MUA KISS PROOF LIP STAIN
39,95 kr
MUA KISS PROOF LIP STAIN

Here it gets a little tricky for, hvordan fastholder vi vores fornemmelse af velplejet naturlighed uden at bryde vores daglige rutiner med makeup? Vi har fundet svaret hos det ekstremt hypede og meget elskede engelske brand MUA, og svaret ligger i læberne. MUAs lækre lip stain er et oplagt valg til fastholdelse af en naturlig skønhed, fordi den med sit indhold af panthenol blødgører tørre læber og holder godt på fugtigheden i mange timer, og tilfører en disket farve uden at man på nogen måde føler sig malet. Fungerer også fantastisk som base før påføring af læbestift, eller under en glossy lipgloss. Men uanset hvordan den bruges, er den let at elske, for den påføres ganske let og præcist med den bløde filtpen. En beauty tusch til læberne. Få den dog så til Danmark…;)

Full Size koster ca. 39,95 kr.

UDSOLGT
Information

Here it gets a little tricky for, hvordan fastholder vi vores fornemmelse af velplejet naturlighed uden at bryde vores daglige rutiner med makeup? Vi har fundet svaret hos det ekstremt hypede og meget elskede engelske brand MUA, og svaret ligger i læberne. MUAs lækre lip stain er et oplagt valg til fastholdelse af en naturlig skønhed, fordi den med sit indhold af panthenol blødgører tørre læber og holder godt på fugtigheden i mange timer, og tilfører en disket farve uden at man på nogen måde føler sig malet. Fungerer også fantastisk som base før påføring af læbestift, eller under en glossy lipgloss. Men uanset hvordan den bruges, er den let at elske, for den påføres ganske let og præcist med den bløde filtpen. En beauty tusch til læberne. Få den dog så til Danmark…;)

Full Size koster ca. 39,95 kr.

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • yum!

  Lidija on 5. dec. 2013

  Den er så velduftende, og let påførelig. Er helt vild med den.
 • Super flotte læber

  Nicoline on 5. dec. 2013

  Fine let farvede læber eller flotte intensive smukke farvede læber. Meget let at bruge og giver mulighed for at tilføre den øsnkede mængde farve.
 • Dårlig oplevelse

  Heidi Paaske on 3. dec. 2013

  Alt for tør. Man kan ikke se farven.

  Den røg i skraldespanden efter et par dage,
 • SÅ lækker

  Rebecka on 3. dec. 2013

  Har måtte købe en xtra da den bare er så god!
 • Fungerede ikke for mig

  Mille on 5. nov. 2013

  Den fungerede ikke rigtig for mig, jeg synes ikke den gav nogen synlig farve, og man skulle da heller ikke forvente at få fugtet læberne..
  Jeg synes også den var svær at påføre, da den slet ikke passer til læberne..
 • Wow!

  Maria on 1. nov. 2013

  Den bruger jeg hver dag!
 • MUA

  Sofia on 30. okt. 2013

  Denne lille "ting" har ligget i min lomme, siden jeg stjal min søsters, fordi den første blev væk. jeg kan ikke undvære den!

  Du får ikke klistret læber, man tit gør med lipgloss og læbepomade.
  Den giver farve, men det ser naturligt ud.
  Den dufter vildt sjovt/godt.
  og den er kiss proof (har tjekket)

  dog ved jeg ikke lige hvor meget fugt den giver og tuschen irriterer mig lidt, men alligevel elsker jeg den!


 • LÆKKER!

  Maria on 29. okt. 2013

  Den er så lækker. Giver en fantastisk fin og flot farve. Ikke nogen voldsom farve, men lige det pift der skal til i dagligdagen :D
 • Super

  Rebecka on 28. okt. 2013

  Utrolig lækker! En skam den ikke fåes i dk
 • For rød

  Simone on 28. okt. 2013

  ikke lige min farve
 • ja ja ja!

  Sunna on 26. okt. 2013

  Fed farve, nem at tage på, og man kan styre intensiteten af farven ved at komme flere eller færre lag på - og så holder den LÆNGE.
  Mange læbe-tuscher fader hurtigt hvis man drikker eller spiser, men den her holder rigtig godt, og udtørrer ikke læberne.
 • Lip stain

  Tina on 26. okt. 2013

  Den er super god
 • Den bedste

  Line on 26. okt. 2013

  Den holder og holder og holder.... vågnede seriøst op efter en bytur, hvor jeg stadig "havde den på". Den smitter ikke af, er nem at styre og så er det som at bruge en tusch.
 • Overraskende god!

