene fedtede, dog ikke klistrede. Dette hjælper dog til at negle og neglebånd ikke udtørre ligesom mange andre neglelakfjernere gør.
 • Farvel neglelak

  Caroline on 4. dec. 2013

  Det tager 10 sek at fjerne neglelakken! Hvor det før tog flere minutter at hælde neglelaksfjerner ud på en vatrondel og så fjerne lakken, for så bagefter at fjerne vattet som havde sat sig fast! Det eneste minus er at den tørrer fingrene og neglene ud, så der skal cremes bagefter, men det gør man jo alligevel (!) og som et tip, bør man ikke vende bøtten vandret eller bare med bunden i vejret når låget er af, det er trods alt flydende indholdet!
 • Dyp - drej - væk!

  Chanette Holm on 4. dec. 2013

  Så simpelt er det at bruge denne neglelakfjerner. Kan kun anbefales. Dog er det svært at bruge denne til at fjerne en glimmerneglelak med, samt det slider meget på svampen i bøtten (been there, done that), så her tyr jeg stadig til en vatrondel med neglelakfjerner.
 • Lidt fedtet

  Katja on 4. dec. 2013

  ... okay meget fedtet. Jeg er ikke så vild med den. Jeg synes mine fingre bliver enormt fedtede og jeg har svært ved at få neglekanterne helt rene.
 • Neglelakfjerner

  Lea on 4. dec. 2013

  God idé som neglelakfjerner, da man kan fjerne neglelak på en negle uden det ødelægger de andre.
  Så hvis man laver en fejl, så er det en del nemmere at rette med Matas neglelakfjerner.
 • Fint produkt

  Mathilde Koch on 3. dec. 2013

  Fjerner effektivt normal neglelak. Glimmerlakker og mere holdbare neglelakker kræver dog mere tid og er ikke så nemt at fjerne med denne.
 • Elsker den

  Sisse Helena Toft on 3. dec. 2013

  Super praktisk når man bruger neglelak konstant. Lakken fjernes let og hurtigt, dog kan man let komme til at skvulpe lidt lakfjerner ud, så husk lige at lægge noget under.
 • Bedømmelse

  Linea on 3. dec. 2013

  Matas' neglelakfjerner er god og effektiv, man skal ikke bruge vatrundeller, man stikker bare fingeren ned i, og så er neglelakken væk det er bare smart.
 • Dejlig

  Rebecka on 3. dec. 2013

  Godt og nemt!
 • nemmere bliver det ikke.

  nadia mette on 2. dec. 2013

  Jeg er neglelakoman og har hele tiden nye farver på. Det kan være trættende, at skulle bruge vat og neglelakfjerner hele tiden. Det slipper jeg for nu, men denne lækre, nemme og fikse sag. ned med neglen. drej rundt og bum, så er din negl fri og dufter dejligt.
 • Køber aldrig andet neglelaksfjerner fra nu

  Stine Hoffmann on 2. dec. 2013

  Overraskende god, rigtig nemt at fjerne neglelakken.
  Men synes godt de kunne gøre noget ud af designet af dåsen
 • LOVE IT!

  Emilie on 2. dec. 2013

  super lækker effekt! til lidt penge!
 • Bedømmelse

  Pia on 1. dec. 2013

  Rigtig god.
 • Fin

  Misk on 30. nov. 2013

  Den er rigtig god og nem, at have i tasken, så man altid har neglelakfjerner på sig.
 • Fantastisk - dufter dog knap så godt..

  Karina on 30. nov. 2013

  Fantastisk effektiv! Ville dog ønske at den duftede bedre. Den lufter surt, ret kraftigt. Og så er den klap så køn at se på. Trods dette vil jeg dog stadig kategorisere den til at være et must have.
 • Dejligt nemt

  Rebecca Line on 30. nov. 2013

  Jeg har længe overvejet at købe denne neglelaksfjerner, men det blev dog aldrig til noget, så da den var med i boksen var jeg ret gald. Så kunne jeg endelig komme til at prøve den. Og den var mindst lige så god som alle de andre jeg har prøvet effektmæssigt, og så var det super smart at man ikke skulle stå og skrubbe!
 • LOVE IT

  Hanna on 29. nov. 2013

  Den er så nem at bruge og fungerer præcis som den skal. Den lugter ikke som mange andre neglelakfjernere :)
 • Fedt!

