NAOBAY EXTRA NOURISHING RICH CREAM
399,00 kr
NAOBAY EXTRA NOURISHING RICH CREAM

Less is more. Det er dog lettere sagt end gjort og derfor er vi altid meget begejstrede for produkter, der på simpel vis opfylder selv vores højeste krav. Og super eksklusive og EcoCert-mærkede NAOBAY har overbevist os og indtaget verdenen med en klar holdning om, at naturlig og økologisk hudpleje skal være simpel, ligetil og med masser af naturlig effekt. Dette er i superligaen af hudprodukter med et nærende indhold bestående af særligt plejende og fugtgivende ingredienser til tør og dehydreret hud. Og i en kold tid med tør hud, så siger vi ja tak til lidt ekstravagance. Den unikke formel indeholder olier fra både avocado og oliven, hvilket ydermere giver cremen anti-aging egenskaber. Så selvom NAOBAY stammer fra Spanien er Extra Nourishing Cream perfekt til den danske vinterkulde. We like.

Estimeret pris for 50 ml. i DK 399 kr.  

UDSOLGT
Information

Less is more. Det er dog lettere sagt end gjort og derfor er vi altid meget begejstrede for produkter, der på simpel vis opfylder selv vores højeste krav. Og super eksklusive og EcoCert-mærkede NAOBAY har overbevist os og indtaget verdenen med en klar holdning om, at naturlig og økologisk hudpleje skal være simpel, ligetil og med masser af naturlig effekt. Dette er i superligaen af hudprodukter med et nærende indhold bestående af særligt plejende og fugtgivende ingredienser til tør og dehydreret hud. Og i en kold tid med tør hud, så siger vi ja tak til lidt ekstravagance. Den unikke formel indeholder olier fra både avocado og oliven, hvilket ydermere giver cremen anti-aging egenskaber. Så selvom NAOBAY stammer fra Spanien er Extra Nourishing Cream perfekt til den danske vinterkulde. We like.


Estimeret pris for 50 ml. i DK 399 kr.  

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • god fugteden

  Desirée on 6. mar. 2014

  som overskriften
 • Ny favorit creme

  Karen Kirstine on 6. mar. 2014

  Super lækker creme. Ikke for fed, ikke for tynd. Helt perfekt tekstur.
 • Skøn og dyr

  Rebecka on 5. mar. 2014

  Dejligt med lidt dyrt i boksen
 • Vildt lækker creme!

  Sara on 5. mar. 2014

  ja ja ja! den er skøn! fantastisk creme, som giver meget fugt. Det eneste minus er, at der er for lidt af den! :D Desuden dufter den fantastisk.
 • Lækker

  Sarah on 5. mar. 2014

  Lækket til tør hud, men har en lidt sjovt lugt, dog forsvinder den igen
 • Ikke fantastisk

  Sidse on 4. mar. 2014

  Synes ikke den giver nok fugt og så lugter den lidt underligt. Derudover indeholder den limonene som jeg så et program om i efteråret, og det skulle vist være fy fy. Jeg skrottede i hvert fald min biotherm efter det program. Menjaja. Jeg har da ikke smidt denne ud endnu. Regner med den er bedre til mig til sommer
 • God og effektiv olie

  Talaye on 4. mar. 2014

  Rigtig god og effektiv olie til hvis man har sart hud, hvilket jeg har om vinteren.

  Det eneste negative her er dog prisen. Jeg synes det er lidt dyrt..
 • God!

  Louise Heine on 4. mar. 2014

  Rigtig lækker creme !
 • lækker cream

  Matilde on 4. mar. 2014

  Virkelig lækker cream, som holder selv min vinter-tørre hud fugtig hele dagen!
 • Naobay

  Christine Robæk on 4. mar. 2014

  Cremen er rigtig god, lugter ikke super godt, men er god fordi den er så fed.
 • Nabobay creme

  Elisabeth on 4. mar. 2014

  En god fugtgivende ansigtscreme, der er let at fordele på ansigtet uden at fedte. Praksis emballage der minimerer bakterierer sammenlignet med andre creme i fx krukker.
  Cremen har en meget grim lugt, som trækker ret meget ned.
 • Lækker følelse

  Katja Lynge on 3. mar. 2014

  Da jeg først tog cremen på, synes jeg at den virkede fedtet, men den trænger utrolig hurtigt ind i huden og efterlader den blød, ikke fedtet. Den er super god inden under make up.
 • God til min tørre vinterhud

  Dianna on 2. mar. 2014

  Kom som sent fra himlen, min hud er meget tør for tiden og denne fugter rigtig godt .
 • (Y)

  Malene on 2. mar. 2014

  Er helt vild med fullsize emballagen!!!
 • Super!

