let’s unboxNovember

Prep-N-Go

#prepandgo

Get ready! Vi er stort set altid i gang med at forberede os til et eller andet: Det kan være en stor fødselsdagsfest, en ferie eller måske en vigtig præsentation på arbejdet. Og med Prep-N-Go Goodiebox har vi lavet en boks, som forbereder dig til den kommende tids glam og glade stunder.

Boksen indeholder nemlig produkter, som sørger for at preppe og prime hud, læber og bryn - samt et produkt, der markerer brynene, efter de er blevet set up for success!

Men prep og prime er ikke kun for det ydre - vi synes også, det er for dit indre jeg. Boksen er derfor en inspiration til at omfavne alle de ting, som hjælper dig med at nulstille, preppe og prime dit sind - og dermed forbereder dig til at møde verden ikke kun med et klart ansigt, men med et klart hoved.

Prep-N-Go!

5 fullsize
produkter
Værdi 781 kr.
Image
Image
GOODIEBOX

Sovemaske

En god nats søvn er den bedste forberedelse til dagen, der venter. Vi har derfor fået specialfremstillet vores helt egen Goodiebox Sovemaske, som med sit silkebløde touch og fine farve giver øjnene de bedste forudsætninger for en rolig og uforstyrret søvn. På med masken inden sengetid, og sov som var du på en lyserød sky.

Image
Image
Figs & Rouge

Hydra-Pore Hydra Matte
Pore Correct Velvet Cream

Ready for this? Bliv klar til dagens gang med en mat og blød hud. Figs and Rouge prepper dit ansigt, matterer din T-zone og booster med vitaminer, inden makeuppen skal lægges. Udover at give dit ansigt en skøn morgenkrammer, mindsker den også porer og efterlader huden fløjsblød. Brug produktet enten i hele ansigtet eller de steder, hvor du ønsker lidt ekstra mattering.

Image
Image
Emité

Slant Tweezer - Pick a pinch

Når nu du står så super skarpt, skal dine øjenbryn det også, synes vi. Slant Tweezer fanger selv de mindste hår og er nem at anvende. Tame your brows og få dem til at stå snorlige - eller skævt - alle har jo hver sin smag. Prep gerne dine øjenbryn om aftenen, så huden omkring kan få fred, reset og reboot i nattetimerne.

Image
Image
Comme Deux

#LIPLOVE

Sjældent har et produkt levet så meget op til eget navn. #LIPLOVE fra Comme Deux er nemlig en lip oil, der giver et vaskeægte kærlighedskys til dine læber. Den skønne sag kan bruges til hverdag og til at pleje læberne i løbet af natten med lækre olier og vitamin C, E og F. Vågn op med fugtede læber - and no worries! Farverne er transparente, så du skal ikke frygte at stå op til lip prints på hovedpuden.

Image
Image
Blaq

Hyaluronic Acid Eye Mask

Var der nogen, der sagde party season? De sorte, smarte pads virker som en detox og fjerner alle hævelser, der kunne være under øjnene. Rent ud sagt sørger de for, at du hurtigt kan komme tilbage til dit skønne, naturlige jeg, uden nogen stiller spørgsmålstegn ved din færden aftenen før. Puffiness no more!

Image
Image
ModelCo

More Brows Fibre Gel

Når brynene er preppet, skal de shines, forkæles og fyldes, synes vi. De små fibre i More Brows Fibre Gel fra ModelCo sætter sig i brynene og skaber en illusion af tykkere bryn - smart! Produktet giver et naturligt og friskt udseende og instantly fyldigere bryn. Er du klar til at step up your brow game?

Image
Image

Comme Deux
Polybutene, Octyldodecanol, Squalane, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Linseed Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Diisostearyl Malate, Decylene Glycol. +/- CI45410, CI42090, CI19140, CI15850

Figs & Rouge
Aqua (water), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Plant Distillate, Diglycerin, Phenoxyethanol, Alcohol, Carbomer, Panthenol, Algae, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel, Glycerin, Triethanolamine, Alcohol Denat, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Parfum, Plantago Lanceolata (English Plantain) Leaf Extract, Sodium Salicylate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Mahonia Aquifolium (Oregan Grape) Root Extract.

BLAQ Eye Mask
Water, Glycerin, Hyaluronic Acid, Bamboo Charcoal, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Glucomannan, Algin, Citric Acid, Potassium Chloride, Potassium Citrate, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance.

ModelCo
Water (Aqua), Polyvinylpyrrolidone, Bees Wax, Palmitic Acid /Stearic Acid Mix, Paraffin, Glyceryl Stearate/ Peg-100 Stearate, Mica/Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerine, Phenoxyethanol, Nylon-66 (Fiber), Triethanolamine, Tocopheryl Acetate.

  Indlæser...

Vent venligst ...