  Malene on 29. nov. 2013

  Nu kan jeg endelig lave min sammenligning af 3 neglelaksfjernere på markedet.. :D - Tak Goodiebox.
 • Nemt

  Dianna on 29. nov. 2013

  Nemt -hurtig-smart helt sikkert et produkt jeg kunne finde på at købe, dog er lugten ikke så god men er den jo sjælent ved neglelak fjernere.
 • Must-have!

  Anna-Sofie on 29. nov. 2013

  Jeg elsker den! Den er virkelig effektiv og dufter overraskende godt. Jeg er fan!
 • elsker den

  Sarah on 28. nov. 2013

  Denne kom som sendt fra himlen da jeg tidligere samme da har måtte sige farvel til en lign. Fra samme mærke fordi den simpelthen var brugt op...

  Verdens smarteste ting til at fjerne lakker, bare det ikke er glimmer så sidder det nemlig fast i og man får det ud over sine fingre næste gang man bruger den
 • Virker bedre end den dufter

  Pernille on 28. nov. 2013

  Effektiviteten af denne neglelakfjerner er i top - den virker bestemt som den skal, men duften er altså ikke særlig lækker. Den er sur og det er faktisk en grund til at jeg måske vil vælge den fra i fremtiden. Hvis det var en mulighed at tilsætte nogle naturlige, æteriske olier, så ville det gøre en kæmpe forskel
 • Fantastisk

  Anna on 27. nov. 2013

  Er helt vild med denne, det er blevet utroligt nemt at skifte neglelak og selv svære farver som rød fjernes hurtigt og nemt. Man får dog ret fedtede fingre af produktet.
 • perfekt!

  Katja Tanderup on 26. nov. 2013

  bare super perfekt og virker lige som den skal.
 • Matas

  Nikita on 26. nov. 2013

  UUUF jeg elskede denne! Den er jo fantastisk nem og dejlig. Lige til at have med i tasken, og så går det simpelthen så hurtigt. Hvis jeg skal sige noget negativt om den så er den meget våd, og den lugter lidt. Men det er okay.
 • SUPER produkt!! :-)

  Lisbeth on 26. nov. 2013

  Jeg er helt vildt begejstret for dette produkt! Det er ikke mindre end genialt:-)
 • GENIAL

  Kathrine on 26. nov. 2013

  Elsker simpelthen denne fantastiske opfindelse! Duften er dog ikke så god :-(, men gør ikke neglene tørrer og det går meget hurtigt og nemt af! Vil opfordre alle neglelak-elskere (som mig!!) til at købe denne!
 • feedback

  Julie on 26. nov. 2013

  .
 • OK

  Emilie Wollbrink on 26. nov. 2013

  Har ikke meget andet at sige om dette produkt , end at det er ok. Den fungerer, men ens fingre bliver meget våde og klamme efter brug.
 • Genialt

  Mette on 26. nov. 2013

  Bare lige snitterne en gang ned i boksen, og så er neglelakken væk. Den er effektiv :-)
 • Nemt og hurtigt

  Matilde on 25. nov. 2013

  Super nem og effektiv neglelakfjerner! Dog var min en smule utæt.
 • Endelig!

  Gitte on 25. nov. 2013

  Det er simpelthen en af de mest geniale opfindelser. Det er så rart, at man ikke behøver at have både det ene og det andet for at fjerne neglelak.
 • Super anvendelig

  Andrea Arrild on 25. nov. 2013

  Er generelt fan af disse negleleakfjernere i "krukker". Det er 100 gange nemmere end at bøvle med vat og alm. neglelakfjerner i en flaske. Det jeg synes der er særligt godt ved denne her er egentlig den relative svage lugt (i forhold til andre mærker, hvor man jo nærmest besvimer når man letter på låget)...og så er svampen mørk hvilket får den til at fremstå mere "appetitligt" i længere tid. Alt i alt en rigtig fin udgave fra Matas side.
 • Super nemt!

