What city girl are you?

LA PARISIENNE VS. THE NEW YORKER

Vi prøver hele tiden at finde nye måder at give dig lidt ekstra forkælelse på. Og i denne måned inviterer vi dig helt ind i vores beauty-redaktion, og giver dig for første gang nogensinde en særlig mulighed for selv at vælge et af produkterne i din næste GOODIEBOX. Yay!!

Og uden at løfte for meget af sløret, så drømmer vi os væk til nogle af verdens bedste storbyer, og har bl.a. fundet et helt fantastisk produkt, som indgår i to skønne looks: Den classy La Parisienne med røde læber og elegance a la Paris eller den sassy New Yorker med det perfekte, nude city-look.!

Hvilken citygirl er du? Vi glæder os meget til at se hvad du vælger!!

LA PARISIENNE

De parisiske kvinder er kendt for en makeup, som er både elegant og chic. Deres look er nedtonet til hverdag, men de er ikke bange for at tilføje klassiske røde læber.

Føler du dig inspireret af pariser-lookets klassiske elegance, så vælg La Parisienne med flotte røde læber i fokus. Voilà!

THE NEW YORKER

I New York er kvindernes makeup on point og trendy! De lægger ikke skjul på, at de har prøvet at skabe det perfekte look – uanset om looket er minimalistisk eller full on fierce.

Er du mere til perfekte nude læber, så vælg The New Yorker. You never go wrong with a nude lip!

TOUGH CHOICE?

Har du svært ved at beslutte dig? Måske føler du dig som en parisienne torsdag, men mere som en New York chick lørdag? Fortvivl ikke! Bare lad vores kyndige beautyeksperter vælge det rigtige look for dig.

  Indlæser...

Vent venligst ...