PRO:VOKE TOUCH OF SILVER TWICE A WEEK BRIGHTENING SHAMPOO
75,95 kr
PRO:VOKE TOUCH OF SILVER TWICE A WEEK BRIGHTENING SHAMPOO

Blondes have more fun. Det kan der være noget om. Men nogle gange har lyst hår det knap så sjovt.  Solen og stylingprodukter kan nemlig få farven til at falme eller gøre det gulligt. Som lyshåret, er dette derfor måske det bedste bekendtskab, du kommer til at gøre i lang tid. De blonde piger hos GOODIEBOX jubler i hvert fald allerede. PRO:VOKE Touch of Silver er det ideelle produkt til at afhjælpe og fjerne uønskede nuancer i lyst hår. Den tilfører håret et rent skær og masser af shine. Dit hår ser med det samme sundere og friskere ud, hvad enten det er hvidt, gråt eller blond. Brug den to gange om ugen som erstatning eller supplement til din almindelige shampoo. NB. Overdreven brug, kan give et gråt/lilla skær.

150 ml. koster 75,95 kr.

UDSOLGT
Information

Blondes have more fun. Det kan der være noget om. Men nogle gange har lyst hår det knap så sjovt.  Solen og stylingprodukter kan nemlig få farven til at falme eller gøre det gulligt. Som lyshåret, er dette derfor måske det bedste bekendtskab, du kommer til at gøre i lang tid. De blonde piger hos GOODIEBOX jubler i hvert fald allerede. PRO:VOKE Touch of Silver er det ideelle produkt til at afhjælpe og fjerne uønskede nuancer i lyst hår. Den tilfører håret et rent skær og masser af shine. Dit hår ser med det samme sundere og friskere ud, hvad enten det er hvidt, gråt eller blond. Brug den to gange om ugen som erstatning eller supplement til din almindelige shampoo. NB. Overdreven brug, kan give et gråt/lilla skær.


150 ml. koster 75,95 kr.

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • Fungerer ikke på mig...

  Saffia on 7. jul. 2014

  Jeg ser desværre ingen forskel på mit hårs glans... Ville være spild af penge for mig, at gå ud og købe den...
 • Dufter fantastisk!

  Simone on 2. jul. 2014

  Jeg er stor fan af silvershampoo, og endelig en der ikke lugter grimt, eller farver håret lilla! Jeg er dog ikke imponeret af resultatet da man faktisk ikke kan se forskel efter man har brugt den.. :-)
 • Lækker!

  Camilla on 29. jun. 2014

  Man kan helt klart se en forskel i mit hår. Den giver et virkelig lækkert shine.
 • ..

  Emilie on 29. jun. 2014

  Silver Shampoo er vejen frem! - lækkert produkt!
 • Pro.voke

  Saadet on 28. jun. 2014

  Godt mærke, får håret til at dufte godt.
 • Den er ok

  degi on 26. jun. 2014

  Ok.. Også hellere ikke mere
 • Den er ok

  degi on 26. jun. 2014

  Ok.. Også hellere ikke mere
 • Lysner mit hår, men udtørrer også

  Mie on 26. jun. 2014

  Jeg får lavet lyse striber i mit hår. Og når jeg bruger shampooen bliver de lyse striber endnu lysere, dog synes jeg at min naturlige hårfarve får et sjovt brun/orange skær, hvilket jeg ikke er særlig vild med. Synes også den udtørrer mit hår en del, så er ikke den største fan
 • Spændende

  Marianne on 26. jun. 2014

  Spændende produkt jeg ikke ville have prøvet uden jer.
  Største problem e at den sviner med blå farve
 • Lidt skuffet

  Dina on 25. jun. 2014

  Jeg er lidt skuffet over dette produkt, da jeg har blond hår og havde glædet mig til at afprøve det. Jeg har prøvet det to gange om ugen siden jeg modtog pakken, men jeg kan ikke se nogen forskel. Den er også lidt besværlig at håndtere, når jeg står inde i badet, og jeg synes, at der mangler en beskrivelse af, hvordan man skal bruge det ordentligt, hvis det nu ikke var, fordi jeg havde modtaget en beskrivelse via goodiebox. Nok ikke et produkt jeg vil bruge penge på.
 • Fantastisk til blonde

  Helene Toft on 25. jun. 2014

  Virker efter hensigten, det gule skær vi blonde kan opleve forsvinder...
 • Den virker!

