Hvad siger vores beautyprodukter om os?

I dag lurer vi i Julies makeuppung, hvor der er beauty goodies fra Suki, Emité og Comme Deux.

Julie-makeup

Hvilke produkter bruger du i din daglige rutine?

Dagen startes med et opfriskende morgenbad, hvor jeg gerne har den skønne eksfolierende foaming cleanser fra Suki med. Den er har en fast plads på mit badeværelse. Skarp efterfulgt af den super plejende og fugtgivende serumbooster #bluedrops fra Comme Deux.

Hvis jeg trænger til lidt lækker spafølelse, bruger jeg en kropsolie i stedet for bodylotion på hele kroppen. Til hverdag bruger jeg øjenskyggen fra Tromborg og en smule highlighter fra Manna Kadar på øjenlågene. Begge påføres med børsten fra Luxie, som har de blødeste hår. De irriterende mørke render under øjnene får lidt concealer, jeg bruger den fra Emité, som var med i The Members’ Box. De fleste dage får kinderne ekstra glød med bronzeren fra Teeez, som jeg påfører med hjælp fra min trofaste ven, blush brushen fra L’Oréal. Mine øjenbryn får lidt brow gel, øjenvipperne får en tur med øjenvippebukkeren og til sidst lidt mascara fra Maxfactor (som har en smart-på-farten-taskevenlig-størrelse). I løbet af dagen bruger jeg tit Karmamejus facemist til at friske ansigtet op, den har en fast plads i tasken 😇

I hverdagen, er du da mest en natural-makeup eller makeup-makeup girl, hvorfor?

Jeg er klart mest en natural-makeup girl, da jeg rigtig godt kan lide bare at fremhæve mit ansigts naturlige træk. Og så er det dejligt nemt og behøver ikke at være helt perfekt. Ved særlige lejligheder, kan jeg dog rigtig godt lide at give makeuppen et ekstra skud enten med batwings eller en heftig læbestift 💄

Hvilket produkt redder dig i en beauty SOS, og hvorfor?

Klart min foundation eller concealer (alt efter hvor grel situationen er), så min hud ser fin og ensartet ud (nøgleordet her er ”ser”). Tit kan jeg nøjes at definere mine øjenbryn, så man også kan se hvor de er, haha.

Hvad er dit bedste skønhedstip, som du selv efterlever?

”Drik vand og brug solcreme” har vi vist alle sammen fået tudet ørerne fulde af (men det virker!). Ellers holder jeg igen fast i min foundation. Desuden kan det være en rigtig god idé at smutte forbi en butik, og få en prøve på forskellige shades og typer foundations. Man kommer langt med en god base!

Hvis du skulle beskrive dig selv med ét ord baseret på din makeuppung, hvad ville det så være?

Rimelig chill.


Julie er noget af en free-rider blæksprutte, som har flere hatte her på kontoret. Hun sørger for det store logistik puslespil, og sender jeres GOODIEBOX afsted til jer.

julieb


Hvad siger vores beautyprodukter om os?

I dag tager vi et kig i Simones makeup-pung, hvor der gemmer sig en masse lækre sager fra bl.a. Comme Deux, Benefit og Balance Me.

simoneNY

Hvilke produkter bruger du i din daglige rutine?

Jeg er en sucker for hudpleje, og går meget op i at pleje min hud både morgen og aften. Jeg ”vågner op” med en omgang iskold vand i ansigtet efterfulgt af min UNANI dermo defense face mist! Så påfører jeg min #yellowpaint serumbooster fra Comme Deux efterfulgt af min dagcreme. Jeg prøver at få noget “me time” hver uge og forkæle min hud lidt ekstra med en god ansigtsmaske. Pt er det #pinkpaint masken fra Comme Deux, som jeg bruger mest. Den giver min hud super meget fugt og efterlader den babyblød ✨

Balance Me Tinted Wonder Eyecream er en anden favorit. Den giver fugt til øjenområdet og fungerer også som primer under min concealer – jeg bruger den faktisk også på øjenlåget under min øjenskygge. Gimme Brow fra Benefit Cosmetics er for mig den nemmeste, hurtigste og bedste måde at få brows on fleek på, jeg kan slet ikke få armene ned over det produkt! Altså, øjenbryns-mascara? Hvor genialt!! Blush er efterhånden blevet min signatur, og jeg kommer aldrig til at gå væk fra min favorit fra MAC i “Peachy keen“. Den giver min lyse hud den perfekte glød, og jeg ser 100 gange mere frisk ud med den på. En anden favorit er den smukke creme to powder blush fra Sleek i farven “pink peony”. Konsistensen gør den nem at bygge op, så den passer til resten af mit look.

Er du mest en natural-makeup eller makeup-makeup girl?

Jeg er klart mest en natural-makeup girl, da jeg ikke er så vild med følelsen af at have en ”maske” på. Det kommer lidt i perioder, men på det sidste er jeg begyndt at gå med mere makeup. Jeg forelskede mig for nylig i en highlighter fra Becca, som jeg prøvede i Sephora, den går  jeg med næsten hver dag. Så er der dage, hvor jeg elsker at gå med læbestift og gerne tager en hot pink eller mørk, vinrød læbestift på, selvom det er en grå, kedelig mandag – just because I can, haha. Jeg elsker at sætte kulør på hverdagen 💋

Hvilket produkt redder dig i en beauty SOS, og hvorfor?

Jeg bruger ikke foundation, så concealer er min no. 1 partner in crime. Jeg bruger den hver dag og påfører primært under øjnene, rundt om næsen og hvis en nyankommen bums skal dækkes. Jeg har lige købt en ny fra MAC, der hedder Pro Longwear Concealer, den dækker vildt godt, og så holder den altså, hvad den lover, for den er i sandhed ”longwear” hele dagen.

Hvad er dit bedste skønhedstip, som du selv efterlever?

Fjern makeup og rens huden grundigt om aftenen – og giv huden masser af næring efterfølgende! Det er især vigtigt om aftenen, da huden regenererer sig om natten, så jeg elsker at ”fodre” den med min Ooh! olie fra Oils of Heaven, da jeg godt kan lide tanken om, at huden suger alle de gode næringsstoffer til sig, imens jeg sover. Når jeg vågner om morgenen, har jeg en smuk, blød og gennemfugtet hud – det er sådan en lækker følelse.

Hvis du skulle beskrive dig selv med ét ord baseret på din makeup-pung, hvad ville det så være?

Kvalitetsbevidst. Mine beautyprodukter er udvalgt med henblik på ingredienser, funktionalitet, holdbarhed. De skal give mig følelsen af velvære og gøre mig til den bedste udgave af mig selv.