  Amira on 28. feb. 2014

  Jeg glædede mig til at prøve cremen men lugten gjorde at jeg simpelthen ikke engang kunne prøve så meget som én gang. Den er slet ikke mig.

  Jeg gav den videre til min mor som er ekstremt glad for den! Hun har meget ru hænder og var glad for at se at der faktisk findes noget, der virker og fugter ordenligt. Kan stærkt anbefales.
 • Lækker men lugter

  Kristine on 28. feb. 2014

  Den har en alt for kraftig lugt til mig :) Den er ellers lækker,
 • Rigtig god til øjnene

  Emilie on 28. feb. 2014

  Jeg brugte cremen på og omkring øjet på grund af det høje fedt-indhold, og til det formål var den rigtig god. den mindskede irriteret hud og mine poser under øjnene blev mindre, nok fordi de ikke blev så tørre. Jeg synes at emballagen var rigtig fin og jeg er vild med at den er økologisk!.. eneste minus: lidt for dyrt
 • Lugten

  Laila on 27. feb. 2014

  Mine kolde vinter hænder har lidt meget i denne kulde og blæst, men efter daglig brug i en uges tid, blev de klart mere bløde og alt tegn på den førhen tørre hud, var væk.
  Mine eneste største minus (som betyder rigtig rigtig meget for mig) var lugten. Den minder mig om gammel fodcreme og da jeg er mega sart over for dufte, ville jeg aldrig købe dette produkt igen pga dét, også selvom jeg virkelig godt kunne lide effekten af cremen :(
 • Selvforkælelse

  Jane on 27. feb. 2014

  Den er fantastisk til vinterhuden.
 • Lækre ingedienser

  Camilla on 27. feb. 2014

  Der er nogle super lækre ingredienser i dette produkt og så er det jo et øko produkt. Det kunne næsten ikke være bedre. Synes også effekten er god. Duften er dog ikke lige mig.
 • sådan lidt meh...

  Camilla on 27. feb. 2014

  er ikke videre begejstret, ja det fugter, men synes ikke det er bedre end så meget andet, og til prisen kan jeg helt klart finde andet jeg hellere vil have.
 • Bedømmelse

  Maja on 27. feb. 2014

  Denne creme fugter huden godt, og er rigtig lækker på en kold vinterdag.
 • MHH

  Emilie on 26. feb. 2014

  Forkælelse til den tøre hud, er altid et hit, og denne er da også blevet et must i håndtasken
 • NaoBay rich cream

  maria on 26. feb. 2014

  En meget lækker fed cream, har brugt den på halsen og i ansigtet når det har været kold udenfor.
 • Dufter som helsebutikker

  Chanette Holm on 26. feb. 2014

  Den er et rigtigt helseprodukt, idet den dufter af selve indbegrebet af helse. Den virker umiddelbart også fint, men er ikke en creme jeg kan tåle flere dages brug af.
 • ok ansigts creme

  Tina Lyngholm on 25. feb. 2014

  Fin let ansigtscreme. Den er ok, men adskiller sig hverken positivt eller negativt fra så mange andre cremer.
 • Naobay

  Alexandra on 25. feb. 2014

  Blødgøre hurtigt og har en behagelig duft.
 • Ikke imponerende.

  Mette on 25. feb. 2014

  Cremen er god nok - fugtgivende og efterlader huden blød. Trænger også fhv hurtigt ind, men den lugter virkelig ikke godt og så nytter det andet ikke så meget.
 • Okay

  Joan Alstrup on 25. feb. 2014

  Selve cremen var god i sig selv, men dog er det ikke en creme jeg ville bruge så mange penge på, når den ikke gjorde det helt store for min hud, Den er god til at give fugt, men synes nemt man hurtigt kan finde en creme, som gør det samme som denne. Men det at den er økologisk giver et stort plus.
 • Skuffende

  Annette on 25. feb. 2014

  Havde forventet mere af denne, men synes ikke den fugter så meget som beskrevet
 • lidt mærkelig duft

  anita on 24. feb. 2014

  creme giver god med fugt, men duften er lidt mærkeligt. Duften skyldes nok at cremen er naturlig og organisk, så det gør duften okay.
 • Hmm

