MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT
69,95 kr
MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

Sikke en vandet neglelak tænker du måske ved første bekendtskab? Hvorefter du opdager, at denne finurlige sag ikke er til neglene, men derimod en lip and cheek tint. Og er du som os, så stiger begejstringen, da denne herlighed ikke hedder en tint for ingenting. Vi taler nemlig af erfaring, når vi siger, at farven holder uden at smitte af. Cherub's Lip and Cheek Tint kræver en smule øvelse – den tørrer nemlig hurtigt. Når man først er blevet venner med Cherub's Lip and Cheek Tint, så er den imidlertid ikke sådan at give slip på.

Anvendelse: Påfør med penslen på først den ene kind og blend hurtigt ud med en finger eller svamp og derefter på den anden kind. Påfør med penslen på dine læber og lad det tørre ind inden at du kysser løs på en eventuel spring fling…


Est. udsalgspris 69,95 kr.

UDSOLGT
Information

Sikke en vandet neglelak tænker du måske ved første bekendtskab? Hvorefter du opdager, at denne finurlige sag ikke er til neglene, men derimod en lip and cheek tint. Og er du som os, så stiger begejstringen, da denne herlighed ikke hedder en tint for ingenting. Vi taler nemlig af erfaring, når vi siger, at farven holder uden at smitte af. Cherub's Lip and Cheek Tint kræver en smule øvelse – den tørrer nemlig hurtigt. Når man først er blevet venner med Cherub's Lip and Cheek Tint, så er den imidlertid ikke sådan at give slip på.

Anvendelse: Påfør med penslen på først den ene kind og blend hurtigt ud med en finger eller svamp og derefter på den anden kind. Påfør med penslen på dine læber og lad det tørre ind inden at du kysser løs på en eventuel spring fling…Est. udsalgspris 69,95 kr.

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • Smart

  Signe on 27. maj 2015

  Virkelig smart og giver et naturligt look, som ikke altid kan opnås med almindelig blush. Kræver dog lidt øvelse at påføre.
 • fin

  Rose Marie Sloth on 27. maj 2015

  ok, bedst på kinderne. giver ikke super meget farve i forhold til hvad jeg gerne vil have på læberne. smager underligt
 • Wünderbar!

  Simone on 27. maj 2015

  Af alle de produkter jeg har fået fra Goodiebox er det her min ynglings! jeg er normalt ikke en stor fan af læbestift; jeg syntes det er fedtet og farven er som regel ikke særlig pæn! men med dette produkt er jeg solgt!!! Man bestemmer selv hvor stærk farven skal være ved at putte flere lag på.. JEG ELSKER DETTE PRODUKT! og det er helt klart et produkt jeg selv skal ud og købe! Den er nem at have med i tasken og det eneste minus der er, er at ens læber tørrer lidt ud.. men det kan hurtigt fikses med en læbepomade!
 • Smuk rød

  Viktoria on 27. maj 2015

  Den har en virkelig flot naturlig rød farve, og skriger ikke af 'læbestift på læberne'. Når man har en vane med at slikke sig om læberne, opløses den desværre, men ellers kan man næsten kysse uden, at den forsvinder og giver mærker.
 • Super fin!

  Lisa on 26. maj 2015

  Jeg bruger ofte min på læberne og jeg er rigtig glad for den, selvom den skal opfriskes regelmæssigt. jeg har dog ikke turde prøve på kinderne endnu :)
 • Weird blush

  Idaira on 26. maj 2015

  It gives a nice colour but it is difficult to apply as it dries very quickly. Also, it gives a bad taste to your mouth if you taste it accidentaly when applying to the lips.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Mai-Britt on 26. maj 2015

  Bruger den mest til kinderne, få en dejlig glød
 • Spændende variant til læberne.

  Sheila on 26. maj 2015

  Efterhånden, som jeg har fået øvet mig på Cherup's Blush, bliver jeg mere og mere begejstret for den.
  Den giver nogle fantastisk friske, og kysseklare læber i sig selv, og bliver endnu mere spændende, når man lægger en neutral eller beige glimmer gloss ovenpå.
 • Bedømmelse

  Matilde on 26. maj 2015

  Jeg synes at den her lip and cheek tiny er super flot. Den holder virkelig i lang tid, dog kan den være rimelig svær at putte på, hvis man ikke er vant til den, fordi at den hurtig tørre ind. Men den pynter virkelig på min hylle, den er jo bare mega cute
 • Fin farve, ok holdbarhed

  Mia on 26. maj 2015

  Jeg synes Cherub's Lip and Cheek tint er et rigtig fint produkt. Farven er rigtig fin, men producenterne burde overveje at skifte penslen ud med noget som ikke kildrer så meget. Det er svært at få farven til at lægge sig pænt på læberne, når de er ved at krølle sig sammen fordi penslen kilder.
  Et ok produkt men jeg synes dog jeg har prøvet andre produkter hvor holdbarhed og anvendelighed har været nemmere.
 • Kræver øvelse

  Malene on 26. maj 2015

  Er svær at bruge, men ideen er fantastisk og det kan sikkert læres
 • Mememe Cherub's Blush & Lip Tint

  Lene Trolle on 26. maj 2015

  En finurlig sag, som kræver øvelse at bruge. Den tørrer meget hurtigt så hvis man bruger den som blush, skal man være hurtig til at blende farven ud. Det er en lille pensel, der er i flasken og indholdet er tyndtflydende. Jo flere lag, des mere farve og den bliver på, når den er tør og smitter ikke af. Når man først har styr på teknikken, er den god at have med i tasken, til at opfriske makeupen i løbet af dagen
 • Sjov oplevelse

  Charlotte Aziza on 26. maj 2015

  Virkelig en sjov oplevelse at prøve denne.
  Den farver læberne diskret, og det bliver bare uden at smitte af.
  Dog - hmm ikke særlig glad for smagen af den.
 • Hmm

  Julie on 25. maj 2015

  Jeg synes den var svær at bruge. Den har en børste ligesom en neglelak, som ved brug udtørrer 'saften' hurtigt. Pas på med bare at lave en streg på kinden, da det tørre hurtigt, er det svært at få det rettet ud igen.
  Jeg er ikke så vild med dette produkt, men stædigheden i mig bliver ved med at prøve til jeg finder ud af det.
 • Lækre læber

  Amanda on 25. maj 2015

  Er total in love med dette produkt!! Wow hvor er det lækkert, dog smager det ikke særlig godt, men skide godt produkt alligevel! My new fav.
 • okay

  Emilie on 25. maj 2015

  Dette produkt er okay. Jeg har endnu ikke prøvet det på kinderne, og ved ikke helt om jeg tør, men på læberne giver det en rigtig flot farve. dog smager det ikke ret godt, og er heller ikke fan af "børsten" dertil da den kilder på læberne, på en ubehagelig måde.
 • Fin :)

  Nadia on 25. maj 2015

  den er god og dufter godt - jeg har svært ved at bruge den til gengæld(som blush), men øvelser gør mester! men til læber er din rigtig god!
 • Ubrugelig

  Lene on 25. maj 2015

  Vanskelig at arbejde med, dårlig holdbarhed
 • Cheek and lip

  Line on 24. maj 2015

  Spændende nyt produkt, fungerer godt på kinderne
 • Øvelser gør mestre

  Marianne on 24. maj 2015

  De første 100 gange lignede jeg en klovn eller indianer, for selvom jeg synes jeg var hurtig nok til at jævne det ud på kinderne, var jeg ikke hurtig nok. Men jeg bliver bedre og bedre og er blevet ret glad for den.
 • Yndlingsproduktet!

  Patricia on 24. maj 2015

  Denne lip tint er blevet mit absolut ynglingsprodukt til at påføre på læberne, de får denne flotte røde farve som samtidig ser så naturlig ud. Den er nem at påføre og der er til mange gange. Det er ikke sidste gang at dette produkt bliver købt!
 • Øv

  Tina on 24. maj 2015

  Da jeg så denne, og fandt ud af hvad den var til, var jeg meget begejstret, men desværre forsvandt den begejstring hurtig.. At påføre dette på kinderne er næsten umuligt, hvis man vil have det til at se pænt ud, og da jeg ville prøve at smørre den på læberne, smagte det simpelthen så forfærdeligt, og den lagde sig i alle folderne i læberne, og ikke sådan over det hele, det lignede at jeg havde haft den på i flere timer og var smittet af.
 • Både og

  Bettina on 24. maj 2015

  Den er viiirkelig tricky at lægge ordenltig på kinderne, uden at det ser klovnet ud. Det er til gengæld noget nemmere med læberne, og der holder den rigtig godt. Men den kilder bare så frygtelig meget på læberne, når man tager den på. :o(
 • wee

  Ann on 24. maj 2015

  Kæft det er et fedt produkt. Lækker farve og let at anvende når man lige har lært fidusen. Dog kan det ikke anbefales at spilde den nogen steder Hvor man ikke vil have pink pletter, for den sidder bare fast!
 • høj Holdbarhed

  Louise on 24. maj 2015

  En fin dyb pink farve, som kan bygges godt op. Et lækkert og anderledes produkt, duften er dog ikke noget at råbe hurra for:-)
 • Lidt blandet..

  Stine on 24. maj 2015

  Efter lidt øvelse, så synes jeg at det blir' rigtig fint når man bruger cherub's blush på kinderne!

  Den er også fin på læberne! Er dog ikke vild med duften:-/ Og når det er tørret ind på læberne og man fugter læberne med tungen, så smager det forfærdeligt - ville ikke kysse nogen med den på:-(

  At vaske produktet at den finger man har brugt til kinderne er heller ikke helt nem.

  Et fint produkt, men der skal arbejdes mere på det-
 • Virkelig overraskende god

  Cathrine on 24. maj 2015

  5/5

  Bruger den hver dag og skal helt klart have en ny når den er brugt op! Fantastisk produkt!
 • En fast del af make up punhen

  Mie Duedahl on 23. maj 2015

  Lidt svær at anvende de første gange, men efter et forsøg eller to, blev den meget hurtigt en fast del af min make up routine. Super fint at den både kan bruges på læber og kinder, et kæmpe plus når man skal i byen og har en lille taske!
 • Farver men smager

  Rikke on 23. maj 2015

  Den farver godt, men smager ikke så godt :-)
 • Nyt produkt i min taske...

  Alice Ravn on 23. maj 2015

  Produktet er let at bruge, men penslen kildrer meget, når den bruges på kinderne. Smagen er meget skarp, men farven holder godt.
 • Perfekt taint

  Michella on 23. maj 2015

  Cherubs blush er et super lækkert produkt. Nem at påføre og skaber den perfekte taint på kinderne. Fremhæver kindernes naturlige røde farve, så det skaber et naturligt look. Den lille sag er nem at have med over alt!
 • Cherub's Blush

  Ditte on 23. maj 2015

  Denne læbestift/blush har sine fordele og ulemper. Den har skøn effekt på læberne, Den giver lidt farve, men ikke for voldsomt. Derudover synes jeg at det er lækkert at den tører ind og ikke smitter af. Dog synes jeg, at den er lidt svært at påfører med penslen. Jeg ender altid med at få lyserøde fingre.
  Det er bestemt heller ikke noget man ønsker at få i munden!! men det er næsten umuligt at undgå.
 • Sjovt produkt

  Sarah on 23. maj 2015

  I starten tror man ja, at det er neglelak over dato, men den er bedre. Den svage rosa smag og duft er behagelig og diskret på læberne og kinderne. Dog forsvinder farven på læberne lidt hurtigt
 • Ikke mig

  Camilla on 23. maj 2015

  Dette produkt var ikke lige mig, men sjovt produkt
 • Ret flot

  Ditte on 23. maj 2015

  Den har en ret flot farve, og ser rigtig pæn ud på læberne.
 • Både og

  Lone on 23. maj 2015

  Den fungerer rigtig godt på læberne - dog smager den helt forfærdeligt, og der kommer let lidt på tungen
  Har endnu ikke fået den til at fungere på kinderne, da jeg synes den tørrer for hurtigt
 • Ikke begejstret

  Rikke on 23. maj 2015

  Jeg er ikke tilladt flydende stains. Applikatoren er besværlig
 • Flotte læber

  Jane on 23. maj 2015

  bryder mig ikke om at smøre den på kinderne, men på læberne er den fantastisk!
 • Hmm

  Tanja on 23. maj 2015

  Meget underlig smag. Men gav en fin farve. Bliver nok ikke en ting jeg ville købe.
 • lidt svær at bruge

  Michala on 23. maj 2015

  God farve, både til læber og kinder. Dog finder jeg den lidt svær at fordele pænt.
 • Lidt underlig...

  Mia on 23. maj 2015

  Lidt underlig.. Jeg har prøvet den på læberne og synes ikke den holdt bedre end alt muligt andet - til gengæld smager den ret grimt. Jeg er nok mere til alm. lipgloss :-)
 • Ikke til kinderne..