Simone er vild med blush og alt der har med social media at gøre. I har måske set hende på billeder og videoer før – vores smukke husmodel 👯

simone-blog


 

Det skal du vide, før du går på foundationjagt

foundation-header

Den store foundationguide

Har du været på jagt efter den perfekte foundation? Måske har du styr på det og har haft nemt ved at finde dit match, eller også har du været uheldig og er kommet hjem med en farve som så meget bedre ud i butikken. Det er sket for mig…et par gange 🙈

Der findes virkelig mange typer foundations i forskellige farver og konsistenser. Ikke nok med det, så har hvert brand sin egen farve- og nuanceskala. MAC kører f.eks. med koderne “NC” for kold og “NW” for varm og Urban Decay kører stilen med tal, hvor hele tal som “1,2,3” er de varme toner og halve tal som “0,5,1,5,2,5” er de kolde. Så hvor skal man starte, når man går på foundationjagt?

Dagslys

Skal du ud og kigge på en ny foundation, så er mit allerbedste tip at gøre det i dagtimerne, hvor det er lyst udenfor – lyset i butikkerne kan nemt snyde! Tag et lille spejl med dig, prøv en foundation og gå så udenfor og se dig i spejlet. Er det blevet tidligt mørkt eller har du ikke tid til at shoppe i dagtimerne, så bed evt. om en lille prøve, så du kan se farven derhjemme – i dagslys 😉.

Match

Beslut dig for, om din foundation skal matche din hals og bryst, eller til din hudfarve i ansigtet. Der kan nemlig være farveforskel i disse områder. Jeg foretrækker selv, at min foundation og/eller pudder matcher min hals, da jeg synes, at det giver et mere ensartet og naturligt look, men det er jo op til den enkelte 💁

Undertoner

Vi har forskellige undertoner i huden, og her taler vi om varm, kold eller neutral. Er du i tvivl om din undertone, så kan du kigge lidt på dine blodårer. Er de grønne, blålige eller en blanding af de to? 👀

Grønlige blodårer:

 • Din hudtone er varm
 • Du bliver nemt gyldenbrun i solen
 • Guldsmykker klæder dig bedst

Blålige blodårer:

 • Din hudtone er kold
 • Du bliver lettere rød eller forbrændt i solen
 • Sølvsmykker klæder dig bedst

Blå-grønne blodårer:

 • Din hudtone er neutral
 • Du kan godt blive lidt rød i solen, men derefter bliver du hurtigt brun
 • Du kan bære både sølv- og guldsmykker

Hudtype

En god base er nøglen til en smuk makeup, derfor tænker jeg altid over min hudtype, når jeg vælger en foundation. Har man f.eks. tør hud kan en olieholdig BB cream eller en foundation, som er mere flydende i konsistensen, tilføje ekstra fugt til huden. En olieret hud, som min egen, kan nyde godt af at bruge en pudder eller oliefri-foundation, hvis målet er et mat look. Hvis du har kombineret hud, og kan lide “the glowy” look, kan du med fordel bruge en primer med highlightereffekt og påføre den på huden, eller blande den i din foundation.

tools-new-head

Tools – fordele og ulemper

Foundations kan påføres på mange måder. Alt afhængigt af din foundation-type, kan du bruge fingrene, en makeupsvamp, silikonesvamp eller en pensel. Valget af dit tool afhænger bl.a. af den dækkeevne, du ønsker at opnå med din foundation eller pudder. Bruger du f.eks. en pensel, hvor hårene sidder tæt, opnår du lettere en bedre dækkeevne end hvis du bruger en makeupsvamp.

Fingrene 

 • Fordele – Varmen fra fingrene gør at din foundation blender godt ind i huden og giver en naturlig finish.
 • Ulemper – Kan være uhygiejnisk, så husk at vaske hænderne!

Makeupsvamp 

 • Fordele – Svampen hjælper produktet til at blende godt ind i huden, da produktet “duppes” på huden med svampen og giver derfor en naturlig dækning.
 • Ulemper – En svamp suger meget, hvilket betyder at du skal bruge en større mængde af din dyrebare foundation. Derudover skal man huske at rense svampen regelmæssigt, da bakterier trives i fugtige omgivelser.

Husk, en makeupsvamp skal bruges fugtig 😉

Silikonesvamp 

 • Fordele – Den suger ikke produktet i sig på samme måde som en makeupsvamp, da den er lavet af silikone. Den er desuden nem at vaske. Brug en mild sæbe, f.eks. babyshampoo, og skyl den under vandhanen til den er ren igen.
 • Ulemper – Det kan tage lidt længere tid at opbygge en fuld dækning med en silikonesvamp, da foundationen skal “duppes” på huden.

Pensel 

 • Fordele – Man kan bruge forskellige pensler til påføring af flydende eller pudderfoundation. Dette gør det nemmere at lægge en makeup når man ude, og så får man heller ikke produktet på fingrene 😉
 • Ulemper – Det kræver lidt øvelse at finde den rette påføringsteknik, så du undgår “streger” i ansigtet.

Jeg har prøvet forskellige tools igennem den tid, hvor jeg har gået med makeup og jeg bruger altid en pensel. Nogle pensler giver en bedre dækning end andre, og det kan tage lidt tid at finde den helt rigtige. Luxie har bl.a. lavet en superlækker foundation pensel ”Flat Angled Blender Face Brush- 538” som du kan købe på vores hjemmeside. Ellers kan jeg anbefale penslen fra Morphe, som jeg har fundet via mit girl-crush, YouTuberen Jaclyn Hill 😍 Husk at vaske dine pensler i en mild sæbe, så ofte du kan for at holde dem rene. Så holder de også længere!

Jeg håber, du kan bruge ovenstående tips, næste gang du skal ud efter en ny foundation 💁🏻

XOXO, Leyla
p.s. Det er en god ide at have to foundations liggende i makeupsamlingen. Én som passer til din sommerkulør og én til de kolde vintermåneder. Så er du godt dækket ind – året rundt 😉


meme

Leyla er vores dygtige Social Media Manager og har en kæmpe passion for makeup! Skal der lægges makeup på kontoret, testes nye makeup-produkter eller styles til et photoshoot, er Leyla altid på pletten.

Har du spørgsmål, feedback eller et godt tip, kan du altid maile Leyla på leyla@goodiebox.dk. Du kan også tjekke Leylas beauty univers på instagram @missley_makeup, hvor hun bl.a. laver makeuplooks, reviews, swatches, deler tips og meget mere. Feel free to follow 💕

Hvad siger vores beautyprodukter om os? – Michelles makeup-pung

Michelle, Customer Experience Manager: 

michelle

 

Michelles makeup-pung:

MichelleNY

Hvilke produkter bruger du i din daglige rutine?