  Pernille on 25. okt. 2013

  Denne her overraskede mig virkelig! Jeg troede nok lidt, det var noget "billigt bras", men den er virkelig god! Giver en fin farve, og sidder bare helt som den skal! Så god og så endda billig; helt fantastisk :)
 • Kiss proof lip satin

  Mia on 24. okt. 2013

  ok
 • Ikke lige mig

  Helle Dannemand on 21. okt. 2013

  Denne lip stain bliver jeg ikke gode venner med. Farven er lige heftig nok til min smag, og jeg synes, den er meget underlig at komme på. Det føles som at tegne på læberne med en spritpen, og jeg kan ikke rigtig finde ud af det. Til gengæld har den en god holdbarhed, og det betyder jo meget.
 • Lip Not

  Kirstine Jesby on 21. okt. 2013

  Den er smuk, dufter skønt, og er let at anvende samt ha med i tasken. Men, den holder bare ikke 5 minutter på min læber..
 • Smager klamt

  Ulrika on 17. okt. 2013

  Smager ikke godt og har lidt mærklig konsistens. Mjæ
 • Nej nej - ikke mig

  Mira on 3. okt. 2013

  Nej, det var så bare slet ikke mig.
  Det var fint nok med den diskrete farve - men at den skulle have en effekt, som at blødgøre læberne og holde fugtigheden i mange timer? Ikke hos mig. Mine læber føltes tørre efter brug, så det er ikke et hit her hos mig.
 • dårligt podukt.

  Annejulie on 1. okt. 2013

  Produktet efterlader fedtede læber og lugter grimt. Intet positivt om dette produkt!
 • Lidt op og ned!

  Selma on 30. sep. 2013

  Jeg er generelt ikke den helt store elsker af læbestifter osv, jeg holder mig mest til 'gennemsigtige' læbepomader mv. Denne her var alt for stærk til mig (i farven) og faldt derfor ikke i min smag :(
 • brugt så meget

  Sarah on 27. sep. 2013

  har brugt denne hele sommeren efter modtagelse... lækker med fuldsize
 • Not impressed

  Marlene Stenschke on 27. sep. 2013

  Jeg elsker MUA øjenskygger, men når det kommer til denne Lip Stain, så er jeg ikke synderligt imponeret. Den dufter super dejlig, men jeg foretrækker produkter der er cremede og ikke stains som sætter sig og føles tørre. Man skal selvfølgelig tage en gloss på ovenpå denne, men selv det er jeg ikke vild med. Så jeg ville ikke investerer i dette produkt.
 • Skuffende

  Jannie on 26. sep. 2013

  Den gjorde intet for mig, og var helt tør :-(
 • anden farve

  karina on 25. sep. 2013

  Jeg kan rigtig godt lide den sprittush-agtige pensel og konsistens. Holdbar er den også. Jeg kunne godt købe den igen, dog ville jeg vælge en mere diskret farve da denne her ikke lige passer godt til mig. Og det er jo et rigtig fint produkt til prisen må man sige.
 • Flot farve, billigt produkt, men absolut til skraldespanden.

  Christina on 23. sep. 2013

  Farve: Flot, ikke for koncentreret eller pigmenteret, så den kan bruges som en frisk pust af farve eller en stærk mund til efteråret ved flere påførelser.
  Pakke: Enkel og sød.
  Duft: Et læbeprodukt plejer at dufte mildt af noget, ligesom MACs læbestifter dufter mildt af vanilje. Men hvorfor skal vi have kastet en tung sukkersød frugtdunst i ansigtet, som næsten overdøver vores egen parfume? Munden ligger lige under næsen og så længe som produktet holder, så længe kan man ikke komme udenom denne voldsomme duft.
  Påførelse: Svær. Det første lag er forholdsvis nemt, men resultatet er uens (i hvertfald med de mørke farver), så ved andet eller trejde påførelse bliver farven mørkere, dufter mere voldsomt og bliver derimod mere ensfarvet.
  Holdbarhed og udseende: Efter de mange lag bliver læberne efterhånden udtørret og ligner en farverig ørken. Holdbarheden er rent ud sagt rigtig dårlig. Den holder 1-2 timer, men til gengæld fader den fint og krakelerer ikke af som de fleste lipstains gør.
  I alt: En skuffelse. Billigt produktukt og en flot farve, men som sagt i overskriften: Lige til skraldespanden.
 • ok

  Caroline on 23. sep. 2013

  syns ikke denne her er fantastisk men aligevel syns jeg den er god iser hvis man skal til fest og gerne vil have farve på læberne hele aften jeg bruger denne her sammen med en af mine læbestifter
 • Tusch

  Liva on 22. sep. 2013

  den dufter af tusch, føles som tuch og smager som tuch dufter.... ikke fan...
 • Farvede læber

  Trine on 22. sep. 2013

  Giver læberne en meget flot og tydelig farver som holder længe.
  Den har dog en tendens til at udtørre læberne
 • Nice

  Christina on 21. sep. 2013

  Den her bette ting er så fin.. Nem at ha med, påfører.. Farven kan nemt bygges op og holder længe..!
 • Vi blev ikke venner....

