Youth Lab Daily Sunscreen Cream Spf 50 Oily Skin 50 ml
209,00 kr
Youth Lab Daily Sunscreen Cream Spf 50 Oily Skin 50 ml

Solcremen har høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, og så adskiller den sig fra anden solbeskyttelse ved at indeholde en smule farve, som udjævner hudtonen og fremhæver din glød. Den indeholder desuden hyaluronsyre og Vitamin E, som gendanner hudens elasticitet. Den er let at påføre, og vi elsker duften af den på huden. Den skal helt sikkert være i tasken hele sommeren!

Indeholder ikke parabener og er dermatologisk testet.

Denne variant er til fedtet hud. Fås også til normal/tør hud. 

ELLER
209,00 kr
Information

Solcremen har høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, og så adskiller den sig fra anden solbeskyttelse ved at indeholde en smule farve, som udjævner hudtonen og fremhæver din glød. Den indeholder desuden hyaluronsyre og Vitamin E, som gendanner hudens elasticitet. Den er let at påføre, og vi elsker duften af den på huden. Den skal helt sikkert være i tasken hele sommeren!Indeholder ikke parabener og er dermatologisk testet.


Denne variant er til fedtet hud. Fås også til normal/tør hud. 

ANMELDELSER

FEEDBACK

  • Giver lækker glød og god beskyttelse

    Mia on 7. jul. 2018

    Meeeeen den svider i øjnene. Jeg smører den ikke i nærheden af mine øjne, men uanset det, så vandrer den i mine øjne efter ca 1/2time og så har vi balladen, mine øjne svider og løber helt åndsvagt i vand og så stikker mascaraen af og jeg ligner en idiot med fuld makeup i resten af hovedet men ingenting på øjnene
  Indlæser...

Vent venligst ...