Jeg starter med en helt normal fugtighedscreme og går derefter direkte til makeup. Jeg bruger primer fra Balance Me, en vilkårlig pudder, bronzer og highlighter fra SLEEK, brynpencil fra Modelco og sommetider mascara, hvor min absolutte favorit er Mesauda Definitive mascara. Hvis jeg har meget mørke rande under øjnene, så bruger jeg en concealer. Jeg bruger desuden altid en lys eyeliner på den nederste våde kant, og så lidt highlighter i øjenkrogen, der får øjet til at syne større og mere vågent. Jeg er glad for den flotte guldfarve fra Sleek-paletten, som vi fik med In The Nude-boksen.

Min hudplejerutine er egentlig simpel, så den består af en helt almindelig fugtighedscreme og en primer. Min daglige rutine skal være så hurtig og nem som overhovedet muligt, og så skal det være et naturligt look. I weekenden benytter jeg mig af muligheden for at forkæle min hud lidt ekstra med en god ansigtsmaske. Her foretrækker jeg #yellowpaint masken fra Comme Deux, som renser i dybden og giver den smukkeste glød! Jeg mikser et par dråber af min #pinkpaint serumbooster i masken, lader den sidde 15-20 min. og så renser jeg med en våd vaskeklud. Jeg er vild med at man kan mikse og matche produkterne på den måde. Nogle gange blander jeg dem ikke, men så påfører jeg blot serumboosteren bagefter, og topper af med min fugtighedscreme.

I hverdagen, er du da mest en natural-makeup eller makeup-makeup girl, og hvorfor?

Jeg er 100 % mest til en naturlig makeup. Det er meget vigtigt for mig, at jeg skal kunne gå uden makeup og have det lige så godt med mig selv, som hvis jeg havde fuld krigsmaling på. Dog er jeg en kæmpe makeupnørd og bliver virkelig fascineret af de piger, der bare har vildt flot makeup på hver dag – de ser så fantastiske ud!

Hvilket produkt redder dig i en beauty SOS, og hvorfor?

Hvis jeg kun må vælge ét produkt? Bronzer! Den giver mit ansigt lidt mere edge og den ekstra glød, jeg sommetider mangler, især her om vinteren. Lige nu bruger jeg en fra MAC, og den har en virkelig lækker varm undertone.

Hvis jeg lige kan snige mig op på to, så er mascara altså også et produkt, der virkelig kan gøre en forskel for mig! Mesauda Definitive mascara giver mig de vildeste bambivipper. Og så sniger jeg mig faktisk op på tre produkter, fordi min mascararutine altid starter med min vippebukker 👀 👏🏼

Hvad er dit bedste skønhedstip, som du selv efterlever?

Jeg bruger ikke mascara hver dag, men kan alligevel ikke helt lade mine vipper være, fordi jeg godt kan lide at have definerede vipper. Når jeg ikke vil bruge mascara, bukker jeg vipperne, og påfører et tyndt lag vaseline med fingrene. Jeg slutter af med at børste vipperne igennem med en ren mascarabørste, så vaselinen er pænt fordelt. På den måde får jeg smukke og definerede vipper, men det er et langt mere naturligt look end mascara. Desuden virker vaselinen også plejende på vipperne, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Hvis du skulle beskrive dig selv med ét ord baseret på din makeup-pung med produkter, hvad ville det så være?

Naturlig, that’s it!

Michelle arbejder i vores Team Kundeservice, hvor hun spreder glæde og hjælper vores medlemmer i bedste GOODIEBOX stil – I har helt sikkert været i kontakt med hende, hvis I har ringet ind eller sendt os en mail 📞 


 

Hvad siger vores beautyprodukter om os? – Chris’ makeup-pung

 

Vi bliver altid super inspirerede, når vi får et peek ind i andre kvinders beautysamling. Det er lidt som, når man ser boligprogrammer eller læser en boligreportage i et magasin. Præcis derfor får vi også et lille beauty-kick, når vi får lov at se, hvilke skønhedsprodukter andre bruger, og nu deler vi indholdet i vores makeup-punge med jer, kære læsere.

Vores produkter siger en hel del om os og vores præferencer, og nu kan du få indblik i, hvilke produkter fem tøser fra GOODIEBOX svinger i ansigtet i deres daglige hudpleje- og makeuprutine. Der kommer et indlæg til hver makeup-pung, og vi håber, at du bliver inspireret og kan bruge vores personlige tips. Mon du kan spotte din egen favorit fra boksen i blandt vores makeup punge?

Chris, Product Manager: 

chris

 

Chris’ makeup-pung:

Chris-makeupbagIG1

Hvilke produkter bruger du i din daglige rutine?

Der går ikke en morgen, hvor jeg ikke starter ud med at rense min hud med Bioderma Micellar Water. Det er nærmest som et ritual for at føle, at jeg kan starte min rutine. Derefter bruger jeg Klairs Freshly Juiced Vitamin DropsLING Dual Emulsion og Beauté Pacifique SuperFruit Daycream til tør hud. Jeg er den ”heldige” indehaver af en tør hud, som virkelig har brug for fugt for ikke at se trist ud. Jeg giver også gerne mit ansigt et sprøjt med James Read! Der går desuden heller ikke én dag, hvor jeg ikke bruger solcreme. Jeg bruger en med spf 30 fra koreanske Thank You Farmer. Når det kommer til makeup, handler det lidt om sæson og humøret på dagen. Jeg bruger dog altid min concealer fra Emité og CC Cream fra Youth Lab – GOODIEBOX favourites 😄

I hverdagen, er du da mest en natural-makeup eller makeup-makeup girl, hvorfor?

Altså, jeg vil selv sige, at min makeup i hverdagen er rimelig neutral. Jeg forsøger virkelig at få min hud til at se levende ud – og på de værste dage, skal der nogle gange en del arbejde til. Jeg er af den opfattelse, at en flot hud er nøglen til det hele. Det er helt klart også der, jeg bruger de fleste af mine penge 😏

Hvilket produkt redder dig i en beauty SOS, og hvorfor?

Hvis jeg kun måtte tage ét produkt med i tasken, ville det være min Stretch Concealer fra Glossier. Den er lille og handy, og den dækker tilpas godt til mørke rande og let rødmen. Så den er god at friske op med. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke ville have krise, hvis jeg ikke kunne bruge mine brynprodukter fra Benefit, især Gimme Brow (!!).

Hvad er dit bedste skønhedstip, som du selv efterlever?

Jeg har nok flere skønhedstips, som jeg IKKE efterlever. Jeg burde for eksempel drikke mere vand og sove mere. Meeen.. et tip er at få ordnet sine bryn hos en prof. Det sparer mig for så meget tid, og det er fint og naturligt. Og HUSK nu den solcreme, også selvom vejret i DK er gråt. Og og og… Tag D-vitamin og fiskeolie. Rigtig kedelige tips, I know, men det er altså vigtigt!