  Natascha on 25. nov. 2013

  Fantastisk til at fjerne neglelak i en fart!
 • Intet mindre end fantastisk

  Linda on 25. nov. 2013

  Genial opfindelse! Jeg var meget skeptisk... men det virker!!!
 • wow

  nicole on 25. nov. 2013

  Den er virkelig god normalt sys jeg ikke at man kan få alt ens neglelak af. Men denne her er både nem og den fjerne alle spor af den negelak man har haft på. Det tager ikke lang tid så er det væk.
 • FANTASTISK

  Jane on 25. nov. 2013

  intet mindre!
 • Overraskelse

  Margit on 24. nov. 2013

  Denne lille flakse overraskede mig. Den virker utrolig godt, og er glad for at jeg fik lov at teste den.
 • SMART

  Line Marie on 24. nov. 2013

  Super smart neglelakfjerner at have med i tasken. Det er nemt at man ikke behøver vat for at fjerne neglelakken.
 • WAUW

  LIse on 24. nov. 2013

  Jeg elsker dét! Det er let og effektivt - det fjernede sågar den genstridige glimmerneglelak, som jeg havde forsøgt at fjerne konventionelt op til flere gange.

  Eneste ulempe er, at jeg har svært ved at forestille mig, at jeg kan stikke min tå derned, hvorfor den ikke kan afløse normal neglelakfjerner helt ;)
 • Super effektiv

  Charlotte on 23. nov. 2013

  Denne neglelakfjerner er nok det bedste jeg har fået. Det er super nemt, hurtigt og effektivt. Jeg vil helt sikkert blive ved med at købe denne!
 • God ide

  Sabina on 22. nov. 2013

  Den gør hvad den skal, men hvordan får man neglelark af fødderne, mine tær kan ikke komme ned i bøtten???!!
  Desuden bliver svampen hurtigt fnulret og går i stykker
 • dejligt nemt

  anita on 22. nov. 2013

  jeg bruger ikke så meget neglelak fordi jeg hader at fjerne det, men når det er så nemt at fjerne neglelak som det er med denne her, så bruger jeg neglelak oftere. den er nem at bruge og super effektiv! endda uden acetone!
 • dejligt nemt

  anita on 22. nov. 2013

  jeg bruger ikke så meget neglelak fordi jeg hader at fjerne det, men når det er så nemt at fjerne neglelak som det er med denne her, så bruger jeg neglelak oftere. den er nem at bruge og super effektiv! endda uden acetone!
 • Smart og effektiv

  Mette Balslev on 20. nov. 2013

  men ikke til tæerne :). Nem at bruge, fjerner lakken hurtigt, men hvis der sidder lidt rester i kanten kan det være svært at fjerne helt.
 • MATAS NEGLELAKFJERNER

  Anne on 20. nov. 2013

  Fuldstændig fantastisk. Skånsom mod neglene og fjerner neglelak på et split sekund.
 • Fungerer som den skal

  Lisbet on 20. nov. 2013

  Dog fedter den lidt, men udtørrer ikke huden forfærdeligt som andre gør!
 • meget overrasket

  Monika on 20. nov. 2013

  I tried so many "brilliant" nails remover that I could believe that there is one that doesn't stink and make nails/skin dry. But this one is 100% perfect. Smells like bubble gum, you don;t need any cotton pads, it is easy, fingers and nails are moisten, it is easy and fast to remove nail polish. A big surprise!
 • Neglelakfjerner

  Maria on 19. nov. 2013

  Super skøn og nem nehlelakfjerner.
 • MATAS NEGLELAKFJERNER

  Isabel on 19. nov. 2013

  Super fed idé og omsætning. Er vikelig glad for den. Fjerner neglelak meget hurtigt og præcist.
 • Matas neglelakfjerner

  Mie on 19. nov. 2013

  Det er et tidsbesparende must have, der fjerner neglelak effektivt.
 • God

  Maia on 19. nov. 2013

  Jeg er meget fan af denne form for neglelaksfjerner. Den fjerner farven fint, MEN væsken i beholderen flyder ud når man bruger den :( Den gør den ikke i de andre mærker der producerer denne form for neglelaksfjerner.
 • Hurtigt og nemt

  Sofie on 19. nov. 2013

  Var først skeptisk omkring dette produkt. Virker det mon? vil der stadig sidde en masse neglelak ude i kanten af neglen? Men jeg blev positivt overrasket. Det tager ingen tid, og så tager den det hele. Hurtigt og nemt!
 • Overraskende god!