  Marissa on 23. maj 2015

  Generelt har jeg dårlige erfaringer med cheek & lip tint's... fordi de sjældent fungerer til kinderne, og den her er ikke anerledes. Man kan se stregerne, selvom man hurtigt prøver at blende det ud. Den er til gengæld rigtig lækker til læberne, og eftersom det er en tint, så holder det rigtig længe!
 • Cherub's Lip and Cheek Tint

  Julie on 23. maj 2015

  Denne her må være min favorit i boxen i denne måned. Jeg som er så dårlig til alt med læbestift og lignede, så er denne perfekt! Super nem at påfører og farven er ikke for overdrevet, den er et sikkert hit og noget som jeg helt sikkert ville købe i andre farver, hvis det var muligt.

  Dog synes jeg den lugt og smag er mindre behagelig.
 • a.w.e.s.o.m.e!

  Nina on 23. maj 2015

  Jeg er vild med produktet. Det er nemt at bruge, ser godt ud oh holder længe. En ekstra bonus er, at jeg kan kysse min kæreste uden han får røde læber også
 • Lækker som "læbestift"

  Charlotte Vigtoft on 23. maj 2015

  Normalt går jeg ikke med læbestift, da jeg ikke kan have fornemmelsen af´, at der er noget på mine læber.
  Med denne bliver det en del af læberne og giver en god farve.
  Dog har den en meget kraftig lugt.
 • lidt skuffede...

  Sandie on 23. maj 2015

  Jeg glædede mig rigtig meget til at prøve denne cherub's lip and cheek tint, og jeg må ærligt indrømme at jeg blev lidt skuffet over den, jeg synes egentlig at idéen er god, men jeg kan simpelthen ikke holde ud at have den på læberne, det smager SÅ forfærdeligt. Så jeg forærede den til min kusine som også kun bruger den på kinder.
 • God "dupe" for benetint

  Marlene Joel on 23. maj 2015

  - som jeg altid har været vild med! Men tørrer RIGTIG hurtigt ind, og man kan let end med en meget rød plat eller streg, hvis ikke man arbejder hurtigt. Men ellers super konsistens, duft og resultat! Uundværlig på makeupfri dage
 • Blush cheek and lips

  Christina on 22. maj 2015

  Man skal lige vænne sig til at bruge den på kinderne, da den tørre meget hurtigt og ikke er så nem at arbejde med.
 • Kærlighed

  Sanne on 21. maj 2015

  Jeg elsker den til læberne. Er for klodset til at bruge den på kinderne, men på læberne er den hurtigt fået hg-status!
 • Udemærket..

  Line on 21. maj 2015

  Produktet virker perfekt på læberne . holdbarheden er god, dog er det efterfulgt af en ret grim smag.. ØV.

  Som blush synes jeg ikke produktet virker optimalt for mig, da det hurtigt tørrer ind, og derved kan der ikke justeres på det.

  Produktet har en perfekt størrelse - lige til at have med i tasken..

  Det er helt sikkert et produkt jeg vil bruge i fremtiden trods den dårlige smag på læberne..
 • ..

  Marie on 21. maj 2015

  fin nok, kildet meget når man tager den på. men fint resultat
 • Dejlig diskret farve

  Mie on 21. maj 2015

  Jeg synes den er helt fantastisk at bruge på læberne - den giver en dejlig rød farve, som er diskret og strålende. Jeg har dog stadig ikke luret hvordan jeg skal bruge den på kinderne.
 • Tænkte 'hmmm'...

  Mette on 21. maj 2015

  Først tænkte 'Hmm' til dette produkt, men det er faktisk rigtig godt -når man først har 'lært' at anvende det ;-) Minus er at det tørrer SÅ hurtigt at man næsten ikke kan nå og blende ordentligt ud :-/ Men den giver en fin og frisk farve til både kinder og læber :-)
 • Farvorite

  Mette on 21. maj 2015

  Mit nye must have i make up pungen:)
 • Tvivlende

  Amarilla on 21. maj 2015

  Jeg synes den er svær at arbejde med da den tørrer så hurtigt... men den holder til gengæld godt
 • Lidt speciel

  Louise on 20. maj 2015

  Umiddelbart ikke ved første kig noget speciel men vinder mere efter at være prøvet nogle gange
 • .

  tiffanie on 20. maj 2015

  Ikke lige mig.
 • Lidt besværligt produkt

  Sofie Amalie on 20. maj 2015

  Produktet dufter meget kraftigt at rose, så hvis man ikke kan lide denne duft, så skal man nok gå udenom. Produktet er lidt svært at anvende på kinderne. Jeg synes ikke farven er super kraftig, og man skal være meget meget hurtigt for at blende det ud, og selv der synes jeg kan se en kraftigere plet der hvor man lagde produktet. På læberne fungere det meget bedre og giver et rigtig fint resultat.
 • Tørrer for hurtigt

  Tia Louise Ejs on 20. maj 2015

  Jeg var meget skeptisk da jeg så dette produkt i boksen, men jeg besluttede mig dog alligevel for at afprøve det.
  Jeg kan sagtens se ideen bag, men jeg er mindre imponeret over udførelsen.
  Når man lægger produktet på kinderne, tørrer det rigtig hurtigt, men det kan dog lade sig gøre at "smøre det ud" før det er helt tørt. Farven skinner ikke særlig meget igennem, så jeg har forsøgt at opbygge den ved at lægge to lag i stedet for et enkelt. Dette fungerede slet ikke, og ødelagde det hele.
  På læberne fungerer produktet heller ikke rigtig for mig, da det hurtigt forsvinder fra læberne igen, og mens det stadig er der, smager det helt forfærdeligt.
  Så god ide, men knap så yndefuldt i udførelsen, desværre.
 • Anderledes men interessant

  Signe on 20. maj 2015

  Det er lige noget man skal øve sig på da. Men når det lykkes at få den blendet godt ind, så er den faktisk rigtig fin og holder rigtig godt.
 • Hmm..

  Mette on 20. maj 2015

  Ikke lige et produkt efter min smag...
  Tænker at helt unge piger vil være glade for den
 • God

  line on 19. maj 2015

  Lækker neglelak
 • kyssevand

  Karina Bjørk on 19. maj 2015

  sikke en gang pjask
 • tvivlsomt!

  Rebecca on 19. maj 2015

  Anderledes produkt må man sige!
 • ikke lige mig..

  Anne on 19. maj 2015

  Det kan godt være at det bare er mig der ikke kan finde ud af at bruge den, men synes den er underlig og ikke rigtig fungere/giver nogen mening
 • Anderledes

  Stine on 19. maj 2015

  Et produkt jeg aldrig havde set eller prøvet før! Er vild med farven og den holder rigtig godt!
 • Positivt overrasket

  Kamilla on 19. maj 2015

  Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg ikke have særligt høje forventninger, men jeg blev hurtigt overbevist om, at dette er et lækkert produkt. Normalt bruger jeg aldrig læbestift, men efter jeg har fået denne, så bliver den brugt mindst en gang om ugen
 • wow

  Michelle on 19. maj 2015

  lækker farve. og alligevel lidt naturlig
  jeg bryder mig ikke om at gå med læbestift men mere fordi de fedter. så den er lige mig,
 • Kraftig og holdbar farve

  Stine on 19. maj 2015

  Farven skinner godt i gennem, og er ikke sådan lige til at fjerne - hvilket specielt på læberne er en bonus - den forsvinder ikke, selvom man drikker og spiser. Perfekt til fest!
 • Blush

  Bente on 19. maj 2015

  kan jeg ikke bruge
 • Seductive lips!

  Sandra on 19. maj 2015

  Well, I only use this one as a lip tint as I don't use blushes at all. But as a lip tint it works very well. I like that it gives the lips some extra color without that you even notice that you have something on the lips. It is not as flashy as lipstik which I like, because I am more into a natural make up than a very fancy one. I have never bought a lip tint before but I will definetely use this one up. It's definetely cool to try a product that I never used before, so hands up for that! :-)
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Jannie on 19. maj 2015

  Ikek behageligt at have på
 • Smukke læber og kinder

  Gudrun on 19. maj 2015

  Nem at bruge på læberne men kræver lidt øvelse på kinderne, når man har lært det er den smuk og uundværelig
 • Bliver på læberne

  Carina Aagaard on 19. maj 2015

  Jeg har kun prøvet den på læberne, men der fungerer den også virkelig godt! Den er nem at fordele, tørrer hurtigt og smitter ikke af nogle steder efterfølgende.
 • hmm

  Zeynep on 19. maj 2015

  Jeg har slet ikke prøvet den da jeg ikke synes at det var optimalt at den er flydende.
 • Mega smart

  Rikke on 19. maj 2015

  Helt vildt lækker og smart når man først lærer at bruge den :)
 • Sjov, nem og anderledes

  Charlotte on 19. maj 2015

  Ganske god til læber og kinder. Farver godt og smitter ikke af. Dog føler jeg, at læberne tørrer ud med den på, så vil nok ikke bruge den uden lipgloss eller læbepomade over.
 • Svær

  Kamilla on 19. maj 2015

  Forstår ik helt meningen med den, og ja meget vandet. Må nok prøve den nogle flere gange. Kan være jeg finder ud af det og det blir kanon
 • God men for holdbar

  Kathrine on 19. maj 2015

  Det var et super godt produkt, og den lille pensel gør det nemmere at styre produktet, når først produktet er på læberne er det ikke til at få af igen, det er godt hvis man ønsker sig at det holder længe, og skidt hvis man fortryder og gerne vil have det af.
 • Dejlig!

  Nicole Juul on 18. maj 2015

  Dejligt at kunne få farve på læberne uden at være fedtet ind i lipgloss eller læbestift!
  Fantastisk at farcens intensitet kan opbygges. Til gengæld er den svær at bruge på kinderne, men det lærer jeg forhåbentlig!
 • Naturlig

  Line on 18. maj 2015

  Naturlig farve
 • Ikke helt

  Dorte on 18. maj 2015

  Kan måske ikke finde ud af at bruge den. Synes den er underlig
 • God effekt

  Bettina on 18. maj 2015

  giver god effekt især på læberne men smager virkelig grimt.
 • elendigt produkt

  Pia on 18. maj 2015

  Dette er et absolut no go for mit vedkommende.
  Svært at anvende og slet slet ikke en farve der passer til mig
 • Fine læber!

  Freja on 18. maj 2015

  Jeg elsker dette produkt, men kun på læberne - for jeg kan ikke få det til at se pænt ud på mine kinder, da det tørrer alt for hurtigt!
  Men på læberne er den en drøm, og fordi farven kan opbygges, kan man selv bestemme hvor meget farve man vil have, på læberne - hvilket jeg er fan af!
  Det trækker dog ned at produktet ikke fungere på mine kinder..
 • Rigtig fin farve

  Maria on 18. maj 2015

  Det er en rigtig fin farve man får når man bruger den. Jeg foretrækker at bruge den på læberne. Dog synes jeg at applikatoren er lidt svær at bruge
 • Så lækker

  Yasmin Illum on 18. maj 2015

  Jeg elsker den, i starten var det lidt underligt at emballagen var sådan den.
  Men den holder længe og ens læber tørre ikke ud, hvilket jeg tit har problemer med.
  Vil helt klart anbefale den til andre!
 • Genialt produkt

  Simone on 18. maj 2015

  Troede slet ikke det var noget for mig, men jeg blev glædeligt overrasket. Den fungerer godt både på læber og kinder.
 • underlig

  ID26178985 Betina on 18. maj 2015

  ikke noget for mig synes den tørre alt for hurtigt
 • nem på farten

  Rie on 18. maj 2015

  Nem på farten og giver læberne en fin farve. Man skal arbejde hurtigt, hvis man skal bruge den på kinderne, ellers kan den godt efterlade streger.
 • Lip tint

  Rikke Louise on 18. maj 2015

  Det kilder utroligt meget når man tager den på, og læberne er mere følsomme efter påføring. Jeg bryder mig ikke om at der er s mange parabener i men den holder godt.
 • God

  Melisa on 18. maj 2015

  Jeg har før denne, stiftet bekendtskab med Benetint fra Benefit og har været utrolig glad for den. Så da jeg så denne blev jeg rigtig glad. Rækker dog ikke så meget efter disse som jeg gerne ville, da det kræver tid og tålmodighed at bruge. Og dét er noget jeg ikke har om morgenen!
 • Mindre positiv

  Mette on 17. maj 2015

  Ikke lige mig, kan ikke lide læbestifter der tørre ind på denne måde og man ikke har mulighed for at fjerne det, hvis det er blevet lagt forkert
 • Bedømmelse af blush cheek & lip tint

  Ninna on 17. maj 2015

  Personligt er jeg ikke den store forbruger af blushes eller for den sags skyld lip tints, men den her slog mig faktisk nærmest bag over.
  Den er super nem af anvende. Og den giver et super fint resultat!
  Jeg synes dog at man skal være utrolig hurtig, med at smøre den ud. Ellers ligner det man har rødbedesagt i ansigtet :-D
  Men alt i alt er jeg tilfreds.
  Super godt produkt!
 • Farve til læber og kinder

  Anni on 17. maj 2015

  Fin
 • For underligt!

  Mette on 17. maj 2015

  Et forfærdelig irrelevandt produkt, som er alt for svær at bruge, selv for en øvet makeup-dulle.