  Ditte on 24. feb. 2014

  To be honest, så havde jeg egentlig forventet lidt mere af dette produkt ud fra beskrivelsen.
  Jeg finder produktet fint tilfredsstillende, men ikke noget jeg selv ville gå ud og investere i. Cremen virker lidt 'underligt', hvis jeg kan sige det sådan, på huden og duften er alt for kraftig.
 • Tør med tør på

  Caroline on 24. feb. 2014

  Jeg tænke okay den skal have en chance så da make up'en var kommet af om aften påførte jeg denne Cream skuffende det tror jeg vist nok den fugter på ingen måde jeg var så knas tør 2 min efter den var kommet på og jeg har ikke tør hud normalt så den kommer ikke til at bo i mine skuffer og prisen aldrig i livet
 • Lever ikke op til prisen

  Nina on 24. feb. 2014

  Jeg er rigtig glad for konceptet med et naturligt produkt, men at kvaliteten så ikke er særlig god er ret ærgerligt. Jeg har her i vintermåneden meget tør hud og den her creme giver ikke min hud den fugt den behøver, ikke engang tæt på, og så er duften i den heller ikke ret lækker men det er hvad man kan forvente af et naturligt produkt at det ikke dufter super godt.
 • not surprising

  Monika on 24. feb. 2014

  Yes, it moisturises well, but I didn't notice any more effect that from my "old" creams that I use during winter. I don't like the smell.
 • positiv

  Marianne on 24. feb. 2014

  Godt men dyrt
 • NAOBAY EXTRA NOURISHING RICH CREAM

  Pernille on 24. feb. 2014

  Rigtig god creme til tør hud her om vinteren.
 • Dejlig fugtgivende

  Marianne on 24. feb. 2014

  Dejligt at få en så dyr og lækker creme med! Ville aldrig ha taget mig sammen til at købe den ellers! Men rigtig god creme som klart er blevet et vinter-must for mig!
 • Lige tilpas!

  Selma on 23. feb. 2014

  Jeg har meget svært ved at finde cremer der passer til min hud. Min ryg er oliet, mine arme er knastørre, det samme er mine ben, mine kinder er fedtede, det øverste af min pande er fedtet og det nederste ned til mine øjenbryn er knastørt, min næse er en blanding af mega fedtet og så tør at den skæller konstant, og min hage er det eneste nogenlunde normale. Også har jeg psoriasis, som kan sprede sig hist og her(især hvis jeg behandler min hud forkert) så derfor er cremer utroligt svære at finde til mig. Men denne cream passer meget godt til mine tørre steder i ansigtet. Ofte har jeg prøvet(sikkert grundet min mærklige hudtyper) at en fugtgivende creme på selv mine tørreste steder i ansigtet, kan ende med at blive SÅ fedtet, selvom jeg kun har brugt minimale mængder. Denne cream har dog overrasket mig positivt, da den bare gør det den skal gøre: fugtgiver uden at fedte! Meget skønt! Dog er prisen utrolig høj i forhold til de 399,- kr. Men man må yde for at nyde, og dette produkt er dét værd. Heldigvis bruger jeg meget lidt ad gangen, så mon ikke det som vi fik i GOODIEBOX'en holder længe ;)
 • Helt fin

  Rebecka on 23. feb. 2014

  Dejlig nok
 • Naobay

  Ida on 23. feb. 2014

  Rigtig dejlig creme, meget drøj i brug. Utrolig lækker.
  Meget overraskende, dog er den lidt dyr, men hvis man er villig til at bruge lidt flere penge, så er det helt sikkert et godt valg.
 • Man kan virkelig mærke den hjælper

  Digdem on 23. feb. 2014

  Jeg synes den er virkelig lækker, men desværre over mit budget og hvad jeg er villig til at betale for en creme.
 • velduftende

  Lissen on 22. feb. 2014

  Naobay har en helt fantastisk duft og så er den virkelig effektiv, når det drejer om at give fugt, til huden uden at fedte!! Jeg er solgt, så lige bortset fra at den ikke kan købes her hjemme endnu og måske er lidt dyr, så ville det absolut være at finde på min hylde!!
 • Blød og glat hud