  Sofie on 19. nov. 2013

  Den er virkelig god! Mange andre neglelak fjernere på "dåse" er ofte ikke så effektive som den her. Jeg blev meget positivt overrasket.
 • Elsker den!

  Sophie on 19. nov. 2013

  Har tidligere haft en lignende og købte selv denne fordi den er uden acetone - nu har jeg to og det kan jeg jo altid bruge. Klart den nemmeste måde at fjerne neglelak og KÆMPE plus at det er uden acetone og ikke ødelægger neglene så meget.
 • Fantastisk!

  Stine on 19. nov. 2013

  Neglelakfjerneren er simpelthen noget af det mest fantastiske, jeg har prøvet. Den fjerner alt neglelak, er mild mod neglene og er lige til at have med i tasken, når man er på farten.
  Den er fremover fast inventar i min taske, så jeg kan skifte neglelak når jeg har lyst.
 • Neglelakfjerner - Matas

  Emma on 19. nov. 2013

  Dette er en fantastisk neglelakfjerner - den fjerne neglelakken utroligt hurtigt og nemt.
 • ELSKER DET

  Tania Maria on 18. nov. 2013

  Jeg er helt vild med disse slags dåser det gør neglelaksfjerning så meget nemmere. Jeg var i forvejen kæmpe fan, og det vil jeg blive ved med at være. Nu mangler der bare en ligeså nem metode til tåneglene :)
 • Matas neglelaksfjerner

  Lærke on 18. nov. 2013

  Fantastisk neglelaksfjerner! Vil bruge denne for eftertiden. Neglelakken forsvinder med det samme
 • Fantastisk!

  Line on 18. nov. 2013

  Sikke en lækker opdagelse. Jeg er vild med den tid jeg sparer med dette produkt!
 • Dejligt nemt

  Sandra on 18. nov. 2013

  Aldrig har det været nemmere at fjerne neglelak. Ovenikøbet er der intet affald!
 • Neglelakfjerner

  Line Skov on 18. nov. 2013

  Helt perfekt timing - Jeg stod netop og manglede neglelak fjerner. Denne er super god til mig, da man hurtigt og nemt kan fjerne neglelakken fra weekenden, så man er klar til arbejdet mandag morgen.
 • Genial produkt

  Annette on 18. nov. 2013

  Jeg er helt og aldeles blevet afhængig af denne neglelak fjerner. Den gør bare fjernelse af neglelak meget bedre
 • Overraskende

  Majbritt on 16. nov. 2013

  Fantastisk opfindelse. Blev så overrasket over hvor nemt det var.
  den lugter ikke særlig godt (hellere ikke ens fingre efter) men kan man forvente det af en neglelaksfjerner:)
  Blev helt begejstret for denne, men...
  jeg bruger ikke neglelak på fingrene da mine negle er så korte, så kan ikke rigtig få den brugt og har ikke tænkt mig at stikke tæerne ned i den:)
  Min søster fik den og var rigtig glad for den, men hun siger at efter et par gange virker den ikke så godt som i starten.
  Jeg giver den alligevel fem stjerner, da jeg synes det er et noget så enestående produkt, som jeg aldrig har hørt om før.
  ville have været mit ynglingsprodukt denne måned, men kan som sagt ikke bruge den
 • Nemt

  Maja on 16. nov. 2013

  Meget nemt! Super god idé og mega praktisk!
 • Ekspres neglelaksfjerner

  Amalia on 16. nov. 2013

  Alternativ neglelaksfjerner. Den har ingen lugt som jeg synes er godt. Den er meget effektiv, da den hurtigt får hele lakken af neglene. Jeg vil helt sikkert bruge den meget fremover, da den er så mild imod mine negle.
 • 80'erne er tilbage

  Tina on 16. nov. 2013

  Ja de var jo fremme da jeg var teenager og det er dejligt at flere mærker har taget dem tilbage! Nem at bruge men alt efter laktype skal men lige efter med en tot vat med mere fjerner, men klart det er nemt, de skal bare skiftes lidt ofte for de bliver lidt klamme.
 • Neglelakfjerner

  Tina on 16. nov. 2013

  Traditionel neglelakfjerner
 • Den er genial enkel!

