SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK
199,95 kr
SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

Vi er faldet pladask for Sõsars enkle ingrediensliste og smukke design.
 I denne maske er der nemlig kun to, ja kun TO ingredienser. Sõsar har skabt denne skønne (og sjove) sorte maske udelukkende med rosenvand og tørv fra Estlands skove. Fri for både parabener og parfume.
Tørv afbalancerer huden og hjælper med at stabilisere olieproduktionen – hvad enten din hud har brug for at øge eller mindske. Lad masken sidde 10 minutter inden du skylder den af. Hvis den begynder at tørre ud, så væd den med vand og skyl.

Vejl. udsalgspris 199,95 kr. for 150 ml

UDSOLGT
Information

Vi er faldet pladask for Sõsars enkle ingrediensliste og smukke design.
 I denne maske er der nemlig kun to, ja kun TO ingredienser. Sõsar har skabt denne skønne (og sjove) sorte maske udelukkende med rosenvand og tørv fra Estlands skove. Fri for både parabener og parfume.
Tørv afbalancerer huden og hjælper med at stabilisere olieproduktionen – hvad enten din hud har brug for at øge eller mindske. Lad masken sidde 10 minutter inden du skylder den af. Hvis den begynder at tørre ud, så væd den med vand og skyl.


Vejl. udsalgspris 199,95 kr. for 150 ml

ANMELDELSER

FEEDBACK

 • Spændende maske,

  Camilla on 27. maj 2016

  Jeg er mest til dybderensende masker, så denne er ikke en maske som jeg typisk går efter. Dog afbalancere den huden, men ikke for evigt, så jeg bruger denne flere gange om ugen. Huden føles dejlig blød efterfølgende. Prisen er dyr ift hvor lift produkt man får synes jeg.
 • Great product, but read instructions!

  Aiste on 27. maj 2016

  I use face masks twice a week, depending on what my skin needs. I have been looking for a good mask that would help with my very oily skin, so you can imagine how I squeaked with joy when I found this one in the box :) It was very nice to apply on my face, very nice and neutral smell and I could feel the soothing right away. And then I forgot about it until it dried completely, It wasn't very smart, because it really irritated my skin. Only then did I read that it has to stay moist. Second try went a a lot better and my skin was noticeably relaxed and fresh. So, read the instructions, people!!!
 • Super god

  jytte on 27. maj 2016

  lækker hud efter den er prøvet og nem at bruge
 • Fin maske, sviner for meget

  Anna Regine on 26. maj 2016

  Sõsar masken er fin, min hud ser fin ud efter brug, men den sviner simpelthen for meget til, at det gode, man får ud af at bruge masken, opvejer besværet ved at tage den af og gøre rent efter den. Selv når jeg har brugt masken i badet har det skabt et værre svineri. Så selvom det har været sjovt at prøve en tørvmaske, kommer jeg ikke til at gøre det igen.
 • Blød hud

  Maria on 26. maj 2016

  Super fantastisk ens hus bliver totalt blød efter brug
 • Giver lækker hud!

  Signe on 26. maj 2016

  Denne giver simpelthen den lækreste bløde hud, så jeg er fan, til trods for at den sviner helt vildt
 • Peat Mask

  Lone B. on 26. maj 2016

  Super.
 • Fantastic

  Ronja skøtt deleuran on 26. maj 2016

  Denne maske er helt klart en jeg vil købe! Jeg bruger den hver uge, ens hud bliver ultra blød og ens glød bliver fremhævet.. Den er også god, at anvende
  Før man bruger spraytan! Så får man det bedste resultat
 • Både og

  Bettina on 26. maj 2016

  Synes huden er skøn bagefter, men magter ikke at skulle holde den fugtig
 • Utrolig lækker naturlig ansigtsmaske

  Sofie on 26. maj 2016

  Virkelig godt ansigtsmaske, hvor man kan se tydelige resultater allerede efter første gang. Man bliver lidt rød i ansigtet lige efter anvendelse, men det forsvinder hurtigt. Låget skulle have været et "skub op" låg i stedet for et skruelåg, da det griser med det nuværende låg.
 • .

  Cecilie Emilie on 26. maj 2016

  Den var meget fin, nem og påføre.
  Tørrede super hurtigt ud i ansigtsigt syntes jeg, og ret bøvlet og stå og prøve og fugte med lidt vand. Og så syntes jeg bare det tørrede hurtigt igen, den havde ikke den store virkning på min ansigtsigt.
 • Øv

  Tess on 26. maj 2016

  Denne maske er nok den dårligste jeg nogensinde har prøvet, desværre. Jeg synes den er virkelig fin, og den lød rigtig god, så jeg glædede mig til at blive forkælet! Desværre tørrede den lynhurtigt ud, så jeg var nødt til at stå og blive ved med at fugte den, hvilket svinede helt vildt. Undervejs begyndte det så også at svide. Jeg lod den sidde nøjagtig så længe, som det anbefales. Bagefter kom jeg Micellar water på da denne er rigtig mild og herefter JorgObé white tea creme. Det sved da helt ekstremt og jeg slog helt vildt ud, og var rød i næsten en uge!
 • God første gangs oplevelse

  Cecilie on 26. maj 2016

  Had aldrig prøvet ansigt maske før og denne her var da ik helt dårlig. Gav et godt slut resultat og vil gerne købe den igen når den er tom
 • Bedste maske

  Deniz on 26. maj 2016

  Jeg er total vild med denne maske. Jeg føler virkelig den renser og opstrammer og det hele selvom det klør helt vildt at have den på og den trækker sig sammen :D
 • åh gud hvor skal jeg dog starte.

  Christine on 26. maj 2016

  Ideen er god, men derfra til den virker som ønsket er langt, Jeg er desværre rigtig skuffet.
  Den fnulrer, den gør ikke synderligt noget godt for min hud, også er den noget L**T at få af igen.. iih er så ked af jeg ikke kan lide den :/
 • Mums.

  Louise on 26. maj 2016

  Det er en super lækker maske, og ens hud er så dejlig bagefter. Det er dog et minus at den tørre så hurtigt, da det er besværligt at skulle fugte den, når man har den på.
 • Lækker hud

  Xenia on 25. maj 2016

  Masken var nem at bruge og havde et let duft. Huden var lækker bagefter. Der var dog lidt arbejde med at den tørre ud, så man skal væd med vand. Men ellers dejlig maske.
 • Fin

  camilla on 25. maj 2016

  Fin
 • Fin

  merle on 25. maj 2016

  Fin
 • Maske

  Belma on 25. maj 2016

  Meget god, men den sviner godt nok når man bruger den. Synes heller ikke den dufter alt for godt :)
 • Mud mask

  Didde on 25. maj 2016

  Jeg er ikke kæmpe fan af denne maske. Det virker som om man smører beskidt mudder/jord i ansigtet og det er besværligt at man skal tænke på den ikke må tørre ind i de 10 min. den skal sidde. Derudover fungerer den bedst ved omkring 60 grader og jeg har ikke adgang til en sauna. Jeg synes heller ikke jeg kan fornemme en forskel på min hud efter jeg har brugt den, så på min hud har den ikke umiddelbart nogen effekt.
 • Virkelig sort maske

  Thora Bjorg on 25. maj 2016

  Den føles og ser lidt mærkelig ud når den er kommet på huden - men blev meget blød og lækker bagefter.
 • Virkelig god

  Jane on 25. maj 2016

  God til min hud. Let at anvende
 • Muddermaske er lækkert

  AnnSofie on 25. maj 2016

  Jeg var skeptisk. Men uden grund, for masken er jo bare lækker. Kunne mærke sundheden stråle ud af massen da jeg trykkede det ud i min hånd. Masken var nem at påføre og nem at tage af. Det prikkede lidt i huden, i mens den virkede, men efterfølgende er min hud lækker, blød og sund at se på. Uden tvivl et produkt for min fedtede urene hud.
 • Blød hud

  Kiki on 25. maj 2016

  Jeg vild med denne maske, på trods af konsistensens uheldige farve, som godt kan give et par kommentarer med på vejen.
  En af grundene til jeg er vild med den, er fordi den giver den lækreste bløde hud, og som et ekstra plus i bogen, så indeholder den absolut ingenting, som kan få min intolerante hud til at eksplodere i eksem. Kæmpe win!
 • Elsker "masker"

  Louissa on 25. maj 2016

  LOVE IT!
 • Kan ikke tåle den

  Christina on 25. maj 2016

  Jeg slår frygteligt ud af denne maske, så har kun brugt den meget meget kort tid. Min hud blev rød og irriteret... Tænker ikke det var det der var meningen
 • Svær at få af

  Camilla on 25. maj 2016

  Uanset hvor langt jeg d3n sætter i er den svær at få af. Lækker hud efter men svær at påføre
 • maske

  Line on 25. maj 2016

  da jeg fik denne maske havde jeg gode forventninger, men den lugter kraftigt af beskidt og våd jord. i indlægssedlen står der at den endelig ikke må tørre ind, så skal man med det samme fugt den igen med vand, men masken tørrede lynhurtigt og jeg måtte tilføje vand ind til flere gange
 • Spøjst.

  Stasia on 24. maj 2016

  Sejt! og fedt koncept. Tørrer hurtigt ud, og MEGET svær at få af - men efterlader huden dejlig blød, så jeg er fan. Skal tages på før badet, så er det nemmere at få af :)
 • Fin, men ikke mere end det.

  Signe on 24. maj 2016

  Jeg kan først og fremmest godt lide at der kun er ti ingredienser i, men til gengæld gjorde den ikke noget specielt for mig.
  Min hud blev verden værre eller bedre, så det er mest en jeg bruger for hyggens skyld.
 • Sacred Froest Peat Mask

  Lea on 24. maj 2016

  Lækker ansigtsmaske. Huden virker dejligt ren efterfølgende.
  Smuk indpakning. Virker eksklusiv
 • Enkel ansigtsmaske

  Minna on 24. maj 2016

  Dejlig blød hud efter denne ansigtsmaske.
 • mask

  karina on 24. maj 2016

  Lækker blød og ren hud efter brug. Dog et stort svineri at arbejde med/vaske af.
 • Fantastisk til problemhud

  Søs on 24. maj 2016

  Lækker maske der er super god til problemhud der fedter til og har udbrud.
 • Virkelig lækker!

  Camilla on 23. maj 2016

  Jeg virkelig elsker denne ansigtsmaske! Den er virkelig effektiv, og hjælper mod urenheder, og rødme og efterlader min hud virkelig blød smuk og glat!
 • Lækker maske

  Julie Midtgaard on 23. maj 2016

  Lækker maske, lige til at give huden det ekstra piff! Har brugt den 1 gang og er helt vild med min hud efterfølgende
 • Dejlig!!

  Michelle on 23. maj 2016

  Jeg er forelsket i denne maske.. Elsker ideen om at det kunne to ingredienser i.. Dog sviner den utroligt meget og jeg tør kun vaske den af under bruseren..
 • Sõsar Sacred Forest Peat Mask

  Stine Kirstein on 23. maj 2016

  Mit indtryk af produktet var godt... Som sagt var den let at anvende, og det gjorde det endnu bedre at den kun skulle sidde i 5 - 10 min. + resultatet var lovende, og gav en smuk og ren hud...
 • Effektiv ansigtsmaske med kun 2 ingredienser

  Lærke on 23. maj 2016

  Jeg går meget op i at den hudpleje jeg bruger ikke indeholder for meget parfume, parabener osv. Og denne maske indeholder kun 2 ingredienser - jeg er fan! Efter man har taget den på tørrer den ud, og så kan man trække den af ligesom en anden "Black Mask" Den efterlader huden renset i dybden og med en dejlig blød hud.
 • Maske

  Helle on 23. maj 2016

  Flot emballage og nem at påfører. Lækkert at den er fri for alle kemiske no-go's
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Elena Diana on 23. maj 2016

  nice, I use it in the shower because otherwise it would stain my sink and is hard to take off, I hope it's doing something good to my skin because I doon't like the feeling i get when using it
 • Bumbum

  Camilla on 23. maj 2016

  Da jeg er gravid og der står at gravide ikke skal bruge den, har jeg ladet min kæreste om den og han siger at han an ikke er vild med den. Den er mærkelig at tage på og vaske af og så ser han ingen effekt..
 • Ikke særlig imponeret

  Marie on 23. maj 2016

  Jeg var ærlig talt ikke særlig imponeret over dette produkt. Den begyndte at tørre ud efter 30 sek., og efter at have stået med hovedet praktisk talt i vasken for at holde den fugtig i fem minutter valgte jeg at tage den af - alt for besværligt. Jeg mærkede heller ikke nogen forskel i min hud, andet end at den var meget rød.
 • God til at fugte min hud

  Songul on 22. maj 2016

  Jeg synes det er vildt at der er kun 2 ingredinser i denne produkt og jeg er endda mere overrasket over at den faktisk virker!
 • Overraskende god

  Sabine on 22. maj 2016

  Jeg kan lige så godt sige det som det er; jeg havde absolut ingen forventninger til denne maske med disse to ingredienser. Det lød for simpelt til at være effektivt. MEN min forventning blev gjort til skamme, om end en smule. Jeg har mange pigmentfejl i huden, og så har jeg ydermere fregner. Denne maske udjævnede min hudtone og dette er i sig selv grund nok for mig til at købe den igen. Men jeg har dog ikke lagt mærke til om den havde nogen synderlig effekt på fugtighedsniveauet i huden.
 • Fin ansigtsmaske

  Charlotte Daa on 22. maj 2016

  fin nok ansigtsmaske.. Har dog endnu ikke oplevet den store effekt
 • Øv øv..

  Helena on 22. maj 2016

  Desværre var produktet ikke særlig godt. Masken sad "fast" i porrene, så det lignede man havde flere blackheads end før! Derudover var produktet svært at få af igen..
  Desværre ikke tilfreds :(
 • Lækker produkt*****

  Nina Soffie on 22. maj 2016

  Den får 5 stjerner herfra... Dejlig lækker hud efter brug, elsker at den er uden parabener mm. Jeg har opnået skøn hud med dette produkt.
 • Lækker og anderledes

  Christina on 22. maj 2016

  Den vil blive brugt:-)
 • Fugt og let peeling på én gang

  Maj on 21. maj 2016

  jeg er ret vild med denne ansigtsmaske, der passer perfekt til min hud. Den peeler let, men giver samtidig huden fugt - hvilket man ikke helt tænker når man prøver den første gang. Den tørrer megahurtigt ud, så jeg var ret nervøs for, hvad den gjorde ved min hud.
  Jeg bruger den min. 1 x ugentligt og skal snart ha' købt mig en ny :-)
 • Super lækkert produkt.

  Nicole on 21. maj 2016

  Super lækkert produkt med god effekt. Dufter dejligt og er nemt at anvende.
 • Lækker men svær at bruge

  Esther on 21. maj 2016

  Lækker men den tørrer ind i løbet af få minutter så den er ikke nem at bruge
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Renée on 20. maj 2016

  Den gør huden blød, og så gør den heller ikke andet
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK Read more at: https://tr.im/QjIql

  Nanna on 20. maj 2016

  Jeg synes knap så godt om dette produkt. Produktet kan ikke sidde særlig længe i ansigtet, da det hurtig tørrer ind. Samtidig giver det mere uren hud end jeg havde tidligere.
 • Fin

  Kamilla on 20. maj 2016

  Det er en fin ansigtsmaske. Den er dog ikke så nem at holde fugtet i de 10 minutter, den skal være på ansigtet, da den hurtigt tørrer ind. Effekten er også fin, ansigtet føles meget renset efter brug. Emballagen er lidt kedelig.
 • Fin maske

  Nadia on 20. maj 2016

  Fik utrolig blød hud efter brug af denne maske. Har brugt den to gange nu, og første gang tørrede den helt vildt meget ud, og det samme anden gang, men der tilføjede jeg bare lidt vand, og det hjalp ekstremt meget. Meget let anvendelig, og et meget flot design. Positivt overrasket over dette produkt jeg aldrig før havde hørt om.
 • specielt

  Rikke on 20. maj 2016

  det var en anderledes oplevelse, at have al la mudder i hovedet. men det giver en del rengøring, men det er det hele værd, da huden er super blød bagefter.
 • Sort er det nye

  Jeta on 20. maj 2016

  Fantastisk ansigtsmaske. Den gør ens hud helt blød og frisk. Man får en flot glød efter at have anvendt masken.

  Dog sviner produktet lidt, men dette kan undgåes hvis man bruger den mens man er i bad. Og resultatet bliver også meget bedre hvis man har den på mens man er i bad.
 • Lækker hud

  Julie on 20. maj 2016

  Giver en lækker og blød hud. Ellers synes jeg ikke den har nogen speciel effekt.
 • arianna

  Arianna on 20. maj 2016

  Good mask but very drying and hard to remove
 • Lækker rose maske

  Rikke Dalholm on 20. maj 2016

  Masken har et virkelig godt budskab, også er den kun med 2 ingredienser. Jeg er FAN! Den er lækker at anvende, og smøreres på.
  Jeg føler dog at den tørre ind med det samme(hvilket den ikke må), så er lidt ambivalent i forhold til om den har den ønskede effekt, da jeg altid skyller den meget hurtigt af efter den er kommet på.
 • Godt Produkt

  Stefanie on 19. maj 2016

  Dufter mærklig men godt Effekt. Synes bare anvendelse er ikke nemt. Den tørr for hurtig
 • Stort svineri men blød hud

  Luna Maria on 19. maj 2016

  Denne maske tørre nemt ud og er derfor svær at få af. Dog vil jeg sige, at den efterlader huden dejlig blød.
 • sjovt input i æsken.

  Louise on 19. maj 2016

  Det er da en pudsig lille sag der er kommet med her.
  Fin ansigtsmaske - den fungerer som den skal.
  Men så er jeg heller ikke mere imponeret må jeg indrømme. Til den pris, og den hype omkring den, forventede jeg nok lidt mere.
  Jeg ved punchet er, at den er fri for alt mulig kemi, men den er ikke god og lækker nok til at jeg ville købe den igen, og ikke til den pris. Beklager.
  Duften er godt nok heller ikke lige mig.
  Men det er fedt at have prøvet den - så blev jeg det klogere :)
 • ..

  Marie on 19. maj 2016

  Det var svært at anvende, da der i brugsanvisningen står, at den skal holdes fugtig. Den er utrolig svær at holde fugtig, eller bare bløde op igen når den er tørret ind. Den sviner utrolig meget, med den sorte farve over det hele. Den er forholdsvis svær at få af i de små kroge. Effekten er okay, det var ikke fordi jeg mærkede en mega stor forskel..
 • Perfekt!!