  Anna Marie on 22. feb. 2014

  En dejlig creme, som gør huden blød og glat. Den er meget drøj, så man skal ikke bruge ret meget af gangen. Efter brug føles din hud dejlig at røre ved, og den er meget effektiv hvis man har tør hud.
 • Mums

  Louise on 21. feb. 2014

  Helt perfekt konsistens, trækker sig hurtigt ind i huden, og dufter virkelig lækkert.
 • Naobay

  Belinda on 21. feb. 2014

  Den er lækker og dufter af de olier der er i ;) Den er nem at bruge og føles ikke fedtet.. Dejlig creme
 • god creme

  Katja on 21. feb. 2014

  Effekten af cremen er rigtig god.
  Men jeg bryder mig ikke særlig meget om duften.
  Det er den typiske duft som de fleste økologiske produkter har.
 • lækker creme men speciel duft

  Annemette on 21. feb. 2014

  Virker til at være en ok creme. Fin konsistens og nem at smøre ud. Synes dog, den har en lidt speciel duft.
  Synes ikke, den har den "lækkerhed" der skal til for jeg vil betale 400 kr for den.
 • lækker creme men speciel duft

  Annemette on 21. feb. 2014

  Virker til at være en ok creme. Fin konsistens og nem at smøre ud. Synes dog, den har en lidt speciel duft.
  Synes ikke, den har den "lækkerhed" der skal til for jeg vil betale 400 kr for den.
 • Lækkerlækkerlækker

  Priscilla Cecilie on 20. feb. 2014

  Jeg er så positivt overrasket over denne naobay, og er så glad for den. Den er simpelthen så lækker, perfekt til det kolde vintervejr.
  Emballagen er dog en smule kedelig, men det kan der altid ændres på. Produktet er helt i top! Den er desværre også en smule dyr, men lækker er den!
 • God creme

  Maja on 20. feb. 2014

  Produktet har en god duft og dejlig konsistens der er nem at påføre og trænger hurtigt ind. Selve effekten er temmelig normal for en creme men hvis man ønsker et produkt der er naturligt og økologisk er produktet godt, hvis ikke kan man sikkert finde et billigere produkt med samme effekt.
 • Forelsket i Naobay

  karina on 20. feb. 2014

  Den skønneste creme ever. Giver rigtig meget fugt uden at være fedt, den har let ved at absorberes af huden og efterlader ikke huden fed og glinsende som det ofte er tilfældet for cremer lavet til tør hud. Den har en diskret duft som henfører til naturen.
  Naobay er for alvor flyttet ind på badeværelset!
 • Øko!

  Louise on 20. feb. 2014

  Øko produkt der dufter godt og har en tydeligvis god fugtgivende effekt <3
 • Super godt

  Sophie on 20. feb. 2014

  Rigtig god creme, desværre var der gået hul i toppen da jeg fik den, så indpakningen er åbenbart ikke den bedste.
 • Noabay

  Lonnie on 19. feb. 2014

  Fantastisk cream. Efterlader huden blød, og uden den fedter.
 • Lækker effekt - duften halter lidt

  Nina on 19. feb. 2014

  Cremen giver virkelig det den lover: fugt! Jeg har primært benyttet den til mine vintertørre hænder og enkelte gange i ansigtet, når det har haft det hårdest, og begge steder har huden taget godt imod og blevet markant mindre "slidt".
  Cremen absorberes hurtigt og sidder ikke længe og fedter.
  Eneste minuser er at den føles lidt tynd i det og at den ikke dufter fantastisk, men dette er jo rent individuelt smagsmæssigt.
 • helt klart noget der skal købes igen!

  Lea on 19. feb. 2014

  Gennemført rigtig lækker!
  min hud er blød efter brug, og det lever op til det den skal.
  cremen er også yderst let at påføre og ikke klistrene.
 • Den er okay!