Hvis du skulle beskrive dig selv med ét ord baseret på din makeup-pung med produkter, hvad ville det så være?

Baseret på selve pungen, så symboliserer det dovenskab, da jeg altid bruger den taske, jeg nu engang har liggende. Gid, jeg var en af dem med en fin én af slagsen. Baseret på indholdet – nørdet – da du finder nichebrands, brands fra hele verden og konventionelle klassikere.

Chris(tina) er en del af vores uundværlige sourcing afdeling, som hver måned sørger for, at vores GOODIEBOX er fyldt med klassiske og nye, spændende produkter fra brands, som vi andre på kontoret oftest aldrig har hørt om før 😍 Hun kender derfor alt til makeup- og hudplejebrands, og vi indrømmer gerne, at vi er liiiidt misundelige på hendes job som beauty-tester… 


Pssst! Hold øje med bloggen, næste gang kigger vi nærmere på Michelle fra Kundeservice makeup! God læselyst, ladies 😘

How to: Hjemmelavet lip scrub

Selvom det ikke ligefrem kan anes på vejret, så er vi nu officielt trådt ind i foråret – hurra for det! Det betyder nemlig, at udsigten til lysere og længere dage venter forude, og det bliver vi simpelthen glade i låget af at tænke på. Fordi vinteren er både kold og tør, så kan vi næsten ikke undgå, at det påvirker vores sensitive læber. Vi har derfor sat os for at byde foråret velkommen med en nem og hjemmelavet lip scrub. Alt du skal bruge er tre simple køkkeningredienser. Vi har testet den og er vilde med resultatet: Den giver skønne og bløde læber!

Du skal bruge følgende ingredienser:
 • 1 tsk jomfru olivenolie
 • 1 tsk akaciehonning
 • 1 tsk sukker eller rørsukker

HowtolipscrubBLOG

Step 1. Bland de tre ingredienser sammen i en lille skål eller kop og rør rundt med en teske.

HowtolipscrubBLOG2 HowtolipscrubBLOG6HowtolipscrubBLOG7

Step 2. Dup en passende mængde på læberne, som hvis du tog læbepomade på.

HowtolipscrubBLOG4

Step 3. Eksfolier forsigtigt rundt i små cirkelbevægelser. Vi anbefaler at skrubbe læberne 1-2 gange om ugen eller efter behov.

HowtolipscrubBLOG3.3

Step 4. Tør resterne af med papir og nyd dine bløde, velplejede læber. Afslut med en god omgang læbepomade.

HowtolipscrubBLOG8

Tip: Hvis du har en lille beholder i rejsestørrelse kan du evt. lave en lidt større portion til opbevaring af resterne. Det er dog en god idé at lave en ny portion efter ca. 14 dage.

Vi håber, at I kunne bruge vores tip og ønsker jer en rigtig god fornøjelse med at få forårsklare læber.

Små nytårsforsæt i 2017

Kalenderen siger 2017, og det betyder for mange indførelse af nytårsforsæt. Ofte er de meget ambitiøse, og vores erfaringer siger os (desværre), at de kan være svære at overholde… Derfor har vi i år sat os for at efterleve nogle mindre ambitiøse målsætninger; små tiltag, som vi nemt kan implementere i hverdagen, og som har til formål at gøre os sundere, friskere og give os mere overskud i hverdagen:
 
Drop elevatoren og tag trapperne 
I har sikkert hørt det før, men det er altså en super nem måde at få mere motion på. Ifølge BodyLab, forbrænder man faktisk dobbelt så mange kalorier ved at gå op ad trapper end ved at dyrke aerobic, styrketræning og fodbold.
 
Hav altid en flaske vand ved din side
Ideelt set bør man drikke 2 liter vand om dagen. Det er dog de færreste, der rent faktisk får det gjort. Men vand er alfa omega for kroppen, da vand blandt andet fjerner giftstoffer fra kroppen, forsinker  ældningsprocessen og hjælper hjerne, celler og nervesystem til at fungere optimalt. I 2017 har vi derfor besluttet, at vi aldrig vil gå ned på denne vidundervæske, så fremover ryger der altid en flaske vand med i tasken, når vi forlader huset.
Supplér din morgenmad med en vitaminpille
Det er vigtigt at få sine vitaminer – især her i vintertiden, hvor det er mørkt og koldt, og mange sygdomme florerer. Vitaminer optages bedst gennem kosten, så hav et glas med vitaminpiller stående ved siden af kaffen eller havregrynene, så du husker den hver morgen.
 
Tilbring 15 minutter om dagen udenfor
Frisk luft er sundt for både krop og sjæl. Hjernen har brug for luft til at arbejde, så prioriter en daglig gåtur og få noget frisk luft. Samtidig får du lidt nem motion – win-win 🙂
 
Brug en halv time om dagen på at forkæle dig selv
Tid til sig selv er vigtigt i en travl hverdag, da man både skal huske at slappe af og nyde sit eget selskab. Læs en bog eller et blad, mediter, tag et langt bad eller nyd en god kop kaffe. Aktiviteten er ligegyldig, så længe du blot fokuserer på at slappe af og hygge dig i dit eget eller andres selskab 🙂
Hvad er jeres nytårsforsæt?
 
 
bloglovingoodiebox

MØD BRYNEKSPERTEN BAG DEN PERFEKTE PINCET

 

Vi har haft besøg af Kenny Anker, som I blev introduceret for i novemberboksen med hans Tweeze The Brow-pincet. Derudover ejer han Kenny Anker Brows, der som Danmarks første salon udelukkende laver bryn.

Få et indblik i Kennys univers, når bryneksperten fortæller om sin passion for bryn og se ham i aktion, når vores egen Camilla kommer under kyndig behandling. Resultatet kan ikke blot ses, men også mærkes  

Læs mere om Kennys behandlinger her: bit.ly/2gUZSiB 🙂

 

Min kamp mod akne

Som mange andre kvinder fantaserede jeg om, hvordan min kommende brudekjole skulle se ud, når det engang blev aktuelt. Langsomt måtte jeg dog erkende, at valget på fremtidig brudekjole ville falde på den, der dækkede mest af min krop. En trist erkendelse, men med en krop, der var infiltreret med akne, var dette nu engang virkeligheden. I hvert fald indtil for ganske nylig, hvor jeg kom i et behandlingsforløb, der skulle vise sig at blive løsningen på et hudproblem, der har overskygget det meste af mine teenageår og mit foreløbige voksenliv.

Jeg har haft svær akne siden, jeg var 13 år gammel, og efter fire forskellige medicinske behandlinger, et utal af kosmetologbehandlinger og endnu flere dårlige husmorråd, kom jeg først af med min akne i en alder af 30 år. “Bedre sent end aldrig”, som man siger, for dette har utvivlsomt gjort mere for min selvtillid og mit selvværd, end jeg nogensinde havde turde forestille mig.