  Camilla on 19. maj 2016

  Lige som jeg stod og manglede en ny ansigtsmaske, kom denne ind ad døren og jeg er positivt overrasket. Dog kan den komme til at gøre lidt ondt og klø på huden, hvis den får lov at blive for tør
 • Ingen effekt

  Hannah on 19. maj 2016

  Måske er det bare mig, men synes ikke jeg kan se effekterne af masken
 • lækker

  Daniella on 19. maj 2016

  Synes den er rigtig god
 • All natural

  mette on 19. maj 2016

  Denne var ikke helt den store favorit. Synes det er fedt at den kun består af så få ting og er så naturlig som den er. Men synes ikke den havde den helt store effekt på min hud, men har også meget fedtet hud og har i forvejen svært ved at regulerer den 100 procent. Men har en lækker tekstur og føles god på huden.
 • Ikke noget for mig

  Maria on 18. maj 2016

  Det er meget besværligt at bruge produktet. Man skal være varsom med den, da den tørrer hurtigt og hele tiden skal holdes fugtig og ikke må tørre ind. Rigtig ærgerligt, da den gjorde min hud blød. Men jeg vil aldrig købe den - Jeg synes, at det er bekymrende at den frarådes at bruge, hvis man er gravid!!! Jeg tør slet ikke at tænke på, hvad produktet så indeholder! Nej tak fra mig!
 • Har den ønskede effekt

  Helene on 18. maj 2016

  Den fungere godt og udtørre ikke sin hud. Det er en nem maske, at bruge og den smuldret ikke. Emballagen er kedelig, men dens æske var flot.
 • god

  Camille on 18. maj 2016

  det er virkelig en lækker maske. har brugt den 1-2 gange om ugen i mens jeg har været i bad. fungere skide godt.
 • .

  Catrine on 18. maj 2016

  .
 • Elsker den!!!

  Stephanie S. on 18. maj 2016

  Mit hud bliver SÅ blødt.
 • Hurtig tør.

  Mia on 18. maj 2016

  Godt produkt der giver en dejlig hud efter men en stor ulempe at den skal fugtes så tit.
 • Lækkert produkt!

  Louise on 18. maj 2016

  Første gang jeg brugte denne maske blev jeg glædeligt overrasket. Man kan allerede mærke efter første gang man bruger den, at den tilfører fugt og huden bliver lækker blød. Jeg ser helt frem til at bruge den igen!!
 • Fantastisk blød hud

  Malene on 18. maj 2016

  Blev overrasket over hvor godt det virkede på min tørre hud.
 • God

  Camilla on 18. maj 2016

  God men lidt besværligt at få det hele væk
 • god

  mette on 18. maj 2016

  rigtig god og nem at bruge
 • Maske

  Mette on 18. maj 2016

  Er simpelthen helt forelsket i denne!!
 • Anderledes.... :)

  Helle Dannemand on 18. maj 2016

  Det er godt nok en speciel fornemmelse at smøre den kulsorte maske ud i ansigtet :) Men den virkede faktisk, og jeg kunne mærke det på min hud, da jeg havde brugt. Jeg er dog ret sikker på, at det ikke er et produkt, jeg kommer til at købe. Jeg kan godt lide produkter, som er nemme at gå til, og så vidt jeg husker, stod der i brugsanvisningen til denne maske, at man helst skulle bruge den i badet eller i 60-70 graders sauna (!), så der stod jeg allerede lidt af. Jeg har brugt den badet, og hyggede mig en del med at fjerne sorte pletter rundt omkring bagefter, da det ikke kan undgås, at der kommer små sprøjt rundt.
  Et klart plus er dog emballagen. Jeg er vild med den slags tuber.
 • Ingen synlig virkning

  Michelle on 18. maj 2016

  Jeg må indrømme at jeg synes det er et virkelig dyrt produkt i forhold til hvad jeg føler at jeg får ud af det. Det er selvfølgelig rigtig fedt at det kun er baseret på naturlige ingredienser, men det skal jo også have en effekt og den er jeg i tvivl om jeg overhovedet føler er der. Men det er altid meget fedt at få afprøvet sådan nogle ting, for så ved jeg at jeg ikke skal kaste en masse penge efter dette produkt på et andet tidspunkt :)
 • OK maske

  Rikke Sonberg on 18. maj 2016

  Lækker lille indpakning, lidt svær prop at skrue af.
  Nem dosering, spredes nemt ud på ansigtet.
  Lugter ikke af meget.

  Jeg tog den på i badet, mens min hårkur virkede, og havde ingen problemer med at holde den våd. Den var nem at skylde af efter den anbefalet tid.

  Min hud skinnede ikke så meget bagefter (GODT) og var dejlig blød. Jeg er tilfreds, men jeg har ikke lyst til at give 200 kr. for en bøtte på 150 ml, bestående af to billige ingredienser.

 • Sviner

  Amalie on 18. maj 2016

  Den er super god, synes ikke den renser super meget, føler ikke rigtig den samme effekt som ved nogle af de andre masker vi har fået.
 • blød hud

  Nanna on 18. maj 2016

  Maskens farve og konsistens kan sagtens virke afskrækkende til at starte med! Den er kulsort, og med lidt gryn i. Masken må helst ikke udtørre, og det kan være en smule svært at kontrollere, fordi det betyder man kan opholde sig i forholdsvis varme temperature mens man har masken på. Jeg finder det behjælpeligt at koge noget vand og holde ansigtet henover den varme damp i 5 minutter, for at holde masken våd. Den efterlader huden helt fantastisk blød, og frisk udseende! Det er virkelig en fantastisk maske!
 • Fin maske

  Heidi on 18. maj 2016

  Jeg ved ikke, om den decideret hjælper mig. Men let at bruge.
 • Love it

  Rikke on 17. maj 2016

  Totalt lækker ler maske, gør min hud lækker blød og giver glød. Bestemt det bedste produkt i denne mdr. Boks
 • Dejlig maske

  Juliane on 17. maj 2016

  Det er en god maske, dog er det lidt svært at få den sorte farve helt af.
 • Sviner!

  Emilie on 17. maj 2016

  Den sviner virkelig meget, men en effekt har den bestemt, dog synes jeg man skal passe meget på med dette produkt. Det var også rimelig svært at holde den fugtig. Men læste rådet med at prøve at bruge den i badet, hvilket jeg vil prøve næste gang - men synes deres design er cool og var glad for resultatet!
 • Super!

  Maria on 17. maj 2016

  Super god maske!
 • God men mystisk

  Kathrine on 17. maj 2016

  Jeg har blandede følelser omkring den her maske - på den ene side når jeg smører den i hovedet, så ligner det altså L-O-R-T - im so sorry og især når jeg vasker den af, som jeg synes er ret besværlig og det sætter sig over alt. Der udover tørrer den hurtig, så man skal stå og cirkulerer med våde fingrer hele tiden og du har den altså ud over det hele. Men det store plus er helt klart, at jeg synes den efterlader huden rigtig frisk og blød bagefter og jeg faktisk ender med et resultat jeg synes er skønt, så den er besværet værd.
 • Mask

  Ivanna on 17. maj 2016

  Kan rigtige godt lide den. Huden bliver meget blød og urenheder forsvinder. Så er meget tilfreds med den. den dufter bare ikke så godt.
 • Føles exfolierende

  Rika on 17. maj 2016

  Jeg kan ikke se en effekt efter brug, med den fjerne døde hudceller.
 • Den er okay

  Susanne Simona on 17. maj 2016

  Det er en meget normal maske. Jeg føler at den har størst effekt når man lader den tørre ind før man fjerner det.
  Set i forhold til prisen får man meget for pengene.
 • En blandet oplevelse

  Stine on 17. maj 2016

  Fungere umiddelbart efter hensigten. Både min kæreste og jeg har testet denne. Først min kæreste der havde noget travlt med at rende frem og tilbage til badeværelset for at holde den fugtet, og hold da op et svineri da den skulle vaskes af i håndvasken. Da jeg efterfølgende skulle teste den, tog jeg et spejl med til bordet i mellemtiden og sprayen med Michellar water undervejs, hvilket fungerede fint. Valgte at vaske den af i badet. Lidt mindre messy, men stadig nok gris og svært at få af. Dette er desværre faktorer der afholder os fra at prøve masken igen.
 • Maske

  Ebba K. on 16. maj 2016

  Vildt og rigtig lækker, skrækkelig farve, bruges kun når man er alene :-/ God
 • Skide god

  Elise Marie Maj on 16. maj 2016

  Lækker hud bagefter.
 • Ikke den store forskel

  Anja on 16. maj 2016

  Selve tanken bag produktet er god - elsker at der kun bliver brugt to forskellige ingredienser, og at den ikke er fyldt med alt muligt! Har brugt den et par enkelte gange, men ser ikke den store forskel - måske er det fordi jeg i forvejen har rimelig god hud, men kan i hvert fald ikke se eller mærke den store forskel :-)

  Mit største minus ved produktet, er dog hvor meget man skal bruge pr gang, da produktet ikke har lov til at tørre ud - det gør at selve tuben ikke holder særlig længe ): Og så bliver det hurtigt et dyrt produkt i længden.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK Read more at: https://tr.im/QjIql

  Veronika on 16. maj 2016

  dejlig, blød resultat
 • Lækker

  Mette on 16. maj 2016

  Jeg elsker ansigtsmasker, og at den er fri for parabener og parfume er bestemt KUN et plus!!
 • Rigtig god til kombineret hud

  Ann on 16. maj 2016

  Virker som den skal, mindsker olieproduktion og gør huden dejlig blød
 • En sjov størrelse

  Britt on 16. maj 2016

  Den føles lidt underlig at tage på, og ja farven ligeså.
  Men den dufter egentlig fint, og den virker også ok.
  Min hud føles i hvert fald frisk og velplejet,når jeg tager den af, og så er det jo super dejligt, at den ikke er fyldt med alle mulige tilsætningsstoffer, man alligevel ikke aner, hvad er.
  Prisen synes jeg også er rimelig taget størrelsen i betragtning.
  Alt i alt er jeg meget tilfreds
 • Peat Mask

  Julie on 16. maj 2016

  Jeg kunne godt lide tanken om, at der kun var to ingredienser i denne. Og den var da også nem at påføre, men allerede et par minutter inde i processen, var den så tør, at jeg måtte tage den af.
 • Super lækker!

  Dorthe on 16. maj 2016

  Super lækker maske! Huden er simpelthen så lækker bagefter! Den er dog forholdvis svær at få af, men det er det eneste minus, og så er den også forholdsvis dyr. Super god!
 • Lækker maske!

  Thea Victoria on 15. maj 2016

  Mit ynglings produkt fra denne GOODIEBOX! Jeg er vild med at denne ansigtsmaske kun indeholder 2 ingredienser, da min hud er utrolig sart. Jeg bruger den to gange om ugen for holde urenheder væk. Masken har mikro små korn der skrubber huden meget meget nænsomt. Vild men den
 • Ok (:(

  Kristi on 15. maj 2016

  Denne kan jeg ikke helt finde ud af, selvom jeg smører et tykt lag, så tørrer den stadig meget hurtigt? Men den efterlod dog min hud meget blød. Men tror ikke det er noget jeg vil kæbe fremover :-)
 • Lækker.

  Hanar on 15. maj 2016

  Super lækker maske. Tørrer hurtigere ind end de ti minutter.
 • rigtig god

  Angelika on 14. maj 2016

  super god virker meget naturlig og efterlader huden dejlig blød
 • ikke imponeret

  Line Porsby on 14. maj 2016

  En maske som er rigtig svært at anvende og ikke mindst meget svær at vaske af igen. Har en meget tyk konsistens og lugter knap så godt. Masken havde heller ingen god effekt vil derfor ikke bruge denne maske igen
 • Sorte Mette

  Mette on 14. maj 2016

  Denne maske virker. Da jeg kom den på tænkte jeg den virker ikke, men den fik min hud tilbage til normalt
 • Blød hud

  Simone on 14. maj 2016

  Det svier en smule, men efterlader en dejlig blød hud efter,
  Sviner dog rigtigt meget, når det skal fjernes.
 • Splat

  Lene on 14. maj 2016

  Den vælter ud af tuben og farver min hud!
 • Gør din hud blød

  Julie Lin on 14. maj 2016

  Dejlig maske, der efterlader huden blød og skønt at den er fri for parabener og parfume
 • jubii

  eva on 13. maj 2016

  rigtig god min hud føles bare glad og forkælet efter brug
 • sjov

  Malene on 13. maj 2016

  Jeg synes den er sjov, men synes ikke rigtig den gør nogen forskel for mig. Emballagen er det jeg vil kalde lidt hyggelig, ligner sådan en rigtig hjemmeproduktion, hvilket jeg godt kan lide, når den nu kun indeholder to ingredienser.
 • super skøn

  Mia skøt on 13. maj 2016

  den er super lækker, og gør bare en hud så silkeblød. Jeg er tilfreds.
 • Skøn maske

  Julie on 13. maj 2016

  Den efterlader min hud blød og fin. Fungerer godt til min lettere fedtet hud. Jeg kan rigtig godt lide tanken om, at den ikke indeholder en masse unødvendigt. Emballagen gør der muligt at få presset det sidste ud, hvilket altid er et kæmpe plus. Ellers fint og enkelt design, lige min stil!
 • Sõsar Mask

  Kit on 13. maj 2016

  Fantastisk med et naturprodukt i boxen.
 • Fugter huden

  Anna on 12. maj 2016

  Lidt skeptisk over for konsistensen. Det føles ubehageligt at smøre på, og tørre hurtigt ud. Dog er resultatet godt og man mærket forskellen med det samme.
 • Svær at holde fugtig

  Cathrine on 12. maj 2016

  Jeg elsker konsistensen og farven i masken. Og den føles også lækker når man får den på og efter man har vasket den af.

  Den er dog rigtig svær at holde fugtig. På min hud tørrer den ind lige med det samme, så skal hele tiden duppe med vand. Derudover er den besværlig at skylle af, da det er noget sort/mørkt stads.

 • Blød og lækker hud

  Nanna on 12. maj 2016

  Selvom denne kun har 2 ingredienser så er det virkelig et vidundermiddel :-)
 • Maske

  Linnea on 12. maj 2016

  Denne maske duede bestemt ikke til mig, jeg havde lagt et tykt lag men den blev ved med at tørre ud. Den havde ingen effekt.
 • Ikke særlig god

  Malou on 12. maj 2016

  Denne maske tørrede meget hurtigt helt ind og gjorde ondt på huden. Farven er ikke særlig flatterende. Desuden var den også meget svar at vaske af, samtidig med, at den brune farve farvede min hvide håndvask (dog ikke permanent, men den så beskidt ud!) og jeg skulle bruge så meget vand, at jeg også fik noget af den brune maske i mit lyse hår. Virkningen af masken var ok, men den var simpelthen for besværlig!
 • Den er god

  linda on 12. maj 2016

 • Skøn, blød!

  Sissel on 12. maj 2016

  Min hud er dejlig blød efter brug, kan anbefales når man har brug for en hurtig dagligdagsmaske!
 • Maske

  Negra on 12. maj 2016

  Jeg var ikke imponeret - jeg har en lidt speciel hud ,, så der skal ikke meget til for at udtørre det. Jeg brugte rigtig lang tid på at få det hele vasket af, det var super irriterende at det ikke var mere til end som så.
 • Jah

  Nanna on 12. maj 2016

  Lækker maske! Den føles fin på huden, men følte ikke den gjorde super meget. Kun to ingredienser, hvilket er fint nok, da de så ikke propper alt mulige kemikalier i, men ved ikke om to er nok? Ler og rosenvand gør i hvert fald ikke meget ved min hud, ser det ud til - men jeg har da tænkt mig at blive ved med at bruge den :) Også super lækker indpakning - ser flot ud og er ikke for meget.
 • Bedre end den berømte black mask!

  Anastasiya on 12. maj 2016

  Dette minder mig meget om black mask, men jeg synes at denne maske er lettere at påføre, samt er den nemmere at vaske af. Dermed udtørre den ikke huden som andre ansigtsmasker gør! Et minus er at masken ikke forbliver fugtig gennem hele processen, og man selv skal sørge for at holde den fugtig. Det resulterer i at jeg skulle hver 1-2 minut let massere masken/ ansigt med våde fingre/hænder.
 • Thrilling discovery.

  Monika on 12. maj 2016

  I am crazy about face masks and I need to admit I am so addicted to them! This is my first one from Sõsars brand and I am suprised in a positive way. It makes my skin soft and humidified. It is easy to work with, not too watery, which would be annoying and not too solid to make it hard to apply it on face. I can see only one minus, I will finish it waaaay too soon ; (
 • Lækker hud

  Sara on 12. maj 2016

  Dejlig maske, min hud er blevet pænere efter jeg har brugt den 4 gange, jeg er ikke så rød som jeg plejer at være. Jeg har også en lidt fedtet og olieret hud, så denne er perfekt til mig. Også det jo kun en bonus der ikke er mere end to ingredienser i.
 • Sosar

  Kirstine Boye on 12. maj 2016

  Nem at anvende, synes ikke at jeg har problemer med at den tørre ud. Efterladen huden dejlig blød.
 • Super god

  Jane on 12. maj 2016

  Giver dejlig glød bagefter - svinder dog en del ;-)
 • sjov og lækker

  Natasha on 12. maj 2016

  Det var så sjovt at masken var sort, og den havde en virkelig lækker konsistens. Min hud blev super blød af den. Eneste minus er at den ikke må tørre.
 • Helt genial!

  Nathalie on 12. maj 2016

  Virkelig en fantastisk maske. Den efterlader huden super smuk og frisk! Jeg er vild med den!
 • Super lækker maske!

  Isabella Lauritsen on 12. maj 2016

  Super lækker maske som føles godt på huden! Den føltes dybtegående og rensende.
 • Det er helt sort

  Line on 12. maj 2016

  Da man kun har en md til at vurdere produktet, kan jeg ikke se en effekt - men jeg kan bedømme ud fra anvendelse: Let at anvende, ingen unødvendige tilsætningsstoffer, det er lækkert!
  Produktet tørrer hurtigt ind, så jeg har måtte bruge en 'face mist', men let at vaske af efterfølgende. Eneste man skal være obs på er, at den let kommer på tøjet og hele vasken (heldigvis er den let at fjerne igen)
 • Svær at styre

  Emma on 12. maj 2016

  Elsker emballagen, men masken skuffer. Den er svær at styre, den tørrer sindssygt hurtigt, og gør det svært at få af - selv med varmt vand. Ideen er god, men synes ikke resultat er vildt imponerende - især i forhold til prisen.
 • Dejlig maske

  Johanne on 12. maj 2016

  En virkelig dejlig maske der efterlader huden blød og fin, men sikke en svineri når den skal vaskes af. Og min tørrede også ud et par gange på de 10min så jeg måtte duppe den våd et ar gange da der står den ikke må tørre ud. Synes dog den er lidt dyr.
 • Lidt speciel maske

  Gitte on 12. maj 2016

  Jeg er vild med at der er så få ingredienser i denne maske, men jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om den - den er lidt svær at få af og den tørrer virkelig hurtigt.. Jeg valgte at vaske den af i bruseren og jeg synes ikke, at jeg mærker den store effekt. Designet er flot.
 • Lækker maske

  Jytte on 12. maj 2016

  Skøn "sort" maske - giver lækker hud. Man skal ikke være "fedtet" med at smøre et godt lag på, da den ikke må tørre ud.
 • Fint overall

  Amira on 11. maj 2016

  Denne her er interessant. For på den ene side er det jo super fedt, at der kun er to ingredienser = ikke så meget gejl man propper i hovedet. Meeeen... ,an tænker jo også lidt... gør den så overhovedet nogen forskel?

  For 200 kr pr. 150 ml synes jeg ikke den er pengene værd, eftersom der findes mange andre masker, der gør det lige så godt/bedre og koster mindre.

  Dog fungerer den okay og er 100% lækker for os/dem, der har tendens til sensetiv hud og allergi over for diverse tilsætningsstoffer.

  Emballagen som selve cremen er i, er grim, men indpakningen/pappet er sååååh lækker, og LIGE sådan noget, der fanger min opmærksomhed.