 • Flotte læber

  Claudia on 17. maj 2015

  Den holder virkelig godt og bliver hurtigt tør, dog synes jeg ikke selve penslen umiddelbart er særlig smart, men der kommer et godt resultat!
 • Sjov

  Pia on 16. maj 2015

  Skal prøves et par gange før man bliver dus med den
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  iben60@live.dk on 16. maj 2015

  Det er et okay produkt men man skal være go til makeup og man skal lige lære at bruge den rigtig så man får det bedste effekt.
 • 2 i en

  Amalie on 16. maj 2015

  Jeg synes den er så smart! Den holder hele dagen, og så kan den bruges til hele 2 ting!
 • Elsker den

  Line on 16. maj 2015

  Jeg elsker det her produkt. Jeg bruger den hver dag på læbernE men den smager forfærdeligt
 • Overrasket over produktet

  Sofie on 15. maj 2015

  Jeg synes den holder rigtig godt - og det havde jeg faktisk ikke forventet. Positivt.

  Jeg bruger den dog kun på læberne, da jeg ikke synes den fungere på mine kinder. Men den ligger til gengæld rigtig flot på læberne, og det ser meget naturligt ud.
 • ret forelsket

  trine on 15. maj 2015

  Jeg syntes den giver en rigtig flot farve til læberne og smitter ikke af. dog syntes jeg den har en tendens til at tørre dem lidt ud. men det fikser lidt læbepomade ;) har ikke brugt den til kinderne :)
 • En prøvelse

  Louise on 15. maj 2015

  Var glad for i havde skrevet at man skulle være hurtig på hænderne når man skulle bruge den.
  Prøvede flere tests på håndryggen og hver gang var det meget tydeligt at se hvor det var påført først. Æv bæv det har jeg ikke tålmodighed til så ud røg den.
 • Super god

  Sidse on 15. maj 2015

  Super fin lille ting. Har prøvet den både på læber og kinder. Den er dog meget udtørrede på læberne, til trods for læbepomade. og så er den svær at påføre på kinderne. Men er vild med at den holder så længe på kinderne
 • Mit nye yndlings produkt

  Maja on 14. maj 2015

  Den her burde alle have. Fantastisk produkt!
 • Bedømmelse

  Maria on 14. maj 2015

  Selvom jeg ik bruger meget til kinder eller læber, så har jeg prøvet denne. Trænger super fint ind, men smager hæsligt, det er svært at undgå ik at komme til at smage den når man prøver den på læberne.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Emilie Maja on 14. maj 2015

  Fint produkt. Jeg kunne dog godt tænke mig, snart at få noget mere for mine penge.
 • hmm

  Marianne on 14. maj 2015

  hvis man har andet makeup på, kan den gå ind og bryde med det, da den er meget vandbaseret
 • Anderledes blush

  Annemette on 14. maj 2015

  Jeg har kun anvendt produktet som blush, hvor det fungerer ganske fint. Jeg fordelte produktet med fingrene for at "blende" det ind i huden - dette gav en flot glød. Man skal være obs på ikke at påføre for meget af produktet og at fordele det forholdsvist hurtigt efter påsmøring.
  Jeg synes det er lidt svært at få af fingrene igen - så afvask hurtigt og grundigt efter brug.
 • Flot til læberne

  Anne-Sofie on 14. maj 2015

  Denne tint har den fineste farve til læberne, hvor den også holder rigtigt godt. Den er svær at bruge på kinderne, da den tørrer sindssygt hurtigt. Men jeg øver mig stadig ;)
 • Smukke pink læber

  Malene on 14. maj 2015

  Jeg har brugt denne på mine ellers så røde læber (går aldrig med noget,da jeg synes at mine læber fremtræder nok) men hold da op hvor blev jeg overrasket over hvor god denne er. Måtte kigge mig selv i spejlet flere gange i løbet af meget kort tid, bare lige for at blive glad :-) jeg har anbefalt denne til veninder rundt omkring, og skal helt sikkert være en del af makeupskuffen når jeg løber tør :-)
 • No.

  Louise on 13. maj 2015

  You and i can not be friends. Ever.
  Det er besværligt og den er kvalmende at have på læberne. Desuden var det udover det hele da jeg prøvede den.
 • Skuffende

  Nina on 13. maj 2015

  Ret skuffende desværre. Synes den er svær at fordele og giver ikke et ordenligt resultat
 • Nyt og spændende!

  Diana on 13. maj 2015

  Jeg har aldrig hørt om sådan et produkt før, så det har været super spændende at prøve dette, og jeg har allerede været inde på sitet og kigge efter flere farver.

  Den holder dog ikke så længe på læberne, men er tilgengæld nem at have med i tasken til at opfriske.

  Den holder hele dagen på kinderne, men man skal passe meget på med ikke at have sår, ar, urenheder eller noget, for så lægger produktet sig og ligner noget udslæt af en art.

  Man skal vende sig til at bruge produktet, det drypper let fra penslen pga. den tynde konsistent, man skal være hurtig til at smøre det ud, og man skal være foreberedt på at penslen kilder så meget på overlæben at det kan være meget svært at putte farven derpå. Men efter lidt øvelse så bliver produktet uundværlig.

  Emballagen er dog ikke for køn, den ligner noget billigt make up min mor havde tilbage i starten af 90'erne.
 • okay, du smager ikke godt

  Helena Søe on 13. maj 2015

  Nej, man skal ikke spise denne her, for den smager desideret ræderlig. Nej, det er ikke med vilje jeg har smagt på den, den er ligesom bare lidt meget flydende.
  Men manglede faktisk en tint og well den gør sit job.
 • NO GO

  nadie1400@yahoo.com on 13. maj 2015

  Jeg er ikke glad for denne lip farve, da den sved ret så forfærdelig, da jeg på førte den.
  Jeg lagde mærke til at den var prop fyldt med hormon forstyrrende kemikalier, hvilket gør at det bliver et NO GO for mig.
  Den er lidt for teen agtig og det trækker ned.
 • Hmmm

  lotte on 13. maj 2015

  Kræver øvelse, ikke min favorit
 • Nej...

  Charlotte on 13. maj 2015

  Den er ikke på nogen måde nem at bruge synes jeg, og den er ikke nem at fordele.
 • Kræver lidt tilvænning

  Tina on 13. maj 2015

  Den her flydende produkt kræver lidt tilvænning og den smager ikke så godt og ville ikke turde have den med i tasken - men farven er virkelig fin :)
 • læber

  diana on 13. maj 2015

  flot farve og god at have på. synes tit det er ulækkert med læbestift, men ikke denne
 • Super god

  Camilla Lund on 13. maj 2015

  Når man lige lærer den at kende, er den super god og giver en god farve
 • Okay

  Camilla on 13. maj 2015

  synes den er svær og arbejde med.
 • min bedømmelse

  Liselotte Bjerg on 13. maj 2015

  Ikke god til mig
 • Dufter godt!

  Johanne on 13. maj 2015

  Denne slags "læbepynt" er helt ny for mig - og jeg kan ret godt lide det! Selvom man selvfølgelig godt kan se, at der er noget på løberne, så blander farven meget naturligt med resten af ansigtet, fordi den har et ret mat finish. Og så elsker jeg, at man selv kan vælge intensiteten - ønsker man en kraftigere farve maler man bare flere lag!
  Den eneste ulempe er, at det er så kunstigt og usundt et stof, og man bliver hurtigt tør på læberne af det. Men selve farven holder i relativt lang tid, selv hvis man drikker og spiser!
 • Yeey!

  Ulrika on 13. maj 2015

  I like it! Den smager af lort og bløder lidt over læbekanten, men stains er bare praktiske!
 • Holder farven længe

  Janet on 13. maj 2015

  Nem at påføre, både på kinder og læber. Holder farven godt i lang tid.
 • Helt fantastisk.

  Lotte on 13. maj 2015

  Jeg elsker den - ubetinget. den er fantastisk, og jeg ved slet ikke hvordan jeg har kunne leve uden.
  Bruger den primært til læber, og elsker at den har lang holdbarhed og man ikke får det på tænderne osv.
 • Flotte læber

  mette on 13. maj 2015

  Super godt produkt!
  Ligger en flot farve på læberne, skøn fornemmelse at have på læberne da det ikke klistrer ligesom andre læbe produkter.
  Penslen kilder dog lidt når det skal ligges på læberne og det kræver lidt øvelse at få det til at ligge ordentligt og jævn på begge læber.
 • looove it ❤

  Rikke on 13. maj 2015

  Denne er klart blevet en yngling perfekt farve til læberene der nærmest skal slides af
 • Klar til fest!

  Linea Lund on 13. maj 2015

  Fedt endelig at kunne få røde læber uden det smitter af! Dog ærgerligt, at læberne bliver en smule tørre af det.
 • Sommerklar :)

  Julie on 13. maj 2015

  Virkelig blevet glad for den. Fordi den beholder farven i såå lang tid. Man skal dog huske at putte Læbepomade på læberne ofte fordi ellers udtørre det læberne
 • Blush!

  Annegrethe on 13. maj 2015

  En noget underlig blush, som nok kræver tilvænning. Ikke lige noget for mig desværre.
 • Lidt svær

  nellie on 13. maj 2015

  Svær at påføre, kræver dog noget øvelse. Ellers super godt. God at bruge til om sommeren i stedet for blush
 • afhængig

  Mette on 13. maj 2015

  Første gang man prøver skal måske ikke være når man er sent på den og på vej i byen!
  Men så snart man lige har metoden, så er det ingen sag, kan godt li at man selv kan bestemme hvor kraftig den skal være.
  Og så bliver man afhængig af den, elsker konceptet og det er da det fedeste at farven holder SÅ godt!
 • fin

  Camilla on 12. maj 2015

  Den gør præcis hvad den siger den vil - giver en fin rødme til læber og kinder
 • Elsker den!

  Emilie on 12. maj 2015

  Til at starte med kunne jeg ikke rigtig finde ud af at bruge den, men nu hvor jeg har lært den at kende elsker jeg den mere fra dag til dag! Er vild med transparente læbestift/pomader med farve. og denne gør det bare nemmere! Tager den på om morgenen og så har en en normal eos læbepomade med på arbejde. Så jeg opretholder fugten samtidig med at farven ser mere naturlig ud! :) og at det ikke smitter af!
 • Mit yndlings produkt!

  Miamariah on 12. maj 2015

  Dette produkt er fantastisk!

  Påføring er NEM - kom lidt på pegefingeren, som når man kommer gammeldags parfume på, ryst flasken og gnid det på kinderne! Voila, sommer look! Og den er også SKØN på læberne, vil have flere farver nu, er afhængig!

  Har kunne anbefale den til alle det ønsker en tint, skøn duft, skøn farve! Tak for at ligge denne darling ned i boxen!
 • Smart produkt

  Hatice on 12. maj 2015

  Den kan både bruges på læberne og kinderne. Den kommer jeg til at bruge rigtig meget om sommeren.
 • Udmærket produkt

  Sophia on 12. maj 2015

  Det fungerer som både læbe og kindfarve. Som farve til læberne er det helt fint. Som farve til kinderne fungere det også udmærket, det giver farve, man skal bare være hurtigt til at få farven fordelt før den tørre ind. Hvis man kan vende sig til at bruge den som kinderødt, så er den udmærket, jeg foretrækker dog stadig en almindelig kompakt kinderødt.
 • Naturlig

  maria on 12. maj 2015

  Dette produkt giver en rigtig flot naturlig farve på kinderne og læberne. Når du har den på kinderne ligner det du lige har været ude, og du ser derfor dejlig frisk ud.

  Den dufter mildt af roser hvilket er ret lækkert
 • Love it!

  Sofie on 12. maj 2015

  Jeg elsker dette produkt! Det giver et perfekt forårsfriskt kysseklart look, som ser naturligt ud. Dog kan den godt tørre læberne ud. Men hvis man blot bruger en læbepromade, så er der ingen kvaler. Det eneste som kunne forbedre den er at forbedre lugten, da den er meget syntetisk.
 • lækker tint

  Hanne gadeberg on 12. maj 2015

  farven giver dejlig naturlig glød, kræver øvelse at bruge og kilder helt vildt på læberne, men når øvelsen er i fingrene, er det et must have produkt
 • Overraskende god

  Heidi Svarte on 12. maj 2015

  Vild med at give læberne en lille farve. Men smagen er ikke god! .... Bitter og øv. Men det er kun 10 sek. Så er der ikke mere at brokke over.
 • Man skal lige lære det

  Liv Cecilie on 12. maj 2015

  Super fed ting, man skal bare lige lærer at håndtere den inden det tørre.
 • Fedt produkt

  Alexandra on 12. maj 2015

  Super fedt produkt der både kan bruges til kinder og læber. Fin farve, som også holder længe. Dog får man tørre læber af dette produkt, og en læbepomade er derfor nødvendigt. Rigtig meget produkt for pengene, hvilket er lækkert. Dog kunne dette produkt forbedres en smule, og derefter være i top.
 • Skøn

  Esther on 12. maj 2015

  Skøn skøn skøn. Fin farve og holdbarhed. Jeg er pjattet med den
 • Fantastiske røde læber

  Natascha Josefine on 12. maj 2015

  Jeg elsker røde læber og dette produkt er simpelthen mere end vidunderlig!!
 • Uha genial

  Jannette on 12. maj 2015

  Uha det skal man vende sig til! Det kildre!
 • Underlig fidus

  Katie on 12. maj 2015

  Ved første øjekast troede jeg det var en tynd neglelak, men snydt ;)
  Synes den er elendig som blush, - svær påføring
  Ok som liv ting, nem påføring men ikke super holdbarhed.
  Lidt kunstigt duft/smag at få på læberne, men fin farve.
 • Fint produkt

  Carina on 12. maj 2015

  Den er ok, vil måske bruge den til sommer når man skal på stranden, ellers foretrækker jeg en alm. blush :) -Synes ikke den er god til læber.
 • Cherub's Bush

  Sofie on 12. maj 2015

  farven er fin, meeeen er det ikke lidt unødvendigt at putte det i en neglelak agtig indpakning? Jeg er bange for at dryppe med den, hver gang jeg bruger den... Kan godt se det er nytænkende, men jeg synes ikke det fungere.
 • Vær hurtig!