  Rikke Danneris on 25. jun. 2014

  God shampoo, men ret flydende i det og man sviner let med den! Sluk endelig for vandet mens den kommet i....
  Er desværre svær at finde i Danmark.
 • JUHU

  Sara on 25. jun. 2014

  Rigtig fedt! det trækker alt det gule ud af håre,så det får et flot skær!
 • Saver til de lyse lokker

  Mai on 25. jun. 2014

  Jeg er selv rødhåret, så mit blonde hår får hurtig en varm farve, som jeg ikke ønsker. Denne shampoo er fantastisk til at holde dette nede, og giver samtidig mine rødder et friskt koldt udseende.
 • Skræmmende god

  Monika on 25. jun. 2014

  Egentlig blev jeg lidt bange, da jeg så produktet i fingrene første gang. Det er en virkelig kraftig lilla, og problemet med det er, at kombineret med et lille badeværelse, så skal man være meget opmærksom på, at det kun kommer i håret, og ikke alle mulige andre steder, for ellers giver det altså lilla pletter, såfremt det ikke skylles væk med det samme. Effekten er dog lækker. Mit hår føles sundt og jeg er blevet komplimenteret for duften. Jeg synes ikke, mit hår bliver tørret ud, hvilket sket med andre shampooer. Det er et klart plus! Det lysner mit hår, og holder dermed hvad det lover. En pumpe ville dog være lækkert, så det er nemmere at dosere.
 • Silver Shampoo

  Line Skov on 21. jun. 2014

  Rigtig lækker shampoo, som jeg synes er et rigtig godt supplement til min anden shampoo. Den efterlader håret så lækkert og med den skønneste duft.
 • Lyst hår

  karina on 21. jun. 2014

  Jeg er mellemblond med lyse stribet der desværre har tendens til rødligt skær. Har vasket mit hår to gange i ugen indtil prøven varbrugt. Uden det store rrsultresultat. Det havde nok været godt hvis jeg havde brugt den inden misfarvningen til vedligehold.
 • Det virker

  Arnfrid on 20. jun. 2014

  En god silver shampoo til os, der har let ved at få et gulligt skær i vores blonde hår.
  Den er effektiv, men ikke helt så effektiv som Blonde Expert fra L'loreal.
 • Blondinens must have!

  Kirsten on 19. jun. 2014

  Virkeligt skønt produkt til gullige spidser. Et absolut musthave for blondiner! Det kræver lidt overvindelse at putte farven (stærk lilla) i ens lyse hår, men resultatet efterfølgene er intet mindre end fantastisk!
 • God til prisen

  Mia on 19. jun. 2014

  Rigtig fin shampoo i en dejlig lille størrelse, der gør at den ikke fylder meget i tasken. Shampooen ugler ikke håret og det er dejlig let at redde ud efter brug
 • Perfekt til mit gyldenblonde hår

  Stine on 19. jun. 2014

  Jeg bruger denne to gange om ugen som anbefalet. Naturligt er mit hår blond med gyldne striber, men denne vidundershampoo giver et overall hvidblond look som jeg egentlig meget bedre kan lide. Det ser mindre vinterhærget ud og ser nu velplejet og sommeragtigt ud. Jeg elsker denne shampoo og vil helt sikkert købe den i fullsize, når jeg er færdig med prøvepakningen.
 • LÆKKER

  Matilde on 19. jun. 2014

  Super lækker silvershampoo, til en pris, som er til at betale! Mit lyse hår takker mange gange...
 • Lækkert produkt

  Helene on 18. jun. 2014

  Bare en skam der var alt for lidt.
 • Silver shampoo

  Lærke on 18. jun. 2014

  Jubiii! Super fedt med en silver shampoo, dejligt at i har sendt den til alle blondiner
 • Lilla shampoo der får mit hår til at skinne

  Lene on 18. jun. 2014

  Noget overraskende at se hvor lilla shampooen var, men det giver mit hår en lækkert glans. Kan ikke hlt vurdere om jeg får et rent skær, men skær kommer der i hvert fald. Lugten på shampoo er tilgengæld forfærdelig og lygter alt for skarp og klinisk.
 • En helt ny verden