 • Lækker!

  Louise on 11. maj 2016

  Men tørre dog hurtigt ud på huden, så ens ansigt blir klemt helt sammen. Dog ikke noget lidt vand ikke kan klare ;) Fin blød hud bagefter.
 • Nemt og effektivt

  Tania on 11. maj 2016

  Masken er nem at lægge - dog er den ikke særlig drøj i brug, eftersom den ikke må tørre ud. Så der skal et jævnt lag til. Man ligner døden fra Lübeck mens masken sidder, men huden føles lækker og frisk efterfølgende. Har godt kunne mærke en forskel på min hud efter brug, da den ikke har været lige så fedtet som den plejer.
 • Virkelig lækker maske

  Mette on 11. maj 2016

  Huden føles så frisk efter anvendelse og har en ny glød
 • Maske

  Klarissa Dee on 11. maj 2016

  Indpakningen er så fin, men den er ret svær at vaske af igen.
 • Dejlig maske

  Salsabil on 11. maj 2016

  Rigtig dejlig maske, den blød gør mit ansigt. Hjælper imod mine bumser og jeg får en baby blød ansigt.
 • Svær at bruge.

  Nicole Juul on 11. maj 2016

  Den skal påføres i et ret tykt lag for ikke at tørre ud. Desuden er den svær at påføre i et tykt lag og sviner utroligt meget. Min hud tørrede ud af den (højst sandsynligt fordi jeg havde svært ved at fordele et tykt lag). Men lækkert at den kun indeholder to naturlige ingredienser!
 • 3/5

  Sara on 11. maj 2016

  Masken blødgør meget fint, og har en utrolig dejlig konsistens. Dog tørrer den meget hurtigt (hurtigere end de 5-10 minutter der står på pakningen), og så snart den tørrer, bliver den utroligt svær at få af igen. Selve tuben er også en smule besværlig at anvende.
 • Peat Mask

  Sanne on 11. maj 2016

  Jeg synes ikke, at produktet har den store effekt på min hud. Dette kan selvfølgelig godt skyldes, at jeg skal bruge det noget mere inden effekten kommer. Jeg giver derfor produktet et par forsøg mere indtil tuben er tom.
 • Hmm.

  Rebecca Maria on 11. maj 2016

  Den virker meget lækker, men synes ikke den gør noget for mig hud overhovedet.
 • Tilbage til barndommen

  Heidi on 11. maj 2016

  Med en svag duft af mudder og henna bringer denne maske mig tilbage til barndommens mudderkager og leg. Masken er vidunderlig og huden var frisk og lækker bagefter.
 • skøn konsistens, voldsom farve.

  Kathrine on 11. maj 2016

  En lækker maske med en skøn konsistens. Lidt træls at man skal finde en sauna eller tage et virkelig varmt bad for at få mest ud af den, men det har de heldigvis i mit fitness center. Den sorte farve har skræmt et par stykker i omklædningsrummet.
 • God

  Julie on 11. maj 2016

  God
 • Hmmm ved ikke

  Kristina on 11. maj 2016

  Spændende produkt. Jeg synes dog at det er svært at følge anvisningerne, da produktet, uanset mængde, tørrer ind på huden meget hurtigt. Jeg har ikke lige en sauna i nærheden, som jeg kan se at man anbefaler. Ved ikke om jeg synes jeg mærkede den store effekt, men jeg forsætter med at forsøge.
 • Fungerer godt

  Anne-Sofie on 11. maj 2016

  Denne maske er nem at påføre og så tørrer den hurtigt. Jeg påfører den tit inden jeg skal tage opvasken, så er den nemlig klar til at blive vasket af når jeg er færdig ;)

  Den er lidt svær at vaske af, men det kan være fordi jeg lader den sidde lidt længere end 5-10 minutter. Lige efter afvaskning kan huden godt se lidt rød ud, men huden føles hverken stram eller ubehagelig, så det gør mig ikke så meget. Min hud har tendens til at fedte, og jeg ved ikke om denne har hjulpet på det - men min hud virker mere i balance efter brug, så jeg fortsætter med masken.
 • God

  Steffanie on 11. maj 2016

  Den er god og det virker som om den renser. Den kan godt svie lidt, men det er nok meningen.
 • Mudder

  Tina on 10. maj 2016

  Den er bare lækker og det føles virkelig som om man har ren natur i hovedet
 • Magi fra naturen

  Laura Hiis on 10. maj 2016

  Denne muddermaske efterlader huden ufattelig blød og ren. Et godt tip er, at tage den på i bad, da masken ikke må tørre ind. Dampen fra badet vil forhindre dette.
 • Fin maske

  Sara on 10. maj 2016

  Emballagen er virkelig fin og simpel, men papirdelen på tuben bliver hurtigt lidt grumset når man prøver masken på :/

  Synes den tørrer meget hurtigt ind, så det er ikke en maske man slapper af med på, da den jo ikke må tørre ind og man derfor skal duppe den med vand imens den er på ...

  Men selvom min hud efter jeg tog den af var lidt underlig tør at røre ved, så synes jeg den så dejlig ren ud. Havde lidt frygtet af den sorte farve ville sætte sig i mine porer, men min hud så heldigvis rigtig fin ud bagefter. Desuden er ingredienserne et stort plus.
 • Lækker maske

  Inger on 10. maj 2016

  Lækker ansigtsmaske
 • Effektiv

  Lana on 10. maj 2016

  Virkelig god og effektive maske. Eneste minus er emballagen. Personligt synes jeg at den så lidt for hjemmelavet ud, med hvid tube og klistermærke på :-D
 • Hmmm

  Anne-Marie on 10. maj 2016

  Var noget skeptisk da jeg modtog denne.
  Den efterlader huden skøn, men kan ikke rigtig komme over fornemmelsen af at have dyppet ansigtet i en mose. Tror ikke jeg kunne finde på at købe den selv
 • lækker produkt

  Shannie on 10. maj 2016

  nem maske at påføre og nem at vask igen men får en dejlige blod hud bage efter!
 • Virkelig god

  Stinne B on 10. maj 2016

  Jeg synes virkelig den her maske er god. Efter jeg har brugt den føles min hud opstrammet og meget blød. Jeg plejer at tage den på inden jeg skal i bad, så den ikke tørrer så meget ud.
 • Virkelig dårlig

  Christina on 10. maj 2016

  2 ingredienser er bare ikke nok. Den slog min sarte hud helt ud af balance, og det tog flere dage, at få den på rette stor igen. Den er også meget bøvlet at vaske af igen.
 • Lidt besværlig, men skøn

  Trine on 10. maj 2016

  Masken er super lækker, og den efterlader min hud blød og smuk. Dog er det problematisk, at den tørrer så hurtigt ind, når den lige præcis ikke må det.
  Måske påfører jeg et for tyndt lag, eller også craver min hud måske bare fugt.
  Men selvom den er lidt besværlig, er den uden tvivl fantastisk
 • Lækker

  Louise Boye on 10. maj 2016

  Produkt der er nemt at bruge, virker som annonceret og giver en følelse af selvforkælelse.
 • Lækker med dyr :)

  Sara on 10. maj 2016

  Den er virkelig god, og efterlader huden dejlig, - dog er det nok lidt for dyrt til min smag.
 • Mask

  Sanne on 10. maj 2016

  Dejlig med en maske, det jo så godt for huden. Den har en lidt sjov konsistens. men alt i alt en god ting i boxen.
 • Babynumseblød efter brug

  Louise on 10. maj 2016

  Masken er virkelig lækker og nem at anvende. Den er lidt sjov i konsistensen, men huden er blød som en barnenumse bagefter!
 • Spændende produkt

  Liselotte on 9. maj 2016

  Spændende maske
 • mudder alle vegne

  Dorte on 9. maj 2016

  Selve produktet giver lidt lækkert til huden, men den sviner for meget til at jeg vil bruge min tid på at vaske af alle de steder hvor splat/dryp ender.
 • peat mask

  Eva on 9. maj 2016

  den er god og den lover hvad den holder. Skal helt klart have en ny, når den er tom,
 • Helt fint

  Kristine Louise on 9. maj 2016

  Men hold da pokker den sviner og er svær at få af. Huden bliver dog dejlig blød efter.
 • Lækkert produkt men svær at tage af

  Amanda on 9. maj 2016

  Jeg er helt vild med produktet. Det tørrer dog ret hurtigt, så skulle våde masken undervejs. Det var lidt en skam at den var så svær at tage af. Det gav mig virkelig problemer
 • maske

  Michelle on 9. maj 2016

  en god maske, som min hud har sat pris på. Dog skal jeg helst bruge den inden jeg går i bad, for den sviner godt nok håndvasken til, haha
 • Maske

  Camilla on 9. maj 2016

  En super lækker maske, der efterlader huden lækker og blød.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Mia on 9. maj 2016

  En anderledes maske end man er vant til. Den sviger dog lidt i starten, da den bliver smurt på... Ellers er den ret lækker.
 • Lækker hud!

  Linette on 9. maj 2016

  Den her ansigtsmaske er så dejlig og til en helt fair pris. Den er dejlig at smøre ud, og har en dejlig virkning. Det eneste jeg kan sige er et lille minus, er lugten. Den lugter ikke kraftigt men det tager et par minutter at vænne sig til "skovduften".
 • God maske

  Tina on 9. maj 2016

  Har prøvet masken et par gange. Min hud føles behagelig bagefter. Jeg har kombineret hud og det lader masken til at kunne håndtere fint
 • Min hud bliver perfekt

  Cecilie sofie on 9. maj 2016

  Et rigtig lækkert produkt, der gør min hus yderst lækker. Jeg er en smule rød i ansigtet efter brug, men det falder hurtigt også er min hud ren og blød.
 • fantastisk

  Jannie Alexandra on 9. maj 2016

  Helt vild god ansigtsmaske. Er super begejstret over der kun er 2 indgredienser i. Får verdens blødeste hud af den.
 • Super lækker

  Nanna on 9. maj 2016

  Så lækker maske. En af de bedste jeg har prøvet endnu! Huden bliver så lækker bagefter.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Maria Yrr on 9. maj 2016

  Rigtig god mask. Minder lidt om the blue lagoon mask
 • Ikke min ynglings maske

  Christina on 9. maj 2016

  Jeg har brugt den et par gange men er ikke så begejstret for den. Der bliver anvist at den ikke må tørre ud og skal sidde i 5-10 minutter. Selvom jeg har lagt et ordenligt lag og kun har den på i 5 minutter og tager den af i badet, er den allerede tørret ind og virkelig svær at få af.
  Jeg føler ikke den gør noget specielt for min hud.
 • pragtfuld maske

  Tania on 9. maj 2016

  Elsker denne pragtfulde maske, som bare er lækker at have på. Er hel vild med tanken om at den ikke indeholder noget som helst skadeligt.

  lækkert!! dog er den dyr
 • Ikke god til min sarte hud

  Lisa on 9. maj 2016

  Den er meget skrap på huden og er meget svær at få af igen.
 • så lidt - men så meget!

  Chilli on 9. maj 2016

  Jeg havde aldrig hørt om mærket før og syntes egenlig den så lidt kedelig ud. Jeg blev dog hurtigt enig med mig selv om den skulle prøves på min ultra tørre og tendens til rød plettede hud. Den skal ikke sidde særlig længe så jeg anbefaler du bruger et mellem tykt lag så den stadig kan nå at trænge ordenligt ind inden den skal fjernes. Du kan allerede mærke med det samme din hud er blød og jeg kan efter 3 ganges brug (på 10 dage ) se en betydelig forskel i mine røde plamager og jeg skinner langt mindre end jeg plejer ! jeg er fan og skal helt sikkert anskaffe en ny når min tube er tom ! Det kan godt være de ikke har brugt en mio på indpakning men seriøsiteten skinner igennem og den står nu fremme på mit badeværelse
 • Bringer urenheder til overfladen!

  Emilie on 9. maj 2016

  Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med dette produkt. Dette skyldes at jeg efter at have brugt det slog voldsomt ud i en hel uge efterfølgende! Jeg går ud fra at det er fordi masken for at rense huden skal bringe urenhederne til overfladen, jeg ved dog ikke helt hvordan jeg har det med det. Produktet kan dermed ikke anbefales et par dage før en stor begivenhed.
 • Lad den ikke tørre ud!!!

  Mette on 9. maj 2016

  Synes min hud blev pæn af den, men det var svært at holde den "fugtig" i 10 minutter, da jeg ikke lige har en sauna/dampbad derhjemme - og hold da op det gjorde nas da den tørrede og var UMULIG at få vasket af...
 • JA TAK

  Rikke on 9. maj 2016

  Endelig en maske der er lækker, nem at anvende og virker. Jeg er fan. Det eneste minus er prisen.
 • Sort maske

  Maria Flinck on 9. maj 2016

  Føler man sig ikke altid sund - bare man gør noget? Så den skaber indre sundhed i hvert fald.
 • God

  Patricia on 9. maj 2016

  Den er god, synes dog, at det er besværligt, at man skal gå og gøre den våd hele tiden.
 • in love!

  Rikke on 9. maj 2016

  Denne maske har hjulpet min hud utroligt meget med at komme af med den fedtede hud! Jeg elsker den!
 • Man får virkelig blød hud af den

  Janni on 9. maj 2016

  Den er virkelig svær at holde fugtig og derfor tørrer den ret hurtigt, som gør ondt i huden. Men læste at andre brugte den i badet, så det vil jeg også prøve. Den dufter heller ikke specielt godt, men den er jo også meget naturlig ;)
 • Lige i skabet

  Helle on 9. maj 2016

  *****
 • Lækker

  Savannah on 9. maj 2016

  Masken fra Sosar imponerer mig med kun to ingredienser. Det er sjældent man oplever et produkt, hvor man faktisk kan overkomme at tænke på hvad der er i - og det synes jeg rigtig godt om.

  Masken lugter ikke specielt godt.. Det er dog heller ikke en nødvendighed, overhovedet, da den efterladen mit hud dejlig blødt! Den tørre fhv. hurtigt, og griser lige vel meget. Men jeg kan faktisk stadig meget godt lide den.
 • Meget sort, men giver glat hud

  Hanne on 9. maj 2016

  Dejlig ansigtsmaske, giver fin blød hud og formindsker tydelige porrer.
 • Interessant maske

  Lene on 9. maj 2016

  Den er nem at påføre, men meget svær ikke at få til at tørre ud på huden - også selvom man har påført et tykt lag. Huden var meget let og glat bagefter.
 • Rigtig god

  Emilie on 8. maj 2016

  Rigtig lækker ansigtsmaske. Den indtørrer lidt hurtigt, men bruger man den i badet som anbefalet, fungerer den rigtig fint!
 • Love it

  Line on 8. maj 2016

  Har ikke andet end at sige end "fantastisk produkt"
 • fantastisk

  Simone on 8. maj 2016

  jeg har en meget olieret t-zone og når jeg har brugt denne maske kan jeg pludselig have makeup på i mange timer uden det "smelter af" i helt op til en uge. det har jeg ikke oplevet med noget andet produkt. dog er den lidt messy at tage af men det er ikke noget problem i forhold til det gode resultat.
 • Fin

  Isabella on 8. maj 2016

  Selve produktet ser ikke så lækkert ud, men den fungerer umiddelbart fint.
 • Ikke noget for mig

  Kamilla on 8. maj 2016

  Den var for hård ved min hud og endte med at lave sår de steder som var følsomt!
 • Skincare

  Anne on 8. maj 2016

  Lækker maske, der dog er lidt svær at bruge. Jeg skal presse mig selv lidt til at få påført og brugt denne maske, da den kræver både tid, og besvær at få af, men hvis man ser bort fra det, så elsker min hud denne maske.
 • Perfekt!

  Nadia on 8. maj 2016

  Skøn ansigtsmaske :)
 • Forkælelse til ansigtet

  Sofie on 8. maj 2016

  Nem og lækker maske. Duften er ikke så god, men da det kun er kort tid man har det på er det fint.
 • Rigtig lækker

  Katrine on 8. maj 2016

  Masken efterlod min hud super blød, og jeg følte kun at den gjorde gode ting for min hud. Dog er det svært at holde den fugtig, og det er lidt af et grisseri.
 • Goodiebox

  Jane on 8. maj 2016

  Jeg elsker at prøve nye produkter fra jer og det er altid et hit jeg er vild med den her sorte maske
 • Super forfriskende!!

  Freja on 8. maj 2016

  Det er en super lækker maske!!
  Den gør huden så dejlig blød og smuk!!
  Det eneste jeg ikke kan lide ved dette produkt er den masken er i, altså selve emballagen.
 • Så skøn!!

  Emilie Kjær on 8. maj 2016

  Giver den blødeste hud, og er så let at anvende!! ville dog ønske at den holdt længere
 • Lækker

  Christina on 8. maj 2016

  Enorm lækker og enkel
 • Så lækker

  vicki on 8. maj 2016

  Så lækker, føler virkelig at huden er afrenset, og bonus at deb er så naturlig
 • Meget fin

  Mia on 8. maj 2016

  Fint produkt men lidt dyrt synes jeg .. Jeg ville købe produktet hvis det var billigere
 • Lækkert produkt

  Simone on 8. maj 2016

  Altid godt med produkter, som stabiliserer olieproduktionen. Umiddelbart virker den fint men skal nok prøves af lidt flere gange. :)
 • Maske

  Louise on 8. maj 2016

  Har ikke prøvet den endnu
 • Tjo

  Ditte Gry on 7. maj 2016

  Fin maske, men den sviner ret meget. Oplevede ikke den helt store forskel på min hud efter en gang, men måske havde den større effekt Hvis man brugte den jævnligt. Er ikke så glad for at rosenvandet kan være allergifremkaldende.
 • Super

  Nikita on 7. maj 2016

  Man kan virkelig mærke hvordan den arbejder med huden. Efterlader min hud dejlig blød, og fjerner mine urenheder.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Anna Steina on 7. maj 2016

  Virker fint, lidt kompliceret med at den må ikke tørres.
 • nemt at bruge

  Maja on 7. maj 2016

  Den føles lidt som en mudermaske på tube.
 • Fantastisk

  Anna on 7. maj 2016

  Den giver den blødeste hud. Sikker vinder! Den skal købes igen og igen!
 • Forest Peat mask

  Elina on 7. maj 2016

  En fin maske, huden efterlades dejlig blød
 • Øv

  Daniella on 7. maj 2016

  Jeg blev lide skuffet over at den indtørre så hurtigt på huden og er så svær at vaske af igen. For jeg blev ellers positiv over, at den kun indeholdte to ingredienser. Men jeg bruger den nu i badet hvor den heldigvis ikke udtørre pga. den varme damp og så er den super nem at vaske af.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK Read more at: https://tr.im/QjIql

  Karina on 7. maj 2016

  super lækker maske for alle pengene
 • Sacred Forest Peat Mask

  Malene on 7. maj 2016

  Rigtig god ansigtsmaske. Bliver dog lige rigeligt tør i huden efter brug.
 • meget luksuriøs!

  Cecilie on 7. maj 2016

  Man føler sig dejlig frisk når den er skyllet af. lækker lækker maske
 • mask

  Stine on 7. maj 2016

  super god maske
 • Ansigtsmaske

  Louise on 7. maj 2016

  Lækker ansigtsmaske. nem at anvende og efterlader huden dejlig og frisk. Dog lidt dyr.
 • Den bedste ansigtsmaske i hele verden!