  Christina on 20. sep. 2013

  Den er jeg ikke vild med. Synes den er "sprittet" og det føles ikke som fugt på mine læber.
 • Lip stain

  Lærke on 18. sep. 2013

  Denne tusch til læberne er ikke noget for mig. Jeg synes ikke at den påfører nok fugt
 • Farven er helt anderledes på

  Simone on 17. sep. 2013

  Når man ser denne stain tænker man umiddelbart at jeg vil få lidt babylyserøde læber (tænk Paris Hilton), men det sker ikke. Farven kan stort set ikke ses på mine læber, hvilket dog kan skyldes, at mine læber naturligt er rødere end de flestes. Det var lidt en skuffelse, men den skal nok blive brugt og den dufte fantastisk godt. Og prisen er jo også overkommelig, så jeg kunne godt finde på at købe en selv, bare i en anden farve.
 • middel

  louise on 17. sep. 2013

  Jeg er vild med ideen om lipstain, men den her farve er altså ikke en der bliver fast inventar hos mig
 • perfektion

  Christine on 16. sep. 2013

  jeg er vild med min lip-stain -først skulle jeg lige se det an, men den passer perfekt kun med sig selv på læberne og som en base før læbestift.
  jeg håber snart at man kan få den i butikkerne, så skal jeg ud og have den. no doubt.
 • Sjovt!

  Rebecca Line on 13. sep. 2013

  Jeg elsker dette produkt, og jeg synes at det var sjovt og nemt at påføre, og så var det holdbart
 • Hmm

  Nathalie on 12. sep. 2013

  Dette er ikke et produkt for mig, jeg synes "læbestiften" er meget svær at påføre og farven er meget kraftig. Effekten kan jeg ikke bedømme, da jeg tog den af igen med det samme
 • Ok

  Christina on 12. sep. 2013

  Ikke lige mig, men bruger heller ikke læbestift.
 • MUA

  Lis Tøttrup on 12. sep. 2013

  Slet ikke min farve - får den desværre ikke brugt. ;(
 • Tus

  Sara on 12. sep. 2013

  Ikke min kop the, da jeg synes det virker som at male læberne med tus :/
 • fedt

  nadia on 12. sep. 2013

  fedt med permanent farve til læberne. jeg bliver så træt af at tage læbestift på igen og igen og igen for at have farverige læber. jeg synes dog hurtigt at penne "tørrer" ud
 • Ok

  Maria on 12. sep. 2013

  Ok, tører mine læber hurtigt
 • Fedt...

  Pernille on 12. sep. 2013

  ...Endelig med en konkurrent til e.l.f. (som ellers også laver nogle HELTok produkter til prisen). Og jeg er HELT vildt med det her produkt. Bryder mig normalvis ikke om læbestift mv. men denne lip stain er superfin fordi den ikke "tynger" læberne, men kun giver dem et fint ekstra farve-boost. Og lækkert med en pen.

  Dog smager/dufter den lidt som Vel Ultra, men det er til at leve med :-)
 • lækker farve og bløde læber

  Lisbet on 12. sep. 2013

  giver god farve der holder og samtidigt tørrer den ikke læberne ud! rigtig god stain!
 • Fin

  Tina Holm on 10. sep. 2013

  Den er okay, tror ikke det er en jeg kommer til at bruge meget.. Men synes det er fedt,at prøve noget fra MUA
 • Dårligt

  Mia on 10. sep. 2013

  Jeg kan ikke lide dette produkt. Lugter forfærdeligt og føles meget tørt og ubehageligt
 • Blandet

  Heidi on 10. sep. 2013

  Det er en rigtig fin farve og godt koncept, men den virker ikke optimalt og har en frygtelig smag! Den smager meget af parfume og det er altså svært at undgå at fugte læberne når den tørrer dem ud!
 • Bruger den hele tiden!

  louise on 10. sep. 2013

  Fantastisk læbetush, med god duft og holder længe
 • Elendig

  Denise on 9. sep. 2013

  Den gav slet intet farve eller fugt. Den virkede ikke.
 • Lip Stain

  Birgit on 9. sep. 2013

  Dette produkt skuffede mig. Jeg bruger sjældent læbestift, da mine læber altid kommer til at klø bagefter. Desværre skete det samme, efter brug af dette produkt. Øv, den så ellers lækker ud.
 • Utrolig god holdbarhed

  Silke on 9. sep. 2013

  Super lækker gloss, med rigtig god holdbarhed, og virkelig nem at lægge.
 • MUA KISS PROOF LIP STAIN

  Mie on 8. sep. 2013

  Det er en virkelig fed farve!
  Dog synes jeg den er lidt tricky at lægge... ikke helt nemt :O
 • Tør oplevelse

  Trine on 6. sep. 2013

  Lidt mærkelig at bruge - syntes at den er tør at påføre
 • Flot og lækker lipstick!

  Linn on 5. sep. 2013

  Jeg var virkelig positivit overrasket over dette produkt! Det føles som en lipgloss når man påfører det - men giver samme farve og 'look' som en læbestift. Men dette produkt slipper man altså for den klistrede fornemmelse som læbestiften nogle gange kan give. Helt klart anbefalelsesværdigt!
 • Mua lip stain

  Mie on 5. sep. 2013

  Den føles naturlig på læberne og giver en fin farve. Men jeg synes ikke at den fugter læberne godt nok, og den er samtidig lidt svær at påføre.
 • Lip stain

  Christina on 4. sep. 2013

  Hmmm... Da jeg prøvede den første gang synes jeg den farvede meget. Og det sad bare fast. Ha ha ha. Plejer ellers at bruge Benefits lip/cheek stain, så har styr på brugen af det. Skulle lige teste et par gange og ifht prisen, så er det sgu et okay produkt.
 • ny favorit!