  Maria on 12. maj 2015

  Man skal være hurtig for at smøre den ud hvis man ikke vil have en rød streg på kinden, ellers fin farve :)
 • hmmm

  Jeanette on 12. maj 2015

  jeg synes ikke rigtig at det fungere for mig at anvende denne.
 • God farve

  Mira Bang on 12. maj 2015

  smager ikke så godt, men er så fin på, at det godt kan gå an :-)
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Ellen Margrethe on 12. maj 2015

  Jeg var ikke vild med den
 • til ungdommen

  Marianne on 12. maj 2015

  Jeg synes dette produkt henvender sig til en aldersgruppe, som er yngre end mig.
 • Hmmm

  Michele on 12. maj 2015

  Ikke lige min kop te, hvis man bruger pudder istedet foundation, kan den gå ind og bryde med pudderen, generelt er en creme eller fast blush nemmere at håndtere
 • Fantastisk

  Hanne on 12. maj 2015

  Vil starte med et minus, som helt klart er, at den indeholder parabener :(
  Derudover har jeg kun kæmpe roser til selve produktet!! Er helt vild med den smukke farve læberne får, samt man selv kan bestemme hvor lys/mørk nuancen skal være :D
  Den er virkelig bare perfekt og nem at påføre.
  Kinderne kræver lidt mere øvelse.
 • Fantastisk!

  Sophia on 12. maj 2015

  Jeg blev positivt overrasket over denne cheek og lip tint. Farven fremstod meget mørk først, men da jeg påførte den var den meget lysere. Dog kan man gøre den mørkere ved at bruge mere. Den føles ikke fedtet på læberne og farven holder godt.
 • God

  Ida Rise on 12. maj 2015

  Den giver et flot rødme på kinderne, som holder i noget tid. Synes dog, at den er svær at fordele, hvis man ikke er hurtig nok. Da den hurtigt tørrer ind, og det er ret træls… Og så er den også ret svær at anvende på kinderne, men fin til læberne.
 • Sjov ide

  Laura on 12. maj 2015

  Jeg synes ikke den var så svær at påføre, til gengæld kilder den helt afsindig når man tager den på læberne og så smager den HELT forfærdelig!!!
  Fin på kinderne, men har ikke brugt den siden jeg prøvede den.
 • GOD

  Ida on 12. maj 2015

  rigtigt gdot
 • Ikke lige mig.

  Gitte on 12. maj 2015

  Den smager rigtig dårligt og er ikke nem at lægge.
 • Om'er

  Nanna on 12. maj 2015

  Jeg blev faktisk lidt skuffet, troede det var en fin neglelak. Den er besværlig at påføre og altså ikke lige et hit. øv
 • ikke en keeper

  Christina on 12. maj 2015

  Denne her er jeg absolut ikke fan af. Den tørrer alt for hurtigt og efterlader mærkelige streger i ansigtet.
 • Øvelse gør sikkert mester

  Maria on 12. maj 2015

  Det er rimelig svært at påføre denne i starten. Den tørre hurtigt, som skrevet i vedlagte beskrivelse, det er sandt! Man skal være hurtig. Den er flot og naturlig når den kommer på, men bliver ikke min favorit.
 • Bedømmelse

  Emma on 12. maj 2015

  Ok, men svær at anvende.
 • Allergisk reaktion

  Simone Cato on 12. maj 2015

  Til at starte med virkede det som et okay produkt til læberne, da jeg overhoved ikke kunne få det til at fungere på kinderne. Men efter 5 min. på læberne begyndte de at hæve, og jeg begyndte at klø over alt i ansigtet - en allergisk reaktion som jeg desværre har været ude for før, desværre! da det gav en rigtig fin farve på læberne.
 • Fedt

  Anne on 12. maj 2015

  Rigtig god blush og fedt at det er i flydende form.
 • Blush

  Line Skov on 12. maj 2015

  Dette produkt var spændende at afprøve. Konceptet er ret genialt, dog passede den stærke røde farve dog ikke til mig.
 • Super

  yasmin on 12. maj 2015

  den er super smart fordi den kan bruges til flere til
 • Rigtig fin, men...

  Nanna on 12. maj 2015

  Efter at have haft den på læberne noget tid får man "hvide" streger der hvor læberne mødes, og disse er ret svære at undgå. Har gjort mange forsøg men det virkede bare ikke rigtig, ellers en rigtig fin farve som lagde sig flot til at starte med. Børsten kildede rigtig meget da læberne jo er super følsomme.
 • Irriterende produkt

  Line on 12. maj 2015

  Denne er SLET ikke mig.
  Smagen af den er forfærdelig! Så det er ikke særlig lækkert at have på læberne. Og det er umuligt for mig at bruge den på kinderne. At man skal "blende den hurtigt" er vist en underdrivelse - det skal ske hurtigere end med lynets hast og jeg har endnu ikke formået det. Der kommer altid en mørk stribe, hvor man lægger det på kinden, så det er meget svært at få en ensfarvet rouge ud af den.
 • Så nydelig

  Melanie on 12. maj 2015

  Man bliver så fin af den. Det kræver lidt øvelse på kinderne, og den kilder lidt på læberne. Det kunne godt havet været en anden slags pensel, men rigtig lækker at bruge!
 • Lækker farve!

  Marie Sylvest on 12. maj 2015

  Troede det var en neglelak, men blev overrasket. Den er dejlig nem at bruge og holder godt.
 • øvelse gør mester.

  Christine on 12. maj 2015

  jeg har dog ikke prøvet denne endnu -men jeg tror på at øvelse gør mester og jeg glæder mig til at afprøve den.
 • Fantastisk!

  Linette Helena on 12. maj 2015

  Jeg benytter denne til læberne og den er fantastisk.
  Den giver en lækker farve som man iøvrigt kan regulere farvens styrke.
  Den holder hele dagen, og smitter overhovedet ikke af på drikkeglas eller lignende.
 • Virkelig god!

  Henriette on 12. maj 2015

  Den er rigtig nem og påfører! og ser rigtig naturlig ud :-)
 • Retro???

  Kamilla Rønnov Kramme on 12. maj 2015

  Så er 90'erne tilbage? Eller var det 80'erne?
  Jeg arvede sådan en sag, da jeg var max 10 år. Den var for fed!!! Og nu er den her igen. Kirsebærfarvet læber, om man ønsker, eller bare et strejf.. Jeg elsker den. Og farven holder timevis!
 • Smukt finish

  Charlotte on 11. maj 2015

  Giver en rigtig fin glød til tindben
 • Virker efter hensigten

  Julie on 11. maj 2015

  Skønt produkt, hvis læberne en morgen ser lidt triste ud - en let påføring, mascara og ud af døren! Til aftenbrug, masser et par lag ind - holder hele aftenen og smitter ikke af :-)
 • Læbe gloss

  Liselotte on 11. maj 2015

  Dette var ikke lige mig, duften var meget koncentreret, og blev hængende.
 • Kan ikke helt se det fantastiske i dette produkt

  Lea on 11. maj 2015

  Da jeg så dette produkt synes jeg at det var lidt mærkeligt og det synes jeg stadig, jeg kan ikke helt se det gode ved dette produkt, den holder godt, men da jeg prøvede den på læberne, synes jeg mest bare at det lignede at man havde puttet rødbede saft på sine læber.
 • Fungerer ikke

  Britt on 11. maj 2015

  Jeg kan ikke få dette produkt til at fungere, selv om jeg har forsøgt med jeres guide osv.
  Det bliver alt for kunstigt til mig. Derfor holder jeg mig til min almindelige rouge.
 • Tint

  Simone on 11. maj 2015

  Rigtig god tint med fin konsistens og ingen afsmitning.
  Alt i alt et rigtig godt produkt.
 • Svær at bruge

  Gitte on 11. maj 2015

  Fandt den ret svær at bruge, men øver videre
 • Arianna

  Arianna on 11. maj 2015

  Very nice! Last quite some time and appears natural.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Maj-Britt Dyhrberg on 11. maj 2015

  Nej nogle flotte løber man for af denne, og så ville kæresten ind da godt hvade jeg kyssende ham hehe.
  Super let og brug, kan kun anbefaldes, kilder lidt på læberne for det påføres.
  Har ikke prøvet den på kinderne i nu.
 • Besværlig og dårlig

  Anita on 11. maj 2015

  Ikke min kop te.... Eller skulle man sige rødbedesaft! For det virker ikke som anden end noget tyndt sjask med samme farve som rødbeder og så er det lidt besværligt at bruge. Det går lige hvis man blender det ind i huden lige efter man har fået dagdrømme eller foundation på, ellers ikke.
 • Ikke så god

  Maja on 11. maj 2015

  Er ikke begejstret
 • Røde kinder og læber

  Mathilde on 11. maj 2015

  nem at anvende og flot farve!
 • Fin

  Jeannette on 11. maj 2015

  Den er super let at tage på, men desværre har den ikke den bedste smag når man slikker sig om læberne, virkelig fin på kinder og farven holder længe :)
 • Flot når både kinder og læber har samme tone!

  Ann-Sofie on 11. maj 2015

  Først var jeg i tvivl hvad det var, hvordan det skulle bruges og om det overhovedet kunne bruges... Første gang jeg prøvede den duttede jeg en dråbe på kinden og der blev den så... Det var ikke kønt! Men efterfølgende har jeg lært at tegne en lille streg med den langs kindbenet og så skal man være HURTIG for at "smøre den ud", så den ikke pletter, men når det er sagt, har jeg være rigtig glad for den. Tonen er smuk og naturlig - det giver et godt samspil når man bruger den på både læber og kinder :-) Og så dufter den jo dejligt!
 • Fin farve

  Stine Dahl on 11. maj 2015

  Giver en rigtig fin effekt og den er nem at anvende.
 • Ikke god

  Stine on 11. maj 2015

  Meget vanskelig at dosere. Ubehagelig konsistens når den tørrer ind.
 • Forårs klar

  Frederikke on 10. maj 2015

  Jeg er blevet hel vild med denne her. Jeg bruger den dagligt på mine læber. Den får dem til at se så naturlige lækre ud og vigtigt. Den holder hele dagen
 • Ikke helt

  Amira on 10. maj 2015

  Jeg troede først at I havde givet os en meget flydende neglelak... ;)

  Jeg har endnu ikke prøvet den på kinderne og kommer næppe til det, men den blev straks afprøvet på læberne.

  Resultat? Lidt skuffende. Produktet ser jo lækker og innovativt ud, så havde regnet med at farven faktisk kunne ses lidt bedre, men er okay tilfreds med styrken trods alt. Hvad jeg ikke er tilfreds med er at den ikke holder for. en. skid. For nu at kalde en skovl for en skovl.

  Ja, den tørrer hurtigt, men den forsvinder lige så hurtigt, hvilket er imod hele konceptet. Og det er ikke engang med spisning og kysning involveret.

  Emballagen er såååh fin dog, og den ser enormt spændende ud. Helt sikkert noget jeg ville gå efter hvis jeg så den i butikken eller online.