  Manja Francisca on 7. maj 2016

  - Overskriften siger jo sig selv. Jeg er i den grad begejstret!
  Jeg har prøvet utallige lermasker og synes hver gang min hud bliver efterladt med en kedelig følelse. Det gør denne maske slet ikke - min hud føles silkeblød og helt "rolig".
  Selvom jeg har læst, at man skal bruge meget af produktet, har jeg fået tuben til at holde til en 5 gange - og oplever stadigvæk positive effekter.
  Det er nok et af de beste Goodiebox produkter jeg har fået og det er fremover fast inventar i min hudpleje-rutine.
 • ikke lige mig

  Jeanette on 7. maj 2016

  ikke lige mig
 • skovstøv og femasker

  Sam Madeleine Athena on 7. maj 2016

  En virkeligt lækker maske, der bestemt hjalp på den fedtede T-zone og den tørre hud i resten af ansigtet .. så at den kan regulere fedtproduktion, hvad end det er mere eller mindre man behøver, det tror jeg på!
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Helen on 7. maj 2016

  Rigtig flot og indbydene emballage af denne ansigtsmaske. Et lækkert, enkelt og temperamentsfuld produkt. Lækker, da den efter lader huden blød og ren. Enkel, da den kun indeholder to ingredienser. Tamperamensfuld, da den skal holdes fugtig, men den tørrer lynhurtig, den svier lidt og den sviner rigtig rigtig meget når den skal skylles af.
 • Efterlader huden blød

  Camilla on 7. maj 2016

  Produktet tørre hurtigt, - hvilke gør det lidt besværligt..
 • Blød hud

  Maria on 7. maj 2016

  Denne maske skræmte mig lidt i starten, med jeg fik den blødsete hud bagefter!
 • Blød hud

  anna abigail on 7. maj 2016

  Lidt bøvlet og messy, men man får den dejligste hud af den :)
 • Spændende

  Louise on 7. maj 2016

  Spændende at prøve, men det er ikke lige mig
 • Så lækker.

  karina on 7. maj 2016

  Den er rigtig lækker. Gør min hud rigtig blød og fin.
 • Love it

  Lea Annette on 7. maj 2016

  Yes this product smells funky and it's extremely messy to use, but if you read the instructions, it says to keep it moist. The shower is the perfect place to use the product for easy cleanup and it stays moister for longer. My skin felt soft and glowing after using it.
 • Øv

  Tina on 7. maj 2016

  Det var en nitte.
 • Maske

  Alberte on 7. maj 2016

  Rigtig go maske:)
 • super god

  jytte on 7. maj 2016

  men den sviner meget når den skal af
 • Nej tak!

  Jette on 7. maj 2016

  Dette produkt kan jeg ikke lide. Det sviner når man skal vaske det af!

  Jeg havde været meget bedre hvis den stivende, så man kunne rive den af som en maske.
 • Overordnet godt

  Nanna Cecilie on 7. maj 2016

  Jeg har glædet mig vildt meget til at prøve dette produkt. Siden jeg har mange problemer med min hud, satsede jeg på at den ville genopfriske og hjælpe huden lidt på vej. Det var præcis hvad masken gjorde, og jeg er nu vildt glad for den!
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Joan on 7. maj 2016

  Skøn maske, der efterlader dine kinder som en barnenumse
 • Dårlig forklaring

  Lis Vissing on 7. maj 2016

  Dårlig forklaring på indpakken.
 • maske

  Maria on 7. maj 2016

  synes den er dyr
  den er skam god nok jeg er bare ikke så meget til maske
 • Maske

  Line Skov on 7. maj 2016

  Jeg elsker konceptet om, at der er brugt så få rene ingredienser som muligt. Det er en skøn maske som har en dejlig peelende effekt. Dog skal det siges at masken bare mangler noget mere lækkert for mig.
 • skør og besværlig, med ok effekt.

  Christine on 7. maj 2016

  Meget underlig maske! lugter ikke specielt godt og svinede usædvanligt meget da jeg skulle vaske den af. Jeg synes det er vildt besværligt at man skal holde den fugtet. Effekten var okay, ikke vanvittig forskel.
 • naturlighed der virker

  Pernille on 7. maj 2016

  Den var dybderensende og giver lækker blød hud bagefter
 • Ikke lige mig

  Gitte on 7. maj 2016

  Den sviner meget og jeg syntes ikke den har nogle effekt på mig
 • Maske

  Dorthea on 7. maj 2016

  ELSKER denne maske!
  Den er nem at påfører og nem at tage af, den dufter også fint.
  Synes det er så skønt med så få ingredienser!
  Super dejligt produkt.
 • Parfumefri

  Hanne on 7. maj 2016

  Skønt med en maske. Tørrer meget hutigt ind. Datteren synes den lugter lidt men virker efter hensigten. Dejligt med produker som er fri for alt muligt.
 • Ok

  Nina on 7. maj 2016

  Flot enkel emballage. Produktet var nemt at anvende, men havde ikke den store effekt.
 • Love it!

  Hasna on 6. maj 2016

  Den mest rensende produkt til ansigtet aom kan påføreres mens man er i bad hvilket givet huden den flotteste glød efter plus så er det meget nemmere at få det af!
 • Overraskende god

  Tasmina on 6. maj 2016

  Ud over at det er irriterende at den ikke mø tøres ind, har den dog en god effekt - mærker selv at min hud får en glød, som jeg bare er vild med!
 • Spændende

  Kamilla on 6. maj 2016

  Spændende fordi det var anderledes at prøve noget der er levet af kun rosenvand og tørv. Er egentligt fint tilfreds med den, men skal være ærlig, at den erstatter ikke min muddermaske fra Origins. Synes det er meget sjovt, at den ligner en tube med maling i.
 • Strammer

  Kirsa on 6. maj 2016

  Denne her var et spændende produkt at få i goodieboxen! Den strammede og prikkede rigtigt lækkert.
 • Peat me up!

  Heidi on 6. maj 2016

  Peat masken er blevet min nye bedste ven. Jeg bruger den fast de dage hvor jeg har været i fitness og svedt igennem! Masken giver så god fugt til mit ansigt og efterlader den blød og lækker! Det kan klart anbefales.
  Æskens design er super enkelt og pænt, dog skuffer tubens udseende mig en smule!
 • Rigtig lækker maske

  Maria on 6. maj 2016

  Virkelig lækker maske
 • Smertefuldt :(

  Maria on 6. maj 2016

  Det eneste gode at sige om denne maske er at emballagen virkelig er fin at se på. Men ellers var det en ubehagelig oplevelse, da den svig og gjorde ondt at have på og mine kinder var røde i flere dage efter - også selvom jeg forsøgte at holde masken fugtig, hvilket var lidt svært, da den tørrede på ingen tid.
 • hmm

  Michele on 6. maj 2016

  ikke god svær at få af igen og tørre meget hurtigt
 • Sjov oplevelse - bedst i badet

  Karina on 6. maj 2016

  Jeg kan rigtig godt lide konceptet med kun to ingredienser og minus kemi! Masken lugter også lidt af hippi helse, men det synes jeg kun gør den mere naturlig og troværdig! Første gang jeg prøvede den var det virkelig svært at undgå at masken tørrede og det endte med en del mudder rundt omkring. Men anden gang i badet omgivet af varm damp var det en sand fornøjelse! I badet undgår man også al svineriet så helt klart her masken fungerer bedst! Min hud var vild med det! Også selvom der ikke skete mirakler :)
 • Maske

  Emma on 6. maj 2016

  Den dufter lidt mærkeligt, men min hud kan godt lide den. Rødmen forsvandt og urenhederne blev mindre efter brug.
 • Klart det bedste produkt jeg har prøvet

  Heidi on 6. maj 2016

  Fuldstændig fantastisk intet mindre
 • Jord i hovedet

  Nete on 6. maj 2016

  produktet må ikke tørre ud men nærmest i det sekund den kommer på min hud, tørrer den ind.
  meget sjovt at den nærmes kun består af jord, men jeg føler ikke det har nogen effekt på mig.
 • Okay,!

  Neima M. on 6. maj 2016

  Jeg kan desværre ikke sige særlig meget om den, da jeg kun nåes at prøve en enkelt gange.
 • Den bliver tør

  Maria on 6. maj 2016

  Lige meget hvor meget jeg kommer på tørre den ud, og den sviner godt nok mit hvide badeværelse. Jeg synes den er lækker, men tror ikke jeg har fået den efekt den skal give, da den tørre ud lige meget hvor meget jeg kommer på.
 • Julie on 6. maj 2016

  Synes ikke at den gør nogen forskel eller hjælper på huden. Andre ansigtsmasker er mere effektive end denne her er.
 • Review

  Maria on 6. maj 2016

  It leave the skin very smooth, but it's little bit hard to get it off.
 • God

  line on 6. maj 2016

  God og lækker
 • Giver en let rødme

  Tonje on 6. maj 2016

  Desværre giver den mig en let rødme i ansigtet, dog har jeg oplevet dette med andre masker så det er nok min hun der er sart.
  Huden bliver dog rigtig blød bagefter
 • Ingen forskel

  Ditte on 6. maj 2016

  elsker at den er 100 procent naturlig, hvis den også virkede havde jeg været solgt. Men så desværre ingen forskel på min hud, min pande var stadig lige så fedtet som altid efter brug
 • Mmh

  Zabine on 6. maj 2016

  Denne ansigtsmaske er helt igennem fantastisk! Køber den helt sikkert igen.
 • Bedømmelse

  Jamilaah on 6. maj 2016

  Elsker den og bruger den så tit jeg kan!
 • Anderledes og god

  Jannie on 6. maj 2016

  Jeg har brugt denne maske en del - den er anderledes med den sorte farve.

  Den dufter meget svagt, men ikke ligefrem en god duft synes jeg. Jeg synes den er rigtig god, men der skal et tykt lag for ikke at den udtørre indenfor et par minutter.

  Den er meget svær at få af igen - både med hånd og vand, vaskeklud og vand eller vatrondeller med vand.
 • Ok

  Ulrika on 6. maj 2016

  Har kun prøver en gang, og brugte nok alt for lidt produkt. Skal snart prøves igen!
 • Lækker men sviner

  Sascha on 6. maj 2016

  Den gør huden lækker, men den sviner godt nok meget
 • Ikke et hit

  Katalin on 6. maj 2016

  Denne mask er nem at påføre men er svær at få af igen. Efter afvaskning af ansigtet var huden stadig lidt mørk, så der blev brugt noget tid på at få den helt fjernet. Jeg ved ikke om den gør noget godt for huden, det kan godt være at huden føles lidt blød efter brug. Design/emballage er ganske sjovt, ligner lidt en tube salve fra apoteket.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Christina on 6. maj 2016

  Jeg synes det er fedt, at der er lavet et produkt, som kun indeholder to ingredienser, og på samme tid, faktisk virker besynderligt godt. Generet er det bare ret sjovt, og hyggeligt, når man er sammen med veninderne, og man kan grine af hinanden med sorte ansigter.
 • Næsten perfekt

  Cæcilie on 6. maj 2016

  Synes konceptet bag denne maske er vanvittigt fedt med at der kun bruges to ingredienser. Dog bliver min sensitive hud rigtig irriteret af at bruge den, og jeg skal hele tiden væde den for at den ikke kradser og tørrer ud. MEN dagen efter er min hud til gengæld så fin og porrerne mindre. Overvejer kraftigt at prøve deres muddermaske, som skulle være mere fugtgivende, da jeg tror den vil være bedre til min hudtype.
 • Lækker hud

  Louise on 6. maj 2016

  Den giver dejlig, blød hud, men dufter - det gør den bestemt ikke
 • ELSKER!!

  Marie-Louise on 6. maj 2016

  Elsker den og så sejt at den er lavet på to ting :) Jeg var glad for hvad den gjorde ved min hud :)
 • Peat Mask

  Christel on 6. maj 2016

  Resultatet er godt, huden bliver dejlig blød, men den sviner meget når man skal have den af igen.
 • okay

  Esra on 5. maj 2016

  Fint produkt. lidt svært at få af.
 • Bedømmelse

  Alberte on 5. maj 2016

  Meget lækker maske! Gav mig en blød og dejlig ren hud :)
 • Brun for alle pengene

  Trine on 5. maj 2016

  Jeg elsker denne maske, den giver en lækker silkeblød hud efter brug
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Annemette on 5. maj 2016

  Jeg kan virkeligt godt forstå, hvorfor i er faldet pladask for denne lækre sag fra Sösars!!
  Denne maske er virkelig FANTASTISK!!
  Jeg har prøvet så mange forskellige masker i mit liv og resultatet har aldrig rigtig været helt godt.
  Masken her er nem at påføre, dog sviner den rigtig meget hvis man ikke passer lidt på, og den dufter hellere ikke super godt, men selve produktet virker så godt!!
  Jeg log min dog tørre lidt ind men resultatet blev stadigvæk rigtig godt, og min hud blev så lækker blød i flere dage.
  Masken var dog lidt svær at fjerne (tror det er fordi min tørre en lille smule ind)
  Jeg er rigtig vild med masken og det allerbedste er at jeg ikke slår ud med rødme eller bumser!!
 • Spændende

  Melissa on 5. maj 2016

  Var ret skeptisk, både inden og imens jeg smurte den på. Jeg blev positiv overrasket da jeg fik masken af, virkelig lækker hud man får af det ! Eneste minus er dog den er træls og lidt svær at skulle vaske af.
 • PEAT MASK

  Maria Bornhøft on 5. maj 2016

  Jeg kan rigtig godt lide konceptet bag dette produkt, desværre synes jeg ikke rigtig den havde nogen effekt. Den har også en dårlig lugt. Alt i alt lidt skuffet.
 • Overdrevet

  Claudia on 5. maj 2016

  Den er overdrevet god denne maske, man skal dog ikke lade den sidde i mere end 5-7 min. Jeg var i hvert fald ude for at den begyndte at gøre lidt ondt, men jeg havde også godt læst den ikke skulle størkne, synes det skal stå lidt tydeligere på emballagen. Men den havde bare virkelig en god effekt på min hud og jeg kunne se den var glad efter :)))
 • super go maske

  Kristina on 5. maj 2016

  virker som den skal
 • lækker og ren barnenumse

  Maria on 5. maj 2016

  Min hud var så lækker og blød efter denne maske,utroligt hvad 2 ingridienser kan gøre
 • Skøn maske

  Nihada on 2. maj 2016

  Dejlig maske både manden og jeg havde en stor glæde af den, men nøj det er noget griseri når man skyllet den af
 • Wow

  Simone on 2. maj 2016

  Denne makse fra SÕSAR, er noget af det bedste jeg længe har prøvet. Jeg havde masken på i 10 min og min hud blev helt bud, altså virkelig blød. Jeg havde før, ret fedtet hud, men nu er min hud vild lækker! Kan klart anbefales
 • Den var dejlig

  Stine Ninja on 2. maj 2016

  Dejlig maske... Den er jeg vild med
 • God effekt, men svær

  Nanna Flink on 2. maj 2016

  Masken har en fin konsistens som udgangspunkt og er nem at fordele, men den er dog meget svær at holde fugtig.
  Det er dog det hele værd når man ser og føler effekten bagefter. Huden føles fantastisk blød og frisk.

  Man skal vænne dig til den brune farve.
 • Brug den i badet!

  Susanne on 2. maj 2016

  Plus: Føles udglattende og rensende på huden
  Minus: Laver et værre svineri med den næsten sorte farve og føles efterfølgende let udtørrende på huden
 • ik god

  Hüda on 2. maj 2016

  den bliver hurtig tør og sviner en del. ikke god
 • :)

  Aiste on 2. maj 2016

  Best mask ever :)
 • Maske

  Sofie on 2. maj 2016

  Jeg fik et rødt udslet i hovedet af denne maske, jeg har aldrig oplevet det med andre masker før. Jeg har billede, hvis i vil have dem.
 • mud

  Miruna on 2. maj 2016

  basically, it was the first time for me to put mud on my face but surpringsly it worked out great.
  it left m skin smooth and clean
 • Kun to ingredienser

  Michelle Marie on 2. maj 2016

  På trods af at den kun indholder to ingredienser, har den overrasket meget!
 • rigtigt god

  annemette on 2. maj 2016

  Jeg kan godt lide masken. Det er dog lidt svært at ikke lade den tørre. Da de par gange jeg har prøvet den nu, tørre den i løbet af et par minutter. Så putter jeg bare lidt vand på den og venter 5 min mere og så skyller den af. Den efterlader min hud rigtig blød og lækker. Syntes det er en rigtig god maske
 • maske

  Suzan on 2. maj 2016

  den dufter godt og huden føles blød lige efter man har vasket det af
 • Hm

  Line on 2. maj 2016

  Det var ikke lige mig.
 • Forest Peat mask

  Christel on 2. maj 2016

  Meget speciel konsistens, men det afskrækker mig ikke, er meget til natulige ting ;o) Men jeg ville nok ikke købe dette produkt, da jeg ikke får brugt masker så meget, og egentlig har et hav af dem.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Cecilie on 2. maj 2016

  Jeg synes den er utrolig dårlig, først og fremmest klør den virkelig meget når du har haft den på i 2-3 min, den lugter, og er besværlig at få af.
 • Dejlig blød hud

  Christine on 2. maj 2016

  Det er skønt at stå med masken på og kunne dufte naturen og at det virkelig er jord/mudder man har i hovedet.

  Den giver blød hud og man føler sig frisk.
 • Lækker maske

  Gitte on 2. maj 2016

  Så lækker maske - vanedannende ;o)
 • God, men voldsom duft af jern

  Johanne Viola on 2. maj 2016

  Virkelig lækker maske, virker meget naturlig. Dog dufter den meget af jern og næsten blod, som man lige skal kunne se bort fra. Gode resultter
 • Cleansing well done

  Sofie on 2. maj 2016

  Efter brug af denne maske var min hud efterladt super blød og ren. Kan helt klart anbefales!
 • Dejligt produkt

  Ida on 2. maj 2016

  Skønt produkt, den er dejligt og have på og lægge på dog lidt svar og tage af.
 • Ikke imponeret!