  Sarah Isabel on 4. sep. 2013

  den er da mega lækker, min svigerinde er jaloux over jeg har den ;) den er så god til når man lige skal friske læberne helt op, samt er den god til en underfarve. jeg har mange lipsgloser, hvor det lyserøde skinner flot igennem
 • FAIL !!!!

  Veronica on 3. sep. 2013

  Jeg ved ikke om et bare er min, men når man læser jeres beskrivelse, forventer man noget HELT andet.
  Min er fuldstændig tør, og det er svært at se farven på læben uden at gøre skade på sig selv!! Jeg vil hellere bruge Revlon´s Just Bitten! Av mine læber!!
 • Usynlig

  Tania Maria on 3. sep. 2013

  Jeg kunne slet ikke se jeg havde noget på, øv.
 • Mua Kis's Proof Lip Stain

  Emma on 3. sep. 2013

  Elsker, elsker, ELSKER denne læbepen! Den virker behageligt at have på, men dejligt at farven ikke er så kraftig!
 • fantastisk

  Siff Skovgaard on 2. sep. 2013

  Jeg synes at den holder hel fantastisk godt, kan godt anbefale den til mine veninde. :-*
 • God

  kamilla on 2. sep. 2013

  God
 • Skuffende lippgloss

  Janette on 1. sep. 2013

  Den spidse filtpen gør det besværligt at påføre på overlæben - ingen problemer med underlæben. Den gør læberne lidt blakkede og så smager den vildt grimt - hvis man kommer til at slikke sig om læberne.
 • Lidt skuffende

  Gitte on 31. aug. 2013

  Jeg blev lidt skuffet, da jeg havde hørt at den gav bløde læber, men mine blev altså helt tørre.
 • Lækker duft - ikke meget farve

  Mette Balslev on 30. aug. 2013

  Jeg elsker duften og også, at den kun giver et hint af farve. Super under en lipgloss.
 • For lys.

  Anne Sofie on 30. aug. 2013

  Spidsen er alt for hård. Gør ondt når man tegner med den. Kedelig emballage. Farven måske ok, men for lys til mig.
 • Stærk lugt

  Signe on 30. aug. 2013

  Hold da op en lugt.... Lugter af tyggegummi med jordbærsmag, ikke positivt. Desuden er den supersvær at påføre på hele munden uden at der mangler noget. Øv.
 • øv

  Kristina on 30. aug. 2013

  Fin lille pen, desværre skal man liige passe på med ikke at komme til at vende tutten/hætten forkert - for så trykker man filtpennen ind - og så er den færdig :(
  Det var desværre et kort beskendskeb
 • MUA...Hmm

  Mariakm14 on 30. aug. 2013

  Jeg har brugt den her nogle gange og kan virkelig godt lide den. Den ligger dejligt på læberne og da jeg ikke er særlig god til det med læbestift, så er dette et rigtig godt valg. Jeg vil gerne prøve mere fra MUA efter dette produkt.
 • Helt uundværlig

  Camilla Sabroe on 29. aug. 2013

  Denne lip stain er simpelthen ikke mindre end genial, og er fast i min taske.
  Den holder i den grad hvad den lover - ingen tørre læber og den skøn diskret farve på. Læg dertil at der ingen grim bismag er, som jeg ofte har oplevet med andre lignende produkter.
 • Lækre læber

  Maj-britt on 29. aug. 2013

  rigtig lækker lip stick :) Nem at påføre og god holdbarhed
 • tja

  Maria on 29. aug. 2013

  ikke noget for mig, farven jeg fik er næsten identisk med mine læber, så lidt spild at komme den på
 • Både og

  Kristine on 28. aug. 2013

  Jeg bruger normalt aldrig noget på mine læber, da jeg ofte syntes det ser kunstigt ud. Denne overraskede mig positivt kan jeg kun lige kan ane den er på, og det er ved at mine læber bliver en smule mere fremhævet, hvilket jeg syntes er super.
  Dog bliver mine læber tørre kort efter påførring, hvilket er ærgeligt for den dufter fantastisk :)
 • Fugt-Tusch!?

  Trine on 28. aug. 2013

  Er lidt splittet da den er rigtig godt for læberne - men farven er bare ikke diskret nok til at man kan bruge den kun for fugtens skyld.
  Selvfølgelig er den diskret,, men det kan ses hvis man ikke lægger den ordentlig, så den kræver et spejl. I en travl hverdag ville jeg ikke få den op af tasken og i brug.
 • Hm kan ikke beslutte mig

  Liv Cecilie on 28. aug. 2013

  Fik den forkerte farve, men har byttet til en anden og kan umiddelbart godt lide den, kan bare ikke lide hvordan den påføres.
 • Middel!

