#tourdegoodiebox

Det bedste, vi ved, er at forkæle jer! Og det bliver kun overgået af, når vi får lov at møde jer in person.

Så nu er vi on the go, bilen er pakket, og vi er klar til Tour de GOODIEBOX aka Tour de Kram & Kage. Team GOODIEBOX krydser broen, og vi glæder os til at forkæle jer med kage og god underholdning.

SE ALT DET, DU KAN OPLEVE
PÅ TOUR DE GOODIEBOX

SÆRLIG GOODIEBOX
TIL DE FØRSTE 100

The early bird gets the worm - så er du en af de første 100 GOODIE-girls på stedet, har vi en helt særlig GOODIEBOX til dig. Bare fordi du er dig, og fordi vi synes, du er helt fantastisk.

FÅ LAGT DIN MAKEUP AF VORES BEAUTY-TEAM

Få en quick makeup-fresh-up af vores helt eget beauty-team! Vælg mellem en frisk øjenskygge, en lækker farve på læberne eller en fin blush til at gøre dit look endnu smukkere.

SELFIE-TIME!

Ready, set, pose! Ved vores selfie station kan du tage de sejeste og smukkeste selfies med sjove accessories. Vi sender dine billeder direkte til dig, så du kan gemme dit GOODIEBOX-minde.

Gæt og vind i vores GOODIEBOX-quiz

Hvem ved mest om GOODIEBOX? Her skal vi finde ud af, hvem af jer fantastiske medlemmer, der har størst viden om GOODIEBOX. Spørgsmålene kan være alt mellem himmel og jord. Ved du for eksempel, hvad vores kontorhund hedder? Ved hver destination finder vi en ny vinder og vi lover, at præmien er noget virkelig lækkert!

FUN FEEDBACK

Vi elsker jeres feedback, og vi vil gerne høre endnu mere fra jer! Vi sørger for post-its, så I kan komme med alt fra ris, ros og gode idéer, så vi i fællesskab kan lave et endnu bedre GOODIEBOX.

INTIMKONCERT MED FREDERIK LEOPOLD

Kom og hør upcoming singer-songwriter, Frederik Leopold, spille sine akustiske popsange og nyeste hit: Strong For You! Frederik Leopold startede med at lave musik i 2017 og er på vej mod stjernerne! Vi er glade for at have ham med på Tour, og vi glæder os til, at I møder ham.

SE HVORNÅR
VI KOMMER TIL DIN BY

Aarhus 4. maj

Kl. 09:30 - 12:00

Agency Spring
Studsgade 22
8000 Aarhus

Aalborg 3. maj

Kl. 14:00 - 16:00

Ålborg Street Food - The Lighthouse
Skudehavnsvej 35-37
9000 Aalborg

Aarhus 4. maj

Kl. 09:30 - 12:00

Agency Spring
Studsgade 22
8000 Aarhus

Odense 4. maj

Kl. 15:30 - 17:30

Karma Studio
Pakhusgården 2
5000 Odense

København 5. maj

Billet kræves

Kl. 15:00 - 17:00

Artillerivej 86, 5. tv.
2300 København

FØLG OS HER

#tourdegoodiebox #goodieboxdk #unboxhappiness
  Indlæser...

Vent venligst ...