  Line on 2. maj 2016

  Den tørre for hurtigt ud, hvilken den ikke må, så man kan hælde vand på hele tiden. Mærkede ingen effekt og blev rød i hovedet af den
 • Lækkert produkt

  Ines on 2. maj 2016

  Effekten var rigtig god og elsker at der ikke er hverken parabener eller parfume i! Det var en smule irriterende at den bliver ved med at tørre ud så man skal have vand på.
 • skøn

  ID26178985 Betina on 2. maj 2016

  min hud blev så lækker, og har endda kun prvøet den 2 gange. så lækker og ungerne synes man ser sjov ud når man har den på, så det et plus
 • Super lækker maske

  Anne-Dorthe on 2. maj 2016

  Super lækker maske og den efterlader huden dejlig blød.
 • Lækker

  Tanja on 2. maj 2016

  Jeg elsker, at den kun indeholder 2 ingredienser. Den er nem at bruge og efterladen huden dejligt blød.
 • Passer perfekt til min hud

  Line on 2. maj 2016

  Masken giver mig simpelthen bare den blødeste og glatteste hud, er vild med den :)
 • Mærkelig maske

  Lis on 2. maj 2016

  En mærkelig maske; det det med at den ikke må tøre ud og tøre den bare det mindste ud bliver den meget ubehagelig at have på og så kan jeg ikke vudre om den virker
 • OK, men ikke wow

  Christina on 2. maj 2016

  Blev lidt skuffet, syntes ikke det havde den ønskede effekt, men den var hyggelig at have på. Eneste ulempe var at man hele tiden skulle sørge for at den ikke tørrede ind, det tog lidt af det afslappende element af det
 • nem at påføre

  Mia Krysfeldt on 2. maj 2016

  Jeg bruger den i badet hvor jeg synes den har den bedste effekt. min hud er rigtig fin og mindre fedtet - super nemt!
 • Wow

  Marete on 1. maj 2016

  Fik et chok da jeg så konsistens og farve, men nøj en effekt den har.
  (Lidt bøvlet at få af) men det hele værd.
 • Det kunne være så godt

  Annemette on 1. maj 2016

  ...meen...
  Super fedt koncept og cool indpakning. Men øv hvor er den svær at håndtere i praksis. Den tører lyn hurtigt, så det er praktisk talt umuligt at have den på de anbefalede 10 min, hvis man ikke skal stå klar ved vandhanen hele tiden.
 • Fin

  Cecilie on 1. maj 2016

  Jeg har en meget sart hud, og reagerer ikke på denne. Det er rigtigt dejligt.
  Min hud er meget tør, og olierer aldrig. Jeg har ikke oplevet nogen resultater med denne, desværre
  Efter brug, kan jeg godt se hvor god en ide det er at fugte masken, så den ikke tørrer ind. Jeg kunne næsten ikke få den af igen.
  Min veninde prøvede også produktet, og hun lider af fedtet hud. Hun fik et balanceret fint resultat.
  Min bedømmelse vil derfor være baseret på både min oplevelse, men også min venindes
 • Natur i fint design

  Julie Lund on 1. maj 2016

  Super fin emballage. Man får et indtryk af kvalitet og luksus. Masken er grov og man er ikke i tvivl om at det er naturlige ingredienser. Den er nem at påføre og man bliver ikke fedtet fuldstændig ind trods den mørke farve.
  Dog synes jeg allerede masken tørrede ind efter få minutter, hvilket gjorde det svært at følge vejledningen. Den skal ikke sidde 10 min hvis man skal undgå at den tørrer, som der står i vejledningen.
  Resultatet var trods alt godt og jeg havde en følelse af min hud var helt renset og lidt peelet.
 • Vidunderlig!

  Helena on 1. maj 2016

  Jeg er så positivt overrasket! Den er super lækker og min hud var lækker bagefter :D
 • Maske

  Julie Folkmann on 1. maj 2016

  Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om denne maske, den virker til at være rigtig dejligt, og til at den burde gøre noget godt for huden.
  Imens man bruger masken, er det rigtig svært hele tiden at skulle holde øje med, om den tørre, og når man så fjerner den bliver man helt rød hvor den har været påført.
  Jeg har dog kun brugt den én gang
 • Det virker

  Anne on 1. maj 2016

  Dette simple produkt virker ! :D glæde
  Lidt svær at få af ved afvask
 • Lækker med stort L!

  Maria Vinther on 1. maj 2016

  Denne ansigtsmaske er simpelthen så fantastisk! Jeg fatter stadigvæk ikke at der kun er TO ingredienser i! Min hud er oliet men denne maske efterlade den fugtet og blød!
 • Blød hud!

  Maria on 1. maj 2016

  Jeg har aldrig prøvet noget lignende! Denne maske er helt fantastisk og man mærker strakt hvor naturlig den er når den påføres huden, hvilket er noget jeg sætter stor pris på :)
 • Meget udtørrende

  Dianna on 1. maj 2016

  Virkelig utrolig udtørrende på sensitiv hud :(
 • Forest peat mask

  Hildur on 1. maj 2016

  En helt okey maske, til dem der har fedtet hud. Vil ikke foreslå den til nogen med normal eller tør hud.
 • in love

  Simone on 1. maj 2016

  jeg er faldet for den her maske. den er såå lækker. man kan virkelig mærke den arbejder med huden.
 • tørre hurtigt

  Terese on 1. maj 2016

  masken har en lækker konsistens og er let at bruge. dog syntes jeg på trods af at jeg fulgte instrukserne og brugte den i badet, at den tørrede utroligt hurtigt, hvilket den ikke måtte.
  så jeg er ikke inponeret.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Nina Roland on 30. apr. 2016

  Super fin at bruge inden et bad.
 • Seriøs effekt...og svineri

  Teena on 30. apr. 2016

  Virkelig god maske at dømme ud fra hudens udseende og følelse umiddelbart efter. Dog trækker det ned, at den understreges ikke at måtte tørre - og tørrer med lynest hast...som i knastørrer! Noget af aet arbejde at holde en kørende bare i fem min. og så er det et djævelsk svineri. Men lur mig om ikke effekten gør, at det bliver udført en gang om ugen alligevel :)
 • lækker

  Camilla on 30. apr. 2016

  Huden er silkeblød bagefter
 • :)

  Line Maria on 30. apr. 2016

  Rigtig god maske! Man kan mærke at den går i dybde i huden. Jeg er fan :)
 • Lækker

  Nadja on 30. apr. 2016

  Super lækker muddermaske! Fantastisk blød hud efter denne maske - og der er til en del masker, hvilket også er super lækkert!
 • Tør

  Annette on 30. apr. 2016

  Denne maske bliver utrolig hurtig tør, og kraser når den skal af
 • Tja

  Annette Isabella on 30. apr. 2016

  Den er sikkert rigtig god. Men den bliver bare utrolig hurtig tør, kan ikke rigtige væde den,
 • Not my favourite mask

  Thaïs on 30. apr. 2016

  The result is good. It leaves a nice feeling on the skin. But it is a bit difficult to use. It says you should not let it dry but it dries quite fast. And it is a bit messy and difficult to remove compared to other face masks.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Villy on 30. apr. 2016

  Bliver desværre meget hurtig tør på huden, og svær at "væde op"
 • Ok

  Anne on 30. apr. 2016

  Lækker maske
 • Ansigtsmaske

  Sanne Joo on 30. apr. 2016

  Smuk emballage, drøj i brug og efterlader huden dejlig blød.
 • Sviner meget

  Ida Rise on 30. apr. 2016

  Den var fin at påføre og virkede dejlig på huden bagefter. Men den var virkelig svær at få vasket af, og den svinede rigtig meget i vasken, på hænderne osv.
 • Blød men tør

  Karoline on 30. apr. 2016

  Gør huden super blød men tørrer den meget ud + er ret svær at få af
 • Helt fin

  Camilla Maria on 30. apr. 2016

  Giver ikke den bedste effekt,men er god nok
 • Nem og god!

  Margret on 30. apr. 2016

  Nem at bruge og huden føles frisk bagefter. Den tørrer dog hurtigt, så man skal være opmærksom på at holde den fugtig.
 • God maske

  Emma Sofie on 30. apr. 2016

  Masken var god og virkede efter forventningerne, men da den ikke må tørre ud kan den godt være en anelse besværlig at anvende.
 • Fangasrisk

  Maria on 30. apr. 2016

  Jeg synes den har en super god effekt. Man får den dejligste hud efter brug. Desværre er der også nogle negative ting, dog ikke helt forfærdelige. Den sviger og klør i den tid man har den på, men det det gør mange masker. Det er stortset altid dem der virker bedst. Men, hvis man har den på i bare 2 min for lang tid, kan man altså risikere at være knald rød, der var masken har siddet. Man kan se selve omridset af, hvor man havde påført masken. Det er knap så heldigt, hvis man bruger den om morgenen, og skal ud samme dag. Desuden kan den godt være en smule svært at få af.
 • Lækker rensende maske

  Sausan on 30. apr. 2016

  Nem at putte på. Mit ansigt var dejlig blød uden at blive tør.
 • Skøn skøn skøn

  Tanja møller on 30. apr. 2016

  Endelig en maske som både er let at påføre men også giver en dejlig friskhed til huden
 • Anderledes men spændende ansigtsmaske med godt resultat

  Sara on 30. apr. 2016

  Den tykke og let grynede konsistens af masken føles rigtig godt på huden. Den lugter ikke dårligt, som jeg lidt havde forventet. Den er lidt besværlig at bruge, fordi den skal holdes våd, og den grisser også en del. Jeg har derfor brugt den i badet, hvilket til gengæld fungerer meget fint, bortset fra at man skal sætte mindst 10 minutter af, så man skal ikke have alt for travlt. Men man kan jo barbere ben og putte balsam i håret i mellemtiden! Masken var ret nem at skylle væk igen, og min hud føles blød og fugtig uden at være fedtet :) Jeg glæder mig til at prøve den igen!
 • Bedømmelse

  Tanja on 30. apr. 2016

  Den er virkelig god! Den gør huden baby blød! Jeg synes bare den er lidt dyr, men det er nok fint nok, når den virker så godt, som den gør!
 • Hm

  Nicoline on 29. apr. 2016

  Var ellers meget ivrig for at afprøve denne sag. Men må indrømme at det var lidt af et grisseri. Desuden ved jeg ikke om jeg måske har misforstået noget, men at skulle holde masken fugtig med vand betød for mig, at jeg konstant skulle være over den.
 • Ikke noget at skrive hjem om

  Kamilla on 29. apr. 2016

  Ikke et produkt, som jeg ville købe. Det havde ikke den store effekt på min hud i hvert fald ikke en positiv effekt. Nærmere det modsatte. Har haft enormt tør hud efter brug af masken
 • Okay

  Christine on 29. apr. 2016

  Min hud skal lige vænne sig til dette produkt, desværre fik jeg første gang en del kløe og tørre pletter i ansigtet. Men ellers er jeg positiv overfor den
 • Øv

  Ingeborg Brandt on 29. apr. 2016

  Havde så høje forventninger, men den gør absolut intet. Det er noget værre svineri at arbejde med og umuligt at undgå den tørrer ud. Min hud er helt rødmosset (ikke på den gennemrensede måde) og på en gang fedtet og tør, slet ikke smidig og blød. Det har jeg ellers ikke normalt problemer med.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK Read more at: https://tr.im/QjIql

  Charlotte on 29. apr. 2016

  Dette er udentvivl den mest specielle maske jeg nogensinde har prøvet, den har ret mange krav. Når den bliver våd synes jeg den lugter af jern --> blod... om den gjorde nogen forskel på min hud? ikke rigtig.
 • Lækker!

  Margaux on 29. apr. 2016

  Super lækker ansigtsmaske, hvilket efterlod min tørre vinterhud gennemfugtet. Næste forsøg er på kærestens lidt mere fedtede hud :)
  Husk et godt lag, så den ikke tørrer ud!
  Lidt svær at få vaske af, men samtidig også lidt sjovt med griseriet :)
 • Fint

  Louise on 29. apr. 2016

  Lækkert med masker men har fået mange her på det sidste
 • maske

  Anette on 29. apr. 2016

  spændende og god
 • Sosar mask

  Camilla on 29. apr. 2016

  Meget interessant produkt, på grund af de to naturlige ingredienser. Den tørrer nemt på huden, selv med et tykt lag og det må den jo ikke, så man kan ikke rigtig lave noget andet end at stå ved håndvasken, mens man har den på. Den er besværlig at få af. Jeg fornemmede ikke den store forandring efter brug.
 • Blød hud

  Emilie on 29. apr. 2016

  Uh! Den er såååå god! Min hud bliver så blød O:
  Kunne helt sikkert finde på at købe den efterfølgende!
 • Mask

  Aysenur on 29. apr. 2016

  Jeg elsker masker
 • Lækker

  Maria on 29. apr. 2016

  Rigtig lækker produkt.
 • Lækkerier!

  Henriette Løber on 29. apr. 2016

  Meget lækker maske. Nem at anvende og nem at fjerne igen. Huden et meget frisk og blød efterfølgende.
 • En mørk maske man VIRKELIG skal huske at ligge i et tykt lag

  Romy on 29. apr. 2016

  Her forleden aften besluttede jeg mig for, at afprøve masken. Jeg synes selv at jeg puttede et ret tykt lag på i T-zonen, hagen og lidt på kinderne. Jeg fornemmede dog hurtigt da jeg gik rundt at masken tørrede hurtig ud. I følge brugsanvisningen skulle man "duppe" vand på, hvilket jeg gjorde uden held. Masken smuldrede bare og blev opløst af den lille mængde fugt jeg havde duppet på. Jeg er ikke vildt begejstret, men jeg giver den helt sikkert et forsøg til i et MEGET tykkere lag. Ellers er dens konsistens lækker og er duft neutral.
 • Renser og giver pæn hud

  Stine on 29. apr. 2016

  Den er god og giver en smuk renset hud
 • lugter underligt

  julia on 29. apr. 2016

  det lugter ikke særlig godt - men det har en dejlig effekt. Det stammer godt i huden og man får blød hud.
 • Lækker maske

  Stine on 29. apr. 2016

  Den er en smule dyr, men det er super lækkert at der kun er to ingredienser i.
 • God og enkel

  Emilie on 29. apr. 2016

  Synes den er så fin at kigge på, og dejligt der kun er 2 ting i. Meget let at putte på.
 • God maske

  Iben on 29. apr. 2016

  God maske der renser i dybden. Skal ikke sidde længere end 5 minutter!
 • Luv

  Gülşen on 29. apr. 2016

  Enkel maske, der virker.
  Let at anvende og giver en ren og blød hud.
  Måske en smule pricey ift. størrelsen.
 • Ikke fan

  Helene on 29. apr. 2016

  Den var ud over det hele efter brug. Den var svær at få af, og den tørrede aaaalt for hurtigt, selvom jeg brugte et tykt lag.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Connie on 29. apr. 2016

  En meget god maske, men meget svær at få af igen.
 • Virker

  Stine on 29. apr. 2016

  Den er nem at anvende og dejligt den er lavet af naturlige produkter
 • Peat mask

  Signe on 29. apr. 2016

  Rigtig fin, også på en sart ud. Den var nem at vaske af og huden blev efterladt blød og klar til ens ansigtscreme.
 • Så lækker!

  s Walid on 29. apr. 2016

  Er helt vild med dette produkt, det er klart en af de bedste ting jeg har fået siden jeg har meldt mig til GB. Den efterlader huden så dejlig og ren. Elsker at bruge den og det bliver et produkt jeg kommer til at købe igen og igen. Super lækkert! Jeg elsker at den også er helt naturlig! godt tema!
 • Stivner meget hurtigt

  Jane on 29. apr. 2016

  Synes masken stivner alt for hurtigt.
 • super god

  Mette on 29. apr. 2016

  virkelig lækker maske, føler allerede huden er blevet mere matteret og jævn.
  Stort plus det er uden tilsætnings stoffer
 • Fin nok

  Naciye on 28. apr. 2016

  den er fin nok, men kunne ikke mærke en effekt
 • Mask

  Lisa on 28. apr. 2016

  Utrolig lækker maske. Ens hud er super dejlig efter brug.
 • Klart en vinder

  Cecilie on 28. apr. 2016

  Jeg elsker ansigtsmasker, og denne er ingen undtagelse. Den gør huden virkelig flot, og man føler sig nærmest fornyet bag efter. Man skal dog passe på med ikke at komme nok på huden, da den klør helt vildt når den tørrer ind ;)
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK Read more at: https://tr.im/QjIql

  Sara on 28. apr. 2016

  Synes at den er okay, men den gør mit hud lidt tør.
 • Lidt mærkelig

  Anna on 28. apr. 2016

  Lidt mærkelig maske. Jeg har meget sart hud og synes ikke rigtig den giver nogen effekt på min hud. Men giver den nogle forsøg mere.
 • Lækker maske

  Louise Amalie on 28. apr. 2016

  Selvom den grisser når man vasker den af, så er det det hele værd når man oplever hvor lækker og blød huden er bagefter
 • fungere godt

  Nazia on 28. apr. 2016

  Jeg kan godt lide masken, da jeg synes at den gør ens hud blød efter man har brugt den
 • ok

  Camilla on 28. apr. 2016

  den er sådan set ok, men jeg synes ikke at den gjorde så meget for min hud.. den er besværlig at vaske af igen.
 • LOVE IT

  Henriette on 28. apr. 2016

  Når man først tager den på kan man godt blive bange for om den overhovedet kommer af igen. Det gjorde den heldigvis, og endda med en synlig effekt på min hud. Jeg havde nogle røde plamager rund omkring i ansigtet som jeg har haft nogle dage. Men de er nu væk allerede efter første brug. Helt sikkert et must til fremtidig pleje. Elsker at den efterlader min hud lækker og blød, men også mere ensartet i overfladen.
 • Lækkert !

  Sofie on 28. apr. 2016

  Dagen efter jeg fik min pakke, måtte jeg bare prøve den!
  Min kæreste synes jeg så dum ud og jeg skræmte min kat ;) men det var det hele værd!

  Min hud bagefter var så lækker og blød, selv min kæreste kunne ikke stoppe med at ae mine kinder :D

  Det bliver et must produkt i min fremtid, tak
 • underligt

  Ditte on 28. apr. 2016

  det var en mega underligt konsistens men det virker. det sviner helt vildt når den skal af
 • Kun 2 ingredienser....!!!

  Christina on 28. apr. 2016

  Vildt at der kun er 2 ingredienser! Lækkert! Den farver meget, så man skal passe lidt på. Den føles lækker og gør min hud blød og beroliget bagefter.
 • spændende

  Sidse on 28. apr. 2016

  Det tiltaler mig at produktet kun er lavet af to ingredienser og af naturlige ting!
 • Sosar peat mask

  Lene Marie on 28. apr. 2016

  Produktet var ikke lige mig. Lugten var ubehagelig, og det griser en del at bruge masken. Helt klart en fordel at bruge den i forbindelse med et brusebad. Synes ikke den gjorde noget nævneværdigt godt for min hud.
 • God, men besværlig

  Stina on 28. apr. 2016

  Jeg synes, det er et plus, at masken er så "ren", som den er, når det gælder ingredienser, og den har faktisk en ret lækker effekt på huden. Min hud bliver dejlig blød af at bruge den, så den gør helt klart en forskel. Til gengæld er den et mareridt at anvende, da den ikke må tørre ud, hvilket er praktisk talt umuligt at undgå, da den udtørrer ret hurtigt. Derudover sviner den ret meget, så det gør desværre, at jeg ikke får den brugt så meget som ønsket, da der skal en del planlægning til. Emballagen gør dog, at det bliver nemt at tømme tuben for alt indhold, da den kan rulles sammen.
 • Lækker, men meget tør

  nadjastriib@hotmail.com on 28. apr. 2016

  Den ser ikke speciel lækker ud på huden, med dens brune farve, men produkter dufter godt og fungerer, så det betyder ikke det store. Jeg havde dog kæmpe problemer med at skylle masken af, da den virkelig var tørret ind efter de anbefalede 10 minutter, og jeg har ret olieret hud! Tænker den vil være nemmere at få af, hvis den puttes på inden badet :) Jeg er desuden vild med de få produkter, men den gør ikke noget større forskel i min hud.
 • god

  Lisa on 28. apr. 2016

  jeg bruger den i badet, dejlig nemt og huden er virkelig lækker efterfølgende
 • Lækker maske

  Dominique on 28. apr. 2016

  Lækker peat maske som efterlader huden super blød, nem at anvende og vaske af.
 • ++

  Freja on 28. apr. 2016

  Super lækker
 • Super

  Cæcilie on 28. apr. 2016

  Min kæreste var helt vild med denne maske og måtte prøve den omgående.. Den er super god og gør i den grad huden blødere! Den sviner meget, men overordnet en fin og god maske. Altid positivt at det er uden alle mulige dårlige kemikalier!
 • Så enkel

  Kimmie Karina on 28. apr. 2016

  Jeg er fan af der kun er 2 ingredienser i denne skønhed. Jeg har allerede haft den på flere gange!
 • Ansigt

  Solgerd on 28. apr. 2016

  God maske, og så efterlader den en lækker opfrisket hud.
 • Overraskende god

  Lone on 28. apr. 2016

  Meget effektiv og alligevel mild maske.
 • sinaa samir on 27. apr. 2016

  God maske
  Dejligt man kan prøve noget nyt
 • Alt hvad jeg behøver

  Signe on 27. apr. 2016

  dennemaske er super god til alle hud typer, den balancere olieproduktionen i huden, tilføre fugt, dybt rensende, ja bare perfekt, det bedste er at man ikke mærker den på, den ligger som en kølig muder på dit ansigt. Jeg er ihvertald fan find en foundaion børste frem og på med masken
 • Tørrer hurtigt ud...