  Andrea Arrild on 28. aug. 2013

  Jeg er ikke helt enig i det med at den holder godt på fugtigheden. Synes den alene tørrer ret hurtig ud hvis ikke man bruger en lipgloss ovenpå. Derudover brød jeg mig bestemt ikke om farven da den simpelthen ikke passer til mig. Det positive ved produktet er at den er nem at påføre og man kan lave ret præcise linjer med filtpennen og dernæst er prisen noget de fleste kan være med på.
 • Tusch på læberne :-)

  Maja on 28. aug. 2013

  Lidt sjovt produkt og det blir nok ikke lige mig. Jeg syntes mine læber blev utrolig tørre af den. Farven var desværre heller ikke min farve, hvilket ikke er jeres skyld :-)
 • rigtig god

  Anette on 28. aug. 2013

  super god når man bare lige vil fremhæve læberne uden at se malet ud
 • ok

  nuria on 28. aug. 2013

  Det er et ok produkt, der kommer ikke særlig meget farve på læberne, men farven kan bygges op, og til prisen kan man ikke klage :-)
 • effektiv

  Marianne on 28. aug. 2013

  Underlig fornemmelse at lægge farve på læberne på, men effektiv
 • MUMS!

  Simone on 28. aug. 2013

  Den her har jeg ledt længe efter! Fantastisk farve, der lige giver det sidste og holder hele dagen!
 • Pinky lips - yes babe

  Christina on 27. aug. 2013

  Den er så lækker! Og man får de sødeste, duftende og forfriskede læber efter at have påført den! Den har den mest perfekte farve til det sensommer look, som jeg går efter. Kan helt sikkert anbefales!
 • Nej

  Majbritt on 27. aug. 2013

  Mine læber blev så tørre efter at have brugt den, at jeg hurtigt fik det fugtet af igen. Kunne godt have brugt en læbepromade i den anden ende, som der er ved revlons, ved ikke om det ville have givet mig et bedre indtryk
 • Fin farve, men kunne godt undvære parabenerne

  Annemette on 27. aug. 2013

  Farven er perfekt - holder dog ikke super længe, men ok. Og synes det er en sjov fornemmelse, at bruge "tusch" på læberne. MEN ville aldrig selv købe den, da den er fuld af parabener. Rigtig ærgeligt, da det er et fint produkt.
 • Fin farve, men kunne godt undvære parabenerne

  Annemette on 27. aug. 2013

  Farven er perfekt - holder dog ikke super længe, men ok. Og synes det er en sjov fornemmelse, at bruge "tusch" på læberne. MEN ville aldrig selv købe den, da den er fuld af parabener. Rigtig ærgeligt, da det er et fint produkt.
 • Sød

  Ann on 27. aug. 2013

  Rigtig sød og fin farve, rigtig smart og "præcis" påførsel med pennen :) Holder dog ikke super godt.
 • Thumbs up!

  Emilie Wollbrink on 27. aug. 2013

  Rigtig god, og nem at bruge. Vil klart håbe på at den kommer til Danmark
 • ok

  Rikke Greenvik on 27. aug. 2013

  Synes ikke den farver og er meget tør.
 • Smart!

  Sophie on 27. aug. 2013

  Super smart at have med i tasken til når man vil friskes lidt op. Meget præcis at påføre, holder længe og har en flot farve.
 • lipgloss

  Salma on 27. aug. 2013

  en rigtig god ok lækker farve.
  ligger sig rigtig godt på læberne og holder længe.
 • Anderledes

  Dina on 26. aug. 2013

  Meget overraskende. Troede det var en almindelig lipgloss. Det kan man ikke kalde det. Flot farve, nem nok at smøre på, men man får hurtigt "tegnet" forkert. Giver dog meget tørre læber. Overordnet ret fed, og især til prisen.
 • Dårlig tush til læberne

  Lisbeth on 26. aug. 2013

  Er absolut ikke fan af dette produkt.. Den lugter og den tørre læberne ud:-(
 • flot farve

  Louise Skøtt on 26. aug. 2013

  den har en super flot farve, og dufter god, men meget stærkt. dens holdbarhed er desværre ikke så god sm forventet. efter en lille time er der næsten intet tilbage at se på læberne.
 • Skøn

  Sara Gangelhoff on 26. aug. 2013

  Den er lidt træls af påføre, men jeg er vild med resultatet.
 • Ikke lige min farve

  Louise on 26. aug. 2013

  Desværre, men min mor er rigtig glad for den! Den holder nu ikke så længe.
 • Super!