Dette blogindlæg er en personlig fortælling om mine erfaringer med svær akne – på godt og på ondt – samt min behandling med Isotretinoin, også kaldet Accutin, der til sidst blev min redning.

Samtidig vil jeg dog starte med at understrege, at der inden for hudpleje ikke findes nogen “one-size-fits-all-behandlinger” af akne eller nogen “quick fixes” der gør, at du vågner op med perfekt hud i løbet af en dag eller weekend. Svær akne er (ofte) et “indefra-ud”-problem og kan derfor ikke altid løses med “udefra-ind”-behandlinger i form af dermatologiske behandlinger og diverse hudplejerutiner.

Akne vs. bumser
Lad os først lige få styr på, hvad jeg mener, når jeg skriver “akne”. Akne (acne vulgaris) dækker ifølge sundhed.dk og netdoktor.dk hele spektret fra hudorme til de mere ubehagelige former for akne. Akne er en meget almindelig hudlidelse, der rammer størstedelen af unge tidligt i puberteten. Akne skyldes betændelse i de små talgkirtler, der omgiver fine hår i ansigtet og på overkroppen. Omvendt beskriver jeg ofte bumser som de “enlige” knopper, der kan komme lidt hist – især i forbindelse med menstruation eller søvnmangel.  Akne er derimod en konstant tilstand af betændelse i huden, der kommer til syne i form af urenheder. Ergo har man aldrig “gode dage” uden bumser eller urenheder. Tværtimod er der ofte ti styks friske bumser på vej samt tyve andre, der enten er i fuld flor eller som har efterladt et visitkort i form af røde mærker. Kort sagt: Man er aldrig bumsefri.

Det var virkelig hårdt aldrig at have en “pause” fra bumserne, og at en bums knap nok var væk, før tre nye var på vej. Dette medførte også, at jeg den dag i dag bliver utrolig harm, når folk med én bums i panden siger, at de har akne. Jeg føler nemlig, at det underminerer den oplevelse, jeg gik igennem. Især når jeg tænker på, at man i en periode ikke kunne sætte en finger i mit ansigt, hvor jeg ikke havde en bums.

Min hud
Jeg har, siden jeg var lille, døjet med børneeksem og tør hud. Og selv da jeg ramte teenageårene, var min hud fortsat tør (med bumser). Dette frustrerede diverse Matas-damer, der forgæves prøvede at hjælpe mig med min hud. Men dengang for 16-17 år siden var akne lig med olieret hud og dårlige madvaner. Så jeg fik besked på at bruge udtørrende og alkoholfyldte skintonics og sæberens. Jeg kastede mig derefter ud i en 3-trins renserutine og skar ned på alt, der hed slik, chips og sodavand. Men lige meget hjalp det (sidenote: det skal lige siges, at det aldrig er blevet bevist, at der er en forbindelse mellem kost og akne). Derfor bredte panikken sig også hurtigt i mig, da jeg i 8. klasse skulle på hyttetur, hvor jeg sammen med resten af klassen skulle i badeland. På dette tidspunkt havde jeg ikke bare akne i ansigtet, men også på brystet og på ryggen. Ergo var der absolut INGEN, der skulle se mig i badedragt! Jeg var så ked af det, at jeg nægtede at tage med på hyttetur. Min meget forstående mor, der selv havde døjet meget med akne som ung, valgte at hive mig til læge, da hun havde hørt, at man faktisk kunne behandle akne med piller. Som et resultat kom jeg både på Tetracynklin og p-piller – “det hele ville hjælpe mod aknen”, sagde lægen dengang. Min læge mente endvidere, at det bare var en hormonel ubalance, der foresagede min akne, hvilket p-pillerne nok skulle hjælpe på. Denne pille-kombination tog faktisk det værste af min akne i løbet af halvanden måned. Og jeg fik mod på at tage med på hyttetur.

Min akne gik dog ikke væk. Tværtimod ændrede den sig bare: Istedet for store bylder fik jeg mange små og tæt placerede knopper. Jeg var på Tetracynklin i tre år, fordi min læge hverken havde informeret mig eller min mor rigtig og ikke holdt øje med, at det var en åben recept, han havde lavet til mig. Og hvorfor er det så et problem, tænker I måske? Jo, det er det såmænd fordi, at man kun må være på Tetracynklin i maksimum seks måneder! Mit længerevarende brug af Tetracynklin gav mig nogle bivirkninger – jeg begyndte for eksempel at miste emaljen på bagsiden af mine fortænder, og min tandlæge var overbevist om, at jeg havde bulimi, da dette var et typisk tegn på opkast. Jeg fandt også senere ud af, at Tetracynklin blandt andet anvendes til infektioner mod klamydia og til behandling af malaria, borreliose og syfilis. Lækkert.

Mig som 17-årig efter behandlingen med Tetracynklin. Her er jeg dog stadig på P-piller.

Jeg stoppede på Tetracynklin, og derefter var min akne i frit fald, fra jeg var 17 til 27 år. P-pillerne tog toppen, og jeg indstillede mig lige så stille på, at jeg nok var nødt til at acceptere, at min hud aldrig ville blive pæn og fri for akne.

Jeg gik aldrig med noget nedringet og heller aldrig noget, der viste min ryg. Dette sås tydeligt på min garderobe, der nærmest kun bestod af rullekraver. For selvom at mine veninder var søde at sige, at det ikke var så slemt, havde jeg alligevel ikke lyst til at vise hud. Jeg var således meget anstændig i min påklædning i 00’erne. Jeg købte kun tøj, der skjulte min akne og gik kun på stranden i udlandet, hvor jeg var sammen med familien. Det siges, at man lærer sig selv at kende i 20’erne, og at man lærer at se sig selv i et mindre kritisk lys, end man gjorde i teenageårene. Men gennem mine 20’ere så jeg fortsat i spejlet og tænkte: “Jo jo, jeg ville da være meget pæn… Hvis jeg ikke havde akne.” Jeg fandt senere ud af, hvad jeg kunne gøre for at føle mig pænere.

Makeup gjorde virkelig meget for mig. Disse billeder er ca. seks år gamle.

Makeup og akne
Vi kender sikkert allesammen mindst én pige, der ikke vil gå uden for en dør uden makeup på. Jeg var den pige. I makeuppen følte jeg mig pæn, normal og tryg. Selvom jeg ikke kunne styre min akne, kunne jeg styre min makeup. Og jeg gik så meget op i det, at det til sidst blev et helt handikap for mig og min hverdag. Jeg stod op halvanden time før min kæreste, for han skulle bare IKKE se mig uden makeup! Jeg blev rigtig god til at dække mine urenheder og endte med at bruge rigtig meget tid og rigtig mange penge på makeup. Jeg blev til sidst så god, at jeg begyndte at få forespørgsler fra folk, der gerne ville have mig til at lægge deres makeup. Jeg elskede det – det var så fedt at føle, at jeg hjalp andre med at føle sig smukke.