  Sheila on 27. apr. 2016

  ...og det er ikke så smart ift. instruktionen om at bevare masken fugtig. Desuden er den svær at få af. Jeg vil nok ikke komme til at bruge den særlig ofte, da det er for besværligt - det bliver på dage, hvor jeg ikke bare skal skynde mig ind og ud af badet.
 • Fantastisk

  Fie on 27. apr. 2016

  Jeg er vild med dette produkt! Jeg synes i forvejen at det er interessant, hvad naturen kan gøre ved os og den overrasker mig virkelig. Jeg får virkelig blød hud efter brug og den er på ingen måde træls for huden. Den er jeg rigtig glad for! Dog er det en lille smule svært ikke at få den til at tørre.
 • Den er OKAY

  Zina on 27. apr. 2016

  Nu har jeg kun prøvet den én gang, men udefra det jeg kunne se så får man en blødere hud, dog ikke ved de områder som allerede er ekstra tørre.
 • Ikke imponeret

  Karina on 27. apr. 2016

  Er absolut ikke imponeret af denne syntes den tørrer for hurtigt, og den brune farve er for mig ret ulækker.
 • god, men svær at få af

  Christinna on 27. apr. 2016

  Fin emballage, og maske, syntes dog den var meget besværlig at få af huden igen.
 • god maske

  Aina on 27. apr. 2016

  det er fedt at den kun indeholder 2 ingredienser. Den har en lidt sjov lugt, men det er altid sjovt at tage en sort maske på, og jeg håber at den vil hjælpe på huden efter nogle flere gange.
 • God maske

  dorte on 27. apr. 2016

  Der skal nok mere til før man ser effekt, men det var behageligt at bruge.
 • Meget imponeret

  Christine on 27. apr. 2016

  Perfekt til hjemmespa og selvforkælelse. Den er hurtig om at tørre, så man skal ikke vente en evighed. Hvis man har tør hud, ville jeg ikke beuge den for ofte, men for mig er den helt perfekt. Jeg er meget imponeret over at den er lavet på så få ingredienser!
 • God maske

  maria on 27. apr. 2016

  Jeg kan godt lide denne maske. ville ønske den var i fuld størrelse.
 • Et værre rod

  Sascha on 27. apr. 2016

  Jeg er bestemt ikke fan af denne maske. Den tørrer meget hurtigt ind hvilket er irriterende når den hele tiden skal være fugtig, udover det er den besværlig at få af og sviner ekstremt meget. Og synes ikke min hud føles eller ser bedre ud eller brug.
  Tilgengæld synes jeg at pakken som tuben ligger ind er så flot!!
 • Rigtig god maske

  Maggie on 27. apr. 2016

  Giver en dejlig blød hud. Efterlader ikke huden tør som andre masker ofte gør:-)
 • Farligt?

  Louise on 27. apr. 2016

  Øv, jeg glædede mig til at prøve denne maske, men med den advarsel der var og de restriktioner på hvornår man ikke må bruge produktet har gjort at jeg ikke tør anvende det. Øv, at I sender et produkt med, når det frarådes en del mennesker :-(
 • sösar sacred forest

  Sussi on 27. apr. 2016

  uh en meget gode maske elsker den
 • Effektiv

  Maiken on 27. apr. 2016

  Denne maske giver simpelhen den lækreste virkning. Huden føles blød og lækker med det samme efter brug. Eneste minus er at den desværre lugter, men dette er til at holde ud når man kender til virkningen.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK Read more at: https://tr.im/QjIql Read more at: https://tr.im/QjIql

  Rubina on 27. apr. 2016

  Jeg har brugt denne produkt 2 gange nu, og den er seriøst virkelig god. Man får en hel dejlig og blød hud efter brug af produktet. Klart en stort anbefaling.
 • Tørv og rosenvands maske

  Peter on 27. apr. 2016

  Jeg synes denne maske var fin. Jeg synes dog ikke den lugtede ret godt og den tørrede hele tiden ud.
 • Fin maske

  Inger on 27. apr. 2016

  giver silkeblød hud
 • Enkelhed

  Trine on 27. apr. 2016

  Super dejlig maske der gør hvad den lover - og tænk det er muligt ved hjælp af kun to ingredienser .
 • lidt mærkeligt, men lækkert

  Brith on 27. apr. 2016

  I starten synes jeg den duftede lidt mærkeligt, bare lidt ligesom noget mudder, men den efterlod min hud blød.
 • Super god maske

  Rikke on 27. apr. 2016

  Man kan allerede mens man påfører masken mærke at den virker
 • Mask

  Nadia on 27. apr. 2016

  Fik prøvet den med min veninder og vi er alle vilde med den, skal helt sikkert købe flere når den er færdig
 • maske

  Anne on 27. apr. 2016

  dufter ikke så godt, tørrer EKSTREMT hurtigt ud, ift. at man skal forsøge at holde den våd. Umuligt, hvis man ikke er i bad
 • Naturlig og enkel

  Camilla on 27. apr. 2016

  Kan godt lide enkeltheden i dette produkt. Hvorfor putte en masse i, når 2 ingredienser er nok. Æsken produktet er i, er sååå super lækkert design.. Lidt skuffet over at det ikke gik igen på tuben indeni.

  Masken virker super effektiv.. Det prikker godt i huden, men den kommer til gengæld også frisk og ny frem, når masken er taget af.

  Jeg kommer altså ikke til at sige noget positivt om duften af tørv!! Den er helt igennem styg
 • Meget mudret <3

  Louise on 27. apr. 2016

  Jeg kan virkelig godt lide konceptet med to ingredienser. Derudover er huden rigtig lækker efter brug. Men hold op hvor det sviner! Man skal kun bruge den imens man er i bad. Mudderet er over det hele.
 • god

  Stella Nanna on 27. apr. 2016

  Har brugt den få gange, men synes den fungerer rigtig fint. Fik blød hud efter at have brugt den. Og synes det er rigtig godt, at den er så minimalistisk med dens indhold!
 • FANTASTISK

  Elisabeth on 27. apr. 2016

  Jeg ved ikke om det er viden om at masken kun er lavet af to naturprodukter eller de hurtige resultater, men jeg er helt hook på SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK. Efter blot to uger kan jeg allerede se forbedringer i huden - den er blevet blødere og mindre fedtet.
 • Mærkelig farve og uden virkning

  Emilie on 27. apr. 2016

  Jeg satte mig for at afprøve dette produkt allerede første dag efter jeg modtog denne Goodiebox. Produktet så spændende ud, så jeg hoppede i et karbad (som anbefalet af sedlen i pakningen). Mine tanker var som følger:
  1. Utrolig mærkelig farve (!), der med det samme farvede alt vandet brunt - ikke lækkert.
  2. Den kløede lidt imens den sad på i de 10 minutter.
  3. Efter afskylning var den eneste effekt på min hud, at den var blevet rød. Hverken var den blevet blødere eller lækrere.
  4. Utrolig dyrt produkt for ingen virkning - dette ville jeg desværre ikke købe selv :-(
 • Sindssygt allergifremkaldende

  Anne on 27. apr. 2016

  Jeg tror aldrig jeg har været så allergisk overfor et produkt, som jeg har været med dette. Ødelagde fuldstændigt huden resten af ugen.
 • Dejlig maske

  Katarina on 27. apr. 2016

  Masken er rar at have på, især fordi den ikke skal tørre ind. Giver en dejlig frisk og balanceret hud
 • Peat mask

  Charlotte on 27. apr. 2016

  Har en meget sart og tør hud, så den er virkelig god, ville ikke undvære den..
 • Ansigstmaske

  Emma on 27. apr. 2016

  Virkelig lækker ansigtsmaske man for den lækreste hud bagefter! Dog et minus at den sviner sygt meget når man skal have den af ..
 • Mindre god

  Julie on 27. apr. 2016

  Jeg synes den var mindre god, den tørrede meget hurtigt ind og jeg havde lidt af et besvær med at få den af igen.
 • Lækkert resultat

  Nanna on 27. apr. 2016

  Masken er utrolig nem og påføre, og nem at fjerne igen. Den efterlod min hud utrolig blød og frisk.
 • min dater elsker den

  Trine on 27. apr. 2016

  pga af det der står på indexseddel, så må jeg ikke bruge den...men min datter elsker den
 • Lækker

  Gitte on 27. apr. 2016

  Rigtig lækker ansigtsmaske.
  Nem at bruge.
  Renser godt :-)
 • Dejligt med en naturlig maske

  Maria on 27. apr. 2016

  Skønt med en maske der er naturlig, jeg glæder mig til at se hvad den kan gøre over tid, men det tegner godt
 • Tørre hurtigt

  Sabrina on 27. apr. 2016

  Syntes den tørre enormt hurtigt, selvom det var en tykt lag, gik der max 3 min. Min hud var rød bagefter, ikke behagelig!
 • maske

  heidi-j@godmail.dk on 27. apr. 2016

  kan godt lide at den er på tube. Synes det gør det lettere at styre mængden. Let at påføre og tørrer hurtigt ind, strammer lidt, men ikke mere en at man kan holde det ud. Alt i alt et godt produkt.
 • Jeg er bange for den

  Camilla on 27. apr. 2016

  Efter at have læst andre Goodiebox-brugeres kommentarer på Instagram omkring denne maske tør jeg ikke bruge den...
 • !!!

  Joanna on 27. apr. 2016

  Awesome...
 • 2 ingredienser er ikke nok

  Malue Jasmine on 27. apr. 2016

  Den her fungerede på ingen måde for mig.
  Jeg fik tørre skaller af hud efterfølgende og den var en kamp at få af.

  Jeg er ikke imponeret.
 • Sacred Forest Peat Mask

  Stephanie on 27. apr. 2016

  Rigtig god ansigtsmaske. Man kan virkelig mærke, at den 'arbejder', når man har den på. Oplevede dog, at den var rigtig svær at få vasket af igen, men har måske ikke været god nok til at fugte huden, da jeg havde masken på. Min hud blev efterfølgende meget rød. Ved ikke helt, hvad dette kan skyldes, men jeg vil helt klart give den et par chancer mere! <3
 • Lækkert ansigt.

  Sabine on 27. apr. 2016

  Lækker maske. Men den skal nok bruges nogle gange, før man kan mærke den optimale effekt.
 • Lækkert maske

  Sanjeeviny on 27. apr. 2016

  Den føles dejlig, men synes ikke jeg har set nogen effekt indtil videre
 • Hård vej til godt resultat

  Billy on 27. apr. 2016

  Denne maske dufter af ler, så det skal man lige komme sig over. Derudover er den lidt svær at holde fugtig, da den udtørrer meget hurtigt, og er ligeledes lidt svær at få af. Resultatet er godt, men vejen dertil lidt besværlig. Dog et klart plus at den indeholder så få ingredienser og er helt naturlig.
 • Lidt besværlig

  Nanna G on 27. apr. 2016

  Jeg elsker ideen om et produkt der består af kun to naturlige ingredienser! Designet er rigtig fint og ser meget professionelt ud, samtidig med at det ikke ser for masseproduceret eller strømlinet ud. Masken føles også fin på huden. Desværre synes jeg den var rigtig svær at få af de steder den tørrede ud - også selvom jeg skyllede mit ansigt længe med lunkent vand og sågar forsøgte mig med sæbe. Jeg måtte skrubbe de sidste standhaftige, sorte rester af med en svamp, og var ærlig talt lidt øm det hvor jeg måtte bruge knofedt. Dog synes jeg at huden føltes rar og ren der hvor masken var nem at fjerne. Hvis jeg skal bruge den igen bliver det med er ret tykt lag der ikke kan tørre ud, og jeg vil også lade den sidde i kortere tid end ti minutter som der står i vejledningen.
 • maske

  Maya on 27. apr. 2016

  Denne maske har et fint resultat jeg er overrasket over at den er sort og det er lidt skræmmende .. den virker på min fedtede hud
 • Simplicity

  Heidi Merete on 27. apr. 2016

  Virker skøn at bruge og ja - meget enkel sammensætning
 • Øv

  Emma on 27. apr. 2016

  Jeg synes masken var utrolig besværlig at bruge, selvom jeg lagde et tykt lag som der stod jeg skulle tørrede masken stadigvæk ind og jeg var ude og massere varmt vand i masken 3 gange før jeg bare vaskede den af. Virkelig skuffende..
 • Julie on 27. apr. 2016

  Fin produkt ☺
 • Sosar Sacred Forest Peat mask

  Chalotte on 27. apr. 2016

  En maske med så få ingredienser og så alligevel så god og dejlig. FAN.
 • Love

  Sabine on 27. apr. 2016

  Åh den er skøn føler virkelig den giver huden et frisk pust, har brugt den et par gange og kan tydelig forskel på mine lidt fedet zoner i ansigtet
  Og jeg elsker at der ikke er noget gift i overhovedet
 • Forest peat mask

  line on 27. apr. 2016

  Rigtig god blackmask. Renser huden effektivt, og super lækkert med et rent produkt, som kun indeholder to ingredienser.
 • maske

  Michelle Egede on 27. apr. 2016

  fri for parabener og parfume - jeg er fan og fin emballage
 • Lækker maske

  Emilie on 27. apr. 2016

  Generelt synes jeg, at denne maske er rigtig lækker! Jeg elsker tanken om, at den kun indeholder to ingredienser, som faktisk også er to helt naturlige af slagsen! I og med, at masken primært indeholder tørv, tørrer den hurtigt ind - og som det står i den medfølgende vejledning, skal man sørge for at holde masken våd. Dette, synes jeg, er et minus ved masken, da man hele tiden skal sørge for at masken er ok, og ikke kan "slappe af" imens.
  Masken er dog lækker - og vigtigst af alt, den virker! Efter brug fås den blødeste hud, der stråler på en hel anden måde en før!
 • Hvorfor?

  Berit on 27. apr. 2016

  Hvorfor lave en maske på tørv? Den lugter ikke særlig godt... Og hvorfor komme rosenvand i, når det ikke har anden effekt end at være allergifremkaldende? Jeg har prøvet masken en enkelt gang, og var bestemt ikke imponeret. Bøvlet, at man skal fugte masken løbende.
 • Tja

  IHN on 27. apr. 2016

  Det er en sjov lille sag.. Der står på den at den ikke må tørre ud på huden, men det gør den efter få minutter.. Den er svær at fjerne igen og jeg synes ikke rigtig den gør underværker for min hud.
 • Besværlig at anvende, men godt resultat!

  Elisa on 27. apr. 2016

  Denne ansigtsmaske er svær at påføre, at der skal et tykt lag på, og jeg var nødt til at påføre mere et par gange før jeg mente at den var tyk nok. Derudover siger brugsanvisningen, at den ikke må tørre ud i ventetiden, og det følte jeg den gjorde et par gange, så var nødt til at fugte den lidt. Sidst men ikke mindst, så gør tørvet, at denne maske sviner utrolig meget. Derfor vil jeg klart anbefale at man bruger denne maske inden man skal i bad, da brusekabinen er nem at gøre rent.
  Dog må jeg sige, at masken klart havde det ønskede resultat, og jeg stod med en lækker og meget mindre olieret hud efterfølgende. Så hvis man er klar på at den er lidt svær at påføre og at der er "grums", så vil klart anbefale den, da resultatet er besværlighederne værd.
 • holy moly!

  Tania Birch on 27. apr. 2016

  Hold da helt op, hvor får man lækker hud af denne maske!
 • Baby hud

  anja on 27. apr. 2016

  Huden strammes godt op og nærmest peeles, når den vaskes af. Super lækker effekt, som også mærkes dagen efter.
 • bvgt

  Rebecka on 27. apr. 2016

  bht
 • .

  Siff on 27. apr. 2016

  MAN SKAL FUGTE MASKEN MEGET UNDER VEJS, OG DET SVINER NÅR DEN SKAL AF
 • Rød hud

  Sofie Sommer Birch on 26. apr. 2016

  Min hud er rød og irriteret efter brug. Måtte fugte masken igen flere gange indenfor trækketiden.
 • Wooooooow

  Lise-Lotte on 26. apr. 2016

  Wow siger jeg bare. Har aldrig prøvet en bedre maske, så 5 stjerner hele vejen igennem.
 • Forkælelse af huden

  Line on 26. apr. 2016

  Virkelig lækker fornemmelse når man første gang vasker denne maske af, huden er blød og lækker. Ren selvforkælelse. Produktet er nemt at arbejde med.
 • Ingen effekt

  Alexia on 26. apr. 2016

  Brugte den i badet, som der stod skulle være optimalt.

  Jeg tror faktisk at mine porrer blev fyldt mere op med skidt af den end den rensede. Absolut ingen positiv effekt og spild af tid.

  Ville aldrig i livet købe den.
 • Perfekt til pigeaften

  Bibbi on 26. apr. 2016

  Jeg elsker ansigtsmasker, og det at den er sort gør det lidt sjovere at have den med til pigeaften, hvilket jeg gjorde og vi fik grinet en del af, hvordan man så ud med den på. Derudover føltes min hud så lækker efter brug. Jeg har tendens til fedtet hud i panden, og jeg havde klart en fornemmelse af at dette produkt hjalp. Klart et produkt jeg vil fortsætte med at bruge!
 • Skøn ansigtsmaske!

  Trine on 26. apr. 2016

  Denne ansigtsmaske er virkelig god! Man er ikke i tvivl om, at det er naturlige produkter. Den efterlader huden blød og lækker.
 • Maske

  Fatma on 26. apr. 2016

  Brugbart og jeg elsker masker
 • FANTASTISK

  Louise Trier on 26. apr. 2016

  kan klart anbefale denne maske til huden. Den giver en silkeblød og frisk hud.. :) Den får jeg svært ved at leve foruden
 • God maske

  Nina on 26. apr. 2016

  Masken var dejlig nem at påføre. Den gjorde mit ansigt meget rødt og irriteret, da jeg havde den på. Næste dag føltes min hud dog dejlig.
 • Interessant og fungere

  Cecilia on 26. apr. 2016

  Den er nok mere brun end sort, men den virker ret godt. INTENS opstrammende følelse under brug, og lækker blød hud efterfølgende. Imponerende alligevel.
 • Baby hud

  Mia on 26. apr. 2016

  Jeg får utrolig blød hud efterfølgende, og min hud blev rigtig pæn af den!
  Dog synes jeg personligt at den var lidt svær/besværlig at fjerne..
 • peat mask

  Tanja on 26. apr. 2016

  Denne produkt er rigtig god. Den minskede det olie min hud produceret, uden at udtørre mit hud. Der er en dejlig duft.
 • Rensende

  Stine on 26. apr. 2016

  Min mand sagde jeg så 3 dage yngre ud :-) det siger ikke så lidt, og jeg følte mig lige sådan. Min hud føltes frisk og tilpas.
 • Gjorde min hud lidt tør, men ellers ok.