  Pernille on 26. aug. 2013

  Super flot farve og god holdbarhed.
 • ok

  line on 26. aug. 2013

  Synes denne er ok,
 • En tush

  Caroline on 26. aug. 2013

  Gir farve til læberne - tørrer dem ikke ud, men giver ikke fugt overhovedet.
 • Bedre end læbestift

  Rikke on 26. aug. 2013

  Dette er virkelig en beauty tusch for den farver som en læbestift uden at man har et lagt til at ligge op læberne, den farver bare. Den sviger dog lidt på læberne hvis man har tørre læber mens eller et super produkt.
 • awesome!

  cathrine on 25. aug. 2013

  ingen klister eller noget der smitter af, men fremhæver læbernes naturlige farve.
  man kan godt se, at man har noget på læberne, men uden det ser ud af for meget.
  rigtig glad for den! :)
 • Den perfekte farve

  Karina on 25. aug. 2013

  Denne tusch' er lige som mange andre. Let at påføre, lidt klistret konsistens, og med en ikke-tiltalende duft.
  Farven er jeg derimod helt tosset med. Jeg har ledt og ledt og ledt efter præcis denne farve. Ikke for lidt, ikke for meget, lige tilpas. Jeg er så glad.
  Kyssefast... Det kan diskuteres. Jeg har prøves produkter, der holder bedre, produkter der ikke holder overhovedet. Denne ligger i midterfeltet. Men hvad kan man forvente for 40 kr.?
  Men jeg er altså fan af farven! Tak for den!
 • kortvarig effekt

  Ane on 24. aug. 2013

  blev rigtig glad da jeg så beskrivelsen af pennen og prøvede den med det samme og rigtigt nok så føltes læberne friske og bløde - i 10 sekunder..
 • Rigtig god

  janie on 24. aug. 2013

  vild flot farve og dufter så godt. og holder i lang tid, der mangler bare en læbepomade i den anden ende som i Rimmels "1000 kisses"
 • Hmmmm

  Anne on 23. aug. 2013

  Ved ikke helt hvad jeg skal mene om denne pen......Synes ikke den giver nok farve men måske fordi jeg "kræver" mørkere farver.Jeg savner ikke at dne ikke findes i DK
 • NO GO

  Jasmine on 23. aug. 2013

  den dufter godt.
  Men ser helt forkert ud på mine læber... den farver /tinter kun på udkanten af mine læber
 • Super!

  Julie on 23. aug. 2013

  Fantastisk anvendelig!
 • Lip Stain

  Annette on 23. aug. 2013

  Jeg synes ikke den er så go' til at blødgøre læberne, som beskrevet
 • Mærkelig

  Karen on 23. aug. 2013

  Jeg fik fornemmelsen af tusch på læberne - tørt og klistret på samme tid - havde på fornemmelsen at den fuldstændig trak fugten ud af læberne
 • Flot farve

  Susan on 22. aug. 2013

  Jeg skal lige vænne mig til at have noget på læberne, men farven er rigtig fin og ikke for fremtræden. Den er dejlig nem at putte på læberne.
 • God

  Jeannette on 22. aug. 2013

  Rigtig god tusch. Giver fin farve, men udtørrer dog læberne, så en gloss eller pomade kan anbefales efter påførelse.
  Mærket måtte meget gerne komme til DK
 • Lips

  Rikke on 21. aug. 2013

  Følte mig lidt uheldig med denne lip stain - fik den i lilla og farven helt off til mig.. Så en anden farve ville måske være bedre.. Dog oplevede jeg, at mine læber blev vildt irriterede ved brug..
 • Sidder sgu fast!

  Stasia on 21. aug. 2013

  Der skulle ekstremt meget til, før jeg kunne få den af, da jeg først havde fået den på (og fortrød), hvilket er lidt af et minus. Det er selvfølgelig godt, når man vil have den på hele aftenen, men den burde give én en chance!
 • Kan ikke bedømme

  Tina on 21. aug. 2013

  Den er for lys til mig og jeg kan ikke bedømme den.
 • fesen

  Katja on 21. aug. 2013

  Farven er fin på emballagen, men dårlig til at se på læberne. Derudover klistrer den mærkeligt og dufter virkelig grimt og kunstigt. Adr!
 • Lip Stain

  Christine Robæk on 21. aug. 2013

  Mit første indtryk var rigtig godt, den giver læberne lidt farve - Uden at blive for meget. Desværre synes jeg hurtigt at stiften er blevet tør.
 • Fin

  Sanne Torn on 21. aug. 2013

  Jeg er ikke så vild med denne her den dufter alt for sødt og er mærkelig at have på læberne.
 • Som slik

  Chanette Holm on 21. aug. 2013

  Ved første øjekast kommer jeg til at tænke på et barns farvetusch, men den viser sig heldigvis at være et fint produkt med en duft der minder allermest om slik. Konsistensen er fin og glider let på læberne, dog lever den her op til "lip stain", idet den bliver ujævn efter kort tid. Dette er desværre ikke lige mig, men det er så smag og behag. Dog kan jeg i øvrigt sige at de er rimelig glade for looket på catwalken.
 • Læbebalsam

  Line Skov on 21. aug. 2013

  Denne læbebalsam havde jeg aldrig hørt om før, men jeg var spændt på at afprøve den.