Efter min bachelor begyndte jeg at arbejde som makeupartist ved et af de førende makeupbrands i verden. Det var så fedt, og jeg følte mig virkelig i mit es. Men kunder kan være stride – det lærte jeg på den hårde måde. (En lille sidenote: Jeg var stoppet på mine p-piller, og efter det fik min akne frit løb). En dag var der en pige, der decideret sagde til mig, at hun “ikke ville have råd om hud fra mig, når min egen hud så sådan ud. Jeg kunne jo ikke engang selv finde ud af det”. Den bemærkning kastede mig direkte tilbage til teenageårene, og jeg tog til lægen samme uge for at få en henvisning til en specialist. Som jeg dengang sagde til min læge: “Det påvirker mig psykisk. Det er mit job at ligne en, der har styr på det her! OG JEG ER 27 ÅR! Det kan ikke være rigtigt.” Det var åbenbart de gyldne ord, for jeg fik med det samme en henvisning til speciallæge Henrik Egekvist i Århus. Og for første gang i mit liv følte jeg, at jeg blev taget seriøst. Til min første konsultation sagde speciallægen blandt andet: “Vi stopper først, når du er tilfreds” og “den salgs akne, du har, er IKKE livstilsbetinget. Ergo har det intet at gøre med, hvad du spiser, eller hvordan du lever”. Dette var utvivlsomt det mest fantastiske, jeg havde hørt i årevis!

Dr. Egekvist satte mig på en tre-måneders pillekur, som jeg desværre ikke længere husker navnet på. Jeg husker dog, at jeg insisterede på, at det ikke skulle være Tetracynklin. Han gav mig desuden en recept på Basiron. Egekvist gjorde mig også opmærksom på, at jeg havde Rosacea (hvilket 70-80% af alle danskere har i mildere eller sværere grad). Jeg fik en creme, der hed Finecea 1%, og det tog al min rødme i løbet af en måneds tid. Disse produkter tog nok 80% af min akne, og resultatet holdt i et års tid. Jeg fik endnu en henvisning fra min egen læge i troen på, at det nok bare blev en årlig ting, jeg skulle. I mellemtiden havde jeg lært så meget om hud og hudpleje fra mine kollegaer, at jeg faktisk havde fået nogenlunde styr på min hud i ansigtet. Bare ikke på brystet og på ryggen. Jeg var blevet tippet om at droppe mælkeprodukter. Så det havde jeg gjort – udover når der skulle mælk på havregrynene eller en slat i kaffen. 😉 Rådet om at droppe mælk skyldes, at der er “ko-hormoner” i mælk, og dette gør åbenbart intet godt for folk med akne – tværtimod. Who knew?

Isotretinoin / Accutin / Roaccutan /A-vitamin kur – kært barn har mange navne
Da jeg kom op til min speciallæge igen, var jeg overbevist om, at jeg skulle igennem endnu en omgang tre-måneders behandling. Men min læge foreslog derimod noget, jeg aldrig havde hørt om før: En A-vitaminkur. Min første tanke var, at det ikke lød særlig effektivt. Men han fortalte, at det var den mest effektive kur mod akne og en behandling, som kun en speciallæge eller hospitaler tilbyder. Dette skyldes, at kuren er så voldsom mod kroppen, at man først får den anbefalet, når man har prøvet alt andet. Her sad jeg som 29-årig og havde bestemt givet det et ihærdigt forsøg, så jeg var spændt på denne sidste udvej. Jeg fik en masse informationer om kuren og for at være helt ærlig, var det enormt overvældende at høre, hvordan det næste halve år skulle foregå. Speciallægen lovede dog, at det højst sandsynligt var den sidste akne-behandling i mit liv.

Min hud før jeg begyndte på Isotretinoin.

Før kuren
Jeg gik hjem og læste op på “kuren”, og der var en del ting at holde styr på:

 • Man må ikke drikke alkohol, da medicinen i forvejen belaster din lever og nyrer så meget, er det forbudt at drikke alkohol, da dette skader organerne yderligere.
 • Du må ikke blive gravid under behandlingen, og som kvinde skal du ved lov være på p-piller under behandlingen. Lægen starter først behandlingen efter første menstruation + en blodprøve, der viser, at du ikke er gravid.
 • Du skal have foretaget månedlige blodprøver, hvor de blandt andet tester/måler lever- og nyretal, om du er gravid, dit infektionstal, immunforsvar samt kolesteroltal.
 • Din hud bliver super sensitiv, og du skal gå med SPF50 hver dag, og om sommeren skal du holde dig helt ude af solen mellem 11-15. Man skal regne med at få D-vitaminmangel.
 • Der er et hav af bivirkninger (jeg blev lidt bange, da jeg læste indlægssedlen):
  • Vredeanfald/aggressivitet
  • Led og muskelsmerter
  • Ekstrem tør hud
  • Eksem
  • Hårtab/hårvækst
  • Udtørrede slimhinder/næseblod/ tørre øjne
  • Forhøjet kolesteroltal
  • Depression
  • Angst
  • Selvmordstanker

Jeg havde i forvejen tør og sensitiv hud. Derudover led jeg jo af Rosacea, som er en konstant betændelsestilstand i huden, der gør den rød og tekstureret.  Jeg blev derfor så nervøs af at læse indlægssedlen, at jeg skubbede min behandling et par dage. Det var først efter en god snak med min mor, som er sosu-assistent, at jeg turde begynde.

Under kuren
Jeg havde aldrig turde drømme om, hvor jeg tør jeg ville blive – både indeni og udenpå.  Den første måned var et helvede: Min hud brændte, især i ansigtet – så tør var den! Jeg vågnede op om natten, fordi min hud enten gjorde sindssygt ondt, eller fordi det kløede på hele kroppen af bare tørhed. Al hudpleje skulle skiftes ud, da det jeg brugte enten brændte, sved eller ikke gav nok fugt. Jeg elskede fede cremer før denne kur, men den første måned gik jeg med Locobase Repair (en meget fed creme) i håndtasken og smurte flere gange dagligt. Jeg kunne ikke gå med noget af det makeup, jeg var vant til – det krakkelerede på min hud og lignede kort sagt… lort. Det var virkelig en prøvelse.