  Desværre er den bare enormt skuffende for mig, og bliver givet videre til nogen, der måske vil blive gladere for den.
 • Kilder

  Stephanie on 10. maj 2015

  Super fin farve til både læber og kinder. Læberne bliver let farve uden at blive alt for røde
 • lækre læber

  Josephine on 10. maj 2015

  Jeg er mest til at bruge den på læberne synes det gir et lille pift kan ikke så godt lide den på kinderne det eneste minus synes farven går af hurtigt
 • Godt produkt

  Charlotte Daa on 10. maj 2015

  Jeg synes dette er et godt produkter - jeg har erstattet min almindelig kinderød til fordel for dette produkt - da jeg synes det giver et mere naturligt look.
 • Smuk

  Julie on 10. maj 2015

  Jeg er vild med den måde den smelter på ens læber og efterlader en smuk farve. Dog smager den utrolig dårligt, og det kilder rigtig meget når man påføre den!
 • Anmeldelse af MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  TVD on 10. maj 2015

  Super produkt, der holder (næsten) hele dagen. Det giver et naturligt og flot resultat.
  Det er dog lidt tricks at påføre på kinderne, men det er super flot, hvis man kan finde ud af det.
 • Forfærdelig duft

  Jeanette on 10. maj 2015

  duft og smag var forfærdelig og så var den svær at anvende
 • Mememe

  Karoline Mathilde on 10. maj 2015

  Ikke prangende. Vi er ikke blevet venner endnu. Virker ret søgt
 • Varig og behagelig farve

  Tina Lis on 9. maj 2015

  Rigtig fin og let påføring lip color. Den kan påføres hele underlæben og "smøres" på overlæben, eller der kan laves en fin rosa kant ved at farve underlæbens kant og lukke munden sammen. Flot og virkelig holdbar farve, som ikke tørre ud og skaller. Et produkt jeg er blevet virkelig begejstret for!
 • Holder godt

  Camilla on 9. maj 2015

  Den er svær at påføre på kinderne. Men nem nok på læberne og den er super flot, og holder godt.
 • ELSKER DEN

  Asli Sena on 9. maj 2015

  plejer ikke at gå med læbestift eller lign., men ELSKER dette produkt. Er naturligt, let at bruge og ser bare så lækker ud! Elsker at det er "læbelak" og at den er så lille. ELSKER ALT VED DETTE PRODUKT!
 • Dårligt

  Linda on 9. maj 2015

  Virkelig dårligt produkter. Farver alt for meget og er ikke til at vaske af igen.
 • Ikke lige mig

  Hannah on 9. maj 2015

  Var svær at bruge
 • Ikke lige mig

  Sabrina on 9. maj 2015

  Ved ikke lige hvad i havde tænkt med denne, den smager forfærdeligt, og tørre ens læber fuldstændigt!! Ikke mere bras tak
 • Blush cheek and lip tint

  Simone on 9. maj 2015

  Giver helt vild flot læbe farve, og holder super godt! Smagen er dog forfærdelig, hvis man får lidt i munden.
 • Lækre læber

  Mette on 9. maj 2015

  Dejlig og holdbar farve til læberne. Lækker rød farve.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Renée on 9. maj 2015

  Har ikke prøvet produktet da det umiddelbart ikke er noget for mig, det virker til at være svært at bruge
 • Fantastisk

  Signe on 8. maj 2015

  Skønt produkt. Giver en flot og naturlig kulør på kinderne og holder HELE dagen. På læberne er den også rigtig flot! Har et naturligt look da den ikke har den skinnende overflade som læbestift, den kan også bruge under læbepomade.. Dog holder den ikke så længe på læberne, og den har det med at løbe lidt udover læbekanten, så læberne syner større(hvis man er heldig og langt fra
 • Røde læber..

  Bettina on 8. maj 2015

  Den giver læberne en rigtig fin kulør og var egentlig forholdsvis nem at anvende på læberne. Har ikke prøvet den på kinderne, da jeg sys det virkede lidt underligt og skulle smøre den på kinderne.
  Dog har den en grim smag - læberne får en ret kemisk smag lige efter brug. Det går dog væk igen.
 • What

  Tanja on 8. maj 2015

  Dette produkt var super underligt, den passer måske ikke så godt til min hudfarve.
 • julie on 8. maj 2015

  Holder længe, er nem at påføre og dufter godt ☺
 • interresant

  Anita on 8. maj 2015

  Har aldring set eller hørt om denne før, meget interresant. Sjov at lege lidt med.
 • Nope

  Pernille on 8. maj 2015

  Svær at bruge, prikker ubehageligt på læberne og ringe holdbarhed
 • Sjov

  Louise on 8. maj 2015

  anderledes produkt som jeg leger lidt med
 • ubehageligt til at ha den på

  Agnese on 8. maj 2015

  Følt at jeg har spist en kuglepen. Jeg vil aldrig bruge penge på den her produkt. Den som jeg har modtaget nu her vil rygge i skraldespand.
 • Fantastisk

  Natalia on 8. maj 2015

  Jeg bruger den primært som læbestift og den holder hele dagen og smitter ikke af. Så fantastisk og virkelig pengene værd :)
 • blush

  Tina on 8. maj 2015

  Ikke særlig handy
 • Super lækkert produkt!

  Amalie on 8. maj 2015

  Første gang jeg så den havde jeg præcis tankerne "hvad er det for en mærkelig neglelak?" Men det var jo noget helt andet da jeg læste om den. Mine læber kan have tendens til at være tørre og derfor duer normal læbestift ikke. Jeg prøvede dette produkt og jeg er VILD med det! Det holder, det sidder godt og mine læber ser fantastiske ud! Jeg er blevet stamkunde af dette produkt - det er en sikker vinder, når man skal i byen!
 • Spøjs

  Nana on 7. maj 2015

  Den var bestemt ikke pæn på mine læber, formentlig fordi de var tørre, men det er ikke et problem med læbestift generelt. På kinderne fungerede den dog fint, men man skal være hurtig til at smøre stregen ud, så den ikke kan anes.
 • Blush lip

  Josefine Schov on 7. maj 2015

  Synes dette er et rigtig fint produkt til læberne. Har prøvet at kaste mig ud i den til kinderne og det fungere slet ikke for mig. Men jeg elsker den til læberne, dog synes jeg ikke den er så holdbar igen
 • Et finurligt produkt

  Cecilie on 7. maj 2015

  Man skal lige lære at kende den, men så bliver man altså også rigtig glad for den. Børsten kunne dog godt være lidt blødere. Men i alt det et rigtig godt produkt
 • Weird

  Cecilie on 7. maj 2015

  Jeg var ikke særlig vild med dette produkt
 • Lækre læber

  Camilla on 7. maj 2015

  Jeg har kun prøvet denne på læberne og den efterlader en fin pinkish farve der holder længe. Dog "smager" den ikke særlig godt :)
 • virkelig god!

  Tinka on 7. maj 2015

  Fungerer præcis som den skal!
 • God til læber!

  Nadia on 7. maj 2015

  Let at arbejde med, rigtig flot farve. Den holder super længe, men tærer læberne en del ud.
 • nem at bruge

  Helene on 7. maj 2015

  denne lip er super lækker at bruge..
 • :)

  Sarah on 7. maj 2015

  Fint produkt men svært at bruge
 • Kræver lidt øvelse men fantastiskt produkt

  michell on 7. maj 2015

  Perfekt til at give det lille ekstra farve hvor det stadig ser meget naturligt ud. Man skal dog være hurtig til at blende ud for farven sætter sig hurtigt :) og den killer helt vildt ved brug på læberne :P
 • Mememe Blush cheek oand lip

  Lis Tøttrup on 7. maj 2015

  Sjovt produkt - men ikke et jeg kommer til at købe selv
 • Ikke noget for mig

  Pia Holm on 7. maj 2015

  Dette er ikke noget for mig men gav den til min 16 årige datter som godt vidste hvad det var. Anmeldense er hendes ikke min
 • lækker

  katja on 7. maj 2015

  Ret lækkert produkt. Bliver mere og mere vild med den. Det eneste minus er den lange liste med parabener. Det afholder mig fra at bruge den dagligt.
 • God

  Annika on 7. maj 2015

  Den er virkelig god! Elsker farven. God både til læberne og kinderne.
 • Fin farve - bliver hvor den skal

  Cilia on 7. maj 2015

  Rigtig fin, god at blende ud, koncentreret farve som ikke forsvinder
 • Super flot og kraftig

  Isabella on 7. maj 2015

  Tinten er en helt vildt flot farve og er nem at påføre - dog skal man huske at være hurtig med at gnide det lidt ud, da det tørrer ret hurtigt. Bruger den ofte om morgenen på læber og kinder, for at give en frisk farve. Farven holder længe :-)
 • :)

  Camilla on 7. maj 2015

  Ikke lige min farve, men ellers et effektivt produkt, som har super god farve og hurtig tørrende (Y)
 • mememe blush cheek and lip

  Mia on 7. maj 2015

  Fin farve, men besværlig at anvende
 • love it

  simone on 7. maj 2015

  Denne var jeg ret vild med, har altid godt kunne lide denne form for blush. bruger den til daglig nu og er glad for den syntes den får det til at see naturligt ud. Thanx
 • Mememe Cerubs Blush

  Annette on 7. maj 2015

  En sjov ide der er nem at have med i tasken som en nødløsning.
 • svær

  Sedsel on 7. maj 2015

  den er svær at bruge, kræver meget øvelse.
 • Nej tak

  Pernille on 7. maj 2015

  Det er nærmest ikke til at arbejde med på kinderne. Og smager forfærdelig på læberne, selv når det er tørt.
 • Sjov at prøve, svær at bruge

  Louise on 7. maj 2015

  Det skal dælme gå hurtig med at smørre det ud. Men så holder det også i lang tid derefter.
 • Ikke lige mig

  Rikke on 7. maj 2015

  Den her var jeg ikke så begejstret for, jeg syntes den er svær at bruge.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Lara on 7. maj 2015

  Er desværre skuffet, den tør hurtigt på
 • Dejlige røde kinder

  Sesilie on 7. maj 2015

  Clerub's blush giver nogle fantastiske naturlige røde kinder, og den holder hele dagen!
  Og VIGTIGT den kan også føres af igen med make-up fjerner
 • omg omg omg

  Miruna on 7. maj 2015

  Yes! Yes! I love it! Is the best thing ever! I didn't know such things existed! It's perfect. It gives my lips a natural ted color and it stays on for quite a while. I never go anywhere without it now
 • God til læberne men ikke til kindrne.

  Ida on 7. maj 2015

  Jeg kan rigtig godt lide Cherub's men den bliver kun brugt på mine læber. Når jeg prøver at putte den på mine kinder så når den simpelthen at suge ind inden jeg kan få fordelt den. Jeg har virkelig gjort alt hvad jeg kan få at nå det (vi snakker inden for det første 1-2 sek.) men jeg får striber lige meget hvad jeg gør :( og så må man sige det sidder bare fast!!! Hvilket gør den overdrevet holdbar på læberne... Bruger den så meget på læberne. Er også vild med navn og design på flasken :)
 • Naturlig skønhed, hvis man er hurtig

  Camilla on 6. maj 2015

  Lad mig starte med at sige at jeg er vild med effekten af denne Cheek and Lip Tint. Både læber og kinder bliver så fine, som hvis har været ude i kulden og få masser af frisk luft. På læberne er den let at fordele - holder dog ikke så længe. På kinderne står den pt 2-1 til Tinten ... Jeg er simpelthen ikke hurtig nok og ender med røde prikker på kinderne.. Men jeg skal nok lære det!
 • Flot farve som holder længe

  anette on 6. maj 2015

  Man får den fineste farve på læber og kinder som holder rigtig længe og som ikke smitter af. det kræver dog lidt øvelse at påføre produktet, men nå man har lært det er det super flot
 • Meget holdbar

  Stina on 6. maj 2015

  Rigtig fin farve, og godt man selv kan justere intensiteten ved at komme flere lag oven på hinanden.
  Dog synes jeg den har en tildens til at udtørre læberne og den er svær at komme på fordi penslen er så lang, lille og smal. Øv øv.
  Men ellers dejligt den er så holdbar og kan holde til lidt af hvert
 • FANTASTISK

  kit on 6. maj 2015

  Man får simpelthen de smukkeste kinder og løber og kan justeres ved at tage et tyndt eller lidt tykkere lag på.
  Man ligner en som har været ude i den friske luft, hvilke jo altid er den perfekte makeup, jo mere naturligt jo bedre. Elsker den.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Annemette on 6. maj 2015

  Jeg tænkte præcis de tanker, som i skriver i jeres overskrift " Sikke en vandet neglelak" men jeg fandt da ud af at det ikke var en neglelak men derimod til lip and cheek.
  Jeg synes det er super smart, at man er begyndt på at lave produkter som kan bruges flere steder på kroppen!
  jeg har selv en Olie fra TheBodyShop som kan bruges på hår,ansigt og krop og det elsker jeg virkelig. Jeg har også engang modtaget en Gosh lip and cheek fra jer og den bruger jeg stadigvæk rigtig meget.
  - Så jeg glæder mig rigtigt til at prøve dette.
  Jeg synes produktet lufter modbydeligt og har faktisk ikke lyst til at bruge produktet i ansigtet eller på mine læber, men jeg overvinder mig selv til det og prøver det først på mine læber. Farven er super fin men føles underligt på læberne og duften er der stadigvæk. farven holder rigtigt fint selvom jeg drikker og spiser.
  På kinderne luften den stadigvæk men holder fint.
  men jeg er desværre skuffet over produktet pga duften
 • Fin

  Christina on 6. maj 2015

  Meget flydende - blend hurtigt. Fin farve - brug en anden pensel til læberne - den der medfølger kilder. Smager grimt :)
 • Spøjst

  Camilla on 6. maj 2015

  Det er et noget spøjst skønhedsprodukt, men jeg er blevet meget vild med det. I starten fik jeg en masse streger på kinderne, men nu har jeg lært at bruge det ordentligt
 • Mindre god

  Louise on 6. maj 2015

  Efter at have afprøvet varen flere gange, kan jeg konstatere, at effekten og farven af produktet forsvinder hurtigt. Produktet kan bruges på både kinder og læber, men ingen af disse fungerer specielt godt.