  Lavdie on 19. feb. 2014

  Den gør jobbet, man skal lade den sidde da den ellers ikke går ind i huden og arbejder. Så helst inden man lægger sig at smøre sig så den fungere bedst.
  Jeg vil sige til den pris kan du nok finde noget meget billigere der fungere på samme måde.
  Men dejligt at have den i den lille taske, meget nem at bruge..
 • Virkelig lækkert

  Camilla on 18. feb. 2014

  Virkelig lækker creme
 • Naobay

  Anne on 18. feb. 2014

  Ikke imponeret. Ikke ret fugtgivendw
 • Skøn vinter creme

  Silke on 18. feb. 2014

  Super når man har tendens til rigtig tør hud om vinteren.
 • Creme

  Tina on 18. feb. 2014

  Rigtig dejlig creme
 • God

  Pernille on 18. feb. 2014

  Jeg kunne godt lide denne creme. Det er også grunden til jeg stadig bruger den. Den efterlader ikke huden fedtet og absorberes hurtigt.
 • Ok

  Julie on 18. feb. 2014

  Ikke noget særligt, men ok
 • behagelig og nem

  Katrine on 18. feb. 2014

  En behagelig og nem cream som ikke fedter som samtid trænger hurtig ind i huden. den er nem at have med i taske så man ikke skal have tørre hænder i løbet af dagen.
 • Naobay Extra Rich Cream Nourishing

  Amalia on 18. feb. 2014

  Rigtig godt fugtighedskrem til dagligt brug!
 • Skøn, men træls lugt

  Pernille on 18. feb. 2014

  Den er god for huden, men lugter ikke specielt godt..
 • Nao baby Rich cream

  Lærke on 18. feb. 2014

  Skøn creme, som efterlader huden blød og smidig
 • Lækker creme

  Mia Luise on 17. feb. 2014

  Lækker og fugtgivende uden at fedte!
 • fugtgivende og velduftende!!

  Deniz on 17. feb. 2014

  jeg har brugt denne cirka 3 gange og den er vildt god, især fordi den ikke er fedtet og sp dufter den bare super godt!
 • Dejligt med holdning til ingredienserne

  Mette Balslev on 17. feb. 2014

  Jo flere bud vi har på mærker, der tager naturen og os alvorligt, jo bedre. Om cremen her er bedre end andre tror jeg, vi skal bruge længere tid på at vurdere. Jeg er ikke så vild med dens stærke urteduft, jeg foretrækker at mine ansigtscremer er næsten duftløse.
 • Lækker

  Christina on 17. feb. 2014

  Synes denne creme er utrolig lækker at smøre på huden, kan tydeligt mærke at det er et lækkert produkt og at det indeholder nogle gode ting :-)!
 • Udmærket creme

  Pernille on 17. feb. 2014

  God creme, men ikke min favorit.
 • Puuuuuha!!!

  Veronica on 16. feb. 2014

  Den er super lækker men lugten/duften???? Nej nej nej, det lugter præcis som om når man træder ind i en kryddeributik!!! Lækkert nok, hvis man bare skal ind og have krydderier eller skal spise det, men det er altså ikke særlig fedt at lugte af det en hel dag!!
  AD!!
 • Tynd og ubehagelig lugt

  Sarah on 16. feb. 2014

  Øv, denne her creme er jeg ikke glad for. Den virker alt for tynd, når man tænker på at det er en extra rich nourishing cream, og den fugtede ikke mine vintertørre hud bedre end min almindelig creme. Derudover er lugten også ubehagelig og det forsvinder først efter et par timer.
 • Har prøvet bedre

  Sofie on 16. feb. 2014

  Denne creme er god - men har prøvet bedre, som er langt billigere. Den har en lidt sjov lugt, men denne aftager hurtigt efter påføring.
 • Dejlig vintercreme

  Helle Dannemand on 16. feb. 2014

  Den perfekte creme her i vinterkulden. Jeg ville nok ikke bruge den, når det bliver lunere i vejret, men her i februar måned gør den lige hvad en god creme skal: Fugter!
 • Fantastisk

  Nicole on 16. feb. 2014

  Jeg bruger den mest til hænderne og den er så lækker, fedter ikke og suger super hurtigt ind!
 • fantastisk

  Malene on 16. feb. 2014

  Fantastisk! Og den fullsize emballage er bare fantastisk!
 • Dejlig fed

  Sisse Helena Toft on 16. feb. 2014

  Cremen er fed og lækker i den kolde tid. Min hud tørrer ikke ud som den ellers har tendens til at gøre.
 • Dejlig fugtgivende creme

  Lisbet on 15. feb. 2014

  Super creme der hurtigt trænger ind, de føles meget fedtet til at starte med men absorberes alligevel.
 • Speciel duft

  Ane on 15. feb. 2014

  Effektiv og virksom men meget kraftig og speciel duft, som jeg ikke bryder mig om
 • Allergi.