Derudover fik jeg vredesanfald, der desværre ofte gik ud over min kæreste. Jeg har et stort temperament i forvejen, og det blev bestemt ikke bedre af behandlingen. For hvad fanden bilder han sig, at bede om lidt tæppe i sofaen, når jeg fryser!!? Det var sådan nogle ligegyldige ting, jeg blev vred over. Og film. Jeg kunne blive stiktosset over noget, folk gjorde på film. Råbe højt og bande – og nåde trøste min kæreste, hvis han ikke var enig. Jeg har været et rigtig herligt bekendtskab.

Efter den første måned i behandling og de første blodprøveresultater, besluttede min læge sig for at øge min dosis til det dobbelte. Det var åbenbart normalt at starte stille ud for at se, hvordan folk reagerer på medicinen, og han mente, at jeg kunne komme af med mine vredesansfald ved at gå op i dosis. Det hjalp også på vreden, og jeg følte endvidere, at jeg fik bedre styr på tørheden i huden ved at lægge min hudplejerutine om. Jeg var meget åben omkring min behandling, hvilket gav pote, da jeg tit faldt i snak med folk, der selv har været på denne kur, og som gav mig gode råd til hudpleje. Jeg fandt på den måde ud af, hvad der passede bedst til min hud.

Jeg oplevede, at det var rigtig svært at finde informationer om ordentlig hudpleje under en A-vitaminkur – både Internettet og apoteket var til ringe hjælp. Jeg fandt dog til sidst frem til en god hudplejerutine, som jeg her deler med jer. Det er dog vigtigt at huske, at det varierer fra person til person, hvad der virker.

Min rutine under A-vitaminkuren
Jeg havde, som sagt, rigtig svært ved at finde noget, der passede til min hud under min A-vitaminkur. Det skulle  være mildt rensende og super fugtgivende. Det vil sige, at alle scrubs og exfolierende produkter blev lagt på hylden, da det ødelagde min hud total, da den var blevet hyper-sensitiv af medicinen. Løbende fandt jeg dog frem til en god rutine, som I kan se her. Jeg har desuden sat * ved de produkter, jeg ikke på nogen måde kunne leve uden:

Dag:

Aften:

Jeg havde en læbepomade i HVER eneste taske/jakke, jeg ejede. Mine læber var så tørre, at hvis jeg ikke kunne få dem fugtet, måtte jeg tage hjem efter en læbepomade. Ellers ville de sprække (hvilket de gjorde tit alligevel)! Jeg endte med at lave et lille “survival-kit” til mig selv, som blev lige så vigtig at få med mig, som min telefon og pung. I den havde jeg:

survival-kit

 • Locobase Repair Cream
 • Lanolips lip balm (både med og uden farve)
 • Øjendråber mod tørre øjne (og til kontaktlinsebrugere)
 • MAC Prep + Prime Fix+
 • Cleenex (hvis jeg nu fik spontan næseblod)
 • Smertestillende (ipren + panodil) mod mine ledsmerter
 • Håndcreme
 • Ekstra piller (da de skal tages med aftensmaden) – just in case
 • Ekstra kontaktliner
 • Pille etui

Nu havde jeg (omsider) fået styr på hudplejen, og vreden kom der styr på efter to måneder. Jeg fik dog desværre en del af de andre bivirkninger og især muskel- og ledsmerter kom til at fylde meget i min hverdag. Jeg kunne ikke træne, jeg kunne ikke arbejde i så mange timer, som jeg plejede, og jeg måtte tage smertestillende for at komme ud af sengen. Det blev så slemt en aften, at min kæreste måtte bære mig ind i sengen fra sofaen, fordi alt i min krop gjorde så ondt, at jeg slet ikke kunne bevæge mig. Dr. Egekvist foreslog mig at tage fiskeoliekapsler, og det tog heldigvis toppen af smerterne. Derudover fik jeg forhøjet kolesteroltal. Jeg følte mig lidt som en ældre dame på 60 år uden energi og med konstante smerter. Men jeg levede højt på, at jeg i det mindste ikke var deprimeret eller havde selvmordstanker. Yay!

Noget af det sværeste var (foruden det at være 30 år i en 60-årigs krop!) ikke at drikke alkohol. Det var nu ikke fordi, at jeg plejede at drikke meget alkohol før, men folk havde virkelig svært ved at forstå, hvorfor jeg ikke drak, og de havde svært ved at lade det ligge. Selv når jeg var ærlig omkring, hvorfor jeg ikke drak, sagde folk altid: “Ej, et enkelt glas skader ikke” og “Kom nu, du har da fin hud! Du behøver slet ikke de piller!”. Det endte tit med kreative løgnhistorier, og jeg fik endda bildt en fyr ind, at jeg var i AA (Anonyme Alkoholikere). Jeg endte med altid at have en cola eller alkoholfri drink i hånden, så jeg kunne skåle med folk. Så troede folk ofte, at det var rom og cola. #Lifehack.

Efter tre måneder begyndte min hud at blive pænere. Jeg stod hver dag og gloede mig selv i spejlet for at se, hvor mange bumser jeg IKKE længere havde. Efter fire måneders behandling iførte jeg mig for første gang en top med spaghettistropper, da jeg skulle til en venindes fødselsdag. Det lyder nok overdrevet, men jeg gav mig til at græde, da jeg så, hvor fine skuldre, bryst og ryg jeg havde. Det var først der, jeg fandt ud af, hvor svært det havde været at gemme sig selv væk i alle de år, og hvor meget frihed der lå i at tage lige det tøj på, jeg havde lyst til. Jeg har aldrig taget så mange selfies i mit liv, som jeg gjorde den aften. Min kæreste fik nok også lidt for mange kavalergangsbilleder – men det brokkede han sig ikke over. 🙂

Jeg stoppede min behandling efter syv måneder. Min læge var henrykt over resultatet og sagde, at jeg var et pragteksemplar på, hvad Isotretinoin kan gøre for folk. Han gav mig en måned mere på kuren, for hvis man stopper for hurtigt, kan man få et tilbagefald, og så er alt det hårde arbejde spildt. Alle bivirkninger skulle gerne være forsvundet tre til fire uger efter endt behandling.

Efter kuren
Man kan ikke sige, at mine bivirkninger forsvandt efter fire uger. Det tog nok nærmere to måneder, før mine muskel- og ledsmerter var forsvundet. Den dag i dag kan jeg stadig have ondt i ryggen og blive stiv i mine led. Jeg har også stadig forhøjet kolesterol, men med den rette kost skulle mit kolesteroltal gerne finde sit normale leje efter fire til skes måneder. Jeg blev også gjort opmærksom på, at jeg først efter seks måneder måtte få kemiske peelinger, voksbehandlinger, gå i solarium og få tatoveringer. Og jeg måtte først blive gravid efter to måneder.