  Den har den flotteste røde farve og ser slet ikke kunstig ud. Den lægger sig flot på læberne og holder rigtig godt.
 • Sjov formula

  stine on 21. aug. 2013

  Den bliver ikke favorit i skabet, synes den lugter af sprit og udtørrer læberne. Skal bruges med masser af læbepomade under.
 • Lækre læber

  Frederikke on 21. aug. 2013

  En lækker lipgloss med en lidt speciel, men frisk duft som fugter godt.

  Den er lidt svær at lægge og den bliver lidt hurtigt "tør" mens man bruger den :/
 • Lip satin

  Mia on 21. aug. 2013

  sød
 • God tanke, men kommer ikke helt i mål for mig

  Astrid on 21. aug. 2013

  Den er rigtig lækker at sidde med i hånden og skriger pige :-)
  Nem at påføre og man ligger ikke mærke til den, når den først er der.
  Som den lover er den også kyssesikker, men jeg blev i tvivl om det var fordi den simpelthen bare minder for meget om min og min kærestes læbefarver.
  Jeg har brugt den flittigt og vil også overveje at købe den.
 • Plus & minus

  Rikke on 21. aug. 2013

  Jeg er både og med dette produkt...jeg synes den kræver en anelse fugt efter påføring for at få den til at flyde helt naturligt ind og den kræver lidt omhyggelighed for at ligge perfekt på læberne...når det så er sagt er jeg ret vild med den effekt den alligevel har, det matte look som jeg helst vil bevare påtrods af jeg påfører lidt ekstra fugt og dens even til at blive på mine læber i laaang tid..den er endvidere den bedste lip stain jeg har prøvet og ja kom til DK.
 • Dårlig

  Pernille on 21. aug. 2013

  Sviger på læberne og ligner en tusch- ikke positiv
 • Perfekt som base

  Anne on 21. aug. 2013

  Jeg var meget overrasket over holdbarheden. Jeg har primært brugt den som base.
  Været meget tilfreds. Og GOD pris.
 • Gør det nemt at være lækker

  Lene Kjær on 21. aug. 2013

  Super fint og lækkert produkt! Meget nem at anvende for piger der ikke er vant til farve på læberne. Man får en fantastik glød i hele ansigtet af at male læberne med denne pen! Smukt produkt!
 • Kedelig lipstain

  Anna on 21. aug. 2013

  Føles som om at man tegner med en helt almindelig tusch (er ikke vild med påføringsdelen som er for spidst) og farven kan næsten ikke ses på mine læber.
 • Ikke mig

  Catherine on 20. aug. 2013

  Det eneste positive ved denne fætter er, at den dufter rigtig godt. Men jeg bryder mig slet ikke om hverken farven eller følelsen af den når jeg har påført mig den. Mine læber bliver virkelig tørre, trods den lover det modsatte.
  Jeg bruger generelt ikke produkter på læberne, som f.eks. læbestifter eller lipgloss, og slet ikke hvis de har det mindste farve. Jeg holder mig til neutrale læbepomader, intet andet. Måske en læbestift til fester af og til.
 • Lækker Lip Stain fra MUA

  Amarilla on 20. aug. 2013

  Ved første øjekast var jeg ikke imponeret. Men da jeg havde haft den på i noget tid begyndte jeg at kunne lide hvad jeg havde på.

  Helt uden at klistre eller irritere på anden vis, giver denne Lip Stain en flot pink farve til dine læber. Farven, syntes jeg først var lidt vild, men endte faktisk med at være ret glad for den, da jeg havde vænnet mig lidt til at have den på. Den tynde spids gør den desuden nem at arbejde med – lidt som lipliner og læbestift i én. Men det bedste er næsten at den sidder flot og ensartet på mine læber, uden at få mig til at ligne en malet dulle. Tror jeg bliver gladere for den her end jeg lige troede.

  Tak, Goodiebox. :)
 • FANTASTISK

  Emilie on 20. aug. 2013

  Jeg har haft den fra Rimmel i lang tid, og den lever slet ikke op til kvaliteten som denne, ynglings ting i min goodiebox denne måned :)
 • SUPER

  Malene on 20. aug. 2013

  Super god! Giver en lækker farve og gør læberne lækre. Dejligt den ikke klistre.
 • MUA er bare fantastisk

  Anne-Mette on 20. aug. 2013

  Jeg har kendt til dette mærke i et godt stykke tid nu og har efterhånden også en god lille samling, men har ikke turde købe denne da jeg ikke vidste om jeg ville kunne lide dem, men da jeg fik denne med i min box og har prøvet den så må jeg indrømme at jeg er faldet pladask for dem. Skal klart have flere af dem i de forskellige farver.
 • wau!