  Line Skov on 15. feb. 2014

  Jeg er ikke den store fan af denne creme. Jeg brugte den i kombination med Aderma rensegel + serum, som vi fik i denne måneds bokx, og jeg min hud fik en allergisk reaktion med en masse røde knopper som kløede helt vildt. Så denne vil jeg aldrig selv købe eller anbefale til nogen. Desværre /:
 • Creme

  Susan on 15. feb. 2014

  Den føles ret lækker på huden.
 • NAOBAY EXTRA NOURISHING RICH CREAM

  Maria on 15. feb. 2014

  Endnu et skønt produkt. Rigtig lækkert til min tørre hud, og det hjalp faktisk også på min psoriasis :)
 • god cream

  Marie Øgendal on 14. feb. 2014

  giver huden masser og fugt, uden at efterlade huden fedtet. Huden bliver dejlig blød!
 • Godt creme

  Jette on 14. feb. 2014

  Dejlig fugtgivende creme, dufter dog lidt af mormor. Det var også en fesen test emballage vi fik når man kigger på den originale.
 • Naobay Rich Cream

  Mie on 14. feb. 2014

  Jeg er stor fan af at det er et økologisk produkt, og at cremen er nem at smørre ud. Men den lugter ikke specielt godt, og jeg synes helller ikke at den giver masser af fugt, som det indikeres.
 • ok

  Linda on 14. feb. 2014

  En ganske ok creme, som gør det den skal..ikke noget specielt.
 • Duft af øko

  pernelle kathrine on 14. feb. 2014

  Denne creme dufter simpelthen af økologi og sundhed, elsker dens duft,
  lækker og let og smøre på. Desværre mætter den ikke min tørre hud, som skriger efter mere creme og skal bruge alt for meget for at få mættet huden- hvilket er et stort minus.
 • skuffende

  sissel on 14. feb. 2014

  efter to dage, gik tuben i stykker i toppen!!
  desuden kan jeg ikke rigtig se hvorfor der skal være 5 allergifremkaldende stoffer i, som i bund og grund er ligegyldige - især når den skulle være "natural and organic"
 • Et must gave, fremover!

  Kamilla Rønnov Kramme on 13. feb. 2014

  Jeg bruger den om aftenen og måske midt på dagen, hvis jeg ikke har make up på. Lækker konsistens og duft og jeg er jo vildt med at det er et eco produkt! Jeg bruger ikk kemi/parfumei ansigtet, så dette produkt er rigtig finttil mig! Dog lyder den dyr, med dét forbrug jeg har i tiden, pga vejret.
 • Creme

  Nikita on 13. feb. 2014

  Altså .. Den fugter godt, den tørrer hurtigt, og så er det jo fedt den er naturlig .. Så det er jo super fedt! Men føj hvor den da lugter! ....
 • lækker creme

  Mette Kjær on 13. feb. 2014

  super lækker creme, som min kæreste låner lidt af ....
 • Jeg elsker den

  Cherie on 13. feb. 2014

  den er super lækker og tilpas fed, og jeg elsker den effekt den har på mig hud.
 • God creme men alt for dyr

  Karen on 13. feb. 2014

  Jeg manglede en forklaring på om det var krop eller ansigt cremen var beregnet til. Jeg synes ikke der er effekt i cremen til at forsvare den pris
 • okay

  Majbritt on 13. feb. 2014

  kunne egentlig ikke mærke nogen forskel om jeg brugte denne eller en billigere creme
 • God

  Mette on 13. feb. 2014

  Dejlig rig creme, men med en sær duft.
 • Rigtig dejlig creme

  Katja on 12. feb. 2014

  Minder om Madara i duft og konsistens. Dejlig naturlig - jeg er fan!
 • god

  Kristine on 12. feb. 2014

  Jeg lider meget af tør hud, men denne formår at holde min hud fugtigere i længere tid, i forhold til mængde
 • Verdens bedste creme!

  Maria on 12. feb. 2014

  Jeg har fået en ny favorit. Inden for den første uges tid havde jeg næsten brugt denne creme, den er jo genial! En af de bedste cremer til tør hud jeg har prøvet de sidste mange år. ABSOLUT pengene værd.
 • Wauw

  Janne on 12. feb. 2014

  Wauw er virkelig imponeret over denne creme, jeg syntes at den føltes lækker og dejlig. Den har et helt unik duft, nogen kan lide den andre kan ikke, men jeg er fan.
 • Rigtig lækker, let creme

  Amarilla on 12. feb. 2014

  Den har en god mild duft og suges hurtigt ind i huden - perfekt hvis man skal hurtigt ud af døren! Jeg er fan. Og endnu mere hvis 50 ml versionen kommer i træbeholder!? Wow. Lækkert.
 • Fantastisk til tør hud!