  Karin on 15. nov. 2013

  Det er skønt at man ikke skal sidde og fedte med vatrondeller fyldt med ildelugtende neglelakfjerner! Bare put fingeren i og vent lidt, og neglen er lak-fri og ikke udtørret. Virkelig et godt gennemtænkt produkt, men ÅHH kan det da slet ikke lade sig gøre at finde emballage der er bare lidt mere charmerende? Fordi det er billige produkter, behøver producenten da ikke at finde den grimmest tænkelige bøtte!!!
 • Lort på lort...

  Maria on 15. nov. 2013

  Jeg troede en neglelakfjerne skulle fjerne neglelak?? - det kan man på ingen måde sige at denne gør! Jeg er mere skuffet end skuffet , simpelthen det dårligste produkt jeg nogensinde har oplevet.
 • super nemt og hurtigt

  Annemette on 15. nov. 2013

  Hvor har dette produkt været hele mit liv?! super nemt at fjerne neglelak og man risikerer ikke at ødelægge lakken på de øvrige negle, hvis det bare er en enkelt negl, der skal rettes på. Så smart :-)
 • Så smart

  Susan on 15. nov. 2013

  Jeg synes de er så smarte. Det gør det meget nemmere at fjerne lak.
 • Neglelakfjerner

  Lonnie on 15. nov. 2013

  Let, hurtig og super effektiv
 • Alternativ

  Simone on 15. nov. 2013

  Jeg har før brugt sephoras udgave af det har produkt men jeg er vild med dette produkt da det virker på samme måde men til en meget billigere pris
 • For meget 'olie'

  Selma on 15. nov. 2013

  Jeg må indrømme, at jeg ikke er vild med den her. Jeg ELSKER acetone og de hårde neglelaksfjernere og dem der virkelig bare tager fat. Personligt, synes jeg ikke, at der er noget værre end fedtede fingre. Og det er lige præcis hvad den her neglelaks fjerner giver mig; fedtede fingre. Egentlig så virker det som det skal, den fjerner min neglelak og den plejer dem osv. men jeg er ikke glad for det olie dér. Så hellere en stærk neglelaksfjerner med masser af acetone i! :-)
  Ikke lige min smag, men den virker fint!
 • Top smart!

  Amanda on 15. nov. 2013

  Jeg synes at det er et fantastisk produkt! Havde selv en i forvejen fra sephora, og har elsket den siden jeg købt den. Det er det smarteste når man er på vej ud af døren og ens neglelak ikke er så pæn :D
 • Bonus

  Lærke on 15. nov. 2013

  Den er bare lækker.. enough said.
 • genial

  Mette on 15. nov. 2013

  dette er en perfekt opfindelse.
  det tager ikke lang tid, og er genbrugelig. meget effektiv!
 • Effektivitet

  Louise Skøtt on 15. nov. 2013

  Dette er nok den smarteste opfindelse længe! Hvem er ikke super træt af at stå at fedte rundt med vatrondeller for at få neglelakken af? Med dette produkt tager det ingen tid, og det er super let at anvende! Det må en hver pige eje!
 • Matas neglelakfjerner

  Birgit on 15. nov. 2013

  Super god opfindelse. jeg har haft to grimme uheld med væltet neglelakfjerner. Jubiii, en opfindelse og uden acetone. Dejligt.
 • Neglelakfjerner

  christina on 15. nov. 2013

  Dejligt, at matas endelig kom et billigere alternativ til den på markedet.
 • Godt tænkt

  Helle Dannemand on 15. nov. 2013

  Jeg har faktisk denne stående hjemme på hylden i forvejen, og jeg synes, at den fungerer super godt. Den er nem og hurtig at bruge, og jeg kan godt lide, at den gør det muligt kun at fjerne neglelak på én negl, hvis man har behov for det. Det kan godt være temmelig bøvlet med traditionel neglelakfjerner. Jeg vil varmt anbefale denne form for lakfjerner.
 • Sindsygt god!!