  Anette on 20. aug. 2013

  helt fantastisk
 • Super

  Anne Pahl on 20. aug. 2013

  Er super tilfreds med produktet
 • lækker

  Desirée on 20. aug. 2013

  har længe ville prøve mua og nu var muligheden her jo og det skuffede i alt fald ikke!
 • man skal lige lære den at kende

  Kamilla Rønnov Kramme on 20. aug. 2013

  ..som overskrift.. Det kræver lidt afprøvelser. Jeg har endnu ikke kunne få den til 'at hænge ved' når jeg efterfølgende har brugt en gloss.. Men sød og lækker farve!!
 • Stadig lidt usikker

  Mia on 20. aug. 2013

  Har brugt den et par gange, virkede meget som sprittusch når man påfører, skal man lige vende sig til. Synes heller ikke den blev på læberne så længe som reklameret for.
 • tilfreds

  Maria Luisa on 20. aug. 2013

  jeg er helt vild med mua! så blev glad da jeg så produktet! Blev lidt bange for farven, men når den kommer på er den rigtig fin! dog synes jeg ikke holdbarheden er så god og så klistrer den på en besynderlig måde.
 • Perfekt

  Freja on 20. aug. 2013

  Jeg er intet mindre end begejstret over denne. Er træt af læbefarver der tværer ud og forsvinder, så denne lipstain der giver den smukkeste, lette farve er helt perfekt til mig, og super nem at bruge i farten. Man behøver ikke være bange for at tvære den ud i ansigtet, og så mærker man næsten ikke, man har den på. Win!
 • Så lækker!

  Sofie on 20. aug. 2013

  Så lækker læbepind, som giver en fin diskret farve, som ikke smitter af og som giver dejlig fugt til læberne. Jeg bruger gerne denne alene, eller under en lip gloss
 • Dejligt produkt

  Mette on 20. aug. 2013

  Første gang jeg testede produktet synes jeg ikke den havde en effekt - ny elsker jeg den! Der kommer kun den nødvendige mængde ud og det gør at læberne bliver bløde og flotte
 • Lækkert :D

  Malene on 20. aug. 2013

  Jeg er virkelig glad for denne her! MUA er svært at få fat på, især i Danmark. Så da jeg fandt denne lille sag i min boks blev jeg meget glad. En dejlig farve der passer til hverdagen og let at bruge. Perfekt :)
 • Lækker diskret!

  Lone on 20. aug. 2013

  Jeg bruger normal ikke læbestift eller gloss. Men med denne læbe pen bruger jeg hver gang jeg skal ud af døren, og frisker mit naturlige look op, på en diskret måde. I like a lot... Plus duften er dejlig sød!
 • Ikke lige min smag

  Cathrine on 20. aug. 2013

  Den dufter ikke særlig godt og så føles det som om at tegne med en sprittus på læberne, så den er jeg bestemt ikke fan af.
 • love!

  Emma on 20. aug. 2013

  Denne lipstain er simpelthen så god! farven er lækker, den er nem at påføre og den dufter skønt! Dog synes jeg at det allerede virker som om der ikke er mere produkt i min :(
 • Mua Kiss

  Nikita on 20. aug. 2013

  Helhedsindtrykket var godt. Den er rigtig fin, og nem at have i tasken. Jeg kan godt lide, at den er en tusch. Dog synes jeg ikke at tuschen er blid nok, når nu det er til læberne. Den giver en fin, men ikke så diskret farve. Jeg synes ikke rigtig at den fugter læberne, men jeg kan nu godt lide den alligevel. Den er for våd i starten, og så bliver den meget hurtigt knastør.
  Men alt i alt en fin lip stain.
 • fint produkt

  Sasja on 20. aug. 2013

  jeg kendte ikke mærket i forvejen, men det er da helt sikkert noget jeg lige skal kigge på med de priser!
  jeg synes den er okay, dog er mine læber ret røde naturligt og derfor kan man faktisk ikke rigtig se den på :)
  og desuden har den en underlig duft...
 • Speciel oplevelse

  Lea on 20. aug. 2013

  Meget speciel læbestift/lipgloss, jeg ved ikke helt om den er mig, men farven er i hvert fald under alle omstændigheder rigtigt fin!
 • MUA KISS PROOF LIP STAIN

  Maria on 20. aug. 2013

  Normalt bruger jeg ikke lipgloss da det klistre og mit hår sidder fast i det, men den her er overraskende god. Den klistre ikke og har en flot shine.
 • kissalicious!!

  Maria Fyrst on 20. aug. 2013

  Jeg er blevet helt forelsket! Og den er blevet en del af min daglige make up rutine!
  Jeg har aldrig normalt læbestift eller andet på læberne, men denne går jeg med HVER dag!
  Det eneste der er at sætte finger på er den lidt specielle smag.
  Ellers fantastisk!
 • Føles dejlig på læberne

  Jane on 20. aug. 2013

  Pga den lækre pensel, er den nem at ligge på læberne og forlængere levetiden på en læbestift.
  Jeg bruger den også i hverdagen, hvis mine læber trænger til fugt
 • MUA KISS PROOF LIP STAIN

  Anne on 19. aug. 2013

  Som de også lover, holder prduktet rigtig længe. Farven var lidt for voldsom til at putte på hele munden til hverdag, men jeg bruger den til at optegne læberne.
  Duften er lidt for heftig til min smag, og jeg har på fornemmelsen, at den let udtørrer.
  Indlæser...

Vent venligst ...