  Pernille on 12. feb. 2014

  Cremen er super god til sart og tør hud! Cremen er på ingen måde fedtet og man får den lækreste bløde hud! Det er dog synd at den er så dyr.
 • lækker og blød

  Maria on 12. feb. 2014

  Lækker konsistens og huden bliver dejlig blød, er dog ikke så vild med duften
 • Lidt pebret

  Tania Maria on 12. feb. 2014

  Desværre har jeg fået noget vintereksem, som ikke synes at fungerer godt men på resten af ansigtet er den rigtig god. Vil dog ikke købe den til den tårnhøje pris, da der findes mange andre billigere produkter som jeg synes er ligeså gode (og ikke irriterer mit eksem). Til gengæld ser fullsize flasken super godt ud.
 • NAOBAY EXTRA NOURISHING RICH CREAM

  Isabel on 12. feb. 2014

  Kan overhoved ikke lide duften og derfor kan jeg desværre ikke bruge den.
 • Luksus!

  Malene on 12. feb. 2014

  Lækker lækker lækker! Det her er luksusudgaven af en body lotion. Blød og dejlig og genere ikke min sarte hud. Men den er meget dyr! 399 kr for 50 ml??? Den er god. Menså?god er den altså ikke.
 • Dejlig og fugtgivende

  Jane on 12. feb. 2014

  Dejlig og fugtgivende creme. Lige til at have med i tasken. God i vinterkulden. Mild duft.
 • svært

  Louise Skøtt on 12. feb. 2014

  Super dejlig fugtgivende, dufter dog lidt underligt :P min hud kan ikke tåle parfume, og jeg har derfor ikke fået den brugt nok til at kunne vurdere andet end den fugtgivende del
 • Dufter og Virker!

  Pernille on 12. feb. 2014

  Elsker virkelig dette produkt! Bruger det hver gang jeg kommer ud fra badet i den her kolde vintertid. Ens hud efterlades blød og dejlig fugtig og den holder i flere timer!! Og så dufter den helt igennem fantastisk! Meget brugbar her i vintertiden! Syndes dog prisen er ALT FOR HØJ!
 • Lækker lotion

  Lisbeth on 12. feb. 2014

  Alletiders! Tak Goodiebox!! :-)
 • Intet mindre end fantastisk!

  Mia on 12. feb. 2014

  Dette er et vidunder middel! Min hud er normalt meget tør og intet virker, men.. Så modtog jeg dette produkt og nu er jeg forelsket!! Min hud er super blød og slet ikke tør mere, det er jo fantastisk!
 • Naobay

  Lise on 12. feb. 2014

  Er overrasket over hvor lækker den er....
 • Lækkert - virkelig dejlig ting

  Liv Cecilie on 12. feb. 2014

  dejligt med noget godt i en af boksene for en gangs skyld, på trods af produkterne var mest rejsestørrelser er det rigtige lækre, så mange tak til jer GB i beviser at det er godt at blive hos jer, det lønner sig i længden :D det bare lidt peberet med en pris på 399 for 50 ml
 • Naobay

  Krista on 12. feb. 2014

  Ikke lige min favorit. Produktet lever egentlig op til en af de vigtigste krav, da den fugtiver uden at virke fedtet. Men duften er nok en der skiller vandene, da jeg er ret afholdende fra at bruge produktet fordi jeg simpelthen ikke kan lide duften fordi den er så speciel.
 • VINTER-GLAD!

  Sara on 12. feb. 2014

  Nu er jeg vinterglad igen - min hud har simpelthen været tør og kedelig hele vinteren igennem. INDTIL jeg prøvede denne lækre creme fra NAOBAY, som overraskede mig helt ekstremt. Den genopliver bare huden!
  Og hold da op en flot etikke den har, den oprindelige creme.
 • Lækker

  Rikke on 12. feb. 2014

  Virkelig lækker creme. Ret dyr hvis man bruger den hele den danske vinter..
  Indlæser...

Vent venligst ...