Konkurrencebetingelser

Udbyder af konkurrencen

GOODIEBOX ApS,
Artillerivej 86, 5. Sal 2300 Kbh S
Tlf.nr.: +45 71 99 29 00

Sådan deltager du

Konkurrencen afvikles på www.goodiebox.dk
For at deltage i konkurrencen skal deltageren afgive sin email-adresse. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Udtrækning af vinder

Der udvælges en vinder blandt de personer, som har afgivet deres emailadresse til GOODIEBOX. Vinderen kontaktes direkte i den afgivne e-mail, hvor man samtidig vil blive bedt om at sende sine kontaktoplysninger til GOODIEBOX. For at kunne modtage præmien skal vinderen oplyse fuldt navn, alder og adresse. Ved kontakt skal vinder svare inden for 24 timer ellers udtrækkes en ny vinder.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Ved at deltage i konkurrencen accepterer man samtidig, at GOODIEBOX må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier som GOODIEBOX anvender. Vinderen modtager sin præmie umiddelbart efter at de har fået at vide, at de har vundet. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen vil alene være tilgængelige for GOODIEBOX, som udbyder af konkurrencen.

Øvrige forhold

GOODIEBOX er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Ved mistanke om snyd har GOODIEBOX ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Ansatte hos GOODIEBOX må ikke deltage i konkurrencen. GOODIEBOX forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser og mekanik for nærværende konkurrence.

  Indlæser...

Vent venligst ...