  Katrine on 18. jun. 2014

  Lækkert produkt! Mit 'leverpostejs'farvede hår få lidt ekstra hjælp til at lysne sig sommeren over med silvershampooen. Det betyder meget for mig at forandringer sker gradvist - helt perfekt.
  Super nem at bruge - lugter en anelse hårfarve-agtigt.
 • Fantastisk

  Majbritt on 17. jun. 2014

  Denne virkede så godt på mig da jeg var lyshåret. Den gjorde mit hår mindre gult. Super produkt. alle pengene værd
 • Rigtig god

  Liv Cecilie on 17. jun. 2014

  Jeg synes man kan se forskel allerede efter at have den prøvet 2 gange, syntes det skønt!!!
 • Har ikke set en effekt endnu

  Sophie on 17. jun. 2014

  Jeg synes endnu ikke jeg kan se den store effekt i farven og jeg synes ikke den fugter mit krøllede hår nok. Men ellers god konsistens.
 • PRO:VOKE TOUCH OF SILVER TWICE A WEEK BRIGHTENING SHAMPOO

  Maria on 17. jun. 2014

  Hvor er den smart, mit lyse hår er blevet lidt mørkere efter jeg fik kræft og kemoterapi. Men den virker og nu er det sommerligt og lysere, så slap jeg for en tur hos frisøren :)
 • Kan sagtens se ideen

  Karin on 17. jun. 2014

  men den giver et lidt for kraftigt skær af blåt! Jeg er blond, og tør ikke bruge den mere end en gang, så det er svært at sige hvordan den vil være efter to gange pr uge. For mig var den i al fald alt for blå.
 • Ingen effekt - måske til vinter?

  Karen on 17. jun. 2014

  Har brugt shampooen to gange om ugen i 3 uger uden effekt - tænker dog at mit hår allerede er lyst pga solen så shampooen er stillet i skabet og bliver fundet frem til efteråret når mit har begynder at blive trist (har naturligt blond hår)
 • Silver shampoo

  Josefine on 16. jun. 2014

  Dejligt at få lov til at prøve den her :-)
 • godt timet

  Ane on 16. jun. 2014

  perfekt timet da jeg netop har farvet udgroninger og behøver en god silver shampoo til at tage det gule!
 • Silver

  Lolita on 16. jun. 2014

  Silver shampooen har desværre ikke rigtig haft nogen effekt i mit hår dog synes jeg den dufter fantastisk og det har jeg nydt ved brug. Den er ok
 • PRO:VOKE TOUCH OF SILVER TWICE A WEEK BRIGHTENING SHAMPOO

  Anne on 16. jun. 2014

  Selvom jeg er lyshåret, kan jeg faktisk overhovedet ikke se en forskel.
 • Virker faktisk

  Ginna on 16. jun. 2014

  Jeg har prøvet flere sliber shampoos, og har indtil nu ikke fundet en der virker som denne gør. Jeg kunne se en forskel fra første gang jeg prøvede dette produkt! Denne skal helt sikkert anskaffes når prøven er brugt.
 • Håber den virker :-)

  Anne on 16. jun. 2014

  Dejligt med en sådan shampoo til blonde lokker - især her til sommer, hvor de bliver endnu lysere (hvis altså også den hjælper på dette). Umiddelbart virker den lækker, men går ud fra at man skal have brugt den i noget tid for at se, hvorvidt den virker.
 • Effektiv shampoo

  Anne Mette on 16. jun. 2014

  Jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke havde meget tiltro til dette produkt inden jeg testede det. Men jeg tog fejl - denne shampoo er effektiv til at fjerne gule toner
 • Sliver shampoo

  Emily on 16. jun. 2014

  Dette produkt er en af mine favorit produkter. Jeg havde en silver shampoo i forvejen, men denne shampoo er meget bedre og føler, at den gør meget mere for mit hår!
 • Fin shampoo

  Jane on 16. jun. 2014

  Synes den er god mod fedtet hår, men kan ikke se effekten af den.
 • Fin shampoo

  Jane on 16. jun. 2014

  Synes den er god mod fedtet hår, men kan ikke se effekten af den.
 • god shampoo

  Lisbet on 16. jun. 2014

  dog oplever jeg ikke nogen lysnende effekt
  Indlæser...

Vent venligst ...