  Yderligere kan det tilføjes, at produktet ikke var let at anvende.
 • røde læber og kinder!

  Rebecca on 6. maj 2015

  Denne Cheek & Lip blush er meget sjov og den hjælper også til at give noget mere glød. Man skal være meget hurtig til at blende denne blush ud når man bruger den på kinderne, for ellers ser det helt forkert ud.
 • Bedømmelse

  Alexandra on 6. maj 2015

  Ok produkt
 • Cherubs Blush

  Louise on 6. maj 2015

  elsker den farve den gir, men er sku lidt bange for at få den på tøjet , så bruger den sjældent :-)
 • Skøn tint

  Stine on 6. maj 2015

  Jeg sværger i forvejen til disse stain til både læber og kinder. Den er nem at bruge, drøj og giver et naturligt friskt look
 • svær at bruge

  Marianne on 5. maj 2015

  svær at fordele jævnt, men fin farve
 • cherubs blush

  karina on 5. maj 2015

  Fin intens og holdbar farve. Kræver voldsom meget øvelse hvis den skal påføres som blush. Upraktisk at den er i glasflaske.
 • så lækker

  Maria on 5. maj 2015

  Meget lækker,holder dog ikke så længe på læberne og smager heller ikke fantastisk,men er alligevel helt vild med den
 • Bor på mine læber

  Johanne Lund on 5. maj 2015

  Uhhhh denne har siddet på mine læber siden jeg fik din med posten
 • Bedømmelse

  Jessika on 5. maj 2015

  ret svær at bruge, men øvelse gør mester
 • cherub

  Emilie Lærke on 5. maj 2015

  Det har en lidt ubehagelig lugt (+ smag hvis man bruger den på læberne)
 • Skuffet

  Ewa on 5. maj 2015

  Så mange konserveringsmidler, et det er bare ulækker. Har prøvet den en gang og vil aldrig anbefale til nogen.
 • Røde læber

  Signe on 5. maj 2015

  Rigtig flot, dog synes jeg den kilder når man tager den på og synes mine læber stikker bagefter...
 • Underlig

  Charlotte on 5. maj 2015

  Farven er meget fed, men den er mærkelig at påføre på læberne. Den kilder.
  Den gør desværre læberne tørre og det er synd, for den er ellers super fin.
  Har kun prøvet den på kinderne én gang og det var ikke lige mig.
 • underlig koncept

  Charlotte on 5. maj 2015

  underligt koncept - det virker da, men tror ikke jeg få benyttet det meget. Det er heller ikke nemt at styre i farten.
 • Finurlig

  Natasha on 5. maj 2015

  Den er meget vandet, men let at smøre på. Den giver ikke vildt meget farve, som jeg havde frygtet, dufter fantastisk og holder længe uden at smitte af på noget.
 • Den er okay

  Sara on 5. maj 2015

  Den er sådan set fin, men det kræver et par gange, før man finder ud af, hvordan den skal påføres for at det er pænt.. Den er lidt tynd, så derfor kan man hurtigt komme til at påføre for meget lige pludselig..
  Men ellers er den fin, specielt til kindbenene.
 • Bedst som rouge

  Christina on 5. maj 2015

  Som rouge giver det en rigtig flot og frisk glød i ansigtet. Jeg synes det er nemmest at duppe en god mængde på håndryggen, duppe min finger i og arbejde det ind i kinderne. Til læberne er jeg ikke begejstret, den er meget hård ved læberne og har en ubehagelig smag. Men som rouge er den ganske fin, lidt mere besværlig end andre rouge, men fin farve.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Plamena on 5. maj 2015

  Kan ikke bruge den til noget… Ulækker smag.
 • Læbe og kinder??

  Vicki on 4. maj 2015

  Denne var ikke min favorit. Jeg har meget svært ved at smøre det ud i det ønskede område på kinderne med denne neglelaksbørste, synes også denne flydende form gør det falder i hver en revne på læbe eller kind og dermed giver et grimt resultat.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Maria on 4. maj 2015

  Det er en rigtig fin flaske, jeg troede først det var en neglelak :) Men jeg synes tilgengæld ikke den fungere som den burde. Jeg kan ikke bruge den på kinderne uden den efterlader striber, på læberne går det lidt bedre :)
 • God

  Anne Katrine on 4. maj 2015

  God, men kræver lidt øvelse.
 • FEDT!

  Lene on 4. maj 2015

  Endelig et produkt som gør dine læber tilpas røde, uden at de bliver for prangende!
 • Ikke lige mig

  Liselotte Alminde on 4. maj 2015

  Ikke min favorit - heller ikke til prisen. Svær at bruge
 • God til læberne

  Charlotte Lee on 4. maj 2015

  Når det endelig er gået op for en at det ikke er neglelak og det godt må kommes i hovedet, så er det en sjov ting at prøve af.
  Synes den fungerer rigtig fint til læberne, hvis man får det fordelt ordentligt. Min kæreste synes de så total kysseklare ud ;)
  Har kun prøvet på kinderne en enkelt gang og det gik ikke så godt, da det er svært at fordele inden det tørrer.
  Det smager og lugter ikke godt!
 • Så smart!!

  Henriette on 4. maj 2015

  Virkelig et fantastisk produkt
 • Svær, men flot

  Josephine on 4. maj 2015

  Den er svær at benytte i starten, og man skal lige regne den ud, men lige så snart det er klaret, er den rigtig lækker. Super lækker farve og den holder bare hele dagen.
 • Fin farve

  Mia Krysfeldt on 4. maj 2015

  Det har en meget fin farve der kan forstærkes, men den holder desværre ikke mere end et par timer. Bruger man penslen på læberne kan det også kilde, så det kan være lidt ubehageligt at tage på - men det kræver bare lidt tilvending. Da penslen er lille bliver læberne smukt formet!
 • Smager ikke godt!

  Hanne on 4. maj 2015

  Selvom ting der skal på læberne ikke skal spises, så gør det ikke noget at smagen er til at klare. I det her tilfælde har produktet en forfærdelig smag, som jeg ikke kan se udenom.
 • dupe!

  Malene on 4. maj 2015

  Noget billigere dupe på Benefit Benetint. Elsker den.
 • Anderledes produkt

  Katrine on 4. maj 2015

  Nemt at anvende, men ikke lige noget jeg kunne finde ud af at bruge
 • Frisk boost

  Malene on 4. maj 2015

  Den er så lækker, og giver et frisk boost og man får de lækreste røde kinder og læber!
 • FANTASTISK!

  Nadia on 4. maj 2015

  Jeg er overbevist om at denne kommer til at blive et must have altid, for mig!
  Den er kanon!
  Smukke sommer kinder og læber!
  Og vinter smukke kolde kinder!
 • Parabener, parabener og så lige lidt flere parabener

  Emilie on 4. maj 2015

  Blev svært skuffet da produktet stort set kUN indeholder parabener! Der findes langt bedre alternativer end dette.
 • Flot farve

  Nanna on 3. maj 2015

  Har længe ville prøve dette produkt, men har ikke kunne finde det. og er kun blevet gladeligt overrasket over produktet.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Sara on 3. maj 2015

  Rigtig godt produkt, en af mine favoritter
 • Spændende produkt

  Lene on 3. maj 2015

  Jeg var ret mistroisk overfor dette produkt, men jeg synes det giver en utrolig flot naturlig finish på læberne og et pænd skær på kinderen. Et ret så imponerende produkt, da dog lige skal have lidt tilvænning i brug. -Og så lugter/smager det enormt dårligt-
 • L'Oréal Paris Shine Caresse 402 Milady Dette er e

  Elena Diana on 3. maj 2015

  love the color but it has like 6 parabens....
 • Meget begejstret

  Anna on 3. maj 2015

  Er meget glad for denne, den giver en rigtig fin glød til kinderne og er nem at bruge.
 • perfekte læber

  Mette on 3. maj 2015

  giver en flot glød til læberne. Friske hurtigt hele looket op
 • meget vandet

  Camilla on 3. maj 2015

  meget vandet og svær at få af
 • Fint produkt.

  Janni on 3. maj 2015

  Rigtig fin farve på læberne, uden at farve for meget. Desværre smager den ikke særligt godt :(
 • neglelaks blush

  Anne on 3. maj 2015

  Den er ret god. Svær at arbejde med, men effekten holder længe.
 • ikke helt solgt

  Alberte on 3. maj 2015

  den smager virkelig dårlig, men sidder i lang tid dog og har en flot farve.
  har dog et stor problem med alle de parabener den indeholder, så ikke et produkt, jeg selv vil kunne finde på at købe.
 • Forstår den ik

  Michele on 3. maj 2015

  Jeg kan ikke rigtig forstå meningen med dette produkt. jeg synes det virker besværligt også smager ens læber ikke så godt ved brug.. Ikke lige mig.
 • Anderledes

  Trine on 3. maj 2015

  Anderledes, på den gode måde! Virkelig fin/naturlig og holdbar på læberne.
  På kinderne fik jeg ikke samme klædelige effekt, men det er nok bare et spørgsmål om øvelse, da den er meget anderledes end hvad jeg normalt anvender.
 • Ok farve, grim smag!!

  Nicolai Skals on 3. maj 2015

  Jeg syntes produktet er mærkeligt. For det første syntes jeg ikke det fungere oven på foundation!
  Hader den grimme parfumerede smag man får når man bruger den på læberne, det bliver et nej tak herfra!
 • In love!!!

  Julie on 2. maj 2015

  Jeg er helt vild med dette produkt! Det giver en naturlig rødmen til kinderne og giver de flotteste røde læber der ser meget naturlige ud!!
 • Fantastisk :)

  Anne on 2. maj 2015

  Denne 'blusher' er ganske som I sagde noget svær at bruge - men man får et ganske fint og frisk look når bare man er lidt forsigtig :)
 • Rigtig nem og god.

  Stine Ninja on 2. maj 2015

  Da først jeg lærte at bruge den har det været min favorit blush. Meget nytænkende at gøre det på den måde og jeg kan lide det :)
 • nye yndlingsprodukt

  Rikke on 2. maj 2015

  super lækker, nem at bruge, dog holder den ikke så godt. men super flot. dog er jeg ikke fan af den til kinderne, men er til læberne
 • Benefit benetint dupe

  Nicoline on 2. maj 2015

  Længe har jeg sukket efter Benefits Benetint, men den er jeg glad for ikke at have nu, for dette er en dupe til netop dette produkt. Jeg har prøvet Benefits produkt flere gange og mindes at den har samme konsistens og farve som denne. Den er nogenlunde let at arbejde med. Den giver en rigtig fin farve på læberne og kan bygges op til den farve man ønsker. Det skal lige siges at den kilder utrolig meget på læberne. Jeg har kun brugt den meget lidt på kinderne, da jeg bedst kan lide at bruge blush i pudderform.
 • Yndlings produkt

  Rikke on 2. maj 2015

  Jeg er blevet SÅ glad for dette produkt, at jeg formodentlig aldrig vil bruge andet til at give mig lækre kysseklar læber.
  Klart en kæmpe favorit blandt Goodiebox produkterne!
 • Svær at anvende

  Maria on 2. maj 2015

  Jeg kan rigtig godt lide ideen med produktet og jeg synes det fungerer rigtig fint på læberne. Det er dog svært at anvende på kinderne uden at man kan se stregerne fra hvor man strøg det på. Men øvelse gør måske mester.
 • Jeg er forelsket!

  Amanda on 2. maj 2015

  Det er et helt fantastisk produkt, og svaret på alle mine blush/tint problemer! Den er en "jeg har ikke set solen i et år"-lifesaver! ELSKER ELKSER ELSKER!
 • ikke så meget mig

  degi on 2. maj 2015

  ikke lige min stil
 • Lidt svær at anvende

  Maria on 2. maj 2015

  Jeg synes ideen og farven er super lækker men den er lidt svær at arbejde med når man ikke er vant til sådan nogle men håber det kommer for jeg elsker farven
 • Fantastisk produkt!

  Séverine on 2. maj 2015

  Jeg er helt vild med dette produkt som passer helt perfekt til mine fyldige men meget farvefattige læber! Som makeup artist i en travlt hverdag, har jeg sjovt nok ikke særlig meget tid til at lægge makeup på mig selv, i øvrigt hælder jeg til det naturlige look, og derfor er jeg allerede blevet dybt afhængig af denne lille flaske. Det tager mig ingen tid at lige pensle lidt farve på læberne, lidt transparent gloss ovenpå, og vupti så ser jeg straks mere frisk ud :-)
 • 2in1

  Zeliha on 2. maj 2015

  Fantastisk produkt lige til at have med i tasken. Med 2in1 funktion gøre den det kun bedre!
 • :(

  Sheila on 2. maj 2015

  Jeg har kun et ord at bruge.. Nej, nej, nej, nej, og atter nej!
  Mærkeligt, ikke pænt, underligt, ubehageligt..