  Josefine on 15. nov. 2013

  Elsker den..
 • Ekspres???

  Karen on 15. nov. 2013

  Jeg forstår ikke helt produktet - det fjerner jo fint neglelak men ikke hurtigere end en helt almindelig vatrondel og almindelig neglelakfjerner. Kan dog fint bruges til at rette en enkelt negl uden at lakfjerner fra vatrondel rammer andre negle - så en god fejlretter men ikke særlig ekspres.
 • Min ynglings! :-)

  Malene on 15. nov. 2013

  Den absolut bedste og nemmeste måde at fjerne neglelak på! Tusind tak for den! :-D Let anvendelig og ja så klare den bare jobbet hurtigt. Perfekt!
 • Det bedste produkt...

  Catherine on 15. nov. 2013

  ...i denne måneds box.
  En neglelakfjerner gør det ud for at være det bedste produkt i denne måneds box, det er altså lidt trist synes jeg. Nå ikke desto mindre, så er produktet effektivt. Det virker. Jeg er fan af ekpress neglelakfjernere. Det skal bare gå stærkt med at få fjernet neglelak, og det sørger denne neglelakfjerner for.
 • Let at bruge

  Pernille on 15. nov. 2013

  Fungerer fint, let at bruge.
 • KANON!!

  Deniz on 15. nov. 2013

  jeg er helt forelsket i denne neglelakfjerner. Det er helt klart en jeg godt kunne finde på at købe, da den er super nem at fjerne med samtidig med at den ikke lugter af diverse stærke neglelakfjernere og desuden kan man mærke at der er noget olie i, så man får ikke tørre fingre af det :)
 • Ekspres indeed!

  Maria on 15. nov. 2013

  Jeg har længe ville prøve sådan en slags neglelaksfjerner, men har aldrig rigtig fået taget mig sammen. Da jeg fik den i oktobers goodiebox var jeg både positiv og lidt negativ. Den fjerner neglelakken på et splitsekund, det kan man ikke komme udenom, men desværre efterlader den en del rundt i kanterne, som så er lidt svære at få clean uden brug af en 'gammeldags' neglelaksfjerner.
 • Ekspres indeed!

  Maria on 15. nov. 2013

  Jeg har længe ville prøve sådan en slags neglelaksfjerner, men har aldrig rigtig fået taget mig sammen. Da jeg fik den i oktobers goodiebox var jeg både positiv og lidt negativ. Den fjerner neglelakken på et splitsekund, det kan man ikke komme udenom, men desværre efterlader den en del rundt i kanterne, som så er lidt svære at få clean uden brug af en 'gammeldags' neglelaksfjerner.
 • så smart

  Ane on 15. nov. 2013

  slut med at bøvle med flydende neglekaksfjerner! jeg er fan
 • Ekspress neglelakfjerner fra matas

  Pernille on 15. nov. 2013

  rigtig god neglelakfjerner fra matas. Fjerner nemt neglelakken uden at man føler ens negle tørrer ud. Den er især også god, da den ikke gør ondt, hvis man har små rifter ved fingrene.
 • hurtig og effektiv

  Sofie on 15. nov. 2013

  jeg var rigtigt glad for at se denne neglelaksfjerne ligge i min goodiebox! Jeg har i lang tid gerne ville prøve den, og jeg blev ikke skuffet :)
  Den er rigtigt hurtig, og ikke mindst nem at bruge. Den er meget effektiv, og fjernede endda den base af gellack jeg havde på, som min normale neglelaksfjerner kæmper lidt med. den kan godt være lidt udtørrende for fingeren, men så er det bare på med en god creme bagefter.
  Alt i alt, var jeg meget positivt overrasket.
 • den bedste

  Pernille on 15. nov. 2013

  rigtig god neglelak fjerner, og et ekstra plus at der ikke er acetone i:)
 • Fantastisk fjerner

  Signe on 15. nov. 2013

  Den findere helt sikkert en fast plads i mit badeværelse ! Afhængig af negle med lak på er dette virkelig et guld produkt !
 • Dejlig nem at bruge

  Annette on 15. nov. 2013

  Ingen vat og gratværk! Super nem at bruge :-)
  Indlæser...

Vent venligst ...