Image
Image
GOODIEBOX
LIMITED EDITION

Vi elsker alle former for skønhedsprodukter, men vi ved også, at præferencer indenfor beauty kan variere fra kvinde til kvinde. Det er en individuel sag, og her hos GOODIEBOX omfavner vi alle former for skønhedspleje. The Vegan Box giver dig en introduktion til spændende veganske alternativer indenfor hud - og hårpleje samt makeup.

Denne boks er til dig der gerne vil undgå animalske ingredienser i din skønhedsrutine, den er til dig der er nysgerrig og gerne vil se hvad vegansk beauty er, og så er den til dig som bare elsker lækre produkter.

Purely Professional

Oil 1

Den lækre olie fra danske Purely Professional består af abrikoskerne-, mandel- og koldpresset kokosolie. Du kan både bruge olien til at fugte huden, som badeolie og til intensiv pleje af hårspidserne. Derudover er den perfekt til hovedbundsmassage, hvis du døjer med tør og irriteret hovedbund.

Manucurist Paris

Green Nail Lacquer

Franske Manucurist er eksperter, når det kommer til naturlige og veganske neglelakker. Denne neglelak består af op til 84% naturlige ingredienser og indeholder plejende ingredienser såsom kartoffel og hvede. Du får altså ikke blot en vegansk neglelak, men også en neglelak der plejer, fugter og forstærker dine negle.

Karmameju

Konjac Sponge

Den skønne green tea konjac sponge er et perfekt produkt til din daglige renserutine. Svampen eksfolierer og renser huden effektivt, og med ekstrakter fra grøn te vil den også virke regenererende for din hud.

PIXI

Eyeshadow Palette

Få friske og flotte øjne med denne smukke veganske palette fra PIXI. Øjenskyggerne er lavet af mineraler og er super pigmenterede. Deres fløjsbløde tekstur gør, at de ikke creaser, samt at farverne blender fejlfrit sammen, når du påfører dem på øjenlåget. Anvend den fluffy børste hvis du ønsker at skabe en naturlig effekt, eller den korte børste hvis du vil skabe et mere pigmenteret og intenst look.

WELEDA

Tinted Lip Balm

Som veganer kan det godt være svært at finde en effektiv læbebalsam, som ikke indeholder bivoks. Denne skønne læbebalsam indeholder bl.a. jojobaolie og sheasmør, og som en ekstra lille bonus, indeholder den også en smule farve, som giver friskhed til læberne. Hello berry kissed lips, siger vi bare!

STARSKIN

V-Shape Compression Lace Mask

En vegansk maske lavet af blonder, det er da cool, ikke? Det synes vi i hvert fald! Masken er inspireret af kompressionsbehandling og indeholder et aktivt serum, som virker plejende og opstrammende på huden. Din hud vil stråle!

THE BODY SHOP

Drops of Youth Liquid Peel

Ansigtspeelingen fra The Body Shop er mildest talt imponerende! Med sin gel-to-peel teknologi fjerner den døde hudceller og snavs på et splitsekund. Den efterlader din hud frisk, glat og sprængfyldt med glød!

THE BODY SHOP IMOD DYREFORSØG

Ønsker du at hjælpe The Body Shop med at stoppe dyreforsøg i skønhedsindustrien, kan du give dem din underskrift online eller i en af deres butikker. Det kræver kun en underskrift, du bliver ikke kontaktet bagefter.

FACT 1:

Danmark er underlagt EU's lovgivning der forbyder dyreforsøg på ingredienser til kosmetik. Dvs. at al kosmetik der bliver solgt herhjemme ikke må være testet på dyr, man må fx ikke lave et produkt i USA, teste ingredienserne på dyr og så sælge det i EU.

FACT 2:

Vegansk beauty betyder at produktet ikke indeholder noget der kommer fra et dyr f.eks. bivoks eller lanolin (olien fra fåreuld).

FACT 3:

At et produkt er vegansk betyder ikke nødvendigvis at det er økologisk.

  Indlæser...

Vent venligst ...