  Melita on 26. apr. 2016

  Jeg prøvede masken i går aftes, og jeg synes, den er sådan set okay. Den gjorde mit ansigt en smule tørt, men det er ikke noget, der gør, at jeg ikke vil fortsætte med at bruge masken. Dog sviner den en lille smule, men det er der ikke noget at gøre ved.
 • Fungerer

  Dorthe S. on 26. apr. 2016

  Prøvet een gang :)
 • Lækker, naturlig maske

  Ida on 26. apr. 2016

  Når man bruger masken, kan man virkelig mærke, at den virker. Og super lækkert at vide præcis hvad man putter i ansigtet - og så er den helt naturlig.
  Dog står der i brugsanvisning, at man ikke skal lade den tørre ud. Det synes jeg dog den gjorde ret hurtigt på trods af det forholdsvist tykke lag jeg havde lagt, og det med at genfugte fungerede bare ikke helt.
 • Enkel

  Malene on 26. apr. 2016

  Dejligt med en maske der ikke er fuld af alt muligt. Den tørrer dog meget hurtigt, nåede nærmest ikke at få smurt ansigtet ind før den var helt tær, også selvom jeg lagde et tykt lag på
 • Wow

  Anni on 26. apr. 2016

  Det her sorte stads har en fantastisk effekt på min hud. Jeg følte mig helt frisk og med glød flere dage efter brug. Jeg er vild med den❤️
 • Godt produkt.

  Marlene on 26. apr. 2016

  Min sarte hud kan ikke klare for mange ingredienser/parfume/hvaddernuellersericreme, så det er rigtig dejligt med en "naturlig" maske til min sarte hud!
 • SOSAR

  Lis Tøttrup on 26. apr. 2016

  Maske - lækkert - lækkert - har lige prøvet den i dag - og min hud var super lækker bagefter :)
 • Fri for hvad? Stygge parabener?

  Tina on 26. apr. 2016

  Hold nu op. Ikke alle parabener er dårlige og farlige og stygge.
 • Lækker blød hud.

  Katrine on 26. apr. 2016

  Hvem elsker ikke en lækker ansigtsmaske? Man får den blødeste hud! Elsker elsker elsker den!
 • Umulig at få af

  Camilla on 26. apr. 2016

  Tørrer lynhurtigt ind, så man skal hele tiden tilføje vand.
  Det er et kæmpe svineri at fjerne masken, da den sidder ufattelig godt fast.
  Har kun brugt den en enkelt gang, så ved ikke, hvor god den er til huden på sigt.
 • Fantastisk maske

  Bente on 26. apr. 2016

  Er positiv overrasket over masken. Den er har en fantastisk effekt på min hud og vil fremover bruge denne maske fast!
 • Muddermaske

  Katrine on 26. apr. 2016

  Helt fin, men tørrer huden rigtig meget.
 • Dejlig maske

  Na Na on 26. apr. 2016

  wow. masken er bare super lækker. min hud føles så blød bagefter :)
 • Vild lækker maske

  Sofie on 26. apr. 2016

  Jeg elsker at der kun er to sunde indgredienser i. Samtidig har den en vild effekt. Huden føles nærmest peelet og efterlader huden nærmest som ny. Lækker maske :)
 • Maske

  Fatima on 26. apr. 2016

  Masken er nem at anvende, og så lugter den heller ikke! Huden bliver dejlig blød
 • Masken

  Maria Offenbach on 26. apr. 2016

  Jeg har brugt masken 2 gange nu, desværre synes jeg den udtørre min hud lidt for meget. Jeg ved godt den skal trække olierne ud, men den tørre lidt for meget :(
 • Let og behagelig

  Mette Melina on 26. apr. 2016

  Let at anvende - heldigvis helt duftfri og efterlader huden ren og velfugtet (hvis du har tør hud i det mindste). Der skal bruges et lidt tykkere lag end jeg forventede, hvis det ikke skal tørre ud på to minutter, men ellers er det en "no brainer" at bruge.
 • Et okay produkt

  Mette on 26. apr. 2016

  Masken må ikke tørre ud, dog gør den dette forholdsvis hurtigt. Når man skal have den af, sviner den meget, så det er en fordel at bruge masken i forbindelse med et bad. Desværre kunne jeg ikke mærke den store forskel efter brugen af masken.
 • FEDT!

  Tina on 26. apr. 2016

  Det kræver lidt tilvænning men jeg er absolut vild med denne maske - Den er rigtig god til min fedtet hud - Ja tak :D
 • ansigts maske

  Camilla on 26. apr. 2016

  Jeg fik en rigtig lækker blød hud efter at have brugt denne ansigtmaske, jeg synes konsistensen virkede meget god og håber man kan se forbedringer efter flere ganges brug.
 • Mask

  Lisette on 26. apr. 2016

  God maske nem at bruge
 • ELSKER DEN!!!

  Ghofran on 26. apr. 2016

  PASSER PERFEKT TIL MIN HUD TYPE (FEDTET/SART)
 • Lækker

  Charlotte on 26. apr. 2016

  Huden føles bare så lækker efter man har brugt masken. Huden føles ren men ikke strippet for alt fugt. Helt sikkert et produkt jeg vil købe igen.
 • God!

  Sandra on 26. apr. 2016

  Virkelig god og gør dét den skal
 • Forest peat mask

  Mette on 26. apr. 2016

  Dette koncept er lige mig, elsker produkter med få ingredienser,
  Mit ansigt synes også denne maske var et hit.

  Det eneste dårlige ved dette produkt er, at det grisser så utroligt meget, når man skal fjerne den
 • dybderensende

  Julie on 26. apr. 2016

  Jeg havde en overordnet fornemmelse af, at få huden renset godt og grundigt igennem, masken tørrede dog hurtigt ind, så måtte fugte den to gange undervejs.
 • Dybderensende maske

  Line on 26. apr. 2016

  Kan mærke at denne maske arbejder på huden. Min hud er følsom overfor nye produkter, men selvom min hud blev rød efter denne skete der intet..
 • Muddermaske

  Nina on 26. apr. 2016

  Jeg har kun prøvet den her én gang, men det er kun pga. tidsmangel. Man skal have tiden til det når den skal virke i 10 minutter og man
  derefter skal bruge lidt tid på at få det hele af! Den virker effektiv og jeg glæder mig til at prøve den igen ved lejlighed :)
 • favorit for tiden!

  Rikke on 26. apr. 2016

  denne skrub er jo et must have! den er bare så lækker, og meget neturlig, mmh så rar at komme i ansigtet! og jeg har aldrig haft så blød hud efter at have haft maske på, så lækkert at påfører dagcreamen efter denne skrub!
 • Skøn

  Julie on 26. apr. 2016

  Skøn skøn maske, som jeg elsker at bruge. Det er skønt, at den er så naturlig!
 • Lækker

  Katharina on 26. apr. 2016

  Fed naturlig ansigtsmaske
 • Lækker ansigtsmaske

  Nanna Mortensen on 26. apr. 2016

  Rigtig lækker maske :-) Den stikker dog en smule, men det er til at holde ud. Lækker og blød hud efter brug.
 • Bøvlet.

  Cecilie Ronja on 26. apr. 2016

  Den er vildt bøvlet at holde våd i og med den ikke må blive tør. Hvilket er super ærgerligt da den entelig føles god på huden efter
 • Sacred forest mask

  Margit on 26. apr. 2016

  Simpelthen elsker den. Fantastisk som min hud har det efter brug af denne sublime maske. Er også vild med udseendet af det og at den er naturlig med kun 2 ingredienser. SKØN :)
 • Ok maske

  Celile on 26. apr. 2016

  Det jeg elsker ved denne maske er, at den kun indeholde to ingredienser! Men da jeg brugte den blev den virkelig tør og hård i ansigtet, at det føltes ubehageligt. Og da jeg skulle vaske den af, grisede den virkelig meget! Udover det, synes jeg at det er en fin maske til prisen.
 • Rigtig god

  aytul on 26. apr. 2016

  Denne maske er rigtig god, dog er jeg ikke personen som har tid til at lægge en maske, så den bliver ikke brugt som sådan..
 • Luksus

  Christina on 26. apr. 2016

  Fantastisk! Man får den mest bløde hud. Huden føles frisk efter denne maske.
 • Rigtig god

  michelle on 26. apr. 2016

  Rigtig skøn maske, som giver en rigtig luksus følelse. Jeg vil bestemt overveje at købe den fulde størrelse i fremtiden.
 • Den er ok

  Naseeba on 26. apr. 2016

  Jeg synes masken er ok, den gør ens hud rigtig dejlig blød bagefter.
 • Lækker maske - upraktisk

  Thea on 26. apr. 2016

  Virkelig skøn maske. Desværre sviner den meget. Tog den på, inden jeg skulle i bad og der var sorte aftryk over det hele
 • Gør et godt job

  Mie on 26. apr. 2016

  Eftersom der kun er to ingredienser, er den virkelig dejlig for huden. Den er nem at påføre, og drøj i brug. Bruger gerne en skrub inden påføring og efter masken er vasket af efterlades huden dejlig blød.
 • Maske

  Christina Illum on 26. apr. 2016

  Får en lækreste hud
 • .

  Michelle on 26. apr. 2016

  den virker god, men er sværd at holde våd. og går man i bad med den som der står ryger den lige så stille og roligt af,
 • jeg er sur

  Rikke on 26. apr. 2016

  Jeg har ikke brugt det her produkt!
  Og hvorfor har jeg så ikke det?
  Tænker I måske...? Jooo, såmænd fordi der står at man ikke må bruge det (mere præcist det anbefales ikke) hvis man har cyster på æggestokkene... Og så, var det at jeg blev mega sur. Nu ved jeg tilfældigvis at jeg har det, men der er nok også mange andre kvinder som har cyster, men som ikke ved det...Det er jo ikke noget man kan se og ofte heller ikkemærke. Og hvad betyder det så? Og., hvorfor lave et produkt (som jeg læser det) som påvirker ens æggestokke? Hvorfor vælger Goodiebox overhovedet at putte sådan et produkt i vores box? Det er da så mærkeligt. Jeg er sur.
 • SKIN SAVER

  Laura on 26. apr. 2016

  Virkelig lækker maske, som tilpasser sig ens hudtype, min hud var dejlig lækker blød og ren efter!
 • God effekt på huden.

  Valborg Lindersgaard on 26. apr. 2016

  Min hud bliver blød og opstrammet efter brug.
 • positivt overrasket

  michella on 26. apr. 2016

  Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk inden jeg brugte denne, grundet det indhold der var i! Men hold nu op, min hud blev så lækker og blød bagefter!
 • Fin maske

  Anja on 26. apr. 2016

  Skønt produkt. Dejlig embsllage
 • Ikke noget ekstra ordinært

  Trine on 26. apr. 2016

  Ok maske - men syntes ikke den har nogen særlig effekt.
 • En maske der virker

  Chatarina on 26. apr. 2016

  Det er en af de bedste ansigts masker jeg har prøvet, med det bedste resultat efterfølgende. Også er det en god konsistens der er nem at fordele på huden.
 • Vidunderligt

  Sandra on 26. apr. 2016

  Min hud blev lækker som en baby-numse, den var let at bruge, dog blev min tør selvom den ikke må men det gik altså rigtigt fint :)
 • Ok maske

  Carina on 26. apr. 2016

  Ok maske men intet vidunder.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK: Bedømmelse

  Emma on 26. apr. 2016

  Nem at påføre, gør hvad den skal.. Eneste problem var, at den tørrede meget hurtigt ud, hvilket der stod at den ikke måtte. Jeg blev nød til at fugte den 3 gange indenfor de 10 minutter. Derudover vil jeg sige at den fungere godt både som maske, men også som scrub efterfølgende, før man vasker den af.
 • Fin maske

  Heidi on 26. apr. 2016

  Jeg brugte maske ifbm. et bad, og fik en skøn effekt med mindre rødmen, og fint fugtet hud.
 • Blacktastic

  Nouhad on 26. apr. 2016

  Denne sorte maske er nem at påføre og er ligetil. Dog efter knap 10 min stivner den hurtig men efterlader huden frisk og blød efter man har skyllet det af i varmt vand
 • Lækker

  Nanna on 26. apr. 2016

  En lækker ansigtsmaske, har dog ikke mærket den store forskel endnu
 • Spøjs men effektiv

  Eri on 26. apr. 2016

  Jeg var lidt skeptisk da jeg skulle afprøve denne. Navnet sagde mig intet, men det at masken kun skulle indeholde to ingredienser og have en effekt, virkede også lidt sært. Men efter at have prøvet den tre gange, må jeg indrømme, at masken virkelig har en effekt på min hud. Jeg har normalt behov for at 'tørre' mit ansigt midt på dagen pga overproduktion af olie, men efter tre behandlinger med denne maske er det behov helt væk OG min hud er blød og fin. En maske som nok bliver en standard i min ugentlige beauty samling.
 • Lækker blød hud

  Tenna on 26. apr. 2016

  Jeg kan rigtig godt lide denne maske, og synes man får en super lækker hud efter brug :)
 • God

  Vibeke on 26. apr. 2016

  En god maske, men smule sjov konsistens
 • Grim duft, men blød

  Mette on 26. apr. 2016

  Emballagen er rigtig fin, den ser lækker og indbydende ud, dog bliver jeg skuffet, da jeg ser tuben, den ligner noget jeg har købt på apoteket, og som jeg bestemt ikke har lyst til at have stående på badeværelses hylden, med alle de andre lækre produkter.
  Da jeg fåe den på, bliver jeg i starten meget imponeret, den er nem at få på og den størkner hurtigt, der er dog en ulempe, den lugter af størknet blod.
  Efter alt den kritik, som jeg lige har givet dette produkt, vinder den helt klart point på effekten, min hud bliver baby blød og lækker, den er oven i købet, også den at få af.
 • Lækker!

  Clara on 26. apr. 2016

  Lækker ansigtsmaske og fedt at den er uden parabener og parfumer. Derudover er jeg vildt med produkter, hvor de afbalancerer uden, da jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvilken hudtype jeg har.
 • Lækkert!

  Zenja on 26. apr. 2016

  Jeg var lidt skeptisk da jeg læste at masken kun indeholder 2 ingredienser og den ene af dem var tørv.. vildt! Men jeg fik den smurt på, sikke et syn! Jeg kom til at lade den sidde lidt for længe, så den var virkelig svært at skrubbe af igen, men da den kom af og jeg fik skyllet ansigtet og tørret det, var det jo total lækkert.. SÅ blødt! Virkelig lækkert! Vil bestemt gerne købe denne ansigtsmaske igen!
 • ---

  kathrine holst on 26. apr. 2016

  lækkert produkt let og anvende
 • God maske!

  Emma on 26. apr. 2016

  God maske, gav mig gode resultater, så længe den bruges fx i badet og dermed holdes fugtet. Også nem at vaske af ift. andre lignende masker.
 • Stor fan!

  Laura on 26. apr. 2016

  Jeg er virkelig stor fan af denne maske! Min hud var hammer blød efter at jeg fjernede masken.
  Det eneste minus er, at det sviner utroligt meget, når man fjerner den.
 • Hmmm

  Simone on 26. apr. 2016

  Den er nem at påfører, dog lidt mere besværlig at få af igen. Dertil hører det, at huden kan komme til at svie når man har den på
 • Blød hud efter brug af maske

  Marianne on 26. apr. 2016

  Nem at anvende og hurtigt resultatm efter brug af denne maske fra SOSAR
 • God maske

  Katja Falck on 26. apr. 2016

  Den var let at påføre, dejlig at have på, men fandens svær at tage af. Jeg havde masken på i ca. 7 min. og den sad virkelig godt fast, da den skulle af. Jeg fik dog dejlig blød hud bagefter
 • Lækkert tørv

  Emilie Fris on 26. apr. 2016

  Generelt et fedt koncept - få ingredienser kan gøre lige så godt, måske bedre, som mange. Man skal dog sørge for at tilføre nok vand under påføring, da den ellers kan være lidt ubehagelig...
 • Fantastisk

  Christina on 26. apr. 2016

  Dette produkt virker fantastisk på huden. Jeg havde en del urenheder i ansigtet, men allerede dagen efter jeg havde brugt produktet, kunne jeg både mærke og se forskel fra før.
 • Sjovt produkt

  Rikke on 26. apr. 2016

  Jeg synes det er et sjovt produkt. Det er lidt ærgerlgit at det ikke må tørre ud, og man er nødt til at give det et skvæt vand, hvis den gør
 • Lækker

  Christina Eriksen on 26. apr. 2016

  Lækker
 • Sosar Sacred Forest Peat Mask

  Katrine Krogager on 26. apr. 2016

  Masken var meget god og let at anvende. Den efterlod min hud meget blød og havde egentlig den effekt, som jeg gerne ville have. Den tørrede dog hurtigt efter, man havde påført den på ansigtet, og det gav en lidt ubehagelig og bidende følelse i ansigtet, men det hjalp heldigvis at fugte den med lidt vand.
 • Virkelig god

  Lene on 26. apr. 2016

  Min hud er lige nu ekstremt tør og krøllet, men med masken på i 10 minutter, blev huden fin og næret. Den er jeg bare glad for :)
 • Fin men ikke til tør hud

  Nawar on 26. apr. 2016

  Fint produkt med lidt udtørrende
 • Mask

  Tina on 26. apr. 2016

  Meget fin
 • Blødgørende skovbund

  Linnea on 26. apr. 2016

  Produktet virker glimrende! Min hud er i hvert fald noget så blød efter at have brugt den. Masken føles virkelig en jord(!)maske, blandet med lidt fra skovbunden - men det virker!
  Og så tager det kun 5-10 min, hvilket jeg synes er rart, ift de normale 30 min.
 • Anderledes maske

  Ninette on 26. apr. 2016

  Mærket var ukendt for mig, men spændende at prøve. En anderledes maske at få i ansigtet, men var nem at påføre og få vasket af igen. :-) eneste men er, at masken let tørrer ud (hvilket den ikke må).
 • Virkelig sær maske!

  Karin on 26. apr. 2016

  Tabte lidt på badeværelses gulvet da jeg skulle bruge den første gang, og det gav mig et godt indtryk af konsistensen. Den er virkelig sjov at bruge men puha en træls omgang når den skal vaskes af. Kan ikke se den store forskel på min hud endnu.
 • Meget fin

  Line on 26. apr. 2016

  Meget fin lille maske, den fungere for mig som alle andre masker. Ikke noget vildt og voldsomt mirakel er sket.
 • Sosar Mask

  Vibeke on 26. apr. 2016

  Super lækker design og produkt! Huden var rigtig lækker og blød efterfølgende.
 • Lækker lækker lækker

  solvej on 26. apr. 2016

  Det er en virkelig lækker maske som jeg kommer til at bruge meget. I Love It.
 • Masker!

  Rikke on 26. apr. 2016

  Man kan aldrig få for mange masker! og mit ansigt elsker dem
 • Giv dit ansigt tørv på!