Hvem skal du lytte til, når du søger hjælp til behandling af akne
Din læge – og ISÆR din hudlæge. Der findes mange bloggere, YouTubere, online forums osv., der har en masse tips og råd, de gerne vil dele. Men tag de råd, der kommer, med et gran salt og husk igen på, at der ikke findes nogen “one-size-fits-all-behandling”. Din læge (og især din hudlæge) tager udgangspunkt i dig, din hud og din medicinske historie. De tager eventuelle allergier og mentale helbred med i overvejelserne, når de kigger på, hvilken behandling DU skal have. Det gør alle dem på internettet ikke. 🙂

Min hud i dag, med meget lidt makeup på huden – dog lidt i brynene. #nofilter

Min hud i dag
I dag kan jeg sige, at min hud er FULDKOMMEN fri for bumser/akne. Det eneste, der er nu, er lidt ar på bryst og ryg, men min læge siger, at dette vil hele i løbet af et halvt års tid. Jeg har været rigtig heldig ikke at få for mange ar i ansigtet (selvom jeg har været en rigtig ‘piller’)! Nu ser jeg bare frem til de kommende julefrokoster og ikke mindst til nytårsaften, hvor jeg kan drikke champange og have lige den kjole på, som jeg har lyst til. Og I kan tro, at jeg skal vise ryg! Eller kavalergang. Måske begge dele. 😉

bloglovingoodiebox

Klik tilbage til forsiden her.

Kilder
Netdoktor.dk – Fakta
Sundhed.dk – Oversigt
Sundhed.dk  – Behandling
Tectracynklin
DanDerm – Info om behandlingen
Politikken – Bivirkninger ved Roaccutan

Erfaringer med Revitalash Advanced

revitalashfb

I oktober måneds box var et af produkterne den meget populære Revitalash Advanced, som er en vippeserum, der lover fyldigere, længere og stærkere vipper! Det lyder jo som enhver piges drøm, så det satte vi os for at undersøge til bunds. Det optimale resultat opnås ifølge brandet efter 6 ugers brug, men man burde kunne se resultater allerede efter 2 uger. Vores SoMe-girl Samira har nu anvendt Revitalash’s serum i 3 uger, og herunder deler hun sine oplevelser med produktet:

MINE VIPPER
Jeg har meget mørke og, ifølge mine veninder, “misundelsesværdige” vipper af natur, hvilket nok skyldes min eksotiske baggrund. Jeg har dog haft en rigtig dårlig vane med at røre meget ved mine vipper og rent faktisk pille dem af, hvis de irriterede mig (ja det er dumt, og jeg fortryder det..). Nogle ville måske mene, at jeg stadig har meget fyldige vipper, men jeg må sige, at de ikke er, hvad de har været… Jeg har derfor længe overvejet at forsøge mig med en vippeserum, for at se om det virkelig kunne redde mine mishandlede vipper. Der skulle derfor ikke meget overtalelse til, da jeg blev spurgt, om jeg ville være forsøgskanin og afprøve Revitalash’s vippeserum.

fullfrontal

MINE ERFARINGER MED PRODUKTET
Jeg er normalt en smule kritisk overfor revolutionerende produkter, som lover vilde resultater. Men med min desperation for at få mine bambi-vipper tilbage havde jeg ikke noget at miste, og jeg var derfor åben over for at give det et forsøg. Jeg var meget opmærksom på, at produktet skulle påføres hver aften for at virke optimalt. Jeg var derfor flittig og anvendte produktet hver eneste aften, inden jeg gik i seng. Jeg oplevede ingen ubehag ved at anvende produktet. Det føltes faktisk ganske rart at påføre produktet på vippekanten, som måske både skyldes den kolde, forfriskende fornemmelse, samt tanken om at mine vipper blev forkælet. Morgenerne derpå sad der ofte lidt indtørrede rester af produktet, men disse kunne jeg nemt vaske af under min morgenrutine.

SVIEN ELLER UBEHAG?
Når man arbejder med vippeserum, kan man opleve svien eller røde øjne. Jeg har en meget almindelig hudtype – en kombineret T-zone med tør hud på kinderne – og kun en enkelt gang har jeg oplevet ikke at kunne tåle et produkt. Dog var der en enkelt aften i starten af forsøget, hvor jeg følte en kortvarig svien efter at have påført produktet. Her havde jeg påført meget af produktet på huden ved roden af vipperne, og jeg tror, det var det, som forårsagede den sviende fornemmelse. Jeg vaskede produktet af og forsøgte 10 minutter senere at påføre produktet igen, men denne gang mere på selve vippekanten, og denne gang oplevede jeg ingen ubehag. Siden da har jeg ikke bemærket noget, så det kan tænkes, at min hud lige skulle vænne sig til produktet. Derudover er det vigtigt, at man påfører produktet så tæt på vipperødderne, som muligt, og at man ikke smører det ud over huden på øjenlåget, da dette kan give svie – i hvert fald i mit tilfælde.

RESULTAT

14-10bw

Mine vipper inden Revitalash Advanced

04-11bw

Mine vipper efter 3 ugers brug med Revitalash Advanced

Som man måske kan se på billederne, synes mine vipper ikke at være vokset synligt i længden. Jeg forsøgte længe at holde øje med, om der skete en forskel i længden. Jeg har endda forsøgt med en lineal for at se, om der skete fremskridt, da jeg ikke synes, der var noget synligt resultat. Efter to ugers tid begyndte jeg dog at lægge mærke til, at volumen på mine vipper var blevet markant større. Jeg begyndte at kunne se, at mine vipper så bredere og mørkere ud, hvilket var præcis det, jeg havde savnet. Jeg har tidligere været ked af, at mine vipper har mistet deres naturlige og volumniøse udseende. Derudover var der en ujævn fordeling af vipper samt skiftende længde. Jeg brød mig derfor ikke om at gå med mascara, da de længste vipper blot ville blive endnu længere og ujævnhederne dermed ville syne endnu tydeligere. Men efter brug af Revitalash vil jeg sige, at mine vipper allerede ser meget bedre ud – både med og uden mascara! De ser mere naturlige og volumniøse ud, og samtidig har jeg oplevet, at mine vipper virker til at være blevet “stærkere” – de falder ikke lige så let af, når jeg rører ved dem, eller når jeg renser min mascara af om aftenen, hvilket jeg ellers tidligere har haft problemer med.

SÅ HVAD ER MIN DOM?
Alt i alt er jeg utrolig glad for resultatet. Mine vipper er blevet mere voluminøse og ser samtidig sundere og stærkere ud, så jeg føler allerede, at jeg er kommet en lang vej med henblik på at få mine bambi-vipper tilbage. 🙂

Det optimale resultat ses først efter 6 ugers brug, så jeg tester fortsat videre på produktet. Hvem ved – måske jeg også kan se en effekt på mine vippers længde, når jeg har gennemført de 6 uger. Jeg må vente og se. 🙂

Kom tilbage til forsiden HER.

bloglovingoodiebox