  Ja... Prøv at kom neglelak på læberne, føles lige sådan! ØV!
 • Smart

  Maria on 2. maj 2015

  Smart og meget kyssefast er vild med at den har flere funktioner super effektiv
 • Alt for ualmindeligt

  Helle Dannemand on 1. maj 2015

  Denne blush kommer jeg aldrig nogensinde til at bruge. Jeg har endnu ikke rigtig fundet ud af at bruge almindelig cremeblush, så denne vil jeg ikke en gang forsøge mig med - slet ikke på læberne. Jeg forstår vist slet ikke konceptet, og jeg ville ikke sætte mine penge på, at det bliver en stor sællert :) Det virker som et meget unødvendigt produkt, hvor der allerede findes masser af produkter, som har samme funktion, men som er meget nemmere at bruge.
 • blush

  Tina on 1. maj 2015

  Den er rigtig fin til læberne men ikke særlig god til kinderne
 • Bedømmelse

  Sarah on 1. maj 2015

  Denne lille skønhed var en fantastisk overraskelse!
  Jeg er VILD med den.. Bruger den dagligt.
  Nem at påføre og giver det skønneste look.
  Det er klart en musthave!
 • Ikke den bedste

  Senada on 1. maj 2015

  Det er en meget god ide, men ligeså snart man drikker en kop kaffe smitter den af og det føles ikke rart.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  mette on 1. maj 2015

  giver flotte læber
 • Umulig

  Ingeborg Brandt on 1. maj 2015

  Jeg forstår den slet ikke. Farven er alt for kraftig og den er helt umulig at lægge jævnt fordi den når at tørre på de 2 sekunder det tager at stille flasken ned.
 • Surprise!

  Angie on 1. maj 2015

  This product was definitely a surprise. The color was just right, and it stayed on forever!
 • mangler erfaring

  Ebba K. on 1. maj 2015

  ved ikke helt om jeg kommer til at bruge den
 • Flotte røde læber ❤️

  Isabella on 1. maj 2015

  Super lækre læber til hver en tid, helt uden at smitte af og holdbar
 • anderledes og god

  Nanna on 1. maj 2015

  Man skal lige lære at bruge den, men når man har det, så er den god og nem at arbejde med. Jeg har dog kun brugt den på læberne, men der er den super flot!
 • Lidt mærkeligt produkt

  Julie Augusta on 1. maj 2015

  Et lidt underligt produkt! Det virker ok på kinderne, man skal skynde sig lidt, men det er okay. Synes dog ikke den giver så meget farve.
  Prøvede den på læberne, AD! kan slet ikke klare den stærke smag på min læber.
  Det ville være en klar opgradering hvis den var duft- og lugtneutral!
 • smart

  Pernille on 1. maj 2015

  den er så smart og bruger en hverdag
 • Genial

  Camilla on 1. maj 2015

  Det er altså smart den smitter ikke af og den bliver bare på, den er nem at bruge også er det altså lidt friskt at få lidt rødt på både læber og kinder (også i et og samme produkt) love <3
 • Spøjst produkt

  Vivian on 30. apr. 2015

  Der er en første gang for alt, og bestemt første gang jeg har brugt et sådan produkt. God holdbarhed på læberne, men kanikke få det til at fungere på kinderne
 • Både/og

  Pernille on 30. apr. 2015

  Kan godt lide effekten på læberne. Men er ikke glad for at bruge den på kunderne.
 • Blush

  Julie on 30. apr. 2015

  Jeg kan enormt godt lide konceptet med, at den kan bruges som både blush og til læberne. Men den neglelaklignende form og særligt penslen, er ikke så god igen. Penslen er ikke særlig nem at bruge, når den skal påføres, og særligt på læberne har den en spritagtig smag, som gør, at den ikke er rar at have på. Selve farven er dog meget fin.
 • Cherub's blush

  Henriette on 30. apr. 2015

  Genialt produkt! Elsker at have lidt farve på læberne, men får tværet læbestiften ud i løbet af dagen, men det her produkt holder maks og er let at anvende! :)
 • største skuffelse nogensinde

  Natascha on 30. apr. 2015

  øv øv øv for et dårligt produkt! ved slet ikke hvor jeg skal starte - det smager og lugter FORFÆRDELIGT, er svært at påføre ordenligt, og laver "prikker" der hvor man påføre det uanset hvor hurtigt man prøver at blende det.
 • Meget pigmenteret

  Mathilde Merete on 30. apr. 2015

  Jeg må tilstå at jeg var ret spændt på dette produkt. For mig fungerer den virkelig godt som lip tint, men jeg kan ikke lige finde ud af hvordan jeg skal få den brugt på kinderne uden at få lavet en mega rod. Derudover er børsten ikke særlig behagelig at bruge, den er ret hård.
 • Læbefarve

  Anette on 30. apr. 2015

  Skønneste produkt ever - anede ikke det fandtes - super opdagelse:)
 • Uundværlig...

  Jane Østergaard on 30. apr. 2015

  det her er jo lige havd jeg har ledt efter... den er super nem at bruge, har god effekt og passer i enhver taske.
 • LÆKKER x 2

  Michala Liv on 30. apr. 2015

  SÅ fedt! Har gået lang tid og overvejet om jeg skulle prøve denne multi blush og læbe farve! Og der kom den! Bruger den hver morgen på kinderne til at fremhæve kindbenene. Den er lang tids holdbar og giver også et naturligt rødt skær på læberne. Dog er duften en anelse kraftig på læberne når den påføres.
 • Nyt yndlingsprodukt!

  Dorthe on 30. apr. 2015

  Et nyt yndlingsprodukt! Super nem at bruge og giver den flotteste farve, til både kinder og læber! Utrolig nemt og dejligt at man kan bygge farven op, så man både kan få en meget let farve, eller en meget intens farve. Og så holder den bare super længe, på læber og kinder.
 • ikke lige en farvorit

  Sally on 30. apr. 2015

  ikke noget jeg selv ville købe, da jeg er mere til en pudderformet blush, en en normal læbestift.. føler den pletter på kinderne, man skal arbejde hurtigt med produktet..
 • Naturlighed - ja tak!

  Mette on 30. apr. 2015

  Fantastisk produkt der fremhæver det naturligt røde i ens egne læber. Synes det er dejligt med et produkt der fremhæver ens egne naturlige skønhed ;)
  List svær at smøre på dog - men øvelse gør mester :)
 • Must-have!

  Andrea Arrild on 29. apr. 2015

  Super fedt produkt og hvorfor har jeg ikke haft det noget før?? Når man først lærer at bruge den så er den super fed og holder virkelig længe især på kinderne og på læberne holder den næsten en hel dag. Kræver lidt øvelse på kinderne men er derimod uundværlig når man først kan håndtere den. Jeg er absolut fan.
 • hmm

  Michele on 29. apr. 2015

  flot farve men ikke en jeg vil bruge på løberne smager grimt
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Emma on 29. apr. 2015

  Virker som beskrevet. Dog lidt svær at blande ud på kinderne, men det kan man øve sig i :)
 • Lækker farve

  Maria on 29. apr. 2015

  God idé med en 2in1! Nem at anvende
 • Hmm

  Lea skytte on 29. apr. 2015

  man skal vist lige brugs lidt tid før det lykkes på kinderne men virker godt på læberne, kilder bare når den påføres også er det bestemt ikke en jeg ville tage med i håndtasken
 • Friske kinder

  Maja on 29. apr. 2015

  Ja, når man først er blevet venner med Cherub's Lip and Cheeck, så er den slet ikke til at undvære. Det kræver bare lidt øvelse at blive venner med den. Et lille penselstrøg på kinderne, og man har friske kinder hele dagen. Det er utroligt så lidt der skal til, men den gør alligevel så meget.
 • Svært at anvende

  Anne Mette on 29. apr. 2015

  Dette produkt kræver megen øvelse, hvilket jeg nok ikke har tålmodighed til
 • Hold op en holdbarhed

  vicki on 29. apr. 2015

  Jeg er solgt. Har aldrig oplevet så holdbar en blush! Selve anvendelsen synes jeg egentlig også er nem nok - måske endda bedre end normale tørre blush. Ja tak den er jeg glad for.
 • God pris

  Tina on 29. apr. 2015

  Fint produkt til god pris. Man skal lige vænne sig til det og jeg foretrækker en pudder eller creme blush, men den er god nok.
 • Meget lettere end jeg havde troet

  Katrine on 29. apr. 2015

  Jeg har længe undgået stains, fordi jeg var lidt lodden ved den flydende konsistens.
  Det skulle jeg da ikke have gjort.
  Det er et super let produkt at arbejde med - det blender så fint ud og farven er frisk, uden at være voldsom!
 • Læber

  Line on 29. apr. 2015

  Sådan en, har jeg altid drømt om! Smitter ikke af, og er rigtig flot - rigtig lækkert produkt til, hvis man vil have smukke røde læber i byen
 • Sååååå lækker

  Pernille on 29. apr. 2015

  Jeg er såååå vild med denne nye "ting". Jeg kunne ikk rigtig få den til at fungere på kvinderne fordi den tørre så hurtig, men den er SÅÅÅ god til læberne. Jeg elsker At den ikke smitter af! Jeg ville ønske man kunne købe den fra en dansk hjemmeside og i andre farver - så havde jeg købt dem alle !
 • Spændende

  Anne L. Z. on 29. apr. 2015

  Det er spændende at prøve en anderledes og flydende form for læbestift. Men jeg vil nok kun bruge den til læberne, da den tørrer for hurtigt ind på kinderne, og giver ikke et pænt resultat. Den dækker flot på læberne og smitter ikke af.
 • Åh ja!!!

  Saffia on 29. apr. 2015

  Jeg har brugt noget lignende til mine læber, men denne slår alle! Virkelig let at påføre og holder indtil man skal spise, hvilket er fint for mig. Flot farve!
 • wow

  Camilla Tarp on 29. apr. 2015

  Hmmm.
  Hva er nu det for noget ?????
  Rosen sart røde cheeks, tjek. Ikke lige det helt letteste at finde ud af til at starte med.... Men det går frem af :-)
  Til læberne giver den perfekt farve... Det eneste øv er at den forsvinder hurtigt. Jeg er super glad for den, er ikke til gloss og læbestifer, da jeg ikke er vild med det der klister... Den er genial.
 • Pjat

  Karen on 29. apr. 2015

  Sikke noget pjat - mega svær at lægge på og ingen særlig langtidsholdbar effekt
 • Forførende lækker

  Josefine on 29. apr. 2015

  Nej hvor er denne lækker. Har kun prøvet den på læberne og sikke en fin og holdbar farve der kommer på. Det eneste minus er at den smager rimelig giftigt og tørrer ens læber meget ud - dog suplerer jeg med en rød læbepromade.
 • Blush and cheek

  Lærke on 29. apr. 2015

  Den er flot på læberne hvis man skal til fest, ellers er jeg ikke så vild med den.
 • Fin

  Mette on 29. apr. 2015

  Dette er et produkt, som jeg aldrig selv ville have købt i butikken; og jeg ser det ikke som et produkt jeg vil række ud efter ofte.
  Men det har været udemærket som en base for min røde læbestift - har brugt produktet i stedet for en lipliner, og ser dette produkt som en 'blidere' udgave for en lipliner.
  Har ikke tænkt mig at bruge produktet som blush, da jeg personligt ikke normalt bruger blush.
 • super sød

  Natasha on 29. apr. 2015

  hvis vi ser bord fra den upraktisk måde konsistensen er og at emballagen også er ret u praktisk så virker den bare fantastisk
 • Velkommen til!

  Natalie on 29. apr. 2015

  Med en meget basic make up-samling anede jeg ikke at dette produkt eksisterede, derfor var glæden også så meget større, da jeg fik øjnene op for dets anvendelighed. Den er ganske enkelt uundværlig hvis man er 'less is more'-typen! Intet mindre end en lifesaver hvis man som mig ikke er til 'klistrede' læbestifter og lipglosser.
 • Sjov idé.

  Josephine on 29. apr. 2015

  Dette produkt har jeg ALDRIG stødt på før. Cherub's Blush så ved første øjekast meget spændende ud og jeg bruger blush dagligt, så jeg var meget spændt på at teste. Jeg har dog mest brugt den på læberne, hvor jeg har fået et fint resultat med mere naturlige røde læber, end jeg får med læbestift. Jeg har endnu ikke formået at lave et godt resultat på kinderne. Den er svær at styre og den knap så bløde og ret stive pensel gør ingenting lettere. Jeg er sikker på at hvis penslen var blødere, ville produktet blive meget bedre!
 • Smart produkt

  Marie-louise on 29. apr. 2015

  Super smart at den ikke smitter af. Jeg bruger den på læberne og kan kysse min kæreste uden han bliver grattet ind.
 • Er vild med den!