  Tina Sara on 26. apr. 2016

  Den dufter lidt sjovt og har en lidt mærkelig konsistens. Der skal rigtig meget på for at den ikke tørre ud, hvilket den ikke må. Jeg kunne så ikke undgå det og den skulle derfor skrubbes lidt på og der skulle bruges godt med vand. MEN den efterlader huden fugtet, blød og fantastisk at røre ved. Jeg oplever nærmest aldrig en ansigtsmaske der ikke gør huden super tør og stram, men med den her følte jeg næsten ikke behov for at slutte af med en ansigtscreme. Jeg glæder mig allerede til at bruge den igen og mistænker at den fremover bliver en fast bestanddel på min badeværelseshylde.
 • fantastisk

  Sarah on 26. apr. 2016

  Intet andet at sige end fantastisk! Nem at anvende og efterlader huden lækker!
 • Desværre ikke noget for mig

  Ida on 26. apr. 2016

  Masken var meget svær at få af, og min hud slog desværre ud af den..
 • Fantastisk ansigtsmaske

  Christina Bjærre on 26. apr. 2016

  Fantastisk ansigtsmaske. Den giver min ansigt glød og huden føles skøn bagefter.
 • Love it

  Julie on 26. apr. 2016

  Love it
 • Sõsar

  Sarah on 26. apr. 2016

  Man føler sig så smuk med den på :-) den er rigtig behagelig at have på og den er dejlig nemt at få af igen :-)
 • muddermaske der er god, men besværlig at bruge.

  Nina on 26. apr. 2016

  Det her er et spændende produkt. Jeg synes personligt, den var lidt svær at anvende - man fik sort stads ud over det hele og meget af produktet blev hængende på fingrene. Det er også rimelig besværligt, at den ikke må tørre ud på huden. Jeg skulle konstant fugte den og tilbragte alle 10 min med at løbe frem og tilbage mellem badeværelse og stue. Og de steder, den nåede at tørre ind, var næsten umulig at få af uden at skrubbe halvdelen af min hud med. Efterfølgende virkede min hud dog rigtig fin, kun en smule rød, som der stod kunne ske.
 • Bedømmelse af Forest Peat Mask

  Emiliehm91 on 26. apr. 2016

  Lækker fugtgivende og stabiliserende ansigtsmaske. Jeg føler virkelig, at min hud er afbalanceret efter brug. Jeg synes selv, at jeg er ret sund og frisk, når jeg smører masken af tørv fra Estland i ansigtet. Tak for et godt produkt!
 • Sacred Fores Peat Mask

  Helle on 26. apr. 2016

  god maske - man mærker at den virker
 • Søsar mask

  Tina on 26. apr. 2016

  Dejlig duft . Pænt look
 • Glød på tube!

  Mathilde on 26. apr. 2016

  Hvor er det skræmmende at putte en masse sort i hovedet - men efter man har prøvet det gør man det gerne igen!
  Efter 2 behandlinger synes jeg at min hud har en flot glød og virker en smule mindre rød.
  Men hold ny fast det grisser - så et tip er at tage masken på 10 min før bad og skylle den af i badet.
 • Meh

  Jeanette on 26. apr. 2016

  Fik ikke et decideret resultat af denne
 • Spændende produkt

  Hélène on 26. apr. 2016

  Har testet den lidt og min hud rødmer men får glød, har sparet resten til at bruge i sauna som de anbefaler. Glæder mig til resultatet.
 • Blød hud

  Kathrine on 26. apr. 2016

  Sjovt produkt. Fik fin blød hud. Men valgte at skylle masken af i mit hvide brusebad... UPS!! Sort 'mudder' over ALT!!! Godt jeg har fliser på væggene... Hehe...
  Havde også lidt svært ved at få masken til at forblive fugtig i 5-10 minutter
 • Skøn maske

  Tina on 26. apr. 2016

  Lækker maske med dejlig duft, nemt at få på og skylle af
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Rie Luna on 26. apr. 2016

  Dette produkt fungerer slet ikke for mig. Min hud rødmede helt op efter brug, så jeg tør faktisk ikke benytte det igen.
  Lugten som masken har, er heller ikke særlig behagelig at rende rundt med. Den lugter meget kraftigt af koncentreret jern, der leder tankerne hen på blod. Det var ikke en god oplevelse for mig med dette produkt.
 • Muddermaske

  Silche on 26. apr. 2016

  God påføring og god effekt.
 • Sort i masken

  Ditte-Marie on 26. apr. 2016

  Det virker for godt til at være sandt - to ingredienser, rosenvand og tørv.. Efter et par ganges brug kan jeg ærlig talt ikke se eller mærke forskel i min hud - men måske er det bare mig, der skal kigge bedre efter! Jeg bliver i hvert fald ved med at bruge den, for hvad nu hvis der bare skal mere til!
 • Peat Mask

  Elisa on 26. apr. 2016

  Lækker konsistens, drøj i brug og så bliver huden glat og fin bagefter. Desværre synes jeg den er svær at få vasket ordentligt af, selvom man er i bad. Havde små sorte prikker i ansigtet resten af dagen.
 • secret forest peat mask

  Thilde on 26. apr. 2016

  Sjovt anderledes produkt at have stående derhjemme.
  Er kun lige prøvet hurtigt med et tyndt lag, hvilket tørrede rigtig hurtigt.

  Huden føles dejlig blød efterfølgende og der er ingen misfarvninger/rødmen efter brug.
 • Sort nat

  Tine on 26. apr. 2016

  Den er rigtig fin og er nem at anvende. Men synes ikke den er effektiv
 • God

  Signe Ross on 26. apr. 2016

  Man får en blød hud af den
 • Lækkert, og dog

  Anna on 26. apr. 2016

  Dejligt, følelses som en ægte muddermaske. Men tørret meget hurtigt ud og så blev det ubehageligt. Besværligt at få af, men dejlig blød og 'åndende' hud efterfølgende.
 • Nem at bruge

  Emma Kristine on 26. apr. 2016

  Nem at på føre og vaske af, men skal dog lige vende sig til lugten og konsistensen.
 • Rigtig god.

  Cathrine on 26. apr. 2016

  Det første jeg tænkte var ” Det ligner noget man køber på apoteket “. Jeg har aldrig hørt om Sõsar, men jeg var bestemt nysgerrig. Dette produkt er en ansigtsmaske, med kun 2 ingredienser. Rosenvand og tørv. Det lyder vildt, men rigtig nok. Den skulle være god til at stabilisere oliproduktionen i huden. Den er jeg spændt på!
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Maria Rosa on 26. apr. 2016

  Synes masken er fin, men har tør hud, og oplevede faktisk, at min hud blev endnu mere tør af masken. Men min hud føles til gengæld mere jævn efter anvendelse af masken.
 • Sacred face mask

  Rilinda on 26. apr. 2016

  Min hud føltes dejlig blød efter jeg havde brugt masken, masken havde dog en sjov lugt og var svær at vaske af. Ellers har jeg været meget tilfreds
 • virkelig god!

  Sidra on 26. apr. 2016

  Køber den gerne igen! gøre mit ansigt blød
 • Vild med den!

  Sofie on 26. apr. 2016

  Jeg er VILD med den her maske! Den føles virkeligt lækker at smøre på huden, og min hud føles også virkeligt dejlig efter! Jeg har haft lidt problemer med min hud de sidste par uger, men jeg syntes virkeligt den her har hjulpet og min huds olie produktion virker mere normal nu :) Derudover er indpakningen jo SÅ flot, slet ikke nok rosende ord! Er vild med den minimalitiske tube, og flotte æske.
  Syntes dog den tørrer meget hurtigt ud, så jeg følte lidt jeg hele tiden stod og proppede vand på.
 • Smækker lækker sag

  Thilde71@hotmail.com on 26. apr. 2016

  Vildt lækker maske! jeg får fin klar hud og den bliver dejlig blød. Den indeholder meget få ting og det er jeg fan af. Jeg ved hvad jeg kommer i hovedet og jeg kan mærke det virker. Jeg er fan og vil helt klart købe den igen.
 • Nautral og frisk

  Louise on 26. apr. 2016

  Rigtig godt produkt, som efterlader huden dejlig blød. Dufter neutralt og frisk.
 • nyt musthave

  Carina Skjødt on 26. apr. 2016

  glæder mig til at prøve dette produkt
 • uhh la la

  Sebrina on 26. apr. 2016

  Føles anderledes at have på men resultatet er dejligt
 • Virker fint

  Lasse on 26. apr. 2016

  Huden bliver rigtig blød, så den virker rigtig fint.
 • Fantastisk !!!

  Helle on 26. apr. 2016

  Lækker lækker lækker !!!
 • Blød hud

  Natasja on 26. apr. 2016

  Den er virkelig lækker! Ens hud bliver blød, og er så god som ny. Synes det er dejligt den ikke er fyldt med alle mulige tilsætningsstoffer :)
 • Ingen effekt

  Victoria on 26. apr. 2016

  Jeg kunne godt lide ingrediens listen og indpakningen... Og generelt ville jeg virkelig gerne kunne li dette produkt.. Men jeg oplevede ikke den store effekt, jeg blev måske lidt rød i kinderne, men som sagt jeg oplevede ikke den store effekt efterfølgende
 • Muddermaske

  Hannah on 26. apr. 2016

  Den her maske er simpelthen vildt lækker for huden, man skal lige være klar over at der skal et rigtig godt lag på.
 • Smart

  Monica on 26. apr. 2016

  Super smart at kunne lave noget SÅ lækkert, med kun to ingredienser. Jeg er imponeret.
 • Mask

  Bente on 26. apr. 2016

  er ok
 • Dejlig ansigts maske

  Tine Mølgaard on 26. apr. 2016

  Perfekt
 • Maske

  freja nora on 26. apr. 2016

  Super lækker maske, som gør badet lidt lækre! Har ikke oplevet noget ''nyt'' ved ansigtet, men dig også kun brugt en gang
 • Skøøøn

  maria on 26. apr. 2016

  Bedste produkt i denne box gør underværker for ens hud efter første førsøg virkelig et produkt jeg skal have fingerne i.
 • Naturlig skønhed

  Mie on 26. apr. 2016

  Naturlig skønhed igennem et produkt som ikke indeholde parfume eller parabener.
 • Mudder i ansigtet

  Anne Mette on 26. apr. 2016

  Tanken om at smøre mudder i mit ansigt har aldrig tiltalt mig, hvorfor jeg også var meget tøvende med at teste dette produkt. Jeg synes min hud har fået en flot glød efter at anvende masken en gang og den skal helt sikker bruges op
 • Autentisk mudder

  jette on 26. apr. 2016

  Giver en skøn og ren hud og føles helt autentisk.
 • Ikke lige mig

  Helle on 26. apr. 2016

  Alt for tør til min smag
 • Peat Mask

  Patricia on 26. apr. 2016

  Indtil videre, har den ikke gjort noget godt for mig
 • fantastisk!

  Mathilde on 26. apr. 2016

  Jeg har haft meget tør hud på kinderne fordi jeg er meget ude i lang tid af gangen. En almen dagcreme har ikke været god nok til at fugte min hud. Denne maske har givet min tørre hud liv igen.
 • Naturlige lækkerier

  Martine on 26. apr. 2016

  Jeg elsker den har en så simpel formular og stadig virker så lækker. Ja tak!
 • Ansigtsmaske

  Sascha on 26. apr. 2016

  Denne maske er perfekt, hvis man våger op en travl morgen og synes ens hud trænger til en opfriskning. Jeg bruger den lige inden jeg går i bad, lader den sidde i ca 5 min. Efter er ens hud dejlig glødende igen.
 • Sacred Forest Peat Mask

  Maria on 26. apr. 2016

  Rigtig sjov, fin maske. Farven gør det hele lidt sjovere. Jeg oplevede dog at den blev meget tør, sådan over i det lidt ubehagelige da jeg forsøgte mig med masken.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Ida Marie on 26. apr. 2016

  Den er lækker! Flot design, virkelig lækker. Elsker følelsen af selv forkælelse, og det giver den én!
 • Enkel men effektiv

  Silke on 26. apr. 2016

  Enkel men effektiv maske. Giver utrolig lækker hud.
 • Nem

  Christina on 26. apr. 2016

  Super nem at bruge og har en skøn effekt på huden
 • ...

  Emma on 26. apr. 2016

  Lækker maske. Let at anvende, fin emballage, plus point for at det er naturligt! Jeg ville give top karakter hvis emballage og produk var økologisk.
 • Lækker maske

  Meral on 26. apr. 2016

  God og nem at påføre. Tilføjer fugt til huden.
 • Synes ikke den gjorde så meget

  Sif on 26. apr. 2016

  Synes denne maske er ret sjov, da den er helt sort :-)
  Kan godt lide selve idéen om masken, og at den kun har to ingredienser. Har brugt den et par gange allerede, og synes desværre ikke, at den gør den store forskel. Jeg kan i hvert fald ikke rigtig mærke eller se nogen forskel på min hud.
  Den er forholdsvis let at bruge, men man skal helt sikkert ikke lade den sidde for længe, da den tørrer, hvilket gør den ret så svær (!) at få af ;-) Det er lidt besværligt, at man derfor skal gå og holde øje med den og væde den med vand, så anbefaler man tager den på inden man går i bad.
 • Hmm

  Burcu on 26. apr. 2016

  Ved ikk rigtigt med denne maske.. Den udtørre vild hurtigt når den kommer på.. Også er det en af de ikke nemme masker at få af igen.. Efter to ganges brug har jeg ikk haft en wow effekt
 • Frisk

  Sarah on 26. apr. 2016

  Efterlader min hud fin og frisk :)
 • Maske

  Ann Sophie on 26. apr. 2016

  Tørre hurtigst. Meget griset når man skal vaske det af.
 • Ingen mærkbar forskel

  Karin on 26. apr. 2016

  Jeg har nu prøvet denne maske to gange og den er nem at bruge, føles behagelig på(udtørrer dog ret hurtig, hvor man så fugter med vand) men har endnu ikke kunne mærke en effekt
 • Fantastisk produkt til sart hud

  Mette on 26. apr. 2016

  Jeg døjer med meget sart hud, og tåler ofte ikke ansigtsmasker. Men denne maske efterlod min hud blød og ren, uden at mit ansigt slog ud. Det er helt klart et produkt jeg vil købe i fremtiden
 • Ren hud

  Karen on 26. apr. 2016

  Lækker ren fornemmelse efter brug, men lidt svær at rense ordentligt af
 • Helt perfekt!

  Nanna on 26. apr. 2016

  Den her maske er så god ved min hud, at jeg troede det var løgn. Min hud var så blød som en barnenumse efter jeg havde brugt den, hvilket jo er lige det man vil have. Den Hjælp også betydeligt på min ellers normale ret så olierede næse, hvilket jeg døjer meget med - så tak fordi i fandt den her! Den skal helt sikkert genkøbes når jeg løber tør
 • Min bedømmelse.

  Armina on 26. apr. 2016

  Jeg synes den var rigtig god, lige hos mig tørte den alt for hurtigt ind. Det var super svært at vaske den af. Meningen for mig med at tage maske på er at man kan ligge sig ned og slappe af, desværre gik det mere op i om masken nu tør hurtigt ind igen eller ej.
 • SÕSAR SACRED FOREST PEAT MASK

  Nathalie on 26. apr. 2016

  Super lækker og naturlig maske der gør det den skal. Skønt at ingredienslisten er så enkel, samtidig med der er så stor effekt ved brug. Super lækker indpakning også.
 • Effektiv

  Lene on 26. apr. 2016

  Effektiv maske. Har dog aldrig oplevet en maske der sviner så meget, Er virkelig sort :)
 • Den sorte maske

  Mette Eivolm-Bæk on 26. apr. 2016

  Var noget skeptisk, da jeg kom masken i ansigtet - farven var jo noget heftig.
  Men den var rigtig god.
  Let at smøre ud - jeg tog den på i bad.
  Huden føltes blød og dejlig renset efterfølgende.
 • Elsker tørvmasker

  Anne-Mette on 26. apr. 2016

  Fantastisk produkt som helt klart vil blive brugt op på ingen tid. :D
 • Dejligt produkt

  Nanna Michelle on 26. apr. 2016

  Produktet er lige til at påfører, og selv om det føles lidt mærkeligt på huden føles huden dejlig efter behandlingen.
 • Lækker maske

  Matilde on 26. apr. 2016

  Rigtig fed og lækker maske, som er rigtig god. Den tørrer rigtig nemt, og derfor kan man nærmest ikke bruge den udenfor badet. Men virkningen er god når man gør!
 • Baby Blød

  Camilla on 26. apr. 2016

  Min hud var så fin bagefter, Nem og arbejde med.
 • den makse er skøn

  Cecilie on 26. apr. 2016

  giver en smuk hud efter man har haft en på og vil helt klart anbefalde den til andre elsker den
 • Klæbende og svær at fordele

  Nana on 26. apr. 2016

  Har nu prøvet denne maske 2 gange, og jeg synes den er klæbende og svær at fordele i ansigtet, uden at man har det sorte stads ud over det hele. Kan heller ikke mærke nogen effekt efter brug.
 • ren forkælelse

  winnie on 26. apr. 2016

  Det var virkelig ren luksus forkælelse, og den skal helt sikkert købes
  Utroligt den kun består af to indgridienser
 • er ikke overbevist

  caroline on 26. apr. 2016

  Først og fremmest er duften ikke overbevisende, jeg føler mest af alt, at jeg smører mudder i hovedet. For det andet, går der ingen tid før masken tørrer ud
 • god ansigtsmaske

  Sarah on 26. apr. 2016

  ansigtens masken er rigtig god og nem at påføre - efterlader huden rigtig blød og lækker.
 • nemt

  Louise on 26. apr. 2016

  Den er så nem at bruge, og gør godt for huden, men prisen er lige i overkanten synes jeg :)
 • Gjorde ikke noget godt for min hud.

  Lea on 26. apr. 2016

  Blev helt forskrækket da jeg så farven og den gjorde desværre ikke noget godt for min hud.. Har ret sensitiv hud og min hud slog ikke ud på denne så det er positivt, men følte ikke at min hud var anderledes efter brug..
 • Dejlig maske

  Gunvor on 26. apr. 2016

  En anderledes maske, der giver velplejet følelse og blød hud. Det sviner lidt ved brug.
 • ingen effekt

  Rikke on 25. apr. 2016

  Ikke megen foreskel på denne og så at gå ned og komme noget mudder fra græsplænen i mit ansigt. Lugter ikke særlig godt og havde ingen effekt på min hud. Lige før jeg følte min hud så værre ud.
 • Rosenhave

  Marie-Louise on 25. apr. 2016

  Virker fortrinligt
 • Efterlader hud blød som en babynumse

  Rikke on 25. apr. 2016

  Virkelig dejlig ansigtsmaske som virker! Jeg har allerede brugt den to gange og er kæmpe fan. Den er MEGET drøj i brug og man kan ikke se at der er taget noget fra tuben. Den er hurtigt virkende og man kan derfor påføre den mens man gør klar til bad eller lignende.
  Eneste minus er at den kan være lidt svær at få af.
 • Sådan.enkel

  Laura on 25. apr. 2016

  Storthed af enkelhed (kan ikke finde flere ord)
 • Lækker og blød

  Maria Stagis on 25. apr. 2016

  Man skal lige vænne sig til duften, men den efterlader huden fantastisk blød... Lækkert..
  Indlæser...

Vent venligst ...