  Louise Djernes on 29. apr. 2015

  Rosen dråber som fint farver både læber og kinder. Jeg er vild med konsistensen, duften og den fine farve som liv tinten giver :-) let at påføre og ønsker man at tage den af igen, er det ikke en umulighed.
 • Holdbar

  Karina on 29. apr. 2015

  Farven er utrolig holdbar - dog ikke så meget igen på læberne. Når jeg har påført den med en finger, er min finger rød det meste af dagen. Det har svært ved at gå af med vand og sæbe. Mit produkt er dog lidt utæt, så da jeg havde den i min toilettaske, var alt smurt ind i rød.
 • Svær at bruge

  Rika on 29. apr. 2015

  Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan man påfører denne blush. Den tørrer alt for hurtigt, og jeg ender med at få lyserøde streger på kinderne. Dog giver den en rigtig pæn farve.
 • ikke min stil

  Michella on 29. apr. 2015

  Jeg vil ikke sige at jeg har været decideret skuffet og den her tint, men til kinderne er farven alt for voldsom til min blege hud og det virker også som om at tinten tørrer ind lige så snart den rammer huden, hvilket gør det svært at opnå en lige fordeling på kinderne. Til læberne er det dog et okay produkt der holder længe. For nogle giver tinten en prikkende fornemmelse på læberne, men det er ikke tilfældet hos mig hvis jeg husker en god læbepomade efter at have påført tinten.
 • svær at bruge

  Ane on 29. apr. 2015

  svær at bruge - meget svær!
 • En kløende omgang

  Christina Bjærre on 29. apr. 2015

  Cherub's Blush er rigtigt fin og naturligt udseende på huden. Dog kløer den helt forfærdeligt på læberne - også flere timer efter, den er kommet på. at fugte læberne med læbepomade før brug hjælper desværre kun minimalt.
 • Naturlig blush og læber

  Silke on 29. apr. 2015

  En cheek og lip tint der giver rigtig flot naturlig glød i kinderne, og en flot farve til læberne, uden det ser "make-uppet" ud.
 • Sjovt..

  Hanar on 29. apr. 2015

  Det er altså et meget sjovt produkt, men et gidt produkt. Det dufter også dejligt.
 • Flotte læber

  Mette on 29. apr. 2015

  Giver flotte læber. Synes det er godt, at man godt kan vælge om læberne skal være lyse eller mørke
 • Lidt speciel

  Michela on 29. apr. 2015

  Den farver læberne helt fantastisk og holder i 100 år - desværre er den meget slem til at udtørre læberne.
  Den tager lidt tid at lære at bruge, men når man mestrer den giver den et fint resultat som holder længe.
 • MEMEME CHERUB’S BLUSH CHEEK & LIP TINT

  Charlotte on 29. apr. 2015

  Jeg vil starte med at sige, at jeg godt kan forstå, at i skrev at man skal øve sig lidt. Der gik et par forsøg før jeg lige fandt fidusen, men derefter har jeg været ret glad for det da det faktisk er super nemt og det giver et meget naturligt look og uden af være for "make-uppet", hvilket jo er fantastisk.
 • good

  Andreea Larisa on 29. apr. 2015

  so versatile and easy to apply.
 • Dårlig smag.

  Pernille on 29. apr. 2015

  Smager så dårligt. Og farven holder ikke særlig godt på mig m
 • For flydende

  Sanjeeviny on 28. apr. 2015

  Synes produktet gav farve, men var bare for flydelsen at for meget kan løbe ned af ens hænder.

  Synes den svier, på læberne. Prøvede også med læbepomade, men synes ikke det virkede.
 • Smukke læber og kinder

  Louise on 28. apr. 2015

  Den var lidt svær i starten, men når man lige fandt teknikken så er den jo uundværlig, og rigtig dejligt at man selv kan bestemme hvor rød den skal være.
 • Kunstig

  Rikke on 28. apr. 2015

  Har ikke prøvede den, da den indeholder ting jeg ikke kan tåle
 • ELSKER den

  Majbritt on 28. apr. 2015

  Rigtig flot farve på læberne og nem at arbejde med
 • Duer ikke

  Tina on 28. apr. 2015

  Ubrugelig - ikke noget jeg kunne drømme om at bruge/købe.
 • lip tint

  Tina Lyngholm on 28. apr. 2015

  Sjovt og anderledes produkt. Meget effektivt til at farve, måske endda lidt for effektiv, da det skal udjævnes utrolig hurtigt for ikke at give en for kraftig farve på en koncentreret sted.
 • Farven holder uden at smitte af!

  Laura on 28. apr. 2015

  Den er en hit hos mig!
 • Flot men svær

  Malene on 28. apr. 2015

  Jeg synes den er svær at benytte så man opnår den ønskede farve. Synes nemt den bliver for voldsom, men med lidt øvelse går det nok.
 • En sjov oplevelse

  Katrine on 28. apr. 2015

  Sikke et sjovt produkt, ikke det bedste, men sjovt! Først ligner det neglelak, men så er det til læberne og kinder. Ikke noget jeg selv ville have købt
 • Rigtig

  Emily on 28. apr. 2015

  Rigtig cool produkt, hvor jeg aldrig har set noget lignende før. Dog er det ret svært at anvende, og jeg er altid bange for at tabe den og spilde det ud over det hele.
 • ..

  Pernille on 28. apr. 2015

  den gier kinder og læber en fin glød, men man skal være hurtig, inden det tørrer.
 • uundværlig

  malene on 28. apr. 2015

  Virkelig et fantastisk produkt. Når man først har prøvet den kan man ikke undvære den!
 • Mememe

  Lise on 28. apr. 2015

  Jeg bryder mig slet, slet ikke om den.
  Den dufter slemt og smager værre.
  Jeg kan simpelthen ikke se fordelen/formålet med dette produkt. Som liptint er den svær at lægge perfekt pga penslen og som blush er den håbløs at lægge, da den tørrer for hurtigt.
  Øv!
 • Fantastisk.

  Sascha on 28. apr. 2015

  Verdens bedste opfindelse, dog kilder den og prikker på læberne og smager forfærdeligt.
 • God liptint

  Cecilie on 28. apr. 2015

  Den virker desværre ikke på kinderne, men er lækker på læberne :)
 • Let rød farve til læberne

  Rose-Marie on 28. apr. 2015

  Dette er et virkelig interessant produkt.
  Jeg er egentlig ikke til farvede læber, da det tit kan komme til at virke meget prangende. Og jeg tænker det især er slemt, hvis man har den lyse hud, som jeg har.
  Med dette produkt, kan jeg dog få en let rød farve på læberne, som hverken virker prangende, læbestift fedtet eller afsmittende alle vegne.
  Det smager ikke så godt, hvilket selvfølgelig ikke er så heldigt. Men jeg har forsøgt mig med læpomade henover, og det tager faktisk noget af smagen.

  At bruge produktet på kinderne, er endnu ikke lykkes mig. Jeg tror det må tage meget, MEGET lang tid at lære. Men øvelse gør vel mester, som man siger.
 • Kisses

  Helena on 28. apr. 2015

  Da jeg først så dette produkt tænkte jeg "Hold da helt ferie en mørk neglelak!"
  Til min store overraskelse, var det alt andet end en neglelak.
  Udseendet på flasken ligner enormt meget neglelak, men ellers ganske enkelt og feminint design. Påføring på læberne er nem og ligetil, og farven er godt pigmenteret. Den tørrer også hurtigt ind, og holder til det meste. Den smitter ikke af ved kys eller på glas. Men den forsvinder fuldstændigt efter et måltid mad.
  Duften og smagen er absolut forfærdelig! Her kommer tankerne hen på neglelak igen. Men en læbepomade med smag, kamuflere det meget godt.
  Alt i alt, et ganske fint produkt.
 • Lip & Cheek tint

  Susan on 28. apr. 2015

  Jeg tror ikke jeg bliver tilfreds - den er ikke anvendelig til mine læber - syntes de bliver tørre og farven bliver ujævn :(
 • Ikke min kop te

  Michelle on 28. apr. 2015

  Synes den er fin og farven er fin, men make up skal i mit tilfælde være nemt og lækkert... Og denne her sætter min tålmodighed meget på prøve, og smagen .. Puhaaa nej tak..
 • Svær at bruge.

  Rebecca Maria on 28. apr. 2015

  Synes som sådan den er lækker nok, men meget svær at bruge i forhold til f.eks. almindelig blush.
 • Cherub Blush

  Eva on 28. apr. 2015

  Umildbart er jeg ikke fan. Den har en meget kraftig parfumeret duft, som gør at jeg ikke har lyst til at komme den på læberne.
  Den er svær at arbejde med og har ikke haft succes på kinderne.
 • naturligt look

  vickie on 28. apr. 2015

  Er meget positivt overrasket over denne til læberne. Fantastisk at den ikke smitter af! SÅ fin en farve og look. Desværre kilder den vanvittigt, der burde være en større eller bredere pensel for at afværge dette. Dertil smager den virkelig grimt. Det kræver lige lidt øvelse at lade den tørre, så man ikke får smagen med. Desværre holder den ikke hele dagen.
 • ikke hekt tilfreds med produktet

  Amneh on 28. apr. 2015

  Jeg synes at selve emballagen ikke egner sig særlig godt til at påføre... på kinderne ender man med tydelige pletter og liet besværligt. Desuden synes jeg at den har en forfærdelig smag på læberne som egentlig gør at jeg ikke synes særlig meget om den. Men synes at den skal have en god kommentar for den holder faktisk ret længe.
 • Fint produkt

  Susanne on 28. apr. 2015

  Sjovt og overraskende holdbart
 • Pretty but smelly

  Karoline on 28. apr. 2015

  Den er super fin, men lugter lidt stærkt.
 • Skuffende

  Julie on 28. apr. 2015

  Ok holdbar på læberne men umulig at smøre ud på kinderne.. Er samtidig proppet med parabener :(
 • Godt produkt

  Trine on 28. apr. 2015

  Godt og anderledes produkt med en flot farve. Flot resultat på læberne, men umiddelbart vanskelig at bruge på kinderne. Den kræver nok lidt øvelse.
 • Wow

  Sabrina on 28. apr. 2015

  Fantastisk farve. Den kræver lidt øvelse.minusset er den kilder forfærdeligt på læberne
 • Elsker elsker elsker

  Hanna on 28. apr. 2015

  Min mor og jeg er helt vilde med dette produkt!

  Og så undrer min søde kommende mand sig over, hvad jeg dog har gjort siden jeg ser smukkere ud, lol.
 • Så fin!

  Julie on 28. apr. 2015

  Giver en rigtigt forårsfin lyserød farve på kinderne. Synes det er lidt sværere at få farven frem på læberne, og så smager produktet meget dårligt!
 • Ingen smitte af

  gry on 28. apr. 2015

  Jeg tænkte først eejj cmon, men nu har jeg brugt den hver dag siden jeg fik den :D bruger den kun på læberne men det er så skønt man kan have røde men stadig naturlige læber uden det smitter af, og det ser naturligt ud og giver bare liv til ansigtet
 • Love love loveeeee

  Maria Helene on 28. apr. 2015

  Jeg er forelsket.. Jeg er ikke så stor fan af gloss, læbestift etc. Men jeg elsker at mine læber har lidt farve.. Og nu er den her.. Let farve og ingen fedtede læber.. :) :) Eneste bette minus, det smager ikke så godt og jeg var ikke synderlig tålmodig ift at det skulle tørre.. :) Men jeg er blevet klogere og mere tålmodig.
 • Besværligt

  Jannie on 28. apr. 2015

  jeg bliver aldrig venner med noget som skal gå så hurtigt -desværre
 • Øhm..

  Sabrina on 28. apr. 2015

  Jeg kan ikke helt finde ud af dette produkt. det er lidt spøjst og mærkeligt at skulle anføre. & så er det ekstrem hurtigt tørrede
 • Gyseligt

  Karina on 28. apr. 2015

  Dette er det værste produkt jeg til dato endnu har modtaget.
  Duften var fantastisk, men så var alt også sagt.
  Den svinede og lækkede ud over det hele og man skulle virkelig skrubbe hvor det kom på, hvis ikke man heldig at ramme huden. Og her skulle man igen være yderst påpasselig, hvis ikke man ville ligne cirkus Arenas klovn.
  Jeg vil aldrig kunne drømme om at bruge et produkt der næsten skal slides væk.
 • bedømmelse

  tirza on 28. apr. 2015

  først tænkte jeg hvad fanden er det, men da jeg fandt ud af hvad det var og prøvede den, blev jeg rigtig glad for den, elsker at den tørrer ind med det samme og at den ikke klistre, eneste minus er at det kilder når man tager den på
 • Vi skal øve lidt mere før vi bliver venner...

  Camilla on 28. apr. 2015

  For den her er da en vanskelig fætter. De gange det er lykkedes for mig at fordele inden den tørrer, har den en fin farve, men den er ikke til de travle morgener...
 • fin idé

  Christina on 28. apr. 2015

  desværre bare ikke lige noget for mig :(
 • Nah

  Mia on 28. apr. 2015

  Har prøvet sådan en tint før - og er stadig ikke vild med den..
 • Underlig

  Camilla Maria on 28. apr. 2015

  Den er underlig og ikke rigtig et musthave
 • blandet følelse

  Theresa on 28. apr. 2015

  den smager afskyeligt så fungere ikke til læberne men er effektiv til kinderne
 • Flotte læber

  Ingrid on 28. apr. 2015

  Super nem at bruge og perfekt farve til læberne
 • rosenvand

  Masife on 28. apr. 2015

  Den dufter af rosenvand og har en rigtig flot farve når man tager den på, den er meget naturlig hvilket er super godt, det dårlige ved den er at den er fyldt med parabener.
  Indlæser...

Vent venligst ...